Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι τα χέρια σας σας πονάνε καθόλου???

Είμαι ο άνθρωπός σου!!!!:D

Στο τέλος της μέρας νιώθω ότι δεν μπορώ να κρατήσω τίποτα γιατί θα μου πέσει....ώρες ώρες μουδιάζουν κιόλας....

( Εδώ το έλεγα ότι δεν το γλιτώνω το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα;):)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααα

εμεις μπουκωμενοι ακομη και εχουμε και βηχα με φλεμματα . στις 3 περιμενω την παιδιατρο για νεοτερα

Συνδρομο καρπιαιου σωληνα ειχα παθει στον χρηστο ..τρελους πονους ....θυμαμαι εβαζα κατι σταγονες για μηνες ..

Πολλα φιλακια σε οοοοοολα τα μωρακιαααααα και τις μαμαδες βεβαιως βεβαιως..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα μανούλες τι κάνετε;;

Εμείς σήμερα Πήγαμε στην γιατρό μας και μας έκανε το πρώτο μας εμβόλιο!!!;)

Ο μικρός Πανούλης ήταν σωστό παλικάρι κιχ δεν έβγαλε το μωρό μου!!:cool:

Η γιατρός μας είπε ότι έχει μεγαλώσει πάρα πολύ αλλά μας είπε ότι έχει μυκιτες στην γλώσσα και να του βάζω για 5-6 Μέρες 4-5 φορές χαμομιλι με σόδα στην γλώσσα και στο στήθος μου :(:(

Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά το χελωνάκι μου....

Ααααααα δεν σας είπα 5770 κιλά 61 πόντους :tongue:

Φιλακια σε όλες σας και στα μπεμπόνια σας

0eOLp2.png

Καλημερααααα

Ευακι σουπερ το χελωνακι !!!

χθες ηρθε η παιδιατρος και τελικως περναμε ιωση η οποια ειναι σε εξελιξη .το μπεμπακι ειναι καλυτερα απο αποψη μυτης αλλα εχουμε ενα βηχα με φλεμα αλλο πραγμα...τα εμβολια αναβληθηκαν για την αλλη εβδομαδα αλλα μας μετρησε και ειμαστε κοντοχοντροι!!! :) :) 5700gr & 56 cm ..

Οποτε οι βολτες που ειχαμε κανονισει για το σκ αναβαλονται μιας και το μωρο με ιωση δεν το βγαζω εξω ..

Μαριαεφη μου ενεργηθηκε ο μικρος ?

Vasdeli μου , το εμβολιο ροταριξ σας εκανε τιποτα παρενεργειες γιατι στον χρηστο δεν το ειχαμε κανει ..

Πολλα φιλακιααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Ιωαννάκι, χρόνια πολλά για τους 2 μήνες σας, επίσης Ηλιάννα και Μαράκι για τους 3 μήνες σας!!! Τι έγινε με τα κακούλια σας?

Ιωαννάκι, άντε θα περάσει κι η ίωση και θ' αρχίσουν κι οι βόλτες!Υπομονή...

Ευάκι, τι χέρια τι πλάτες σε κανα χρόνο πάμε για απόσυρση!

Έχω τρελαθεί με αυτό το μικράκι μου που εξελίσσεται σε μεγάλο τύραννο!Κοιμάται κάτι 20λεπτα αγκαλιά στο σλινγκ και μετά μάτι γαρίδα...Το βράδυ τρώει ευτυχώς 1-2 φορές αλλά όλη μέρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα!Το σίδερο το βάζω το βγάζω από τη πρίζα αφού ξυπνάει αμέσως...Σήμερα το πρωί ενέδωσα στη γοητεία της πιπίλας και κοιμήθηκε αφού του βγήκε 100 φορές ένεκα που δεν γυρίζει μαζί του η πιπίλα αφού κοιμάται μπρούμυτα!Άσχετο, είδατε τι έγινε στην Ιαπωνία?Θεός φυλάξοι!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Είμαι απίστευτα χαρούμενη, όπως έγραψα και στην ομάδα!!!

Ο γελαστός πεπελίνος από χθες κοιμάται ΜΟΝΟΣ του στο πορτ μπεμπέ!!Μήπως που πλακώθηκα στα χαμομίλια; Τι να πω...μακάρι να το πάρει πρόγραμμα! Σήμερα το πρωί ξύπνησε στις 7 παρα 20, έφαγε, τον άλλαξα, μιλήσαμε λίγο και μετά πήγαμε και ξυπνήσαμε τα αδέρφια του για το σχολείο!!! Ήταν η πρώτη φορά μετά το μαιευτήριο που μπόρεσα να ετοιμάσω εγώ το πρωί τα παιδάκια μου, να τα ντύσω και να τα χτενίσω!!! Τα μανάρια μου, πόσο το χάρηκαν και αυτά ρε κορίτσια...έπρεπε να τ αβλέπατε!!! Μέχρι τώρα είχανε τον μπαμπά τους ο οποίος μια χαρά τα καταφέρνει!!!:D

Τον είχα και αυτόν που λέτε μαζί, τυλιγμένο με την κουβερτούλα του και μόλις φύγανε όλοι τον έβαλα στο πορτ μπεμπέ και ω! του θαύματος κοιμήθηκε!!! Για μια ώρα έτρεχα σαν την τρελή να κάνω τις δουλειές. Ξύπνησε μετά από μια ώρα, ξαναέφαγε, πέξαμε λίγο, χορέψαμε με μουσική και πάλι μέσα στο πορτ μπεμπέ, κοιμήθηκε!!!

ΝΑΙ!Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΛΥΠΗΘΗΚΕ!!!!:-P Μακάρι να το πάρει πρόγραμμα! Ακόμη κοιμάται από τις 11!!

Καλησπέρα μανούλες τι κάνετε;;

Εμείς σήμερα Πήγαμε στην γιατρό μας και μας έκανε το πρώτο μας εμβόλιο!!!;)

Ο μικρός Πανούλης ήταν σωστό παλικάρι κιχ δεν έβγαλε το μωρό μου!!:cool:

Η γιατρός μας είπε ότι έχει μεγαλώσει πάρα πολύ αλλά μας είπε ότι έχει μυκιτες στην γλώσσα και να του βάζω για 5-6 Μέρες 4-5 φορές χαμομιλι με σόδα στην γλώσσα και στο στήθος μου :(:(

Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά το χελωνάκι μου....

Ααααααα δεν σας είπα 5770 κιλά 61 πόντους :tongue:

Φιλακια σε όλες σας και στα μπεμπόνια σας

Μπράβο στο χελωνάκι μας! Ψηλό παιδί και τσουπωτός!!!:cool:

Αλλά γιατί πάλι αυτοί οι μύκητες ρε παιδιά...νέα μόδα είναι;Πονάει, παραπονιέται; Το στήθος ερεθίστηκε;

Βυκακι άστα να πανε χέρια γιοκ....

Τα καμάρια σου καλά;;

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Vasdeli μου , το εμβολιο ροταριξ σας εκανε τιποτα παρενεργειες γιατι στον χρηστο δεν το ειχαμε κανει ..

Όχι, απολύτως τίποτα...Απλά είχα το άγχος μην κάνει εμετό όταν του το έβαλε...ένας λόγος παραπάνω γιατί τότε έβγαζε πολλές γουλιές κιόλας!

Α, και στο ζήτημα αυτό με τις γουλιές είμαστε πολύ καλύτερα!! Δόξα τω Θεώ!!!

Άσχετο, είδατε τι έγινε στην Ιαπωνία?Θεός φυλάξοι!

Τι έγινε ρε Μαρούσκα; Δεν άκουσα!!!

Πάω για σίδερο!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεία σας κοριτσούδες,

Joa, Μαρία, Ηλιάννα χρόνια σας πολλά γερά και καλότυχα τα μωράκια σας!!!

Joa μου περαστίκα σας και μην σκάς νομίζω ότι τέλος ο χειμώνας.....Βόλτες βόλτες βόλτες και βόλτες σας περιμένουν τι ψυχή έχει ενα σκ μπροστά στην άνοιξη?????:tongue::tongue:

Βυκάκι μου ο μικρός έχει άσπρη γλώσσα και μου το είπε η γιατρός όσο για το στήθος δεν κατάλαβα τίποτα απλά τώρα μετά από κάθε γεύμα έχουμε πλύσιμο!!!!

Εχθές ήταν το πρώτο βράδυ που προσπαθούμε να του βάλουμε ένα σχετικό πρόγραμμα για να το πηγένει μέχρι το πρωί μονοκάματα, αφού με τα κιλά μας είμαστε καλά μας είπε και η γιατρός να το δοκιμάσουμε!!! άντε να δούμε πως θα πάει!!!

όσο για το εμβόλιο δόξα το Θέο μέχρι τώρα ούτε μια παρενέργεια!!:cool::cool:

0eOLp2.png

Αχ Βικάκι μου, πόσο σε ζηλεύω!!!:P:p:p:p Εγώ σήμερα είμαι πολύ απελπισμένη και νιώθω ότι έχω φάει μεγάλη ήττα που του δίνω πιπίλα.Γιατί τόσες μέρες τον ηρεμούσε η αγκαλίτσα μου και τώρα η παλιοπιπίλα....Αλλά έχει αρχίσει να βάζει το χέρι στο στόμα, τι να έκανα... Στο Φάνη ακόμη παιδευόμαστε να το κόψει...Αυτά που κορόιδευα για τις μαμάδες που θέλανε την ησυχία τους κάνω κι εγώ...:(:(:(:(:(:(:( Είμαι λίγο σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά έτσι ήμουν πάντα... Τι να πω, ίσως οι 3 απανωτές μέρες που όλη μέρα είναι :shock::shock::shock: έτσι!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Κοιμάται από τις 5.Πώς κοιμήθηκε?Τον έβαλα στο στήθος, την καλύτερη πιπίλα, μασούλησε μασούλησε κανα 15λεπτο, νύσταξε (ήταν ήδη 2 ώρες ξύπνιος) και τον έβαλα στο παρκοκρέβατο... Έκλαψε για 5 λεπτά και ύπνος μετά. Μου φαίνεται αυτό θα κάνω κι ας κάνει ακάταλληλους συσχετισμούς ύπνου (τζιτζί για νάνι).Πού θα πάει θα γίνει 3 μηνών και μετά θα τον εκπαιδεύσω το μπαρμπα-Αντρέα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια

S.O.S.

Το γατακι μου παλι χθες μας κρατησε ξυπνιους απο τις 1 τα ξημερωματα μεχρι τις ... 08.30 το πρωι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να κανω ??????????

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

KANAME KAKA 2 FORES!!!

ΝΑΙ ΝΑΙ!!!

λοιπον : Ιωαννα περαστικα ,ιωση τελικα εε? αφου δεν το βγαζεις εξω που την αρπαξε ρε παιδι μου?!τι ειναι αυτο το πραγμα....

Ευα μου μια χαρα το νινακι σου!φτου φτου πανυψηλο!

Τζενη και εσενα μια χαρα σε βρισκω εγω ακομη θηλαζω κ το βραδυ εννοειτε...

Βικακυ τελειος ο γελαστος εε?!αστερι!

Μαρουσκα μου την εδωσες την πιπιλα?εμενα την πηρε πριν το 40ημερο ενω η Εφη καθολου...

αου εστειλα κ μυνημα στο φατσοβιβλιο!

Λίτσα, συμφωνώ με έτερη Μαρία!Μην την αφήνεις να κοιμάται πάνω από 6 -7 ώρες τη μέρα και όχι συνεχόμενα φυσικά!!!

Μαράκι, όταν νυστάζει τον βάζω στο στήθος, χαλαρώνει μασουλώντας και μετά στο κρεβάτι όπου αφού κλάψει 5 λεπτά κοιμάται!Ελπίζω να συνεχίσουμε γιατί σήμερα με αυτό το σύστημα ως τώρα είναι σούπερ!Ξύπνησε 7 παρά, κοιμήθηκε 8.30 με 9.15 (45 λεπτά), μετά ύπνος στις 11.15 ως 2.00!!!:P:p:p:p

πηγαμε βολτααααααααα!!!!!

η παρθενικη μας καροτσαδα!!!!

κοριτσια, βγηκα εξω και το απολαυσα με το φανταστικο ηλιο!

η μιλλυ κοιμοταν σαν αγγελουδι στο καροτσι,

αλλα στο γυρισμο εριξε μια τσιριδα, αλλο πραγμα.

υποθετω, οτι το μωρο εσκασε απο τη ζεστη..

εγω η χαζη, το ειχα παραντυσει και απο το φοβο μου,

ειχα βαλει στο καροτσι και αυτο το πλαστικο και με τον ηλιο,

πρεπει το καροτσι να εγινε θερμοκηπιο!!

μαθαινω σιγα σιγα!

φιλια σε ολες!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...