Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

να μαι παλι ...νεκρα στο γραφειο ..

vasdeli μου η μαριαεφη εννοει οτι εχει πολυ κοσμο στο σπιτι ,τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω ..

ακριβως γιατι θελουν να μπαινουν και αυτοι...!!ειναι δυνατον να μην μπαινω εδω??!!!

ποτε ποτε!!χαχαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άυπνη κοριτσάκια, δε με παίρνει ο ύπνος ενώ έχει ωραία δροσούλα...Το νινί ακόμη τίποτα, καμία ένδειξη ότι είναι εδώ:(:(ρε κορίτσια, 16η εβδομάδα ελεος...Στο 1ο 17η και στο 2ο 16η τα είχα νιώσει...Οπότε κατέληξα ότι είναι κορίτσι ή ότι κάτι έχει...Ωραίο συμπέρασμα ε?Μου έστειλε και μια κοπέλα μήνυμα που είχαμε ίδια ΠΗΤ ότι το μωράκι της πάει και τα συνδύασα όλα, καταλαβαίνετε....:(

Δεν θέλω αρνητικές σκέψεις:evil::evil::evil::evil:...όλα μια χαρά είναι απλά είναι νωρίς ακόμη για να κλωτσήσει το μωράκι...από στιγμή σε στιγμή θα το ακούσεις μην ανησυχείς...

I3hdp3.png

Tώρα κατάφερα να ξαναμπώ, γιατί κι εμάς το ιντερνετ είναι από τον κουμπάρο που μένει από κάτω μας εδώ Κατερίνη οπότε είναι αργό... Ευχαριστώ για τη θετική αύρα, ρε κοτίτσια, την περασμένη εβδομάδα άκουσα την καρδούλα του και 1η σεπτεμβρίου έχω υπέρηχο, απλώς έγινε κι αυτό με τη φίλη μου και... Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς με το μωράκι της, πήγε για αυχενική στη 12η εβδομάδα κι απλώς δεν ζούσε πια:( Μακριά από μας αλλά είναι πολύ κρίμα να γίνονται αυτά...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Φαγκρι μου (θα σε λεω καλυτερα μαρια γιατιτο φαγκρι το σκεφτομαι συνεχεια στην σχαρα....) να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα ..Σε λιγες μερες θα κανεις τον υπερηχο σου και θα ηρεμησεις πια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φαγκρι μου (θα σε λεω καλυτερα μαρια γιατιτο φαγκρι το σκεφτομαι συνεχεια στην σχαρα....) να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα ..Σε λιγες μερες θα κανεις τον υπερηχο σου και θα ηρεμησεις πια!!!

εμενα παλι μου θυμιζει φαροζ-φαμωβ!!!χαχαχα!!παρα πεντε!

σημερα το βραδυ εχει barbeque χτες τα επαιξα και τους τα εχωσα το βραδυ οτι εχω κουραστει να μαγειρευω συνεχεια και οτι ζεσταινομαι και οτι δεν την παλευω!

ε μα δεν αντεξα πια!!

Καιρός ήταν Μαριαεφάκι!;)

Αυτό το τικεράκι σου μου αρέσει πολύ περισσότερο!!! Αντε πια με κείνη τη μαυρίλα.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καιρός ήταν Μαριαεφάκι!;)

Αυτό το τικεράκι σου μου αρέσει πολύ περισσότερο!!! Αντε πια με κείνη τη μαυρίλα.....

χΑΧΑΧΑΧα!!

και εμενα μου αρεσει περισσοτερο!!

ασε που ειχε κολλησει κιολας!

καλα χτες τα ειδα ολα τρεχαμε στο νοσοκομειο με την κορη μου.το αλλο κοριτσακι της εκλεισε το χερι στην ποορτα 3 δακτυλα χτυπησε και δεν μπορουσα να την κανω καλα και τελικα πηγαμε στο εφημερευον ειχε μονο θλαση το δεσαμε αλλα ρε κοριτσια τελειως γααιδουρια τους λεω μην φυγετε απο το σπιτι γιατι εφυγα αρον αρον και δεν πηρα κλειδια και αυτοι πηγαν βολτα !!!!!γυρναω και δεν ειχα κλειδια η μικρη να κλαιει και να πρεπει να τηε δωσω depon και εγω να ειμαι απεξω ααα το καλυτερο ουτε που το μαλωσαν το κοριτσακι..και εγω η ηλιθια που τσακωθηκαν μια μερα και η Εφη την δαγκωσε την εδειρα!!νιωθω απαισια.....αντε να φυγουν!!να ηρεμησουμε!

σηκωθηκε το πρωι εκανε καφε η κυρια και αφησε την κουζινα αμαζευτη!ποτηρια πιατα να μην τα βαλει στο πλυντηριο και παει στο καλο αυτο πρωινο συτα παιδια δεν εκανε μονο στο κοριτσακι εβαλε γλυκο σοκολοτα να φαει πρωι πρωι!!

και μου καναν κουβεντα για του χρονου και τους το ξεκοψα: του χρονου η μικρη θα παει χιο μολις κλεισουν τα σχολεια και μετα θα παμε και εμεις και θα κατσουμε ολοι μαζι.Ε μα τι θα κατσω να σκασω?!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, τί κάνετε σήμερα?Επιτέλους γύρισα κι εγώ σπίτι μου για 2 βδομαδούλες πριν πάω ταξιδάκι κέρκυρα!!

Fangri, μην ανησυχείς..Σκέψου όπως είπες κι εσύ πως είναι κοριτσάκι και είναι τόσο διαφορετική η εγκυμοσύνη σου!!!Μακριά μόνο οι αρνητικές σκέψεις...

Μαρία-Έφη, άσε να αναθρέψουν την κόρη τους έτσι αν νομίζουν πως είναι και σωστό..Εσύ να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου αι τη δική σου κορούλα...Άντε με το καλό να φύγουν κιόλας και να χαρείς και συ την εγκυμοσύνη σου...

Τζένη με το καλό η μπεμπούλα....Κι εγώ σκεφτόμουν το θέμα "γιόγκα"αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι καλή ιδέα..Εσύ αποφάσισες τελικά τί θα κάνεις?

Όσο για το θέμα τώρα με τον τσιγάρο και τον καφέ, εγώ βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου πως είμαι σε μια καφετέρεια, πίνω μια γουλιά καφέ και ανάβω ένα τσιγάρο της μάρκας μου και αγαλιάζει η ψυχή μου!!!!Λέτε να'μαι πολύ εθισμένη???χαχαχα:D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, τί κάνετε σήμερα?Επιτέλους γύρισα κι εγώ σπίτι μου για 2 βδομαδούλες πριν πάω ταξιδάκι κέρκυρα!!

Fangri, μην ανησυχείς..Σκέψου όπως είπες κι εσύ πως είναι κοριτσάκι και είναι τόσο διαφορετική η εγκυμοσύνη σου!!!Μακριά μόνο οι αρνητικές σκέψεις...

Μαρία-Έφη, άσε να αναθρέψουν την κόρη τους έτσι αν νομίζουν πως είναι και σωστό..Εσύ να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου αι τη δική σου κορούλα...Άντε με το καλό να φύγουν κιόλας και να χαρείς και συ την εγκυμοσύνη σου...

Τζένη με το καλό η μπεμπούλα....Κι εγώ σκεφτόμουν το θέμα "γιόγκα"αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι καλή ιδέα..Εσύ αποφάσισες τελικά τί θα κάνεις?

Όσο για το θέμα τώρα με τον τσιγάρο και τον καφέ, εγώ βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου πως είμαι σε μια καφετέρεια, πίνω μια γουλιά καφέ και ανάβω ένα τσιγάρο της μάρκας μου και αγαλιάζει η ψυχή μου!!!!Λέτε να'μαι πολύ εθισμένη???χαχαχα:D

χαχαχα!!ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται!!

κοριτσια φυγανε!!!!!!!!!!απιστευτο!!!

Αχ! Γελάς με τον πόνο μου, ε? :D Για κλάμματα είναι!! Μόνο τη μάρκα μου ζηλεύω όμως και το στριφτό! Τα άλλα μ'αφήνουν αδιάφορη! Οπότε καταλαβαίνεις!! Τους απαγόρεψα όλους να καπνίζουν davidoff !χαχαχα :D

Μια χαρά τώρα δηλαδή! Καιρός να ευχαρηστηθείς λίγη ξεκούραση!!:wink:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Αχ! Γελάς με τον πόνο μου, ε? :D Για κλάμματα είναι!! Μόνο τη μάρκα μου ζηλεύω όμως και το στριφτό! Τα άλλα μ'αφήνουν αδιάφορη! Οπότε καταλαβαίνεις!! Τους απαγόρεψα όλους να καπνίζουν davidoff !χαχαχα :D

Μια χαρά τώρα δηλαδή! Καιρός να ευχαρηστηθείς λίγη ξεκούραση!!:wink:

μπραβο καλα τους εκανες!!

εγω δεν εχω θεμα γιατι δεν καπνιζω!

ν

Μαριαεφη τα διαβαζω και δεν τα πιστευω !!!μα τετοια γαιδουρια ...αντε στο καλο ...bye bye..

Εγω γυρισα απο την Λαμια ,ο Χρηστακος μου ειναι μια χαρα αλλα αρχιζει και του λειπει αρκετα το σπιτι του ..υπομονη την Παρασκευη θα ειμαστε παλι ολοι μαζι ..

το μπεμπε αποφασισε να μας κανει την εμφανιση του ..χθες το ενοιωσα με 3 ελαφριες κλωτσιτσες δεξια του οφαλου...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...