Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα.2 μέρες είχα να μπω και λέω ξεφτίλα πια, ας μπω!!Βρε ευτυχώς κοιμήθηκε νωρίς σήμερα αλλιώς...Χθες κοιμήθηκε στις 11 για βράδυ και έφαγε στις.....5.30!!!Με τελευταίο γεύμα στις 10 παρακαλώ, το πιάσαμε το 7ωρο, μακάρι να μην ήταν τυχαίο!!Σήμερα είχα και το μεγάλο σπίτι (και καλά πονούσε το αυτί, και καλά) ο οποίος με τα ρημαδολέγκο που του έπεφταν συνέχεια χάλασε το μεγάλο ύπνο του μωρού και άκουσε τα σχολιανά του.Φυσικά μετά το μετάνιωσα, αλλά... Τώρα κοιμούνται και τα 3 φυντάνια μου... Μύξες έχει ακόμη αλλά νομίζω είναι πολύ καλύτερα!Με το ρουφηχτήρι κι εμείς, Αννετάκι, είμαι κι εγώ μπουκωμένη κι άντε να ρουφήξω!! :(:( Είναι καλό μωρέ το αντράκι μου, κοιμάται τη νύχτα, κοιμάται τη μέρα, καλός είναι!Ιωαννάκι, οι ασκήσεις για τους κοιλιακούς παίρνουν κανα 10λεπτο, τι φαντάστηκες??Είναι όμως αποτελεσματικές!Βέβαια, άμα χάσω και τα κιλά θα δείξει πιο πολύ αλλά τεσπα! Ελπίζω ο μασκοφόρος ταβανάτος να καλυτέρεψε!Πολύ μύξα πάντως το καφέ μας!!:lol::lol:

Νικάκι, σιδερένιες κι οι 2 σας!!

Μαράκι, το κακάκι πάει σύννεφο βλέπω και χαίρομαι!!

Ελενάκι, μήπως μέσα στη μέρα η μίλλυ ξυπνάει, τρώει και ξανακοιμάται? Νο, νο, νο, αυτό είναι για τη νύχτα, να την κρατάς ξύπνια!!

Λιτσάκι, κι εσύ λες βελτιώθηκε η κατάσταση, μακάρι, γιατί αυτή η νύχτα δεν περνά με τίποτα αν δεν κοιμάται!!! όχι τίποτ' άλλο αλλά είναι και πολύ μικρά, μόνο αγκαλιά, δεν είναι 5 να παίξετε και κανα επιτραπέζιο να περάσει η ώρα!!!

Καλό βράδυ σε όλες τις κουκλίτσες μου!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, Βικάκι, σε ξέχασα η αρχιγαιδάρα!Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!Μη με παρεξηγείς, είμαι λίγο ως πολύ χάλια αυτές τις μέρες, ψυχολογικά πιο πολύ, αλλά ας μην επεκταθώ....:-(:sad::-( Ο γλυκούλης σου συνεχίζει το σούπερ ντούπερ σύστημα ύπνου?Ρε γμτ, είχα και χαμομήλι και το έδωσα στη μαμά μου γιατί δεν το πίναμε!!;)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Απ'ότι βλέπω τα περισσότερα μωράκια έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε πρόγραμμα...τέλεια!!!!!Ευτυχώς κι εμείς είμαστε σταθερές στον 8ωρο βραδυνό ύπνο σύν άλλες 4 ώρες μετά...

Ανησυχώ γιατί αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά με την μικρή, κάτι συμβαίνει με το στομάχι της...αναγουλιάζει και πνίγεται στα καλά καθούμενα...προχτές πνίγηκε στον ύπνο της ευτυχώς που ήμουν ξύπνια αλλά τα χρειαστηκα...το πουλάκι μου μετά πλάνταξε στο κλάμα...

Αύριο έχουμε ραντεβού στον γιατρό να κάνουμε το δεύτερο μας εμβόλιο!!!άς ελπίσουμε ότι ούτε αυτή τη φορά θα ανεβάσει πυρετό...

Αλήθεια σας το είπα?????Σήμερα γίναμε τριών μηνών!!!!!!

Σας φιλώ γλυκά εσάς και τα νινάκια σας...πάω για νανάκια γιατί είμαι ξύπνια από τις 4.30 και σκουντουφλάω...

I3hdp3.png

Αν υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη υπομονή μπορεί και να τα ξεπέρασα απόψε....

Ο γελαστός αποσυντονίστηκε πάνω που είχε φτιάξει, τον μάτιασα μου φαίνεται....

Μυξούλες έχει, κάτι του κουβάλησαν οι μεγάλοι ταλιμπάν από το σχολείο μάλλον....ευτυχώς όχι πυρετό αλλά πλήρης αποσυντονισμός ύπνου λόγω βουλωμένης μυτούλας...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ με το ρουφηχτήρι....

Από τις 7 το πρωί τρέχω σαν τον Βέγγο....τι να μας περιμένει άραγε το βραδυ;

(Μαρούσκα πόσο θα ήθελα να ανταλλάσαμε απόψεις περί ψυχολογικού πεσίματος :-(....).

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Νικακι οποτε θες πας μην αγχωνεσαι!

Ιωαννα μου πολυ στεναχωριεμαι που δεν εφτιαξε το νινακι μας!

ομως το προγραμμα του αψογο!

εμεις αυριο εχουμε μεγαληηηη μερααα μπροστα μας!!

εχουμε υπερηχο υσχιων στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο που ειναι εκτος της πολης,να παω το σιδερο (καινουργιο ηταν ρε γμτ ) δευτερη φορα για σερβις,να παμε κ μεχρι το jumbo κ το απογευμα 6 μιση παιδιατρο κ εμβολια....

α κ 3 φορες σημερα κακα μας!ζητω!!!

μαρακι ειναι υποχρεωτικος ο υπερυχος για τα ισχια?δεν εχουμε κανει...

αυριο κι εμεις στο ικα να μας γραψει το εμβολιο...και μαλλον την παρασκευη το απογευμα θα κανουμε το πρωτο τσιμπι τσιμπι...και μου το δηλωσαν συζυγος και μανα...εγω δεν θα ερθω η μανα, εγω θα ειμαι στο αλλο δωματιο ο συζυγος..ελπιζω το πουλακι μου να μη κλαψει και να χασουν τον γενναιο γιοκα μου..αααααχ θα το ευχαριστηθω πολυ χεχεχε

3 φορες ε?φτου φτου...εμεις σημερα κακα γιοκ :(

Καλησπέρα κι από μένα.2 μέρες είχα να μπω και λέω ξεφτίλα πια, ας μπω!!Βρε ευτυχώς κοιμήθηκε νωρίς σήμερα αλλιώς...Χθες κοιμήθηκε στις 11 για βράδυ και έφαγε στις.....5.30!!!Με τελευταίο γεύμα στις 10 παρακαλώ, το πιάσαμε το 7ωρο, μακάρι να μην ήταν τυχαίο!!Σήμερα είχα και το μεγάλο σπίτι (και καλά πονούσε το αυτί, και καλά) ο οποίος με τα ρημαδολέγκο που του έπεφταν συνέχεια χάλασε το μεγάλο ύπνο του μωρού και άκουσε τα σχολιανά του.Φυσικά μετά το μετάνιωσα, αλλά... Τώρα κοιμούνται και τα 3 φυντάνια μου... Μύξες έχει ακόμη αλλά νομίζω είναι πολύ καλύτερα!Με το ρουφηχτήρι κι εμείς, Αννετάκι, είμαι κι εγώ μπουκωμένη κι άντε να ρουφήξω!! :(:( Είναι καλό μωρέ το αντράκι μου, κοιμάται τη νύχτα, κοιμάται τη μέρα, καλός είναι!Ιωαννάκι, οι ασκήσεις για τους κοιλιακούς παίρνουν κανα 10λεπτο, τι φαντάστηκες??Είναι όμως αποτελεσματικές!Βέβαια, άμα χάσω και τα κιλά θα δείξει πιο πολύ αλλά τεσπα! Ελπίζω ο μασκοφόρος ταβανάτος να καλυτέρεψε!Πολύ μύξα πάντως το καφέ μας!!:lol::lol:

Νικάκι, σιδερένιες κι οι 2 σας!!

Μαράκι, το κακάκι πάει σύννεφο βλέπω και χαίρομαι!!

Ελενάκι, μήπως μέσα στη μέρα η μίλλυ ξυπνάει, τρώει και ξανακοιμάται? Νο, νο, νο, αυτό είναι για τη νύχτα, να την κρατάς ξύπνια!!

Λιτσάκι, κι εσύ λες βελτιώθηκε η κατάσταση, μακάρι, γιατί αυτή η νύχτα δεν περνά με τίποτα αν δεν κοιμάται!!! όχι τίποτ' άλλο αλλά είναι και πολύ μικρά, μόνο αγκαλιά, δεν είναι 5 να παίξετε και κανα επιτραπέζιο να περάσει η ώρα!!!

Καλό βράδυ σε όλες τις κουκλίτσες μου!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, Βικάκι, σε ξέχασα η αρχιγαιδάρα!Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!Μη με παρεξηγείς, είμαι λίγο ως πολύ χάλια αυτές τις μέρες, ψυχολογικά πιο πολύ, αλλά ας μην επεκταθώ....:-(:sad::-( Ο γλυκούλης σου συνεχίζει το σούπερ ντούπερ σύστημα ύπνου?Ρε γμτ, είχα και χαμομήλι και το έδωσα στη μαμά μου γιατί δεν το πίναμε!!;)

πεαρστικουλια μαρου μου και στους δυο σας κι ευχομαι να μη παρει την οικογενεια ντομινο.και γιατι η ψυχολογια ετσι?ααα θα αρχισω να μαλωνω ε?θα σε παρω να σε ανεβασω λιγο, αντε γιατι μου ελειψες!

βικακι εσενα ποτε να σε παρω να μην ενοχλησω, γιατι μου ελειψες κι εσυ!!!

Καλησπέρα!

Απ'ότι βλέπω τα περισσότερα μωράκια έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε πρόγραμμα...τέλεια!!!!!Ευτυχώς κι εμείς είμαστε σταθερές στον 8ωρο βραδυνό ύπνο σύν άλλες 4 ώρες μετά...

Ανησυχώ γιατί αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά με την μικρή, κάτι συμβαίνει με το στομάχι της...αναγουλιάζει και πνίγεται στα καλά καθούμενα...προχτές πνίγηκε στον ύπνο της ευτυχώς που ήμουν ξύπνια αλλά τα χρειαστηκα...το πουλάκι μου μετά πλάνταξε στο κλάμα...

μηπως εβγαλε καμια γουλιτσα η πνιγηκε απτο σαλιο της βρε τζενακι?

βαζε την στο πλαι να εισαι ησυχη εκτος κι αν σου γυριζει τανασκελα σαν τον πασα μου!

Αύριο έχουμε ραντεβού στον γιατρό να κάνουμε το δεύτερο μας εμβόλιο!!!άς ελπίσουμε ότι ούτε αυτή τη φορά θα ανεβάσει πυρετό...

μακαρι και σιδερενιες!

Αλήθεια σας το είπα?????Σήμερα γίναμε τριών μηνών!!!!!!

να ζησετεεεεεεεεε!!!πωπω πως περναει ο καιρος ε?

Σας φιλώ γλυκά εσάς και τα νινάκια σας...πάω για νανάκια γιατί είμαι ξύπνια από τις 4.30 και σκουντουφλάω...

φιλακια κι απο μας

Αν υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη υπομονή μπορεί και να τα ξεπέρασα απόψε....

Ο γελαστός αποσυντονίστηκε πάνω που είχε φτιάξει, τον μάτιασα μου φαίνεται....

Μυξούλες έχει, κάτι του κουβάλησαν οι μεγάλοι ταλιμπάν από το σχολείο μάλλον....ευτυχώς όχι πυρετό αλλά πλήρης αποσυντονισμός ύπνου λόγω βουλωμένης μυτούλας...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ με το ρουφιχτήρι....

Από τις 7 το πρωί τρέχω σαν τον Βέγγο....τι να μας περιμένει άραγε το βραδυ;

(Μαρούσκα πόσο θα ήθελα να ανταλλάσαμε απόψεις περί ψυχολογικού πεσίματος :-(....).

δεν θελω ηττοπαθειες φιλεναδιτσες μου!

βαθειες αναπνοουλες και ολα θα πανε καλα..και οι μυξουλες θα φυγουν και τα νινια μας θα στρωσουν και ολα θα ειναι σουπερ ντουπερ!!!μονο να χαμογελαμε!!!

φιλια στα ταλιμπανακια μικρα μεγαλα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

xmmm τι να πω οτι ειμαστε ξυπνιοι απο τις 4??!!

και μια κλαιμε μια γελαμε αναλογως.....

Tζενυ μου 3 μηνων κ εσεις μεγαλωνουν!!!

οι 3 πρωτοι μηνες της εγκυμοσυνης δεν περναγανε και τωρα περασε νερο ο καιρος!

Ανετακι στην Εφη δεν ειχα κανει δεν μου το ζητησαν σε τουτουν εδω τον κυριο πιπιλα μου το ζητησαν λεει τυπικα κ εκλεισα ραντεβου στο νοσοκομειο(1 μηνα αργοτερα )να το κανω τουλαχιστον να μην πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου(80 ευρω εχει εξω)

εχω την εντυπωση οτι ετοιμαζει ουλα ο γιος μου παντως...ετσι κ η Εφη ηταν και 5 μηνων μου εσκασε το πρωτο δοντι...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Είμαι η vasdeli και είμαι καλά!:) (Με 2,5 ώρες ύπνο μόνο σήμερα).

Η νύχτα ήταν ζόρικη...Ο γελαστός έκανε ένα 4,5 ωρο σερί από τις 8 ως τις 12,5 το πουλάκι μου, παρόλο που είχε την μυτούλα του με μύξες και μετά ξυπνήματα κάθε 1 ώρα περίπου.Από τις 3,5 και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθώς τον άκουγα να χουρχουρίζει και ήμουν με το ρουφηχτήρι συνεχώς...Ήταν τόσο ψόφιος για ύπνο ο καημένος που μερικές φορές δεν ξυπνούσε καν όταν του ρουφούσα τη μυτούλα...

Τζένη, 3 μηνών η μπαλαρινούλα σου!!! Μπράβο!

Φιλιά σε όλες.

Sleepless mama speaking.... κατα το dead man walking ένα πράγμα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερααααα

τι εγινε βρε παιδια ??κολλησαμε τα υπολοιπα παιδακια ??περαστικα σε ολα τα μωρα μας ...εμεις εξακολουθουμε και βηχουμε ακομη....συνεχιζουμε μασκες , ορο και οτριζαλιν αλλα προκοπη μηδεν ..Τα θετικα ??απο φαι και υπνο σουπερ!!!κοιμηθηκε 10.30 και ξυπνησε στις 05.30 και επειτα απο βηχα μισης ωρας ξανακοιμηθηκε...

Vasdeli μου περαστικα!!!!!πολλα φιλακια στον ταλαιπωρημενο γελαστο και φυσικα στην ταλαιπωρημενη μανουλα..

Αννετ εμβολιακι ε ??στον χρηστο τον πρωτο καιρο μονο που δεν εκλαιγα οταν του εκανα εμβολιο ,τωρα παλια καραβανα....

Μαριαεφη μου τι ακουω ???χεζουμε ανελλειπως και αδιακοπως ??well done κρητικαρε!!!

Φαγκρακι ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα ...θα στρωσουν μωρε τα νινια που θα παει ..

Τζεννακι μου να χαιρομαστε την μπουμπου ..3 μηνων ...περασε ο καιρος!!!!

Νικακι το Μαριαντακι το βρισκω σουπερ ...οσο για τον σαραντισμο και λιγες μερες μετα να πας no problem ....και εμεις το σαββατο πηγαμε και οχι την μερα που σαραντιζε..

May μου τι γινεται η μιλλυ ???στρωνει ή σε εστρωσε αυτη ????

Μακια , μουκιαααα απο μαμα και μασκοφορο ταβανατο (χαχα πολυ καλο μαρουσκα!!!)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κορες, καλη σας μερα!!

γιατι βρεχει σημερα? τωρα που εχω καλομαθει με τις καροτσαδες?

και κατι ακουω οτι μεχρι κυριακη, ο καιρος θα ειναι κομψι-κομψα.

βλεπω,οτι ολα τα μωρακια εχουν το θεματακι τους μωρε..

δεν ξερω, μηπως εχουμε πολλες απαιτησεις απο δαυτα, λεχουδακια ειναι τα καυμενα ακομα? ωρες ωρες, μου λεει ο συζυγος.."τωρα γιατι κλαει, γιατι αυτο, γιατι εκεινο?"..." μωρο ειναι..", του λεω..

εχουμε αποσυντονιστει και εμεις πληρως κοριτσια..εκει που το βραδυ ξυπναγε μια φορα κατα τις 3.30 να φαει, και μετα παλι κατα τις 7, εδω και 2-3 μερες, μου ξυπναει και 1 και 2 και μετα παλι 4.. ο,τι να'ναι κοινως..

ΜΑΡΟΥΣΚΑΚΙ, μες τη μερα, δεν πολυκοιμαται, μονο στις καροτσαδες ριχνει κατι καλους υπνους, αλλα κατα ταλλα μη νομιζεις, ενα λαγοκοιμισμα ολη μερα..απλα παρατηρησα τις τελευταιες μερες οτι ο βραδινος της υπνος ειναι κατα τις 7, που σημαινει οτι καλως το μωρο ξυπναει 3 η ωρα και κοιταει το ταβανι..απο χτες προσπαθησα και την κρατησα ξυπνια μεχρι τις 9 και κατι καλυτερο καναμε.

η υγεια σας πως ειναι? περαστικουλια σε ολη την οικογενεια!

ΜΑΡΑΚΙ,its a big day today ετσι? καλη επιτυχια στην εξεταση.

ουτε εμεις την εχουμε κανει..μονο η παιδιατρος κοιταει τα ισχιακια, με αυτο το γνωστο ανοιγμα που κανουν..τιποτα αλλο.. τα "εντερικα" σας ευτυχως σουπερ, μπραβο-μπραβο!!!

ΑΝΝΕΤΑΚΙ,ετοιμαζεστε κιεσεις για το πρωτο εμβολιακι ε? αιντε με το καλο!!

ΤΖΕΝΝΥ,και εμενα η μικρη, μου κανει κατι περιεργες αναγουλες μεσς τη μερα,ακριβως οπως κανουμε εμεις οι μεγαλοι οταν αναγουλιαζουμε, και μαλιστα σε ωρες ασχετες με το φαγητο, μπορει να ειναι και 2 ωρες μετα..

δεν εχω ανησυχησει να σου πω την αληθεια, μαλλον πιστευω οτι ειναι γουλιτσα, που παει νάνεβει και τελικα δεν ανεβαινει..

μεγαλωσατε πολυ!!! να ζησει η ροζουλα μας!!

ΙΩΑΝΝΑ, κ παλι περαστικουλια!

ΒΙΚΑΚΙ,ειπαμε, ο αποσυντονισμος, μας αφορα ολους!! υπομονη φανταζομαι..εσυ τα ξερεις καλυτερα!

ΝΙΚΑΚΙ,για το σαραντισμο,μην αγχωνεσαι, και εγω με τα κρυα, πηγα μια εβδομαδα μετα

78xyp2.png

RUAmp3.png

xmmm τι να πω οτι ειμαστε ξυπνιοι απο τις 4??!!

και μια κλαιμε μια γελαμε αναλογως.....

αμαν...απτις 4?μπραβο κουραγιο?απτο τι ωρα κοιμαται το βραδυ και για ποσες ωρες βρε μαρακι μου?μηπως χορταινει τον υπνο και γιαυτο το παει σερι το ξενυχτι απτο ξημερωμα?

Ανετακι στην Εφη δεν ειχα κανει δεν μου το ζητησαν σε τουτουν εδω τον κυριο πιπιλα μου το ζητησαν λεει τυπικα κ εκλεισα ραντεβου στο νοσοκομειο(1 μηνα αργοτερα )να το κανω τουλαχιστον να μην πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου(80 ευρω εχει εξω)

οκ, προς στιγμην ανυσηχησα μηπως η γιατρινα μας απλα το προσπερασε...

αλλα καθε φορα που μας βλεπει εξεταζει και τα ισχια μας και λεει πως ολα ειναι σουπερ

εχω την εντυπωση οτι ετοιμαζει ουλα ο γιος μου παντως...ετσι κ η Εφη ηταν και 5 μηνων μου εσκασε το πρωτο δοντι...

πως το καταλαβαινεις μαρακι?πριζονται?ευχομαι να περασετε την διαδικασια ανωδινα!

Καλημέρα!

Είμαι η vasdeli και είμαι καλά!:) (Με 2,5 ώρες ύπνο μόνο σήμερα).

Η νύχτα ήταν ζόρικη...Ο γελαστός έκανε ένα 4,5 ωρο σερί από τις 8 ως τις 12,5 το πουλάκι μου, παρόλο που είχε την μυτούλα του με μύξες και μετά ξυπνήματα κάθε 1 ώρα περίπου.Από τις 3,5 και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθώς τον άκουγα να χουρχουρίζει και ήμουν με το ρουφηχτήρι συνεχώς...Ήταν τόσο ψόφιος για ύπνο ο καημένος που μερικές φορές δεν ξυπνούσε καν όταν του ρουφούσα τη μυτούλα...

βικακι κανεινα του ρουφας τις μυξουλες συνεχεια?μια φιλη μου ειπε δυο φορες την μερα η μπαρουφες μου ελεγε?

πριν το ρουφηγμα του βαζεις και ορο η ετσι σκετα?

Φιλιά σε όλες.

Sleepless mama speaking.... κατα το dead man walking ένα πράγμα....

φιλακια κουκλα μου

Καλημερααααα

τι εγινε βρε παιδια ??κολλησαμε τα υπολοιπα παιδακια ??περαστικα σε ολα τα μωρα μας ...εμεις εξακολουθουμε και βηχουμε ακομη....συνεχιζουμε μασκες , ορο και οτριζαλιν αλλα προκοπη μηδεν ..Τα θετικα ??απο φαι και υπνο σουπερ!!!κοιμηθηκε 10.30 και ξυπνησε στις 05.30 και επειτα απο βηχα μισης ωρας ξανακοιμηθηκε...

αντε να περασουν ολα να ηρεμησουν κι αυτα κι εμεις!

ο παιδιατρος τι λεει?

ευτυχως κοιμαται και τρωει το πουλακι μου, να μου τον φιλησεις..και τον μεγαλο αδερφο μη ξεχνιομαστε!

Αννετ εμβολιακι ε ??στον χρηστο τον πρωτο καιρο μονο που δεν εκλαιγα οταν του εκανα εμβολιο ,τωρα παλια καραβανα....

ιωαννα προς το παρον ειμαι ψυχραιμη, τωρα εκεινη την ωρα ενα κατι τις θα το παθω πιο πολυ για το μη και δεν τον κραταω ακινητο και γινει καμια στραβη...και δεν τον εγκλωβιζεις και ευκολα τον ατιμουλη!

Μακια , μουκιαααα απο μαμα και μασκοφορο ταβανατο (χαχα πολυ καλο μαρουσκα!!!)

κορες, καλη σας μερα!!

γιατι βρεχει σημερα? τωρα που εχω καλομαθει με τις καροτσαδες?

και κατι ακουω οτι μεχρι κυριακη, ο καιρος θα ειναι κομψι-κομψα.

μαρτης γδαρτης...δεν το λενε τυχαια!

βλεπω,οτι ολα τα μωρακια εχουν το θεματακι τους μωρε..

δεν ξερω, μηπως εχουμε πολλες απαιτησεις απο δαυτα, λεχουδακια ειναι τα καυμενα ακομα? ωρες ωρες, μου λεει ο συζυγος.."τωρα γιατι κλαει, γιατι αυτο, γιατι εκεινο?"..." μωρο ειναι..", του λεω..

εχουμε αποσυντονιστει και εμεις πληρως κοριτσια..εκει που το βραδυ ξυπναγε μια φορα κατα τις 3.30 να φαει, και μετα παλι κατα τις 7, εδω και 2-3 μερες, μου ξυπναει και 1 και 2 και μετα παλι 4.. ο,τι να'ναι κοινως..

ε καμια φορα χανουν τη βολη τους..θα στρωσουν που θα μας πανε?

ΑΝΝΕΤΑΚΙ,ετοιμαζεστε κιεσεις για το πρωτο εμβολιακι ε? αιντε με το καλο!!

ευχαριστουμεεεεεεεε!!!

ΤΖΕΝΝΥ,και εμενα η μικρη, μου κανει κατι περιεργες αναγουλες μεσς τη μερα,ακριβως οπως κανουμε εμεις οι μεγαλοι οταν αναγουλιαζουμε, και μαλιστα σε ωρες ασχετες με το φαγητο, μπορει να ειναι και 2 ωρες μετα..

δεν εχω ανησυχησει να σου πω την αληθεια, μαλλον πιστευω οτι ειναι γουλιτσα, που παει νάνεβει και τελικα δεν ανεβαινει..

μεγαλωσατε πολυ!!! να ζησει η ροζουλα μας!!

εμεις σημερα βγαλαμε το γαλατακι σε γουλιες μεγαλες...εμ μας ειχε τανασκελα ο μπαμπας μας και μας κουνουσε κιολας...σου λεει εστρωσε το στομαχακι κατσε να τον κανακεψω...και να τα αποτελεσματα...τωρα κοιμαται αλλα οταν ξυπνησειθα μας ακουσετε ολες!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ σημερα! κ το αποτελεσμα ο μπεμπης συμφωνα με τον υπερηχο κ τον δ/ντη της ορθοπαιδικης εχει μεγαλη δυσπλασια στο αριστερο ποδι...... ειμαι σκασμενη!!!!

μας ειπε για ειδικες τιραντες ιμαντες!!

η παιδιατροςεει οτι δεν τοσο μεγαλο το προβλημα κ οτι καλυτερα να τον παιδοορθοπεδικος που φυσικα εχει μονο το ΠΑΙΔΩΝ! ετσι οταν ερθουμε Αθηνα τον αλλο μηνα εχουμε εξετασεις....μεχρι τοτε διπλο το παμπερς κ μαρσιππος συνεχεια για ειναι ανοικτα τα ποδια......

6500 κιλα 63 μιση ποντους ο κυριος πιπιλας!!

mariaefi αχ κοριτσια Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ σημερα! κ το αποτελεσμα ο μπεμπης συμφωνα με τον υπερηχο κ τον δ/ντη της ορθοπαιδικης εχει μεγαλη δυσπλασια στο αριστερο ποδι...... ειμαι σκασμενη!!!!

μας ειπε για ειδικες τιραντες ιμαντες!!

η παιδιατροςεει οτι δεν τοσο μεγαλο το προβλημα κ οτι καλυτερα να τον παιδοορθοπεδικος που φυσικα εχει μονο το ΠΑΙΔΩΝ! ετσι οταν ερθουμε Αθηνα τον αλλο μηνα εχουμε εξετασεις....μεχρι τοτε διπλο το παμπερς κ μαρσιππος συνεχεια για ειναι ανοικτα τα ποδια......

6500 κιλα 63 μιση ποντους ο κυριος πιπιλας!!

Ρε Μαράκι, έλεος πια!Όλα σε σένα?Ελπίζω με το διπλό πάμπερς και το μάρσιππο να δεις διαφορά και φυσικά τον άλλο μήν ατα νέα να είναι καλά.Αμάν βρε κοπέλα μου...πότε θα βρεις εκείνο το άτομο που σ' εφαγε με το μάτι του??:shock::shock:

Καλημέρα!

Είμαι η vasdeli και είμαι καλά! (Με 2,5 ώρες ύπνο μόνο σήμερα).

Αστα να πάνε Βικάκι, για να μην πω, τίποτα βαρύτερο!Και ενώ όλη τη μέρα κάπως παλεύεται το πράμα, τη νύχτα, χρχρχρ...και δεν κάνει και συνέχεια το ρημάδι το ρουφηχτήρι!Άσε που εμένα δε βγάζει και τίποτα ενώ ακούω πράμα!Τώρα κοιμήθηκε 10 παρά για βράδυ και να δούμε πώς θα πάει!Σήμερα σε σκεφτόμουν γιατί 3 εσύ, 3 εγώ αλλά ξέρεις τη διαφορά?Το μεσαίο σου είναι 6 σχεδόν ενώ εμένα 3...Ξέρεις τι δράμα έζησα το πρωί για να ετοιμάσω το Φάνη?Και μες στο άγχος μην ξυπνήσει το μωρό και δεν προλάβω, και να ο Φάνης να κάνει νάζια για τα ρούχα (Ιωάννα, ουουου!!!)και να θέλει να κάνει παζλ και να μη βάλει ορό και και και...Αποτέλεσμα να πάει σχολείο με ουρλιαχτά αφού είχε φάει 2-3 στο κωλί του κι εγώ να κλαίω πίσω στο σπίτι με το μικρό να με κοιτάει περίεργος!Ένιωσα ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΝΑ τόσο χάλια τόσο...να πέσω να πεθάνω!Κι ενώ ε΄κανα δουλειές όλη μέρα όσο κοιμήθηκε ο μικρός κι ήμουν κομμάτια το έβαλα πείσμα να περάσω καλά με το Φάνη.Έτσι, του έκανα κέηκ που τρελαίνεται και παλέψαμε μόλις ήρθε!Πόσο το χάρηκε!!!Κι είπαμε και συγνώμη που αλληλοχτυπηθήκαμε!Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τουλάχιστον εσένα τα μεγάλα είναι πιο ανεξάρτητα, θα ντυθούν, θα πάνε τουαλέτα!Θα μου πεις τι φαγώθηκες να το κάνεις τώρα το τρίτο?Ε τώρα ήθελα, ήξερα??Όχι ότι θα το άλλαζα, απλώς μέχρι να πάει 4 ο Φάνης θα έχω θέμα!Αλλά και πάλι η αισιόδοξη Μαρία λέει του χρόνου που θα ετοιμάζω 3 το πρωί ο Γ θα είναι 5,5, ο Φ 4 οπότε όλα μόνοι τους!;);)Είδες?Υπάρχουν και χειρότερα από αυτά που ζεις με γελαστούλη αυτές τις μέρες :tongue::tongue::tongue:

Τζενάκι, χρόνια πολλά για τους 3 μήνες!Άντε μεγαλώσατε κι εσείς!

Ιωαννάκι, εσείς πώς πάτε?Έκανες την αρχή και ζηλέψαμε όλες με τις μύξες, να μη νιώθει μόνος ο ταβανάτος!

Ελένη, από τις 7 ως 3 είναι 8 ώρες ύπνου, οπότε λογικό μετά να βρικολακιάζετε!Εμένα το πιο νωρίς βραδυνό είναι 9.30 και ξυπνά κατά 7-7.30.Εμένα το κόλπο για να κάνει βραδυνό κι όχι άλλον έναν υπνάκο απογευματινό είναι το μπάνιο.Ξέρει ότι μετά πάμε για νάνι!!;)

Αννετάκι, τι έγινε με το εμβόλιο?Χαχα, κι εγώ κάααααααααααααποτε έτσι ανησυχούσα για το πρώτο εμβόλιο, τώρα?

Παχύδερμο!!

Ευάκι, πού χαθήκατε?

Νικάκι, τι έκανες με σαραντισμό?Πήγες σήμερα τελικά?

Αχ ρε κορίτσια πολλά έγραψα, χίλια συγνώμη, αλλά ξεκουράζομαι τώρα κι έχω οίστρο!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

αμαν ρε μαρακι μου, τι γλωσσοφαγια και ματι ειναι αυτο?

αντε κοριτσι μου να σας διαβασει κανενας παπας οικογενειακως και πρωι και βραδυ Τον Σταυρο σας και την προσευχη "Κυριε Ιησου Χριστε Υιε Του Θεου Ελεησον με τον αμαρτωλον"

μα καλα ο παιδιατρος που σας κοιτουσε δεν ειδε τιποτα εως τωρα?

να πανε ολα καλα ευχομαι κοριτσαρα μου και να ειναι η τελευταια μα η τελευταια ταλαιπωρια

μαρουσκακι μου δεν τα καταφερα σημερα, αυριο ομως θα χτυπησει το τηλεφωνο σου!

και αχρηστη μανα ΔΕΝ εισαι σε καμια περιπτωση και να μη ξαναδιαβασω κατι τετοιο γιατι θα φας εσυ κανα 2-3 στο κωλι...ααααααααα

την καληνυχτα μου σε ολες τις μανιτσες και τα μπουμπουκακια τους μικρα και μεγαλα!

IB5Vp2.png

Δε σας είπα το πιο σημαντικό...Λέμε αγού!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

αχ τομωρο μαςςςςςςςςς το ορθιο χιλιομετρακι μας λεει αγουυυυυυ!!!

παρε ενα "αου" απτο ζεβρακι χιχιχι!!!

εσυ τι κανεις πουλι μου?κοιμουνται τα ταρζανακια και ειπες να κανεις ντου?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...