Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κοριτσια sorry αλλα ουτε την Παρασκευη μπορω...θα εχουμε επισκεψεις και δεν μπορω να αρνηθω!Κανονιστε εσεις και δεν πειραζει στην επομενη ελπιζω να τα καταφερω.

αααχ δε μπορω η μπουμπου μου γελαει μολις αρχισω τα γλυκολογα κι εγω λιωνω.......!!!!!!!!απα πα πα με εχει τρελανει...τη ζυγισα το πρωι και ειναι 4350 καλα δεν ειναι???και δεν ειμαστε ακομα 2 μηνων...κοντευουμε:D:D:D

Πω πω Μαρια για 6 μηνων τον περνανε???? μπραβοοοοοοοο....εχει κανει καλη δουλεια το γαλατακι της μαμας!!!!!!οσο για την πλατουλα τι να κανει κι αυτη η καψερη ποσο να αντεξει?????κρατα Μαρια μου γεραααααααα!!!!!!!!!!

Μια χαρα λοιπον θα την αφησω κι εγω στην καλαθουνα....αφου χωραμε ακομα χιχιχιχι!!!!!!!!!

Ευακι περιμενουμε τα νεα απο το γιατρο....τιποτα δε θα' ναι.

Αννετακι που εισαι ψυχουλα?ολα καλα??το αντρακι σου?φιλησε το μου,αν και ξερω τον εχεις κατσιασει.....

Μαρουσκακι???ενταξει ο γιουλ???δεν σας εκανε τιποτα το εμβολιο????φιλακια στα παιδακια σου.

Εβαλα μια φωτο στο αλμπουμ το αγγελουδι μας ειναι η πρωτη.Δε μεγαλωσαμε αν και το φορμακι εξακολουθει να ειναι μεγαλο?

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λογοδιάρροια βλέπω σήμερα ε?Εμείς όλα καλά, καμία παρενέργεια από το εμβόλιο ευτυχώς το παληκάρι μου.Ο μεγάλος έκανε το prevenar 13 κι ευτυχώς τίποτα κι αυτός!Χθες έκλαιγε που έκανε το εμβόλιο ο Γρηγόρης και μαζί του έκλαιγε κι ο Φάνης.Πολύ χαίρομαι που τον αγαπάει τόσο:D:D:D Μακάρι και με το μικρό αργότερα! Πόσο θα ήθελα να ήμουν Αθήνα να σας έβλεπα.Κάτι μου λέει ο Γιώργος να πάμε Ναύπλιο για Πάσχα και του λέω ναι, αλλά θα με πας κι Αθήνα να δω τα κορίτσια, για να δούμε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ο Αντρίκος κοιμάται πολύ καλά να μην τον ματιάξω πάλι, γύρω στις 9 και ξύπνημα γύρω στις 2.30-3.30 (δηλαδή ένα 6ωρο σίγουρο) και μετά στις 5.30-6.30.Πιστεύω θα κόψει κάποτε το 2.30 και θα μείνει το 5.30-6.30 όπως στο Φάνη.Βικάκι, όντως τα αγοράκια είναι λίγο τύραννοι στον ύπνο.Δε βλέπετε το Κατερινάκι της Τζένης?Τέλειος ύπνος, φτου φτου!Άντε και το Μαριαντάκι και το Μαράκι μας έτσι!Η Μίλυ πώς πάει, Λενάκι?Μαριαεφάκι (για να σε ξεχωρίσω από το Μαράκι της λίτσας)ο γίγαντάς σου μου θυμίζει το Γρηγόρη σε ανάπτυξη, είναι λίγο κουραστικό να τον κρατάς αλλά με τι καμάρι ακούς να σου λένε ότι μοιάζει για 6 μηνών ε?;);) Κορίτσια, το χιλιόμετρό μου θέλει πολλές φορές να κοιμάται μόνο του!Τον έχω αγκαλιά και κλαίει και στο παρκοκρέβατο όπου τον κοιμίζω στη διάρκεια της ημέρας ησυχάζει, ρουφάει το χέρι του και νάνι...:shock::shock::shock:Ελπίζω να συνεχιστεί!!Όσο για το ρούφηγμα δεν σημαίνει ότι θα ρουφά το δάχτυλο αργότερα, απλώς είναι στην ηλικία που ανακαλύπτει ότι έχει χέρια διάβασα...και χάρηκα!Πάω να παίξω λίγο μπάλα κι εγώ πριν ξυπνήσει, γειααααααα!Νικάκι, χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι έφτιαξα για αύριο!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μαρακι μουοπως καταλαβαινεις εχει ριξει πολυ υπνο σημερα το Μαριαντακι μου κι ετσι μπαινω κι εγω στο καφε μας....αλλα δεν την βλεπω να κοιμαται το βραδυ γκρρρρ........για να δουμε!

Αντε καλη προπονηση χαχαχα..........

γιαμι γιαμι το κοφτο μακαρονακι,εγω κοτοπουλακι λεμονατο με ριζακι.

Κι εμεις ανακαλυψαμε το χερακι μας και οχι το δαχτυλακι μας ακομα,κι ελπιζω να μη το βρουμε ποτε εδω που τα λεμε....χαχαχαχα

1a0fd6e0b8.png

Στο εύχομαι να μη βρει το δάχτυλο!!Το ματς τελείωσε 13-12 χάσαμε από το μπαμπά μας:(Κλώτσησα μακριά τη μπάλα και μου λεέει ο Φάνης ''στο γάμο του καραγκιόζη την έριξες ρε μαμά''.Τώρα πήγε ο μπαμπάς να κάνει τα γάλατα.Κοίτα, 10 λεπτά έπαιξα κι εγώ μαζί τους και πέρασαν τέλεια, αύριο θέλουν πάλι!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Εχετε πολυ πλακααααααααα χαχαχαχα........α ρε μανα τι κανεις για τα παιδια σου,εισαι το κατι αλλο!!!!!!!!Αλλα και ο Φανης ολα τα λεφτα,φανταζομαι σκασατε στα γελια...βγαλε και καμια φωτο απο τα σουτ σου!!!!!!!!!!!

Ειδες τη Μαριαντουλα???

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα τι κάνετε;;

Εμείς δεν πήγαμε τελικά στην γιατρό γιατί ο Πανούλης δεν ξαναέβγαλε γουλίτσα και έτσι θα πάμε σε 2 εβδομάδες για να κάνουμε και εμβόλιο!!

Να έχουμε μια καλή νύχτα και με πολύ ύπνο και τ' αρσενικά και τα θυλικά:tongue:

Σας φιλώ

0eOLp2.png

Κοριτσαρες μου ομορφες καλησπερουδια!

ιωαννα μου περαστικα σας βρε κοπελα μου, αχ αυτος ο ταβανατος τι τουμελε παλι...ο χρηστακης ενταξει ε?ο μικρος καλυτερα η θα ξαναρχισετε τις μασκες (ξου ξου)?

μαρακι μου πωπω ενας παιδαρος!!!μπραβο ο κρητικαρος μας!

βικακι μεσαααααααααααααα!!!θα παρουμε και τα νινια ε?σουπερ!

μαρουσκακι μου χαιρομαι τοσο πολυ που περασες υπεροχα και ξεκουραστηκες!

φιλια στα αγαπημενα αδερφακια και σιδερενιοι για τα εμβολια και να μη κανετε καμια περενεργια!

αχ πολυ θα χαρω να ερθεις, θα κανουμε πολλες πολλες αγκαλιες!!!!!!

αλλα στεναχωρεθηκα που δεν καταφεραμε να τα πουμε σημερα.

νικακι αααααχ το μαριαντακι μας, να μου το φιλησεις οσο πιο γλυκα μπορεις!!!

ευακι μου φιλια και σε σας!

λιτσακι, ελενακι μακια μουκια...ρε κοριτσια οι χριστινουλες που ειναι?

ξεχασα καμια???ε ολο και καποια ξεχασα...το αιλχαιμερ βλεπετε χαχαχα

τα νεα μας λοιπον, ο μικρος ειναι ευτυχως καλυτερα, πλακωνομαστε βεβαια στους ορους και στα ρουφηγματα οταν χρειαζεται αλλα ο μπαμπας ειναι αφηστε τα να πανε...(κομαρες και ατονια...και στο κρεββατι του θανατα..αχ αυτοι οι αντρες αμα αρρωστησουν χειροτερα απο παιδια...αν και πιστευω πως ειναι υπερβολικος και προσπαθει να τραβηξει την προσοχη χαχαχα) και η μαμα περασε ενα ζορι αλλα εχει υποχρεωσεις και εχει παρει τα πανω της για το καλο του παιδιου της (προχθες ευκοιλια (σορρυ) και εχθες μια φορα αναγωγη(αλλα κατα πασα πιθανοτητα η αναγωγη εγινε λογω γκοφρετας που εφαγα...μπλιαξ και η ευκοιλια γιατι κυκλοφορω ξυπολυτη...καλα να παθω)...μας εκανε η μανουλα μου κοτοσουπα (χαλασε και η νηστεια αλλα ασθενης και οδηπορος ουκ αμαρτια εχει) και πεταω.

αυτααααααααααααα, σας φιλω γλυκα γλυκα ολους και σας καληνυχτιζω!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Λιτσακι χρονια πολλα! να χαιρεσε τα παιδια σου! ολα οκ με την μικρη?

Ευχαριστω πολυ Μαρια μου!!!!!!! Και εσυ να χαιρεσαι τα δικα σου !!!!

Η μικρη μου ακομα ξενυχταει αλλα πιο λιγο... Τωρα κοιμαται γυρω στις 02.30 ΄περιπου καθε βραδυ !!!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Ένα έχω να σας πω: ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΡΘΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΠΕΛΙΝΟΣΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ!!!!

Καλέ, σας πέτυχα μέσα Νικάκι και Μαρούσκα;:P:p:p:p:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ξέρεις ότι τα μικράκια τρελαίνονται να ακούνε τη φωνή της μαμάκας, οπότε ΚΑΙ αγκαλίτσα ΚΑΙ παραμύθι η καλύτερή του του γελαστού σου!!:P:p:p

Ναι, ναι! Δεν κοιμόταν και με το που διάβασα ξεράθηκε!!!

Μαρούσκα, τι ωραίοι που είστε στη φωτό!

qwlrp3.png

Ναι, ναι! Δεν κοιμόταν και με το που διάβασα ξεράθηκε!!!

Μαρούσκα, τι ωραίοι που είστε στη φωτό!

Είμαστε μες στην τρελή χαρά γιατί θα αναχωρούσαμε για Πέρδικα!Μου έλειψες, Βικάκι μου!Τι κάνει ο φίλος μας?Ο αντρίκος αρχίζει να κάνει κάτι ωραία και κοιμάται μόνος του, το ίδιο μου έκανε και το βράδυ σήμερα.Θηλάσαμε στις 8, στις 9 και κάτι τον ξανάβαλα, μασούλησε μασούλησε και μισοκοιμισμένο τον άφησα στο κρεβάτι του όπου αφού έβγαλε τις γλυκές του φωνούλες και έφαγε το χεράκι του καληνύχτισε και μπάι μπάι!:P:p:p

Είμαστε μες στην τρελή χαρά γιατί θα αναχωρούσαμε για Πέρδικα!Μου έλειψες, Βικάκι μου!Τι κάνει ο φίλος μας?Ο αντρίκος αρχίζει να κάνει κάτι ωραία και κοιμάται μόνος του, το ίδιο μου έκανε και το βράδυ σήμερα.Θηλάσαμε στις 8, στις 9 και κάτι τον ξανάβαλα, μασούλησε μασούλησε και μισοκοιμισμένο τον άφησα στο κρεβάτι του όπου αφού έβγαλε τις γλυκές του φωνούλες και έφαγε το χεράκι του καληνύχτισε και μπάι μπάι!:P:p:p

Σήμερα σκεφτόμουν ότι πολύ θα ήθελα να σε είχα κοντινή μου φίλη....να πίναμε κανένα βότανο μαζί:!:(τον έκοψα τον ρημαδιασμένο τον καφέ) και να λέγαμε τα τριτεκνικά μας....Ακούω διάφορες φίλες μου εδώ που παραπονιούνται με 1 παιδί και με πιάνει το παράπονο....δεν εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος....:rolleyes:

qwlrp3.png

Ο πεπελινόσαυρος καλά κρατεί! Χθες έκανε το πρώτο 6ωρο της ζωής του!!! 10 με 4, φαί και μετά 6.50!!!

Ξέχασα να το πω στο Νικάκι, νόμιζα ότι είχε κάνει 5ωρο!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...