Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σου Ανετ!

Άντε να μαζευόμαστε σιγά, σιγά...

Κορίτσια εγώ μπήκα και επισήμως στον 5 και δεν το πιστεύω!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλο το vasdelaki !!!!!

Αντε vasdelaki το φαγαμε σχεδον και το δευτερο τριμηνο!!!

εγω με τον καφε δεν εχω καμια λαχταρα γιατι δεν πινω καφε ..πρεπει να εχω να πιω απο το 2004 ...

Αχ, πώς αντέχεις!

Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς καφέ.....:mrgreen:

qwlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τί κάνετε? Εγώ επέστρεψα μόνο για σήμερα από το εξωχικό και αμέσως μπήκα να διαβάσω νέα σας... Χαίρομαι που είστε όλες καλά... vasdelaki με το καλό ο αγόραρος.. Άντε να δω κι εγώ άμα στις 3/9 που έχω απλή επίσκεψη, δούμε τίποτα να προεξέχει!!χιχι!:P

Βρε κορίτσια, δεν νομίζω να είναι η ιδέα μου αλλά εσείς τί λέτε?

Την περασμένη πέμπτη, αν θυμάμαι καλά, είχα νιώσει κάτι σαν μούδιασμα ακριβώς στα αριστερά του αφαλού μου, αλλά πολύ αχνό.

Μετά, το σάββατο το βράδυ πάλι, εκεί που καθόμουν στα δεξιά του αφαλού μου ένα στυγμιαίο σαν "χτύπημα"!!

Και εχθές το βράδυ που ξάπλωσα για να κοιμηθώ, αριστερά πάλι του αφαλού μου αλλά λίγο πιο κάτω αυτή τη φορά, δύο γρήγορες και έντονες κινήσεις σαν το χτύπο καρδιάς κάπως!

Λέτε να είναι το μωράκι μου και να μου'κανε αισθητή την παρουσία του από τώρα?Συγγνώμη αν σας ζάλισα, αλλά να μην χαίρομαι και τσάμπα!!!!! :P

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλησπέρα!Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό...η μπεμπούλα είναι μια χαρά...έχει πολύ περίεργη στάση κάθεται με τα πόδια πρός τα κάτω και τα έχει και ελαφρώς γυρισμένα πρός τα πάνω με αποτέλεσμα να ακουμπάνε στο κεφάλι της...:) γι'αυτό την νιώθω τόσο έντονα εξωτερικά και παθαίνω συνέχεια κράμπες κάτω χαμηλά...

Η μαμάκα της έχει πάθει τενοντίτιδα στο πόδι και ο γιατρός συνέστησε ξεκούραση...κι επίσης έπαθα μία μικρή κρίση όταν ανέβηκα στην ζυγαριά...άτιμο πράγμα οι διακοπές...Σκέφτομαι να ξεκινήσω γιόγκα...τι λέτε????

Εγώ αναγκάστηκα να τον κόψω τον καφέ γιατί με κάθε γουλιά σκεφτόμουν το τσιγάρο...γουλιά δεν πήγαινε κάτω...αφήστε που μου προκαλεί εκνευρισμό με αποτέλεσμα να ανεβάζω πίεση...άντε στο τσακίρ κέφι να πιώ κανένα ντεκαφεϊνέ...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Το μωράκι ήταν, Λιάνα μου!:tongue: Σε λίγο θα σου χώνει και κλώτσους!!!!:P

Τζένη, τέλεια νέα! Μπράβο στην μπεμπούλα μας!Περαστικά στην μανούλα της!

Τώρα όσο για τον ντεκαφεινέ, έπινα κι εγώ αλλά όταν διάβασα ότι είναι φουλ στα χαμικά για να βγει η καφε'ί'νη, τον έκοψα...Καλύτερα πιες έναν αλλά κανονικό....

qwlrp3.png

Άυπνη κοριτσάκια, δε με παίρνει ο ύπνος ενώ έχει ωραία δροσούλα...Το νινί ακόμη τίποτα, καμία ένδειξη ότι είναι εδώ:(:(ρε κορίτσια, 16η εβδομάδα ελεος...Στο 1ο 17η και στο 2ο 16η τα είχα νιώσει...Οπότε κατέληξα ότι είναι κορίτσι ή ότι κάτι έχει...Ωραίο συμπέρασμα ε?Μου έστειλε και μια κοπέλα μήνυμα που είχαμε ίδια ΠΗΤ ότι το μωράκι της πάει και τα συνδύασα όλα, καταλαβαίνετε....:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερααααα!!μαζευομαστε πισω σιγα σιγα ..

Λιανα μου μην μου αγχωνεσαι ...προφανως ειναι το μωρακι σου και σιγα σιγα θα κανει ιδιατερα εντονη την παρουσια του ..

Τζεννη ολα καλα με την μπεμπουλα ...εχει παραξενο τροπο να βολευεται ...περαστικα και σε σενα ...προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο περισσοτερο μπορεις..

Φαγκρι μου μην σκεφτεσαι αρνητικα ...και εμενα που ειναι το δευτερο παιδι ακομη δεν εχει κανει την παρουσια του ,αν ειναι για να ηρεμησεις γιατι δεν κανεις εναν απλο υπερηχο σε ενα διαγνωστικο κεντρο ??

Vasdeli μου κλασσικα μεταμεσονυχτια!!!!!πρεπει να σουρτουκευεις πολυ στις δικαοπες!!!

Εγω ειμαι καλα αλλα το γρουσουζεψα χθες και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου ολο το απογευμα ...επεσε και κοιμηθηκα απο τις 10 ...σήμερα αισθανομαι παλι κουρασμενη αλλα οχι σαν χθες ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Vasdelaki άντε να σου ζήσει ο γιός!!!!Έχω αρχίσει να ανησυχώ...όταν ξεκίνησε το θέμα σχεδόν όλη η λίστα ήταν ρόζ και ξαφνικά εμείς τα κοριτσάκια αρχίσαμε να γινόμαστε μειοψηφία!!!:D :D :D Στηρίζω τις ελπίδες μου στα κοριτσάκια που δεν το έχουν δεί ακόμη...

Mariaefi μου θαυμάζω την υπομονή σου...εγώ στην θέση σου θα είχα σηκωθεί και θα είχα φύγει...

Καλέ τι γαϊδούρα που είμαι...παραλίγο να το ξεχάσω...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορτάζουσες Mariaefi & Fangri να είστε γερές να σας χαίρονται αυτοί που σας αγαπάνε!!!

καλως ηρθες!!

φιλακια στην κοιλιτσα σου!!!

ευχαριστουμε για τις ευχες!!!!!!!!!!!

καλημεραααααααααααααααααα ολη μερα!!!

τζενακι καλως ορισες στη βαση.αχ τι ωραια που σας κλωτσαει η μπεμπουλα σας!!!χαδακια απτις θειουλες να της δωσεις οκ?

πως εισαι εσυ?

joa μου, πολυ ησυχο το νινακι σου, αχου το μωλεεεεεεεε, αλλα καλομελετα, οταν θα αρχισει να ριχνει αβερτα θα λες "βρε κατσε λιγο ησυχο" χαχαχα

ο μπομπιρας σου τι κανει?

βασδελακι, πιστη στο φορουμ, τι κανεις κουκλιτσα?πως περνας?

φιλακια και στις υπολοιπες κουκλες!!!

εμεις εχθες μετα το σουπερ την καναμε για μπανακι στη ψαθα (γυρω στις 6,μη φανταστειτε), αααααααχ τι τελεια που ηταν, η θαλασσα πεντακαθαρη, ζεστη και γεμισα της μπαταριες μου,το πρωτο μπανακι με το μωρακι μου, κολυμπουσαμε μαζι χαχαχα, εγω σαν τη γιαγια χαχαχαχα στα ρηχα και κουνουσα μονο χερια χαχαχχαα, με τη καπελαδουρα στο κεφαλι και δωστου χαιδεμα στη κοιλια κι εγω και ο μπαμπας μας και ελεγε καθε τρεις και λιγο "κολυμπαει το παιδι μου?" πολυ γελιο... το μονο κουραστικο ηταν η αλλαγη μαγιο καθε που εβγαινα απτη θαλασσα!!!

απολαυσαμε και το ηλιοβασιλεμα και μετα πισω, μπανακι και υυυυυυυυυπνοοοοοοοοο!!!

τωρα ξυπνησα χαχαχχα

τελειο μου ακουγετε!!

ο δεν μπαμπας φαντασου τι θα κανει του χρονου!!!χαχαχαχα!!!

και εμεις χτες πηγαμε στη θαλασσα 10 μιση το βραδυ και κατσαμε μεχρι τις 1 ειχαμε ξαπλαρει στις ξαπλωστρες τα παιδια παιζανε ειχαμε παρει και σουβλακια μια χαρα!

Διαφημίσεις

Άυπνη κοριτσάκια, δε με παίρνει ο ύπνος ενώ έχει ωραία δροσούλα...Το νινί ακόμη τίποτα, καμία ένδειξη ότι είναι εδώ:(:(ρε κορίτσια, 16η εβδομάδα ελεος...Στο 1ο 17η και στο 2ο 16η τα είχα νιώσει...Οπότε κατέληξα ότι είναι κορίτσι ή ότι κάτι έχει...Ωραίο συμπέρασμα ε?Μου έστειλε και μια κοπέλα μήνυμα που είχαμε ίδια ΠΗΤ ότι το μωράκι της πάει και τα συνδύασα όλα, καταλαβαίνετε....:(

ε τωρα τι ειναι αυτα που λες!!

αν θες να σου φυγει το αγχος κανε εναν υπερηχο!

νομιζω οτι ειναι νωρις ακομη παντως!

Μαρία, όλα είναι καλά, κορίτσι μου, μην ανησυχείς!!!

Απλά, αυτή είναι μια διαφορετική εγκυμοσύνη....Αλλά όπως λέει και η Μαρίαέφη κάνε ένα εκο για να σου φύγει το άγχος...Η άλλη κοπέλα τι έπαθε;έχασε το μωράκι της;:( Γιατί;

Εγω καταφερνω και μπαίνω μεταμεσονύχτια γιατί τότε μπαίνει και ο γείτονας!!!(κλοπι ιντερνετ κάνω εδώ!!!!)

Ηλιάννα, που είσαι καλέ; παντρεύεσαι και μας ξέχασες!

qwlrp3.png

Μαρία, όλα είναι καλά, κορίτσι μου, μην ανησυχείς!!!

Απλά, αυτή είναι μια διαφορετική εγκυμοσύνη....Αλλά όπως λέει και η Μαρίαέφη κάνε ένα εκο για να σου φύγει το άγχος...Η άλλη κοπέλα τι έπαθε;έχασε το μωράκι της;:( Γιατί;

Εγω καταφερνω και μπαίνω μεταμεσονύχτια γιατί τότε μπαίνει και ο γείτονας!!!(κλοπι ιντερνετ κάνω εδώ!!!!)

Ηλιάννα, που είσαι καλέ; παντρεύεσαι και μας ξέχασες!

χαχα!!

εμεις παλι μιας και ειμαστε πολλοι εδω δεν πολυμπαινω....

ειδες vasedelaki περναει ο καιρος τελικα εγω 11 Οκτωβρη μπαινω στο 3 τριμηνο πρωτα ο θεος...!!

5 Σεπτ εχουμε βαφτιση 67 χλμ απο το Ηρακλειο αλλα δεν το ρισκαρω θα κατσω να ηρεμησω και μετα τους επισκεπτες χρειαζετε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...