Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Τώρα που είπες για το σλινγκ...

Τελευταία και μένα ρε παιδί μου καθόλου δεν βολεύεται στο σλινγκ...την καταβρίσκει όμως στο κλασικό μάρσιπο, αυτό που βγαίνουν τα χεράκια και τα ποδαράκια από τις τρυπούλες!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χε, χε....περαστικούλια του, μωρέ...

Ένα παιδάκι είναι και αυτός! Θέλει στοργή και προδέρμ!!!!:tongue:

ναι μωρε ο καλουλης μου, εχει αρχιζει να βγαζει ζηλιτσες οποτε τα παιδακια σας δικαιολογημενα να εχουν θεματακι χιχιχι!!!

Τώρα που είπες για το σλινγκ...

Τελευταία και μένα ρε παιδί μου καθόλου δεν βολεύεται στο σλινγκ...την καταβρίσκει όμως στο κλασικό μάρσιπο, αυτό που βγαίνουν τα χεράκια και τα ποδαράκια από τις τρυπούλες!!!

εγω δυστηχως δεν το χρησιμοποιησα καθολου, τζαμπα λεφτα εδωσε η κοπελα που μας το εκανε δωρο, καλυτερα να της ελεγα να μας παρει το κλασικο....

λοιπον κοριτσια μου παω γιατι η μαμα μου αναστεναζει με νευρα και ο μπεμπης Νο 2 θελει να φαει!

καλο ξημερωμα, φιλω μανουλες και νινια

και κανονιστε βικακι εμεις ειμαστε μεσα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...είδα το ζεβράκι!!!!

Καλέ, Αννα, ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτό;;;;

Κι εσύ πώς έχεις γλυκάνει έτσι;

(Καλά, και ο σύζυγος ματάρες, έτσι; Μακάρι να πάρει τα μάτια του το νινί σας!!!)

qwlrp3.png

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...είδα το ζεβράκι!!!!

Καλέ, Αννα, ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτό;;;;

Κι εσύ πώς έχεις γλυκάνει έτσι;

(Καλά, και ο σύζυγος ματάρες, έτσι; Μακάρι να πάρει τα μάτια του το νινί σας!!!)

ευχαριστουμε βικακι μου!!!τσ τσ τσ εεεεεεε ολη μας την τεχνη βαλαμε χαχαχαχα

τα ματακια ειναι του μπαμπα μας!!!!!!!!!!!!;););)

τη γλυκα ο μπομπιρακος μου μου τη βγαζει!!!αααααααχ ειμαι ερωτευμενη σφοδρααααααααα!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε βικακι μου!!!τσ τσ τσ εεεεεεε ολη μας την τεχνη βαλαμε χαχαχαχα

τα ματακια ειναι του μπαμπα μας!!!!!!!!!!!!;););)

τη γλυκα ο μπομπιρακος μου μου τη βγαζει!!!αααααααχ ειμαι ερωτευμενη σφοδρααααααααα!!!

Θα σου στείλω κι εγώ φωτό σε αυτό το μέιλ...

Καληνύχτα!:-P

qwlrp3.png

φιλεναδα τηνκανω, πολλα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη ξεκουραση!!!!!!!!μουατς

IB5Vp2.png

Θα σου στείλω κι εγώ φωτό σε αυτό το μέιλ...

Καληνύχτα!:-P

οκ sweety!!!kissesssssssssssssss

IB5Vp2.png

καλημερα κουκλες κ κουκλια μωρακια!!

χαθηκαμε λιγο, αλλα το 3ημερακι απολαυσαμε βολτες κ ηλιο κ στη νεα βδομαδα,εφτασε κιολας τεταρτη κ ουτε που το καταλαβα!!

πηγαμε κιεμεις εχτες για το πρωτο εμβολιο,

καναμε το πενταβακ..η μικρη μου φανηκε λιγο ζεστη το βραδυ, αλλα μπορει να ηταν η ιδεα μου..ευτυχως κοιμηθηκε μια χαρουλα κ τωρα κοιμαται ηρεμη επισης.

η γιατρος τη βρηκε μια χαρα, 5280 και 59 εκατοστα!

σας ειπα οτι επαθα τενοντιτιδα στο ενα χερι απο το κουβαλημα?

ο ορθοπεδικος συνεστησε "ξεκουραση", οποτε εγω ακολουθω τη δικη μου θεραπεια-δεσιμο κ αντιφλεγμονωδες- κ βλεπουμε..

θα ηθελα να προλαβω το Σαββατο τη συναντηση,αλλα εχω πολλες εκκρεμοτητες εν'οψει της επιστροφης μου στη δουλεια τη δευτερα, ωστοσο μολις καταληξετε σε ωρα κ μερος, θα κανω ο,τι μπορω.

επισης εκανα σεχ..ειχε διαρκεια 5' γιατιι ενιωθα οτι ποναω-χωρις να ποναω πραγματικα- κ φυσικα ειχα αντιδρασεις παρ8ενας...:shock:

φιλια σε ολες σας κουκλες κ στα μπεμπονια!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημεραααααα

Εμεις κλασσικα με βηχα ο μικρος (ελαχιστη βελτιωση και συνεχιζουμε με μασκες)ο μεγαλος μια χαρα ..εφυγε χωρις απαιτησεις(φτου φτου)για το σχολειο...

Ελενη μου κουκλα η μιλυ μας ψηλη και αδυνατη!!!εμπρος στα χναρια που τραβηξε η μαμα ..οσο για το εμβολιο μην ανησυχεις δεν κανει συχνα παρενεργειες ...το επομενο ειναι βαρβατο...

Vasdeli βαλε και μενα στο διοικητικο συμβουλιο ..εγω απο δευτερα αναμενω να αδιαθετησω για δευτερη φορα παρακαλω..

Νικακι το μαριαντακι το φτυνω once more ...Παντως εμεις χτυπαμε καθημερινα 5ωρους υπνους και λιγες φορες και 6ωρους

Μαρουσκα ελπιζω ο γρηγορης να ειναι καλα!!!!βαρυ το ατιμο το πρεβεναρ αν και στον χρηστο δεν ειχε κανει τιποτα ...ο μικρος ειναι να το κανει μ.δευτερα..

Μαρια μου ο κρητικαρος 7 κιλα ...λογικο να μοιαζει με 6 μηνων !!!παιδαρος...σας πλησιαζουμε και εμεις 6400 και δεν ειμαστε ουτε τριων μηνων!!

Αννετ μου περαστικα στον καλο σου και φιλια στον αγοραρο!!!!

Μπαρμπι μου φτιαχνει σιγα σιγα και το μαρακι τον υπνο του..

Ευα μου ολα καλα με το μπεμπονι ..αντε με το καλο τωρα το εμβολιο σας!!

Φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα............

εσας κοιμουνται εμενα παλι μια απο τα ιδια.......κακα εχει να κανει απο την Παρασκευη κ απο χτες εχει γκρινια κ αερια (κλισμα δεν του κανω θα περιμενω 2 μερες ακομη σημερα κ αυριο) κ φαγητο θελέι συνεχεια το βραδυ ας πουμε τρωει στις 7 ξανα στις 9 ξανα στις 10 μιση κ ξανα στις 1 κ παλι 4 ε κ μετα στις 6......μονο θηλαζει. Μαρουσκα φαση ειναι??

Βρε Ιωαννα μηοως ειναι αλλεργια ο βηχας??

α κ εγω κεντρο οταν θα ερθω με το καλο(ειπαμε πασχα) λιγο χλωμο διοτι μενουμε Κορωπι....οποτε για σκεφτειτε κανα αλλο μερος .

επισης νηστευετε?? εγω φετος δεν θα νηστεψω καθολου(μονο Μεγ.Παρασκευη) εξαλλου γνωριζετε οτι οδυπορος ΔΕΝ σημανει ταξιδιωτης αλλα αυτος που εχει 2 πορους?δηλ 2 στηθη δηλ οι γυναικες που θηλαζουν?μου το ειπε πνευματικος!

Βικυ μου εξαωροοοοο τελειααααα......ετσι να κοιμαται να ξεκουραζεται,ειναι που μιλησες μαζι μου.......

........χαχαχα σε κολλησαμε υπνιτιδα χαχαχα!!!!!!

Και η Μαριαντουλα χθες το κανε το εξαωρακι της πριν ομως μου αλλαξε τα φωτα σε αλλαγες πανας και γκρινια..η γλυκουλα μου δεν ηξερε τι ηθελε..!Μετα ομως ξεκουραστηκαμε για τα καλα......!:D

Αννετ θελω κι εγω να δω φωτο στειλεεεεεεεεε please...

Περαστικα στον αντρουλη σου.Κι ο δικος μου εχει βγαλει ζηλιτσα και προσπαθω να τον περιποιουμαι παραπανω...τι να τον κανω τον παραπονιαρη??

Λιτσα ευχαριστω...πως ειστε??κοιμηθηκε?

Ελενακι μια χαρα η μπουμπου και πολυ ψηλη ουαουυυυυυ.......;)

Ιωαννα περαστικα σας βρε παιδι μου,σας εχουν ματιασει...τι ειναι αυτο το πραγμα????ξου ξου κρυωμα ξουυυυυυυ.....

Μαρακι μου τι ταλαιπωρια τραβαει το κρητικακι σου απα πα....αντε να του περασει βρε παιδι μου.Ελα εσυ και θα τα βρουμε ολα...

Καλα δεν το ηξερα αυτο που σου ειπε ο πνευματικος,εντυπωσιαστηκα!

Φιλακια σε μανουλες και ζουζουνια.

1a0fd6e0b8.png

Hellooooooo!Τι το 'θελα χθες να ξενυχτήσω μέχρι τις 23.30??Το πλήρωσα ακριβά!Ο κοντοπίθαρος έφαγε 1.30, 4.30 και 6.30 οπότε και ξύπνησε (ενώ τις άλλες μέρες ξυπνούσε 8-8.30)κι εκτός αυτού ο Φάνης σηκώθηκε 3 φορές στη μια εκ των οποίων πατάει ένα ωραιότατο κατούρημα στο χωλ, οπότε 2.30 το πρωί είχα να τον αλλάζω πατόκορφα και να σκουπίζω τα τσίσα....Μες στην τσατίλα ήμουν το πρωί.Επίσης, ο απίθαρος κοιμήθηκε 1,5 ώρα το μεσημέρι σήμερα με κλάματα 4 φορές στο ενδιάμεσο, μιλάμε για σούπερ ύπνο:( Είπα στην αδερφή μου να τον ξεματιάξει γιατί βγήκαμε σλινγκοβόλτα το πρωί κι είδα τη μαμά μιας γνωστής μου και τώρα μου στέλνει μήνυμα ότι έχει πολύ μάτι....Ελπίζω να είναι καλύτερα την υπόλοιπη μέρα, άντε γιατί το απόγευμα έχω και ματς.Για να δούμε θα πάρουμε τη ρεβάνς??Τώρα τον άφησα να ξανακοιμηθεί μόνος, προς το παρόν νιαουρίζει και μασάει το χεράκι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αννετάκι, άντε μπες στο φέης κι εσύ επιτέλους, θα πάω μετά να δω το μέηλ σου να καμαρώσω!!

Βικάκι, όπως λες κι εσύ, you speak my mind,I TOO WISH WE LIVED CLOSER!

Μαράκι μου, δεν περνάει φάση ο γιόκας σου, απλώς ως μεγαλόσωμο παιδάκι είναι πιο φαγανός.Εγώ που είχα το Γρηγοράκη τέτοιο νταρντανόπουλο τον θήλασα ως τον 7ο γιατί δεν άντεχα να ξυπνάω συνέχεια.Με το που ξεκινήσαμε το μπιμπερό (πιο παχύ γάλα από της μάνας εννοείται) κοιμήθηκε όλη νύχτα.Φυσικά, με τίποτα δε συνιστώ διακοπή θηλασμού, απλώς σου λέω τη δική μου εμπειρία.Εγώ με αυτά που έμαθα μετά από άλλα 2 παιδιά, απλώς λέω κάνε υπομονή για το παιδάκι σου, θα αρχίσει τις στερεές τροφές και θα στρώσει!;)

Εγώ στο κλαμπ των Ρώσων θα μπω τελευταία, ζήλια ζήλια:tongue::tongue::tongue::tongue:, τον αύγουστο θα έρθει περίοδος.Ωχ, κάτσε μη ματιαχτώ ΚΑΙ γι' αυτό και μου' ρθει αύριο και τρελαθώ...Θα τα πούμε το βράδυ, φιλιάαααααααα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τι κουκλί είν' τούτο Αννετάκο μουουυυυυυυυυυυυυυυ?Αχ, και πόσο γαλήνια κοιμάται το αγόρι μου!Ο δε άντρας σου όντως έχει ΤΟ μάτι δεν το συζητώ, τυχερό ζεβράκι θα κάψει πολλές καρδιές:P:p:p:p:p:p:p Κι εσύ άλλος άνθρωπος, ξεφούσκωσες που λέω κι εγώ:tongue::tongue:Με την καλή έννοια.Όπως κατάλαβες την ώρα που πήρες πάλευα με το γιοκαρίνι μου!!Φεύγω, ήρθε ο κατουρλής μας!Α, Ιωαννάκι, οκ ο Γρηγόρης, καμία παρενέργεια με το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου, ευτυχώς!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Έλα βρε παιδί!!!! Που είσαι!

Καλωσήρθες και πάλι στο Ρωσσικό κλαμπ (εγώ πρόεδρος, καθότι μόλις τελείωσα με τους Ρώσσους, τους πρώτους μετά την γέννα).:-P:-P:-P:-P

Καλημερα κοριτσια !!!!!!!!!!! Τι κανετε??? Τι κανουν τα μωρακια σας???

Μπηκα κι εγω στο κλαμπ αφου αδιαθετησα την μερα της γιορτης μου !!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...