Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

το εμβολιο μας το εγραψε η παιδιατρος του ικα και αυριο θα παρω την δικη μας να μας πει ποτε θα το κανουμε...εχει καποιες παρενεργειες?τι να περιμενω?

prevenar 13...λοιπον εμπειρες μανουλες για λετε!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες τι κάνετε;;

Βάλτε και εμάς στην λίστα με τις μυξούλες!!

Εδω και μια εβδομάδα κοντά είμαστε με τον όρο στο χέρι!!

Μαρακι μου κάντε κανέναν Αγιασμο κορίτσι μου!!

Αννετακι μου Όλα καλά θα Είναι με το εμβόλιο και το ζεβρακι σου θα σταθεί παλικάρι!!

Μαρουσκακι φιλακια και στα 3 παλικάρια σου!!

Φιλιά σε όλες θα προσπαθήσω να μπω αύριο για αναλυτικά νέα

Σας φιλω όλες και τα μπεμπόνια σας!!

0eOLp2.png

Καλημέρα!

Μιας και με ξύπνησε στις 5.30 η μπουμπού για φαί είπα να αρμέξω την αγελάδα και επ'ευκαιρίας να δώ τα νέα σας...γιατί μου φαίνεται ότι οι 24 ώρες για το 24ωρο είναι πολύ λίγες????:confused::confused::confused:

Τα νέα μας από τον παιδίατρο είναι τα εξής: έχουμε γίνει 5.120 γρ και 58,5 πόντους, κάναμε το δεύτερο μας εμβόλιο το prevenar (το οποίο της προκάλεσε λίγη γκρίνια μέχρι στιγμής) και επίσης η πνευματική της ανάπτυξη και η δύναμη της είναι δύο μήνες μπροστά από την ηλικία της...μικρή στο μάτι αλλά η χάρη της μεγάλη ;)

ααααα δεν σας είπα και το πιό σημαντικό...έχουνε πρηστεί τα κάτω της ούλα!!!!σε 2-3 μήνες το πολύ θα έχουμε δοντάκι!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Όλα τα σημαντικά τα θυμάμαι στο τέλος...την κατάφερα να πιάσει στήθος!!!!!δυστυχώς όμως υπάρχει και ένα αλλά, απογοητεύτηκα τρομερά όταν την έβγαλα από το στήθος και το είδα να στάζει αίμα....:cry::cry::cry::cry: δεν πειράζει όμως θα την βάζω μια στο τόσο ίσα ίσα για να μη σταματήσει το γάλα άν και από την πίκρα μου μειώθηκε λιγάκι...

Αννετάκι μου κουράγιο δεν είναι τίποτα το εμβόλιο (εγώ πάλι δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλά στάθηκα βράχος!!!!στην τελική έπρεπε να είμαι δυνατή για το μωρό μου και να την κάνω να νιώσει ασφάλεια αλλά δεν σας το κρύβω ότι σκέφτηκα να δώσω μια μπούφλα στον γιατρό!!!) ένα τσιμπηματάκι είναι και θα περάσει!!!έχω όμως μια απορία...γιατί να κάνετε το prevenar πρώτα????αυτό είναι το δεύτερο εμβόλιο και το πρώτο είναι το pentavac ή το infarix

Αμάν βρε Μαράκι τι πράγμα είναι αυτό με εσάς????καλά ο παιδίατρος δεν το είδε????

Τον υπέρηχο απ'όσο ξέρω τον δίνουν μόνο όταν υπάρχει υπόνοια κατά την γέννα ότι το μωρό τραβήχτηκε λίγο παραπάνω...

Βρε κορίτσια τι μύξα και κακό έχει πέσει στο καφέ μας?Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα νινάκια...

Τέτοια να μου λέτε δευτεροτριτομανούλες και δε με βλέπω να κάνω κι άλλο παιδάκι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πάντως Μαράκι έχεις δίκιο ούτε κατάλαβα πότε πέρασε το τρίμηνο με την μπουμπού σε αντίθεση με το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης που ήταν ατελείωτο...είδα και μια γκαστρούλα χτές στον δρόμο και πόσο την ζήλεψα δεν λέγεται...:rolleyes:

I3hdp3.png

Κορίτσια μου ζόρικα τα πράγματα η μπουμπούκα μου έκανε πυρετό...η καημενούλα όλο βογκάει και κάνει παραπονάκια και σα να μη μας φτάνει αυτό έχει πρηστεί το ποδαράκι της στο σημείο που κάναμε την ένεση και την πονάει...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:Για πόσο περίπου θα κρατήσουν τα συμπτώματα????

I3hdp3.png

Καλημέρα!

Τα νέα μας από τον παιδίατρο είναι τα εξής: έχουμε γίνει 5.120 γρ και 58,5 πόντους, κάναμε το δεύτερο μας εμβόλιο το prevenar (το οποίο της προκάλεσε λίγη γκρίνια μέχρι στιγμής) και επίσης η πνευματική της ανάπτυξη και η δύναμη της είναι δύο μήνες μπροστά από την ηλικία της...μικρή στο μάτι αλλά η χάρη της μεγάλη :wink:

πω πω πως μεγαλωνουν βρε τζενακι, ουτε που καταλαβαμε πως εγιναν 5κιλα τα νινακια μας!

ααααα δεν σας είπα και το πιό σημαντικό...έχουνε πρηστεί τα κάτω της ούλα!!!!σε 2-3 μήνες το πολύ θα έχουμε δοντάκι!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ωχ ωχ ωχ, τα καλυτερα ερχονται...στον δικο μου δυο μερες εχω παρατηρησει πολλα σαλια...θα αρχισουνε τα οργανα δηλαδη ε?

Όλα τα σημαντικά τα θυμάμαι στο τέλος...την κατάφερα να πιάσει στήθος!!!!!δυστυχώς όμως υπάρχει και ένα αλλά, απογοητεύτηκα τρομερά όταν την έβγαλα από το στήθος και το είδα να στάζει αίμα....:cry::cry::cry::cry: δεν πειράζει όμως θα την βάζω μια στο τόσο ίσα ίσα για να μη σταματήσει το γάλα άν και από την πίκρα μου μειώθηκε λιγάκι...

δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο τζενακι μου, περι θηλασμου και προβληματων η βικυ και η μαρουσκα ειναι οι ανθρωποι σου!

εγω ευχομαι να μη ξαναδεις κατι τετοιο και σιγα σιγα να αρχισει να πιανει η μικρουλα παλι στηθος!

Αννετάκι μου κουράγιο δεν είναι τίποτα το εμβόλιο (εγώ πάλι δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλά στάθηκα βράχος!!!!στην τελική έπρεπε να είμαι δυνατή για το μωρό μου και να την κάνω να νιώσει ασφάλεια αλλά δεν σας το κρύβω ότι σκέφτηκα να δώσω μια μπούφλα στον γιατρό!!!) ένα τσιμπηματάκι είναι και θα περάσει!!!έχω όμως μια απορία...γιατί να κάνετε το prevenar πρώτα????αυτό είναι το δεύτερο εμβόλιο και το πρώτο είναι το pentavac ή το infarix

:confused::confused::confused: αυτο μας εγραψε η γιατρος...το επομενο ειναι το 6πλο

προβληματιστηκα τωρα

Βρε κορίτσια τι μύξα και κακό έχει πέσει στο καφέ μας?Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα νινάκια...

ευχαριστουμε

Τέτοια να μου λέτε δευτεροτριτομανούλες και δε με βλέπω να κάνω κι άλλο παιδάκι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πάντως Μαράκι έχεις δίκιο ούτε κατάλαβα πότε πέρασε το τρίμηνο με την μπουμπού σε αντίθεση με το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης που ήταν ατελείωτο...είδα και μια γκαστρούλα χτές στον δρόμο και πόσο την ζήλεψα δεν λέγεται...:rolleyes:

εμενα τις προαλλες στο ικα με περασαν για εγκυο αφου δεν εχουμε θεαματικες αλλαγες στην κοιλια, σαν 6 μηνων ειμαι...χαχαχα

αυτο καλο ειναι για μετρο και δημοσιες υπηρεσιες!:wink:

Κορίτσια μου ζόρικα τα πράγματα η μπουμπούκα μου έκανε πυρετό...η καημενούλα όλο βογκάει και κάνει παραπονάκια και σα να μη μας φτάνει αυτό έχει πρηστεί το ποδαράκι της στο σημείο που κάναμε την ένεση και την πονάει...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:Για πόσο περίπου θα κρατήσουν τα συμπτώματα????

αχ μωρε η καημενουλα, τα ατιμα τα εμβολια τι μας κανουν

για το σημειο του εμβολιου να παρεις απτο φαρμακειο αλουμινονερο...πληροφορια απο μια εμπειρη μανα (την νυφη μου καλε), με ενα μπαμπακακι να ξεπριστει το μπουτακι...

πληροφορια για τις υπολοιπες...μονο εαν ειναι πρισμενο

κι εγω πυρετο να περιμενω ε?ωωωωωχ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

εγραψα ενα κατεβατο χαθηκε..γκρρρρ

ο ταβανατος ειναι ελαφρως καλυτερα..την δευτερα θα φερω την παιδιατρο για επανεξεταση..

ο Χρηστος καλα ευτυχως..διανυουμε την περιοδο του μπασκετ!!!ολη μερα σουταρουμε...παντου...στο μπανιο,στην κουζινα...ευτυχως ξεπερασαμε την φαση του μπλε...

Μαριαεφη μου,τι να πωβρε παιδι μου..δεν σας αφηνει να ηρεμησετε...ολα θα πανε καλα..

Φαγκρι μου σε νοιωθω γιατι και εμας ο Χρηστος ειναι σε κοντινη ηλικια και ζουμε αναλογες στιγμες...

τζεννακι τα ειπαμε κ στο φατσοβιβλιο...μεχρι αυριο ολα θα ειναι καλα...η μπουμπου θεα...αχ μου θυμησες δοντια....ωχ παναγια μου.....γκρινια νο2...

αννετ εισαιη πρωτη που ακουω που δεν κανεις πρωτα το πενταπλο ή εξαπλο....το πρεβεναρ ειναι το επομενο..

Μακιααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

λοιπον τα δικα μας πρωτα:

1.η παιδιατρος μας που τον ειχε δει 2 φορες (15 ημερων κ 30 ημερων) μουυ ειχε πει υπερηχο κ εκλεισα το ραντεβου.

2.πηγαμε μετα 2 φορες στον αλλον ο οποιος ειπε οτι δεν εχει προβλημα κανενα κ να μην τον παω καθολου.

εμενα ομως κατι με ετρωγε κ πηγα κανονικα στο ραντεβου!

εκει αυτος με την μια που του εκανε τον υπερηχο μου ειπε για δυσπλασια κ μαλιστα μεγαλη κ για ιμαντες...ασε που μου δημιουργησε τυψεις οτι επρεπε το παιδι να το παω 40 ημερων!του απαντησα βεβαια!

επειδη ομως παιδοορθοπεδικος δεν υπαρχει στο Ηρακλειο θα ερθουμε Αθηνα να το δουμε. η παιδιατρος μας που τον ειδε χτες ειπε οτι δεν ειναι μεγαλη δυσπλασια αλλα να βαζουμε διπλο το παμπερς κ μαρσιππος!

επισης καναμε πρεβεναρ κ για το μηνιγγιτιδοκοκο αυτα ειναι τα δευτερα εμβολια. επειδη μπορει να κανει πυρετο το νου σας deponaki το μισο απο το βαρος του.αν πρηστει σε λιγο βαμβακι χαμομηλακι κ κανουμε κομπρεσες! sos τα εμβολια πρεπει να γινονται στο μπουτι οχι στον ποπο!

Μαρουσκα κ θυμιατιζω κ αγιασμο ριχνω αλλα αυτο το ματι....γκρρρ!

α κ η γιατρος μου ειπε 15 λεπτα τουλαχιστον την ημερα στον αερα τα μπεμπακια κ στον ηλιο!να αποκτουν αντισωματα!

αχ κοριτσια Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ σημερα! κ το αποτελεσμα ο μπεμπης συμφωνα με τον υπερηχο κ τον δ/ντη της ορθοπαιδικης εχει μεγαλη δυσπλασια στο αριστερο ποδι...... ειμαι σκασμενη!!!!

μας ειπε για ειδικες τιραντες ιμαντες!!

η παιδιατροςεει οτι δεν τοσο μεγαλο το προβλημα κ οτι καλυτερα να τον παιδοορθοπεδικος που φυσικα εχει μονο το ΠΑΙΔΩΝ! ετσι οταν ερθουμε Αθηνα τον αλλο μηνα εχουμε εξετασεις....μεχρι τοτε διπλο το παμπερς κ μαρσιππος συνεχεια για ειναι ανοικτα τα ποδια......

6500 κιλα 63 μιση ποντους ο κυριος πιπιλας!!

Μαρία κοπέλα μου, μην αγχώνεσαι ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού και όλα θα πάνε καλά...Σε βλέπω κι εσένα αγκαλιά με το μάρσιπο σαν κι εμένα...:cool: Περαστικά σας! Κατι μου λέει πως στο Παίδων στην Αθήνα θα σου πουν ότι δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα.:)

το εμβολιο μας το εγραψε η παιδιατρος του ικα και αυριο θα παρω την δικη μας να μας πει ποτε θα το κανουμε...εχει καποιες παρενεργειες?τι να περιμενω?

prevenar 13...λοιπον εμπειρες μανουλες για λετε!!!

Κι μείς δεύτερο εμβόλιο θα κάνουμε το prevenar και το minigitec. Παρενέργειες έχουν όλα τα εμβόλια...στα άλλα δύο ούτε πυρετό δεν είχαμε κάνει...

Υπομονή, το πολύ 48, βία λίγες παραπάνω ώρες.... Και το πρήξιμο θα υποχωρήσει με λίγο αλουμινόνερο.

Με τον γελαστό τα έχω παίξει....

Ή του ύψους ή του βάθους αυτό το παιδί....

Έχω την εντύπωση ότι κοιμήθηκε 7 ώρες σερί(από τις 20.30 ως τις 3.30 τα χαράματα), και λέω 'Έχω την εντύπωση' γιατί ειλικρινά ενώ έπεσα στο κρεββάτι να κοιμηθώ στις 11,30 εγώ ,με θυμάμαι να ξυπνάω κατά τις 4.00 τα χαράματα για να τον βάλω στο πορτ μπεμπέ του που είναι κολλητά στο κρεββάτι μας, από την μεριά μου...Άρα κατά τις 3.30 τον πήρα από το πορτ μπεμπέ του, τον θήλασα ξαπλωτή στο κρεβάτι(μέχρι εδώ δεν θυμάμαι τίποτα:shock:) και στις 4 τον έβαλα πάλι στο πορτ μπεμπέ(από εκεί και πέρα θυμάμαι!!!).

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

Την μια να αποσυντονίζεται και την άλλη να με ανταμοίβει έτσι;:-P:razz::-P

Και φυσικά όπως θα ξέρουν οι δευτερομάνες και τριτομάνες εδώ μέσα(ακούς Μαρούσκα μου;)...όταν πάει κατι καλά, κάτι άλλο στραβό συμβαίνει...Όταν ξύπνησα να βάλω τον γελαστό στο πορτ μπεμπέ του βλέπω τον Παύλο ξαπλωμένο στο πάτωμα, από την μεριά του πατέρα του....Είδε, λέει, κακό όνειρο!!!Αφήνω τον γελαστό στο πορτ μπεμπέ παίρνω τον Παύλο στο κρεβάτι του...ξαπλώνω δίπλα του, τον παίρνει ο ύπνος...σε λίγο να σου πάλι στο δωμάτιό μας ο Παύλος ...ΗΘΕΛΕ ΚΑΚΑ!!!Μα είναι δυνατόν; 5 τα χαράματα; ΕΛΕΟΣ!!!

Η Ηλέκτρα...κανονικά...τρένο στον ύπνο αυτό το κορίτσι!!!(ευτυχώς)

Είναι σαφώς καλύτερα το μανάρι μου...οι μυξούλες έχουν λιγοστέψει, έχει κάνει 2ωρο ύπνο το πρωί(9 με 11) και τώρα πάλι κοιμάται!!!:shock:

Επιπλέον δεν γουστάρει πλέον το κρεβάτι μας!:shock: Θέλει το πορτ μπεμπέ του!!!:shock::shock::shock:

Όταν τον παίρνω να κοιμήθούμε μαζί θηλάζει και μετά αρχίζει την κλωτσοπατινάδα....ενώ στο πορτ μπεμπέ κοιμάται!

Το μεγάλο μου πρόβλημα,ωστόσο είναι το απόγευμα που τον πιάνει μια τρελλή γκρίνια από τις 18.00 ως τις 20.30 που θα κοιμηθεί....Να μην βολεύεται πουθενα, ούτε όρθιος ούτε ξάπλα, ούτε ανάσκελα, ούτε μπρούμητα, ούτε σλινγκ, ....ούτε στήθος...του το δίνω και το φτύνει...

Ειλικρινά, πιστεύω ότι είναι μια ώρα που πρέπει να κλαψει (και να πεις ότι δεν τον έχω αγκαλιά) για να κάνει τον κύκλο του και να κοιμηθεί....

Την ώρα εκείνη, νιώθω εντελώς ελεεινή...:-( Δεν μπορώ να κάνω καλά το παιδί μου!

(Τσ,τσ....Άντρες παιδί μου....μυστήρια τρένα....) __________________

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Με τον γελαστό τα έχω παίξει....

Ή του ύψους ή του βάθους αυτό το παιδί....

Έχω την εντύπωση ότι κοιμήθηκε 7 ώρες σερί(από τις 20.30 ως τις 3.30 τα χαράματα), και λέω 'Έχω την εντύπωση' γιατί ειλικρινά ενώ έπεσα στο κρεββάτι να κοιμηθώ στις 11,30 εγώ ,με θυμάμαι να ξυπνάω κατά τις 4.00 τα χαράματα για να τον βάλω στο πορτ μπεμπέ του που είναι κολλητά στο κρεββάτι μας, από την μεριά μου...Άρα κατά τις 3.30 τον πήρα από το πορτ μπεμπέ του, τον θήλασα ξαπλωτή στο κρεβάτι(μέχρι εδώ δεν θυμάμαι τίποτα) και στις 4 τον έβαλα πάλι στο πορτ μπεμπέ(από εκεί και πέρα θυμάμαι!!!).

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

Την μια να αποσυντονίζεται και την άλλη να με ανταμοίβει έτσι;

Και φυσικά όπως θα ξέρουν οι δευτερομάνες και τριτομάνες εδώ μέσα(ακούς Μαρούσκα μου...όταν πάει κατι καλά, κάτι άλλο στραβό συμβαίνει...Όταν ξύπνησα να βάλω τον γελαστό στο πορτ μπεμπέ του βλέπω τον Παύλο ξαπλωμένο στο πάτωμα, από την μεριά του πατέρα του....Είδε, λέει, κακό όνειρο!!!Αφήνω τον γελαστό στο πορτ μπεμπέ παίρνω τον Παύλο στο κρεβάτι του...ξαπλώνω δίπλα του, τον παίρνει ο ύπνος...σε λίγο να σου πάλι στο δωμάτιό μας ο Παύλος ...ΗΘΕΛΕ ΚΑΚΑ!!!Μα είναι δυνατόν; 5 τα χαράματα; ΕΛΕΟΣ!!!

Φάνης στυλ ο Παυλάρας....Μεταμεσονύχτια κακά!

Η Ηλέκτρα...κανονικά...τρένο στον ύπνο αυτό το κορίτσι!!!(ευτυχώς)

Είναι σαφώς καλύτερα το μανάρι μου...οι μυξούλες έχουν λιγοστέψει, έχει κάνει 2ωρο ύπνο το πρωί(9 με 11) και τώρα πάλι κοιμάται!!!

Επιπλέον δεν γουστάρει πλέον το κρεβάτι μας! Θέλει το πορτ μπεμπέ του!!!

Όταν τον παίρνω να κοιμήθούμε μαζί θηλάζει και μετά αρχίζει την κλωτσοπατινάδα....ενώ στο πορτ μπεμπέ κοιμάται!

Το μεγάλο μου πρόβλημα,ωστόσο είναι το απόγευμα που τον πιάνει μια τρελλή γκρίνια από τις 18.00 ως τις 20.30 που θα κοιμηθεί....Να μην βολεύεται πουθενα, ούτε όρθιος ούτε ξάπλα, ούτε ανάσκελα, ούτε μπρούμητα, ούτε σλινγκ, ....ούτε στήθος...του το δίνω και το φτύνει...

Ειλικρινά, πιστεύω ότι είναι μια ώρα που πρέπει να κλαψει (και να πεις ότι δεν τον έχω αγκαλιά) για να κάνει τον κύκλο του και να κοιμηθεί....

Την ώρα εκείνη, νιώθω εντελώς ελεεινή... Δεν μπορώ να κάνω καλά το παιδί μου!

(Τσ,τσ....Άντρες παιδί μου....μυστήρια τρένα....) __________

Καλά με γλίτωσες από πολύ γράψιμο.... Τελευταίο γεύμα 8 και ξανά 3.30 κι εμείς!!!!Ύπνο πρωινό 2ωρο κι εμείς, αλλά 10-12!:tongue:Απόγευμα γκρίνια και ησυχία πουθενά κι εμείς!!Απλώς πρέπει να κλάψουν για να κοιμηθούν καμιά φορά...(εμείς ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!).Είσαι τρελή κατά τ' άλλα??Τι πειράζει που προτιμά το πορτ-μπεμπέ??Εγώ τον έχω πλέον στο κρεβάτι του, γιατί το όρθιο χιλιόμετρο δε χωρούσε στο πορτ-μπεμπέ, Αννετάκι, μη γελάς ΣΕ ΒΛΕΠΩ!Αφού προχωρούσε και σφήνωνε στη γωνία και γκρίνιαζε, τι να κάνω?Με κούφανε κι η γειτόνισσα με τα 6 τέκνα που ο δικός της κοιμάται μόνος του αφού φάει:shock::shock:Ρε κορίτσια, μόνο ο δικός μου ξυπνάει και τρώει?Τα δικά σας τρώνε πριν κοιμηθούν?Θα ξεχάσω κι αυτά που ξέρω! Επίσης κι εμείς πολύυυυ καλύτερα με μύξες!Λες όλα τα τρίτα να έχουν ίδια προγράμματα, χαχα!!:rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

οπως το πες Βικακυ αντρες μυστηρια τρενα!χιχιχι! :) :)

θα φτιαξει η κατασταση.....

εμενα την ημερα δεν κοιματε μονο εαν παμε βολτα κ οντως απο τις 6 κ μετα μια απο τα ιδια με τον γελαστο φιλο μας...

Διαφημίσεις

Η Αννέτ τον λέει έτσι μιας και γεννήθηκε 47 εκ!!!Ζαλίζεσαι όταν είναι να σου 'ρθει?Μήπως κρύωσες ή έπεσε η πίεση?Εγώ κατά τον Αύγουστο περιμένω πρώτη περίοδο!!:P:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κοριτσια εχετε αδιαθετησει? εγω οχι.σημερα ζαλιζομαι πολυ ..

Tελικά όχι ακόμα!:P Αν και ο γιατρός,πριν ένα μήνα μου είχε πει ότι θα δω αίμα....

Μαρ΄κι...παίζει να είσαι έγκυος;:shock:

Μαρούσκα, ήρθε το ειδοποιητήριο!:-P Θα πάω την Δευτέρα!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοιμήθηκαν απαξάπαντες!Μέχρι κι ο άντρας μου από τις 9 παρά:shock::shock:Το νινί τελευταίο γεύμα στις 7, ύπνο 9 παρά...για να δούμε τι μας ξημερώνει!Ρε γμτ, και μου είχε υποσχεθεί σουβλάκι κοτόπουλο ο Γιώργος για σήμερα:(:( Πάλι φρούτα θα φάω!!

Βικάκι, ελπίζω να ξύπνησε ο μάγκας στις 9 οπότε κατά τις 11 να σας καληνυχτίσει για καλά!!;) Ο Γρηγόρης είχε σηκωθεί γιατί όταν κλείνει τα μάτια λέει φοβάται!Αχ, Θεέ μου!!!:confused: Με το δε Φάνη έριξα κι άλλο ματς που έληξε με σπαρακτικά κλάματά του αφού με χτύπησε κι εμένα και το μικρό την ώρα που τον είχα αγκαλιά, μιλάμε του στοιχίζει πάρα πολύ!!!Υποφέρω να τον βλέπω να βασανίζεται... Καληνύχτα ρε κορίτσια!:(:(:(

κοριτσαρεεεεεες...τι εχουμε εδω...νουμερακια απτους δευτεροτοκους?

κριση ειναι θα περασει πιστευω μολις ξεπετεχτουν λιγο τα νινακια

ενταξει δεν ειναι και λιγο να τραβανε αλλοι ξαφνικα την προσοχη...μικρακια ειναι και αυτα και δεν καταλαβαινουν!

εμεις ρουφαμε ακομα μυξουλες αλλα μαζι με τις μυξουλες σαν να ανεβαινουν και φλεματακια στον λαιμουδακο μας και προσπαθουμε να τα καταπιουμε με δυσκολια, τι κανω σαυτην την περιπτωση?ρουφαω απαλοτερα?αλλα δεν βγαινουν οι μυξουλες οι ρημαδες γκρρρρρρρρ

αλλο...σημερα καναμε το εμβολιακι μας...την στιγμη που χτυπησε το κουδουνι ο μικρος κοιμοταν στο καροτσι...χαμπαρι δεν πηρε και γιανα μη τον αναστατωσω ξαφνικα μιλησα και ειπα "ερχετε η γιατρος να μας κανει τσιμπι τσιμπι" τρομαζει ο μικρος και τα μπηγει...ηρεμει μας ζυγιζει η γιατρος (5580) μας μετραει (57 εκ) μας ακροαζεται, κοιταει το πουλι μας που εχει φυμωση, ανοιγει τα μπουτακια μας ολα οκ...και εδω αρχιζει το δραμα...εγω τρεμοντας κραταω το χερακι και το ποδαρακι του μωρου...του μπηγει την κωλοβελοναστο μπουτακι και η κραυγη και ητσιριδα που εβγαλε το παιδι μου αλλο πραγμα...πονεσε η καρδια μου...εκλαιγε αυτος, εκλαιγα κι εγω...μολις τελειωσαν ολα, 10 λεπτα εκανα να τον συνεφερω...ο αντρας μου στο μπανιο κλεισμενος να μη βλεπει αλλα τα αυτια δεν μπορουσε να τα κανει να μην ακουσουν...εσκασε απτη στεναχωρια...βγηκε τον πηρε αγκαλια και τον εκανε βολτουλες περα δωθε και ετσι καπως ηρεμησε..το παραπονο συνεχιστηκε για αρκετη ωρα...μετα απο κανα μισαωρο επεσε σεκος...5 ωρες κοιμοταν το πουλακι μου...ξυπνησε, εφαγε και ξανακοιμηθηκε ενα 3ωρο...ξαναξυπνησε εφαγε λιγο, εκανε κακα, εφαγε το υπολοιπο και τωρα ξανακοιμαται...ευτυχως ειναι δροσερος...εφοδιαστηκα και ντεπον (αχριαστο ναναι) και αναμενουμε

αν πριστει το μπουτακι μου ειπε χαμομηλακι, εκεινη την ωρα ειχα το νου μου στο μωρο και δεν την ρωτησα για το αλουμινονερο αλλα αφου επιβεβαιωσε το βικακι μας οκ

εσεις τζενακι πως ειστε?επεσε ο πυρετουλης?το μπουτακι σας?

ουφ ειμαι τρομοκρατημενη...δεν θα κοιμηθω ολη νυχτα να τον τσεκαρω αν ειναι ζεστος...μηπως πρεπει ακομα και δροσερος που ειναι να του παρω θερμοκρασια η τζαμπα θα τον ταλαιπωρησω?

αυτα απο μας

χαιρομαι που διαβαζω πως ειστε καλυτερα και που τα μωρακια πεπελινοςς και ορθιο χιλιομετρο αρχισαν τα 7ωρα σερι,μακαρι κι εμεις

μαρουσκααααααααα το παιδι το λεω ετσι γιατι στη φωτο που μου εστειλες μπρουμητο και τεντομενο πραγματικα εμοιαζε σαν ορθιο χιλιομετρο χιχιχι φτου φτου σκορδα

μαρακι αλλα νταλα δηλαδη..ο καθε γιατρος τα δικα του...σε πιανου τα λογια να βασιστεις?ελατε αθηνα να κανετε τις εξετασεις σας αγαπη μου και ευχομαι να μην υπαρχει κανενα προβλημα...να του φιλησεις τα μπουτακια τα ομορφα!

πολλα φιλια σε ολες σας, μανουλες και νινακια και μεγαλητερα παιδακια βεβαιως βεβαιως!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...