Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

γεια σας κουκλες!

Λιτσακι χρονια πολλα! να χαιρεσε τα παιδια σου! ολα οκ με την μικρη?

Μαρουσκα μια χαρα ο Γιουλ Αντρικος μας! φτου φτου!

Ρε Ιωαννα στραβα σας παει...περαστικα!

Βικακυ κ εμεις εντος αλλα πολυ καλα περασαμε βολταραμε στον ηλιο οικογενειακως πηγαμε κ κουνιες κατσαμε επιτελους κ στην βεραντα μας..ο μικρος σουπερ!

ο κυριος πιπιλας ετοιμαζετε για δοντι σας το ειπα??

εχει κ γκρινια κ ριχνει κ κατι τσιριδες....κ μεσα τα ουλα κατω ειναι τοσο πολυ φουσκωμενα!!!

κατα ταλλα ομως ο καλος μου ξεκαρδιζεται στα γελια! τι γλυκος!

ανυπομονω να ερθω Αθηνα!!

αα και 7 κιλα σχεδον -η Εφη 4 μηνων ηταν 6130- και αυτος εδω δεν ειναι καν 4 μηνων ακομη....

ωρα για μαμισιο γαλατακι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα

ειχαμε δυσκολο βραδυ μιας και ο ταβανατος εβηχε απο τις 4 εως τις 5 ...το καημενο κουραστηκε πολυ ..επειτα κοιμηθηκε μεχρι τις 7 χωρις κιχ ..ελπιζω σημερα να παμε καλυτερα ..αν δεν δω βελτιωση αυριο θα ξαναφερω την γιατρο ...Οντως Μαρια μου δεν μας παει καλα ...ο Χρηστος ειναι μια χαρα και ειναι ηδη σχολειο !!

Μαρια μου 7 κιλα ο κρητικαρος ???θρεφταρακι!!!

Φαγκρι μου μια χαρα ο αντρικος μας ...και μενα χαλαρη με λεει η γιατρος μας αλλα με την διαφορα οτι εγω εχω ενα και οχι 2 (ηρωας ηρωας)

Vasdeli μου , ισως να εχεις δικιο οτι τελικα δεν ξεκουραστηκαμε αλλα μου εκανε καλο που αλλαξαμε παραστασεις ...επομενη εξοδος ...το πασχα..

καλη μερα να εχουμε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Eίμαστε 4830 γρ (βάλαμε 900γρ περίπου) και 3 εκατοστά κι είμαστε 56,5 εκ.Το εμβόλιο εντάξει, να δούμε αν μας κάνει γκρίνια ή πυρετό!:rolleyes::rolleyes: Περαστικά Ιωαννάκι στα αγόρια σου και κουράγιο, είναι πίκρα το ξέρω!!Α, κορίτσια ο γιατρός μου είπε ότι από τις 3τεκνες που έχει είμαι η πιο άνετη, οι άλλες είναι πολύ αγχωμένες;););)Μάλλον τα έχουν ξεχάσει του λέω γιατί έχουν πιο μεγάλα τα άλλα 2 και μου λέει ναι, χαχα!Ακούς Βικάκι μου?Φεύγω, ώρα για γάλατα και μπάνια μεγάλων!

Μπράβο σας!!! Σούπερ ο Ανδρέας μας!:D

Εμείς έχουμε ραντεβού από βδομάδα για τα εμβόλια του 3ου μήνα.

Την Πέμπτη πετάω για Αθήνα με τον πεπελίνο. Μαράκι μου, εσύ πότε έρχεσαι; Πόσο θα ήθελα να συναντηθούμε. Θα είμαι μέχρι Κυριακή.Ανέτ...είσαι για καφεδάκι στην Φ. Νέγρη;:D:D:D:D

γεια σας κουκλες!

Λιτσακι χρονια πολλα! να χαιρεσε τα παιδια σου! ολα οκ με την μικρη?

Μαρουσκα μια χαρα ο Γιουλ Αντρικος μας! φτου φτου!

Ρε Ιωαννα στραβα σας παει...περαστικα!

Βικακυ κ εμεις εντος αλλα πολυ καλα περασαμε βολταραμε στον ηλιο οικογενειακως πηγαμε κ κουνιες κατσαμε επιτελους κ στην βεραντα μας..ο μικρος σουπερ!

ο κυριος πιπιλας ετοιμαζετε για δοντι σας το ειπα??

εχει κ γκρινια κ ριχνει κ κατι τσιριδες....κ μεσα τα ουλα κατω ειναι τοσο πολυ φουσκωμενα!!!

κατα ταλλα ομως ο καλος μου ξεκαρδιζεται στα γελια! τι γλυκος!

ανυπομονω να ερθω Αθηνα!!

αα και 7 κιλα σχεδον -η Εφη 4 μηνων ηταν 6130- και αυτος εδω δεν ειναι καν 4 μηνων ακομη....

ωρα για μαμισιο γαλατακι!

Ρε συ Μαρία....λες και ο δικός μου να ετοιμάζει τίποτα; Έχει πολλά σάλια αλλά δεν το πιστεύω αφού τα άλλα 2 βγάλανε μετά τον χρόνο δόντι!!!

Πολύ καλός ο κ. πιπίλας μας!!! Εφτά κιλάκια!!!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημεερα κοριτσια......

τι ωραιες μερες μας κανει για να κανουμε τις βολτιτσες μας!

Διαβαζω τα νεακια σας και βλεπω πολλες μυξουλες,περαστικα Ιωαννα στα ζουζουνια σου.

Λιτσα χρονια πολλα λιγο καθυστερημενα,ελπιζω να σας φυγαν οι μυξουλες...!

Μαρακι 900 γρ. ουαου πολυ καλα,τρωει καλα το μπεμπονι σου.....

τι μαγειρευεις σημερα??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Μπράβο σας!!! Σούπερ ο Ανδρέας μας!:D

Εμείς έχουμε ραντεβού από βδομάδα για τα εμβόλια του 3ου μήνα.

Την Πέμπτη πετάω για Αθήνα με τον πεπελίνο. Μαράκι μου, εσύ πότε έρχεσαι; Πόσο θα ήθελα να συναντηθούμε. Θα είμαι μέχρι Κυριακή.Ανέτ...είσαι για καφεδάκι στην Φ. Νέγρη;:D:D:D:D

Ρε συ Μαρία....λες και ο δικός μου να ετοιμάζει τίποτα; Έχει πολλά σάλια αλλά δεν το πιστεύω αφού τα άλλα 2 βγάλανε μετά τον χρόνο δόντι!!!

Πολύ καλός ο κ. πιπίλας μας!!! Εφτά κιλάκια!!!:-P

θελω κι εγω καφεδακι........;)

Με το καλο τα εμβολια...εμεις σε μια βδομαδα το πρωτο μας!

1a0fd6e0b8.png

Αχχχχχχχχχχ............ τι καλα που σε πετυχα!!!!!!!!!μου' χεις λειψει!

Η Μαριαντουλα μας ειναι πολυ καλα,μεγαλωνει και ειναι υγιεστατη.

Τη μερα δεν κοιμαται πολυ και το βραδακι κατα τις 9 εχει γκρινιτσα....μετα ομως κοιμαται σερι ενα εξαωρο και ξυπναει για μαμισιο γαλατακι...!:) και ξανακοιμαται μεχρι τις 8 περιπου....ειναι πολυ καααααλη...........Αρχισαμε και τις βολτες και εκπαιδευομαστε σιγα σιγα.....χαχαχαχαχα ειναι πολυ ωραιααααα.........κι εσεις ολα καλα διαβαζω........και χαιρομαι!

1a0fd6e0b8.png

Αχχχχχχχχχχ............ τι καλα που σε πετυχα!!!!!!!!!μου' χεις λειψει!

Η Μαριαντουλα μας ειναι πολυ καλα,μεγαλωνει και ειναι υγιεστατη.

Τη μερα δεν κοιμαται πολυ και το βραδακι κατα τις 9 εχει γκρινιτσα....μετα ομως κοιμαται σερι ενα εξαωρο και ξυπναει για μαμισιο γαλατακι...!:) και ξανακοιμαται μεχρι τις 8 περιπου....ειναι πολυ καααααλη...........Αρχισαμε και τις βολτες και εκπαιδευομαστε σιγα σιγα.....χαχαχαχαχα ειναι πολυ ωραιααααα.........κι εσεις ολα καλα διαβαζω........και χαιρομαι!

ναι, επιτέλους συγχρονιστήκαμε!!!

Κλασικά εικονογραφημένα η Μαριάντα μας!!!Μια χαρά το 6ωρο!!!!Α, ρε κοριτσάκια...όχι σαν τους δικούς μας τους εξαρτημένους τύπους!!! Ο γελαστός δεν έχει κάνει ακόμη 6ωρο!!!

qwlrp3.png

Μαλλον εχει να κανει με το φυλλο το εξαωρο...?Η Ηλεκτρα ηταν ετσι??

Μονο που δεν την εχω βαλλει ακομα στην κουνια της...την εχω στην καλαθουνα γιατι μ' αρεσει τοσο που ειναι διπλα μου και την ακουω συνεχεια...πρεπει ομως να το παρω αποφαση καποια στιγμη ετσι δεν ειναι??

Για το Σαββατο δυστυχως εγω δεν μπορω:(

δεν πειραζει,αν σας βολευει εσας να βγαλετε πολλες φωτογραφιες με τα ζουζουνια....ασε που δεν ξερω και πως να ερθω με το μαρσιπο???μαλλον εε???..γιατι με το καροτσι πολυυυ χλωωμο!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Μαλλον εχει να κανει με το φυλλο το εξαωρο...?Η Ηλεκτρα ηταν ετσι??

Η Ηλέκτρα βαρούσε 6ωρα από 40 ημερών!!!:shock::shock::shock::shock:(Παλιές ένδοξες στιγμές).Κοίτα, πιστεύω ότι είναι στο παιδί αλλά έχω και την εντύπωση πως τα αγοράκια είναι λίγο γαργαντούες!!!!(Αγορομάνες, σόρι!)

Μονο που δεν την εχω βαλλει ακομα στην κουνια της...την εχω στην καλαθουνα γιατι μ' αρεσει τοσο που ειναι διπλα μου και την ακουω συνεχεια...πρεπει ομως να το παρω αποφαση καποια στιγμη ετσι δεν ειναι??

Ρωτάς τον λάθος άνθρωπο!!! Τον άνθρωπο που αφήνει τον γελαστό να κοιμηθεί όπου γουστάρει!!!:):):):)(και που δεν μετανοιώνει ποτέ γι΄αυτό).Γιατί να μην την έχεις δίπλα σου δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω...Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι τους 6 μήνες πρέπει να είναι δίπλα μας (ο Παύλος έφυγε από το δωμάτιό μας 1 έτους). Πρέπει να βλέπουμε και την ξεκούρασή μας, προσωπική άποψη πάντα....

Για το Σαββατο δυστυχως εγω δεν μπορω:(

δεν πειραζει,αν σας βολευει εσας να βγαλετε πολλες φωτογραφιες με τα ζουζουνια....ασε που δεν ξερω και πως να ερθω με το μαρσιπο???μαλλον εε???..γιατι με το καροτσι πολυυυ χλωωμο!

Παρασκευή πρωί; για να μας πούνε και οι υπόλοιπες...μάλλον με μάρσιπο...γιατί για καρότσι...χλωμό....και το ερώτημα είναι που;

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

qwlrp3.png

Ξερω ποιον ρωταω για να ακουσω αυτο που θελω......χαχαχχαχα!!!!!!!!!Φοβαμαι μονο μηπως αργοτερα δεν μπορει να συνηθισει την κουνια της επειδη θα εχει μαθει να κοιμαται στο καλαθακι της!.....will see! Ενα χρονο ο Παυλος εε??και μετα δεν εφερε αντιρρησεις με την αλλαγη??Το Ηλεκτρακι super παντως.....

Παρασκευη μπορω ναι,αλλα να μας πουν και τα κοριτσια.Για κεντρο τι λες??Κοριτσια πειτε......

Βικακι μου να παω να κανω καμια δουλιτσα???

1a0fd6e0b8.png

καλημέρα μανούλες τι κάνετε?

Αχ τι ωραία θα ήταν να πάμε για καφεδάκι!!!! Είμαστε και εμείς μέσα αν μας θέλετε φυσικά....αρκεί να είμαστε καλά!

Σήμερα έχουμε γιατρό γιατί εχθές ο μικρός μου έβγαλε σαν γουλιές αλλά σάλια και μυρίζαν λίγο ξινά....:confused::confused:

Ιωαννάκι περαστικά στα μανάρια σου!

Νικάκι μου μια χαρά το 6ωρακι της Μαριαντούλας φτου φτου σκόρδα!!!

Βικάκι μου τα μαναράκια σου καλά???

Μαρία μου ο κρητίκαρος βαστάει τα σκίπτρα της ανάπτυξης του καφέ μας:tongue::tongue:

Μαρουσκάκι μου και οι 4 είστε φοβεροί μέσα στην ευτυχία;);)

Αννετάκι μου καλά??? φιλάκια και στους δύο σας

Χαρχαλεύει ο μικρός μου σας φιλώ γλυκά μανούλες και μπεμπόνια

θα τα πούμε μετά

0eOLp2.png

καλημερα!

ειναι τεραστιος κοριτσια!οσοι τον βλεπουν τον περνανε για 6 μηνων.....

μου εχουν κοπει τα χερια ασε η πλατη οι πονοι ειναι αφορητοι..........

Αθηνα εγω θα ειμαι 14/4 οποτε δεν μπορω σε αυτην την συναντηση... :(

Νικακι οπως σε βολευει παιδι μου με την μικρη εγω πριν 2 βδομαδες τον πηγα στην κουνια γιατι δεν χωρουσε στο πορτ μπεμπε...

οσο για το 6ωρω υπνο σουπερ!!εμενα μπα...το καλυτερο ειναι το 4ωρω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...