Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημεραααα, καλη εβδομαδα!!!!

Το μπεμπακι μας ειναι πολυ καλυτερα επιτελους !!!χθες σαπισε στον υπνο και μαζι και εμεις κοιμηθηκε στις 10 και ξυπνησε στις 6 το πρωι ..αλλα ειχα τον χρηστο που μεχρι τις 11.30 του ελεγα παραμυθια ..τι κοκκινοσκουφιτσες μ τι χιονατες ,τι μαστορακους και τι τομας το τρενακι αλλο ενα μαμα τελευταιο....εμενα τα ματια μου να κλεινουν και του χρηστου γαριδα..

Αννετακι μου μια χαρα το μπεμπονι!!!!πολυ πολυ ορο και ολα θα πανε καλα!!!

Φαγκρι μου τελειο ακουγεται το πασχα στο ναυπλιο!!!!εμεις κλασσικα πασχα στην λαμια !!!

Πολλα φιλακιααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εκτιμώ τη στήριξη σας στην αγάπη μου για τα παιδιά και το παιχνίδι. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησα το Παίζουμε μαζί.

Ελπίζω να το επισκεφτείτε βάζοντας τις λέξεις κλειδιά στο google Παίζουμε μαζί... και να ακούσω τη γνώμη σας. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, θα χαρώ να σας κερδίσω και να γίνετε αναγνώστες του Παίζουμε μαζί κάνοντάς μας Follow!

Πάντα χαμόγελα, πάντα ελπίδα και ζωή και παιχνίδι!

Ραφτοπούλου Ζέφη

Γεια σας!

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη!! Ωραία ήταν, παιδιά ξεκουράστηκα!!! Ασχολιόμουν μόνο με τον γελαστό και όχι με δουλειές του σπιτιού....τα μεγάλα παιδιά είχαν χαθεί με τα ξαδέρφια τους.....

Ήμουν και πιο ήρεμη και έτσι ήταν και ο γελαστός!

Μαρούσκα, έδωσα μια στο κινητό και το γκρεμοτσάκισα στην Αθήνα γιατί κρατούσα και τον γελαστό( και έμεινε στον τόπο από οθόνη!!!! )Αμυδρά ξεχωρίζω την πάνω γραμμή μόνο και είδα ότι εσύ ήσουν στο sms αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω....Αύριο πάω για αγορά καινούργιου...:-(

Ιωάννα, λες να γουστάρει καυσαέριο ο μπόμπιρας;:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Άννα, κρίμα που δεν τα είπαμε, δεν πειράζει όμως...next time περαστικά σου και πάλι!!!Πουθενά δεν πήγαμε, μέσα μείναμε αλλά ξεκουραστήκαμε...για να είμαι ειλικρινής μέχρι το Αλεξάνδρα πετάχτηκα μόνη μου, που γέννησε μια φίλη...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

KΑΛΗΜΕΡΑ!Πού είστε όλες??Περιμένω να περάσει το πρώτο δεκάλεπτο του ύπνου γιατί θα θέλει πάλι κούνημα παρκοκρέβατου κι έτσι μπήκα.Σήμερα τον έβαλα στο ριλάξ για λίγο, ίσα να φτιάξω τη ζύμη για την πίτσα και του εξηγούσα τι έκανα αλλά στο πιο θεατρικό για να μη βαριέται;);)Βαρέθηκε ευτυχώς στο ζύμωμα, χαχα!Άντε να γίνει 3 μηνών να τον βάζω χωρίς τύψεις στο ριλάξ!!

Αννετάκι, ελπίζω να είσαι καλύτερα!

Τελικά πολύ πολύ πιθανό για Ναύπλιο το Πάσχα!!!!Γουστάρω Νέα Κίο τρελάααααα!! Όχι το ότι εκεί τα φτιάξαμε με τον άντρα μου δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση (είναι η τρίτη ή τέταρτη νομίζω φορά που πάμε εκεί μετά το 2004 που δουλεύαμε εκεί:P:p:p).Έφυγα, πέρασε το δεκάλεπτο και γκρινιάζει:mad::mad::mad:

μαρουσκακι μουυυυυυυυυυ ειμαι πολυ καλυτερα, ο μικρος σημερα απο το απογευμα βουλωσε...εριχνα ορο και ξαναριχνα..ρουφαγα και ξαναρουφαγα αλλα τιποτα, το δεξι ρουθουνι κανει υπνο τρελο...αχ ποτε αυτο το αγαπημενο μυτακι θα αναπνεει ελευθερα?τι να κανω η μανα?θα παρω τη παιδιατρο αυριο να κανουμε καλλιεργια

Καλημεραααα, καλη εβδομαδα!!!!

Το μπεμπακι μας ειναι πολυ καλυτερα επιτελους !!!χθες σαπισε στον υπνο και μαζι και εμεις κοιμηθηκε στις 10 και ξυπνησε στις 6 το πρωι

μπραβο μωρε το νινιιιιιιιιιιι...

μας ο δικος μας τρωει 21:00 κοιμαται αναλογως τα κεφια..ποτε 22:00 ποτε 23:00...γυρω στις 03:00 με 04:00 κλαψουριζει, του χωνει την πιπιλα ο αντρας μου ρουφαει με μανια και ξανακοιμαται εως τις 05:00 και κατι...μηπως πρεπει να τον ταιζω εκεινη την ωρα και οχι να του βαζουμε πιπιλα?μηπως ομως μαθει ετσι να κοιμαται σερι και να κυπναει σαν ολα τα καλα μωρακια?χμμμμμ ειδου η απορια

..αλλα ειχα τον χρηστο που μεχρι τις 11.30 του ελεγα παραμυθια ..τι κοκκινοσκουφιτσες μ τι χιονατες ,τι μαστορακους και τι τομας το τρενακι αλλο ενα μαμα τελευταιο....εμενα τα ματια μου να κλεινουν και του χρηστου γαριδα..

χαχαχαχα θελει χρονο με την μανουλα του μωρε, φιλησε τον μου οκ?

Αννετακι μου μια χαρα το μπεμπονι!!!!πολυ πολυ ορο και ολα θα πανε καλα!!!

ποσο πια...σε λιγο θα εχει ρουφηξει τον μαραθωνα ολοκληρο ουφ

Πολλα φιλακιααααααα

φιλιααααααααα

Γεια σας!

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη!! Ωραία ήταν, παιδιά ξεκουράστηκα!!! Ασχολιόμουν μόνο με τον γελαστό και όχι με δουλειές του σπιτιού....τα μεγάλα παιδιά είχαν χαθεί με τα ξαδέρφια τους.....

Ήμουν και πιο ήρεμη και έτσι ήταν και ο γελαστός!

τελεια, ξεκουραστηκατε ολοι και γεμισατε μπαταριες!

Άννα, κρίμα που δεν τα είπαμε, δεν πειράζει όμως...next time περαστικά σου και πάλι!!!Πουθενά δεν πήγαμε, μέσα μείναμε αλλά ξεκουραστήκαμε...για να είμαι ειλικρινής μέχρι το Αλεξάνδρα πετάχτηκα μόνη μου, που γέννησε μια φίλη...

ναι μωρε, τουλαχιστον δεν αργουσε καμια βδομαδα το κρυωμα να σας βλεπαμε...πολυ σας σκεφτομουνα και το σαββατο ελεγα του μπεμπη

- ζεβρακο τωρα θα ειμασταν για καφεδακι με τον φιλαρακο σου σνιφ σνιφ

συμφωνω προληπτικα δεν δινω κ εγω τιποτα....

Ανετακι σου στειλα πμ....

δεν εχουμε ακομα κανονισει......

μεγαλωσαν τα καμαρια μας παντως!

το ελαβα κι εσυ εχεις μειλ

μεχρι που θα σε βολευε εσενα?δεν ξερω καθολου απο κεινες τις περιοχες...

αν μεγαλωσαν λεει, μεγαλωσαν, ζωηρεψαν και ειναι για ζουμπηγμα!!!

ευακι εχεις κι εσυ μειλ κοριτσαρα

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

Ο μπεμπακος ειναι καλα!!!!βηχει ελαχιστα , δεν κανει ρουθουνισμα ,εχει ελαχιστα φλεμματα..επιτελους!!!!ολο το μαρτη δεινοπαθησε το ταβανοπαιδο !!

Χθες ειχε ερθει η φιλη μου η ξανθη με τον γιο της και πρωτοφανες τα αγορια επαιξαν ..επεσαν ελαχιστες μπουνιες -κλωτσιες!!και χαρηκα που η φιλη μου ειναι μια μεγαλη κοιλιτσα πια!!!

Αννετακι για την μπουκωμενη μυτουλα βαλε ξανα και ξανα ορο στην μυτη την βουλωμεη και ρουφηγμα ..δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εμεις για να συνελθουμε καναμε ενα μηνα και το κακο ειναι οτι σημερα ξεκινησε να με ποναει ο λαιμος μου και φοβαμαι μην ξανακολλησει το μπεμπε..

Vasdeli περιμενουμε νεα απο τον πεπελινο .κοιμηθηκε καλα?ή του λειπει το καυσαεριο μας ?αν ειναι να σα στειλω μια αθηναικη εξατμιση !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααααααα ζουζουνες τι ωραια μερα σημερα.

Η Μαριαντουλα μας ειναι μια χαρα,σημερα εγινε 2 μηνων,θα καναμε και το εμβολιο μας αλλα τελικα αναβληθηκε για Πεμπτη!

Το Παρασκευοσαβατο κυριακο ετρεχα σαν το Βεγγο...ειχαμε πολλες επισκεψεις λογω του οτι σαραντισαμε και θελουν να δουν τη μπουμπου οποτε ειχαμε συνεχεια κοσμο!Ηταν πολυ ομορφα αλλα και κουραστικα...η μπουμπου ειχε αρκετη γκρινια και μαλιστα το Σαββατο ολη μερα δεν κοιμηθηκε καθολου...!που να κοιμηθει το κοριτσακι μου το κουτσομπολακι μου...εμεις καφε και κους κους κι εκεινη υπνο εεε οχι!

Την Κυριακη μου εκανε και λιγο διαρροιουλα αλλα ευτυχως της εδωσα λιγο ριζονερο και δεν ξαναεκανε.

Παω να διαβασω τα νεακια σας κι ελπιζω να' να ναι ολα ευχαριστααααα.....

Μαρακι υπομονη κοριτσακι μου,κατι θα βρεθει...πως ειναι τα πραγματα τωρα εχετε καμια ακρη...?

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα με ανοιξιάτικη μερα!!

Είμαι λίγο ταλαιρωρημένη σήμερα....Έχουμε και τα εμβόλια μας σήμερα στις 17.30....

Καλημεραααααα

Ο μπεμπακος ειναι καλα!!!!βηχει ελαχιστα , δεν κανει ρουθουνισμα ,εχει ελαχιστα φλεμματα..επιτελους!!!!ολο το μαρτη δεινοπαθησε το ταβανοπαιδο !!

Μπράβο το ταβανόπαιδό μας!!! Άντε να ηρεμήσει το πουλάκι μου....

Vasdeli περιμενουμε νεα απο τον πεπελινο .κοιμηθηκε καλα?ή του λειπει το καυσαεριο μας ?αν ειναι να σα στειλω μια αθηναικη εξατμιση !!!

Στείλε επειγόντως εξάτμηση, οεο!!!!!

Ο γελαστός χθες ξυπνούσε ανα 2ωρο...τα είδα όλα!!! Ούτε νεογέννητος έκανε έτσι...

Ρε κορίτσια, πρωί πρωί τον έπιασε μια μανία...έβαζε όλη την μπουνιά του μέσα στο στόμα και την έτριβε πάνω στα ούλα του...τι γίνεται ρε μαμώτο;

Νικάκι μου, σαραντίσατε και σεις ε; Πω,πω πως περνάει ο καιρός....:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλημέρα κι από μένα.Παλιόκαιρος σήμερα εδώ, χάσαμε και τα 4 χλμ περιπάτου στα γηπεδάκια σήμερα και το νινί δεν κοιμήθηκε καλά το πρωί:(:( Τώρα ξυπνάει και μετά από 1 ώρα κοιμάται, αλλά σήμερα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Ξανάφαγε στο δίωρο κι ηρέμησε:(:( Μήπως να μετακομίσω κι εγώ Αθήνα:confused::confused::confused:

Νικάκι μου, μεγαλώσατε κι εσείς....:P:p:p:p:p Σα γυνσίκα η Μαριάντα, πού να χάσει τον καφέ, χαχα...

Ιωαννάκι, ευτυχώς όλα καλά ο ταβανάτος επιτέλους, να βγείτε κι εσείς καμιά βόλτα;););)

Ο Αντρίκος κοιμόταν σούπερ τις προηγούμενες μέρες, κάτι ξεγυρισμένα 7ωρα τη νύχτα, τώρα μπορώ να το πω αφού σήμερα είναι μια γκρίνια ξαπλωτή:(:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χάθηκατο ξέρω αλλά προσπαθώ να φέρω βόλτα το σπίτι που με τις ετοιμασίες για την βάφτιση το παραμέλησα και έχει γίνει χάλια...δεν είμαι και πολύ καλά, με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου...όλα παίρνουν εντελώς διαφορετική τροπή από αυτή που υπολογίζω συνέχεια και έχω απογοητευτεί...ειλικρινά κάτι στιγμές σαν και αυτή θέλω να φύγω και να πάω στο πιό ψηλό βουνό να εξαφανιστώ...

Ευτυχώς η μικρούλα συνεχίζει τον καλό βραδυνό ύπνο...πλέον κοιμάται κατά τις 9-10 το βράδυ και ξυπνάει στις 6-7 το πρωί!!!!Δυστυχώς υπάρχει και ένα αλλά...όλη την ημέρα δεν ησυχάζει θέλει αγκαλιές και κουβέντες...πείτε μου ειλικρινά πόσες ώρες συνεχόμενα μπορώ να μιλάω μπεμπεκίστικα η γυναίκα????Τουλάχιστον ο δικός σου Μαρούσκα μου είναι μια γκρίνια ξαπλωτή, η δικιά μου που είναι μια γκρίνια όρθια????Χωρίς πλάκα δεν θέλει με τίποτα ξαπλωτή (καλά για μπρούμυτα δεν το συζητώ) ή καθιστή ή όρθια...έχει εδώ και κανά δυό μέρες που θέλει να τρώει καθιστή και όταν λέω καθιστή εννοώ με την πλάτη όρθια 90 μοίρες...:evil: μάχη δίνουμε κάθε φορά την ώρα του φαγητού...

Βικάκι ο πεπελίνος είναι σαν εμένα με το που φεύγω από την πόλη και πάω στην φύση αρχίζουν με πιάνουν οι αυπνίες μου, οι αλλεργίες μου κλπ αφού να φανταστείς όταν ήμουνα μικρή και πήγαινα στο χωριο με κοροιδεύανε και μου λέγανε να βάλω την μούρη μου στην εξάτμιση του αυτοκινήτου για να πάρω την τζούρα μου!Με το καλό να κάνετε το εμβόλιο σας σήμερα!

Νικάκι χρόνια σας πολλά!!!

Άντε βρε Ιωάννα μου καιρός ήτανε επιτέλους να συνέλθετε...κανόνισε τώρα πλακώσου στα τσάγια και στα πορτοκάλια γιατί τον καημένο τον ταβανάτο τον έχετε ταράξει πιά...Καλά πολύ γέλασα με τον ουρανό ταβάνι!

I3hdp3.png

Για πείτε μου την γνώμη σας...πως σας φαίνεται το φόρεμα που διάλεξα για την βάφτιση????Μήπως είναι υπερβολικό????

picture.php?albumid=490&pictureid=4340

Στην πραγματικότητα είναι πιό μακρύ μέχρι το γόνατο και η πλάτη είναι ανοιχτή μέχρι πιό κάτω από το κούμπωμα του σουτιέν....και ναί αυτή είναι η Σκλεναρίκοβα αλλά όπως καταλαβαίνετε σε μένα το φόρεμα δείχνει πολύ καλύτερο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Έχετε καμιά ιδέα για το πως θα καταφέρω να σταθώ πάνω στα τακούνια που έχω να φορέσω πάνω από ένα χρόνο????

Αννετάκι ξέχασα...θέλω κι εγώ να δώ φωτογραφίες του ζεβράκου!!!σου στέλνω με πμ το μέιλ μου...

I3hdp3.png

Μαρουσκακι μου κανε υπομονη κι ελπιζω να' ναι σημερα μονο ετσι ο Γιουλ σου!Λες να θελει κι εσενα καυσαεριο???χαχαχα....

Βικακι θα σου στειλουμε πακετα το καυσαεριο μου φαινεται καλα λεει η Τζενη.Να μπεις να μας γραψεις τα νεοτερα μετα απο τα εμβολια.

Τζεννακι μου ευχαριστω.

Η μικρη σου τελικα μοιαζει πολυ με τη δικη μου,δε δεχεται με τιποτα το ξαπλα ακομα και στην αγκαλια αμα τη βαλεις λιγο ξαπλωτα κλαιει μεχρι να τη σηκωσεις καθετα...ειναι πριγκιπισσες αγαπη μου και θελουν να τα βλεπουν ολα απο ψηλα χαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!

Τι καλα Ιωαννα ...επιτελους να συνελθει το μπεμπε σου,αρκετα ταλαιπωρηθηκε!Φνταζομαι ποσο θα απολαυσες το παιχνιδι που εκανε ο γιος σου με το αλλο αγορακι.

1a0fd6e0b8.png

Για πείτε μου την γνώμη σας...πως σας φαίνεται το φόρεμα που διάλεξα για την βάφτιση????Μήπως είναι υπερβολικό????

picture.php?albumid=490&pictureid=4340

Στην πραγματικότητα είναι πιό μακρύ μέχρι το γόνατο και η πλάτη είναι ανοιχτή μέχρι πιό κάτω από το κούμπωμα του σουτιέν....και ναί αυτή είναι η Σκλεναρίκοβα αλλά όπως καταλαβαίνετε σε μένα το φόρεμα δείχνει πολύ καλύτερο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Έχετε καμιά ιδέα για το πως θα καταφέρω να σταθώ πάνω στα τακούνια που έχω να φορέσω πάνω από ένα χρόνο????

Αννετάκι ξέχασα...θέλω κι εγώ να δώ φωτογραφίες του ζεβράκου!!!σου στέλνω με πμ το μέιλ μου...

Κανε καμια προβα με τα τακουνια σπιτι....για να συνηθισεις!!!Παω να δω το φορεμα...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...