Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

κοριτσια μου κ μπεμπονια!!!!!!!!!!!!!!!!!

τοσες μερες θελω να μπω να γραψω, αλλα που χρονος τωρα πια!!!

κλεινω ηδη και τη δευτερη εβδομαδα στη δουλεια και γυρναω πισω σαν τον Βεγγο να δω το μωρακι μου μιαν ωρα αρχυτερα!

την προηγουμενη Δευτερα που ξεκινησα εφυγα κλαιγοντας κ εκλαιγα σε ολη τη διαδρομη για τη δουλεια, το ιδιο κ την Τριτη..ε μετα συνηθισα.

Εδω στο σπιτι ερχεται η πεθερα μου...καλη χρυση, δε λεω, αλλα φευγω καθε μερα με μια κακια, λες κ ζηλευω που μου κραταει αλλος το παιδι..και μπορει κ να ζηλευω..φυσικα εχω απαιτησει να μου τηλεφωνει καθε φορα μετα απο γευμα κ μετα απο κακακια.το πρωι της δινουμε ξενο τωρα κ το απογευμα δινω 2 γευματα δικο μου αντλημενο..τη νυχτα παλι ξενο.

Ακουστε 1 σκηνικα που με εβγαλε απο τα ρουχα μου..

η μικρη αργησε να φαει ενα γευμα κ ετσι προλαβα εγω κ γυρισα να τ δωσω..λεω στην πεθερα μου "νομιζω οτι δεν πειναει", "οχι πειναει" να λεει εκεινη-(εμαθε ηδη το παιδι καλυτερα)... αρχιζω το ταισμα, η Μιλλυ μου εφτυνε το μπιμπερο..αυτη στεκοταν απεναντι μου..και μου πεταει "αστο, θα το δωσω εγω..." :twisted::twisted::twisted: δεν της απαντησα τπτ κ μετα αφου επιτελους η μπεμπα αρχισε να τρωει καθοταν απεναντι κ μου εδινε οδηγιες... "να γαργαλα την εκει, κανε αυτο κανε εκεινο..."

ε ημαρτον ρε κοριτσια......

κατα τα αλλα ειμαστε καλα, βολταρουμε οποτε μπορουμε, βγαζουμε φωνες ξυπναμε 2 φορες τη νυχτα, στη 1 κ στις 4 (νταν που λεμε), ε κ κατι γκρινιουλες τις εχουμε..

Μεγ.Τριτη θα παμε να κανουμε το πρεβεναρ.

αυτα τα ολιγα, παω να διαβασω τα δικα σας!!

μου λειψατε!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στέρεψα από αντοχές και κουράγιο... Το μικρό συνεχίζει να κοιμάται χάλια όλη τη μέρα και μ' έχει εξαντλήσει, το βράδυ στα 3ωρα-4ωρα μάξ, κι ο Φάνης 3-5 φορές ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ....

Βικάκι, είδες για τις βλέννες?Σου είπα ότι ήταν κρύωμα;);)

Εγώ για τον Αντρίκο όπως και στο Φάνη το ήξερα πριν το τεστ, 9 μαίου ήταν η σύλληψη:P:p:p:p

Φεύγω, κλαίνε 2 στα 3...:(:(:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε???

Καλέ έχει περάσει πολύς καιρός που δεν έχω μπεί και τα νέα σας τρέχουν!!!

Μαρουσκάκι μου κάνε κουράγιο και θα περάσουν όλα και θα μπορέσεις και εσύ να ξεκουραστείς!! Τώρα πότε θα γίνει αυτό ο καιρός θα το δείξει!!!!

Ιωαννάκι τι ατυχία και αυτή να πρέπει τόσο γρήγορα να πάς στην δουλειά σου εγώ μέχρι που σκέφτομαι να μην ξαναπάω πότε για δουλειά:tongue::tongue:

Βυκάκι μου τα αγγελουδάκια σου τώρα πια ελπίζω να είναι καλά!! Όσο για την βάφτηση με το καλό!!!!!

Αννέτ μου ο ζεβράκος σου είναι μια γλύκα αλλά βρε παιδί στείλε και καμία φωτό με ανοιχτά τα ματάκια του να δούμε τι χρώμα έχουν!!!

Νικάκι μου πολύ ωραία θα είναι να κανονίσουμε καροτσοβότλα!!!!:cool:

Jenny "Πάντα Άξια" και να δείς την κούκλα μπαλαρίνα σου όπως επιθυμείς!

May και εγώ φαντάσου νίωθω ζήλεια όταν κάποιος-α ακουμπάει τον κούκλο μου πόσο μάλλον αν μου έκανε και υποδείξεις!!Βάστα γερά και προσπάθησε να βάλεις "όρια"

Μαράκι κάνενα νέο από τον άντρα σου θα έρθετε όλοι μαζί τελικά??

0eOLp2.png

καλέ ξέχασα να σας πώ εγώ τα νέα μας....:D:D

είμαστε πολύ καλά στα 6,5Kg και στους 63 πόντους πια έχουμε φτίαξει απόλυτα τον ύπνο μας τώρα πία μόνο στις 5:30 για αλλαγή πάνας!!!!;)

Εγώ έμαθα την ύπαρξη του μικρού στα γεννέθλια του άντρα μου 12 Μαϊου πωπω κοντά στον χρόνο πρίν:shock:

όσο για την βάφτιση λέμε προς τέλος Σεπτεμβρίου και φυσικά είστε όλες καλεσμένες;)

Ελπίζω να καταφέρω να τα πούμε ξανά πριν το Πάσχα γιατί λέμε να πάμε στην μαμά μου από το τέλος της εβδομάδας και για αρκετό καιρό θα κάνουμε αναγκαστική αποχή!!!

Σας φιλώ όλες σας γλύκα και τα όμορφα μπεμπόνια σας!!

0eOLp2.png

μου εστειλαν αυτο το μειλ το οποιο με συγκηνησε πολυ

παω να διαβασω τα νεα σας!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

αχ αυτο το δαχτυλο νικακι μου, σημερα μαλωναμε με τον ζεβρακο...εχωνε το δαχτυλο στο στομα, το τραβουσα του εχωνα την πιπιλα, την πεταγε και ξαναχωνε το δαχτυλο...του το ξανατραβαγα και του ελεγα "μηηηη" και βαζει κατι φωνες κοριτσια...απαπαααααααα γλωσσας μου βγηκε...να μαλωνει τη μανουλα και ειχαμε μεινει ετσι :shock::shock::shock: με τον αντρα μου...φανταστειτε σε κανα 3μηνο θα τρωμε και ξυλο χαχαχα το οποιο βεβαια αρχισε, τον πηραμε σημερα τα ξημερωματα στο κρεβατι ωσπου να περασει καμια ωρα ωστε να φαει και να παρει στην ωρα του την αντιβιωση και μου χωνει μια σφαλιαρα αναποδη (στον υπνο του ετσι?) πονεσα χαχαχα μετα η μπουνιτσα του στο ματι μου κολλημενη...φυλαγομουνα κι εγω μη μου μαυρισει κανα ματι και αντε να πεισεις τον κοσμο πως της εφαγα απτον μπεμπη χαχαχαχα

νικακι το ζουληγμα κανονιζεται χαχαχαχα

βικυ δοξα Τον Θεο ο πεπελινος μας την γλυτωσε χαρη στη μανουλα!

τα μεγαλα καλα ε?να μου τα φιλησεις και τα τρια!

ναι ανημερα της αγιας ειρηνης το εμαθα κι εγω...ημερομηνια αξεχαστη!!!:-D:grin::-D

εμεις θα φυγουμε μετα Το Πασχα (ανωμαλια ε?χαχα παμε για τα του σπιτιου στο νησι) οποτε θελετε ειμαστε μεσα!!!

Κορίτσια, ελένξτε το email σας!

Σας έστειλα κάτι πολύ ενδιαφέρον!!!!

εγω δεν εχω?:-(

εγω για καφεδακι μπορω οποτε θελετε, τον μικρο ουτως η αλλως τον βγαζω την βολτιτσα του καθε μερα (α εκτος απο 18 που εχουμε εμβολιο κι ελπιζω να μη κανουμε κανα πυρετουλη)

ναι νικακι η βαφτηση νωρις για να την εχουμε κανει μερι τελος ιουνιου το αργοτερο πρωτα Ο Θεος, λεπτομερειες δεν εχουμε ακομα το μονο πως οι νονοι εχουν κλεισει ηδη τα βαφτηστικα!πωπω τι καλα που θαταν να εισαστε κι εσεις!!!πολυ θα χαρω...τα προσκλητηρια βεβαια θα φυγουν οπως και ναχει...ενθυμια των ιντερνετοφιλων για!!!

αμαν ρε ιωαννα, νταιλικι να επιστρεψεις?ουτε να μεγαλωσει κανεις το παιδι του δεν μπορει

τα κατεβατα πριν τα ποσταρεις κανε τα αντιγραφη και αν σε πεταξει ξανασυνδεεσαι και επικολληση..εγω ετσι λειτουργω

ελενακι, σε καταλαβαινω απολυτα με το θρασακι της πεθερας σου...υπομονη ομως αφου δεν μπορεις να την κουβαλας μαζι σου στη δουλεια...με το καλο το εμβολιακι σας και σιδερενια

εγω δεν εχω πεθερα ευτυχως η δυστηχως (ηταν ψυχουλα :-(), εχω μανα η οποια οσον αφορα το μωρο θελει να να εχει τον τελευταιο λογο...οχι κυρια μου, εσυ μεγαλωσες το παιδι σου οπως ηθελες, ασε με λοιπον να κανω κι εγω το ιδιο...μια μερα με εβγαλε απτα ρουχα μου και της λεω "ενδιαφερεσαι εσυ για το παιδι περισσοτερο απο μενα"? ντοινγκ μετα το μετανοιωσα βεβαια γιατι την πληγωσα αλλα με φουντωνει λεμε και δεν ελεγχω τον ευαφτο μου...αλλα ευχαριστω Τον Θεο που την εχω!!!

μαρουσκα ηρωα μου εσυ...στερευει η πηγη μωρεεεεεεεεεε?μια πελωωωωωωωωωρια αγκαλια για μια ταλαιπορημενη μανουλιτσα!!!!!

ευακι σου στελνω ανοιχτα ματακια κι ελπιζω συντομα να τα δεις κι απο κοντα!!!

με το καλο να πατε στη μανουλα σου αγαπη, καλα να περασετε και να ξεκουραστεις πολυ!!!θα μεινετε καιρο?

ερε θα τρελαθει με τον εγγονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!να της παρετε και πανουλες ναι?χεχεχε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Βικυ τι καλα που δεν ηταν κατι σοβαρο οι βλεννες...ειδες ο θηλασμος μανουλα μου τελειααααααααααααα.Τωρα εχουν σταματησει εεεε?

Να ρωτησω κατι οταν ερχεσαι Αθηνα που τον κοιμιζεις τον γελαστο σου?Θ παμε στον Ωρωπο μαλλον και προβληματιζομαι.

Με το καλο να επιστρεψεις στη δουλεια σου,πιστευω ο μπεμπινος να βοηθησει με την παρουσια του τι στο καλο!:D

Μέχρι τώρα τον κοίμιζα σε ένα δεύτερο πορτ μπεμπέ που μου χάρισε μια καλή φίλη (και το αφήνω εκεί). Όμως χλωμό το κόβω να χωρέσει πια στο πορτ μπεμπέ τώρα που θα ρθούμε ξανά....την προηγούμενη φορά ήταν οριακός , το μανάρι μου!

Ευτυχώς έχω ένα πάρκο αφημένο στην πεθερά μου....εκεί θα τον κοιμίζω από εδώ και στο εξής....θα μου βγει λίγο η μέση όταν θα τον σηκώνω από εκεί βέβαια αλλά τι να γίνει....

κοριτσια μου κ μπεμπονια!!!!!!!!!!!!!!!!!

τοσες μερες θελω να μπω να γραψω, αλλα που χρονος τωρα πια!!!

κλεινω ηδη και τη δευτερη εβδομαδα στη δουλεια και γυρναω πισω σαν τον Βεγγο να δω το μωρακι μου μιαν ωρα αρχυτερα!

την προηγουμενη Δευτερα που ξεκινησα εφυγα κλαιγοντας κ εκλαιγα σε ολη τη διαδρομη για τη δουλεια, το ιδιο κ την Τριτη..ε μετα συνηθισα.

Ελένη, έτσι πάντα γίνεται στο πρώτο....:-P Μετά συνηθίζεις...Θυμάμαι όταν άφησα το Ηλεκτράκι μου την πρώτη μέρα στον παιδικό για να πάω σχολείο, έκλαιγα έξω από τα κάγκελα του Γυμνασίου πριν φτάσω και σε όλη την διαδρομή...πήρα μάλιστα τηλέφωνο και την δική μου μαμα και έκλαιγα με μαύρο δάκρυ....

Ε, μετά συνήθισα και να φανταστείς εμένα ήτανε 2 χρονών πάνω κάτω...εσύ δεν θα κλάψεις; Που αφήνεις το βρέφος;:-(

Στέρεψα από αντοχές και κουράγιο... Το μικρό συνεχίζει να κοιμάται χάλια όλη τη μέρα και μ' έχει εξαντλήσει, το βράδυ στα 3ωρα-4ωρα μάξ, κι ο Φάνης 3-5 φορές ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ....

Βικάκι, είδες για τις βλέννες?Σου είπα ότι ήταν κρύωμα;);)

Εγώ για τον Αντρίκο όπως και στο Φάνη το ήξερα πριν το τεστ, 9 μαίου ήταν η σύλληψη:P:p:p:p

Φεύγω, κλαίνε 2 στα 3...:(:(:(:(

Μάνα κουράγιο....Φάση είναι, θα περάσει, θα δεις....

Αλλά ρε Μαρούσκα το πιο σπαστικό από όλα δεν είναι να σηκώνονται τα μεγάλα, όχι, πες δεν είναι;:mad:

Ανέέέέέτ....είσαι εδώ;

Κορίτσια εγώ μπορώ Μ. Πέμπτη πρωί μόνο!:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα, τρώμε μετά από τον τεράστιο ύπνο των 45':(:(:(:(:(:(

Μπήκα μόνο και μόνο να πω στο Βικάκι ότι για τόσο μικρά μωρά έχει πρόσθετο στρωματάκι για το παρκοκρέβατο που πιάνει στα κάγκελα ας πούμε του παρκοκρέβατου για να είναι ψηλά και να μη σκύβεις...;)Φαντάζομαι εφαρμόζει σε όλα, γιατί εμένα το παρκ είναι chicco, ενώ το πρόσθετο unikid νομίζω λέγεται.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα

ο μπεμπης παιρνει το υπνακι του , ο χρηστος με την ομπρελα του στο σχολειο και εγω χαλαρη στο ιντερνετ!!!

Αννετακι να επιμενεις με την πιπιλα !!!η πιπιλα κοβεται το δακτυλο πολυ δυσκολα!!!

Εμεις και σημερα κοιμηθηκαμε καλα!!!το βραδυ κοιμηθηκε αστις 10 και ξυπνησε στις 6 αλλα κοντεψε να μας φαει εμας απο την πεινα!!!το ταβανοπαιδο εφτασε 7 κιλα!!!!οχι κρεμες δεν θα φαμε αλλα θα μας κοψει και το γαλα η γιατρος χαχαχα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Θρεφτάρι ο ταβανάτος, φτου...:P:p:p:p

Ο Χρήστος πήγε με την ομπρέλα γιατί έβρεχε ή ....από άποψη?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο Φάνης ευτυχώς δεν σηκώθηκε απόψε, ίσως γιατί άρχισε την κορτιζονούχα κρέμα για την ατοπική δερματίτιδα οπότε δεν ξύνεται:P:p:p:p

Ιωαννάκι, να σε ρωτήσω κάτι?Ξύπνιος πόσο αντέχει ο ταβανάτος?Σκέφτομαι να τον κρατήσω αν αντέξει πάνω από δίωρο μπας και κοιμηθεί λιγο παραπάνω.Μιλάμε το σπίτι αχούρι!;Exw ena tapsi aplyto 3 meres, den grafei greek twra...:confused:

Καλημέρα κορίτσια!

Μπράβο στο ταβανόπαιδο!!!

Μαρούσκα ευχαριστώ για την ιδέα του στρώματος!!! Δεν το είχα σκεφτεί!!!:P:p

Ο γελαστός πεπελίνος πρινσελίνος σάπισε στον ύπνο!

Από 19.10 χθες ως 5,30 χαράματα με θηλασμούς στις 22.30 και 2.30 χωρίς να ξυπνήσει!!!Ξύπνιος από 5.30 ως 6.30 και μετά πάλι ύπνο ως τις 9.30!!

Χε, χε!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μπράβο στο ταβανόπαιδο!!!

Μαρούσκα ευχαριστώ για την ιδέα του στρώματος!!! Δεν το είχα σκεφτεί!!!:P:p

Egw ekei ton eixa, voleuei para poly:P:p:p:p

Ο γελαστός πεπελίνος πρινσελίνος σάπισε στον ύπνο!

Από 19.10 χθες ως 5,30 χαράματα με θηλασμούς στις 22.30 και 2.30 χωρίς να ξυπνήσει!!!Ξύπνιος από 5.30 ως 6.30 και μετά πάλι ύπνο ως τις 9.30!!

Χε, χε!!!

I want your daily sleeps tooooooooooo!!Esena poso antexei awake?Kanw gallop:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...