Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Tζενη τωρα διαβασα καλε για την μαμα σου...κ η θεια μου μια απο τα ιδια αλλα τελικα ολα καλα μην απελπιζεσαι!

barbie μου αφηνει γαλα η μικρη στο μπουκαλι?αν ναι τοτε ολα οκ.Δεν ξυπναμε τα μωρα σε αυτην την ηλικια παντως οσο για το κλαμα μηπως ποναγε η κοιλιτσα της?

νικακι και εγω ανυπομονω..στις 14/4 θα ειμαι πανω κ φευγω στις 26/4 οποτε μεσα στην Μεγ.Βδομαδα θα κανονισουμε συναντηση σιγουρα...εγω θα ειμαι Κορωπι βεβαια οποτε πρεπει να βρουμε μια τοποθεσια στην μεση περιπου.

Βικακυ εσυ θα ερθεις τελικα?

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά αύριο φεύγουμε για Πέρδικα Θεσπρωτίας!Τα παιδιά καταχάρηκαν που θα δούνε τα ξαδερφάκια τους, εγώ που θα ξεκουραστώ λίγο από τη μαγειρική κι ο Γιώργος ε καλά, κάνει υπομονή απλώς!!Ο φαλακρός πράκτωρ ΑΒ μ' έχει σκάσει με τους ύπνους του και την πείνα του ανά 2ωρο, αλλά πιο πολύ τσατίζομαι που πεινάω πεινάω, τρώω και μετά άντε να αδυνατίσω!Ευτυχώς ξεπρήστηκα και μπαίνω στο skinny τζιν μου, ζήτω!!Θα μπω από το λάπτοπ της Έλσας μάλλον.Καλό τριήμερο αν δεν τα καταφέρω!!

Βικάκι, ξέχασα να σε ρωτήσω αν είχες κανένα νέο για την απόσπαση γιατί αν δεν είχες μη μου πεις θα πας Αθήνα το μάιο...

Μαράκι, το βιντεάκι σούπερ και τόσο τρυφερό...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα!

Μαράκι το βίντεο είναι απλά υπέροχο...το τι κλάμα έχω ρίξει δεν λέγετε!κανα δυό ακόμη να δώ σαν κι αυτό και με βλέπω να βάζω μπρός για δεύτερο από απόψε κι όλας!!!!

Αχ τι καλά που θα πάτε εκδρομούλα και θα ξεσκάσετε...καλά να περάσετε!!!!

Η μπουμπούκα μου κοιμήθηκε χτές για τρίτη μέρα μόνη στο δωμάτιο της κι απ'ότι φαίνεται το μεγαλύτερο ζόρι το έχω εγώ και όχι αυτή...χτές κοιμήθηκε στις 9 και ξύπνησε σήμερα στις 6.20 το πρωί!!!!!!εγώ κοιμήθηκα στις 10 επομένως έχω κοιμηθεί σερί 8 ώρες!!!!!!!!

I3hdp3.png

γεια σας μανουλες και νινακια

αποτι διαβαζω ειστε καλα και πολυ χαιρομαι..μακαρι να ελεγα το ιδιο και για μας

ο μπεμπης 02:30 εφαγε, ρευτηκε και για κακη μου τυχη εβηξε, του ηρθε λοιπον αναγουλα και εκανε εμετο το γαλα (αλλα απτην ποσοτητα δεν πρεπει να το εβγαλε ολο) και στις 07:30 εφαγε, ολα ωραια ολα καλα...βαζει το χερι στο στομα, τωρα βαζουμε ολα τα δαχτυλα μεσα και ξανακανε εμετο...εγω εγινα σαν να βγηκα μολις απτο μπανιο σαν την κλεοπατρα...μπανιο με γαλα οχι γαιδαρας αλλα ζεβρακου...κοιμηθηκε λοιπον εξαντλημενος και στις 10:20 εφαγε 60 γρ και ξανα υπνος...12:00 ξυπνησε λιμασμενος απτην πεινα...εφαγε 140γρ, βγηκαμε να παρουμε μασκες και τωρα ξανακοιμαται με λιγο ζορι στην αναπνοη απτις μυξες...ποτε θα τελειωσει ολο αυτο ρε κοριτσια...ποτε θα παψει να ταλαιπωρειται το παιδακι μου...και δεν φτανει αυτο μπουκωσα κι εγω, εχω καταρροη και ειμαι μονιμως σαν τον κυριο ταβανατο...πρασινη μασκοφορος ουφφφφφφφ και δεν μπορω να ανασανω με δαυτο

τελος παντων...αυτα με τα δικα μας...

μαρουσκακι καλα να περασετε κοριτσαρα μου, η καλυτερα να περασετε τελεια!

μαρακι ειμαι μεσα στην συναντηση...μονο να κανονισουμε την ημερομηνια κανα δυο μερες πριν για να μου κρατησει το παιδι η μανα μου, εκτος κι αν βγουμε καροτσαδα με τα τεκνα!

τζενακι μπραβο στην κοπελαρα μας και ετσι να συνεχισετε!

βικακι, ιωαννα, νικακι, ελενη, μπαρμπι,ηλιαννα,ευακι (χαθηκες), χριστινουλες (επισης χαθηκατε) και αν ξεχασα και καμια να με συμπαθατε...ειμαι μια τρελη ανυσηχη και αρρωστη μανα...το μονο που με νοιαζει ομως ειναι να γινει το ζεβρακι μου περδικακι κι εγω ας ταλαιπωρηθω

φιλια πολλα...και τι μερα ειναι σημερα..ουτε ξερω...αν ειναι παρασκευη καλο π/σ/κ

σας αγαπω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες τι κάνετε;

Εμείς Όχι και τόσο Καλα ούτε απο υγεία χελωνάκι - μανούλα χάλια αλλα ούτε απο ψυχολογία ο αντρουλης μου δεν έχει πια δουλειτσα (Ελπίζω για λίγο) και Όλα αυτα έχουν σαν αποτέλεσμα το αντρακι μου να κάνει κακά του κάθε δυο μέρες!!!!

Εσείς απ΄οτι διάβασα είστε ολες καλά!!

Αχ δεν μπορω άλλο θέλω να φτιάξουν όλα!!!!

Σας φιλω όλες πολυ και τα μπεμπόνια σας

0eOLp2.png

ΡΕ Ευα τι εγινε με τον αντρα σου?τον απολυσανε?κακες εποχες...και εγω δεν ξερω αν θα εχω δουλεια μετα το εξαμηνο....

Ανετακι κοπελα μου σας παει καπως ή μου φαινετε? κανε πολλους ορους κ εσυ και δοκιμασε να εχεις λιγο ανοικτο το παραθυρο οταν κοιμοσαστε λιγο εε να μπαινει οξυγονο.(πολυ μου αρεσε η περιγραφη με την Κλεοπατρα)

Μαρουσκα να περασετε καλααααααα!!!!!!!!!!

αχ το βιντεο αυτο οποτε το βλεπω κλαιω...

Αννετάκι όντως πολύ καλή η περιγραφή με την Κλεοπάτρα!ακόμη παλεύετε με τις μύξες????Περαστικά σας και πολλά φιλάκια στο ζεβράκι!

Μαρία μου κι εγώ κλαίω όποτε βλέπω το βίντεο σας...η Εφούλα σου είναι μια γλύκα...να της δώσεις ένα μεγάλο φιλί από μένα...

I3hdp3.png

Kαλημέρα, χρόνια πολλά!

Ευά, γιορτάζεις μήπως; Αν ναι χρόνια πολλά! Χρόνια πολλά σε όσους όσες γιορτάζουν!

Λοιπόν,πολύ ζήλεψα για την συνάντηση...αν γίνει μέσα στοΠάσχα δεν θα τα καταφέρω καθώς λέμε να πάμε στους δικούς μου, στην πατρίδα για Πάσχα! :-(:-(:-(:-(Σιφ, κλαψ, λυγμ....Να βγάλετε πολλές φωτό όμως!!!

Στην δουλειά σκέφτομαι να γυρίσω τον Μάη γιατί εκείνο το διάστημα θα έχουν ουσιαστικά τελειώσει τα μαθηματα, οπότε θα δίνω μόνο το παρόν , άντε να κάνω και καμιά επιτήρηση στις εξετάσεις...ουσιαστικά για 2-3 ώρες θα λείπω μόνο...ο γελαστός με την γιαγιά του και με μαμίσιομια χαρά!!! Μαρούσκα, έκανα αίτηση για μετάθεση, αναμένω!!! Αν δεν την πάρω θα πάρω σίγουρα απόσπαση...λόγω συνυπηρέτησης!

Εμείς καλά είμαστε, λίγες μύξες έχουμε(ακούς Άννα μου;-περαστικά και σε σας! Στον ζεβράκο ένα φιλάκι!)Χθες πήγαμε στον παιδίατρο να ελένξουμε αυτάκια, μήπως με τόσες μύξες πάθαμε καμιά ωτίτιδα αλλά ευτυχώς όλα καλά!Πήγαμε και για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και ο γελαστός γύρισε κοιμισμένος, ξύπνησε στις 9,30 και έφαγε και μετά στις 3 τα χαράματα!!! Έφαγε και ξύπνησε πάλι στις 6.30!!! Και τώρα είμαστε στο ριλάξ για να μην ξυπνήσουμε και τους υπόλοιπους!!! Ήταν τόσο καλό παιδί χθες βράδυ....Βέβαια κατα την διάρκεια της μέρας είχαμε αρκετή γκρινίτσα....

Σας φιλώ όλες!!!

Μαρούσκα να περνάς καλά εκεί που είσαι....

Μαράκι μου, τι έγινε τελικά με τις ζαλάδες;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα και χρονια πολλαααααααα!!!

ευακι μου να υποθεσω κι εγω πως γιορταζεις σημερα, γιαυτο λοιπον να σε χαιρομαστε και να εισαι παντα καλα εσυ και η οικογενεια σου, να χαιρεστε το γλυκο σας χελωνακι και του χρονου και με μια χελωνιτσα χιχιχι αν το επιθυμεις βεβαια!!!

χρονια πολλα και σε οσους εχετε να τους χαιροσαστε...εγω εχω πηξει στου βαγγεληδες και στις βαγγελιτσες...γεροι να ναι και του χρονου με υγεια!

βικακι πολλα φιλακια και μακαρι να εισαι αθηνα να τα ξαναπουμε γιατι σε βλεπω να ζηλευεις πολυυυυυυυυ χαχαχα

να εχετε μια υπεροχη μερα, σας φιλω ολους μικρους και μεγαλους!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα από Πέρδικα!Σήμερα γίναμε 2 μηνών ναι ναι!Κοιμήθηκε 2 φορές από 1,5 ώρα σήμερα είχα ξεχάσει πώς είναι:shock::shock: Χρόνια πολλά στο Ευάκι μας και στο Λιτσάκι αν γιορτάζετε!Κλείνω γιατί κλαίμε!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπέρα μανούλες Χρόνια πολλα!!!

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές αλλα εγώ είμαι Ευδοξία!

Ελπίζω να περάσετε μια ωραία ημέρα και να χαιροσαστε όποιον γιορτάζει!!

Σας φιλω γλυκα και τα μπεμπόνια σας

0eOLp2.png

Καλησπέρα μανούλες Χρόνια πολλα!!!

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές αλλα εγώ είμαι Ευδοξία!

Ελπίζω να περάσετε μια ωραία ημέρα και να χαιροσαστε όποιον γιορτάζει!!

Σας φιλω γλυκα και τα μπεμπόνια σας

καλησπερα ευακι μου, ευχαριστουμε κουκλα!!!

αχ μωρε τωρα ειδα πως ειστε κι εσεις αρρωστουληδες..περαστικα σε μανουλα και γιοκα!!!

εμεις σημερα λιγο καλυτερα αφου δεν χρου-χρουριζουμε τοσο πολυ αλλα εχει πεσει πολυς υπνος...φτου φτου το αγορι μου αλλα σκεφτομαι μηπως δεν αισθανεται καλα το παιδακι μου και γιαυτο?παντως οταν ξυπναει ειναι πολυ ευδιαθετος και κανουμε γελακια και χαρουλες!!!

φιλακια πολλα και απο μας!!!στειλε και καμια καινουρια φωτο να καμαρωσουμε μαγουλακια!!!

καλο ξημερωμα!!!μακια μουκια!

IB5Vp2.png

Kαλησπέρα από Πέρδικα!Σήμερα γίναμε 2 μηνών ναι ναι!Κοιμήθηκε 2 φορές από 1,5 ώρα σήμερα είχα ξεχάσει πώς είναι:shock::shock: Χρόνια πολλά στο Ευάκι μας και στο Λιτσάκι αν γιορτάζετε!Κλείνω γιατί κλαίμε!

Ναι, ναι γιορταζω !!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ !!!!!!!!!!

Αρρωστησαμε κι εμεις δυστυχως..... Το μωρακι μου εχει πολλες μυξουλες και ολη μερα ρουφαμε και βαζουμε ορους.... Οποτε σημερα το μονο που εκανα για την γιορτη μου ειναι το μεσημερι που φαγαμε στης μαμας μου και μετα πηγαμε για καφε στο λιμανι με τον γιο μου και τον αντρα μου!!!! Καλα ηταν Δοξα το Θεο!!! Και μετα επιστροφη στο σπιτι.....

Καλο βραδυ κοριτσια !!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...