Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλε τι μεγαλο ποστ ειναι αυτο?δεν το περιμενα...σορρυ ρε κοριτσια αλλα ηθελα να πω τον πονο μου ουφ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα κάνει τόσα εμβόλια ακόμη που θα βαρεθείς να κλαις και θα συνηθίσεις!Άμα δεν είναι ζεστός ή δε δυσανασχετεί μην τον ταλαιπωρείς τσάμπα με μετρήσεις! Τα εμβόλια φέρνουν υπνηλία συνήθως άμα θυμάμαι καλά!Την κλήση την είδα αλλά όλο το πρωί ως τις 1 παρά έκανα δουλειές γι' αυτό δε σε πήρα!Μέχρι και τα περβάζια έκανα, του δεύτερου ορόφου, τόση προκοπή σήμερα!Κομμάτια τώρα αλλά γιατί δεν πάω να κοιμηθώ πες μου!! Με το Φάνη ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω, τον βλέπω που προσπαθεί αλλά ώρες ώρες ο καημένος είναι να τον λυπάσαι!Του βγαίνουν απίστευτες αντιδράσεις! Το απόγευμα ήθελα να πάω βόλτα μωρό και Φάνη, ντυθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και θύμωσε γιατί είχα την τσάντα στα χερούλια του καροτσιού κι όχι από κάτω από το καρότσι!Επειδή είμαι και νευρική από φυσικού μου, δε θέλω και πολύ να πάρω φωτιά...Δηλαδή τρελαίνομαι, δε μπορώ με αυτά που μου λέει!Όλο το συγκρότημα μας άκουσε:-(:sad: Μετά ήθελε βόλτα, εγώ όχι γιατί το μωρό το έπαιρνε ο ύπνος πολύ νωρίς κι είχε και κρύο...Να τον λυπάσαι σου λέω...:(:(:(:(:( Συνέχεια τον παίρνω αγκαλιά, μου βγαίνει μια υπερπροστατευτικότητα αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΛΕΟΝ... Ποια είναι τελικά η ιδανική διαφορά ηλικίας?????

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

πωπω πακετο μαρακιιιιιιιιι, μηπως η καλυτερη διαφορα ηλικιας ειναι τα καπακια???μεγαλωνουν μαζι και μαθαινουν να μοιραζονται

τωρα στην περιπτωση του φανη, γιατι δεν αφηνεις το μωρο στον αντρα σου και να βγειτε μονο οι δυο σας?

να παιξετε να αγκαλιαστειτε, να γελασετε, να μιλησετε, για δοκιμασε το, δυο ωρες ΜΟΝΟ οι δυο σας και καλη επιτυχια...μωρε τι αναλαμπες ειναι αυτες που εχω...μπραβο μουυυυυυυυ!!!χαχαχα

IB5Vp2.png

πωπω πακετο μαρακιιιιιιιιι, μηπως η καλυτερη διαφορα ηλικιας ειναι τα καπακια???μεγαλωνουν μαζι και μαθαινουν να μοιραζονται

τωρα στην περιπτωση του φανη, γιατι δεν αφηνεις το μωρο στον αντρα σου και να βγειτε μονο οι δυο σας?

να παιξετε να αγκαλιαστειτε, να γελασετε, να μιλησετε, για δοκιμασε το, δυο ωρες ΜΟΝΟ οι δυο σας και καλη επιτυχια...μωρε τι αναλαμπες ειναι αυτες που εχω...μπραβο μουυυυυυυυ!!!χαχαχα

Μωρέ από τις 2.30 ως 3.30 κάθε μεσημέρι μαζί είμαστε, αλλά μπαααααααααα!Όσο για τα καπάκια που λες... ο Φ με τον Γ έχουν 20 μήνες διαφορά και ...και την πίκρα έφαγα για να μεγαλώσουν που ήταν μωρά κι οι 2 και σκοτώνονται γιατί τους αρέσουν τα ίδια παιχνίδια!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερα, ελπιζω να ειστε καλα μανουλες και μπεμπακια

μια ερωτηση κοριτσια...οταν μετρατε θερμοκρασια στα νινια (απτον πωπουλη βεβαιως βεβαιως) αφαιρειτε απτο αποτελεσμα τιποτα?η παιδιατρος μου ειπε εχθες απτην θερμοκρασια του να αφαιρω 3..δηλαδη αν δειξει 38 κραταω το 37,7...καινουριο ειναι αυτο η ειμαι μια ασχετη μανα?

πριν μια ωρα πριν το φαγητο και μετα απο κλαμα μετρησα τον μικρο και εδειξε 38,2 με το που του εβαλα το θερμομετρο...μετα απο κανα μισαωρο 37,9..επαιξε ρολο το κλαμα?δεν το εκανα καλα?κουνιεται κιολας και δεν το αφηνω αρκετα ωστε να κανει μπιπ μπιπ...εχω το ηλεκτρονικο της κικο

το προσωπακι του (δλδ τα μαγουλακια του ειναι δροσερα, το κουτελακι νορμαλ οταν του το φιλαω η ακυρη η διαδικασια του φιληματος?

ουφφφφφφφφφφ και ξανα ουφφφφφφφφφ

πολυ δυσκολο να εισαι μανα :confused::confused::confused:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

ανετακι ετσι ειναι τα εμβολια οπως ειπε κ η Μαρουσκα μας θα συνηθησεις οταν περασει λιγο ο καιρος....εμενα με πιανει εκεινη την ωρα η καρδια μου αλλα μετα πρεπει να το ξεπερασω για να το ξεπερασει κ αυτος!

λοιπον απο το θερμομετρο στο ποπο αφαιρεις 3 οντως!

εμενα εκανε 37.7 αφαιρω 3 αρα 37,4. εδωσα 1,5 cc μονο και οχι 3 που θα επρεπε ισα ισα για να ψιλοηρεμησει γιατι γκρινιαζε το κλασσικο 6 με 9 περιπου!

Μαρουσκα αγνωστο ποια ειναι η ιδανικη διαφορα..εμενα δεν με δυσκολευει η Εφη αλλα εχω τα διαβασματα....

παω να μαζεψω λιγακι...

Καλημερααααα

Αννετακι ξεκινησατε εμβολια ε ???ε σιγα σιγα θα τα συνηθισεις ...για τον πυρετουλι το πρεβεναρ ειναι βαρυ εμβολιο και λογικο που εκανε πυρετο..

θα στα ειπε και η γιατρος στα μωρα απο 37,3 θεωρειται πυρετος ,δινουμε ντεπονακι απο 37,8 και πονσταν απο 38,2 και πανω .

Οι μετρησεις του πολυ καλες ..μεγαλωσε το αγορι μας!!

Φαγκρι μου ιδανικη διαφορα....χμμμ ειλικρινα δεν ξερω ...το να τα κανω στα καπακι δεν το ευχομαι ουτε του εχθρου μου ..να σου τυχει ενα δυσκολο παιδι και να μην ξερεις πιο να πρωτοπαρεις αγκαλια..Εμας τα παιδια εχουν 2 1/2 χρονια διαφορας ,οσο και εγω με τον αδελφο μου και την θεωρω μια καλη διαφορα .

Μαριαεφη μου ηρεμησε ο κρητικαρος απο το εμβολιο?

Εμεις συνεχιζουμε με μπουκωμα και βηχα (αννετ μην τραβας δυνατα τις μυξες δεν κανει ...)αλλα ελαφρως καλυτερα .Χθες κοιμηθηκαμε απο τις 10 εως τις 6 το πρωι !!!μια χαρα το μπεμπακι μου ..οπως παει ο μικρος συντομα θα μου κοιμαται 9 το βραδυ με 9 το πρωι !!

Υπεροχη μερα!!!!καλες βολτες!!!(εμεις κλαψ...μεσα)

Καλο ΣΚ!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κοριτσια, με πανικοβαλλατε με τα εμβολια..

πυρετοι, φουσκωμενα μπουτακια, κλαματα μπεμπια κ μαναδες....

απαπαπαπα, αγχωθηκα απο τωρα! εμεις θα κανουμε 29 το πρωτο μας εμβολιο, το πενταβακ!

η μιλλυ, εδω και 3 μερες τρωει ανα 4ωρο..βρε κοριτσια λιγο δεν ειναι?

ααα και 2 βραδια εφαγε 9 μετα 03.30 και μετα 08.00...

μα εγω που ειμαι ενηλικας, θα ειχα πεινασει..

το λεχουδακι τιποτα??

μαριαεφη μου, μην ανησυχεις για τα ισχιακια, δε θα ειναι τιποτα τελικα.

ενα φιλικο μου ζευγαρι, τους ειχαν συμβουλευσει απο την γεννηση μεχρι τον σαραντισμο διπλο παμπερς.. απλα για το μαρσιπο κανει το μωρο να κατσει με το ποπουδακι του σε αυτην την ηλικια? (ετσι φανταζομαι θα κατσει για να βγουν τα ποδαρακια εξω ε?)

σημερα θα ερθουν οι κολλητες μου επισκεψη!!

αχ πολυ χαιρομαι... ελπιζω η μιλλυ να ειναι ευγενικη και να μην τις διωξει αρον αρον με τη συμπεριφορα της!!:D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπερα...

Δυσκολο βραδυ το χθεσινο ...ο χρηστος εκλαιγε συνεχως μεχρις τις 3 , ο ταβανατος ηταν μπουκωμενη η μυτουλα και ξυπνουσε αν και δεν γκρινιαζε ιδιαιτερως ..Αλλα δεν κοιμηθηκαμε καθολου...

Ελενη μου ενα μπεμπακι απο 2 μηνων και πανω πρεπει να κανει τουλαχιστον 5 γευματα την μερα ,συνηθης ποσοτητα ειναι 120-150 μλ .Εμας κανει 6 γευματα των 180 και τρωει ανα τριωρο . Παντως πολλα παιδακια τρωνε στο 4ωρο .

Οσο για το βραδυνο ..φτυστο...εμεις συνηθως κοιμαστε γυρω στις 10 και ξυπναει το νωριτερα στις 3 και το αργοτερο στις 6 !!

Να εχετε μια υπεροχη κυριακη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλησπερουδιαααααααααα!!!

βικακι μου που εισαι ψυχη μου?

ελενη, δεν κανουν ολα τα παιδακια πυρετο παιδι μου, ο δικος μου δεν εκανε...ηταν λαθος μετρηση αφου ουτε 10 δευτερα δεν αφησα το θερμομετρο...φοβαμαι κοριτσια

η κοκκινιλα απτο μπουτακι μας εφυγε αλλα ειναι λιγο σκληρο το σημειο...μου εφερε και αλουμινονερο η μανουλα μου αλλα δεν της εκοψε να ρωτησει τον φαρμακοπειο..πως το βαζουμε οεο?σκετο με μπαμπακακι η το αραιωνουμε?αχ

εχθες το βραδυ χτυπησαμε ενα 6ωρο σερι που το καταυχαριστηθηκα...εγω βεβαια κοιμηθηκα τρεις ωρες αλλα το παιδακι μου ξεκουραστηκε, μετα εφαγε και ξανακοιμηθηκε για 5 ωρες...εκει ελιωσα κι εγω μαζι του χεχεχε!!!

ελενη μια χαρα ειναι το τετραωρο...4Χ6=24 αρα?μια χαρα τελεια!οι παιδιατροι στην ηλικια αυτη θελουν 6 γευματα τουλαχιστον...ο μπεμπης τα κανει αλλα οχι τις ποσοτητες που τρωει ο κυριος ταβανατος (φτου σκορδα)...130 γρ το μεγιστο για μας, καλα ειναι ειπε η γιατρος μας αλλα οταν κοιμαται πανω απο 5ωρο να του δινω παραπανω αν θελει

ιωαννα ο βηχας υποχωρησε καθολου?

να μου τον φιλησεις

ολες να μου φιλησετε τα νινακια σας!

νικακι,ευα?που εισαστε?

λιανα?ηλιαννα τα χριστινακια?ξεχασα καμια?

μπειτε να μας πειτε πως περνατε και τα κατωρθωματα των μπεμπεκιων!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Δε μπορώ να σας περιγράψω πόσο σκτ ήταν το σαβκό μας...Ο μικρός έχει επίσημα πλέον μεταλλαχθεί σε Γρηγόρη νούμερο 2, η χαρά μου κράτησε 40 μέρες!:(:(:( Ξυπνάει, τρώει, κάθεται (από ξύπνημα 30 λεπτά max)και μετά γκρίνια.Κι όταν δεν γκρινιάζε?Κλαίει....:shock::shock::shock: Αγκαλιά συνεχώς, μας έβγαλε οff κι εμένα και το μπαμπά του.Τώρα ξύπνιος από 5 παρά κοιμάται για 5-10 λεπτά αγκαλιά κι αυτό είναι!Τα δε μεγάλα από τις 6 τα έπιασε το γνωστό αμόκ πριν τον ύπνο, γέμισαν νερά το μπάνιο, δε με άκουγαν, εγώ ούρλιαζα κι αυτά γελούσανε.Να τα κοιτάς απλώς ανήμπορη!:(:( Ούτε νοιάστηκαν που δεν είπαμε παραμύθι και νανούρισμα!Ο Γρηγόρης πιο πολύ στενοχωρέθηκε που δεν τον άφησε ο Γιώργος να δει την Τσέλσι:shock::shock: Χάλια σας λέω, χάλια κατάμαυρα!Τι να τον κάνω τον μικρό τώρα?????Αχ, μάλλον θα πάμε για μπάνιο κι ο Θεός βοηθός μας!!!Ιωαννάκι, ένα καλό κόλπο που μου είπανε για να ντύνονται το πρωί χωρίς γκρίνιες είναι να βγάζεις εσύ 2-3 μπλουζάκια και παντελονάκια και να διαλέγει αυτός και καλά.Έτσι και φοράει ό,τι θες και αυτός νομίζει ότι περνάει το δικό του, άσχετο αλλά το θυμήθηκα κι είπα να στο πω αφού κι εσύ έχεις ένα θέμα!Σας φιλώ όλες...

Α, Ελένη όταν κοιμούνται πολύ μην τα φοβάσαι, άλλωστε κοιμούνται δεν καταναλώνουν ενέργεια οπότε δεν πεινάνε τόσο!Εμείς από το 7ωρο γυρίσαμε στο 4-5ωρο, ε αφού σκτ τη μέρα ας χαλάσει λίγο κι η νύχτα!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Γεια σας κορίτσια...

Είπα να αποτοξινωθώ και αυτό το Σαββατοκύριακο, Αννούλα μου! Έχω τα παιδιά όλη μέρα στο σπίτι και δεν περισσεύει χρόνος....:)

Μαρούσκα μου, μην τα βάφεις μαύρα...κάποια ενόχληση θα έχει το μωρό μας για να αποσυντονιστεί έτσι....θα επανέλθει, αυτό να σκεφτόμαστε....Μήπως είσαι αγχωμένη πολύ με τα μεγάλα και το καταλαβαίνει και ο Γιουλ; Πίστεψέ με, θα ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι τα μωρά το πιάνουν στον αέρα το άγχος στο άψε-σβήσε...Κάνε υπομονή...:cool:

Εμείς είχαμε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο. Από την Παρασκευή ο γελαστός ρίχνει 3ωρους απογευματινούς ύπνους και μπορώ να ξεκουραστώ λίγο και εγώ αφού κάνω τα απαραίτητα. Μαρούσκα μου, απλοποίησε και το μαγείρεμα μανάρι μου...εύκολα φαγητά!

Σήμερα βγήκαμε και βόλτα στην εξοχή αλλά τον μπούλη δεν τον έβγαλα από το αυτοκίνητο γιατί είχε υγρασία....

Για να δούμε σήμερα πώς θα ξημερωθούμε...κοιμάται από τις 8μμ:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μαρούσκα μου, μην τα βάφεις μαύρα...κάποια ενόχληση θα έχει το μωρό μας για να αποσυντονιστεί έτσι....θα επανέλθει, αυτό να σκεφτόμαστε....Μήπως είσαι αγχωμένη πολύ με τα μεγάλα και το καταλαβαίνει και ο Γιουλ; Πίστεψέ με, θα ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι τα μωρά το πιάνουν στον αέρα το άγχος στο άψε-σβήσε...Κάνε υπομονή...:cool:

Εμείς είχαμε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο. Από την Παρασκευή ο γελαστός ρίχνει 3ωρους απογευματινούς ύπνους και μπορώ να ξεκουραστώ λίγο και εγώ αφού κάνω τα απαραίτητα. Μαρούσκα μου, απλοποίησε και το μαγείρεμα μανάρι μου...εύκολα φαγητά!

Σήμερα βγήκαμε και βόλτα στην εξοχή αλλά τον μπούλη δεν τον έβγαλα από το αυτοκίνητο γιατί είχε υγρασία....

Για να δούμε σήμερα πώς θα ξημερωθούμε...κοιμάται από τις 8μμ:rolleyes:

Βικάκι, κι εγώ το αποδίδω (τόσο τη συμπεριφορά των θηρίων όσο και του μπέμπη)στο άγχος μου και του Γιώργου γιατί τα είχαμε όλο το σαβκο εμείς ενώ ως τώρα τα έπαιρναν για μια μέρα η μαμά μου.Θα φανεί βέβαια.όσο για φαγητά μόνο εύκολα κάνω.Χθες τελικά έκανα γλώσσες στο φούρνο (κάθε σάββατο τρώμε ψάρι για τα παιδιά) που βρήκα σε τεύχος του Γαστρονόμου έτοιμες σε 20 λεπτά, για μουσακά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!:rolleyes:Πάντως δεν ξέρω για σένα εμείς 4ο ΔΕΝ!!!Εκτός τόσο να τύχει πια...Πάω να διαβάσω λίγο Ζοζέ Σαραμάγκου (το επίπεδο με μάρανε, αντί να διαβάσω καμιά Μαντά!!).ΜΠΡΑΒΟ στο γελαστό που λυπάται λίγο τη δόλια μάνα!:P:p:p

Πάντως δεν ξέρω για σένα εμείς 4ο ΔΕΝ!!!Εκτός τόσο να τύχει πια...

Μαρούσκα μου...θα σου πω ψέματα αν σου πω ότι τελείωσα με την τεκνοποιεία......:rolleyes:

Αποθημένο μου έχει μείνει εκείνο το κοριτσάκι που έχασα....

(Θα με πετάξει από το μπαλκόνι ο vasdelos, λέμε...)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημεραα

Φαγκρακι μου καλο...φαση ειναι κ θα περασει ειμαι σιγουρη οτι θα στρωσει ..κατι το ενοχλει το μπεμπακι....υπομονη..τι αλλο να πω..

Χθες περασα αναλογα κ εγω....ο χρηστος να ουρλιαζει γιατι ηθελε να κοιμηθει με τα παπουτσια, το μικρο να κλαιει γιατι θελει αγκαλια..επειτα να θελει ο Χρηστος αγκαλια κ να κλαιει το μωρο κ αυτο γινοταν απο τις 2 μεχρι τις 4.15 που κοιμηθηκε ο χρηστος γιατι ο μπεμπης κοιμηθηκε στις 5 και 5.30 ξυπνησε ο χρηστος..

Σημερα εχουμε παιδιατρο να δουμι τι θα μας πει...

καλημεριζω αφου φτυσω τον γελαστο να συνεχισει ετσι.....φτου φτου

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...