Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μαζί γράφαμε, Ιωαννάκι μου, καλημέρα!Όχι, για το ότι ξυπνάει στις 6 φταίει ο άντρας μου, που την πρώτη φορά που το έκανε ο Φ, αντί να τον πάει στο κρεβάτι του, τον πήρε στο διπλό και κοιμήθηκαν μαζί.Κανονικά ο Φάνης κοιμάται 8 το βράδυ ως τις 7 το πρωί, σούπερ? Ο Χρηστάκος τι ήθελε πάλι?Να πάει με παντόφλες σχολείο ή έτσι χωρίς λόγο γκρίνιες?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα υπναρας ο Φανουλης...

Καλε ετοιμασου να φυγεις....ακου για το προγραμμα του ..θα δεις θα περασεις χαρμα κ δεν χαλασε κ η σειρα του...

ο Χρηστος ηθελε να παει στην Λαμια τωααααα (τωρα..)και αφου χτυπηθηκε στα πατωματα τον εβαλα σηκωτο στο σχολικο...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα κουκλες!!

εχτες εγινε το εξης θεικο... καναμε μπανιο τη μικρη στις 9, εφαγε 9.30,

κοιμηθηκε κατα τις 10.30 κ ολη νυχτα δεν ξυπνησε...

εγω πηγαινα πανω απο το κεφαλακι της στις 2,στις 4, αλλα αυτη κοιμοταν του καλου καιρου..τελικα στις 5 εκανα το μεγαλο λαθος, την ξυπνησα κ την ταισα, εφαγε, δε λεω αλλα της χαλασα τον υπνο..

εν τελει σηκωθηκαμε 6.30.. ο αντρας μου μου τη "χρωσταει" τη χτεσινη νυχτα..ειχε να κοιμηθει σερι απο τοτε που γεννησα..

Μαρουσκακι,

εγραψα και στο φεις, να πατε στην αδεφη σου. θα ξεσκασουν και τα αγορακια σου και ο Γιουλ,θα ξαναμπει σε προγραμμα.που ειναι η αδερφη σου?

Ιωαννα μου,

ο ταβανατος σου δεν παιζεται..γλυκα γλυκα!! εσενα που ειναι τα πεθερικα σου και ετοιμαζεστε? καλη διασκεδαση κ πολυ καλη ξεκουραση...σε ζηλευωωωω..:D

Τζεννακι,

περαστικα στη μανουλα σου,ευχομαι να ειναι κατι απλο κ να ξεπεραστει γρηγορα..φιλια στη ροζουλα σου!

κοριτσια,η μιλλυ εχει σχεδον καραφλιασει..και ειδικα απο τη μια πλευρα που εχει συνηθως το κεφαλι της γυρισμενο.και το μαλλακι το καινουριο ειναι μαλακο σαν κουκουλι..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αααα υπναρας ο Φανουλης...

Καλε ετοιμασου να φυγεις....ακου για το προγραμμα του ..θα δεις θα περασεις χαρμα κ δεν χαλασε κ η σειρα του...

ο Χρηστος ηθελε να παει στην Λαμια τωααααα (τωρα..)και αφου χτυπηθηκε στα πατωματα τον εβαλα σηκωτο στο σχολικο...

Αχ μωρέ ο δόλιος, θέλει να πάει στη γιαγιά του το αγόρι μου!Μέσα στη Λαμία Ιωάννα?Όταν δούλευα στον ΕΛΓΑ Λαμίας έμενα στα λουτρά Υπάτης και είχα ως χωριό για τη δουλειά τους Κομποτάδες.Τα ξέρεις αυτά τα χωριά?Δε θα πάμε πουθενά μάλλον , γιατί ο ανήρ θέλει να κάνουμε στάση στα Γρεβενά που μένει ο θείος και ο ξάδερφός του, ο οποίος ξάδερφος όταν γέννησα το Φάνη δεν ήρθανε ξέρεις γιατί?Προτιμούσαμε να πάμε για σκι αντί να έρθουμε έτσι μας είπε, ε όχι και να πάω να τους δω, ε όχι, οπότε θα μείνουμε εδώ να βράζουμε στο ζουμί μας :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μπράβο στη μίλλυ!Ελενάκι, είπαμε δεν τα ξυπνάμε τέτοια καλά μωράκια!!!Στην Πέρδικα Θεσπρωτίας είναι η αδερφή μου, δίπλα στα Σύβοτα.Αλλά δεν πάμε όπως θα διάβασες παρακάτω....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Έχει ωραία λιακαδίτσα εδώ αλλά το κρύο τσουχτερό!

Ο γελαστός πεπελίνος κοιμήθηκε από τις 6.30 μμ ως τις 11.30 και μετά από 1.30 ως 3.30 και μετά 6πμ. Τώρα κοιμήθηκε πάλι για να δούμε για πόσο! Μια χαρά το βράδυ, μην παραπονιέμαι!!!

Μαρούσκα, μέχρι πότε έχεις άδεια; Εγώ λέω να γυρίσω 2 Μα'ί'ου και να πάρω το 9μηνο από τον Σεπτέμβρη! Και μετά έχω και άλλο ένα τρίμηνο τη σχολ. χρονιά 2012-13!!!! Σουπερ δηλαδή!:D Θα έχει γίνει το αντράκι μου σχεδόν 2 και μετά θα γυρίσω μόνιμα στη δουλειά!!!!:P:p:p

Για τον λόγο αυτό έχω ήδη ξεκινήσει τράπεζα γάλακτος!!!!

Φιλιά σε όλες! Μπράβο στη μωράκι σου Ελένη!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βικακυ αδιαθετησες ε??ηττα φανταζομαι...........

κοριτσια οσες μπορειτε να φυγετε!εγω περιμενω πως κ πως να ερθει η 14/4 να μπω στο αεροπλανο!!

ο μικρος φτου φτου μια χαρα φαγητο στις 1 τελευταιο στις 6 ξανα ξυπνιος ξανατρωει κ κοιματε μεχρι τις 7 μιση που σηκωνεται κ η Εφη κ τα λενε τα αδελφακια!

καλα ο αντρας μου ειναι πολυ περηφανος που θηλαζω κ το διατυμπανει παντου ειδικα στην δουλεια του οταν οαω ολες με θεωρουν Θεα!

ομως κοριτσια θελει σεξ κ εγω δεν εχω ορεξη...αυτος μπορει να δουλευει το 12ωρω του ακκα θελει να κλεινει η μερα του "ευχαριστα"... κ τους 9 μηνες αντε 5-6 φορες ολες κ ολες το καναμε....

λεω να συμβουλευτω τον γυναικολογο μου δεν ξερω....

α κυριος πιπιλας ξεκαρδιζεται!πολυ τα αγαπω τα παιδια μου!!!!

το θεμα ειναι με το διπλο παμπερς δεν κλεινουν τα φορμακια παλι με βλεπω να αγοραζω....αυτη την φορα θα παω jumbo εμ αλλο 5 ευρω αλλο 15 ευρω το ενα...

για δουλεια θα παω 11/9 πηρα ηδη το εξαμηνο.

Βικάκι, κι εγώ είχα σκεφτεί να γυρίσω νωρίτερα αλλά θα γυρίσω μετά το χρόνο, δηλαδή 6 φεβρουαρίου 2012.Το μωράκι πιο πολύ τώρα με χρειάζεται ως το χρόνο μετά έχει άλλα ενδιαφέροντα, ξεκολλάει από τη μάνα, για σκέψου το...Βέβαια, εσύ είσαι και εκπαιδευτικός οπότε η άδεια είναι κάπως διαφορετική!Πάντως εγώ αυτό θα κάνω και το εξτρά τρίμηνο της τρίτεκνης θα το παίρνω 1 μήνα κάθε αύγουστο για 3 χρόνια ως το 2014.;););)

Μαρια μου τι θα πει τον αγαπω πολυ και φοβαμαι???????

Εκεινος θα επρεπε να φοβαται μη χασει τετοια γυναικα που ειναι υπεροχη μανα και καταπληκτικη γυναικα!!!!Φροντιζεις για ολα και θα επρεπε αυτο να το αναγνωριζει και οχι μονο να σε κατανοει αλλα και να σε βοηθαει κιολας...εχεις διαλεξει το δυσκολο δρομο(θηλασμος) κι εχεις περασει τοσα και θα επρεπε κι εκεινος να ειναι διπλα σου βοηθος !!Με εχουν καλυψει πληρως τα κοριτσια και σε παρακαλω να παρεις τα πανω σου και να ξερεις τι αξιζεις...πολλαααααααα!!!!

Εισαι θεα,οσο για το αλλο ειπαμε λιγη κατανοηση....

Η Μαριαντουλα μας λιγο καλυτερα ευτυχως....δηλαδη πολυ καλυτερα αλλα φοβαμαι μη την ματιασω παλι γι' αυτο δε λεω πολλα πολλα.....το βραδυ κοιμαται 6ωρο συνεχομενο και ξεκουραζομαι κι εγω!Εχει αρχισει και βγαζει φωνουλες και με τρελαινει!!!!!!!!!!!!!πω πω φτανουμε στους 2 μηνες και δεν το πιστευωωωωω........

Βικυ ποσο διαστημα χρειαζεται για να συνειδητοποιησω πως οντως ειναι αληθεια...την κοιταω,θυμαμαι τα παλια και δεν το πιστευω....!Τελικα ειναι αληθεια πρεπει να περασεις απο την απολυτη δυστυχια για να βιωσεις την απολυτη ευτυχια καλα τα ελεγες.

Εγω πρεπει να επιστρεψω στη δουλεια στις 22 μαη για να παρω το 9μηνο απο Σεπτεμβρη αλλα θα κοιταξω να καλυψω τις μερες μεχρι να κλεισει το σχολειο με αδειες αναρωτικες,κανονικες και οτι αλλο υπαρχει γιατι δεν εχω καποιον να κρατησει τη μπουμπου μου και δεν θελω και να την αποχωριστω.Δεν μπορεις να κανεις κατι τετοιο κι εσυ?

1a0fd6e0b8.png

Νικακι μια χαρα η μικρη σου...εμενα τωρα αρχισε να κοιματε 5-6 ωρες το βραδυ μαζεμενες....

οσο για τον αντρα μου δεν ειναι οτι δεν με σκεφτεται απλα ωρες ωρες σαν να ξεφευγει ρε γμτ!

σαν να πιστευει οτι ειμαι υπερανθρωπος....

Διαφημίσεις

Μπράβο στη μίλλυ!Ελενάκι, είπαμε δεν τα ξυπνάμε τέτοια καλά μωράκια!!!Στην Πέρδικα Θεσπρωτίας είναι η αδερφή μου, δίπλα στα Σύβοτα.Αλλά δεν πάμε όπως θα διάβασες παρακάτω....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Κοριτσαρα μου μη χαλας τη ζαχαρενια σου για τετοιους ανθρωπους...δεν αξιζει να χαλασεις το ταξιδι σου για τετοιους....εκεινοι το προγραμμα του κι εσεις το δικο σας...!

Μου εχετε λειψει πολυ αλλα η μπουμπου δεν με αφηνε ρουπι...σημερα μου ηρθε το αστερακι μου κι ελπιζω να με βολεψει και να γραφω πιο συχνα,για να δουμε.φιλακια στα μπουμπουκακια σου κι ενα ρουφηχτο στον Γιουλ....μουαααατσ!

1a0fd6e0b8.png

Νικακι μια χαρα η μικρη σου...εμενα τωρα αρχισε να κοιματε 5-6 ωρες το βραδυ μαζεμενες....

οσο για τον αντρα μου δεν ειναι οτι δεν με σκεφτεται απλα ωρες ωρες σαν να ξεφευγει ρε γμτ!

σαν να πιστευει οτι ειμαι υπερανθρωπος....

Εισαι κοριτσαρα μου αλλα χρειαζεσαι και βοηθεια....ζητησε τηγιατι πολλες φορες το ξεχναμε και τα κανουμε ολα μονες μας αλλα δεν πρεπει!Ανυπομονω να ερθεις Αθηνα και να βρεθουμε....

1a0fd6e0b8.png

Ιωαννα καλη ξεκουραση...

Τζεννακι περαστικα στη μανουλιτσα...

το γαργαρο γελιο θα ειναι τρελααααααααααααααα φανταζομαι........απα πα θα σε τρελανει....κ που να πει μαμα!Εγω την παρθενια την καταλαβα για τα καλα τωρα που πηγα στο γυναικολογο για να με δει και εγινε η κολπικη εξεταση αχχχ....τεσπα!

Ελενακι μακαρι να κοιμαται ετσι καθε βραδυ....;) το κοριτσακι σου.

1a0fd6e0b8.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?? Τα μωρακια σας καλα ???

Η Μαρια μου χθες βραδυ ηπιε γαλα γαλα στις 23.00το βραδυ ( 80 γρ ) μετα αρχισε να κλαιει απο τις 1 μεχρι τις 3 περιπου που κοιμηθηκε !!!! Της εκανα γαλα στις 2.30 αλλα δεν ηπιε ουτε μια σταγονα και ξαναεφαγε στις ..... 08.30 το πρωι που ξυπνησε ( παλι 80 γρ. ) !!!!!

Τοσες ωρες νηστικο το μωρακι ειναι καλο ????????

Οσο για το sex γω τι να πω ????????

Τελευταια φορα ειχαμε κανει τον Μαιο του 2010 που ΄΄ επιασα ΄΄ το μωρακι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα εγινε το Σαββατο αλλα ηταν χαλια !!!!!!!!!! Πονος!!!!! ουτε παρθενα να ημουν... Θα αργησω να το ξαναεπιχειρησω !!!!! Ευτυχως ο αντρουλης μου κανει οτι θελω εγω .....

Βρε Μαρουσκα πηγαινε κοριτσι μου στην αδερφη σου να περασει η ωρα σου και των παιδιων σου και πες στον αντρα σου να μην περασετε απο τον θειο !!!!

Τζενακι περαστικα στην μανουλα σου, αλλα δυστυχως υπαρχουν και χειροτερα ....

Εμενα χθες πηγε η μαμα μου στον ενδοκρινολογο της και της βρηκε ενα ΄΄υποπτο΄΄ οζο 12 χιλιοστα και της ειπε για 3 μηνες να παιρνει κατι χαπια και θα της κανει μετα παρακεντηση για να το στειλει για βιοψια. Ο Θεος να βαλει το χερι του !!!! Δεν θελω να πεθανει η μαμα μου ........

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

καλησπεραααααααααααααα κοριτσιαααααααα

εμεις σημερα πηγαμε στην παιδιατρο...οχι την δικη μας, καινουρια και ειμαστε πολυ πολυ πολυ ευχαριστημενοι...οπως καταλαβαινεται οπως καναμε αλλαγη τα γαλατα ετσι θα κανουμε και την γιατρο...ο μπεμπης την λατρεψε, τι αγκου τι γελια, μες στα ματια την κοιταζε οση ωρα τον εξεταζε...λε-πτο-με-ρως και μας βρηκε πολυ καλους...μονο με τις μυξες πολυ ορο και πολυ ρουφηγμα, αν σε μια εβδομαδα δεν εχει καλυτερεψει η κατασταση θα κανουμε καλλιεργια των μυξων να δουμε τι φταιει

επισης με ρωτησε γιατι δεν καναμε και το 6απλο κοιτοντας με με απορια...αυτη την απορια ειχα κι εγω και δεν ειχα τι να της απαντησω, ελπιζω η συμπεριφορα αυτη της γιατρου (της παλιας) να μην ειναι εις βαρος του μωρου μου γιατι θα φαω τα σκωτια της γκρρρρρ

και απτις 19 εχουμε παρει 90 γρ καλα ειναι???με ενα γευμα το πρωι αρα οι μερες ειναι 3...για πειτε οι μανουλες?

και στο βιβλιαριο μας εχει γραψει

"ζωηρο επικοινωνιακο βρεφος, αγκου, χαμογελα, παρακολουθει,ηπιες αναγωγες,ρινιτιδα, το γαλα που πινουμε και κατι αλλα που δεν τα βγαζω

και βαρος 5620

αυταααααααα, α και τον σηκωσε ορθιο και χορευε χαχαχα ξερετε πηδουσε προς τα πανω χαχαχα

ολα καλα δοξα Τον Θεο, τωρα επιθεση στις μυξες ξουτ βρωμομυξες...θα σας φαω λαχανοοοοοοοοοοοοοο!!!

πηραμε και υγραντηρα και εμαθα πως βγηκα στην 6μηνη αδεια...ουφ και το ειχα ενα αγχος

δεν ξερω αν το ξερατε αλλα ο υγραντηρας δεν κανει να λειτουργει συνεχεια γιατι μουχλιαζουν οι τοιχοι..3 ωρες ειναι αρκετοι

τζενη περαστικα στη μαμι και φιλια στο αστερακι σου

μπαρμπι γιατι να πεθανει καλε η μανουλα σου..οζο εχει και η θεια μου και ζει και βασιλευει...γενικα οι γυναικες του σογιου μου ολες με θυρεοειδη, την αγωγη της και ολα καλα θα πανε

νικακιιιιιιιιιιιιιι, μικρη πρωτομανουλα, πολλα φιλια σε σενα και στο μικρομαριαντακι

καλακοριτσια θα χ*στουμε με τον συζυγο...ολο παρατηρησεις μου κανει και προβλεπω να φευγει απτον 2ο αααααααααααντε τωρα

φιλια σε ολους μικρους και μεγαλους!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...