Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Έχω τον Παύλο με 39 πυρετό....

Γελαστέ, μην κολλήσεις, σε παρακαλώ....Έφαγες και τα 2 μπι μπι σου σήμερα....και κλάάάάμα ο κύριος...

Δεν έχω διάθεση, είμαι πτώμα, έπεσα και ψυχολογικά με τον Παύλο...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα

υπεροχη μερα και σημερα , το ταβανοπαιδο παιρνει ενα υπνακι (κοιμηθηκε και πολυ καλα το βραδυ απο τις 10 εως τις 6)και ο Χρηστακος στο σχολειο . Στο σπιτι μας εχει μεινει ενας μονο ασθενης . ο μπαμπας μας!!!αντε να γιανουμε και εμεις σιγα σιγα..

Vasdeli μου , περαστικα στο αγορακι σου και ευχομαι να μην κολλησει ο πεπελινος...ειναι πολυ μικρα τα καημενα ...τι εμβολιο κανατε?

Αννετακι μεγια τα ρουχαλακια σας!!!!ποτε με το καλο η βαφτιση ?

Καλημεραααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Τζένη - Παπούτσια σημειώσατε 0-1...Βγήκα νόκ άουτ από τον πρώτο γύρο....σήμερα λέω να πάω για τη ρεβάνς :P:p:p

Περαστικά σας Βίκυ μου...

Αννέτ μεγειά τα καινούργια σας ρουχάκια...άντε και καλό χαμάμ!!!Καλέ τι μάτια είναι αυτά που έχει ο σύζυγος????έπαθα πλάκα...ελπίζω να τα πάρει ο μικρούλης...

Η μικρή έχει εδώ και λίγες μέρες που κοιμάται 10ωρα...χτές κοιμήθηκε στις 9 και ξύπνησε σήμερα στις 8 :shock::shock::shock::shock::shock: και χτές το μεσημέρι κοιμήθηκε 4 ώρες (αυτό πρώτη φορά το έκανε) αφού την ξύπνησα με το ζόρι για να την ταίσω γιατί ανησύχησα (χώρια που κοιμάται μέσα στην ημέρα 2-3 φορές από μισή με μία ώρα) μήπως πρέπει να ανησυχώ????πολλές δεν είναι οι ώρες ύπνου???

Να επισημάνω ότι μετά το πρωινό ξανακοιμήθηκε και έχει κανένα 5λεπτο που ξύπνησε και τρώει τα χέρια της...

I3hdp3.png

Kαλημέρα!Το ότι ζω ακόμη μετά το χθεσινό βράδυ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι αντοχές μας είναι απεριόριστες:(:(, αλλά αυτά παρακάτω....

Τζενάκι, το φόρεμα είναι σούπερ και σε σένα που είσαι μια καστανή Σκλεναρίκοβα θα δείχνει τέλειο!Όσο για τον ύπνο της Κατερινούλας, στην ηλικία της ο μέσος όρος ύπνου είναι 15 ώρες, 10 τη νύχτα και 5 τη μέρα (οι ημερήσιοι είναι 3 ύπνοι).Μιλάμε για το μέσο όρο έτσι?Υπάρχουν παιδιά που κοιμούνται πολύ λιγότερο κι άλλα πολύ περισσότερο!Όσο για τα δρομολόγια πάνω-κάτω και το baby talk καμιά δεν τα γλιτώνει!Βάζε τη κάτω και μίλα της, την πρώτη μέρα θα αντέξει 1 λεπτό, τη δεύτερη 2 κ.λ.π.

Βικάκι, περαστικούλια στην αδυναμία μου, τον ματιάξαμε μωρέ που είχαμε πει δεν αρρωσταίνει ο δόλιος.Ελπίζω το μικράκι να μην είχε παρενέργειες από το εμβόλιο και να μην κολλήσει από Παυλίτο!Σε πήρα τηλέφωνο πριν κανα μισάωρο,αλλά με 2 παιδιά σπίτι όλο και κάτι θα έκανες!

Αννετάκι, κι εσένα σε πήρα αλλά μάλλον πήρατε τους δρόμους και καλά κάνατε.Μήπως πήγατε για την καλλιέργεια?

Ελπίζω να μη δείξει κάτι...

Με πήρανε τηλέφωνο από το babyspace.gr, κέρδισα δώρο για τον Αντρίκο! :P:p:p Ο οποίος κοιμήθηκε πάλι 7ωρο τη νύχτα, αλλά μου βγαίνει η Παναγία την ημέρα για να κοιμηθεί καλά...Έχω και τους μεγάλους το απόγευμα και ΥΠΟΦΕΡΩ για να κοιμηθεί το μωρό καλά μιας και τρέχουν πίσω μου, φωνάζουν και μπαίνουν στο δωμάτιο που τον βάζω μόνο και μόνο για να νευριάσω και να γελάσουν...Έχω πάθει τέτοια ψύχωση με τον ύπνο που χθες το βράδυ σιδέρωνα κι άκουγα θορύβους στη σκάλα ότι και καλά κάποιο παιδί κατέβαινε, τα έχω παίξει η τρίτεκνη!Ποτέ πριν τα νεύρα μου δεν ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση...Επίσης χθες, αφού σιδέρωσα, συμμάζεψα κλπ έπεσα να ρημαδοκοιμηθώ κομμάτια όπως ήμουν, αλλά... Ο Φάνης είχε άλλα σχέδια!Κορίτσια, από τις 1 μέχρι τις 3.30 ήρθε 5 φορές στο δωμάτιο που είμαι με το μωρό και ζητούσε νερό και τσίσα...Στις 3 και κάτι πήγε ο άντρας μου κοντά του γιατί...δεν ξέρω τι θα έκανα!Φυσικά, στις 3.30 ήταν η ώρα για το γάλα του μωρού (τι να μου κάνει κι αυτός, από τις 8 νηστικός) το οποίο απ΄ όλες τις μέρες χθες δε μπορούσε να κοιμηθεί στο καπάκι μετά το γάλα και γκρίνιαζε ως τις 4.30 και 5.30 ήθελε πάλι:confused::confused::confused:Ζήτησα από το Γιώργο να μην πάει δουλειά σήμερα, όπως κι έκανε ο καημένος, αλλά να που αντέχω και γράφω!Δε μπαίνω πλέον τόσο συχνά γιατί είναι τόσο πειραγμένα τα νεύρα μου που δε θέλω να σας ρίχνω...Σκέφτομαι ότι κάποτε όλα αυτά θα τα θυμάμαι και θα γελάω αλλά αυτό το κάποτε αργεί ακόμη!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Kαλημέρα...

Μαρούσκα...για άλλη μια φορά σε διαβάζω και σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ....λες και σε βλέπω από την γωνιά του δωματίου είναι ένα πράγμα...

Εμείς σήμερα είμαστε στο σπίτι με τον Παυλάkο(τώρα κοιμήθηκε το πουλάκι μου) και τον γελαστό πεπελίνο βεβαίως βεβαίως....(κοιμήθηκε και αυτός μόλις τώρα).

Έχω πάθει πλάκα με την φοβερή κατανόηση του Παυλίτο μου....του εξήγησα να μην πλησιάζει ο δόλιος το μωρό και είναι ΚΥΡΙΟΣ!!!Σήμερα ξύπνησε με 38 και...

Το βράδυ ο γελαστός με περιποιήθηκε πάλι...ανα 2ωρο ξύπνημα και αμέσως φαί και ύπνο...αλλά βρυκολάκιασα η δόλια....Ο vasdelος κοιμήθηκε στο δωμάτιο του Παύλου χθες γιατί φοβήθηκα τα μάλα όταν είδα το 39 και 1....

Μαρούσκα, πες μου κάτι να νοιώσω καλύτερα....οτιδήποτε, τι είναι αυτά τα 2ωρα ρε μαμωτο τώρα; Είναι η φάση ταχείας ανάπτυξης των 3 μηνών;

Κατά τα άλλα....τριγυρνάω μέσα στο σπίτι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα(Μ' αρέσει που ήθελα να κάνω και ψωμί ολικής σήμερα....)

Μαρούσκα, Μαρούσκα....το τηλ δεν το απάντησα, γινόταν χαμός...

Ιωάννα κάναμε minigitec και prevenar.

Μαρια που είσαι; Έχουμε κανένα νέο από τον σύζυγο και την εργασία του;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα...

Μαρούσκα...για άλλη μια φορά σε διαβάζω και σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ....λες και σε βλέπω από την γωνιά του δωματίου είναι ένα πράγμα...

Εμείς σήμερα είμαστε στο σπίτι με τον Παυλάkο(τώρα κοιμήθηκε το πουλάκι μου) και τον γελαστό πεπελίνο βεβαίως βεβαίως....(κοιμήθηκε και αυτός μόλις τώρα).

Έχω πάθει πλάκα με την φοβερή κατανόηση του Παυλίτο μου....του εξήγησα να μην πλησιάζει ο δόλιος το μωρό και είναι ΚΥΡΙΟΣ!!!Σήμερα ξύπνησε με 38 και...

Το βράδυ ο γελαστός με περιποιήθηκε πάλι...ανα 2ωρο ξύπνημα και αμέσως φαί και ύπνο...αλλά βρυκολάκιασα η δόλια....Ο vasdelος κοιμήθηκε στο δωμάτιο του Παύλου χθες γιατί φοβήθηκα τα μάλα όταν είδα το 39 και 1....

Μαρούσκα, πες μου κάτι να νοιώσω καλύτερα....οτιδήποτε, τι είναι αυτά τα 2ωρα ρε μαμωτο τώρα; Είναι η φάση ταχείας ανάπτυξης των 3 μηνών;

Κατά τα άλλα....τριγυρνάω μέσα στο σπίτι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα(Μ' αρέσει που ήθελα να κάνω και ψωμί ολικής σήμερα....)

Μαρούσκα, Μαρούσκα....το τηλ δεν το απάντησα, γινόταν χαμός...

Ax, άντε να σου δώσω κι εσένα κουράγιο, πού να το βρω όμως...Πήγα να ξαπλώσω και με το που έβγαλα το λάστιχο (από τα μαλλιά, πονηρές, το άλλο το έχω βγάλει από το μυαλό μου μιας και δεν ...)ξύπνησε! Ο γελαστός ή είναι η φάση ή όπως σου λέω και στο φέης, ήθελε λίγο μασουλητήρι για παρηγοριά από τα εμβόλια...Αυτό το θέμα το έχουν πολλές που θηλάζουν, πάρα πολλές, το να βρίσκει παρηγοριά στο στήθος το μωρό κι εμείς-ειδικά το βράδυ- κάθε που γκρινιάζει νομίζουμε πεινάει... ;) Τι ψωμί μου λες τώρα??Εγώ μέχρι και στην πίτσα που φτιάχνω, αντί να βάζω σάλτσα που έκανα εγώ, θα βάζω κέτσαπ για οικονομία χρόνου!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

δεν ειμαι σε φαση για αυτο χαθηκα...στον συζυγο το παιζω χαλαρη γιατι σηκωσε πιεση- μην μου παθει τιποτα- συζηταει να αναλαβει ενα rent a car αλλα δεν ξερει ειναι μονο για την τουριστικη περιοδο...

ο Παυλος εχει λαιμα??αχ μωρε το παιδι!

Τζενη τελειο το φορεμα!!!παρε κοκκινες γοβες!

Καλησπερα κοριτσια !!!!!!!!!!

Βικακι περαστικα για το αγορακι σου.... ολα να πανε καλα και για τον γελαστο σου.....

Τζενακι πολυ ωραιο το φορεμα σου... αντε με το καλο και στα βαφτισια της μπουμπους σου.... α δεν σου ειπα εχουμε ακριβως το ιδιο παιδικο (επιπλα )... απο το νεονατο τα πηρες κι εσυ???

Μαρουσκα και Μαρακι απο Ηρακλειο υπομονη, η καθε μια για τους δικους της λογους...

Αννετ ευχομαι ολα καλα με την καλλιεργεια....

Ιωαννα μπραβο ολα καλα με τα παιδακια σου....

Νικακι μου φιλακια στην Μαριαντουλα σου.....

Καλο απογευμα...

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

περαστικα στον παυλακο μας βικακι, ευχομαι αυριο να να ειναι περδικι

και κυριος ε?μπραβο στο αγορι μας, ε δεν λεει να κολλησει ο πεπε μας

ιωαννα μου φτου φτου ο κυριος ταβανατος..αχ ποτε θα χτυπαμε τετοιους υπνους κι εμειιιιιιιιιιιιιιιιις???

περαστικα στον μπαμπα σας!

ευχαριστουμεεεεε, το καπελακι ειναι ολιγον μεγαλο αλλα μεχρι τον μαη θα εχει μεγαλωσει το κεφαλακι μας και θα ειμαστε μοντελακια!!!τελη μαιου

λεμε να την κανουμε και εως τελη ιουνιου αντιος μουτσατσος!!!

τζενακι, τακουνια?τι ειναι αυτο?χαχαχαχα εχω ξεχασει οχι απτην εγκυμοσυνη αλλα αποταν επιασα δουλεια στο χαμετυπιο γκρρρρρρρρ...ανεβηκα κι ενα νουμερο απτο πριξιμο

ευχαριστουμε τζενακι, και απο ματια τον εχουμε ξεπερασει κλασεις τον μπαμπα μας...γαλαναααααα?τρε μπαναλ...γκριζομπλε παρακαλω φτου φτου το αγορι μου..ολη την ωρα τον φτυνω!!!

μην αγχωνεσαι για τον υπνο...ασε το παιδι να κοιμαται οσο θελει...αν κοιμαται 20ωρα σερι να ανησυχησεις...ειστε σουπερ...αλλα αν θες αλλαζουμε ωραρια...ε?θες?χαχαχα

αχ μαρουσκακι μου, ηρωας εισαι...εγω και τα εχω παιξει φανταζομαι εσυ!!!

στις 08:00 φυγαμε απτο σπιτι για το μικροβιολογικο...γυρω στις 12:30 βγηκαμε για βολτα με τον μαρσηπο...τον οποιο λατρεψαμε...και εκανε κατι υπνουυυυυυυυς!!!

αχ ο φανουλης μωρε...θα συνηθησει την παρουσια του ορθιου και θα ηρεμησει σιγα σιγα...και ο ορθιος τζαναμπετης θα στρωσει και τον υπνο της ημερας...και κανονησε να το ματιασεις το παιδι με τον βραδυνο υπνο..κανονησε κακομοιρα μου :-D

λιτσακι μακαρι να ειναι καθαρες γιατι δεν θελωνα ξεκιμησουμε αντιβιωσεις μωρε...και οι μυξουλες νομιζω πως εχουν αρχισει να μειονονται...νομιζω...

βαζω ορο και ρουφαω και ρουφαω και ρουφαω και βγαζει ιιιισα ιιιιιιιισα (οχι ολες τις φορες)..λετε να τελειωνει εδω ο γολγοθας της μυξας?μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τα αποτελεσματα τη παρασκευη και Ο Θεος βοηθος!

η ζουζουνιτσα καλα ειναι? πολλα φιλακια να της δωσεις!

μαρακι, συντομα να βρεθει μια δουλεια που να ικανοποιει τον συζυγο

φιλακια στα παιδια!

αχ ποτε θα ερθουν οι κουμπαροι να μου ανοιξουν λογ στο φατσα?...κοιτα που ανυπομονω εκει που δεν ηθελα να ακουσω χεχεχε

πηγαμε και στον πνευματικο μας, τον πηρε αγκαλιτσα και ο ζεβρακος τον κοιτουσε και του εκανε αγου...και στο τελος του γραπωσε και τα γενια χαχαχα

μετα πηγαμε στο αθενς χαρτ για καφεδακι και ο μπεμπης εκανε θραυση...ολα τα γκομενακια τον χαλβαδιαζανε...μικρα μεγαλα...εως και τα καπη...ερε ξεματιασμα που επεσε απτη μανουλα μου!!!!!!!:tongue:

αυτααααααααα πονεσαν τα δαχτυλακια μου...good night

kissesssssssssssss

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

ανετακι βρε το παιδι εχει να παρει!

Βικακυ ειναι καλυτερα ο Παυλουκος?

ΕΓΩ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ ενω εχω κλεισει εισητηρια κ για τον ανδρα μου δεν θελει να ερθει! εχει πισμωσει..τον στηριζω ρε γμτ εγω πολυ αλλα μου σπαει τα νευρα...

την αλλη Πεμπτη θα ειμαστε Αθηνα. κ την ΜΕΓ.Δευτερα θα παμε στον γιατρο,....εγω τοσααααα στο κεφαλι μου ..........

ουφ σας επρηξα...

ο μικρος ολη μερα σημερα σχεδον αγκαλια τωρα ψιλοηρεμησε κ βλεπει ναι ναι βλεπει τηλεοραση!

Να 'μαι κι εγώ, πωπω, περονόσπορος στο καφέ σήμερα...Έκανα 4 χλμ το πρωί με το μπεμπέ στο σλινγκ κι άλλα 2 το απόγευμα φυσικά με μπεμπέ (και Φάνη στο καρότσι με τη μαμά μου) και είμαι τέζα!Πάτησα κι ένα σφαιράτο σφουγγάρισμα τώρα, μπάνιο και ξεκούραση!!Ο Αντρίκος σήμερα με 3 ώρες ύπνου όλη μέρα, ευτυχώς όταν είναι ξύπνιος κάθεται ανάσκελα και χαζεύει πλέον αλλιώς δε θα την πάλευα με τίποτα!!Πόσο χαίρομαι που κάνει καλές μέρες και βγαίνουμε βόλτες και ρυθμίζω τον ύπνο του, αλλιώς σπίτι... Ρε μιας και κάθομαι, μήπως να κάνω κανα ψωμάκι σαν το Βικάκι?Αχ, μου το θύμησες και θέλω σπιτικό ψωμί αλλά έχασα τη συνταγή κι η αδερφή μου δε μου την έστειλε ακόμη!Καλύτερα γιατί αλλιώς δε θα ξεκουραστώ!!!

Μαράκι, λογικό να μην έχει πολλή όρεξη ο άντρας σου για ταξιδάκια...εσύ θα είχες?Πάντως καλό θα του κάνει να ξεφύγει λίγο από κει...;);)

Ιωαννάκι, τι έπαθε το ταβανάκι σου και δεν κοιμήθηκε μωρέ?Αυτός κοιμόταν και στα ζενίθ αρρώστειας:confused::confused:

Βικάκι, ελπίζω να μην ξανανέβασε όοοολλλλλλη μέρα πυρετό το παληκάρι σου!

Πάω να διαβάσω Σαραμάγκου (μιλάμε για πολύ αστέρι συγγραφέα που τώρα ανακάλυψα) αλλά θα σας παρακολουθώ, πιστεύω, άμα φανεί καμιά!

Καλημερααα

Vasdeli μου ελπιζω ο Παυλος να συνεχιζει απυρετος !!τα υπολοιπα παιδακια καλα?

Φαγκρι μου ο καιρος ειναι για ατελειωτες βολτες και εμεις θα βγουμε σε λιγακι ...ο ταβανατος ευτυχως επανηλθε στον υπνο του ..σημερα κοιμηθηκε 9 και ξυπνησε στις 4.30 ,τωρα κοιμαται στο ρηλαξ του ..ο Χρηστακος πανω απο την χειμωνιατικη φοραει μια καλοκαιρινη που του εφερε η νονα του που εχει πανω τον mc queen Και εχουμε παθει ερωτα!!!

Αννετακι τελικα τι εγινε με την καλλιεργια ?

επισης ξεχασα να σου πω οτι αν το παιδι ξυπναει το βραδυ και αν του βαζεις πιπιλα ξανακοιμαται φυσικα δεν το ταιζεις σιγα σιγα θα κοψει το ξυπνημα και θα το πατε σερι!!!

Μακιαααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα κοριτσια και νινακια

εμεις ξεκιναμε αντιβιωση...σταφυλοκοκκος σε μεγαλη αναπτυξη...:(:(:(

ceclor η αντιβιωση για 10 μερες...ελπιζω να μη μας πειραξει το φαρμακο...οι οροι και τα ρουφηγματα συνεχιζονται και ελπιζω να πανε ολα καλα...εχω σκασει λεμε...γιαυτο δεν μπηκα ολη μερα, ολο αγκαλιτσες ειμασταν και χαδακια με το μωρουλι μου

αλλα ρε κοριτσια ανα 8 ωρες 1 ωρα προ φαγητου...πως ρυθμιζεται το θεμα πεινα μου λετε?που αμα πειναει ξεσηκωνει τον κοσμο...η 2 ωρες μετα...και αν ξαναπεινασει μετα απο λιγο τι κανω οεο?τον βαζω στον μαρσηπο και βγαινουμε για βολτα αλλα τα βραδυα τι γινεται?ουφ κοιταω και ξανακοιταω τα γευματα του και προσπαθω να βρω ποιες ωρες μας βολευουν αλλα μπαααααααα

το πρωι θα του δωσω στις 7 κι ελπιζω να ξυπνησει πεινασμενος στις 8 και μετα στις 3 το μεσημερι...αχ ζεβρακο μου, εισαι το καλυτερο παιδακι, βοηθησε κι εσυ να μη χασουμε τη μπαλα κι εγω θα σου παρω μπαλα για δωρακι!!!

εσεις καλα αποτι βλεπω, παντα καλα!

μαρακι υπομονη και στηριξη στον αντρουλη σου, αν δεν θελει να ερθει αθηνα μην τον πιεζεις και να δεις που θα αλλαξει γνωμη στο τελος!

και κοριτσια ο γιος μου ειναι κυριος, μας την πεφτουνε δεν την πεφτουμε...προς το παρον εχουμε ερωτα μονο με τη μανουλα!!!:tongue:

αυτα, καληνυχτιζω και σας φιλω!!!μακια μακια μακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...