Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααα ..πωπω τι μουνταδα και κρυο εχει σημερα ?????

ο ταβανατος μου ειναι λιιιγο καλυτερα αλλα το φλεμμα και ο βηχας ακομη καλα κρατει...ο μεγαλος μετα απο ενα ακομη ματς (αν δεν εχουμε καυγα δεν μπορουμε...)τωρα εχει παει για μπασκετ με τον μπαμπα του ..

Εγω για το εξαμηνο του οαεδ θα καταθεσω την δευτερα τα χαρτια μου αλλα δυστυχως θα κρατησει για λιγο μιας και 14/6 ξεκιναω εργασια...

τζενακι μου με το καλο να γινεις νονα..το θεωρω μεγαλη ευλογια να βαφτιζεις παιδακι..

Να εχετε ενα υπεροχο Σαββατο!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Λοιπόν, ο πεπελίνος γουστάρει το κλίμα της Αθήνας!!!!:P

Δεν εξηγείται διαφορετικά ο ύπνος που έκανε από τις 20.00 χθες ως τις 3.30 τα χαράματα, έφαγε, ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε πάλι στις 6.30, έφαγε ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8.30!!!

Μαρία μου....μεγάλη γκαντεμιά....:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Λοιπόν, ο πεπελίνος γουστάρει το κλίμα της Αθήνας!!!!:P

Δεν εξηγείται διαφορετικά ο ύπνος που έκανε από τις 20.00 χθες ως τις 3.30 τα χαράματα, έφαγε, ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε πάλι στις 6.30, έφαγε ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8.30!!!

Φτύσ' τον να μην το ματιάξεις!

Εμείς σήμερα λόγω υπέροχης μέρας, το πρωί βόλτα όλη η πεντάδα και σλινγκο-ύπνος και τώρα το απόγευμα γηπεδάκια για ματς (22-21 νίκη για την ομάδα μου!) και σλινγκο-ύπνος νούμερο 2 συν θηλασμός στις κερκίδες, χαχαχα!Άμα μετά λατρεύω την άνοιξη έχω άδικο??:lol::lol::lol:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερααα ..πωπω τι μουνταδα και κρυο εχει σημερα ?????

Πλάκα κάνεις έτσι?Εδώ έχει έναν ήλιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

ο ταβανατος μου ειναι λιιιγο καλυτερα αλλα το φλεμμα και ο βηχας ακομη καλα κρατει...ο μεγαλος μετα απο ενα ακομη ματς (αν δεν εχουμε καυγα δεν μπορουμε...)τωρα εχει παει για μπασκετ με τον μπαμπα του ..

Τουλάχιστον τα δικά μου ματς δεν τελειώνουν με νεύρα...Μήπως να πήγαινες κι εσύ για μπάσκετ, λέω εγώ τώρα...:tongue::tongue::tongue:

τζενακι μου με το καλο να γινεις νονα..το θεωρω μεγαλη ευλογια να βαφτιζεις παιδακι..

Ναι, ναι, κι εγώ συμφωνώ κι έχω ήδη 2 βαφτιστήρια!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

...τα δικα μου τα ειδατε....

ε ειμαστε καπως αλλα θα τα βγαλουμε περα...

α τα λεφτα τα πρωτα εγω ηδη ταπηρα χτες μπηκαν...απο τον οαεδ μου ειπαν οτι μπορει να μπαινουν τις 5 πρωτες μερες....

Μαρουσκα ξεχασα να σου πω αλλα νομιζω οτι τα γειτονουλα σου ειναι "λιγο αγρια..."

...τα δικα μου τα ειδατε....

ε ειμαστε καπως αλλα θα τα βγαλουμε περα...

Kουράγιο, ρε Μαράκι μου, κάτι θα βρεθεί, βρε κοπέλα μου...

Μαρουσκα ξεχασα να σου πω αλλα νομιζω οτι τα γειτονουλα σου ειναι "λιγο αγρια..."

Μα με τα κορίτσια πήγε που πάνε γυμνάσιο και λύκειο.Αυτές πήρανε το Γρηγόρη, Το Φάνη και το μικρό αδερφό της μίας, αυτό είναι το κουφό!Με τα αγόρια άμα πήγαιναν πιο σίγουρη θα ήμουν:shock::shock::shock:

Έπαιξα λίγο με το γκοτζίλα και το καταχάρηκα...τουβλάκια!:D:D:D

κι έχω ήδη 2 βαφτιστήρια!

Εγώ πάλι έχω 5!!!:D

Κορίτσια, ο ύπνος πάει σύνεφο!!! Ο γελαστός δίνει και τα ρέστα του!!! Το μεσημέρι έκανε ένα 3,5άωρο και τώρα πάλι κοιμάται...

Μαράκι μου, πολύ στενοχωρέθηκα για τον σύζυγό σου...Εύχομαι γρήγορα να έχετε καλά νέα.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εγώ πάλι έχω 5!!!:D

Κορίτσια, ο ύπνος πάει σύνεφο!!! Ο γελαστός δίνει και τα ρέστα του!!! Το μεσημέρι έκανε ένα 3,5άωρο και τώρα πάλι κοιμάται...

Μαράκι μου, πολύ στενοχωρέθηκα για τον σύζυγό σου...Εύχομαι γρήγορα να έχετε καλά νέα.

Βικάκι, ελπίζω να φταίει το ότι μπαίνει στο 2ο τρίμηνο της ζωής του κι όχι το κλίμα της Αθήνας για να συνεχίσει και στο νησί έτσι...;) Ο Αντρίκος κοιμήθηκε ΜΟΝΟΣ του για τρίτη νύχτα στη σειρά!!!Ώρα για ''Αληθινό θράσος'' με το αντράκι μου!Καλό βράδυ να έχουμε!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...

Σημερα καναμε το εμβολιο μας.....Τι κλαμα ηταν αυτο????????????????

Τι πονος????????????????

Το πονεσε η ψυχη μου το πουλακι μου !!!!!!!!

Τωρα κοιμαται αφου χθες το βραδυ παλι εκλαιγε ως τις 3πμ

Λοιπον ειμαστε 4.800γρ. και 57εκ. Πως μας βλεπετε???

Τι λετε να της δωσω ντεπονακι προληπτικα ή να το αφησω????

Καλη Κυριακη σε ολες !!!!!

Φιλακια !!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Καλημερα κοριτσια...

Σημερα καναμε το εμβολιο μας.....Τι κλαμα ηταν αυτο????????????????

Τι πονος????????????????

Το πονεσε η ψυχη μου το πουλακι μου !!!!!!!!

Τωρα κοιμαται αφου χθες το βραδυ παλι εκλαιγε ως τις 3πμ

Λοιπον ειμαστε 4.800γρ. και 57εκ. Πως μας βλεπετε???

Τι λετε να της δωσω ντεπονακι προληπτικα ή να το αφησω????

Καλη Κυριακη σε ολες !!!!!

Φιλακια !!!!!!

Προληπτικά ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!άμα σου κάνει πυρετό ή πολύ γκρίνια μόνο τότε ντεπόν (Βάρος /2).

Καλημεραααααααα

Λιτσακι εμεις τα ειπαμε και στο fb στα λεει και το φιλτατο φαγκρι ..

Vasdeli μου το παιδι σου θελει καυσαεριο , εξατμισεις ,καρβουνα ....χαχαχα ρε τον πεπελινο..ευχομαι να συνεχισει ετσι και στας εξοχας ..

Εμεις ναι ειμαστε καλυτερα!!!!βηχουμε ελαχιστα ...και ναι βγηκαμε βολτα ...

το ερμο το ταβανοπαιδο ειχε μεινει χανος να κοιταει τον ουρανο ..θα ανωρωτιοταν τι σοι ταβανι ειναι αυτο χαχαχα

Να εχετε μια υπεροχη κυριακη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κουκλες!!!!σας ελειψα???ελπιζω πως ναι

κοριτσαρες σορρυ που χαθηκα, ημουν πολυ χαλια τις τελευταιες μερες και δεν ειχα κουραγιο ουτε να παρω αγκαλια τον ζεβρακο μου, τοσο χαλι...αλλα με πλακωσε η μανουλα μου στις αντριβες στις βραστες τσικουδιες με ζαχαρη και στα χαπακια για το κρυολογημα και ειμαι πολυ καλυτερα...ο μικρουλης μου χμμμμμ λιγο καλυτερα με τις μυξουλες, τον πηγαμε σημερα στο αττικο νοσοκομειο γιατι ειχε φαγωθει ο καλος μου για μια τριτη γνωμη και οτι μας ειπε η παιδιατρος μας μα ειπαν κι εκει..ειναι υγειεστατος και το μονο που χρειαζεται ειναι ορος και ρουφηγμα

επισης σημερα το βραδυ ανακαλυψαμε πως γαργαλιεται πολυ αφου ξεραθηκε στο γελιο οταν τον αγγιζαμε στην κοιλιτσα χαχαχα

βικακι, πολυ σας σκεφτομουνα, πηγατε για καφεδακι η ο καιρος δεν βοηθησε ουτως η αλλως?ο πεπελινος πολυ καλος, μπραβο το αγορι μας, ετσι να συνεχισει και στο σπιτι

ιωαννα αντε να αναρρωνεται κι εσεις να βγαινετε πιο συχνα βολτουλες, παντως πολυ γελασα με το νεο ταβανι χαχαχαχα

μαρουσκακι, ειπτελους κερδισες και μια φορα χαχαχα

μαρακι ολα καλα?τελικα εχεις συννενοηθει με καμια για τον τοπο συναντησης οταν εμ το καλο ερθετε?

λιτσακι πωπω βαλαντωσε η μικρουλα μας ε?πονεσε η καρδια μου, θυμηθηκα τα δικα μας μπρρρρρρρρρ

ντεπον οχι προληπτικα, μονο εαν υπαρχει λογος, ευχομαι να μην υπαρχει

φιλια σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπονια τους!

μαρακι και νικακι ακομα περιμενω τα μειλ σας!

ευα δεν βρισκω το δικο σου να μας δεις κι εσυ

μακια μακια μακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

KΑΛΗΜΕΡΑ!Πού είστε όλες??Περιμένω να περάσει το πρώτο δεκάλεπτο του ύπνου γιατί θα θέλει πάλι κούνημα παρκοκρέβατου κι έτσι μπήκα.Σήμερα τον έβαλα στο ριλάξ για λίγο, ίσα να φτιάξω τη ζύμη για την πίτσα και του εξηγούσα τι έκανα αλλά στο πιο θεατρικό για να μη βαριέται;);)Βαρέθηκε ευτυχώς στο ζύμωμα, χαχα!Άντε να γίνει 3 μηνών να τον βάζω χωρίς τύψεις στο ριλάξ!!

Αννετάκι, ελπίζω να είσαι καλύτερα!

Τελικά πολύ πολύ πιθανό για Ναύπλιο το Πάσχα!!!!Γουστάρω Νέα Κίο τρελάααααα!! Όχι το ότι εκεί τα φτιάξαμε με τον άντρα μου δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση (είναι η τρίτη ή τέταρτη νομίζω φορά που πάμε εκεί μετά το 2004 που δουλεύαμε εκεί:P:p:p).Έφυγα, πέρασε το δεκάλεπτο και γκρινιάζει:mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...