Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

ναι κοριτσακι εδω ειμαι

τι κανετε εσεις, ο παυλακης καλα?ο πεπε δεν νομιζω να ζηλεψε απτον αδελφουλη του?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε βασδελακι ερχεσαι για Πασχα?σουπεεεεεεεεεεερ!!!

αντε ελπιζω να μη μας βρει αλλο κακο μερες πουρχονται και να καταφερουμε να τα πουμε!

να ρωτησω κατι αλλο?στις 18 εχουμε το 6πλο, θα ειναι η ενατη μερα της αντιβιωσης, κανει να κανουμε το εμβολιο?δεν ρωτησε και ο αντρας μου την παιδιατρο

ρε φιλεναδα, αρρωστα τα εχεις τα μεγαλα?φτου ρε γμτ...περαστικα ρε κοριτσι, τωρα παρακαλαμε να μη κολλησει ο πεπελινος

και μη νομιζεις πως σε κατασκοπευω χιχιχι :cool::cool::cool: νομιζα απαντησες εδω και μεβγαλε στου οκτωβριου...για μια στιγμη λεω καινουριο αιμα στο καφε μας?χαχαχα

IB5Vp2.png

φιλεναδααααααααααααααααααααααα

χαχαχχαχαα καλο ξημερωμα και περαστικα!

IB5Vp2.png

Ναι κούκλα μου...

Άρρωστα και τα δύο...

Ο παύλάκης συνέρχεται βέβαια, έκανε μόνο ένα 37,5 το πρωί και είναι απύρετος από τότε...

Αλλά το Ηλεκτράκι μου έφτασε 39,2 σήμερα....

Τώρα όσο για το εμβόλιο....ρώτα την γιατρό, νομίζω οτι υπάρχει πιθανότητα να μην δράσει το εμβόλιο σε περίπτωση που παίρνει αντιβίωση...για να πάθει κάτι ο κ. ζεβράκος δεν παθαίνει....

Ναι, θα είμαστε Αθήνα για Πάσχα!!!!:-P

Που το ψωνίσατε το μικρόβιο;:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κούκλα μου...

Άρρωστα και τα δύο...

Ο παύλάκης συνέρχεται βέβαια, έκανε μόνο ένα 37,5 το πρωί και είναι απύρετος από τότε...

Αλλά το Ηλεκτράκι μου έφτασε 39,2 σήμερα....

Τώρα όσο για το εμβόλιο....ρώτα την γιατρό, νομίζω οτι υπάρχει πιθανότητα να μην δράσει το εμβόλιο σε περίπτωση που παίρνει αντιβίωση...για να πάθει κάτι ο κ. ζεβράκος δεν παθαίνει....

Ναι, θα είμαστε Αθήνα για Πάσχα!!!!:-P

Που το ψωνίσατε το μικρόβιο;:-(

ελα μου ντε?οταν ξεκινησαν οι μυξες δεν ηταν κανεις αρρωστος και ακομα δεν ειχαν αρχισει οι επισκεψεις..εκτος κι αν το τσακωσε στη πορεια..ασε ειμαι να σκασω και ειναι τοσο καλος ο καημενος...ολο γελαει...α και σημερα επιασε το ποδαρακι του !!!εχω χαρααααααααααα!!!:tongue:

ρε μγτ περαστικα μωρε στα παιδια, αχ μωρε πολυ στεναχωριεμαι οταν ειναι αρρωστα, εμεις κατι γινεταιαλλα τα ζουζουνια.......:-(:sad::-(

τουλαχιστον τωρα να την γλυτωσει το μωρο (ξουξου παλιοπυρετε...φυγε απτα γλυκα μας τα παιδακαι και να μη ξαναγυρισεις)ξου κι εσυ σταφυλοκοκκε μη σε λιανισω που μου παιδευεις το ζεβρακο μου :evil::evil::evil:

Πού πας και με αφήνεις μόνη μου ασπλαχνη μάνα;:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

BMcSSzSpQVM

της καληνυχτας τα φιλια μηηηηηηηηη μου τα δινιειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις χαχαχχα

IB5Vp2.png

φιλεναδα παω να την πεσω γιατι αυριο με περιμενει μια πολυ αγχωτικη μερα...ελπιζω να πανε ολα καλα με την αντιβιωση και να μην εχουμε παρατραγουδα

πολλα φιλακια και χαδακια στα μωρα σου!περαστικα και καλη ανταμωση!!!

IB5Vp2.png

καλημεραααααααα, ολες απουσες?ε σαββατο, ωραιος καιρος, μερα για βολτες!!!

καλα να περασετε σας φιλω και σας σκεφτομαι!

ατιμε σταφυλοκοκκε δεν ξερω απο που μας ηρθες...απο κει πουρθες εκει να ξαναπας γιατι θα $%&^*Ο)!$$

βαλαμε τα μεγαλα μεσα και θα γινεις μπουχος, λιγα ειναι τα ψωμια σου μουαχαχαχααχα :twisted::twisted::twisted:

παντως κοριτσια ειχε πλακα οταν εδωσα στον μικρο την αντιβιωση...ξυπνησε 05:45 εφαγε και 08:15 ενω κοιμοταν του ριχνω σιγα σιγα με τη συριγγα το θεογλυκο φραουλενιο φαρμακο...ξυνισε τα μουτρα του ο γλυκος μου (ουτε λεμονι να του ειχα δωσει)...για φωτογραφια ηταν χαχαχαχα

και στις δεκα το αμεσως επομενο γευμα, ελπιζω να τρωμε λιγο συγκεριμενα αυτες τις μερες να μας βγαινει το ωραριο της αντιβιωσης

αντε τωρα 13:30 με 14:00 και στις 4 το φραουλοφαρμακο

α εχθες πηραμε και καινουρια φωτογραφικη...ερε θα μουρλαθω να τραβαω τον ζεβρακο μου...και πρωτη και καλυτερη η φωτο με τα ξυνισμενα μουτρακια!!θα πεσει πολυ γελιο!

μακια σε μανουλες και νινουκια!!!

και οσες εχετε χαθει come back!

IB5Vp2.png

γεια σας φιλεναδες!

εμεις εδω εκει που κοιμομασταν απο τις 11 μεχρι τις 6 παρα ξανα αρχισαμε ολο το βραδυ ανα 2-3 ωρες φαγητο...βυζακι ειναι αυτο...

ρε ανετ που το πιασατε τον σταφυλοκοκο!! περαστικα!

τελικα Βικακυ ιωση ευτυχως που θηλαζει ο κυριος Λασκαρης κ εχει αντισωματα!

ο αντρας μου δεν παιζει να ερθει ηδη θα ακυρωσει τα εισητηρια..μου ειπε διαφορα αλλα δεν δινω σημασια ,,,,φαση περναει.

Διαφημίσεις

Μαράκι, εγώ γι' αυτό δε θέλω να λέω τα καλά ωράρια του μπέμπη -όταν έχει!- για να μην τον ματιάξω, είδες ο κρητίκαρος?Ματιάχτηκε:tongue::tongue:Εμείς κλασικά, την ημέρα 2 ώρες ξύπνιος 45 λεπτά ύπνος, συνολικά κοιμάται 3 ώρες τη μέρα:mad:Ε, κι όταν μου λέει η γειτόνισσα ότι ο συνομήλικος κοιμάται όλη νύχτα και 2-3 ώρες τη φορά μες στη μέρα,ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!:mad::mad:Αχ, όλα τυρρανόπαιδα στον ύπνο....

Αννετάκι, δεν τη γλιτώσατε τελικά ε?Πού την ψωνίσατε ρε γμτ κι εσείς??Να ήμουν από καμιά μεριά να σε βλέπω με τη σύριγγα:tongue::tongue:

Βικάκι, τα καλά των δίτεκνων, τρίτεκνων κ.ο.κ.Άμα αρρωστήσει ένα πάνε αλυσίδα, ελπίζω να παραμείνει βράχος ο βενιαμίν!!

Τα τέκνα κοιμούνται εδώ και καμιά ώρα...θα δω καμιά βλακεία και όχι, αρνούμαι να κάνω δουλειές, γιατί η νύχτα είναι μεγάλη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Eδώ είμαι....:cool:

Και ναι! Τα κατάφερα να κάνω επιτέλους ένα μπάνιο!!!!:-P

Τελικά δεν ξέρω από που πηγάζει όλη αυτή η δύναμη....

Αλλά αυτό που δεν μπορώ, να πάρει,είναι η γκρίνια για το 'δύσκολο παιδί' που έχουμε και για το πόσο έχουμε απωλέσει από την ζωή μας....:-(. Προσωπικά βλέπω την ευλογία του Θεού μέσα στο σπίτι μου και ας έχω να κοιμηθώ ένα 4ωρο σερί από τις 3 Ιανουαρίου που γέννησα....

Είναι κάτι τέτοιες μέρες που τρέχεις σαν τον Βέγγο αλλά νοιώθεις μια ικανοποίηση....και ξαφνικά ακούς κάτι και γίνεσαι τσίχλα πατημένη στο πάτωμα....

Τα μεγάλα μου είναι καλά, το ίδιο και ο γελαστός....Η Ηλέκτρα έκανε ένα 38 αλλά το θεωρούμε μηδαμινό....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αλλά αυτό που δεν μπορώ, να πάρει,είναι η γκρίνια για το 'δύσκολο παιδί' που έχουμε και για το πόσο έχουμε απωλέσει από την ζωή μας....:-(.

Είναι κάτι τέτοιες μέρες που τρέχεις σαν τον Βέγγο αλλά νοιώθεις μια ικανοποίηση....και ξαφνικά ακούς κάτι και γίνεσαι τσίχλα πατημένη στο πάτωμα....

??????

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...