Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

ελενακι πλυσιμο με χαμομηλακι...τωρα δεν ξερω αν οι τσιμπλες ισον κρυωμα...

η βουλωμενη μυτουλα τοτε τι???????????

αααααααχ μπεμπη μου...ποσο ορο θα ρουφιξεις?πουφ

παω για ξαπλες ευκαιρια ειναι!

α και το πρωι δεν μπορουσα να σηκωθω απτους πονους στη πλατη...αλλο και τουτο..ευτυχως ειμαι καλυτερα αλλιως ο μπεμπης θα εκανε να μπει στην αγκαλιτσα μου ποιος ξερει ποσες μερες..............

σας φιλω...παω για χουχουλι!!!μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ανετακι φυσικα κ το κανω αυτο με τα ποδια και ναι Βικακυ ποναει και εχει απιστευτη γκρινια ο κακομοιρης αλλιως δεν θα το συζητουσα...

τωρα μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε οτι μαλλον καποια αλλεργια ειναι κ ετσι κοβω ολα τα γαλακτοκομικα αλλα κ το μοσχαρι μου ειπε...και το βραδυ να κανω παλι κλισμα γμτ!ν δεν καταλαβαινω γιατι να γινει αυτο στους 3 μηνες?!!

Μαρακι θα αρχισω τα φρουτα και βλεπουμε...

Ελενη μου εχει τσιμπλες πρασινοκιτρινες?μηπως ειναι βρεφικη επιφυκιτιδα?το ειχε παθει κ εμενα κ βαζαμε σταγονες tobrex.

Μαράκι, επειδή είχε της αδερφής μου αλλεργία στο γάλα, έχω να σου πω ότι τα μωρά με αλλεργία θα κάνουν κακά πράσινα ή θα έχουν αίμα στα κακά, για δυσκοιλιότητα δε μου είπε κάτι!!!!!Και όσο για το πότε εμφανίζεται η αλλεργία γύρω στους 2-4 μήνες, αλλά το παιδί σου βάζει βάρος, δεν είναι αλλεργία λέω εγώ αλλά θα φανεί αν λέω καλά!!

Βικάκι, μακάρι οι φορές που θα κοιμάται μόνος να αυξηθούν!!!Εγώ δεν ελπίζω για μας γι' αυτό περιμένω να κλείσει το τρίμηνο ν' αρχίσουμε σταδιακή απομάκρυνση.Πάντως ήδη φαίνεται να μπαίνει σε μια σειρά, κοιμάται πάνω κάτω ίδιες ώρες τρώει ίδιες ώρες...:D Ο Φανούλης πάλι έχει μια μύξα, μα μια μύξα:(:(:

Αννετάκι, πρόσεχε μην το κρυώσεις το ζεβροκοτόπουλο ε!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα από μια ξεκούραστη μανούλα!Η μπέμπα κοιμόταν χτες από τις 21.20 μέχρι τις 5.15 το πρωί :shock::shock::shock: 8 ώρες συνεχόμενα!!!!και μετά έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 9.30 και τώρα πάλι κοιμάται...Ίσως να έφταιγε το ότι κάναμε μασάζ και γυμναστική με λαδάκι χτές μετά το μπανάκι...

Πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα...

Οι πόνοι στην πλάτη κορίτσια είναι από την επισκληρήδιο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή συνήθως μέχρι το εξάμηνο περνάνε...

Ελένη κι η δικιά μου είχε τσιμπλίτσες το Σάββατο (η καημένη δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι της) και δεν στο κρύβω ότι είχα καταστεναχωρηθεί γιατί νόμιζα ότι κρύωσε αλλά τελικά μέχρι να ξημερώσει η Κυριακή είχαν φύγει από μόνες τους, υποθέτω ότι θα είχε κάποιο σκουπιδάκι ή καμιά βλεφαρίδα.

Εδώ έχει έναν ωραιότατο ήλιο με δόντια αλλά όταν το βλέπεις από μέσα σου φτιάχνει την διάθεση!

Ιωάννα ο ταβανάτος τι κάνει?είναι ακόμη αρρωστούλης?

Τόσο πολύ αρέσει Βικάκι στον πεπελίνο το ρηλάξ?εμένα η δικιά μου δεν τρελαίνεται...προτιμά να είναι ξάπλα στον καναπέ...βέβαια την βάζω με το ζόρι στο ρηλάξ για να συνηθίσει για να μπορώ να τη πάρω στην κουζίνα να κάνω καμιά δουλειά...να με δείτε να πλένω πιάτα και με το πόδι να κουνάω το ρηλάξ...τσίρκο μεντράνο έχουμε καταντήσει!

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

άλλο πάλι και τούτο...Ο γελαστός κοιμήθηκε πάλι μόνος του μπρούμητα!!!!:shock::shock::shock:

Τον είχα βάλει-όπως μου έχει πει η παιδίατρος λίγη ώρα κάθε μέρα για να δυναμώσουν τα χεράκια του και ο αυχένας του -και κοιμήθηκε!!!!:shock::shock::shock:

Καλημέρα από μια ξεκούραστη μανούλα!Η μπέμπα κοιμόταν χτες από τις 21.20 μέχρι τις 5.15 το πρωί :shock::shock::shock: 8 ώρες συνεχόμενα!!!!και μετά έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 9.30 και τώρα πάλι κοιμάται...Ίσως να έφταιγε το ότι κάναμε μασάζ και γυμναστική με λαδάκι χτές μετά το μπανάκι...

Τυχερούλα!!!! Θύμισέ μου, δίνεις καθόλου ξένο; αν όχι και αντέχει τόσες ώρες μόνο με μαμίσιο είναι σούπερ!!!!!:!:

Πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα...

Οι πόνοι στην πλάτη κορίτσια είναι από την επισκληρήδιο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή συνήθως μέχρι το εξάμηνο περνάνε...

Προσωπικά, οι πόνοι στην πλάτη είναι από τα 6 κιλά και του γελαστου...που τον σηκώνω συνέχεια!!!!:-)

Τόσο πολύ αρέσει Βικάκι στον πεπελίνο το ρηλάξ?εμένα η δικιά μου δεν τρελαίνεται...προτιμά να είναι ξάπλα στον καναπέ...βέβαια την βάζω με το ζόρι στο ρηλάξ για να συνηθίσει για να μπορώ να τη πάρω στην κουζίνα να κάνω καμιά δουλειά...να με δείτε να πλένω πιάτα και με το πόδι να κουνάω το ρηλάξ...τσίρκο μεντράνο έχουμε καταντήσει!

Όχι!!! Καθόλου δεν του αρέσει!!! Γι' αυτό και σάστισα όταν κοιμήθηκε εκεί μόνος του!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερααααα

Εμας το μπεμπακι ειναι ακομη κρυωμενο αλλα ελαφρως καλυτερα ...τον ταραζουμ στον ορο και ελπιζουμε οτι θα του φυγει συντομα...

Εμας ο μπεμπης εχει τσιμπλιτσες και του βαζουμε κολλυριο ..αν θελετε να καθαριζετε τσιμπλιτσες οχι χαμομηλι (παραστηρηθηκαν αλλεργιες)γαζα εμποτισμενη με φυσ.ορο με φορα απο την εσωτερικη γωνια του ματιου προς τα εξω .

Οσο για δυσκοιλοιοτητα και αλλεργια να ξερετε οτι ειναι δυνατον .μιας φιλης ο γιος τσλαιπωρηθηκε αρκετα ο μικρος με τα κακα του και τελικα ανακαλυψαν οτι ειχε αλλεργια στο γαλα ..

Τζεννακι πρι φυγω φτυνω το κοριτσακι μας που κοιμαται τοσες ωρες συνεχομενα!!!φτου φτου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φτύστε μας, φτύστε μας γιατί και σήμερα σχεδόν όλη μέρα κοιμάται, ξυπνάει για φαί, άλλαγμα και παιχνίδι και μετά ξανακοιμάται μόνη της!!!!

Κι όμως Βίκυ με το δικό μου κοιμάται τόσες ώρες!!!!ξένο τρώει μία φορά κάθε δύο μέρες ή στην χειρότερη μία φορά το 24ώρο κι αυτό συνήθως το βράδυ για να προλάβω να κοιμηθώ γιατί είναι άσχημο πράγμα το θήλαστρο, πολύ άβολο...έχει να φάει ξένο από την Δευτέρα ευτυχώς πρός το παρόν δεν είχα μείωση στο γάλα και φτάνει για να της καλύπτω όλα της τα γεύματα

I3hdp3.png

καλημερα!!!!

πανε και τα χιονια...να πουμε καλωσηρθες ανοιξη επιτελους???!!!

μακαρι, γιατι μας εφαγε η κλεισουρα- μανα και κορη!! :D:D

κοριτσια, οποια το πιστευει, χτες κραταγα τη μιλλυ αγκαλια απο τις 7 το πρωι, μεχρι που ηρθε ο αντρας μου απο τη δουλεια στις 6.30!!!!

για ενα περιεργο λογο, δεν ηθελε ουτε στο μαρσιπο να μπει,

για καλαθουνες-κουνιες και ριλαξ ουτε συζητηση- και οπως καταλαβαινετε

τα ειδα ολα!!!

σημερα, μια απο τα ιδια, αλλα ηρθε ο πατερας μου κ την κρατησε λιγο,

και τεντωσα τα καυμενα τα χερακια μου..

η τσιμπλα εξαφανιστηκε ευτυχως τελειως- με 2 φορες που της εβαλα

κολλυριο tobrex. θαυματουργο πραγματικα...χτες δεν ανοιγε καν το ματι της..

ΜΑΡΑΚΙ, τι κακο με τα κακακια ξαφνικα??

και αντε τωρα βρες, τι το πειραζει το μωρουλινι μας..

ΒΙΚΑΚΙ,

εμενα το βραδυ κοιμαται μονο μπρουμυτα..ξερω, δεν κανει αλλα τι να κανω?

προσπαθω απλα κ της γυρναω πλαγια το σωματακι της

και σηκωνεται η κοιλιτσα στον αερα καπως..

ΙΩΑΝΝΑ, ευτυχως πατε καλυτερα!!

το σκ θα ειστε τελειως καλα να πατε πολλες βολτιτσες.

ΕΡΩΤΗΣΗ

πηρα ενα καθισματακι αυτοκινητου να βαλω στο δικο μου αυτοκινητακι,

γιατι το πρωτο που πηραμε, μπηκε στου αντρα μου.

απο ποια πλευρα να βαλω το καθισμα? οδηγου 'η συνοδηγου?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Φτύστε μας, φτύστε μας γιατί και σήμερα σχεδόν όλη μέρα κοιμάται, ξυπνάει για φαί, άλλαγμα και παιχνίδι και μετά ξανακοιμάται μόνη της!!!!

Κι όμως Βίκυ με το δικό μου κοιμάται τόσες ώρες!!!!ξένο τρώει μία φορά κάθε δύο μέρες ή στην χειρότερη μία φορά το 24ώρο κι αυτό συνήθως το βράδυ για να προλάβω να κοιμηθώ γιατί είναι άσχημο πράγμα το θήλαστρο, πολύ άβολο...έχει να φάει ξένο από την Δευτέρα ευτυχώς πρός το παρόν δεν είχα μείωση στο γάλα και φτάνει για να της καλύπτω όλα της τα γεύματα

φτου σας φτου σας!!!

που αποκοιμιεται αληθεια?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με την Ιωάννα, πίσω από του συνοδηγού κι εγώ έτσι το έχω.

Κάποιες φορές κοιμάται στην αγκαλιά μου όπως την έχω όρθια για να ρευτεί και άλλες μόνη της όταν την αφήνω πάνω στον καναπέ, φτιάχνω φωλίτσα με το μαξιλάρι θηλασμού (το θαυματουργό μαξιλάρι για όλες τις δουλειές!!!!)και την χώνω εκεί μέσα για να νιώθω σα να είναι σε αγκαλιά.

11,5 ώρες αγκαλιά??????και μόνο που το είπες πόνεσε το χέρι μου...

Εγώ την δικιά μου την βάζω στο πλάι βάζω και κάτι από πίσω για κόντρα αλλά σχεδόν κάθε πρωί την βρίσκω ανάσκελα και ξεσκέπαστη άλλος καημός κι αυτός...

I3hdp3.png

Kαλησπέρα!Σήμερα πήγαμε Κατερίνη να δούνε το μικρό οι προπαππούδες του και το πρόγραμμά μας έγινε σκτ!Τώρα τον έβαλα για νάνι και τρέμω τι με περιμένει....:(:(

Ελενάκι, πολύ αγκαλίτσα βρε, πώς άντεξες??

Τζενάκι, μακάρι κι εμένα στους 3 μήνες να κοιμάται έτσι, θα είμαι τρισευτυχισμένη!Φτου σας!:D:D Εμείς το καρεκλάκι το βάλαμε πίσω από του οδηγού για να χωρέσει και του Φάνη, αλλά συμφωνώ για πίσω από το συνοδηγό αν οδηγεί η μαμά!Α, δοκίμασες να τη βάλεις σε υπνόσακο?Επειδή ξεσκεπάζεται λέω...

Ευάκι, χρόνια πολλά για τους 2 σας μήνες!!!

Βικάκι και Αννετάκι θα σας πάρω αύριο άμα με αφήσει ο μικρός!

Μαράκι, τι έγινε με τον μικρό σου?

Ιωαννάκι, πώς είστε?

Νικάκι, τι λέει η Μαριαντούλα?

Πάω να κάνω μπάνιο και να φάω τα νύχια μου από την αγωνία τι νύχτα μου ξημερώνει....:shock::shock::shock:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μπράβο κούκλα μου!!!

Καλά το έχω πει εγώ ότι τα αγόρια είναι κυρίως τα στραβόξυλα...(ε, καλά μη βαράτε όλες οι τσουτσουνομάνες!!!). Έτσι κι εγώ στην Ηλέκτρα, θήλαζα κατά τις 11 και ξυπνούσε στις 6, έτρωγε και ξανακοιμόταν....:shock:. Όμως πάνε αυτά....

Βέβαια σε σχέση με τον Παύλο, που όπως σας έχω ήδη πει είχα να κοιμηθώ 1 χρόνο(!), μια χαρά είμαι και τώρα να μην είμαι και αχάριστη....

Αλλά τότε ήταν μεγαλείο! Με την Ηλέκτρα...:-(

κοριτσια, οποια το πιστευει, χτες κραταγα τη μιλλυ αγκαλια απο τις 7 το πρωι, μεχρι που ηρθε ο αντρας μου απο τη δουλεια στις 6.30!!!!

για ενα περιεργο λογο, δεν ηθελε ουτε στο μαρσιπο να μπει,

για καλαθουνες-κουνιες και ριλαξ ουτε συζητηση- και οπως καταλαβαινετε

τα ειδα ολα!!!

Σε πιστεύω, σε πιστεύω....κι έμενα ο γελαστός όλο αγκαλίτσες μου είναι...Νιώθω σαν τον κρεμανταλά :rolleyes: στο τέλος της μέρας. Ήδη λέω πως το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα το έχω στο τσεπάκι...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα μανούλες τι κάνετε?

Ελπίζω να είχατε όλες ένα καλό βράδυ ;)

Λέτε να είρθε η άνοιξη επιτέλους? Μακάρι να πάμε κάμια βόλτα γιατί από το πολύ μέσα έγω έχω πάθει ένα ψιλοκλακάζ :shock: :shock:

Μαρουσκάκι μου σ'ευχαριστούμε για τις ευχές σου άντε να μεγαλώσουμε λίγο μπας και μπορέσουμε να παίξουμε κανένα παιχνίδι :tongue::tongue::tongue:

Εμείς σήμερα έχουμε γιατρό το απόγευμα για το πρώτο μας εμβόλιο!!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!

Να ρωτήσω κάτι τα χέρια σας σας πονάνε καθόλου???

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...