Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Λίτσα μου Χρόνια πολλά να είσαι γερή και ευτυχισμένη!!

Περαστικά να είναι στην κούκλα σου και πιες κανένα καφεδάκι και για εμάς στο υπέροχο λιμάνι!!!:cool:

Μανούλες και μπεμπόνια σας φιλω γλυκα!!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λίτσα χρόνια πολλά κούκλα μου!!!:P

Περαστικά στο αγγελούδι!!

Ευχαριστω πολυ Βικακι μου !!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου !!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Καλημέρα!!!

Λίτσα μου Χρόνια πολλά να είσαι γερή και ευτυχισμένη!!

Περαστικά να είναι στην κούκλα σου και πιες κανένα καφεδάκι και για εμάς στο υπέροχο λιμάνι!!!:cool:

Μανούλες και μπεμπόνια σας φιλω γλυκα!!!

Ευχαριστω πολυ κουκλα μου !!!!!!!!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου !!

Πραγματικα χθες το λιμανι ηταν τελειοοοοο !!!!!!!!! Μας εκαψε και ο ηλιος !!!!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Καλημερα ειπαμε ???????? οχιιιιιιιιιιι !!!

ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!!!!!!

Εμεις χθες βραδυ ηπιαμε γαλα στις 00.30΄ (50γρ) και κοιμηθηκαμε στις 02.00΄(κλασσικα ). Ξυπνησαμε στις 07.30 και ηπιαμε 90γρ και μολις πηγε να ρευτει το εκανε εμετο ολο!!!! Ααα και το παμπερς της ηταν ολοστεγνο που το φορουσε ολη νυχτα!!! Ειναι κακο??? Να παρω την παιδιατρο??? Τι λετε?????

Μετα ξαναεφαγε στις 10.30΄( 40γρ) και γεμισε το παμπερς !!!

Πω πω εξω εχει τελεια μερα !!!!!!!!!!! Θελω να την βγαλω αλλα φοβαμαι με τις μυξουλες που εχει.....

Καλο Σαββατοκυριακο σε ολες !!!!!!!!!!!

Καλα να περασετε !!!!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

μια καλησπερα στις ομορφες μανουλες και τα πανεμορφα νινακια τους!

εμεις σημερα περασαμε σουπερ...σηκωθηκαμε το πρωι και πηγαμε στον βοτανικο κηπο με τους μελλοντικους νονους μας και τα πιτσιρικακια τους, πηραμε τον αερα μας, φαγαμε νηστισημα εδεσματα, κοιμηθηκαμε λιγο και στις 21:00 αναχωρησαμε για το σπιτι μας, με λιγα λογια σημερα δενμας ειδε το σπιτι μας χαχαχα και αυριο θα κανουμε την βολτουλα μας αλλα οχι σε τετοιες ομορφιες!εεεε καθε μερα καλημερα δεν γινεται!:tongue:

λιτσακι μου χρονια σου πολλα κοπελα μου αν και καθηστερημενα...μα διαβαζα λιτσα λιτσα και δεν ηξερα ποια ηταν...και κλασικα ξεχναγα να ρωτησω :tongue: πολυχρονη λοιπον και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

απο οσα μπορω να ξερω η μικρη αν βρεχει 6-9 πανες ημερησιως δεν υπαρχει προβλημα...τα μωρακια μετα το γευμα τους σε 15 λεπτα ουρουν(οταν δεν υπαρχει και τιποτα στο στομαχακι τους η ελαχιστο λογικο να μην βρεχονται)...και ο δικος μου κανα δυο φορες δεν ειχε τσισακια στη πανα του, η μικρη σου ειναι παντα τοσο ολιγοφαγη?

οσο για τον εμετο φροντισε να την ταιζεις σε ορθια σταση και να την κρατας για κανα μισαωρο ετσι πριν την βαλεις να ξαπλωσει...τα στομαχακια τους ακομα δεν εχουν παρει την σωστη θεση...ειναι οριζοντια και ετσι πολυ ευκολο για αναγωγες οταν τα σηκωνουμε να ρευτουν...μιλα φυσικα με την παιδιατρο και θα στο επιβεβαιωσει.

ευχομαι αυτος ο εμετος να ηταν ο τελευταιος της!

για τις μυξες πολυ ορο και ρουφηγμα (θα το ξερεις αλλωστε)..εγω πηρα το κολλαει και πλεον δεν φοβαμαι...και εννοειται να κανετε βολτιτσες...βαλτης μπαμπακακι στα αυτακια (μην αρπαξει κανα κρυωμα) εγω ετσι εκανα και βγαλε το παιδι να παρει τον αερα του (κοριτσια εσεις τι λετε?), καλο θα της κανει...να μου τη φιλησεις!

πολλα φιλια σε ολες και σε ολα τα μπεμπονια μας!να εχετε μια υπεροχη και ηλιολουστη κυριακη

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Πολύ ησυχία έχει πέσει!!!!

Λίτσα μου χρόνια σου πολλά!Να είσαι γερή να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!

Εμείς περάσαμε το τριήμερο με πολύ ύπνο, βολτίτσες και αγκαλίτσες!

Πολλά φιλάκια στις μανουλίτσες και στα μπεμπάκια σας!!!!

I3hdp3.png

μια καλησπερα στις ομορφες μανουλες και τα πανεμορφα νινακια τους!

εμεις σημερα περασαμε σουπερ...σηκωθηκαμε το πρωι και πηγαμε στον βοτανικο κηπο με τους μελλοντικους νονους μας και τα πιτσιρικακια τους, πηραμε τον αερα μας, φαγαμε νηστισημα εδεσματα, κοιμηθηκαμε λιγο και στις 21:00 αναχωρησαμε για το σπιτι μας, με λιγα λογια σημερα δενμας ειδε το σπιτι μας χαχαχα και αυριο θα κανουμε την βολτουλα μας αλλα οχι σε τετοιες ομορφιες!εεεε καθε μερα καλημερα δεν γινεται!:tongue:

λιτσακι μου χρονια σου πολλα κοπελα μου αν και καθηστερημενα...μα διαβαζα λιτσα λιτσα και δεν ηξερα ποια ηταν...και κλασικα ξεχναγα να ρωτησω :tongue: πολυχρονη λοιπον και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

απο οσα μπορω να ξερω η μικρη αν βρεχει 6-9 πανες ημερησιως δεν υπαρχει προβλημα...τα μωρακια μετα το γευμα τους σε 15 λεπτα ουρουν(οταν δεν υπαρχει και τιποτα στο στομαχακι τους η ελαχιστο λογικο να μην βρεχονται)...και ο δικος μου κανα δυο φορες δεν ειχε τσισακια στη πανα του, η μικρη σου ειναι παντα τοσο ολιγοφαγη?

οσο για τον εμετο φροντισε να την ταιζεις σε ορθια σταση και να την κρατας για κανα μισαωρο ετσι πριν την βαλεις να ξαπλωσει...τα στομαχακια τους ακομα δεν εχουν παρει την σωστη θεση...ειναι οριζοντια και ετσι πολυ ευκολο για αναγωγες οταν τα σηκωνουμε να ρευτουν...μιλα φυσικα με την παιδιατρο και θα στο επιβεβαιωσει.

ευχομαι αυτος ο εμετος να ηταν ο τελευταιος της!

για τις μυξες πολυ ορο και ρουφηγμα (θα το ξερεις αλλωστε)..εγω πηρα το κολλαει και πλεον δεν φοβαμαι...και εννοειται να κανετε βολτιτσες...βαλτης μπαμπακακι στα αυτακια (μην αρπαξει κανα κρυωμα) εγω ετσι εκανα και βγαλε το παιδι να παρει τον αερα του (κοριτσια εσεις τι λετε?), καλο θα της κανει...να μου τη φιλησεις!

πολλα φιλια σε ολες και σε ολα τα μπεμπονια μας!να εχετε μια υπεροχη και ηλιολουστη κυριακη

Σ΄ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!!!!!!!! Και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Καλησπέρα!

Πολύ ησυχία έχει πέσει!!!!

Λίτσα μου χρόνια σου πολλά!Να είσαι γερή να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!

Εμείς περάσαμε το τριήμερο με πολύ ύπνο, βολτίτσες και αγκαλίτσες!

Πολλά φιλάκια στις μανουλίτσες και στα μπεμπάκια σας!!!!

Σ΄ευχαριστω πολυ Τζενουλα μου !! Και εσυ να χαιρεσαι οτι αγαπας !!!!!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Καλησπέρα σας...Ουφ, γυρίσαμε κι εμείς από το μίνι ταξιδάκι μας!Τα παιδιά πέρασαν σούπερ κι εγώ ξεκουράστηκα αρκετά θα έλεγα!Αλλά γυρίσαμε και το σπίτι χάλια, έπρεπε να μαγειρέψω, σίδερο κ.λ.π.Ο μικρός μια χαρά από αγκαλιά σε αγκαλιά ήταν εκεί, η καλύτερή του!Κοιμήθηκε 10 σήμερα για να δούμε πώς θα πάμε τώρα που γίναμε κι εμείς μεγάλοι.Αύριο πρώτο εμβόλιο!Καλό βράδυ σε όλες μας και στα παιδάκια μας!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπέρα σας...Ουφ, γυρίσαμε κι εμείς από το μίνι ταξιδάκι μας!Τα παιδιά πέρασαν σούπερ κι εγώ ξεκουράστηκα αρκετά θα έλεγα!Αλλά γυρίσαμε και το σπίτι χάλια, έπρεπε να μαγειρέψω, σίδερο κ.λ.π.Ο μικρός μια χαρά από αγκαλιά σε αγκαλιά ήταν εκεί, η καλύτερή του!Κοιμήθηκε 10 σήμερα για να δούμε πώς θα πάμε τώρα που γίναμε κι εμείς μεγάλοι.Αύριο πρώτο εμβόλιο!Καλό βράδυ σε όλες μας και στα παιδάκια μας!

Kαλωσήρθες Μαρούσκα!!!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα...

γυρισαμε και εμεις...αλλα ουτε ξεκουραστηκαμε ουτε κοιμηθηκαμε ...αρρωστησε ο χρηστακης (βηχα φλεμματα -καταρροη )και την επομενη κολλησε και ο ταβανατος και ειναι παλι αρρωστος...ουφ αντε να μπει ο απριλης μηπως τελειωσουμε με τις ιωσεις...

Σημερα εχω και τα δυο σπιτι και γινεται της....κολασεως...

Λιτσα και Ευακι χρονια πολλα και καλα!!!να χαιρεστε τα παιδακια σας !!!με μια κλαη δουλεια ο καλος σου ευα μου..

Αναλυτικοτερα αυριο....μακια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα!

Περαστικά Ιωάννα!

Τελικά, μου φαίνεται μόνο άμα μείνεις σπίτι σου ξεκουράζεσαι πραγματικά....

Εμείς μείναμε και πηγαίναμε βόλτες κοντινές και περάσαμε πολύ ωραία!

φιλιά σε όλους!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπερα...

γυρισαμε και εμεις...αλλα ουτε ξεκουραστηκαμε ουτε κοιμηθηκαμε ...αρρωστησε ο χρηστακης (βηχα φλεμματα -καταρροη )και την επομενη κολλησε και ο ταβανατος και ειναι παλι αρρωστος...ουφ αντε να μπει ο απριλης μηπως τελειωσουμε με τις ιωσεις...

Σημερα εχω και τα δυο σπιτι και γινεται της....κολασεως...

Λιτσα και Ευακι χρονια πολλα και καλα!!!να χαιρεστε τα παιδακια σας !!!με μια κλαη δουλεια ο καλος σου ευα μου..

Αναλυτικοτερα αυριο....μακια..

Ευχαριστω Ιωαννα μου !!!!! Περαστικα στα παιδακια σου κοπελα μου !!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Eίμαστε 4830 γρ (βάλαμε 900γρ περίπου) και 3 εκατοστά κι είμαστε 56,5 εκ.Το εμβόλιο εντάξει, να δούμε αν μας κάνει γκρίνια ή πυρετό!:rolleyes::rolleyes: Περαστικά Ιωαννάκι στα αγόρια σου και κουράγιο, είναι πίκρα το ξέρω!!Α, κορίτσια ο γιατρός μου είπε ότι από τις 3τεκνες που έχει είμαι η πιο άνετη, οι άλλες είναι πολύ αγχωμένες;););)Μάλλον τα έχουν ξεχάσει του λέω γιατί έχουν πιο μεγάλα τα άλλα 2 και μου λέει ναι, χαχα!Ακούς Βικάκι μου?Φεύγω, ώρα για γάλατα και μπάνια μεγάλων!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...