Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα από τα ηλιόλουστα Γιαννιτσά!Δεν το πιστεύω, έχει ήλιο!Θα πετάξουμε κι αετό με Γρηγόρη, Φάνη και Αντρίκο!!Ο μικρός έφαγε στις 11, κοιμήθηκε στις 12 και ξανάφαγε στις.....5.30 και πάλι νάνι!Αχ, τι καλά να το ξανακάνει αυτό.Κατά τ' άλλα, κι εγώ στην αποτοξίνωση από ίντερνετ οπότε δε θυμάμαι και πολλά από αυτά που διάβασα!

Αννετάκο, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, δεν το πιστεύω ότι το ζεβράκι μας έγινε 2 μηνών και γέμισε δίπλες, χαχα! :-D:grin::-D

Βικάκι, τα καλά του να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα παιδιά απολαμβάνεις, ε?:D:D:D

Ευάκι, ξαναδές τις οδηγίες που σου έστειλε, αυτό που κάνεις λάθος φαντάζομαι είναι ότι το ύφασμα είναι τυλιγμένο οπότε δεν μπορείς να το σφίξεις όσο χρειάζεται!Όσο για το μηχάνημα μέτρησης κορεσμού δε μετρούν κάθε φορά, αλλά όταν το μωρό έχει βρογχιολίτιδες και λοιπά αναπνευστικά θεματάκια!

Τζενάκι, Νικάκι, Μαράκι, Ελενάκι και Λιτσάκι πολλά φιλιά στα μικράκια σας!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα, καλη Σαρακοστη!!!

πολλα φιλακια σε μανουλες και παιδακια!!

και ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ μη το ξεχνατε!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ααααχ ειμαι μια τρελη τρελη............μανα!!!!!!!!!!!

καλε που πηγε το μιυαλο σας???σαρανταρα θα ειμαι σε πολλα πολλα χρονια!!!

4 για την ακριβια χιχιχι!!!

μαρουσκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, αγκαλιτσα (((((((((((((((:tongue:)))))))))))))))!!!

αγκαλιτσες για ολες!!!

(((((((((((((((((((((((:tongue::tongue::tongue:))))))))))))))))))))))))

IB5Vp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και στα μωρακια τους απο τα βροχερα Χανια !!!!!!!!!!!!!

Χρονια Πολλα και Καλη Σαρακοστη !!!!

Εμεις κλασσικα κοιμηθηκαμε κατα τις 5 το πρωι αφου ξυπνησε η Μαρια μου στις 12 τη νυχτα και εκλαιγε μεχρι εκεινη την ωρα... Τωρα βεβαια κοιμαται !!!!!!!!!! Εγω ειμαι κομματια !!!!!!!!

Εννοειται οτι δεν παμε πουθενα !!!!

Σαραντισαμε κι εμεις τελικα !!!!!!!!! Λιγο νωριτερα βεβαια. Κανονικα σαραντιζω την Τεταρτη 9 του μηνα !!!!!!!!

Φιλακια σε ολες και καλα να περασετε !!!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

χρονια πολλα μπαρμπι μου και να ειστε σιδερενιες!

κανε λιγο υπομονη κουλιτσα μου και τα πολυωρα ξενυχτια θα ληξουν...σιγα σιγα θα φτιαξει το προγραμμα της η μπουμπου και θα ξεκουραζεσαι κι εσυ λιγο παραπανω

εμεις κοιμομαστε πλεον (φτου φτου μη το ματιασω) κατι βαρβατα 4ωρα και ετσι εχουμε λιγο χρονο για να χαζεψουμε το αγγελουδι μας και να συζηταμε τα κατωρθωματα του...τι νομιζες πως κοιμομαστε?χαχαχα

πολλα φιλακια και μολις ανοιξει ο καιρος βουρ για τσαρκες!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

και να κανετε αγκαλιτσες κοπελα μου, πολλες αγκαλιτσες...και να της τραγουδας...εγω δεν τραγουδαω πολυ γιατι θα με βαρεσει ο γιοκας μου αφου φαλτσαρω απιστευτα χαχαχαχα

πολλα φιλια ξανα μανα και αντε να ριξεις καναν υπνακο, ευκαιρια ειναι!

IB5Vp2.png

Ευχαριστω για τις ευχες σου Αννετ μου !! Κι εσυ οτι επιθυμεις !!!

Οσο για τις αγκαλιτσες και τα τραγουδακια ... μην ανυσηχεις... δεν κανουμε αλλη δουλεια ολη μερα και ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Κλεινω γιατι ξυπνησε !!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Μου αρέσει που ήλπιζα να πετάξουμε και χαρταετό, ρε κορίτσια, χιονίζει εδώ τρελά!Αννετάκι, είχαμε κόσμο σπίτι γι' αυτό δε σε πήρα και τώρα πάω για συμμάζεμα μιας κι ο μικρός νάνι και τα μεγάλα βλέπουν μπομπ μάστορα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ουτε εμεις πεταξαμε χαρταετο....βρεχει!!αντε εσεις Μαρακι ειδατε ασπρη μερα!!!

BARBIE μηοως η μικρη εχει κανει την νυχτα μερα??

κοριτσια 3η μερα χωρις κακα...την Παρασκευη ειχε 4 μερες να κανει κ καναμε κλισμα....εχω πιει χαμομηλι κ εδωσα κ σε αυτον....κ μασαζ του εκανα τιποτα εχει πολλα αερια κ μυριζουν κιολας...εννοειτε πινει μονο μαμισιο....για πειτε τι να κανω?

Διαφημίσεις

κοριτσια 3η μερα χωρις κακα...την Παρασκευη ειχε 4 μερες να κανει κ καναμε κλισμα....εχω πιει χαμομηλι κ εδωσα κ σε αυτον....κ μασαζ του εκανα τιποτα εχει πολλα αερια κ μυριζουν κιολας...εννοειτε πινει μονο μαμισιο....για πειτε τι να κανω?

Mαράκι μου, κι εμένα που ήταν έτσι, στην αρχή του έδινα άνιθο να πιει, αλλά μετά απλώς έσκασα εγώ στα ακτινίδια και τις φράουλες και κουάκερ με γάλα και μέλι και τώρα κάνει 3-4 φορές τη μέρα.Το παν είναι τι τρως εσύ, αυτό κατάλαβα εγώ!Όχι ότι μου αρέσουν τα φρούτα αλλά καλό κάνω για το μικρό και για μένα!Για δοκίμασε!Και από πρώτη δεύτερη μέρα αποτέλεσμα... Ελπίζω να έχεις κι εσύ αποτέλεσμα!

Καλημερα, καλη σαρακοστη!!!!

εμας μας υποδεχτηκε με πολλες-πολλες τσιμπλες!!!

λετε παλι να κρυωσε η μιλλυ μου??

αμαν,αν μου κρυωνει μεσα στο σπιτι,αμα βγουμε εξω τι θα γινει?!!!

Σαραντισαμε, αλλα δεν πηγαμε πουθενα..το αλλο σκ μας βλεπω να ξεκιναμε τις βολτες μας..καιρου θελοντος!!!

Ιωαννα μου, πως ειναι ο γιοκας σου?

εχετε κ πυρετο?

Μαρια-Εφη μου, δυσκολια στα κακακια διαβαζω ε χετε ε?

και παρολο που αποκλειστικα θηλαζεις ε?

ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει ο κουκλος σου περισσοτερο.

Οι αλλες τσουπρες τι μου κανετε?

φοβερος αερας εξω σημερα!!

βλεπω απο το παραθυρο κ φανταζομαι ποσο κρυο εχει...μπρρρρρρ

78xyp2.png

RUAmp3.png

Koρίτσιαααααααααααα...............:P

Ο γελαστός κοιμήθηκε μόνος του στο relax!!!!!!:shock:

Και αν μερικές νομίζετε ότι αυτό δεν είναι τίποτα...για μας είναι κατάκτηση!!!!Ούτε τρέφω βέβαια φρούδες ελπίδες ότι θα γίνεται συνέχεια αλλά κάτι είναι και αυτό το σημερινό!!!!:D:D

Και μ' αυτά δεν σας είπα καλημέρα!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ:cool:

Πονάει; Γκρινιάζει; Αν όχι δεν αποτελει πρόβλημα....το έχω ξαναπει....ο Παύλος έκανε κάθε 10 με 15 μέρες κακά όταν θήλαζε...Αν πονάει όμως εκεί έχεις πρόβλημα...:-(

Mαράκι μου, κι εμένα που ήταν έτσι, στην αρχή του έδινα άνιθο να πιει, αλλά μετά απλώς έσκασα εγώ στα ακτινίδια και τις φράουλες και κουάκερ με γάλα και μέλι και τώρα κάνει 3-4 φορές τη μέρα.Το παν είναι τι τρως εσύ, αυτό κατάλαβα εγώ!Όχι ότι μου αρέσουν τα φρούτα αλλά καλό κάνω για το μικρό και για μένα!Για δοκίμασε!Και από πρώτη δεύτερη μέρα αποτέλεσμα... Ελπίζω να έχεις κι εσύ αποτέλεσμα!

Εγώ πάλι που δεν τρώω πολλά φρούτα( κανένα μήλο και αν...) μια χαρά γεμίζουμε τις πάνες!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κι από την Ανταρκτική, πολύ πολύ κρύο εδώωωωωωωωω!

Ο Αντρίκος μας σήμερα κοιμήθηκε (τελευταίο γεύμα στις 10) μέχρι τις 3.30 (δηλαδή 5.30 ώρες νηστικούλης!!!)και μετά 6.30.Μια χαρά, Παναγίτσα μου, το αγόρι μας! Το πρωί δεν κοιμόταν με τίποτα ούτε σλινγκ ούτε μινγκ (μήπως επειδή είχε και το μπαμπά σπίτι?)και τελικά κοιμήθηκε πριν λίγο, ουφ!Βγήκα να καθαρίσω το μεγάλο μπαλκόνι, αλλά κόντεψα να γίνω παγάκι και δεν!!Αυτά σας αφήνω να κάτσω λίγο και με το αντράκι μου (το μεγάλο ντε!).

κοριτσιαααααααααα ουουυυυυυυυυυ!!

βροχη και κρυο...καιρος για δυο???μμμμμμ...εχουμε νηστεια...παλι θα γυαλισει το ματι μου χιχιχι!!!

βικακιιιιιιιιιιιι, μπραβο στον πεπελινο...ε σιγα σιγα θα μαθει να κανει μονος του νανακια να ξεκουραζει και τη μανουλιτσα του!

μαριαεφη δοκιμασε να του σηκωνεις τα ποδαρακια προς την κοιλιτσα του να πιεστει το εντερακι, σε εμας πιανει!

μαρουσκακι μαλλον "το καιρος για δυο" κατι ηξερα που το εγραψα!!!

κατσε μεσα και ασε τα μπαλκονοπλυσιματα μη πουντιασεις και εχουμε αλλα εντακει?

και μιας και λεμε για χεσιματα ριξαμε ενα σημεραααααααα μεχρι τον λαιμο φτασανε χαχαχα κι οσο ελεγα πως σημερα δεν θα τον κανω μπανιο (λογω παγωνιας γιατι εχθες τουρτουριζε) αναγκαστηκα...και ο μικρος ειχε κοτοπουλιασει το μαναρι μου αλλα ξελαφρωσε ο καλος μου...αντε και στα δικα σας!!!!!!!!!!!

πολλα φιλια σε ολες τις μανιτσες και τα μπεμπονια!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...