Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

hellooooooo κουκλιτσες μου!

βικακι μπραβο στον γελαστο μας πεπελινο που ξεκουραστηκε και αφησε και την μανουλα του να χαλαρωσει, τελικα το Ηλεκτρακι θαυματουργο!να το κανει πιο συχνα!!!χιχιχι

οι φωτο τελειες, τα πιτσιρικια σκετα κουκλακια, φτου φτου καρδουλες μου και ο γαλανοματης πεπελινος φτυστος η μαμα του!!!!!!!!!

αλλα βικακι μου θα σε απογοητευσω...αρρωστησα...ειμαι με τρομερο βηχα και συναχι οποτε δεν θα παρεβρεθω το σαββατο στην συναντιση κλαψ (δεν το διακινδυνευω να κολλησω τα μωρακια μωρε, κριμα ειναι, ουτε κι εσας βεβαιως βεβαιως) η που θα καθομαι 20 μετρα μακρια, πως λεμε ολοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια... αααχ πολυ στεναχωρεθηκα γμτ αλλα μπρος στην υγεια των νινιων τιποτα, να περασετε λοιπον καλα και να ανταλλαξετε πολλα φιλακια και να με σκεφτεστε ε?

βρε ιωαννα μου τι τραβαει κι αυτο το μικρο νινακι, εκει που επαιρνε τα πανω του νατη παλι η ταλαιπορια γμτ, γρηγορα περαστικα κοπελα μου

νικακι και μαρακι περιμενω τα μειλ σας να στειλω φωτο οκ?

φιλια σε ολες τις μανουλες και τα ζουζουνια τους!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως το Αννετακι....περαστικα κοριτσακι μου...θελω και εγω φωτο του μπεμπουλη!!!

Για την συναντηση δεν ξερω αν το εχω πει αλλα δεν μπορω να ερθω

1.ειμαι αρκετα μακρυα

2.εχω το μπεμπε αρρωστο

ευελπιστω οταν θα ανεβει η μαριαεφη να τα καταφερω..(να μαστε πρωτα ο θεος καλα)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλως το Αννετακι....περαστικα κοριτσακι μου...θελω και εγω φωτο του μπεμπουλη!!!

Για την συναντηση δεν ξερω αν το εχω πει αλλα δεν μπορω να ερθω

1.ειμαι αρκετα μακρυα

2.εχω το μπεμπε αρρωστο

ευελπιστω οταν θα ανεβει η μαριαεφη να τα καταφερω..(να μαστε πρωτα ο θεος καλα)

σου εστειλα ιωαννα μου, εχθες δεν εφευγαν αλλα σημερα τα καταφερα, δεν τις ελαβες?για τσεκαρε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Να μαι παλι μια που κοιμαται ο ταβανατος να σας πω και την δικη μου χθεσινη μερα ...

Ερχεται ο χρηστος με το σχολικο και αντι να ερθει σπιτι τον βλεπω να πηγαινει απεναντι (εχουμε σχολειο απεναντι)μου τον φερνει η συνοδος και φευγει το σχολικο..ο χρηστος στην πορτα μουλαρωμενος να αρνειται να μπει μεσα και να θελει να παει να παιξει μπασκετ μονο του. εν τω μεταξυ το μωρο να κλαιει ..βαζω σηκωτο τον χρηστο στην αυλη και παω στον μικρο για πιπιλα μεχρι να γυρισω ο χρηστος κλωτσαγε την πορτα ,ειχε πεταξει το μπουφαν στα λουλουδια και την τσαντα στο γκαραζ απο κατω και να ουρλιαζει ..μεχρι να συνελθω απο το σοκ το μωρο να χανει την υπομονη του και να ουρλιαζει και αυτο ..βαζω τον χρηστο παραμασχαλα τον χωνω σπιτι και παιρνω το μωρο και η ιστορια συνεχιζεται μεχρι τις 5.30 που ηρθε ο αδελφος μου για βοηθεια ...

Φαγκρι μου σε νοιωθω ..δοξα τον θεο εμεις ξυπναμε μονο μια φορα στις 3-4 το πρωι για μαμ .Οσο για την αντιβιωση δεν βλεπω να την γλυτωνουμε ..ειπε να του δωσουμε λιγες μερες περιθωριο και αν δεν δουμε βελτιωση την δευτερα θα ερθει να τον δει ...

Απα πα πα δεν περασες κι εσυ λιγα χθες...τι ηταν αυτο το πραγμα!!!!!!!!

Ιωαννα μου δεν πειραζει βρε πουλακι μου,τουλαχιστον να του περασει για να μην ταλαιπωρειται αλλο ο καημενουλης μωρε κριμα!!!!!

1a0fd6e0b8.png

hellooooooo κουκλιτσες μου!

βικακι μπραβο στον γελαστο μας πεπελινο που ξεκουραστηκε και αφησε και την μανουλα του να χαλαρωσει, τελικα το Ηλεκτρακι θαυματουργο!να το κανει πιο συχνα!!!χιχιχι

οι φωτο τελειες, τα πιτσιρικια σκετα κουκλακια, φτου φτου καρδουλες μου και ο γαλανοματης πεπελινος φτυστος η μαμα του!!!!!!!!!

αλλα βικακι μου θα σε απογοητευσω...αρρωστησα...ειμαι με τρομερο βηχα και συναχι οποτε δεν θα παρεβρεθω το σαββατο στην συναντιση κλαψ (δεν το διακινδυνευω να κολλησω τα μωρακια μωρε, κριμα ειναι, ουτε κι εσας βεβαιως βεβαιως) η που θα καθομαι 20 μετρα μακρια, πως λεμε ολοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια... αααχ πολυ στεναχωρεθηκα γμτ αλλα μπρος στην υγεια των νινιων τιποτα, να περασετε λοιπον καλα και να ανταλλαξετε πολλα φιλακια και να με σκεφτεστε ε?

βρε ιωαννα μου τι τραβαει κι αυτο το μικρο νινακι, εκει που επαιρνε τα πανω του νατη παλι η ταλαιπορια γμτ, γρηγορα περαστικα κοπελα μου

νικακι και μαρακι περιμενω τα μειλ σας να στειλω φωτο οκ?

φιλια σε ολες τις μανουλες και τα ζουζουνια τους!

περαστικαααααααααα!!!!!!!!

Τι κουκλακι ειναι το μεμπονι σου!!!!!!!Σου στελνω μεηλ για περισσοτερες.......

Οι αντρες μας αξιζουν τρελη περιποιηση και φροντιδα...για τη συμπαρασταση και κατανοηση που εχουν.Φιλακιαααααααααα!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Βικυ μου το χειροτερο ειναι αυτο να μην ηρεμει ουτε στο στηθος...δεν ξερω εγω τοτε ανησυχω αμα τη δω πως ουτε εκει δε χαλαρωνει σηκωνω τα χερια ψηλα που λεει ο λογος.

Τεσπα τουλαχιστον εφυγε αυτη η απαισια μερα και σας κολλησαμε υπνιτιδαααααααα.......!!!!!!!!!!!:Pναι,ναι,ναι..!Εμεις συνεχιζουμε ακαθεκτοι τους υπνους μας τους βραδινους ελπιζω να παθετε κι εσεις το ιδιο!Δωσε ενα γλυκο φιλακι στο Ηλεκτρακι..ειναι η καλυτερη αδερφη που θα μπορουσε να εχει ο πεπελινος.

Τι ειναι το μπουρμπουλιδι?????????

1a0fd6e0b8.png

Kαλημέρα σας!Κοιμήθηκε ο μικρός κι αφού έκανα όλες τις δουλειές με αυτόν στο σλινγκ, έκατσα να πιω φραπέ (ντεκαφεινέ, φυσικά).Χθες μ' έσκασε με γεύματα στις 12, στις 3, στις 5 και 6.30, σα νεογέννητο ένα πράγμα, ακούς Μαράκι?Σε λυπήθηκε να μην τα περνάς μόνη σου κι είπε ας το ξαναζήσει κι η δική μου μάνα!Το πρωί σερνόμουν, αλλά ένα περίεργο πράμα όταν δεν έχω κοινηθεί καλά να έχω τρελή όρεξη για συμμάζεμα και δουλειές:shock::shock:Αυτό βέβαια από τη μια με χαροποιεί, γιατί μου αρέσει η τάξη, με ηρεμεί, αλλά με εξαντλεί σωματικά!Κερδίζει φυσικά η ηρεμία μου!!!Σήμερα τον έβαλα στο σλινγκ μετά το γάλα και τα κακούλια του κι άχνα δεν έβγαλε.Τώρα δεν κοιμάται στο σλινγκ, παρά μόνο όταν έρθει η ώρα για ύπνο ευτυχώς, έτσι βολεύει πολύ!;);)

Βικάκι, θα σε μαλώσω που δεν πήγες για νάνι κι αγκαλίτσα χθες αλλά έκατσες κι άλλο:tongue::tongue::tongue::tongue:Σε πειράζω φυσικά!Καλά εγώ με το φακομπαμπά ο ένας έβλεπε ταινία ο άλλος ''Το πείραμα της Αργεντινής'', στον κόσμο του ο καθένας μας...:confused::confused: Τουλάχιστον, εσένα σε αποζημίωσε ο μικρός, εμένα, με περίμενε στη γωνία αφού κοιμήθηκα 23.46 και 00.18 ξύπνησε:shock::shock::shock:

Ιωαννάκι, μήπως δε θα τη γλιτώσετε τελικά την αντιβίωση?Πολύ καιρό δεν τράβηξε η ταλαιπωρία του ταβανάτου μας?Ψυχούλα καημένη:(:(

Νικάκι, το Μαριαντάκι μεγάλωσε πολύ, εγώ δεν είχα δει ούτε τις παλιές φωτο από την κλινική!

Φεύγω, ξυπνάει, ουφ, άντε πάλι στον αγώνα...:(:(

Αχ ναι μεγαλωσε το μαναρακι μου και την Τριτη θα κανει το πρωτο εμβολιο!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Κοιμήθηκε στις 9 και κάτι μόνος του μετά από μια υπερχάλια ημέρα με ύπνους 45λεπτους και κλάματα στο 10λεπτο αφού κοιμόταν (δηλαδή ουσιαστικά, μισή ώρα καλού ύπνου...).Ούτε να φάει δεν ήθελε, τόση νύστα είχε...Τα έχω δει όλα σήμερα, μάλωσα και με τον άντρα μου, δεν έπαιξα και με όρεξη με τα παιδιά...Τι θα κάνω δεν ξέρω!:(:( Ναι, απελπίζονται και οι ηρωίδες τελικά, πόσο ν' αντέξω κι εγώ?

Ιωάννα, αυτό που έζησες με το Χρηστάκη το ζω σε ίδιο ή μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με το Φάνη και σε καταλαβαίνω.Να στέκεσαι ανήμπορη και να μην ξέρεις τι να κάνεις!Το μωρό που ουρλιάζει να ηρεμήσεις ή με το μεγάλο ν' ασχοληθείς που θέλει την προσοχή σου ο καημένος κι αυτός...Και τον παίρνεις με το ζόρι και μετά έχεις τύψεις γιατί τον χτύπησες ή του μίλησες άσχημα και δεν είσαι καλή μάνα και και και...σωστά?:(:( Been there, done that (and still doing it!).

Πρωτομανούλες χαρείτε τα παιδάκια σας όσο μπορείτε γιατί αύριο μεθαύριο που θα έχετε κι άλλο παιδάκι,δε θα ξανάρθουν αυτές οι μέρες...;);)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Γεια σας από Αθήνα

( Μαρούσκα δεν τα κατάφερα να μπω πιο μπροστά, σε έστησα...:tongue:)

Το ταξίδι μας ήταν επεισοδιακό...κι ενω όλοι περιμέναμε να μας ζορίσει ο πεπελίνος από άλλον το βρήκαμε...

Ακου λοιπόν Ιωάννα για να δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα:

Μετά κόπων και βασάνων ετοιμαζόμαστε για το αεροδρόμιο(ο Παύλος λύσσαξε να φορέσει κοστουμι και γραβάτα και κοιτιόταν συνεχώς στον καθρέφτη). Παίρνουμε τα ελάχιστα συμπράγκαλα, τα φορτώνουμε στο αυτοκινητάκι μας, φτάνουμε στο αεροδρόμιο και πάμε για τσεκ ιν. Ο Παύλος στην κοσμάρα του(καμάρι με το κοστούμι και τη γραβάτα), ο μικρός στο μάρσιπο(ήσυχος ευτυχώς μετά από μια 10λεπτη τσιρίδα στο σπίτι), η Ηλέκτρα μόνη μας βοηθός(κοριτσια παιδί μου...). Ανεβαίνουμε στο αεροπλάνο και με το που παίρνει να απογειωθεί αρχίζει την γκρίνια ο Παύλος...Ξαφνικά-και ενώ το αεροπλάνο κέρδιζε ακόμη ύψος- ακούγεται έντρομη η φωνή του Παυλόσαυρου: ΘΕΛΩ ΚΑΚΑ (Μαρούσκα με πιάνεις, έτσι;) (Έλεος, εγώ με το μωρό δεμένο πάνω μου, ο Ηλίας από πίσω μας...). Άντε να πείσεις ένα 6χρονο να κρατήθεί...τελικά μόλις έσβησε το λαμπάκι για τις ζώνες, ποδοπατώντας με, βγαίνει ο Παύλος και πάνε με τον μπαμπά του για κακά....Γυρνάνε και σε 5 λεπτά -και ενώ είχε ανάψει και πάλι το λαμπάκι για την προσγείωση-ακούγεται ο Παύλος: ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ.... (Έλεος ρε φούστη μου, τι αμαρτίες πληρώνω η γυναίκα-και με το που το σκέφτομαι....τραβάει ένα χε... και ο μπέμπης και ήρθε και έδεσε το γλυκό). Άντε να πείσεις πάλι τον Παύλο να περιμένει και να πάει στο αεροδρόμιο, στην τουαλετα...κλάμα, γκρίνια....ο μπέμπης Βούδας χεσμένος στην αγκαλιά μου....

Για να μην σας τα πολυλογω, με το που κατεβήκαμε από το αεροπλάνο πάλι στην τουαλέτα.....λερώθηκε το πουλάκι μου(Παύλος), έψαχνα βρακιά στις βαλίτσες τι να σας λέω....(Μαρούσκα, με πιάνεις έτσι;))

Δεν ήξερα ποιον να καθαρίσω πρώτα....άντρες παιδί μου...όλο προβλήματα....ευτυχώς που είχα και την Ηλέκτρα και είχα μια βοήθεια....έτρεχε φυσικά και ο vasdelos...ο καημένος....

Έπρεπε να είσαστε από καμιά γωνια να με βλέπετε και να με λυπάστε.... :)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Άννα, δεν πειράζει μανάρι μου....next time!Θα καλέσω την κομμώτρια instead να κάνω καμιά ανταύγεια να ανανεωθώ!!

Nikaki μπουρμπουλίδι είναι ο υπνάκος!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Vasdeli μου περασες μια υπεροχη πτηση ...ρε τον παυλιτο παντως το εντερο δουλευει αποτελεσματικα...τουλαχιστον εχεις μια φωτεινη ηλιακτιδα ,την ηλεκτρα...εμεις πηξαμε στο αρσενικο ...Καλως μας ηρθες στην βροχερη αθηνα!!

Αννετ μου ειδα τον ζεβρακο!!!!κουκλος και μαγουλακιας!!!!!να τον χαιρεσαι!!!

Φαγκρι μου πολλες φορες εχω την απορια για λυσε μου την ...οταν το ενα θα ειναι 4 και το αλλο 1 θα ειναι χειροτερα ??ετσι να ξερω τι να περιμενω η μανα ..

Ευτυχως μας βγηκε ησυχος ο μπεμπης...μας λυπηθηκε ο καλος θεουλης ...

Αληθεια εσεις εχετε αντιδρασεις με την αλλαγη της ωρας ??εμας δεν σηκωνεται με τιποτα και αν πλησιασω στο κρεβατι πεφτει κλωτσια ,φυγε μαμα ειναι νυχτα ακομη..

το μπεμπακι συνεχιζει με αερολιν μεχρι την δευτερα και αν δουμε βελτιωση την Δευτεrα θα ερθει η doc ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

βρε κοριτσια με τα πολλα παιδια, τι καψονια ειναι τουτα που περνατε??

θελω να γελασω,οπως τα περιγραφετε, ομως καταλαβαινω οτι εκεινη την ωρα δεν ειναι καθολου αστεια...

-Ιωαννα μου, περαστικουλια στον μπεμπη κ υπομονη με τον μεγαλο..

-Βικακι, αυτο και αν ηταν πτηση..εκτονωσου με μποτε μαλλιων..

-Μαρουσκακι, υπομονη κιεσυ..ξεκουρασου γιατι πρεπει να παρεις τη ρεβανς..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ιωαννάκι, πιστεύω ότι του χρόνου από τη μια θα είμαστε καλύτερα γιατί το 4χρονο θα ντύνεται μόνο του, θα πηγαίνει για τσίσα μόνο του και γενικώς θα αυτοεξυπηρετείται που είναι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ αλλά από την άλλη τα ενός έτους μας θα είναι συνεχώς μες στην κίνηση, θα πέφτουν, θα θέλουν προσοχή μη φάνε κανα παιχνίδι οπότε...:confused::confused: Ίδωμεν του χρόνου!Πάντως, σε συνδυασμό με τη δουλειά, νομίζω ότι θα είναι αρκετά απαιτητική περίοδος για μας.Αχ, υπομονή, κάποτε θα γίνουν και τα μωρά μας 2,5, χαχα! ;)

Βικάκι, έσκασα στα γέλια με το επεισόδιο με τον Παύλο, σόρι κιόλας, αλλά μετά όταν τα σκέφτεσαι δε γελάς??Εγώ έτσι κάνω, από τη μια κλαίω κι απ' την άλλη γελάω (καλά εγώ ότι το' χω χάσει είναι δεδομένο).Καλά να περάσετε εις τας Αθήνας!

Λενάκι, χάσαμε και χθες 8-10 από το μπαμπά μας αλλά η ομάδα μας ήταν πολύ πεσμένη...Εγώ ως επιθετικός ήμουν επιεικώς απαράδεκτη, το δε νινί στο σλινγκ πιο πολύ εμπόδιο παρά παίκτης, ήταν για αλλαγή από το πρώτο ημίχρονο αλλά τι να κάνουμε, πού να τον άφηνα, αχαχα!

Μαράκι, ευτυχώς με τον πάγο εντάξει το καρούμπαλο, το έδειχνε και στους συμμαθητές του!Καλά, 4 σηκώνεται για πρωί??Εμένα κατά τις 6 και κάτι άρχισε τη γκρίνια αλλά όυτε τον τάισα ούτε τον σήκωσα και σηκώθηκε στις 8 (είχε φάει στις 5 γι' αυτό τον άφησα).

Σήμερα με πολύ κόπο από μέρους μου και πάνω του συνέχεια έχω καταφέρει να κοιμηθεί από τις 11.30 και συνεχίζει, τι άγχος κι αυτός ο ύπνος, αλλά τουλάχιστον 11.30 με 11.55 :shock::shock: κοιμήθηκα κι εγώ.Μη γελάτε!Πριν τα παιδιά κοιμόμουν και 2 ώρες για μεσημέρι, τώρα δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες, οπότε σούπερ το μισαωράκι!!Σας φιλώ όλες όλες γλυκά!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα κορτσούδια μου!

Μη με βρίσετε αλλά η μικρή σήμερα ξύπνησε στο εξάωρο και πολύ μου κακοφάνηκε!με έχει καλομάθει με τα οχτάωρο :tongue:

Άν κάποιος μου εγγυόταν ότι και το δεύτερο παιδάκι θα είναι τόσο καλόβολο θα έκανα ένα αύριο!!!!Η καημενούλα τι ταλαιπωρία τράβηξε τόσες μέρες με την τρελή τη μάνα της να την τραβολογάει σε όλο τον ντουνιά δεν λέγεται...κίχ δεν έκανε το πουλάκι μου...

Επιτέλους τελείωσα με όλα....βαφτιστικά, λαδώματα, ξελαδώματα, ρούχα, παπούτσια κλπ ομως έγινα κομμάτια από την κούραση...μεγάλη η χάρη του βαφτισιμιού...ελπίζω όταν μεγαλώσει να αναγνωρίσει τον κόπο της νονάς και της γνωρίσει κανένα τεκνό!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Νικάκι μια κούκλα η Μαριαντούλα!να την χαίρεστε!

Ιωάννα μου ελπίζω να συνέλθει ο ταβανάτος κρίμα θα είναι μωρέ τόσο μικρούλης να πάρει αντιβίωση...

Καλά τριτομανούλες τα καμάρια σας είναι απίστευτα!Καλά Βίκυ θα ήθελα να είμαι από μια μεριά μέσα στο αεροπλάνο να σας δώ!

Έχω μπεί πλέον και επισήμως στο εξάμηνο του ΟΑΕΔ σήμερα πήρα την απόφαση στα χέρια μου. Το έχει πάρει καμιά από εσάς?Μήπως έχετε καμιά ιδέα για το πότε μπαίνουν τα λεφτά?

Όπως καταλαβαίνετε δεν μένω ξύπνια τέτοια ώρα από βίτσιο αλλά για να αρμέξω την αγελάδα...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...