Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα!Άντε ακόμη δεν ξυπνήσατε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σηκώθηκα για 4η φορά για τουαλέτα πρίν καμια ώρα είδα το πρόσωπο μου στον καθρέφτη και έφριξα...το στόμα μου μέσα κι έξω ήτανε λερωμένο με ξερό αίμα...μια αηδία...:mad: είναι απίστευτο το πόσο πολύ ματώνουνε τα ούλα μου...

Καλώς ήρθες liana έστω και προσωρινά...

Σήμερα όταν με το καλό ξημερώσει ο Θεός την μέρα :) λέω να πάω σε ένα κέντρο που έχει τμήμα γιόγκα για εγκύους...θα σου πώ τις εντυπώσεις μου όταν γυρίσω. Ο γιατρός μου πάντως το συνιστά ανεπιφύλακτα ειδικά αυτό το κέντρο γιατί γνωρίζει προσωπικά την ιδιοκτήτρια-υπεύθυνη.

Mariaefi άντε επιτέλους τα ξεφορτώθηκες τα γαϊδούρια...εδώ κολλάει η έκφραση : άν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς...

Η vasdeli που είναι?

Κορίτσια από ψυχολογικές μεταπτώσεις πως πάτε?έχω εδώ και λίγες ημέρες που αισθάνομαι ένα ράκος σωματικά και ψυχικά...Η αλήθεια είναι ότι συνέβαλε κι ένας καβγάς που είχα με τον σύζυγο αλλά αισθάνομαι πραγματικά χάλια θέλω μόνο να είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να μην κάνω τίποτα...σήμερα ήταν η πρώτη μέρα από την Τετάρτη που σηκώθηκα από το κρεβάτι για να κάνω λίγες δουλειές...:(

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααααα

Jenny σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω ιδιαιτερες μεταπτωσεις αλλα στην πρωτη ημουν μια ασπρο μια μαυρο ...οι ορμονες κανουν παρτυ ..υπομονη ειναι μεσα στο ¨"πακετο" και τα ψυχολογικα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαριαεφη τα διαβαζω και δεν τα πιστευω !!!μα τετοια γαιδουρια ...αντε στο καλο ...bye bye..

Εγω γυρισα απο την Λαμια ,ο Χρηστακος μου ειναι μια χαρα αλλα αρχιζει και του λειπει αρκετα το σπιτι του ..υπομονη την Παρασκευη θα ειμαστε παλι ολοι μαζι ..

το μπεμπε αποφασισε να μας κανει την εμφανιση του ..χθες το ενοιωσα με 3 ελαφριες κλωτσιτσες δεξια του οφαλου...

αχ τι καλα ειδες που το ενιωσες!!

ο Χρηστακος σου μωρε του λειπει η μανουλα του!

ε και τι ειναι η Παρασκευη λιγες μερες μεινανε(στα λεω σε εσενα να τα ακουω εγω γιατι την αλλη Δευτερα παω για την β επιπεδου)!

Καλημέρα!Άντε ακόμη δεν ξυπνήσατε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σηκώθηκα για 4η φορά για τουαλέτα πρίν καμια ώρα είδα το πρόσωπο μου στον καθρέφτη και έφριξα...το στόμα μου μέσα κι έξω ήτανε λερωμένο με ξερό αίμα...μια αηδία...:mad: είναι απίστευτο το πόσο πολύ ματώνουνε τα ούλα μου...

Καλώς ήρθες liana έστω και προσωρινά...

Σήμερα όταν με το καλό ξημερώσει ο Θεός την μέρα :) λέω να πάω σε ένα κέντρο που έχει τμήμα γιόγκα για εγκύους...θα σου πώ τις εντυπώσεις μου όταν γυρίσω. Ο γιατρός μου πάντως το συνιστά ανεπιφύλακτα ειδικά αυτό το κέντρο γιατί γνωρίζει προσωπικά την ιδιοκτήτρια-υπεύθυνη.

Mariaefi άντε επιτέλους τα ξεφορτώθηκες τα γαϊδούρια...εδώ κολλάει η έκφραση : άν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς...

Η vasdeli που είναι?

Κορίτσια από ψυχολογικές μεταπτώσεις πως πάτε?έχω εδώ και λίγες ημέρες που αισθάνομαι ένα ράκος σωματικά και ψυχικά...Η αλήθεια είναι ότι συνέβαλε κι ένας καβγάς που είχα με τον σύζυγο αλλά αισθάνομαι πραγματικά χάλια θέλω μόνο να είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να μην κάνω τίποτα...σήμερα ήταν η πρώτη μέρα από την Τετάρτη που σηκώθηκα από το κρεβάτι για να κάνω λίγες δουλειές...:(

βρε κοριτσακι μηπως να μιλησεις με ενα οδοντιατρο?τοσο αιμα στα ουλα πια?!

οσο για το συζυγο σε καταλαβαινω απολυτα αλλα μην χαλας την διαθεση σου τοσο! οι τσακωμοι παντα θα υπαρχουν και οι αντρες ποτε δεν θα καταλαβαινουν την φαση στην οποια ειμαστε (τι να πω ειναι στην φυση τους)....

οσο για την γιογκα αν πιστευεις οτι θα σε βοηθησει καντο με χιλια!

χτες ειδα κατι ονειρα χαλια μαυρα .... οτι μου εφυγε ενα δοντι (χωρις αιμα ουτε πονο) και απο ενα αλλο ενα κομματι ..τι στο καλο!και μετα εβλεπα οτι οδηγουσα πολυ γρηγορα και πολυ ατσαλα και η μαμα μου ελεγε να προσεχω....εχω να οδηγησω πανω απο 25 μερες και θα οδηγησω αυριο να παω στο ΙΚΑ .

Διαφημίσεις

Καλημερα μαριαεφη !!!

μαλλον εχεις αγχος για αυτο και ολα τα ονειρα!!!εγω αυριο εχω υπηρηχο ...

ναι μαλλον βρε joa ειναι και οι ορμονες που χορευουν τρελο ρυθμο!

υπερηχο εε? εγω εχω να κανω απο τις 9/8 που ειδαμε και την αποκολληση αλλα μου ειπε να μην κανουμε αλλο γιατι ειχα κανει και 2/8 και δεν θελει φοβατε μην κανουμε κακο στα αυτια του μωρου.

Καλημέρα κορίτσια!Κι εγώ πριν καμιά ωρίτσα ξύπνησα!Έχω κάτι πόνους κάτω χαμηλά και δεν ξέρω γιατί.Σαν βάρος κάπως και ειδικά προς τα αριστερά!Λέτε να είναι το μπεμπουλάκι και να'χει βολευτεί πάνω στο έντερό μου?Από μεταπτώσεις κι εγώ έχω πολλές..Εκεί που είμαι μια χαρά με πιάνει μια κατάθληψη και θέλω να κλαίω..Και το άλλο το παράξενο!Όταν γελάω πάρα πολύ με πιάνουν και κλάματα μαζί!!!Μήπως αρχίζω να τρελαίνομαι?? :?

Τζένη περιμένω νέα για τη γιόγκα, αν κι εγώ δεν ξέρω κανένα τμήμα ειδικό για εγκύους εδώ! :(

Μαρία-Έφη μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά!Λογικό μου ακούγεται να βλέπεις που και που τέτοια όνειρα λόγο άγχους.Κι εμένα μου'χει τύχει αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία!...

Joa δε φαντάζεσαι πόσο σε ζηλεύω..Εγώ έχω υπέρυχο στις 3/9 κι έχω να το δω από 4/8 ! πρώτη φορά τόσο πολύ και κοντεύω να σκάσω!Έχω πάθει στέρηση!!!!Όλο σκέφτομαι δικαιολογίες να πάω νωρίτερα αλλά ντρέπομαι :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Λιανα παω για απλο υπερηχο απο μονη μου μιας και ραντεβου στη γιατρο εχω 27/9,την ιδια μερα με τον β επιπεδου ..

το μωρο εχω να το δω απο τις 30/7 οποτε καταλαβαινεις ανυπομονω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Koρίτσια, εδώ είμαι!!!

Απλά αυτές τις μέρες δεν λειτουργούσε το κλόπι ιντερνετ!!!

Τζένη, βάστα γερά! Αναμενόμενο ό,τι περιγράφεις!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

τσα να μαι και εγω!

ποτισα τα λουλουδακια μου μαζεψα την κουζινα και σιδερωσα λιγα ρουχαλακια και τωρα καθομαιιιιιιι!!!!!!!!!!το απογευμα τα υπολοιπα....χαλαρααα!!

vasdelaki πως περνας στην μανουλα σου?

θυμησε μου ποτε πας για το β επιπεδου?

εδω δροσισε αυτες τις μερες αν και λενε οτι απο τΤεταρτη οτι θα εχει παλι καυσωνα.

ανυπομονω να περασουν οι μερες για το β επιπεδου να δω αν θα μπορω να παω και σε μια βαφτιση στις 5/9 που ειναι εκτος Ηρακλειο.

Γύρισα...πήγα για ψώνια και γύρισα κομμάτια...ανακάλυψα ότι ο Βερόπουλος εδώ στην Θεσσαλονίκη κάνει delivery παραγγελίες και νομίζω ότι θα το τιμήσω δεόντος γιατί δεν με βλέπω να το ξανακάνω το σημερινό...ψόφησα από την κούραση...

Πέρασα και από τη σχολή που κάνει μαθήματα γιόγκα για εγκύους...δύο μαθήματα την εβδομάδα και το κόστος είναι 70 ? το μήνα...Δεν ξέρω τι θα κάνω θα πρέπει να δώ λιγάκι και τον προϋπολογισμό...

Μαριαεφη μου μαζί έχουμε τον β-επιπέδου άντε να μας φύγει κι αυτό το άγχος...Εγώ δεν έχω παράπονο την έχω δεί την μπεμπούλα 4 φορές αυτόν τον μήνα...

Κι εδώ υποτίθεται ότι δρόσισε αλλά εμένα μου κάνει το ίδιο ιδρώνω σαν τον νταλικέρη από το πρωί...

I3hdp3.png

Γύρισα...πήγα για ψώνια και γύρισα κομμάτια...ανακάλυψα ότι ο Βερόπουλος εδώ στην Θεσσαλονίκη κάνει delivery παραγγελίες και νομίζω ότι θα το τιμήσω δεόντος γιατί δεν με βλέπω να το ξανακάνω το σημερινό...ψόφησα από την κούραση...

Πέρασα και από τη σχολή που κάνει μαθήματα γιόγκα για εγκύους...δύο μαθήματα την εβδομάδα και το κόστος είναι 70 ? το μήνα...Δεν ξέρω τι θα κάνω θα πρέπει να δώ λιγάκι και τον προϋπολογισμό...

Μαριαεφη μου μαζί έχουμε τον β-επιπέδου άντε να μας φύγει κι αυτό το άγχος...Εγώ δεν έχω παράπονο την έχω δεί την μπεμπούλα 4 φορές αυτόν τον μήνα...

Κι εδώ υποτίθεται ότι δρόσισε αλλά εμένα μου κάνει το ίδιο ιδρώνω σαν τον νταλικέρη από το πρωί...

ειμαστε πολυ κοντα στις ημερομηνιες!

οντως!

αν και εγω επειδη παω καισαρικη θα γεννησω πριν τις γιορτες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...