Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πω πω Μαρούσκα αγρίεψε ο Αντρίκος...κι η δικιά μου είχε περάσει από αυτή τη φάση σε εκείνη την ηλικία αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε σχετικά γρήγορα...

Ιωάννα αυτό που μου αρέσει πολύ είναι οι αντιδράσεις του Χρηστάκου...ακούς εκεί να θέλει να κοιμηθεί με τα παπούτσια...:D:D:D:D

Βικάκι μιλάς σοβαρά για το 4ο????

Εμείς είμαστε μια χαρά...τα συμπτώματα κράτησαν ακριβώς 48 ώρες μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν περδίκι η μικρή...Πάντως έχω να το λέω ότι είναι πολύ καλό μωράκι ακόμα και στα ζόρια της ούτε κλάματα είχαμε ούτε ιδιαίτερες γκρίνιες μόνο παραπονάκια...

Αυτή θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για μένα...σε τρείς εβδομάδες γίνομαι νονά και δεν έχω κανονίσει τίποτα ακόμα...θα πέσει πολύ τρέξιμο κι όχι τίποτα δεν βοηθάει ο καιρός καθόλου για να παίρνω την μικρή μαζί μου και να δώ που θα την αφήσω...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ καλη βδομαδα.......

ζορικες βραδιες βαλτε κ εμενα στο κλαμπ! τι γκρινια ρε κοριτσια τι κλαμα ειναι δυσκολος ο κυριος πιπιλας ενα εχω να πω ευτυχως δεν δουλευω!

εχω 4 πλυντηρια για σιδερο κ δεν με αφηνει ρουπι χτες σκουπισα σημερα σφουγγαρισα...

βεβαια μου γελαει (ξεκαρδιζεται τωρα πια) κ τα ξεχναω αλλα η κουραση μενει!

Βικακυ τελευταια ζαλιζομαι κ λεω μηπως λες ?? αλλα κ τι να πω τελευταια περιοδος 31/3/2010 χαχαχα??!!!

εχω κ μια ερωτηση να κανω τα μωρακια σας κανουν ενα τρεμουλο στα ποδια τους καποιες φορες? την ωρα που τον θηλαζα αρχισε να τρεμει το ποδαρακι κ μου το εκανε κανα 2-3 φορες....

Βικάκι μιλάς σοβαρά για το 4ο????.

:oops::oops::oops::oops: Υπάρχει πάντα σαν σκέψη μέσα στο μυαλό μου..

καλημερα κ καλη βδομαδα.......

ζορικες βραδιες βαλτε κ εμενα στο κλαμπ! τι γκρινια ρε κοριτσια τι κλαμα ειναι δυσκολος ο κυριος πιπιλας ενα εχω να πω ευτυχως δεν δουλευω!

εχω 4 πλυντηρια για σιδερο κ δεν με αφηνει ρουπι χτες σκουπισα σημερα σφουγγαρισα...

βεβαια μου γελαει (ξεκαρδιζεται τωρα πια) κ τα ξεχναω αλλα η κουραση μενει!

Βικακυ τελευταια ζαλιζομαι κ λεω μηπως λες ?? αλλα κ τι να πω τελευταια περιοδος 31/3/2010 χαχαχα??!!!

εχω κ μια ερωτηση να κανω τα μωρακια σας κανουν ενα τρεμουλο στα ποδια τους καποιες φορες? την ωρα που τον θηλαζα αρχισε να τρεμει το ποδαρακι κ μου το εκανε κανα 2-3 φορες....

Ναι, Μαράκι μου το κάνει ο γελαστός που και που...διάβασα ότι είναι ανώριμο ακόμη το νευρικό σύστημά τους και γιαυτό....αλλά ρώτα και τον παιδίατρο...

Καλέ, κάνε ένα τεστ!!!! Θα μας σκάσεις!!!:-P Η αδερφούλα σου τι κάνει;

Εγώ σήμερα έχω την γυναίκα που καθαρίζει το σπίτι και είμαι σαλταρισμένη....:mad:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Nα μαι παλι η ξεπατωμενη (πηγα σε ενα σωρο εξωτερικες δουλειες)..

Τζενακι μου ειδες η μπουμπου ..γρηγορα συνηλθε...αντε τωρα στο επομενο εμβολιο να μην σας κανει τιποτα..

Μαριαεφη μου...κανε παιδι μου ενα τεστακι ...

Αννετ μου το αλουμινονερο κατευθειαν πανω σε βαμβακακι σε κομπρεσουλα πανω στο πρξηιμο

Παω να κανω μοσχαρακι λεμονατο με πατατες μιαμ μιαμ....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλησπερα και καλη εβδομαδα και να παρει μακρια γκρινιες και ταλαιπωριες

ειμαστε καλα και πρεπει να σας πω πως εχθες ηταν το δευτερο βραδυ που κοιμηθηκε ο μικρος 6ωρο...φτου σκορδα το αγορι μου...αντε να κοιμομαστε κι εμεις λιγουλακι

τωρα ειναι η ωρα του φαγητου αλλα εχει λοξυγγα και δεν τολμω να του βαλω το μπιμπερο στο στομα..

μαρουσκακι μου, κανε λιγο υπομονη κοριτσι μου, θα επιστρεψει το χιλιομετρακι μας στις παλιες καλες εποχες, εσυ κοιτα να εισαι ηρεμη και μη τσακωνεσαι με τους μικρους, χειροτερα ειναι..τους ειδες γελουσαν...κι εσυ θα εβγαζες σιγουρα καπνους...ψυχραιμια λοιπον και αντε να παρεις το βιβλιο της jo frost για καινουριες μεθοδους

σε φιλω και σε σκεφτομαι

καλα κανεις βικακι μου, να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και μη ξεχνας πως οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε.φιλια στα ζουζουνια!

ιωαννα ειναι μικρος μωρε ο χρηστακος και προσπαθει να τραβηξει την προσοχη σου.

ω ραντεβουδακι εχει ο ταβανατος?θα περιμενουμε να μας πεις την εξελιξη του!!!

τζενακι ευτυχως ολα τελειωσαν...και ναι εχεις πολυ καλο μωρακι...φτου φτου και στα επομενα εμβολια να μην εχετε ουτε καν παραπονακια

και πρεπει να βιαστεις αφου θα γινεις νονα, τα βαφτηστικα δεν ειναι ετοιμοπαραδοτα...θελουν τουλαχιστον 20 μερες...κουκουλωσε λοιπον την μπεμπεκα σου και βουρ για τις ετοιμασιες...και παντα αξια!

μαμακιας ο κυριος πιπιλας μαρακι μου???ωχ ωχ ωχ

και κανε ενα τεστακι βρε μαρακι μου, μη μενεις με την αγωνια , σκεψου κι εμας λιγακι

και ναι, και ο ζεβρακος εχει που και που αυτο το τρεμουλο αλλα στο χερακι του...

thanks ιωαννα μου για την πληροφορια, ετσι το εβαλα εχθες, σκετο με μπαμπακακι

α και καλη ορεξη...μμμμμμμμμμμιαμ μμμμμμμιαμ

πολλα φιλια σε ολους μικρους και μεγαλους...ιδιαιτερως στους μικρους

και μια ερωτηση..τα ρουφατε τα μπεμπεκια καθολου?

εγω τον εχω μουρλανει τον καημενο...του ριχνω κατι σβουριχτα αλλο πραγμα...μηπως δεν κανει?:confused:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Να μαι παλι...

Ηρθε η γιατρος και μας βρηκε πολυ καλους!!!ολα καθαρα !!το βηχαλακι απο σημερα εχει βελτιωθει αλλα ακομη εχει οποτε ποοοολυ ορο και εισπνοες με αερολιν για 5 μερες ακομη.

Καναμε το infrarix hib & rotarix και εχουμε παλι ραντεβου 18/4 για το prevenar13..

Επι την ευκαιρια μας μετρησε και πηρε το μπεμπακι σε 10 μερες 2 ποντους και 300 γρ.Ειμαστε 58 ποντους και 6 κιλα(η διπλα παει συννεφο!!)

Αννετακι ρουφα το καλε το παιδι ...τι να παθει ??επαθε κανεις τιποτα απο την πολυ αγαπη και τρυφεροτητα...Θα σου κανει και ομορφα χαμογελα !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα κοριτσια !!!!!

Τι κανετε???? Τα μωρακια καλα?????

Εμεις ζουμε μονο για χαδακια και αγκαλιτσες και απο τη μαμα και απο τον μπαμπα μας !!!!!!!!!

Αννετακι εγω να δεις πως την ρουφαω και ο αντρουλης μου φωναζει γιατι ειναι λεει μικρη !!!!!!!

Μαρια, Βικυ και της μικρουλας μου τρεμει το ποδαρακι της, συνηθως οταν τρωει !!! Μαρια κανε ενα τεστ !!!! κι αν το θες σου ευχομαι να εισαι !!!!

Σε ολα τα κοριτσακια φιλακια και σε εσας και στα μωρακια σας !!!!!

Καλο απογευμα !!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε???χαθηκα το ξερω αλλα ο μικρος με εχει αποκλειστικοτητα...ευτυχως ειναι ησυχος την διαρκεια της νυχτας αλλα την ημερα μου αλλαζει τα φωτα....θηλαζουμε ακομα αποκλειστικα και ηδη εχω φτιαξει μια σουπερ τραπεζα γαλακτος γιατι μετα το πασχα ξεκιναω δουλεια....ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλακια στα μωρακια μας.....

Την καλησπέρα μου σε όλες σας!Ο Αντρίκος σήμερα ως τις 14.45 (μετά ήρθε ο μικρός γκοτζίλας) ήταν άλλος άνθρωπος, οπότε όντως στο στρες των γονιών του και στην πολύ φασαρία οφειλόταν το αμόκ του σαβκου!;);) Τώρα κοιμάται για βράδυ από τις 8 και κάτι παρακαλώ, απίστευτο πώς έχει προσαρμοστεί στα ωράρια της οικογένειας(και τα μεγάλα 8 είναι στα κρεβάτια εκτός απροόπτου)!Χθες κοιμήθηκε μια χαρά με γεύματα 21.00 και μετά 03.30 κι ύστερα 07.30 πιο καλά από καλά, αλλά....από 23.00 ως 03.00 σηκώθηκε 3 φορές ο Γρηγόρης, δηλαδή έλεος ρε Θεέ!!!Κι ενώ θα ξυπνούσα κι εγώ σαν άνθρωπος στις 07.00 για τα παιδιά ήρθε ο Φάνης 06.00 οπότε εγερτήριο!!:mad::mad:Αύριο στέλνω Γιώργο να πάρει μαγική λάμπα για να μένει κρεβάτι (να δω τι άλλο θα εφαρμόσω για τον ύπνο αυτού του παιδιού!!).

Αννετάκι, ρούφα το ζεβράκι όσο θες τώρα που μπορείς.Μετά θα τον φιλάς και θα σκουπίζεται!!όσο για τη jo frost μερικά που λέει είναι καλά (εννοείται έχω διαβάσει το βιβλίο που λες και τους 2 τόμους)αλλά μου έρχεται κάπως να παίρνω συμβουλές από άτεκνη babysitter, γιατί κακολογεί τους γονείς στην εκπομπή αλλά άμα είχε κι αυτή κανα θηρίο να την ξεπατώνει σπίτι τότε θα την έβλεπα τι θα έκανε!

Ιωαννάκι, ύπνο με παππούτσια ε?Να δω τι άλλο θα σκεφτούν αυτά τα 3χρονα για να μας τρελάνουνε!Τουλάχιστον έγινε καλά το μικράκι σας!!

Βικάκι, τι να πω, χαράς στο κουράγιο σου!Κι εγώ θα έχω πάντα ένα απωθημένο με το κοριτσάκι, αλλά ποιος μου λέει ότι και 4ο να έκανα θα ήταν κόρη?Τα κουράγια όσο περνούν τα χρόνια μειώνονται, οπότε...Άλλωστε 3 ήθελα από όταν παντρεύτηκα, τα έκανα κι είμαι υπερπλήρης!!!Τώρα αν τα σχέδια άνωθεν είναι άλλα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαράκι, άντε καλέ, μη μας ακούς κι αγχώνεσαι!Θα δεις πώς είσαι και τις άλλες μέρες και βλέπουμε...;);)

Τζενάκιεγώ στη γιορτή του Γρηγόρη έχω να πάω και το σκέφτομαι όχι να τρέχω για βαφτίσια!!Για καλό είναι όμως, δεν πειράζει!Σαβκο θα έχει καλό καιρό οπότε βουρ!!!

Αχ σας είπα που η κυρία του Γρηγόρη έπαθε σοκ που ήξερε το ''ένα παληκάρι 20 χρονών''?Και ποιος του το είχε μάθει? Εγώ, πριν λίγες μέρες στο άσχετο!Και μεθαύριο στη γιορτή θα το πει μόνος του, αχ είμαι πολύ περήφανη για τη μικρή διάνοιά μου!!:P:p:p:p:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Να πουμε και εμεις μια καλησπερα!!

τι κανετε?

ζω μια υπεροχη ηρεμια αυτες τις μερες, παναγια μου, ας μεινει ετσι!

η γλυκια μου μιλλυ ειναι πολυ ησυχη, τρωει, κοιμαται γρηγορα και τις ωρες που ειναι ξυπνια μου χαριζει χαμογελα και γουργουρισματα!

εχω τρελαθει, ως πρωτομανουλα αυτα τα συναισθηματα ειναι για μενα πρωτογνωρα και καθε μερα ανυπομονω για καινουρια αντανακλαστικα της μικρης! χτες το βραδυ βεβαια, ξυπνησε στις 5 το πρωι και ξανακοιμηθηκε στις 7, αλλα αυτο το 2ωρο ηταν ολα τα λεφτα.. την ειχα βαλει στο κρεβατι και τι χαρες εκανε, δε λεγεται!!

-ιωαννα μου, ευτυχως συνηλθε ο μικρουλης μας!!

-βικυ, μαρουσκα, εσεις μιλατε για τεταρτα παιδακια και εγω τα εχω παιξει ηδη με το ενα!! και να σκεφτειτε οτι ειμαι η δευτερη αδερφουλα, αναμεσα σε αλλες τρεις.. και εμενα οι γονεις μου πηγαιναν για το γιο, αλλα....

-αννετακι, ρουφα τωρα που μπορεις, χιχι, τι απολαυση ε?

-τζεννακι, ευτυχως οι παρενεργειες του εμβολιου περασαν γρηγορα!

-barbie φιλακια στην κορακλα σου!

φιλια σε ολες!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου συμπεθέρα με τη ναζιάρα νύφη μας!!:tongue::tongue:Αρχίσατε τα αγού??Και πού να αρχίσουν να γελάνε και με ήχο, χαχα, τέλειο!Τι θα κάνεις με τη δουλειά τελικά?Επέστρεψες στο φαρμακείο?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Γεια σου συμπεθέρα με τη ναζιάρα νύφη μας!!:tongue::tongue:Αρχίσατε τα αγού??Και πού να αρχίσουν να γελάνε και με ήχο, χαχα, τέλειο!Τι θα κάνεις με τη δουλειά τελικά?Επέστρεψες στο φαρμακείο?

αχ, γιατι μου το θυμισες..:(

στη δουλεια γυρναω σς 2 εβδομαδες, πρωτη απριλιου.

με καλυψε η μαμα μου τοσον καιρο, δυστυχως δε μπορω να κατσω αλλο, ομως θα προσπαθησω τους επομενους 2 μηνες, να δουλευω μονο τα πρωινα..μακαρι να τα καταφερω..

δεν ξερω για αγου, παντως βγαζει κατι φωνουλες και μου φαινεται θα χρειαστω εγω παμπερς στο τελος..ποτε ξεκινανε να γελανε με ηχο περιπου? εκει θα λιωσω..ΤΕΛΟΣ!:D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα ομορφες!

τον ρουφαω κοριτσακια μου...αλλα ρουφαω και τα μυξονια, ειδικα εχθες το βραδυ ηταν μεσα στην κρινια ο καημενος...ποιο βραδυ...ξυπνιος απτις 11:30 το πρωι και μου κοιμηθηκε στις 11:30 το βραδυ...καλο εεεεεε???

και το πρωι δεν μπορουσε να παρει ανασα...οποτε εβαλα τα μεγαλα μεσα...βγηκε η ρουφηχτρα στη φορα και εγινε της κακομοιρας...ελευθερωθηκε η μυτουλα μας αλλα οχι τελειως...σημερα λεμε να παμε σε μια γιατρο στην γειτονια μπας και μας τις ρουφηξει με το ειδικο μηχανημα και μας φυγουν και τα φλεματα απτον λαιμο που οταν βαζουμε ορο μας ανεβαινουν και δεν μπορουμε να τα καταπιουμε και πνιγομαστε..γκρρρρρρρρρρ

εσεις αποτι βλεπω ειστε καλα και χαιρομαι πολυ

μαρουσκακιιιιιιιιι το χιλιομετρο ειναι ενας γλυκας!!!

και τι υφος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρουφα τον για μενα ναι??

ελενακι τωρα αρχιζουν τα ωραια...προμηθευσου παμπερς λεμεεεεεεεε!!!

ιωαννα, σωστος αντρας ο ταβανατος

μπαρμπι και ηλιαννα πολυ χαρηκα που μπηκατε να μας πειτε τα νεασας...φιλουρες στα μπεμπονια!!!

σας φιλω ολες γλυκα γλυκα γλυκα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα!

ευτυχως που μου ειπατε κοριτσια οτι το κανου αυτο το τρεμουλο κ τα δικα σας γιατι κοντευα να σαλταρω λεμε!

τεστ δεν κανω ακομη τουλαχιστον αν ειναι κ συνεχισω θα κανω μια χοριακη αφου θηλαζω αποκλειστικα κ δεν εχω δει αιμα πιστευω οτι ειναι δυσκολο..εε?!

Μαρουσκα ειδες τι κανει το αγχος???!!μαγικη λαμπα εε??κ εγω ειχα βρει διαφορα τετοια τεχνασματα....

Ανετακι μου καντου πολλους ορους κ χωρις το ρουφηχτηρι....

Ιωαννα φτου φτου να μην ξαναρρωστησετε!!

οσο για τα κιλ πολυ καλος!!!

bARBIE μπηκατε σε \προγραμμα??μπραβο!!

may μου πωπω δουλεια σε 2 βδομαδες εε... ποιος θα την κρατησει μετα??

Ηλιαννα μου πολυ χαρηκα ου ειστε καλα! εκανες κ την τραπεζα σου τελεια...εμενα παλι δεν με αφηνει να κανω τα πρωινα με ρουφαει μπορει κ στην μιαμιση ωρα...ειναι φαγανος!

εχω ομως ενα αλλο θεμα ξκ δεν ξερω πως να το ΄λυσω:

ο αντρας μου ολο μα ολο παραπονιεται ρε φιλεναδες...θελει συνεχεια σεχ καθε μερα κ μαλιστα κ 2 φορες αν γινοταν .μου λεει οτι δεν ειμαι θηλυκη οτι δεν εχω σεξουαλικοτητα κτλ.... ειμαι συνεχεια με το στηθος εξω ακομη κ οτι φοραω εσωρουχα κανονικα (οχι βρακες αλλα sloggi) τον ενοχλει..πρωι πρωι μου εκανε μανουρα.... ελεος! α κ οτι πολυ κρατηθηκε μεχρι τωρα (μας εκανε χαρη δηλ??)

οκ οντως δεν εχω ορεξη αλλα το προπαθω ε δεν γινεται να φοραω τακουνια κ ζαρτιερες δεν γουσταρω κιολας! κ εβταξει μεσα στο σπιτι φοραω φορμες κ κολαν αλλα δεν βαφομαι φυσικα ....

τον αγαπαω πολυ κ φοβαμαι η αληθεια ειναι αυτη αλλα την Κυριακη κ με τα 2 παιδια ξυπνια αυτος ηθελε σεχ εεε οχι!!

Καλημεραααααααα

Εμεις ειμαστε καλυτερα και απο χθες ..τωρα κοιμαται το αγορακι μου..ο μεγαλος σχολειο χωρις τσαχπινιες σημερα ...απο υπνο καλα παμε...χθες κοιμηθηκε απο τις 10 εως τις 4 και επειτα απο 5 εως τις 7 ..

Φαγκρι μου θα στρωσουν τα πραγματα ..ειδες ησυχια και ηρεμια θελει ο Αντρικος..

Μαυ μου η μιλλυ θεα!!!και που εισαι ακομη..αργοτερα θα σε αποτρελανει!!μετα τον τεταρτο πεφτει πολυ γελιο και κακαρισμα!!

Αννετακι το βραδυ πριν κοιμηθει ορο και επειτα ρουφηχτηρι και θα κοιμαται αρχοντας.trust me...

Μαριαεφη μου εγω απο την νυστα να πω την αληθεια δεν εχω πολυ ορεξη αλλα ευτυχως ο αντρας μου χτυπαει καθημερινα 12-14ωρα στην δουλεια οποτε ναι μεν εχει ορεξη αλλα δεν εχει κουραγιο...

Παντως οσο θηλαζα μου εκανε παραπονα πολλα ...τον χαλαγε να με βλεπει να θηλαζω...εχανα για αυτον την θυληκοτητα μου ..

Εγω πιστευω οτι οι αντρες ειναι σαν μικρα παιδια ..θελουν αποκλειστικοτητα και προσοχη ..τωρα τραβα ολη την προσοχη σου το μπεμπε και νοιωθει παραμελημενος!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...