Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλα ειμαι πολυ σβελτη τελικα....χαχαχα απο χθες καταφερα σημερα να ξαναμπω τεσπα!:tongue:

Μαρουσκακι μου και Βικακι μου ειχα ξεπαγωσει δικο μου γαλατακι και το εδωσα με μπιμπερακι απλως σας το εγραψα ετσι γιατι απηυδησα η γυναικα και δεν ηξερα πως να τους διωξω μετα τις 2 ωρες μπλα μπλα!!!!!

Βικυ μου τι ωραια που θα γινει η βαφτιση στην Αθηνα χαιρομαι τοσο μα τοσο πολυυυυυυυ!!!!!!!!!!τι καλα....εχετε αποφασισει για εκκλησια??

Μακαρι ο γελαστος σου να συνεχισει ετσι,να ξεκουραζεσαι κι εσυ!Παντως ειναι κατι ωρες που κουραζομαι πολυ και τοτε σας σκεφτομαι τριτομανουλες και λεω στον εαυτο μου σωπαινε εσυ πια με το ενα!!!Πως τα φερνετε ολα βολτα μπραβοοο σας...

Εμεις λεμε για τελη Σεπτεμβρη αρχες Οκτωβρη,στην ενορια μας εδω στο Παγκρατι.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζεννακι μου πως να μην τα παθεις τα απανωτα εγκεφαλικα μ' αυτο που εγινε απα πα πα!!!!!!!Ευτυχως ολα καλα με την κουτσομπολιτσα σου χαχαχα!

Παντα αξιοι να εισαστε κι εσυ και ο συζυγος.Πρεπει να 'σουνα θεα με το φορεμα και το παππουτσι...η μπουμπου ηταν καλη???

Ιωαννα χρονια σας πολλα.Πολυ ωραια η βολτα σας και ολοι μαζι super!!!Θα το επισκεφτουμε κι εμεις αφου εχει και αλλαξιερα τελειαααααααα

1a0fd6e0b8.png

Γεια σου, Νικάκι μου!Αυτό με τον κόσμο που δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει και μωρό στο σπίτι, έλεος!Ειδικά οι γυναίκες... Εμένα μια θεία μου περίμενε πώς και πώς να σαραντίσω να έρθει, λύσσαξε!Κι όταν ήρθε... με τις ώρες!Την παράτησα και πήγα θήλασα!Η πεθερά μου παρεξηγιόταν όταν το έκανα στην Κατερίνη αυτό, αλλά δε γουστάρω να βγάζω το στήθος έξω, τι κι αν είναι γυναίκα?Πιο εύκολο το έχω να θηλάσω στη θάλασσα μπροστά στους ξένους, παρά στην πεθερά!Όπως νιώθει καθεμιά!Εγώ είχα να βγάλω με το θήλαστρο πολύ καιρό..Αφού έκανε 8ωρο να φάει το μωρό και δεν πρηζόταν το στήθος:shock::shock::shock:Και χθες 5.30 ενώ το μωρό είχε φάει υποτίθεται 5 και κάτι, έβγαλα 150 μλ γιατί ήταν τούμπανο και με πονούσε, πώς γίνεται δεν ξέρω...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Εγώ για τη βάφτιση θα ήθελα να γίνει 30 Νοεμβρίου στη γιορτή του όπως κάναμε και στο Φάνη μας, να δούμε πότε βολεύει και τη νονά!Πάντως εμείς νονά βρήκαμε για το μικρό πιο εύκολα κι απ' τα 3!!!Είχε κλείσει το μωρό πριν καν μείνω έγκυος (αχ, κοντεύει η...επέτειος 9-5-2010;);););))

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπερα κοριτσια !!!!!!!!!! Τι κανετε???????

Να ρωτησω κατι ??? Μεχρι ποτε εχουν πονακια τα μωρα??

Γιατι το δικο μου καθε βραδυ τεντωνει τα ποδαρακια του και κλαιει ωρες ............ δειχνει οτι ποναει πολυ........

Λετε να πρεπει να αλλαξω γαλα ????? Δινω το S 26 GOLD.

Καλο βραδυ σε ολες........

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Βικυ μου τι ωραια που θα γινει η βαφτιση στην Αθηνα χαιρομαι τοσο μα τοσο πολυυυυυυυ!!!!!!!!!!τι καλα....εχετε αποφασισει για εκκλησια??

Μακαρι ο γελαστος σου να συνεχισει ετσι,να ξεκουραζεσαι κι εσυ!Παντως ειναι κατι ωρες που κουραζομαι πολυ και τοτε σας σκεφτομαι τριτομανουλες και λεω στον εαυτο μου σωπαινε εσυ πια με το ενα!!!Πως τα φερνετε ολα βολτα μπραβοοο σας...

Εμεις λεμε για τελη Σεπτεμβρη αρχες Οκτωβρη,στην ενορια μας εδω στο Παγκρατι.

Κοίτα να δεις Νικάκι, κι εγώ όταν είχα 1 και έβλεπα την κουμπάρα μου με τα 3 έλεγα αποκλείεται να τα κατάφερνα στη θέση της....αλλά τελικά τον έχεις τον τρόπο για όλα αν θες...

Ναι, η βάφτιση μάλλον το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, πρέπει πρώτα να μιλήσουμε και με τους νονούς. Θα ήθελα πιο μπροστά, ακόμη και το Πάσχα αλλά δεν προλαβαίνουμε και έπειτα πρέπει να κλείσουν και τα σχολεία...

Εγώ την Παρασκευή πάω να αναλάβω υπηρεσία και να κάνω συνεννόηση με τοην διευθύντρια του Γυμνασίου...για να δούμε τι θα δούμε....η πλάκα είναι δε ότι θα πάω με τον γελαστό στο μάρσιπο αφού δεν έχω ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ να τον αφήσω!!!

(αχ, κοντεύει η...επέτειος 9-5-2010;);););))

Μαρούσκα μου αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα σήμερα!!! Ότι στις 5 Μα'ι'ου, της Αγίας Ειρήνης ανήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος στον γελαστό πεπελίνο!!!

Καλησπερα κοριτσια !!!!!!!!!! Τι κανετε???????

Να ρωτησω κατι ??? Μεχρι ποτε εχουν πονακια τα μωρα??

Γιατι το δικο μου καθε βραδυ τεντωνει τα ποδαρακια του και κλαιει ωρες ............ δειχνει οτι ποναει πολυ........

Λετε να πρεπει να αλλαξω γαλα ????? Δινω το S 26 GOLD.

Καλο βραδυ σε ολες........

Λίτσα μου, στην χειρότερη των περιπτώσεων μέχρι 5-6 μηνών....αλλά γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό να του το πεις; S 26 GOLD έδινα κι εγώ στα παιδιά μου μετά τον πρώτο χρόνο(μέχρι τότε θήλαζαν αποκλειστικά), είναι καλό γαλά αλλά ίσως να μην ταιριάζει στην μικρή. Ενεργείται κανονικά;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα!

Σαν χτές συνέβη το θαυματάκι μου πρίν από έναν χρόνο ακριβώς...Θεέ μου τι δύσκολες μέρες περνούσα ούτε να τις σκέφτομαι δεν θέλω αλλά όλα άλλαξαν στις 28/4 :D:D:D:D που είδα το πεντακάθαρα θετικό τέστ!!!!

Βίκυ μου δεν μπήκα για μπάνιο αλλά για να πλύνω τα χέρια μου...πολλές φορές όμως την αφήνω στο κρεβατάκι της να παίζει και μπαίνω και κάνω στα γρήγορα μπανάκι...δεν μπορώ να πώ το πουλάκι μου διευκολυνει πολύ την ζωή της μαμάς της!!!!

Νικάκι μου όχι να το παινευτώ αλλά ήμουνα μια κούκλα!!!! :P Βέβαια την παράσταση της έκλεψε η κοράκλα μου η οποία ήταν και πολύ καλό κορίτσι και η φωνούλα της δεν ακούστηκε καθόλου άν και το έπαιζε πολύ σοβαρή και δύσκολη γκόμενα!!!!

Αυτό που λέτε με τον θηλασμό είναι τραγικό...ειδικά η πεθερά μου ερχόταν και καθόταν ακριβώς πάνω από το βυζί για να βλέπει το παιδί που καταπίνει (έκανε και σχόλια του τύπου "άχ δες το καταπίνει" λές και δεν το ένιωθα) :evil::evil::evil: και σκεπασμένο να το είχα με μια πάνα το ξεσκέπαζε, μια φορά της τσιμπούσε τα πόδια για να μην κοιμηθεί το μωρό την ώρα που θηλάζει και δεν μπορέσει να την δεί...εννοείται ότι της έβαλα χέρι μόλις το κατάλαβα ότι το κάνει...το αποκορύφωμα ήταν όταν πονούσα που ήρθε πάλι σαν το χάρο πάνω από το στήθος και δεν άντεξα και της είπα να φύγει από πάνω μου γιατί με έπνιγε και δεν μπορούσα να ανασάνω...πώ πω τι ήθελα και τα θυμήθηκα αυτά βραδιάτικα με πιάσανε πάλι τα νεύρα μου...το τι μου έχει κάνει ο τυφώνας το τελευταίο τρίμηνο σε σχέση με το παιδί δεν λέγεται δεν θέλω ούτε να την βλέπω μπροστά μου και ούτε να ακουμπάει το παιδί μου...πάει αυτό ήτανε τον έχασα τον ύπνο μου...:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

I3hdp3.png

καλησπερουδια μανουλιτσες και μπεμπονια!

εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα κι ελπιζω τις 6 ημερες που μενουν ωσπου να τελειωσουμε την αντιβιωση να ειμαστε περδικια!

σημερα επισκεφθηκαμε τον βαφτησιμιο μου ο οποιος χαζευε ολη την ωρα τον ζαβρακο και ο ζεβρακος τον βαφτησιμιο!αφου με ρωταει καποια στιγμη "νονα ο μπεμπης ειναι ο μικρος νονος μου?ομορφος ειναι" αχ με σκλαβωσε ο σκατουλης!!!περασαμε πολυ ωραια, χορτασαμε αγκαλιες και του χρονου με υγεια!

τζενακι και πολυ ψυχραιμη σε βρηκα, εδω κοντεψα να παθω εγω το εγκεφαλικο που το διαβασα μονο, πω πω τι επαθες κουκλα μου!

ετυχως τελος καλο ολα καλα!παντως η μικρη ειναι μια κουκλιτσα μπαλαρινα...αχ δεν βγαινει απτο μυαλομου, να την χαιρεστε και παλι κουκλα μου!

οσο για την πεθερα σου δεν θα σχολιασω καλυτερα, αγιες μερες ερχονται δεν κανει

σωστη δεσπινιδα η μαριαντουλα μας νικακι, τοπα εγω...κυκλοφορει αναμεσα μας μια σκλιναρικοβα!εσυ δενμε ακους! τωρα για το εμβολιο, αναγκαιο κακο!

η θεια απαραδεκτη...τελικα απο μια γυναικα που υποτιθεται σε καταλαβαινει λαμβανεις την απολυτη γαιδουρια

την ψυχολογο μηπως κατα τυχη την λεγανε κατερινα?χαχαχα

η το ποιημα ειναι στανταρ τελικα?

παντως ειναι αληθεια, ειδικα στον υπνο..δεκακις στροφαρει το μυαλουδακι τους!!!οποτε προσοχη τι λεμε τι κανουμε!!!:wink:

ο αντρικος ειναι το καλυτερο παιδακι μωρεεεε μαρουσκακι, πολλα γλυκα φιλια και μη ξαναπειτε για μπραουνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!χαχαχα

βικυ με το καλο καταρχας να μας ερθετε, πλησιαζουν και οι μερες και με το καλο η βαφτηση του πεπελινου μας!

εμεις λεμε μαλλον για 28 μαιου,οι δικοι μας οι νονοι εχουν ηδη παραγγειλει τα βαφτηστικα, εμεις οποια μερα βολεψει παμε για μπομπονιερες/προσκλητηρια

επισης δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα ανημερα της αγιας ειρηνης εμαθα κι εγω πως θα γινω μανουλα...ξαναρωτω λοιπον...τυχαιο?δεν νομιζω!!!

λιτσακι λενε πως εως τον 3ο-4ο ταλαιπωρουνται απο κολικους τα μαναρακια και σε ειδικες περιπτωσεις εως τον 6ο (ξου ξου)

παντως νομιζω πως πρεπει να υπαρχει γαλα της ιδιας εταιριας αντικολλικο ...φροντισε να μη καταπινει αερα μωρε η καλη μου, κρατα το μπουκαλι με κληση 80 μοιρων...το παιδι αεριζεται?αν οχι πιεζε της τα ποδαρακια στην κοιλιτσα για να ξαλαφρωνει το εντερακι της...αχ πως στεναχωριεμαι γμτ οταν πονανε τα πουλακια μου

πολλα φιλια και στις δυο σας και γρηγορα να ηρεμησει η κουκλιτσα μας!

βικυ πωπω θα παθουν πλακα στο σχολειο με τον γελαστουλη μας!!!θα πεσουν σαν τις μελλισες τα κοριτσοπουλα!!!χαχαχα

αντε καλη επιτυχια!!!

μαρακι μου, ολα καλα?τα ζουζουνακια σου?τελικα τι θα γινει με το ταξιδακι σας?

ιωαννα τι εγινε με την δουλεια?φιλια σε χρηστακη και κυριο ταβανατο!!!

ελενη, υποθετω πως γυρισες στη δουλεια και δεν υπαρχει χρονος ουτε για τσισακια που λεμε...πολυ θετικη ενεργεια και μια αγκαλια για μια κουρασμενη εργαζομενη μανουλα...φιλακια στο νινιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

λιανα, χριστινουλες, ηλιαννα μαυρη πετρα ριξατε!γιατι ρε κοριτσακια>??ευχομαι να ειστε καλα εσεις και τα μπεμπονια και δεν πειραζει, ο καθενας με τους ρυθμους, τις αντοχες και τις ορεξεις του

πολλα φιλια σε ολες και ολους!και αν ξεχασακαι καμια...πυροβοληστε μεεεεεεεε χαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερααα κοριτσια.Το αγγελουδι μου κοιμαται γλυκα γλυκα κι εγω περιμενω την καθαριστρια σημερα.Τελικα εδωσα πιπιλα στην Μαριαντουλα μας γιατι ανακαλυψε το δαχτυλο και το πιπιλουσε με τετοια μανια που επρεπε να παρει πιπιλα δεν υπηρχε αλλη λυση.Εκει που ξαπλωνα να κοιμηθω ξαφνικα ακουγα κλουτς κλουτς κλουτς....τι ειναι τουτο ρε παιδια σηκωνομουν και τι να δω το δαχτυλακι κανονικα μες το στομα και δωστουυυυ......το κορυφαιο ειναι οτι το αρπαζε αφου εφευγα απο το οπτικο της πεδιο,πονηρη παιδι μου απο κουνια!!!!!!!!!!!Τεσπα ειναι αξιολατρευτη και με την πιπιλα της και στην τελικη καλυτερα πιπιλα παρα δαχτυλο!

Τζενη τι καλη που ειναι η μικρη σου...την ειδα στις φωτο της βαφτισης κουκλακι ζωγραφιστο!!!!Οσο για τα καμωματα της πεθερα μη συγχυζεσαι πουλακι μου παει περασε,δεν αξιζει κιολας να χαλας τη ζαχαρενια σου και την πιο γλυκια περιοδο της ζωης σου με ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν!

Εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται να εισαι μανα και να μη νιωθεις μια αλλη μανουλα,λετε να ξεχασε πως ηταν????τεσπα!

Δικιο εχεις Αννετακι μου αλλα που να το βρουμε?????

Ο μικρος ειναι απιστευτος...τι μαγουλακια ειναι αυτα???????Παναγια μου θελω να τον ζουληξωωωωω!!!

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα!!!

Ο μικρός κοιμάται από τις 8.30 !!!! με ένα ενδιάμεσο κούνημα γιατί ξύπνησε και ξανακοιμήθηκε και μέσα σε αυτό το χρόνο τα έκανα όλα! Μάζεψα, άπλωσα,μαγείρεψα, έβαλα ξανά πλθντήριο....

Η παιδίατρος τελικά μου είπε ότι μάλλον πέρασε κάτι σε στυλ ίωσης (με τόσο πυρετό που τριγυρνούσε στα μέρη μας) αλλά τον φύλαξε ο θηλασμός και δεν έκανε πυρετό το πουλάκι μου!!!! Γι' αυτό και οι βλένες....

Αννούλα μου, κι εσύ της Αγίας Ειρήνης καλό μου το έμαθες; :)

Σας φιλώ όλες...

Για να ρωτήσω....

Θα φύγετε για το Πάσχα; Και αν ναι πότε; μήπως κανονίζαμε καμιά συνάντηση τώρα που θα κατέβω κι εγώ....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ξανακοιμηθηκε το χρυσουλι μου και μπορω να συνεχισωωω...

λοιπον Αννετακι μου ο μικρος πολυ μ'αρεσει και θελω να τον δω κι απο κοντα....κοριτσουδες για κανονιστε συναντηση!!!σας βολευει Μ. Τριτη για πειτε???Μαρια εσυ μπορεις???Βικυ???Αννετ????και οπιοα αλλη μπορει βεβαιως βεβαιως!!!Ευακι???που εισαι εσυ κοριτσακι?χαθηκες...ελπιζω να ειστε πολυ πολυ καλα.

Αννετ δεν το πιστευω πως η βαφτιση ειναι τοσο νωρις!!!!ποτε μιλαγαμε για τις κοιλιες μας και ποτε φτασαμε να μιλαμε για τη βαφτιση πω πω τελειααααα:D

Πες λεπτομερειες πεθαινωωω.....

1a0fd6e0b8.png

Μαλλον Αννετ μου το παραμυθι ειναι ιδιο για ολους...χαχαχα η δικια μου Αποστολια λεγεται!Και σενα απο το κεντρο παιδιου?Η αληθεια ειναι οτι μου ειπε πολλα που θα τα χρησιμοποιησω απλως δεν μπορω να ελενξω την εγκυροτητα της αυτο δε μου αρεσε αξαρχης...τεσπα!!!!!!!!!

παω να δω το μεηλ μου Βικακι.........

1a0fd6e0b8.png

Βικυ τι καλα που δεν ηταν κατι σοβαρο οι βλεννες...ειδες ο θηλασμος μανουλα μου τελειααααααααααααα.Τωρα εχουν σταματησει εεεε?

Να ρωτησω κατι οταν ερχεσαι Αθηνα που τον κοιμιζεις τον γελαστο σου?Θ παμε στον Ωρωπο μαλλον και προβληματιζομαι.

Με το καλο να επιστρεψεις στη δουλεια σου,πιστευω ο μπεμπινος να βοηθησει με την παρουσια του τι στο καλο!:D

1a0fd6e0b8.png

Καλημερααααα

εγραψα ενα κατεβατο και το εχασα ...γκρ...

εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου μιας και επιστρεφω δουλεια ...27/4 ,αλλαξαν τα δεδομενα και θελουν να γυρισω αμεσα...το θετικο (αν υπαρχει θετικο)ειναι οτι θα δουλευω Δ-Τ-Π

Οταβανατος υπεροχος χθες κοιμηθηκε απο τις 9.20 εως τις 7.15 το πρωι ...και στα δικα σας ευχομαι ...

Παω γκρινιαζει το ταβανοπαιδο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...