Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την κουκλα με την κουκλα!!!τι κανει η μικρουλα?

Ωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!! ευχαριστουμε !!!!!!!!!:P:p:p

Καλα ειναι η κουκλιτσα μου Δοξα το Θεο!!!

Εσενα το δικο σου το κουκλακι????????

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

AX Κ εγω νομιζα οτι ειναι φαση ρε γμτ.....κοιτα για την ωρα την παλευω αν δω οτι δεν.... θα του φτιαχνω ενα μπουκαλι στις 1 να πινει ....

ΑΝΕΤ θελω κ εγω φωτο!!!!το εχεις το mail??

Μαράκι, σ' εμένα μιλούσες φαντάζομαι!Πάλεψέ το όσο μπορείς...Ξέρεις, κάποιες φορές απλώς κάτι τα ξυπνάει κι ανακατεύονται, δεν πεινάνε μες στη νύχτα, απλώς θέλουν βύζο ως πιπίλα!Εγώ την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές, τον βάζω στο στήθος κι αυτός πιπιλάει και μετά από 1,5 ώρα ξυπνά γιατί δεν έτρωγε πριν, αλλά νανουριζόταν:mad::mad:

Κορίτσια, τα παιδιά με ανέβασαν από το υπόγειο στο δεύτερο 2 φορές ήδη!Ο Φάνης δεν κοιμάται ακόμη, αφού το μεσημέρι σάπισε ως τις 5 παρά (είχαμε και τα βραδυνά αλλιώς δεν τον αφήνω να κοιμηθεί) κι οΓρηγόρης μας κατατρόμαξε, αφού πήγε με τα γειτονόπουλα που πάνε γυμνάσιο-λύκειο στα γηπεδάκια και χτύπησε το κεφάλι στις κούνιες:(:( Ένα καρούμπαλο τεράστιο ο καημένος, πάλι φτηνά τη γλίτωσε...Ένιωσα πολύ άχρηστη που τον άφησα να πάει, εγώ φταίω...Φταίω που δεν ήμουν μαζί του ή που τόσα χρόνια ήμουν μαζί του και δεν ανέπτυξε το ένστικτο της ...επιβίωσης.Δεν ξέρω!Βλέπω της γειτόνισσας που όλη μέρα γυρνάει σα γυφτάκι και δεν παθαίνει τίποτα!Πριν έπαιζε στην οικοδομή που χτίζουν εδώ στο συγκρότημα μόνος, να πατήσει κανα καρφί, να φύγει από κανα μπαλκόνι...Προς Θεού, δε λέω να πάθει κάτι το παιδάκι, αλλά είναι συνεχώς εκτεθιμένο σε κινδύνους και δεν παθαίνει τίποτα, εμένα τα δικά μου με τη μία είμαστε για νοσοκομείο!Πέρυσι είχε αφήσει ο Γιώργος για λίγο το Φάνη δίπλα στα γειτονόπουλα πάλι και κατέληξε με σκισμένο φρύδι!!:(:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Hellooooooo!Τι το 'θελα χθες να ξενυχτήσω μέχρι τις 23.30??Το πλήρωσα ακριβά!Ο κοντοπίθαρος έφαγε 1.30, 4.30 και 6.30 οπότε και ξύπνησε (ενώ τις άλλες μέρες ξυπνούσε 8-8.30)κι εκτός αυτού ο Φάνης σηκώθηκε 3 φορές στη μια εκ των οποίων πατάει ένα ωραιότατο κατούρημα στο χωλ, οπότε 2.30 το πρωί είχα να τον αλλάζω πατόκορφα και να σκουπίζω τα τσίσα....Μες στην τσατίλα ήμουν το πρωί.Επίσης, ο απίθαρος κοιμήθηκε 1,5 ώρα το μεσημέρι σήμερα με κλάματα 4 φορές στο ενδιάμεσο, μιλάμε για σούπερ ύπνο:( Είπα στην αδερφή μου να τον ξεματιάξει γιατί βγήκαμε σλινγκοβόλτα το πρωί κι είδα τη μαμά μιας γνωστής μου και τώρα μου στέλνει μήνυμα ότι έχει πολύ μάτι....Ελπίζω να είναι καλύτερα την υπόλοιπη μέρα, άντε γιατί το απόγευμα έχω και ματς.Για να δούμε θα πάρουμε τη ρεβάνς??Τώρα τον άφησα να ξανακοιμηθεί μόνος, προς το παρόν νιαουρίζει και μασάει το χεράκι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αννετάκι, άντε μπες στο φέης κι εσύ επιτέλους, θα πάω μετά να δω το μέηλ σου να καμαρώσω!!

Βικάκι, όπως λες κι εσύ, you speak my mind,I TOO WISH WE LIVED CLOSER!

Μαράκι μου, δεν περνάει φάση ο γιόκας σου, απλώς ως μεγαλόσωμο παιδάκι είναι πιο φαγανός.Εγώ που είχα το Γρηγοράκη τέτοιο νταρντανόπουλο τον θήλασα ως τον 7ο γιατί δεν άντεχα να ξυπνάω συνέχεια.Με το που ξεκινήσαμε το μπιμπερό (πιο παχύ γάλα από της μάνας εννοείται) κοιμήθηκε όλη νύχτα.Φυσικά, με τίποτα δε συνιστώ διακοπή θηλασμού, απλώς σου λέω τη δική μου εμπειρία.Εγώ με αυτά που έμαθα μετά από άλλα 2 παιδιά, απλώς λέω κάνε υπομονή για το παιδάκι σου, θα αρχίσει τις στερεές τροφές και θα στρώσει!;)

Εγώ στο κλαμπ των Ρώσων θα μπω τελευταία, ζήλια ζήλια:tongue::tongue::tongue::tongue:, τον αύγουστο θα έρθει περίοδος.Ωχ, κάτσε μη ματιαχτώ ΚΑΙ γι' αυτό και μου' ρθει αύριο και τρελαθώ...Θα τα πούμε το βράδυ, φιλιάαααααααα!

Κι εγω μαζι σου Μαρουσκακι μου κατα τον Αυγουστο με βλεπω...χαχαχαχα!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Μαράκι, σ' εμένα μιλούσες φαντάζομαι!Πάλεψέ το όσο μπορείς...Ξέρεις, κάποιες φορές απλώς κάτι τα ξυπνάει κι ανακατεύονται, δεν πεινάνε μες στη νύχτα, απλώς θέλουν βύζο ως πιπίλα!Εγώ την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές, τον βάζω στο στήθος κι αυτός πιπιλάει και μετά από 1,5 ώρα ξυπνά γιατί δεν έτρωγε πριν, αλλά νανουριζόταν:mad::mad:

Κορίτσια, τα παιδιά με ανέβασαν από το υπόγειο στο δεύτερο 2 φορές ήδη!Ο Φάνης δεν κοιμάται ακόμη, αφού το μεσημέρι σάπισε ως τις 5 παρά (είχαμε και τα βραδυνά αλλιώς δεν τον αφήνω να κοιμηθεί) κι οΓρηγόρης μας κατατρόμαξε, αφού πήγε με τα γειτονόπουλα που πάνε γυμνάσιο-λύκειο στα γηπεδάκια και χτύπησε το κεφάλι στις κούνιες:(:( Ένα καρούμπαλο τεράστιο ο καημένος, πάλι φτηνά τη γλίτωσε...Ένιωσα πολύ άχρηστη που τον άφησα να πάει, εγώ φταίω...Φταίω που δεν ήμουν μαζί του ή που τόσα χρόνια ήμουν μαζί του και δεν ανέπτυξε το ένστικτο της ...επιβίωσης.Δεν ξέρω!Βλέπω της γειτόνισσας που όλη μέρα γυρνάει σα γυφτάκι και δεν παθαίνει τίποτα!Πριν έπαιζε στην οικοδομή που χτίζουν εδώ στο συγκρότημα μόνος, να πατήσει κανα καρφί, να φύγει από κανα μπαλκόνι...Προς Θεού, δε λέω να πάθει κάτι το παιδάκι, αλλά είναι συνεχώς εκτεθιμένο σε κινδύνους και δεν παθαίνει τίποτα, εμένα τα δικά μου με τη μία είμαστε για νοσοκομείο!Πέρυσι είχε αφήσει ο Γιώργος για λίγο το Φάνη δίπλα στα γειτονόπουλα πάλι και κατέληξε με σκισμένο φρύδι!!:(:(:(

Αχ μωρε ο καημενος φανταζομαι κι εκεινος θα τρομαξε...τουλαχιστον ειναι ενα καρουμπαλο μονο ευτυχως!Ε....μα σε πιανει το παραπονο κι εχεις δικιο...να προσεχεις και παλι να χτυπανε...ετσι ειναι ομως οσο και να προσεχεις δεν γινεται να μην χτυπησουν ειτε εισαι μπροστα ειτε οχι!Εννοειται λοιπον πως δε φταις εσυ...τι θα κανεις θα τα φυλακισεις η μηπως αν ησουν εκει θα διασφαλιζες οτι δε θα χτυπουσε?Με τα καρουμπαλακια μεγαλωνουν τα παιδια ετσι δε λενε...:)

Η μπουμπουκα μου μολις κοιμηθηκε κι ετσι θα χαλαρωσω κι εγω...

1a0fd6e0b8.png

Λοιπόν...

Παραχωρώ τον τίτλο προέδρου στην Ιωάννα μιας και αδιαθέτησε δις!!!:P

Τώρα:

Είμαι σκατά....

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....

Ο πεπελινόσαυρος με έφτασε στα όριά μου....1,5 ώρα καροτσάδα, ούρλιαζε πριν και μετά, με το που βγαίναμε και με το που μπαίναμε....ούρλιαζε από τις 7 ως τις 10 που κοιμήθηκε , τα είχα παίξει λέμε...ήθελα να φουντάρω από το μπαλκόνι!!!

Τον κοίμισε η ευλογημένη Ηλέκτρα....

Μιλάμε ούτε στο στήθος ήθελε...τον έβαζα και έκανε σαν αφιονισμένος, πέρα δώθε το κεφάλι:!:

Επίσης νοιώθω τόσο ελε'ι'νή(έχω νυχιές στο στέρνο από το πάλεμα με τον γελαστό) κάτι σαν κρεμανταλάς ένα πράγμα....ΜΕ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Θα σου στείλω κι εγώ φωτό σε αυτό το μέιλ...

Καληνύχτα!:-P

θα περιμενω, αν και θα τον δω τον πεπελινο θελω να εχω και φωτο να βλεπει τους φιλαρακους του το ζεβρακι μου!

καλημερα κουκλες κ κουκλια μωρακια!!

χαθηκαμε λιγο, αλλα το 3ημερακι απολαυσαμε βολτες κ ηλιο κ στη νεα βδομαδα,εφτασε κιολας τεταρτη κ ουτε που το καταλαβα!!

πηγαμε κιεμεις εχτες για το πρωτο εμβολιο,

καναμε το πενταβακ..η μικρη μου φανηκε λιγο ζεστη το βραδυ, αλλα μπορει να ηταν η ιδεα μου..ευτυχως κοιμηθηκε μια χαρουλα κ τωρα κοιμαται ηρεμη επισης.

η γιατρος τη βρηκε μια χαρα, 5280 και 59 εκατοστα!

ωωωωω μια διμετρη κουκλαρα θα μας γινει!!!φτου φτου!

σας ειπα οτι επαθα τενοντιτιδα στο ενα χερι απο το κουβαλημα?

ο ορθοπεδικος συνεστησε "ξεκουραση", οποτε εγω ακολουθω τη δικη μου θεραπεια-δεσιμο κ αντιφλεγμονωδες- κ βλεπουμε..

περαστικουλιαααααα

θα ηθελα να προλαβω το Σαββατο τη συναντηση,αλλα εχω πολλες εκκρεμοτητες εν'οψει της επιστροφης μου στη δουλεια τη δευτερα, ωστοσο μολις καταληξετε σε ωρα κ μερος, θα κανω ο,τι μπορω.

μακαρι ελενακι να σας δουμε κι απο κοντα!

επισης εκανα σεχ..ειχε διαρκεια 5' γιατιι ενιωθα οτι ποναω-χωρις να ποναω πραγματικα- κ φυσικα ειχα αντιδρασεις παρ8ενας...:shock:

τυχεροι οι αντρες μας, μετα απο τοσα χρονια οι γυναικες τους ξανα παρθενες!!!

φιλια σε ολες σας κουκλες κ στα μπεμπονια!!

Καλημεραααααα

Εμεις κλασσικα με βηχα ο μικρος (ελαχιστη βελτιωση και συνεχιζουμε με μασκες)ο μεγαλος μια χαρα ..εφυγε χωρις απαιτησεις(φτου φτου)για το σχολειο...

περαστικα μωρε, αντε ξανα μανα ταλαιπορια ο καημενουλης!

Αννετ μου περαστικα στον καλο σου και φιλια στον αγοραρο!!!!

τανκεσενννννννννν!!!

καλημερα............

εσας κοιμουνται εμενα παλι μια απο τα ιδια.......κακα εχει να κανει απο την Παρασκευη κ απο χτες εχει γκρινια κ αερια (κλισμα δεν του κανω θα περιμενω 2 μερες ακομη σημερα κ αυριο)

ωχ πως σε νοιωθω, αντε κρητικακο μας κανε κακακια να ξαλαφρωσουν τα εντερακια σου.

κ φαγητο θελέι συνεχεια το βραδυ ας πουμε τρωει στις 7 ξανα στις 9 ξανα στις 10 μιση κ ξανα στις 1 κ παλι 4 ε κ μετα στις 6......μονο θηλαζει.

μμμ νοστιμο το μαμισιο γαλατακι...ε αδικο εχει?

α κ εγω κεντρο οταν θα ερθω με το καλο(ειπαμε πασχα) λιγο χλωμο διοτι μενουμε Κορωπι....οποτε για σκεφτειτε κανα αλλο μερος .

αμα σου πω πως δεν εχω ιδεα προς τα που πεφτει το κορωπι?χαχαχα

απο σπατα μερια η κανω λαθος?

κανονιστε καπου να βολευει το μετρο αλλα οχι ωρες αιχμης να μπορω να βαλω αφοβα το ζεβριδιο μου!

επισης νηστευετε?? εγω φετος δεν θα νηστεψω καθολου(μονο Μεγ.Παρασκευη) εξαλλου γνωριζετε οτι οδυπορος ΔΕΝ σημανει ταξιδιωτης αλλα αυτος που εχει 2 πορους?δηλ 2 στηθη δηλ οι γυναικες που θηλαζουν?μου το ειπε πνευματικος!

εμεις νηστευουμε, εκτος απο προχθες με την κοτοσουπα λογω ασθενειας αλλα εσυ δικαιολογησαι καλη μου, θηλαζεις και πρεπει να τρως...και για τον οδυπορο πρωτη φορα το ακουω, να που καποιοι ιερεις αξιζουν να ειναι ιερεις, αντε καλη Ανασταση να εχουμε!

Αννετ θελω κι εγω να δω φωτο στειλεεεεεεεεε please...

στειλε email κουκλα και εφτασεεεεεεεεεεε!!!

Περαστικα στον αντρουλη σου.Κι ο δικος μου εχει βγαλει ζηλιτσα και προσπαθω να τον περιποιουμαι παραπανω...τι να τον κανω τον παραπονιαρη??

ευχαριστω κοπελα μου, τι να τους κανουμε εξαλλου το αξιζουν!!!

Φιλακια σε μανουλες και ζουζουνια.

μουατς

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τι κουκλί είν' τούτο Αννετάκο μουουυυυυυυυυυυυυυυ?Αχ, και πόσο γαλήνια κοιμάται το αγόρι μου!Ο δε άντρας σου όντως έχει ΤΟ μάτι δεν το συζητώ, τυχερό ζεβράκι θα κάψει πολλές καρδιές:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P Κι εσύ άλλος άνθρωπος, ξεφούσκωσες που λέω κι εγώ:tongue::tongue:Με την καλή έννοια.Όπως κατάλαβες την ώρα που πήρες πάλευα με το γιοκαρίνι μου!!Φεύγω, ήρθε ο κατουρλής μας!Α, Ιωαννάκι, οκ ο Γρηγόρης, καμία παρενέργεια με το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου, ευτυχώς!!

χαχαχχα θα τις τρελανουμε τις Κε.....σες!!!θα σφαζονται στα ποδια μας αλλα ο γιοκας μου θα βρει την μια την μοναδικη!!!μια γυναικα ισαξια της μητρος του χεχεχε πωπω σκυλα πεθερα θα γινωωωωωωωω, μαζεψτε μεεεεεε!!!χαχαχα

Ωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!! ευχαριστουμε !!!!!!!!!:-P:razz::-P

Καλα ειναι η κουκλιτσα μου Δοξα το Θεο!!!

Εσενα το δικο σου το κουκλακι????????

χαιρομαι κοπελα μου που ειστε καλα, να την φιλησεις γλυκα, αχ τι καλα θα ηταν να την βλεπαμε σε καμια φωτο

Αχχχχ τωρα ειδα το τικερακι μου !!!!!!!!!!!!

Γιναμε δυο μηνων !!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz:

να ζησετεεεεεεεεεε!!!

AX Κ εγω νομιζα οτι ειναι φαση ρε γμτ.....κοιτα για την ωρα την παλευω αν δω οτι δεν.... θα του φτιαχνω ενα μπουκαλι στις 1 να πινει ....

ΑΝΕΤ θελω κ εγω φωτο!!!!το εχεις το mail??

στειλτο καλη μου, ακομααααααα???χαχαχα

[quote name=fangri1523;939419

κι οΓρηγόρης μας κατατρόμαξε' date=' αφού πήγε με τα γειτονόπουλα που πάνε γυμνάσιο-λύκειο στα γηπεδάκια και χτύπησε το κεφάλι στις κούνιες:-(:sad: Ένα καρούμπαλο τεράστιο ο καημένος, πάλι φτηνά τη γλίτωσε...Ένιωσα πολύ άχρηστη που τον άφησα να πάει, εγώ φταίω...Φταίω που δεν ήμουν μαζί του ή που τόσα χρόνια ήμουν μαζί του και δεν ανέπτυξε το ένστικτο της ...επιβίωσης.Δεν ξέρω!

εσυ σε καμια περιπτωση δεν φταις και εχε υποψιν σου πως τα παιδακια και θα πεσουν και θα κλαψουν και θα χτυπησουν αλλα μη στα λεω εγω εσυ τα ξερεις καλυτερα[/COLOR]

Πέρυσι είχε αφήσει ο Γιώργος για λίγο το Φάνη δίπλα στα γειτονόπουλα πάλι και κατέληξε με σκισμένο φρύδι!!:-(:sad::-(

μηπως τα γειτονοπουλα παιζουν λιγο αγρια και ακολουθουν τα αγορια σου που δεν ειναι μαθημενα σε τετοιου ειδους παιχνιδια?λεω εγω τωρα

Λοιπόν...

Παραχωρώ τον τίτλο προέδρου στην Ιωάννα μιας και αδιαθέτησε δις!!!:-P

εχασα την αντιπροεδρια, τωωωωρα ουτε γραμματεα δεν με βλεπω χαχαχα

Τώρα:

Είμαι σκατά....

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....

Ο πεπελινόσαυρος με έφτασε στα όριά μου....1,5 ώρα καροτσάδα, ούρλιαζε πριν και μετά, με το που βγαίναμε και με το που μπαίναμε....ούρλιαζε από τις 7 ως τις 10 που κοιμήθηκε , τα είχα παίξει λέμε...ήθελα να φουντάρω από το μπαλκόνι!!!

Τον κοίμισε η ευλογημένη Ηλέκτρα....

Μιλάμε ούτε στο στήθος ήθελε...τον έβαζα και έκανε σαν αφιονισμένος, πέρα δώθε το κεφάλι:!:

Επίσης νοιώθω τόσο ελε'ι'νή(έχω νυχιές στο στέρνο από το πάλεμα με τον γελαστό) κάτι σαν κρεμανταλάς ένα πράγμα....ΜΕ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

τα περασα κι εγω βικακι, τωρα τρωω τις μπουφλες μου οταν καθηστερω να του βαλω το μπιμπερο στο στομα

να ναι καλα το Ηλεκτρακι, πολυτιμη βοηθεια ετσι?

αχ σε λιγες ωρες θα ταξιδευετε εις τας αθηνας, τι καλα!!!ανυπομονωωωωωω :tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Kαλημέρα!!!:P

(με άλλη διάθεση σήμερα)

Ο γελαστός χτύπησε 7ωρο συνεχές!!!! (Νικάκιιιιιιιι, μήπως του είπε τίποτα η Μαριαντούλα και έμαθε το κόλπο;)Από τις 10 που τον κοίμησε η Ηλέκτρα ξύπνησε ξανά στις 4(!!!!) για θηλασμό και μετά 7.30!!!!:):):):):):):):) Και τώρα παίρνει ένα μπουρμπουλίδι!!!

Ξεκουράστηκα!!! Γιατί χθες με τόσο κλάμα....

(Μήπως να βάζω την Ηλέκτρα πιο συχνά να τον κοιμίζει;)

Άννα, εμένα δεν πεινούσε....ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό το παιδί έχει ανάγκη ώρες ώρες να κλαίει για να ηρεμεί μετά....τεσπα.

Τελικά πότε θα την κάνουμε την συνάντηση; Παρασκευή ή Σάββατο πρωί; Εμένα βολεύει καλύτερα Σάββατο πρωί. Οκ για Φ. Νέγρη;

Όσοι πιστές προσέλθετε....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερααααααααα

Νικακι να πω οτι το μαριαντακι ειναι μια κουκλιτσα!!!φτου φτου ..τι ναζιαρα κορη εχεις καλε ..

Συγχαρητηρια στον πεπελινο για το πρωτο του 7ωρο...και ευχομαι ετσι να συνεχισει για να ξεκουραστει η μανουλα..

Φαγκρι μου δυσκολη μερα η χθεσινη ..και για μενα πολυ ...αλλα εμεις ευτυχως δεν ειχαμε ατυχημα...ο χρηστος μπορει να με κανει κουρελι απο τα νευρα και χθες τα καταφερε once again

το μπεμπακι μας ειναι χειροτερα ...εχει πολυ βηχα με φλεμμα τις περσσοτερες φορες χθες το βραδυ απο τις 3 ενς τις 4 και 15 προσπαθουσε να κοιμηθει αλλα δεν τον αφηνε ο βηχας ..θα φωναξω παλι την γιατρο σημερα ..τοση μασκα και βελτιωση καμια...με εχει πιασει απογοητευση...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Kαλημέρα σας!Κοιμήθηκε ο μικρός κι αφού έκανα όλες τις δουλειές με αυτόν στο σλινγκ, έκατσα να πιω φραπέ (ντεκαφεινέ, φυσικά).Χθες μ' έσκασε με γεύματα στις 12, στις 3, στις 5 και 6.30, σα νεογέννητο ένα πράγμα, ακούς Μαράκι?Σε λυπήθηκε να μην τα περνάς μόνη σου κι είπε ας το ξαναζήσει κι η δική μου μάνα!Το πρωί σερνόμουν, αλλά ένα περίεργο πράμα όταν δεν έχω κοινηθεί καλά να έχω τρελή όρεξη για συμμάζεμα και δουλειές:shock::shock:Αυτό βέβαια από τη μια με χαροποιεί, γιατί μου αρέσει η τάξη, με ηρεμεί, αλλά με εξαντλεί σωματικά!Κερδίζει φυσικά η ηρεμία μου!!!Σήμερα τον έβαλα στο σλινγκ μετά το γάλα και τα κακούλια του κι άχνα δεν έβγαλε.Τώρα δεν κοιμάται στο σλινγκ, παρά μόνο όταν έρθει η ώρα για ύπνο ευτυχώς, έτσι βολεύει πολύ!;);)

Βικάκι, θα σε μαλώσω που δεν πήγες για νάνι κι αγκαλίτσα χθες αλλά έκατσες κι άλλο:tongue::tongue::tongue::tongue:Σε πειράζω φυσικά!Καλά εγώ με το φακομπαμπά ο ένας έβλεπε ταινία ο άλλος ''Το πείραμα της Αργεντινής'', στον κόσμο του ο καθένας μας...:confused::confused: Τουλάχιστον, εσένα σε αποζημίωσε ο μικρός, εμένα, με περίμενε στη γωνία αφού κοιμήθηκα 23.46 και 00.18 ξύπνησε:shock::shock::shock:

Ιωαννάκι, μήπως δε θα τη γλιτώσετε τελικά την αντιβίωση?Πολύ καιρό δεν τράβηξε η ταλαιπωρία του ταβανάτου μας?Ψυχούλα καημένη:(:(

Νικάκι, το Μαριαντάκι μεγάλωσε πολύ, εγώ δεν είχα δει ούτε τις παλιές φωτο από την κλινική!

Φεύγω, ξυπνάει, ουφ, άντε πάλι στον αγώνα...:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Να μαι παλι μια που κοιμαται ο ταβανατος να σας πω και την δικη μου χθεσινη μερα ...

Ερχεται ο χρηστος με το σχολικο και αντι να ερθει σπιτι τον βλεπω να πηγαινει απεναντι (εχουμε σχολειο απεναντι)μου τον φερνει η συνοδος και φευγει το σχολικο..ο χρηστος στην πορτα μουλαρωμενος να αρνειται να μπει μεσα και να θελει να παει να παιξει μπασκετ μονο του. εν τω μεταξυ το μωρο να κλαιει ..βαζω σηκωτο τον χρηστο στην αυλη και παω στον μικρο για πιπιλα μεχρι να γυρισω ο χρηστος κλωτσαγε την πορτα ,ειχε πεταξει το μπουφαν στα λουλουδια και την τσαντα στο γκαραζ απο κατω και να ουρλιαζει ..μεχρι να συνελθω απο το σοκ το μωρο να χανει την υπομονη του και να ουρλιαζει και αυτο ..βαζω τον χρηστο παραμασχαλα τον χωνω σπιτι και παιρνω το μωρο και η ιστορια συνεχιζεται μεχρι τις 5.30 που ηρθε ο αδελφος μου για βοηθεια ...

Φαγκρι μου σε νοιωθω ..δοξα τον θεο εμεις ξυπναμε μονο μια φορα στις 3-4 το πρωι για μαμ .Οσο για την αντιβιωση δεν βλεπω να την γλυτωνουμε ..ειπε να του δωσουμε λιγες μερες περιθωριο και αν δεν δουμε βελτιωση την δευτερα θα ερθει να τον δει ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...