Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερααααα

Εμεις εξακολουθουμε με πολυ βηχα ..το καλο και τρωει και κοιμαται ...και μαλιστα πλεον καλοκοιμαται ...τρωμε τελευταιο γευμα στις 10 και ξυπναει ξανα στις 4 !!!!

Μαρουσκα αν υποψιαστω οτι βρισκεις και χρονο να κανεις και πιλατες τι αλλο να πω..respect

Φιλια σε ολες τις μανουλες...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Ιωάννα περαστικά στον μικρούλη σου!!

Μαρούσκα, το πρόγραμμα που περιέγραψες είναι λίγο πολύ αυτό του πεπελίνου χωρίς όμως τον 3ωρο ύπνο του μεσημεριού που κάνει ο δικός σου!!!! Πολύ θα με βόλευε να κοιμηθεί 3 ώρες!:shock: κι εμένα να ησυχάσει λίγο το σπίτι.....

Εμείς χθες από τις 6 μμ μέχρι τις 7.30 κλαίγαμε γοερά και δεν μας έκανε καλά τίποτα...ούτε σλιγκ, ούτε βόλτες ούτε χάδια....Υπέφερε ο γελαστός...κι εγώ και ο μπαμπάς του μαζί του....Τελικά στις 7.30 κοιμήθηκε εξαντλημένος στην αγκαλιά μου και ξύπνησε στις 12.30 για φαγητό και μετά πάλι ύπνο ως τις 3.30, μετά θηλασμός και πάλι ύπνος ως τις 6πμ. Θηλασμός και ύπνος ως τις 8 και τώρα πάλι ύπνος αφού τον θήλασα στις 8.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα!! ηλιολουστο το Ηρακλειο!

Ιωαννα μου αφου τρωει ειναι σε καλο δρομο λεμε!

εμεις καλα αν κ τα απογευματα κλαει αρκετα κ δεν ηρεμει εκτος κ αν ειναι βολτα απο οτι κατΑλαβαμε! ομως το βραδυ παει καλυτερα!

χτες εφαγε στις 9 κ μετα στις 11 κ κοιμηθηκε μεχρι τις 2 ξαναφαγε αλλα επιασε την παρλα ο κυριος πιπιλας κ δεν ηθελε να κοιμηθει τον εβαλα στο πορτ μπεμπε τιποτα κ αρχισε κ να κλαιει 3 κ τεταρτο τον πηρα αγκαλιτσα 4 παρα τεταρτο κοιμηθηκε κ ξυπνησε στις 7 ε και απο τοτε ξυπνιος φυσικα!

καλημερα ομορφες μανουλες και νινακια!

ετοιμαζουμε τα προικια μας για την μεγαλη συναντιση με την προγιαγια μας!

ο μικρος βεβαια κοιμαται αλλα τον βλεπω προς τις 11-11:30 να το ανοιγει το ματι το τσακιρικο

εμεις εχθες κοιμηθηκαμε 21:30 και ξυπνησαμε 02:00 φαγαμε και καθως τον ειχα να ρευτει τον κοιταζει ο μπαμπας του σκαει σε κατι γελια...λυγωθηκε το μωρο χαχχαα και εννοειτε πως χεστηκαμε απτην χαρα μας...αχ το πουλακι μου!!!

μετα αρχισαμε τα λογακια και γυρω στις τρεις μας πηρε ο μορφεας απτην αγκαλια της μανουλας!ξυπνησαμε στις 07:30 φαγαμε και ξαναταβλιαστηκαμε!

να ρωτησω ομως, απο ποτε τα μωρα κοιμουνται 8ωρα και 9ωρα σερι, μη μου κοιμηθει ετσι καμια μερα και ξυπνησω και παθω κανα σοκ νομιζοντας πως κατι εχει.

ζυγιστηκαμε εχθες και αισιως φτασαμε τα 5350!!!

την παρασκευη θα μιλησω με την παιδιατρο για το πρωτο μας εμβολιο!

σας φιλω τωρα, καλο μεσημερι και πολλα φιλια σε μανουλες και παιδακια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

να ρωτησω ομως, απο ποτε τα μωρα κοιμουνται 8ωρα και 9ωρα σερι, μη μου κοιμηθει ετσι καμια μερα και ξυπνησω και παθω κανα σοκ νομιζοντας πως κατι εχει.

Τι να σου πω βρε Αννετ μου... εμένα η κόρη μου κοιμόταν έτσι από 40 ημερών!:shock: Ο γιος μου έκανε 1 χρόνο για να κοιμηθεί έτσι!:shock: Για να δούμε τώρα και ο πεπελίνος τι θα κάνει...

Σε φιλώ!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

προχτες το βραδυ λοιπον....

υπνος 22.30-00.00 και μετα 00.30-05.30 και μετα 06.00-08.00

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!! κοιμηθηκα 8,5 ωρες, που να το πεις και να σε πιστεψουν!!

χτες το βραδυ.....

υπνος 22.00-23.30 και μετα 00.00-02.00 και αυτο ηταν....

ξανακοιμηθηκαμε στις 06.00 μεχρι τις 07.00

ΜΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ???

και πηρα εγω τα πανω μου, οτι το μωρακι εστρωσε

και μετα αποφασισα οτι

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ!!!!

κοριτσια, μας παιζουν στα δαχτυλα τα μπεμπακια μας,

αυτο εχω καταλαβει...

ΑΝΝΕΤΑΚΙ,

με το καλο η συναντηση των δυο γενεων..:D

ΙΩΑΝΝΑ,

το βηχαλακι σας συνεχιζεται ε?

μα που κρυωσε το βλασταρακι μωρε?

οι υπολοιπες τσουπρες τι μου κανετε??

78xyp2.png

RUAmp3.png

anetaki τωρα θα εχουν συναντηθει!!!τι καλα!

Ελενη μου ετσι ειναι τα μωρακια αλλες φορες θα κοιμουντε κ αλλες οχι για αυτο οταν κοιμουνται πρεπει κ εμεις να κοιμομαστε!!!

Κοριτσακια μου ηδη εχω μπει 2 φορες για να γραψω και μολις σας διαβαζω η μπουμπου με αναζηταει....χαχαχα αυτο το παιδι θα με αποτρελανει....

Καταρχας να προλαβω να γραψω οτι σας ευχαριστω για τις συμβουλες και τις προτασεις σας,Αννετακι,Μαρουσκακι,Βικυ,Ιωαννα και ολα τα κοριτσια ολα αυτα που γραφετε με βοηθανε και με ησυχαζουν τοσο πολυ..

Τ α νεα μας ειναι πολυ καλα

Η μπουμπου μας ειναι 53 ποντων και 3900γρ και μας ξετρελαινει με τα χαμογελα της που ακομα ειναι ασυναισθητα και αντανακλαστικα αλα που θα παει δεν θα μεγαλωσει κι αλλο...θα ξεκαρδιζεται οπως της Αννετ εεε????

Η παιδιατρος τη βρηκε πολυ καλη και σε ενα μηνα θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο,οσο γιατους εμμετους... η λαιμαργια της το προκαλει δεν υπαρχει κατι αλλο...φτου φτου...!!!!!!!

Αχ μεχρι να ερθει και να μας βρει καλα ανησυχουσα τοσο πολυ τωρα ομως ειμαι παλι στον 7 ουρανοοοο....

:D:D:D:D:D

Θα ξαναμπωωωωωω.........σε λιγο ελπιζω......

1a0fd6e0b8.png

Καλησπερα κοριτσια !!!!!!!!!!!!

Να ειστε καλα ολες για τις συμβουλες σας !!!!!! Τις ακολουθησα και ψιλοεφτιαξαν τα πραγματα !!!!! Επισης το ριλαξ μας ειναι με δονηση κι ετσι οταν ξυπναει την βαζω λιγο και την ξαναπιανει ο υπνος !!!!!!

Εχουμε λιγες μυξουλες και η παιδιατρος ειπε οτι ειναι ρινιτιδα....

Καλο βραδυ !!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω βρε Αννετ μου... εμένα η κόρη μου κοιμόταν έτσι από 40 ημερών!:shock: Ο γιος μου έκανε 1 χρόνο για να κοιμηθεί έτσι!:shock: Για να δούμε τώρα και ο πεπελίνος τι θα κάνει...

Σε φιλώ!:-P

κι εγω σε φιλω και μου εχεις λειψει πολυ να ξερεις!!!

προχτες το βραδυ λοιπον....

υπνος 22.30-00.00 και μετα 00.30-05.30 και μετα 06.00-08.00

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!! κοιμηθηκα 8,5 ωρες, που να το πεις και να σε πιστεψουν!!

χτες το βραδυ.....

υπνος 22.00-23.30 και μετα 00.00-02.00 και αυτο ηταν....

ξανακοιμηθηκαμε στις 06.00 μεχρι τις 07.00

ΜΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ???

και πηρα εγω τα πανω μου, οτι το μωρακι εστρωσε

και μετα αποφασισα οτι

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ!!!!

κοριτσια, μας παιζουν στα δαχτυλα τα μπεμπακια μας,

αυτο εχω καταλαβει...

ΑΝΝΕΤΑΚΙ,

με το καλο η συναντηση των δυο γενεων..:D

ΙΩΑΝΝΑ,

το βηχαλακι σας συνεχιζεται ε?

μα που κρυωσε το βλασταρακι μωρε?

οι υπολοιπες τσουπρες τι μου κανετε??

αχ ελενακι μου, υπομονη και θα φτιαξει το προγραμμα της η μιλλυ μας!

νινακι ειναι μωλεεεεεεεε...εμεις το τελευταιο διαστημα που κοπηκαν οι εμετοι ο ζεβρακος μου κοιμαται και τρωει σχεδον τις ιδιες ωρες!

και αν μας παιζουν?μας χορευουν στο ταψι να λες καλυτερα!!!:tongue:

anetaki τωρα θα εχουν συναντηθει!!!τι καλα!

Ελενη μου ετσι ειναι τα μωρακια αλλες φορες θα κοιμουντε κ αλλες οχι για αυτο οταν κοιμουνται πρεπει κ εμεις να κοιμομαστε!!!

μαρακι ηταν πολυ συγκινητικη στιγμη...το μονο που στεναχωρεθηκα που δεν ζει ο παππους μου να τον καμαρωσει...τον πηγα ομως μπροστα στην φωτογραφια του και τους συστησα......................

Κοριτσακια μου ηδη εχω μπει 2 φορες για να γραψω και μολις σας διαβαζω η μπουμπου με αναζηταει....χαχαχα αυτο το παιδι θα με αποτρελανει....

Καταρχας να προλαβω να γραψω οτι σας ευχαριστω για τις συμβουλες και τις προτασεις σας,Αννετακι,Μαρουσκακι,Βικυ,Ιωαννα και ολα τα κοριτσια ολα αυτα που γραφετε με βοηθανε και με ησυχαζουν τοσο πολυ..

αχ πολυ μου αρεσε που με κατεταξες στις εμπειρες μανουλες...ευχαριστω νικακι μου!

σε εχει τρελανει η μπουμπου ε?

Τ α νεα μας ειναι πολυ καλα

Η μπουμπου μας ειναι 53 ποντων και 3900γρ και μας ξετρελαινει με τα χαμογελα της που ακομα ειναι ασυναισθητα και αντανακλαστικα αλα που θα παει δεν θα μεγαλωσει κι αλλο...θα ξεκαρδιζεται οπως της Αννετ εεε????

Η παιδιατρος τη βρηκε πολυ καλη και σε ενα μηνα θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο,οσο γιατους εμμετους... η λαιμαργια της το προκαλει δεν υπαρχει κατι αλλο...φτου φτου...!!!!!!!

Αχ μεχρι να ερθει και να μας βρει καλα ανησυχουσα τοσο πολυ τωρα ομως ειμαι παλι στον 7 ουρανοοοο....

:D:D:D:D:D

Θα ξαναμπωωωωωω.........σε λιγο ελπιζω......

πολυ ευχαριστα τανεα σας και ειστε και ολοκληρες κοπελαρες...ετοιμες για πασαρελα!!!:tongue:

Καλησπερα κοριτσια !!!!!!!!!!!!

Να ειστε καλα ολες για τις συμβουλες σας !!!!!! Τις ακολουθησα και ψιλοεφτιαξαν τα πραγματα !!!!! Επισης το ριλαξ μας ειναι με δονηση κι ετσι οταν ξυπναει την βαζω λιγο και την ξαναπιανει ο υπνος !!!!!!

Εχουμε λιγες μυξουλες και η παιδιατρος ειπε οτι ειναι ρινιτιδα....

Καλο βραδυ !!!

μπραβο μπαρμπι μου, πολυ χαιρομαι, ελπιζω να εκμεταλευεσαι τον υπνο της και να ξεκουραζεσαι κι εσυ λιγακι...με τα κακακια σας ολα οκ?

ρινιτιδα ε?

κι εμεις ειμαστε μονιμως με μπουκωμενη μυτουλα...ο ορος πηγαινει συννεφο και το ρουφηγμα με το otrizalin εχει γινει καθημερινοτητα

ελπιζω να ζεμπουκωσουμε συντομα ολες οι μυτουλες και να παψουν τα βηχαλακια

καληνυχτιζω γιατι κουραστηκα πολυ σημερα, πολλα φιλια σε μανουλες και τζουτζουκακια!

IB5Vp2.png

Καλημερα....

Ο ταβανατος με βηχα και σημερα ...συνεχιζουμε μασκες και ευελπιστουμε για καλυτερα .το μπεμπακι για 4η μερα σερι ξυπναει και ακολουθει το ιδιο προγραμμα ολη μερα..κοιμαται στις 9 και ξυπναει στις 4 για μαμ και ξυπναει παλι στις 7 (αναγκαστικα..ερχεται ο χρηστος και τον ξυπναει..ξυπνα μπεμπη ειναι μερα εξω!!!)

Νικακι σουπερ η μπουμπου μας!!!!!να της δωσεις ενα ρουφηχτο φιλακι ..

Ανεετακι και Λιτσα ορο πολυ ορο μην κατεβουν οι μυξες και εχετε τα δικα μας με τον βηχα...

Να πω οτι συνηθως μετα τους 2 μηνες τα παιδακια αρχιζουν απο μονα τους και ακολουθουν ενα προγραμμα . τα 8ωρα και τα 9ωρα μπορουν ανετα να γινουν..στον χρηστο το καταφεραμε 5 μηνων , ο μπεμπης ηδη εχει καταφερει το 7ωρο!!

Μακια , μουκια....υπεροχη μερααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

γεια σας κοριτσουδες....τι κανετε??Εγω απο χθες που ηθελα να σας γραψω κι αλλα σημερα καταφερα να μπω...

Η μπεμπα κοιμαται κι εγω μολις μαγειρεψα,εστρωσα κρεββατι,επλυνα τα ρουχαλακια της,μαζεψα γαλα με το θηλαστρο και τα καταφερα ναμπω στο καφε μας....

sorry που δεν ειμαι και πολυ συνεπης στις απαντησεις μου αλλα δεν προλαβαινω.

Η μπουμπου μας κοιμαται πολυ καλα το βραδυ,απο τις 10 μεχρι τις 5 περιπου και μετα απο τις 6 ως τις 9 και την υπολοιπη μερα κοιμαται πολυ λιγο οποτε ειμαι ολη τη μερα στο ποδι...ευτυχως ομως το βραδυ ξεκουραζεται το αγγελουδι μας ξεκουραζομαι κι εγω!Ελπιζω να το συνεχισει...

Αννετακι μου τοσες συμβουλες μου εδωσες σε παρακαλω...εννοειται πως εισαι εμπειρη !Πολυ χαιρομαι που πατε καλα αντε να φυγουν και οι μυξουλες....κι εμεις μεγαλωνουμε κι απ' το Σαββατο δεν εχουμε κανει αλλο εμμετο yesssssssssss...........k ayrio sarantizoymeeeeeeeee

Ιωαννα πολυ ωραιο το προγραμμα σας...ετσι να πηγαινει και να φυγει και ο βηχας γρηγορα...ξου ξουυυυυυ!!!!!!!!

Μαρακι ευχαριστω,θα της το δωσω...την εχω τρελανει στα φιλια,ποτε θα γυρισει και θα μου πει "επιτελους σταματα με εχεις κατσιασει........"χαχαχαχαχα

Μαρουσκακι,Βικακι γλυκααααααααα φιλακια και στις δυο,ελπιζω να 'στε καλα

Κοριτσια αυριο που σαραντιζουμε πρεπει να παμε στην εκκλησια η μπορουμε να παμε και το Σ/Κ που μας βολευει περισσοτερο???

Ελενη αυτο το ποτε μην τα βαλλεις με ενα μωρο με εστειλε....χαχαχαχα!!!!!!!Ελπιζω χθες να κοιμηθηκε καλα και να ξεκουραστηκες κι εσυ!

1a0fd6e0b8.png

Καλημερα....

Ο ταβανατος με βηχα και σημερα ...συνεχιζουμε μασκες και ευελπιστουμε για καλυτερα .το μπεμπακι για 4η μερα σερι ξυπναει και ακολουθει το ιδιο προγραμμα ολη μερα..κοιμαται στις 9 και ξυπναει στις 4 για μαμ και ξυπναει παλι στις 7 (αναγκαστικα..ερχεται ο χρηστος και τον ξυπναει..ξυπνα μπεμπη ειναι μερα εξω!!!)

αμαν βρε ιωαννα μου, πολυ τον λυπαμαι τον καλο σου και ειναι και ησυχος μωρεεεεεε, περαστικα και παλι και αγυριστα

Ανεετακι και Λιτσα ορο πολυ ορο μην κατεβουν οι μυξες και εχετε τα δικα μας με τον βηχα...

τον εχω μουρλανει τον καημενο...αφου μολις βλεπει την ενεση ξεκιναει να κουνιεται μπας και ξεφυγει και γλυτωσει...και το κλαμα συννεφο...δηλ πιο κλαμα, οι τσιριδες πανε συννεφο...τον λυπαμαι αλλα δεν γινεται διαφορετικα

Να πω οτι συνηθως μετα τους 2 μηνες τα παιδακια αρχιζουν απο μονα τους και ακολουθουν ενα προγραμμα . τα 8ωρα και τα 9ωρα μπορουν ανετα να γινουν..στον χρηστο το καταφεραμε 5 μηνων , ο μπεμπης ηδη εχει καταφερει το 7ωρο!!

Μακια , μουκια....υπεροχη μερααααααααααααα

η αληθεια ειναι πως το εχει το προγραματακι του, στο τετραωρο ξυπναει αλλα την ημερα δεν μπορω να τον κρατησω ξυπνιο, αν θελει να κοιμηθει κανονια να βαρανε δεν χαμπαριαζει

φιλακια και σε σας!

γεια σας κοριτσουδες....τι κανετε??Εγω απο χθες που ηθελα να σας γραψω κι αλλα σημερα καταφερα να μπω...

Η μπεμπα κοιμαται κι εγω μολις μαγειρεψα,εστρωσα κρεββατι,επλυνα τα ρουχαλακια της,μαζεψα γαλα με το θηλαστρο και τα καταφερα ναμπω στο καφε μας....

αξιααααααααα αξιαααααααα!!!:D

sorry που δεν ειμαι και πολυ συνεπης στις απαντησεις μου αλλα δεν προλαβαινω.

Η μπουμπου μας κοιμαται πολυ καλα το βραδυ,απο τις 10 μεχρι τις 5 περιπου και μετα απο τις 6 ως τις 9 και την υπολοιπη μερα κοιμαται πολυ λιγο οποτε ειμαι ολη τη μερα στο ποδι...ευτυχως ομως το βραδυ ξεκουραζεται το αγγελουδι μας ξεκουραζομαι κι εγω!Ελπιζω να το συνεχισει...

αχ πως ζηλευωωωωωωωω :tongue:!

ετσι να συνεχισετε κουκλιτσα μου, να μου την φιλησεις!

Αννετακι μου τοσες συμβουλες μου εδωσες σε παρακαλω...εννοειται πως εισαι εμπειρη !Πολυ χαιρομαι που πατε καλα αντε να φυγουν και οι μυξουλες....κι εμεις μεγαλωνουμε κι απ' το Σαββατο δεν εχουμε κανει αλλο εμμετο yesssssssssss...........k ayrio sarantizoymeeeeeeeee

:P:p:p

ναι μωρε να φυγουν να αναπνεουμε σαν ανθρωποι, τον εχω και εννοια ολη νυχτα και δεν κοιμαμαι καλα...αν με δεις θα τρομαξεις!:rolleyes:

καλο σαραντισμο κουκλιτσες μου!

Κοριτσια αυριο που σαραντιζουμε πρεπει να παμε στην εκκλησια η μπορουμε να παμε και το Σ/Κ που μας βολευει περισσοτερο???

εμεις πηγαμε την ιδια μερα, ετσι ξερω, τωρα αν μπορεις να πας και αργοτερα δεν το γνωριζω...γιατι δεν κανεις ενα τηλ στην εκκλησια για σιγουρια?

IB5Vp2.png

Νικακι οποτε θες πας μην αγχωνεσαι!

Ιωαννα μου πολυ στεναχωριεμαι που δεν εφτιαξε το νινακι μας!

ομως το προγραμμα του αψογο!

εμεις αυριο εχουμε μεγαληηηη μερααα μπροστα μας!!

εχουμε υπερηχο υσχιων στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο που ειναι εκτος της πολης,να παω το σιδερο (καινουργιο ηταν ρε γμτ ) δευτερη φορα για σερβις,να παμε κ μεχρι το jumbo κ το απογευμα 6 μιση παιδιατρο κ εμβολια....

α κ 3 φορες σημερα κακα μας!ζητω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...