Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλησπερα γλυκες μου μανουλιτσες,πως εισαστε?

Εμεις ειμαστε πολυ καλα,μεγαλωνουμε και περιμενουμε με ανυπομονησια την Πεμπτη να σαραντισουμε...

Αυτο που με ανησυχει ειναι που η μπεμπουλα μου καποιες φορες μετα το φαγητο της κανει εμμετο,σημερα το πρωι μας εκανε μια ρουκετα...τρεχαμε και δε φταναμε,γιατι το ζουζουνακι μου??μαλλον τρωει πολυ και μετα δε μπορει να το διαχειριστει το στομαχακι της...τη Δευτερα θα μα ς επισκεφτει η παιδιατρος μας κι ετσι θα μας λυθουν οι αποριες μας!

Η προηγουμενη μας ρουκετα ηταν την καθαρα Δευτερα και γενικα μεσα στη βδομαδα μπορει να κανει 2-3 εμμετους πως σας φαινεται η συχνοτητα αυτη εμπειρες μανουλες?

Κατα τα αλλα ειναι πολυ καληηηη....την περισσοτερη ωρα μεσα στη μερα αγκαλιτσες, βολτιτσες(μες το σπιτι,μην ξεχνιομαστε)τραγουδακια,το μεσημερι κοιμαται κανα διωρακι για να ξεκουραστει και η μανουλα και το βραδυ νανυυυυυυυ....χθες το βραδυ κοιμηθηκε το πρωτο της 5ωρο σερι...παθαμε πλακαααααα!!!!!!Εχει φτασει 3860 και ολο και ανεβαινουμεεεεεε ..........

Μαρουσκακι μουμην εισαι τοσο σκληρη με τον εαυτο σου,εισαι καταπληκτικη...τη μερα που μιλησαμε με εκανες και ενιωσα τοσο καλα και σε ευχαριστω γι' αυτο!!!!!!!!!!Απο εκεινη τη μερα παμε πολυ καλυτερα και δε νιωθω ασχημα που την ¨κακομαθαινω"

Ευακι το ειδα το σλινγκακι σου πολυ μ' αρεσει...εγω δεν ξερω ακομα σε ποιο θα καταληξω.Ο μπεμπινος πολυ καλος,ετσι να μεγαλωνετε...οσο για τα χερια κι εγω σκεφτομαι οταν θα φτασει 5 κιλα τι θα κανωωωωω.....?χμμμμμμ.........

Ιωαννα περαστικα και πολυ πολυ γρηγοραααααααααα.

Βικυ τι καλος ο πεπελινος...αντε ετσι να συνεχισει ,να μαθει ετσι και να ξεκουραζεται και η μανουλα...ουπς ναι εννοουσα να εχει χρονο και για τα αλλα της παιδακια.Εσεις με τα 3 παιδακια ειστε ηρωιδες ...συνεχεια θα το λεω κι εγω πελαγωνω με το ενα!Καλα μη βαρατε κι εσεις με τα 2 παιδακια......

Μπαρμπη προσπαθησε να μην κοιμαται τη μερα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια κι εγω αυτο κανω.

May τι ωραια που βγηκατε βολτιτσα μ' αυτο τον καιρο...τελειααααα.

Φιλακια σε ολες τις τσουπριτσες...

Που εισαι Αννετακι??φιλακια στο μπεμπουλη πολλα πολλα πολλα.......

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα γλυκες μου μανουλιτσες,πως εισαστε?

Εμεις ειμαστε πολυ καλα,μεγαλωνουμε και περιμενουμε με ανυπομονησια την Πεμπτη να σαραντισουμε...

Αυτο που με ανησυχει ειναι που η μπεμπουλα μου καποιες φορες μετα το φαγητο της κανει εμμετο,σημερα το πρωι μας εκανε μια ρουκετα...τρεχαμε και δε φταναμε,γιατι το ζουζουνακι μου??μαλλον τρωει πολυ και μετα δε μπορει να το διαχειριστει το στομαχακι της...τη Δευτερα θα μα ς επισκεφτει η παιδιατρος μας κι ετσι θα μας λυθουν οι αποριες μας!

Η προηγουμενη μας ρουκετα ηταν την καθαρα Δευτερα και γενικα μεσα στη βδομαδα μπορει να κανει 2-3 εμμετους πως σας φαινεται η συχνοτητα αυτη εμπειρες μανουλες?

Κατα τα αλλα ειναι πολυ καληηηη....την περισσοτερη ωρα μεσα στη μερα αγκαλιτσες, βολτιτσες(μες το σπιτι,μην ξεχνιομαστε)τραγουδακια,το μεσημερι κοιμαται κανα διωρακι για να ξεκουραστει και η μανουλα και το βραδυ νανυυυυυυυ....χθες το βραδυ κοιμηθηκε το πρωτο της 5ωρο σερι...παθαμε πλακαααααα!!!!!!Εχει φτασει 3860 και ολο και ανεβαινουμεεεεεε ..........

Μαρουσκακι μουμην εισαι τοσο σκληρη με τον εαυτο σου,εισαι καταπληκτικη...τη μερα που μιλησαμε με εκανες και ενιωσα τοσο καλα και σε ευχαριστω γι' αυτο!!!!!!!!!!Απο εκεινη τη μερα παμε πολυ καλυτερα και δε νιωθω ασχημα που την ¨κακομαθαινω"

Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που έκανα μια πρωτομανούλα να νιώσει καλά με τον εαυτό της!

Γεια σου φιλενάδα!Για τους εμετούς καλό θα είναι να ρωτήσεις την παιδίατρο, αλλά μάλλον τρώει λαίμαργα το νόστιμο γαλατάκι σου και μετά το μίνι στομαχάκι το αποβάλλει!

Όσο για μένα ναι, είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου.Δεν είδες?40 μέρες ως τα γηπεδάκια πήγα μόνο που είναι εδώ δίπλα!!! Έτσι είμαι όμως και δεν αλλάζει αυτό...Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρήκα το κολπάκι (μάλλον όχι βρήκα, ξαναθυμήθηκα πρέπει να πω) με το τζιτζί γιατί ο μικρός σήμερα έχει κάνει υπέροχους ύπνους και τέλεια κατανομημένους μέσα στη μέρα.Έχω και τον άντρα μου να μουρμουρίζει που θέλω να στρώσω το μωρό από τώρα.Μα αφού ανταποκρίνεται, πειράζει?Τα μεγάλα στις 2 τα πήγε στη μαμά μου κι έτσι τώρα ρηλάξ ως να ξυπνήσει!Την πιπίλα την έπλυνα, την αποστείρωσα και την έβαλα στην άκρη.Αμ πώς!!!!!;););)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

πηγαμε βολτααααααααα!!!!!

η παρθενικη μας καροτσαδα!!!!

κοριτσια, βγηκα εξω και το απολαυσα με το φανταστικο ηλιο!

η μιλλυ κοιμοταν σαν αγγελουδι στο καροτσι,

αλλα στο γυρισμο εριξε μια τσιριδα, αλλο πραγμα.

υποθετω, οτι το μωρο εσκασε απο τη ζεστη..

εγω η χαζη, το ειχα παραντυσει και απο το φοβο μου,

ειχα βαλει στο καροτσι και αυτο το πλαστικο και με τον ηλιο,

πρεπει το καροτσι να εγινε θερμοκηπιο!!

μαθαινω σιγα σιγα!

φιλια σε ολες!!!

Κι εμείς πήγαμε χθες βόλτα με το καρότσι και αν δεν είχε την πιπίλα θα μας άκουγαν όλα τα Γιαννιτσά.Την επόμενη βόλτα με το σλινγκ θα πάω, αλλά όταν είναι να κοιμηθεί όχι νωρίτερα γιατί θα μας χαλάσει το πρόγραμμα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερα!!

βλεπβ βγηκαν τα καροτσια στους δρομους!! εμκ εμεις το ιδιο φυσικα!!

Νικακι τρωει πολυ η ζουζουνα δεν ειναι πολυ πιστευω αυτοι οι ας πουμε εμετοι!

ωραια που στρωνει η κατασταση!

να θυμαστε οτι τα μωρα νιωθουν οτι και εμεις! καλο ειναι να μην τα υπερντυνουμε! εγω τον βγαζω με την φορμα εξοδου και εχει και το ποδοσακο το καροτσι κραταω κ μια κουβερτα μαζι αν φυσαει να καλυψω λιγακι το καροτσι αλλα οχι κατι αλλο.

και μαλιστα τωρα λεω που ανοιγει ο καιρος να του καταργησω την φορμα και να του βαλω κανονικο μπουφαν!

ααα και μαντεψτε κανουμε κανονικα κακακια!!!ζητω!!

Βικυ που εισαι??

ελενακι μου απορω πως με τοση ζεστη και τη πλαστικουρα δεν μπουμπουκιασε το λουλουδακι σου!!!αλλα σε καταλαβαινω...με τον καιρο να υποτροπιαζει εκει που δεν το περιμενεις και τις ιωσεις που εχουν ταραξει τον κοσμο ειναι να μη φοβασαι?

κι εγω τον καλοντυνω αλλα το προσωπακι ειναι σχεδον εκτεθημενο...ε να περνουμε και λιγο αερα...οχι καθαρο αλλα τελος παντων...υπομονη θα κανουμε εως το καλοκαιρακι που θα ειμαστε καθε μερα καροτσαδα στην παραλια!!!

νικακι μου αχ πολυ στεναχωρεθηκα με τους εμετουληδες μωρε...θυμηθηκα τα δικα μας και σε καταλαβαινω πως εχεις αγχωθει και στεναχωριεσαι...μαλλον μας βγηκε λαιμαργη η μπουμπου μας...αν την ταιζεις καμια ωριτσα νωριτερα ωστε να μην ειναι πολυ πεινασμενη ισως να καλυτερεψουν τα πραγματα και να κραταει το γαλατακι στο στομαχακι της.

εγω απτον φοβο μου καθε δορα που τρωμε του λεω του ζεβρακου...

-πιες ολο το γαλατακι πασα μου...ηρεμα και ωραια (γιατι μας πιανει μια λυσσα απτη μεση και μετα)...να παει στην κοιλιτσα και να μην φυγει ουτε μια σταγονιτσα...να το χωνεψουμε και να παχαινουμε...να ερθει η γιατρος και να μας καμαρωσει...να γινουμε σωστα αντρακια και να τρεχουνε τα γκομενακια!!!χαχαχχαα

κι επειδη ειμαι και ολιγον τι προληπτικη...αφου δεν βγαζει ουτε σταγονιτσα...σε καθε γευμα του λεω ακριβως το ιδιο...και προσεχω κιολας μην αλλαξω καμια λεξη και το γρουσουζεψω χαχαχαχα γελατε εεεεεεεεεε???μη γελατε σας βλεπω χαχαχχαα

μαρακι μπραβο εστρωσε το εντερακι ε?φτου φτου!

κι εμεις κανουμε μια φορα την ημερα αλλα ριχνω το γελιο...ξερω δεν κανει να κοροιδευω το μωρο μου αλλα εχει πολυ πλακα ο ηχος που βγαζει την ωρα που σφιγγεται...χαχαχα ε εχω και τον αντρα μου που φωναζει απτην χαρα του *χεσε πασα μουυυυυυυυυυ* και εκει λιωνω γιατι μας ακουει ολη η πολυκατοικια χαχαχα

μαρουσκακιιιιιιιιιι, ο γκιουλ βλεπω δεν μασαει ε?

αυτο το τραγουδακι αφιερωμενο...ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανωωωωωωωωωωω!!!ωπαααααααααα!!!

βικακιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι παιδι μου?φιλια στα τεκνα!!!και στην μανουλα τους βεβαιως βεβαιως!!!

πολλα φιλια σε ολες σας αγαπες μου!!!παω να μπανιαριστω να γινω κουκλα γιατι εχουμε να παμε επισκεψη το απογευμα...γεννεθλιαζεται το ξεδερφακι μας και θα παμε να του ευχηθουμε!

μακια απο μαμα και γιο!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Βικυ που εισαι??

Είπα να κάνω μια αποτοξίνωση και να επανέλθω δριμύτερη!!!!

Το σαβ/κο είχε υπέροχο καιρό και είμασταν συνέχεια έξω!!! Ο πεπελίνος με το καρότσι μια χαρά, στο τέλος ξεδίπλωνε και την φωνάρα του και τα μαζεύαμε για το σπίτι γιατί η φωνή έφτανε μέχρι τα Γιαννιτσά!!!!(Τον άκουσες καλή μου Μαρούσκα;):tongue::tongue::tongue: Αλλά με το δίκαιό του γιατί κι εμείς το παραξηλώσαμε...Τόσες ώρες έξω...

Αχ Βικάκι μου, πόσο σε ζηλεύω!!!:P:p:p:p Εγώ σήμερα είμαι πολύ απελπισμένη και νιώθω ότι έχω φάει μεγάλη ήττα που του δίνω πιπίλα.Γιατί τόσες μέρες τον ηρεμούσε η αγκαλίτσα μου και τώρα η παλιοπιπίλα....Αλλά έχει αρχίσει να βάζει το χέρι στο στόμα, τι να έκανα... Στο Φάνη ακόμη παιδευόμαστε να το κόψει...Αυτά που κορόιδευα για τις μαμάδες που θέλανε την ησυχία τους κάνω κι εγώ...:(:(:(:(:(:(:( Είμαι λίγο σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά έτσι ήμουν πάντα... Τι να πω, ίσως οι 3 απανωτές μέρες που όλη μέρα είναι :shock::shock::shock: έτσι!

Μαρούσκα τώρα το διάβασα αλλά επίσης διάβασα και ότι τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα!!! Υπομονή, μέρες μέρες είναι δύσκολες αλλά περνούνε...

Όσο για την πιπίλα εμένα πλέον δεν την πιάνει καθόλου...αν την πιάσει θα είναι μόνο όταν τον βάζω στο καρότσι για βόλτα, όταν ξεκινάμε, που του την βάζω γιατί θα νομίζουν ότι το σφάζω το παιδί μου(κλαίει γοερά μέχρι να ξεκινήσουμε!)....αλλά την φτύνει μετά από κανένα 2λεπτο....:-( Εγώ πάλι παρακαλάω να την έπιανε....αμ, δε όμως...σαν τα 2 άλλα παιδιά μου και αυτός...ούτε να την φτύσει ένα πράγμα...

Καλησπερα κοριτσια

S.O.S.

Το γατακι μου παλι χθες μας κρατησε ξυπνιους απο τις 1 τα ξημερωματα μεχρι τις ... 08.30 το πρωι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να κανω ??????????

'Οπως είπανε και τα κορίτσια έχει μάλλον κάνει την νύχτα μέρα...Κάνε ότι είπε η Μαριαέφη και επιπλέον το βράδυ υιοθέτησε μια ρουτίνα πχ μπανάκι, μασαζάκι, όχι φώτα, ίσως ένα cd με νανουρίσματα....και το πιο σημαντικό: Μην της μιλάς καθόλου το βράδυ.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εμείς πολύ καλά! Συνεχίζουμε το ωραίο μας τρόπο ύπνου: μόνος του στο πορτ μπεμπέ. Το πρωί κοιμάται 2-3 φορές για μια ώρα και το βράδυ κοιμάται στις 10 περίπου και ξυπνάει 2-3 φορές και ξανακοιμάται άμεσα μετά τον θηλασμό.Το καλύτερο όμως είναι ότι ξυπνά για πρωί κατά τις 6.45 οπότε μια χαρά πάμε και ξυπνάμε μαζί τους μεγάλους και τους ετοιμάζω για το σχολείο πλέον εγώ!!! και πολύ μου αρέσει αυτό! Και μετά όταν φεύγουν τον ξαναθηλάζω και κοιμάται!!!(Καλή ώρα!)

Νικάκι, οι αναγωγές είναι μέσα στο παιχνίδι μέχρι τους 6 πρώτους μήνες σε αρκετά παιδάκια με αποκορύφωμα τον δεύτερο μήνα!!! Εμείς πάντως τώρα δεν έχουμε τόσες πολλές!!! Περάσανε και τα πονάκια όπως δείχνει...υπομονή!

Εύα, πώς θα βάλεις πρόγραμμα του μικρού για συνεχή ύπνο; Για πες καμιά ιδέα μπας και πιάσει και κατά δω.:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερααα

Εμεις ακομη αρρωστουληδες και δυστυχως χειροτερα...βηχει πολυ το μπεμπακι μου οποτε ξεκινησαμε μασκες να αποφυγουμε τα χειροτερα...

φυσικα το σκ δεν ξεμυτισαμε απο το σπιτι παρολη την τελεια μερα,μονο πηγε μια βολτιτσα τον χρηστακο ο μπαμπας του γιατι ειχε το μουτρακι του κολλημενο στην τζαμαρια...

ενα θετικο σε ολο αυτα...αρχιζουμε και βελτιωνομστε στον υπνο..την παρασκευη κοιμηθηκε στις 10 και τον ξυνπησα στις 7 το πρωι και χθες κοιμηθηκε στις 9 και ξυπνησε στις 4!!!αλλα το ερμο απο τις 4 που ξυπνησε μεχρι τις 5 εβηχε...

Βλεπω ολα τα μωρακια μας ειναι καλα και αρχιζουν και φευγουν οι κολικοι...

Για αναγωγες και γουλιες υπομονη οπως ειπε και η doc μεχρι τον 6ο ..μετα βελτιωνονται ολα...

Καλη εβδομαδα να εχουμε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Κι εγώ ξεσκίστηκα στις βόλτες το Σαβ/κο μόνο χτές λείπαμε από το σπίτι από τις 12 το πρωί μέχρι τις 9.30 το βράδυ!!!!Το καταευχαριστήθηκα...η αλήθεια είναι ότι το μωρό ταλαιπωρήθηκε λιγάκι αλλά δεν πειράζει της πέρασε κι όλας...

Μπράβο Βικάκι μια χαρά ο πεπελίνος, μακάρι να συνεχίσετε έτσι!

Αννετάκι ωραίο το ποιηματάκι...εγώ της έχω φτιάξει ένα τραγουδάκι για το μπάνιο και το μασάζ που από ότι φαίνεται κάνει δουλειά, και πως της αρέσει λές και καταλαβαίνει τι της λέω!

Μαράκι δεν καταλαβαίνω γιατί να αισθάνεισαι τύψεις για την πιπίλα, είσαι μητέρα τριών εγώ και ούζο να του έδινες να πιεί για να κοιμηθεί πάλι δεν θα σε παρεξηγούσα!!!!:lol::lol::lol::lol:

Θέλω να γράψω κι άλλα ξύπνησε το μπουρμπουλιθρίνι μου...θα προσπαθήσω να μπώ αργότερα...

Πολλά πολλά φιλάκια στα νινάκια!

I3hdp3.png

καλη βδομαδα κ απο εμενα κ τη μιλλυ!

πως περασατε?

οπως διαβαζω,σχεδον ολες-εκτος απο την ιωαννα κ τον αρρωστουλη γιοκα της-

βγηκαμε εξω,οπως οι καμπιες την ανοιξη!!:D:D

κατι μου λεει οτι το ειχαμε παρα πολυ αναγκη!!!

εμεις πηγαμε κ το πρωι βολτιτσα, αλλα οχι για πολυ..

θα ηθελα να βγουμε κ τωρα, αλλα κοιμαται,σε λιγο θα πρεπει να φαει

κ μετα...παει μακρυα η βαλιτσα...

βρε Ιωαννα μου,περαστικουλια!!

ποσο το λυπαμαι το φουκαριαρικο με τοσο βηχα...

τωρα με τις εισπνοες θα βελτιωθει σιγα σιγα!

Τζεννακι, εσεις του δωσατε κ καταλαβε ε?

αυτο θα πει βολτα!!!

Αννετακι κιεσυ στιχουργος? ολες μου φαινεται το ιδιο εχουμε γινει,

να εκδοσουμε cd. (εσυ το τραγουδακι για το ταισμα, η τζεννυ για το μπανακι, εγω εχω βγαλει ενα καταπληκτικο για τη γκρινια γενικως, και οι αλλες, ολο κ κατι θα εχουν βγαλει):D

τι αλλα νεακια?

στην Ιαπωνια γινεται χαμος...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από Γιαννιτσά.Το μικράκι κοιμήθηκε επιτέλους κι ελπίζω για βράδυ γιατί όλη μέρα έχει κοιμηθεί 4,5 ώρες ενώ πρέπει 6-7!!Ίσως επειδή έχει λίγο μπούκωμα ο δόλιος!Κι αυτός κι όλη η οικογένεια δηλαδή!:(:(:(

Ιωαννάκι, άρχισε από νωρίς τις μάσκες ο ταβανάτος!Σου εύχομαι να είναι τυχαίο και να μην έχει θεματάκι με βρογχικά γιατί είναι πολύ τυράννια (έχει ο Φάνης και όπως έμαθα και πολλά παιδιά εδώ στα Γιαννιτσά λόγω υγρασίας!).

Βικάκι, σε αυτήν την ηλικία και ως τους 3 μήνες κοιμούνται 4 φορές τη μέρα γύρω στις 6-7 ώρες και ένα 10ωρο για νύχτα.Μετά τους 3 μήνες κόβουν τον ένα και μένουν 3 ημερήσιοι. Εμένα τις καλές μέρες κοιμάται 45 λεπτά το πρωί (κι εμείς 6.45 ξυπνάμε με 7), κανα 3ωρο το μεσημέρι, 1 ώρα το απόγευμα κι άλλη μια ώρα αργότερα ώστε κατά τις 10-11 ανάλογα να κοιμηθεί για βράδυ.Τη νύχτα ξύπνημα 1-2 φορές και μετά το πρωί. Αυτό που σου περιγράφω είναι το σούπερ ντούπερ πρόγραμμα του μωρού ως 3 μηνών.Μετά κόβουν τον πρώτο νομίζω ύπνο.Εγώ είμαι τόσο κολλημένη που φοβάμαι να τον βγάλω μην κοιμηθεί λιγότερο ή περισσότερο και χαλάσει το μενού.Θα μου πεις σήμερα που τα έκανε ρόιδο τι κατάλαβα?Τίποτα!Είπαμε, είμαι σάικο κατά βάθος και πλάτος!Επίσης στους 3 μήνες είναι το πρώτο παράθυρο που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να μάθει να κοιμάται μόνο του το μωρό.Εσείς το πετύχατε νωρίτερα κι ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ που δεν έχω πιο σούπερ!!!!!!!Α, άσχετο...Κnock, knock!Who's there?It's me, the postman!!!I've just arrived here in Mytilini!

Έχω τρελαθεί στο φρούτο και στα κουάκερ κι έχασα άλλο μισό κιλό και το μωρό κακά αβέρτα!!:D:D:D:D Επίσης ξεκίνησα 6 ασκήσεις πιλάτες που είχα από παλιά για κοιλιακούς... Για να δούμε!:rolleyes::rolleyes:

Πάω να κοιμηθώ να φορτώσω μπαταρίες για αύριο!Τζενάκι, Ελενάκι κι όλες οι μανούλες, γειαααααααααααααα!

Σόρι για το σεντόνι κείμενο, είχα να μπω από προχθές νομίζω...

ιωαννα περαστικα βρε κοπελα μου, πολυ στεναχωρεθηκα με τον κυριο ταβανατο...τζουτζουκο μου γλυκε περαστικουλια σου αγορι μου, αντε να γινεις καλα παλικαρι μου...ιωαννα σου τρωει τουλαχιστον?

τζενακι η βολτα αναζωογωνιτικη, φαντασου πως σε λιγο καιρο το μπυρμπουλιθρινι σου θα σε τραβαει να ειστε εξω απτο πρωι ως το βραδυ κι εσυ θα εισαι πτωμα!

βικακι σας βρισκω σουπερ ντουπερ κοπελαρα μου!να μου φιλησεις τα μικρα σου πολυ πολυ γλυκα!

μαρουσκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινι μουυυυυυυ τι κανεις αγαπη?

το ορθιο χιλιομετρο?χαχαχαχα με το πιπιλινι οκ η μας εγινε συνηθειο???

αλλα καλυτερα πιπιλα παρα δαχτυλο!!!ο δικος μου εχει αρχισει να τα ρουφαει...ολα μεσα στο στομα, θα μου γουρλωθει καμια ωρα το πουλακι μου!

αυριο θα παμε να μας γνωρισει η προγιαγια μας...του μπαμπα μου η μαμα...θα μου πειτε γιατι το αφησαμε τοσο καιρο...ε βορεια προαστια απλησιαστα με τον καιρο που εκανε...η γιαγια με προβληματα υγειας οποτε.....αυριο θα γινει η μεγαλη συναντηση.

σας φιλω ολες, καληνυχτιζω και παω να κανω ενα ωραιοτατο καυτο μπανιο και γντουπ ζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζ

IB5Vp2.png

μαρουυυυυυυυυυυυυ, ααααα δεν θα τα παμε καλααααααα, πρεπει να μετραμε και τις ωρες του υπνου τις ημερας?ουφφφφφφφ εχω τελειωσει ενα τετραδιο δυο θεματων με τα γευματα τις ημερας, τα κακα και τις ρουκετες φτου κακα...τωρα και με τον υπνο θα λαλησω...κικιρικουυυυυυυυυυυυυυυ χαχχαχα

καλο ξημερωμα και πολλα αγαπησιαρικα φιλια!

IB5Vp2.png

Γεια σου όμορφη!Πιπίλα γιοκ!Αν δω πάλι να χώνει καναν αντίχειρα όμως δε θα τη γλιτώσω... Γκρρ!:mad::mad::mad: I HATE ΠΙΠΙΛΕΣ!

εγω παλι εχω μια αδυναμια...μαρεσει το πως την ρουφανεεεεεεεε!!!

η αληθεια ειναι πως κι εγω ειχα ενα θεματακι με την μπιμπι μου μικρη...μεχρι που μου εβαλε σαλιο η μανα μου και σιχαθηκα νομιζοντας πως ηταν μυξες...2,5 την πεταξα...αλλα τα δοντια μου δεν στραβωσαν...εσυ για το θεμα δοντιων δεν την θελεις η για αλλο λογο?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...