Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

αχ βρε Ιωαννα μου κ εμενα 12ωρα χτυπαει αλλα οταν δεν δουλευει ξυπναει στις 1 το μεσημερι...ε κ τι να κανω να κοψω το θειο δωρο του θηλασμου γιατι ο αντρας μου ειναι παραπονιαρης?για να μην πω τιποτα αλλο δηλαδη...

ουφ!!! θα σκασω.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα οταν δεν δουλευει και το μπεμπακι ξυπναει στις 7 τον παιρνει στο σαλονι και αφηνει εμενα να κοιμηθω ..

Αχ μωρε παραπονιαρης ο συζυγος μαρια μου...υπομονη προσπαθησε και εσυ λιιιγο παραπανω να τους εχεις ολους ευτυχισμενους..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Χθες βράδυ αδιαθέτησα....:(ΕΛΕΟΣ !!!:mad:

Εκατοντάδες γυναίκες που θηλάζουν αποκλειστικά κάνουν 7-8 μήνες να δούνε περίοδο...εγώ εκεί...και στα 3 παιδιά η ίδια ιστορία....

Και μιλάμε δεν προλαβαίνω να αλλάζω και σερβιέτες, έτσι;:mad:

ο αντρας μου ολο μα ολο παραπονιεται ρε φιλεναδες...θελει συνεχεια σεχ καθε μερα κ μαλιστα κ 2 φορες αν γινοταν .μου λεει οτι δεν ειμαι θηλυκη οτι δεν εχω σεξουαλικοτητα κτλ.... ειμαι συνεχεια με το στηθος εξω ακομη κ οτι φοραω εσωρουχα κανονικα (οχι βρακες αλλα sloggi) τον ενοχλει..πρωι πρωι μου εκανε μανουρα.... ελεος! α κ οτι πολυ κρατηθηκε μεχρι τωρα (μας εκανε χαρη δηλ??)

οκ οντως δεν εχω ορεξη αλλα το προπαθω ε δεν γινεται να φοραω τακουνια κ ζαρτιερες δεν γουσταρω κιολας! κ εβταξει μεσα στο σπιτι φοραω φορμες κ κολαν αλλα δεν βαφομαι φυσικα ....

τον αγαπαω πολυ κ φοβαμαι η αληθεια ειναι αυτη αλλα την Κυριακη κ με τα 2 παιδια ξυπνια αυτος ηθελε σεχ εεε οχι!!

Μπουμπλέ, μπουμπλέ ε;:shock:

Erase and rewind Alex......

Άκου τι θα κάνεις: Πες του να αλλάξετε για 1 μέρα(όχι παραπάνω) ρόλους. Να κάνει ό,τι κάνεις εσύ κι εσύ να πας στη δουλειά...Όταν θα γυρίσεις από την δουλεια, τότε που θα τον βρεις με το δάχτυλο στη πρίζα,πες του για σεξ και έλα πες μας αν ανταποκριθει.....ε, μα κατσε τώρα γιατί αααααααααααααααααααααααααααα τα πήρα.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αχ μωρε παραπονιαρης ο συζυγος μαρια μου...υπομονη προσπαθησε και εσυ λιιιγο παραπανω να τους εχεις ολους ευτυχισμενους..

και μετά κλείσε και μια θέση στο Δαφνί, Μαράκι μου γιατί δεν θα είσαι εσύ !!!!!!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑ!!!!:twisted:

qwlrp3.png

Τα καταφεραααααααα μπηκα....για ποσο να δουμε!Δεν εχω διαβασει ακομα τα νεακια σας τωρα θα παω επιτελους!!!

Εμεις απο τη σαραντιση και μετα περασαμε αρκετα δυσκολα...τωρα στρωνει παλι το προγραμμα μας ,ευτυχως!Την Πεμπτη λοιπον αφου μας διαβασε ο παπας την ευχη και γυρισαμε στο σπιτακι μας μολις μπηκαμε κοπηκε το ρευμα για δυο ωρες!!!!

Δεν θελετε να σας περιγραψω τι συνεβη........!!!!!!!!!!:shock:

Η μπουμπου αρχισε να τσιριζει και δεν σταματουσε με τιποτα...ολα τα δοκιμασα....δεν ειχε κι αδικο μες το μισοσκοταδο τι να κανει το παιδι!

Αφου ηρθε το ρευμα εδειχνε να πειναει την εβαζα στο στηθος....τιποτα τσιριζε παλι,ηταν η πρωτη φορα που δεν ηρεμουσε στο στηθος,δεν το πιστευα!Καποια στιγμη ενω προσπαθουσα την πηρε ο υπνος....με τοσο κλαμα ειχε εξαντληθει...απο τις 8 μεχρι 11.30 δεν ειναι και λιγο...

Δυστυχως παρολο που η επομενη μερα....επιστρεφωωωωωωωω..........

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

και μετά κλείσε και μια θέση στο Δαφνί, Μαράκι μου γιατί δεν θα είσαι εσύ !!!!!!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑ!!!!:twisted:

Vasdeli μου για μενα προσωπικα οι ισσοροπιες ειναι πολυτιμο πραγμα μεσα σε μια οικογενεια.Εγω προσωπικα θα εκανα την προσπαθεια μου λιιγο παραπανω γιατι η καλη σχεση με τον καλο μου αντανακλα και στα παιδια και στην δικη μου καλη ψυχολογια..

Την Μαρια βλεπω οτι την προβληματιζει πολυ και με το να περασει στην επιθεση πιο πολυ ενταση θα φερει παρα ηρεμια ...

Βεβαια διαφορετικοι ανθρωποι διαφορετικες προσωπικοτητες ο καθενας πραττει οπως νοιωθει ..

Νικακι μου σαραντισε και το μαριαντακι!!!!!μεγαλωσε η μπουμπου μας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ρε Μαράκι, θα μας τρελάνει ο κρητίκαρος σύζυγος?Και τι πάει να πει, τον αγαπάω πολύ και φοβάμαι??Δηλαδή, δε θέλω ή έστω δε μπορώ να... και θα το κάνω μόνο και μόνο γιατί θέλει εκείνος?Όχι κοπέλα μου!Αγάπη είναι να δείχνουν κι αυτοί λίγη κατανόηση, 3μηνών μωρό έχεις, το οποίο θηλάζεις κιόλας (γιατί κακά τα ψέματα, άμα με το μπιμπερό κουράζεσαι μια, με το θηλασμό κουράζεσαι 5!!)κι άλλο ένα παιδί που θέλει κι αυτό το χρόνο σου.Εκείνος λείπει πάρα πολλές ώρες, παλεύεις μόνη ε όχι να μας ζητάει και σεχ μετά!!!ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ!Καλά, το ότι χάνεται η θηλυκότητα όσο θηλάζεις που το λέει κι ο ταβανατομπαμπάς δεν το σχολιάζω καν:mad::mad::mad: Κι εμένα έχει αρχίσει να θέλει,αλλά δεν το συνεχίζει, αφού βλέπει τι γίνεται εδώ όλη μέρα!! Επίσης Μαράκι όταν δίνουμε κάτι μόνο και μόνο γιατί φοβόμαστε μη χάσουμε κάποιον, για μένα, τον έχουμε χάσει ήδη!!Ας κάνει κι αυτός λίγο πίσω, hello!!, λίγη αγάπη και κατανόηση ζητάμε!!Βικάκι, μαζί σου! Ας αλλάξουν ρόλους για μια μέρα!!Εγώ σας είπα, άδεια είχε και δεν άντεξε με τα κλάματα και τα ουρλιαχτά,όχι να θηλάζει κιόλας :shock::shock::shock:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

SEX-οσυζητηση διαβαζω...

και εγω μια απο τα ιδια, κοριτσια... εκεινος θελει, εγω δυστυχως, δεν εχω ακομα ξαναβρει τη σεξουαλικοτητα μου..

τον κατανοω απολυτα γιατι ειμασταν και η περιπτωση που εννεα μηνες,

καναμε σεξ μονο 5 φορες..και τοτε δεν ειχα ορεξη..

ο δικος μου ο συζυγος παντως εχει κατανοηση.. μετα το σαραντισμο, αρχιζε να με πιεζει πιο εντονα, μεχρι που γυρισα και του ειπα οτι "σορρυ, δεν νιωθω ακομα ετοιμη, δε θελω να πιεστω για κατι τετοιο" και ο κακομοιρης σταματησε να πιεζει..

βεβαια, δε σας κρυβω την ανησυχια μου...η ορεξη μου, ποτε θα επανελθει?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Vasdeli μου για μενα προσωπικα οι ισσοροπιες ειναι πολυτιμο πραγμα μεσα σε μια οικογενεια.Εγω προσωπικα θα εκανα την προσπαθεια μου λιιγο παραπανω γιατι η καλη σχεση με τον καλο μου αντανακλα και στα παιδια και στην δικη μου καλη ψυχολογια..

Την Μαρια βλεπω οτι την προβληματιζει πολυ και με το να περασει στην επιθεση πιο πολυ ενταση θα φερει παρα ηρεμια ...

Βεβαια διαφορετικοι ανθρωποι διαφορετικες προσωπικοτητες ο καθενας πραττει οπως νοιωθει ..

Νικακι μου σαραντισε και το μαριαντακι!!!!!μεγαλωσε η μπουμπου μας!!

Kαλή μου Ιωάννα....

Δεν με έπιασες!:tongue:

Σαφώς και οι ισορροπίες είναι πολύτιμο πράγμα μέσα σε μια οικογένεια (εγκρίνω και επαυξάνω κι εγώ μαζί σου είμαι βρε παιδί!:)). Οι ισορροπίες όμως αυτές σε καμία περίπτωση δεν επιτυγχάνονται με το να καταπιέζεται ο ένας για να περνά καλά ο άλλος!!!Οι ισορροπίες επιτυγχάνονται με κατανόηση και αμοιβαία υποχώρηση....

Ούτε επίθεση σύστησα να κάνει, ούτε την ηρεμία του σπιτιού να χαλάσει...να φέρει τον άντρα λίίίγο στη θέση της, αυτό είπα μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Ο αποκλειστικός θηλασμός-πράγμα που κάνει η Μαρία-απαιτεί πολύ χρόνο και θυσία και αν αυτό δεν το αναγνωρίζει ο σύζυγός σου, δεν σε θαυμάζει γι' αυτό το υπέρτατο δώρο που προσφέρεις όχι μόνο στο μωρό σου αλλά και σε όλη την οικογένεια(ως επένδυση ζωής) τότε-για μένα-ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και την καλοπέρασή του, πράγμα το οποίο δεν ταιριάζει σε μια σχέση ισορροπίας.

Στην αντίθετη περίπτωση δίνω την μπουκάλα και ησυχάζω, γίνομαι σεξουαλική και ησυχάζω...

(Εμένα πάντως ο σύζυγος με βλέπει ακόμη πιο σεξουαλική όταν θηλάζω....), δεν σταματά να μου λέει το πόσο διευκολύνω την οικόγενεια θηλάζοντας το μωρό και πόσο καλή τροφός είμαι. Και λέγοντας αυτά με κάνει να αισθάνομαι τόσο όμορφα που όλα τα άλλα ....έρχονται από μόνα τους όταν δίνεται η ευκαιρία....

Ρε Μαράκι, θα μας τρελάνει ο κρητίκαρος σύζυγος?Και τι πάει να πει, τον αγαπάω πολύ και φοβάμαι??Δηλαδή, δε θέλω ή έστω δε μπορώ να... και θα το κάνω μόνο και μόνο γιατί θέλει εκείνος?Όχι κοπέλα μου!Αγάπη είναι να δείχνουν κι αυτοί λίγη κατανόηση, 3μηνών μωρό έχεις, το οποίο θηλάζεις κιόλας (γιατί κακά τα ψέματα, άμα με το μπιμπερό κουράζεσαι μια, με το θηλασμό κουράζεσαι 5!!)κι άλλο ένα παιδί που θέλει κι αυτό το χρόνο σου.Εκείνος λείπει πάρα πολλές ώρες, παλεύεις μόνη ε όχι να μας ζητάει και σεχ μετά!!!ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ!Καλά, το ότι χάνεται η θηλυκότητα όσο θηλάζεις που το λέει κι ο ταβανατομπαμπάς δεν το σχολιάζω καν:mad::mad::mad: Κι εμένα έχει αρχίσει να θέλει,αλλά δεν το συνεχίζει, αφού βλέπει τι γίνεται εδώ όλη μέρα!! Επίσης Μαράκι όταν δίνουμε κάτι μόνο και μόνο γιατί φοβόμαστε μη χάσουμε κάποιον, για μένα, τον έχουμε χάσει ήδη!!Ας κάνει κι αυτός λίγο πίσω, hello!!, λίγη αγάπη και κατανόηση ζητάμε!!Βικάκι, μαζί σου! Ας αλλάξουν ρόλους για μια μέρα!!Εγώ σας είπα, άδεια είχε και δεν άντεξε με τα κλάματα και τα ουρλιαχτά,όχι να θηλάζει κιόλας :shock::shock::shock:

Γεια σου Μαρούσκα μου!

qwlrp3.png

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα!!!!

Εγώ βρε Μαρία έχω μια απορία...μετά από τόσες ώρες δουλειάς και με δυό παιδιά στο σπίτι πως είναι δυνατόν να έχει τόση όρεξη και μάλιστα δις????:confused::confused::confused::confused::confused:

Έχω την ίδια άποψη με τα την Βίκυ και την Μαρούσκα αλλάξτε θέσεις για ένα 24ωρο και να δείς πως θα αλλάξει γνώμη...

Ο γιατρός μου έχει πεί ότι όσες γυναίκες θηλάζουν έχουν μειωμένη ερωτική διάθεση λόγω της αυξημένης προλακτίνης...πάνω σε αυτό προσθέστε και την κούραση και να το αποτέλεσμα...

Εμένα ευτυχώς δουλεύει 14 ώρες την ημέρα και μετά που να κελαηδήσει το καημένο το πουλάκι????:tongue:

Εκτός αυτού πλέον με αντιμετωπίζει σαν παρθένα!Τι πόνος κι αυτός...πότε υποχωρεί οέο??????Αφού μετά την πρώτη φορά ακέφτηκα πολύ σοβαρά να του πώ να βρεί γκόμενα γιατί εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το ξανακών...Γιατί όσες φορές το έχουμε επιχειρήσει το σπόρ καταλήξαμε σε επιφωνήματα πόνου και γέλια του τύπου "Πως σου φαίνεται που πηγαίνεις με μια 27χρονη παρθένα???" και άλλα πιό σόκιν που δε μου επιτρέπεται να τα γράψω :tongue::tongue::tongue:

Πέρα από την πλάκα δείχνει πολύ μεγάλη κατανόηση και υπομονή...

Σας είπα ότι η μικρούλα ξεκινάει σιγά σιγά να γελάει γάργαρα????την πρώτη φορά που την άκουσα κόντεψα να τα κάνω πάνω μου από την χαρά!!!!Μου'ρχεται να τη δαγκώσω...

Σήμερα είχα μια δύσκολη ημέρα πήγα με την μητέρα μου στον γυναικολόγο γιατί είχε ξαφνικά αιμορραγία μετά από 5 χρόνια στην εμμηνόπαυση και δυστυχώς τα νέα δεν είναι πολύ καλά, είναι γεμάτη ινομυώματα και μορφώματα (νομίζω έτσι τα είπε ο γιατρός) εκ των οποίων το ένα έχει διάμετρο 6 εκατοστά. Τώρα έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας μακάρι να πάνε όλα καλά...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

jennny

Σας είπα ότι η μικρούλα ξεκινάει σιγά σιγά να γελάει γάργαρα????την πρώτη φορά που την άκουσα κόντεψα να τα κάνω πάνω μου από την χαρά!!!!Μου'ρχεται να τη δαγκώσω...

Ax, τι καλά το Κατερινιώ μας!Κι εγώ θέλωωωωωωω γάργαρο γέλιο!

Σήμερα είχα μια δύσκολη ημέρα πήγα με την μητέρα μου στον γυναικολόγο γιατί είχε ξαφνικά αιμορραγία μετά από 5 χρόνια στην εμμηνόπαυση και δυστυχώς τα νέα δεν είναι πολύ καλά, είναι γεμάτη ινομυώματα και μορφώματα (νομίζω έτσι τα είπε ο γιατρός) εκ των οποίων το ένα έχει διάμετρο 6 εκατοστά. Τώρα έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας μακάρι να πάνε όλα καλά...

Περαστικά να είναι Τζενάκι μου για τη μανουλίτσα!

vasdeli

Σαφώς και οι ισορροπίες είναι πολύτιμο πράγμα μέσα σε μια οικογένεια (εγκρίνω και επαυξάνω κι εγώ μαζί σου είμαι βρε παιδί!). Οι ισορροπίες όμως αυτές σε καμία περίπτωση δεν επιτυγχάνονται με το να καταπιέζεται ο ένας για να περνά καλά ο άλλος!!!Οι ισορροπίες επιτυγχάνονται με κατανόηση και αμοιβαία υποχώρηση....

Ούτε επίθεση σύστησα να κάνει, ούτε την ηρεμία του σπιτιού να χαλάσει...να φέρει τον άντρα λίίίγο στη θέση της, αυτό είπα μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Ο αποκλειστικός θηλασμός-πράγμα που κάνει η Μαρία-απαιτεί πολύ χρόνο και θυσία και αν αυτό δεν το αναγνωρίζει ο σύζυγός σου, δεν σε θαυμάζει γι' αυτό το υπέρτατο δώρο που προσφέρεις όχι μόνο στο μωρό σου αλλά και σε όλη την οικογένεια(ως επένδυση ζωής) τότε-για μένα-ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και την καλοπέρασή του, πράγμα το οποίο δεν ταιριάζει σε μια σχέση ισορροπίας.

Στην αντίθετη περίπτωση δίνω την μπουκάλα και ησυχάζω, γίνομαι σεξουαλική και ησυχάζω...

(Εμένα πάντως ο σύζυγος με βλέπει ακόμη πιο σεξουαλική όταν θηλάζω....), δεν σταματά να μου λέει το πόσο διευκολύνω την οικόγενεια θηλάζοντας το μωρό και πόσο καλή τροφός είμαι. Και λέγοντας αυτά με κάνει να αισθάνομαι τόσο όμορφα που όλα τα άλλα ....έρχονται από μόνα τους όταν δίνεται η ευκαιρία....

Πες τα να μην τα λέω μόνο εγώ!

Με αφορμή αυτό το θέμα που άνοιξε το Μαράκι έκανα και μια συζήτηση με τον άντρα μου... Ο οποίος μπορεί να μη με βλέπει πιο σεξουαλική σαν το βασδελοσύζυγο αλλά λέει ότι το στήθος γι' αυτό φτιάχτηκε, για να θηλάζει το μωρό κι όχι για να απλώνει ο άλλος τις χερούκλες του και ....Κι αυτό το είπε άντρας έτσι!Πώς να μην τον αγαπάω μετά? Α ρε Μαράκι, μεγάλο θέμα κι αγκαθωτό άνοιξες!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλώς την Μαρούσκα μας!Τι κάνουν τα αντράκια σου?τα κοίμησες?

Ουουου, από τώρα?8 τα μεγάλα και 8.30 ο μικρός μας!!Με τάραξε πάλι σήμερα, ανά 2ωρο γάλα, μάλλον περνάει τη φάση των 6 εβδομάδων στις 8 εβδομάδες (ακούς Βικάκι??).:D:D:D:D

Καλημερααααααα

Εμεις ειμαστε καλα !!!ο Χρηστος μετα κλαματων μπηκε στο σχολικο ..Εγω ετοιμαζομαι για ΟΑΕΔ και επειτα ετοιμαζω μπουγαλακια και το απογευμα αναχωρουμε για τσα πεθερικα ...Θα αναλαβει η πεθερα το μπεμπε και εχω να ριξω κατι υπνους απεριγραπτους...

Φαγκρι μου μηπως ο μικρος ξυπναει το βραδυ επειδη τα κοιμιζεις πολυ νωρις ??εμας οσες φορες εχει κοιμηθει νωρις χορταινει υπνο και κανει βολτες στις 3 το πρωι ..εμεις τον βαζουμε για υπνο γυρω στις 9.30 και το παει σερι μεχρι το το πρωι ..

τζενακι περαστικα στην μαμα!!!ολα να πανε καλα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα πέρα για πέρα!Μια υπέροχη μέρα εδώ με ήλιο!Χθες πήγαμε με τα καρότσια να πάρουμε το Γρηγόρη από το σχολείο (κανα χλμ απόσταση από δω) και το καταχάρηκα!Φυσικά εγώ είχα το καρότσι με το Φάνη κι ο Γιώργος το μικράκι μας ;) Ήταν τέλεια κι ο μικρός κοιμήθηκε.Τώρα μας κοιμάται πολλές φορές από 1 ώρα μες στη μέρα και κάνω υπομονή να του περάσει γιατί είναι εξαντλητικό να τον ταίζω ανά 2-2,5 ώρες όλη μέρα!Ευτυχώς το βράδυ από τις 8 έφαγε μετά στις 2, οπότε ξεκουράστηκα ολίγον τι!Α, και η λάμπα έπιασε για πρώτη μέρα με το Φάνη-Γρηγόρη.Ρε κορίτσια, λέμε να πάμε στην αδερφή μου για το 3ημερο, αλλά σκεφτόμαστε μην χαλαστεί ο μικρός με την αλλαγή περιβάλλοντος.Από την άλλη λέω ούτε 2 μηνών να φοβάμαι μη χαλάσει το πρόγραμμά του, ε, κλείσου στο σπίτι και μην κάνεις βήμα μετά, ε δε λέει, λέει?:shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...