Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ελπίζω να φταίει η 2η φάση ταχείας ανάπτυξης γιατί αν υποψιαστώ ότι μεταλλάσσεται σε Γρηγόρη νούμερο 2 θα αυτοκτονήσω σήμερα...Α, αύριο σαραντίζουμε αν θυμηθώ να πάω, θα βάλω υπενθύμιση, χωρίς πλάκα...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καιγω το ιδιο δραμα με το μαρσιπο..

υπνος-υπνος-υπνος μες τη μερα και το βραδυ μετα τις 4.30-5 ξαγρυπνια...

σημερα περιμενα πως κ πως νάρχισει ο Αυτιας, να εχω μια παρεα...

αυριο σαραντιζουμε οεο!!

Μαρουσκακι κιεσεις!!!

με αυτο το χιονια που προμηνυεται ωστοσο,

μας βλεπω να παιρνουμε παραταση στις εξοδους μας,

που να το βγαλω το λεχουδι..φοβαμαι!

αλλη μια "συντομη" νυχτα ξεκιναει..να δουμε τι ωρα θα εχουμε εγερτηριο σημερα..

καληνυχτα μανουλες κ παιδακια!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπέρα!

Καλό σαραντισμό να έχετε κορίτσια, άντε και καλές βόλτες!

Ιωάννα μου 5500 κιλά κι όλας?ποιός σας πιάνει!

Επιτέλους σήμερα πήγα και έκανα την καμπύλη, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Καμπύλη 100 γρ.

0 - 94

30 - 170

60 - 155

90 - 131

120 - 98

Καλή μου φάνηκε αλλά περιμένω και την γνώμη της "γιατρού" μας!

Αυτή τη φορά υπέφερα για να την κάνω, πέρα από την αηδία που ένιωσα που ήταν χειρότερη από όταν ήμουν έγκυος δεν άντεχα με τίποτα την σύριγγα...δεν ξέρω γιατί αλλά από την γέννα και μετά δεν αντέχω ούτε αίμα να δώ ενώ πιό πρίν ήμουν φανατική των θρίλερ και ότι αηδίας υπήρχε τώρα σε κωμωδία να δώ κάτι βίαιο αλλάζω κατευθείαν σταθμό...άντε να δούμε τι άλλο κουσούρι μου έχει αφήσει αυτή η γέννα!

Το μαμίσιο γάλα που περισσεύει μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες 6 ώρες αλλά να συντηρηθεί σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Μπορείς να ζεσταίνεις το καινούργιο και να προσθέτεις το υπόλοιπο μετά. Αυτό μας το είπε ο παιδίατρος μας ο Παπαβέντσης Στέλιος που είναι σύμβουλος θηλασμού και μάλιστα έχει γράψει το άρθρο που ανέβασε η Βίκυ. Την έχω καταβρεί γιατί δεν μου άρεσε καθόλου να πετάω το δικό μου γάλα...τόσο κόπο κάνω!

Κορίτσια σας είπα πόσο τυχερή είμαι?Εδώ και λίγες μέρες η μικρή από τις 10 το βράδυ ξυπνάει στις 5-6 και μετά στις 9!!!!Αρχίζει και μειώνει αυτό το ενδιάμεσο γεύμα που σημαίνει ότι έτσι όπως πάει σε λίγο θα κόψει τελείως το βραδυνό!!!!!!!!Γιούπι!!!!!!!!!!!

Κι η δικιά μου το ίδιο κάνει με το σλίνγκ προχτές κοιμόταν 3,5 ώρες :shock::shock::shock::shock: αλλά άν τη βγάλω στο λεπτό ξυπνάει...πάντως όσο ξεκούραστος κι άν είναι ο μάρσιπος η πλάτη μου πονάει φρικτά από ένα σημείο και μετά...έχω τρείς μέρες να κοιμηθώ από τον πόνο στην πλάτη άν και μου είπαν ότι φταίει η επισκληρήδιος...ισχύει κάτι τέτοιο????

I3hdp3.png

καλε που ειναι το μυνημα μου???

τεσπα!

καλημερα!!!!ευχαριστω για τα περαστικα!ναι ειναι καλα τωρα το Εφακι μου!πηγε κ σχολειο.Χτες κοιμηθηκα κ το μεσημερι 1 ωρα πολυ καλα!

Λιανα σουπερ ο μπεμπης!!

αχ κοριτσακια μεγαλωνουν τα μπεμπακια κ αρχιζουν τις τανζανιες απο οτι διαβαζω!

κ εμενα δεν ειχε ενεργηθει ο καλος μου 4 μερες κ ετσι χτες καναμε κλισμα!

εμενα Τζενη δεν μενει κ τιποτα για να φυλαξω χτες ηπιε δικο μου απο μπουκαλι (2 φορες συλλογη) 250!και σε δυο ωρες πειναγε παλι!!

τι ειναι αυτος βρε παιδια εξαρτηση τρελη απο το μαμισιο!

για το γιατρο σας ειπα οτι τελικα πηγα ξανα στην παλια?

1.ο νεος μου ειχε πει οτι θα περνει 1 επισκεψη κ για τα 2 παιδια αλλα οταν τα πηγα του εδωσα 50 ευρω κ ενω περιμενα τα ρεστα μου ειπε ειμαστε ενταξει(30 μου ειχε παρει την πρωτη φορα) και φυσικα χωρις αποδειξη!

2.δεν εχει μηχανημα να μετραει τον κορεσμο(σε περιπτωση βρογχιτιδας)του οξυγονου.

3.δεν κραταει αρχειο αλλα ουτε βαζει τα παιδια σε κλιμακες υψους βαρους και δεν εγραψε τιποτα στα βιβλιαρια τους!!

οποτε πισω στην παλια σαν γιατρος ημουν ευχαριστημενη πολυ απλα οταν αλλαξε τηλ δεν μας ενημερωσε και εγω νευριασα τοτε...

βεβαια του ιατρειου δεν αλλαξε κ ετσι την δικαιολογω λιγακι ομως...

τελικα πολυ δυσκολο ειδικα εδω στο Ηρακλειο ρε γμτ..μενουμε κ μακρια κ δεν ερχονται κ στο σπιτι...

Καλησπέρα μανούλες τι κάνετε;; Τα μωράκια σας;;;

Εμείς είμαστε καλά αγκαλιά και νανι!!!

Μαράκι μου να σε ρωτήσω τι είναι αυτο το μηχάνημα;;

Ούτε Εμένα μου σημείωσε πάνω στις καμπύλες...είναι υποχρεωτικό;;

Να υπόθεσω ότι με την αδελφή σου Όλα καλά!!

Βυκακι μου σ΄ ευχαριστώ πολυ για το mail θα το ξαναπροσπαθησω σήμερα!!!

Φιλάκια σε όλες σας και στα μωράκια σας!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

μολις με πηρε η αδελφη μου!!

ολα καλα κ με τα δευτερα αποτελεσματα!απορω πως βγηκε τοσο λαθος η αυχενικη...

Ευακι μου ειναι κατι που μοιαζει με μανταλακι κ το βαζουν στο δακτυλο κ μετραει τον κορεσμο.

σημερα η Εφη εχει πρασινες μυξες....:(

Γεια σας μανουλιτσες...τι κανετε???Εμεις καλα,χθες δεν ειχε υπνο,σημερα ομως αναπληρωνει τον χθεσινο,ξυπναει,τρωει και ξανακοιμαται...το βραδυ να δουμε,μας βλεπω να βρυκολακιαζουμε:confused: δεν πειραζει τουλαχιστον εκανα τις δουλιτσες μου σημερα!

Ιωαννα δεν εχω παρει ρηλαξακι ακομα,δε χρειαστηκε μεχρι στιγμης.Χθες μου εφερε μια συναδελφος ενα καρεκλακι φαγητου που κανει και για νεογεννητα και καθεται το βρεφακι σε ορθια θεση.Το δοκιμασαμε και εκατσε για λιγο και κοιτουσε γυρω γυρω,ηταν πολυ ωραια!!!Εγω εφτιαχνα τη ζυμη για τα μπιφτεκακια μας και της ελεγα τι υλικα βαζουμε μεσα....

Το παραξενο ειναι πως μολις τη βαζω στην καλαθουνα για υπνο κοιμαται και μετα απο 5 λεπτα ξυπναει κλαιγοντας,παω της μιλαω για λιγο και ξανακοιμαται αμεσως!!!τι παιδι ειναι αυτο δεν της αρεσουν οι μοναξιες....αραγε στην καλαθουνα ως ποτε να την κρατησω...?

Μια χαρα ο μπεμπινος φτου φτου κσι ο driver super....xaxaxa

Βικυ μουτι κανετε??ο γελαστος?ευχαριστω για τις συμβουλες...να ζησει το γλυκουλι σου που εγινε κιολας 2 μηνων...καλε πως περναει ο καιρος....!!!!!!

Αννετακι μου εχεις πολυυυυυ δικιο,το πιο σημαντικο για μενα ειναι να'σαι εσυ καλα πρωτα για να ειναι καλα και το μπεπονι σου....

αχου το αγορακι σου αρχισε τα αγκουυυυυυ......σε φανταζομαι!!!!!λοιπον ραντεβου μολις φτιαξει ο καιρος.

Μαρουσκακι σαραντισαααααατεεεεεεεε.........το θυμηθηκες????

Ευακι τι ωραια κανατε τα ψωνια σας μαζι με το μωρουλι...τελεια!!!Τι χρωμα το πηρες το αστερακι σου....?τα κοιταζα σημερα,εχει πολλλα ωραια και ποιο να διαλεξεις!!!

Ελενη υπομονη πουλακι μου...ειναι του ξενυχτιου η μπουμπου!τουλαχιστον οταν κοιμαται προλαβαινεις να κοιμηθεις?

Τζεννη κι εμενα μου ειπε να κανω καμπυλη σε ενα μηνα περιπου!!!για να δουμε!Οσο για το γαλα πολυ καλο αυτο που λες...δεν θελω με τιποτα να το πεταω...!!!!!κριμα!!!Μια χαρα η μπουμπου...φτιαχνει το προγραμμα της...τελεια!

Μαρακι πολυ χαιρομαι για το Εφακι,αντε να βρειτε τους ρυθμους σας παλι.Τελεια και με την αδερφη σου.ΦΙλακια στα ζουζουνια σου...

Φιλακια σε ολες τις μανουλες και στα μωρουλινια σας ματς μουυυυυυυτς

Το προσεξατε εχουμε κι εμεις γενεθλιακια σημερα....yes!!!

1a0fd6e0b8.png

Σαραντίσαμε ....Το θυμήθηκα 3.45 και 4.30 είχα ραντεβού, πάλι καλά...Ο Αντρίκος κοιμόταν και δεν κατάλαβε ούτε ευχή ούτε τίποτα!Πάει κι αυτό, τώρα τρέμετε δρόμοι αν και με τον παλιόκαιρο μας βλέπω να βγαίνουμε Πρωτομαγιά:mad::mad:Πάντως, χωρίς πλάκα αν βελτιωθεί ο καιρός μετά το πρωινό γάλα θα βγαίνουμε για κανα δίωρο και πίσω για μαμ.Το έκανα και στ' άλλα 2 θα το κάνω και τώρα, γιατί και το μωρό περνάει καλά και η μαμά και η ώρα περνάει πιο ευχάριστα από το να είσαι σπίτι...;)

Νικάκι, κανένα νινί σ' αυτήν την ηλικία δε θέλει μοναξιές!

Μαράκι μου, πολύ χάρηκα για την αδερφούλα σου και για την Εφούλα σου!Για τη μύξα ορό, μη σου πω και γάλα και στην Έφη... Ο κρητίκαρος είναι στην φάση ταχείας ανάπτυξης νούμερο 3, ε!!

Ευάκι, εμένα το σλινγκ που παρήγγειλλα ήρθε σήμερα και βολεύτηκα αμέσως, απλώς δεν τον έχω συνεχεια εκεί μη σαπίσει στον ύπνο!!Πάντως τα φυλλάδια είναι πολύ κατατοπιστικά είναι αυτά που σου έστειλε κι η Βίκυ μας.

Μαμά πάπια, τι κάνουν τα παπιά σου?Ο Παπαλίνος (α, καλό ε?) σου, καλά?

Αννετάκι, σε πήρα στο σταθερό αλλά μάλλον τρώγατε ε?Όλα καλά με το χάπι?

Ελένη, εγώ όταν δεν αντέχω τον παίρνω για λίγο στο κρεβάτι μου και κοιμάται πιο γρήγορα.Ξέρεις τι φοβάμαι?Άμα 5 η ώρα τον αρχίσω στις βόλτες μπορεί να γουστάρει και μετά να το κάνει σύστημα, ε, δε λέει!!Την είχα πατήσει έτσι στον πρώτο, κάθε μέρα βάρδια, 4-6:shock::shock:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Γεια σου Μαρουσκακι...

βρε πουλακι μου ναι αλλα και στον υπνο...μου φαινεται περιεργο πως το καταλαβαινει οτι δεν εχει καποιον διπλα ενω κοιμαται...τεσπα ετσι κι αλλιως ειναι τελειο που ηρεμει αμεσως και κοιμαται και δεν κλαιει περισσοτερο.Καθε μερα κανει και καινουργιες γκριματσες μας εχει τρελανει...σημερα μας κατουρησε κιολας κι εμενα και τον πατερα της την ωρα που την πλεναμε...ψοφησαμε στο γελιο και εκεινη χαμογελουσε...τυχαιο???

Κι εγω με τον καιρο που εχει μαλλον για Μαη μας βλεπω να βολταρουμε....το διωρακι super μου ακουγεται μακαρι να φτιαξει ο καιρος και να παρουμε τους δρομους....χαχαχα και μετα ποιος μας πιανει...!

1a0fd6e0b8.png

Kοιμήθηκε και το μικράκι για βράδυ...Αχ, σήμερα νιώθω τόσο ξεκούραστη! Ίσως επειδή ήρθαν τα πεθερικά κι η αδερφή μου και πέρασαν οι ώρες πιο εύκολα, ίσως επειδή πήγα σούπερ-μάρκετ, τουτέστιν βγήκα από το σπίτι (Βικάκι, μη βαράς, εντάξει?Είπαμε είμαι μαζόχα...:tongue:).

Βικάκι, διαβάζω έπεσε πολύ μαγείρεμα ε?Εύγε κοπελάρα μου!Δεν έχω δίκιο όμως?Πίστευες εσύ όταν είχες μόνο την Ηλέκτρα ότι θα ερχόταν στιγμή να έχεις 3 παιδάκια και να έχεις κουράγιο αφού κοιμηθούν να μαγειρέψεις όλον τον Τσελεμεντέ??Κι όμως, γίνεται...Η μαμά μου ακόμη απορεί με μένα που μια ζωή ήμουν μ' ένα βιβλίο στο χέρι κι άλλη δουλειά δεν έκανα κι έλεγε τι θα κάνει αυτό το παιδί άμα παντρευτεί που δε θα μπορεί να διαβάζει... Κι όμως, και την αγαπημένη μου ασχολία συνεχίζω (πρώτα θα πεθάνω και μετά θα σταματήσω να διαβάζω!) και το σπίτι μου φροντίζω και τα παιδάκια μου!Άρα ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!Ακούτε πρωτομανούλες απελπισμένες??

Ρε Νίκη, είμαι εντελώς γαιδούρα, 5 του μηνός και δεν σου ευχήθηκα γιατον πρώτο σας μήνα!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Ε, ώρα να πάω για ύπνο, κοιμήθηκε ως κι ο άντρας μου πριν από μένα, το ξεφτίλισα, γειαααααααα!:-P:razz::-P:razz:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Ειπα να κανω λιγη αποτοξινωση(Μαρουσκα,ακους); περασα ενα ομορφο 2ημερο και ειδικα σημερα που βγηκαμε οικογενειακως! Ο δε Λασκαρης εχει ηρεμησει πολυ ή εμενα μου φαινεται ετσι επειδη συνηθησα...παντως η κορη μου με βοηθα απειρα,λεμε! Τον κοιμιζει ρε παιδια!και δεν το πιστευω!και αυτος κανει σαν τρελος για παρτι της!Σημερα κοιμοταν στην καροτσαδα και στο σπιτι εφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι 11.30!ΤΖΕΝΗ,καλη μου φαινεται η καμπυλη.Οσο για το γαλα το μητρικο μακαρι να αντεχει τοσο!Αφου το λεει και ο γιατρος.ΜΑΡΟΥΣΚΑ,το σλινγκ αυτα εχει...προσπαθησε να τον βαζεις με το μαρσιπο σαν κουβερτουλα και αλλη κουβερτα μετα απο πανω.ΝΙΚΑΚΙ, γινατε 1 μηνα!ΑΝΕΤ που εισαι παιδι μου;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες τι κάνετε?

Εμείς εδώ τα δύο μας (ο μπαμπάς μας έχει προπόνηση) καθόμαστε και λέμε να δούμε κανένα DVD!

Μαρουσκάκι μου και χτές που πήγα για καφέ και τον έβαλα νόμιζω ότι κάτι κάνω λάθος και δεν μπορώ να του κρατήσω το κεφαλάκι του!!

εγώ το πήρα μόνο για τις βόλτες μας όχι για ύπνο ή για να τον έχω εκεί όταν είμαστε σπίτι!!!!

Νικάκι εγώ πήρα το λαδί με λιλά ρέλι (μην είναι πολύ μουντό) αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω ότι το έχω βολευτεί!!:(

Μαρία μου τι καλά που όλα πήγαν κατ'ευχή για την αδελφή σου με το καλό!!

Ούτε εμένα έγραψε στις καμπύλες τίποτα η γιατρός, όσο γι'αυτό το μηχάνημα στο κοιτάει κάθε φορά ή όταν έχεις πρόβλημα???

Κοριτσάκια σασ φιλώ όλεσ γλυκάσ και τα κουκλία σας μς φωνάζει ο έρωτας μου

0eOLp2.png

καλησπερα, χρονια πολλα, καλη αποκρια και καλα κουλουμα για αυριο!

μου λειψατε πολυ πολυ κουκλιτσες μου!

βλεπω τα νινακια μας εχουν αρχισει και φτιαχνουν το προγραμμα τους!

μπραβο μπραβο!!!

κι εμεις ειμαστε πολυ καλα, χορτατοι...ξεκουραστοι και παιχνιδιαρηδες!!!και ολο χαδακια και γλυκολογα θελουμε!!!

τι αλλο ηθελα να πω...ξεχασα...μολις θυμηθω θα επανελθω!!!μου εμεινε κουσουρι τελικα αααααααααχ:-P

α ναι...βαλαμε δυο νεες φωτο να καμαρωσετε τις διπλουλες και τα προγουλακια μας!

μολις με πηρε η αδελφη μου!!

ολα καλα κ με τα δευτερα αποτελεσματα!απορω πως βγηκε τοσο λαθος η αυχενικη...

Ευακι μου ειναι κατι που μοιαζει με μανταλακι κ το βαζουν στο δακτυλο κ μετραει τον κορεσμο.

σημερα η Εφη εχει πρασινες μυξες....:-(

μαρακι μου, πολυ χαιρομαι για τα νεα της αδελφουλας σου!!!ολα καλα μεχρι τελους χωρις αγχη και ταραχες ευχομαι!

σιδερενια και η μικρη...οσο για τις μυξες, λογικο μετα απο το νοσοκομειο να ειναι πιο ευαλωτη και με το παραμικρο η μυξα να παριστανει τη βρυσουλα, περαστικα και παλι, αντε να φτιαξει ο καιρος να ηρεμησουμε

Καλησπέρα μανούλες τι κάνετε;; Τα μωράκια σας;;;

Εμείς είμαστε καλά αγκαλιά και νανι!!!

Μαράκι μου να σε ρωτήσω τι είναι αυτο το μηχάνημα;;

Ούτε Εμένα μου σημείωσε πάνω στις καμπύλες...είναι υποχρεωτικό;;

Να υπόθεσω ότι με την αδελφή σου Όλα καλά!!

Βυκακι μου σ΄ ευχαριστώ πολυ για το mail θα το ξαναπροσπαθησω σήμερα!!!

Φιλάκια σε όλες σας και στα μωράκια σας!!

που εισαι χαζομανουλα?ο μικρουλης χελωνουλης τι κανει?να μου τον φιλησεις ναι?

Γεια σας μανουλιτσες...τι κανετε???Εμεις καλα,χθες δεν ειχε υπνο,σημερα ομως αναπληρωνει τον χθεσινο,ξυπναει,τρωει και ξανακοιμαται...το βραδυ να δουμε,μας βλεπω να βρυκολακιαζουμε:confused: δεν πειραζει τουλαχιστον εκανα τις δουλιτσες μου σημερα!

Εγω εφτιαχνα τη ζυμη για τα μπιφτεκακια μας και της ελεγα τι υλικα βαζουμε μεσα....

χαχαχαχα καλοοοοοοοοο!!!προβλεπω να μεγαλωνεις την επομενη μαστερ σεφ!!!!!!

Αννετακι μου εχεις πολυυυυυ δικιο,το πιο σημαντικο για μενα ειναι να'σαι εσυ καλα πρωτα για να ειναι καλα και το μπεπονι σου....

αχου το αγορακι σου αρχισε τα αγκουυυυυυ......σε φανταζομαι!!!!!λοιπον ραντεβου μολις φτιαξει ο καιρος.

αχ με εχει τρελανει νικακι μου, σημερα σταματουσε το φαι, με κοιτουσε στα ματια και μου μιλουσε...μου ερχοταν να τον ρουφηξω τον ατιμουλη!!!

εννοειται μολις φτιαξει ο καιρος θα τα πουμε!!!

Ευακι τι ωραια κανατε τα ψωνια σας μαζι με το μωρουλι...τελεια!!!Τι χρωμα το πηρες το αστερακι σου....?τα κοιταζα σημερα,εχει πολλλα ωραια και ποιο να διαλεξεις!!!

εμας δεν μας αρεσει το σλινγκ...η χρειαζομαι ιδιαιτερα γιατι κανω κατι λαθος!παντως λιγο που τον φορεα πανω μου η πλατη και η μεση μου ανασαναν!

Το προσεξατε εχουμε κι εμεις γενεθλιακια σημερα....yes!!!

να ζησετε...να ζησετε νικακι μου!!!φιλακια στο μαριαντακι μας!

Σαραντίσαμε ....Το θυμήθηκα 3.45 και 4.30 είχα ραντεβού, πάλι καλά...Ο Αντρίκος κοιμόταν και δεν κατάλαβε ούτε ευχή ούτε τίποτα!Πάει κι αυτό, τώρα τρέμετε δρόμοι αν και με τον παλιόκαιρο μας βλέπω να βγαίνουμε Πρωτομαγιά:mad::mad:Πάντως, χωρίς πλάκα αν βελτιωθεί ο καιρός μετά το πρωινό γάλα θα βγαίνουμε για κανα δίωρο και πίσω για μαμ.Το έκανα και στ' άλλα 2 θα το κάνω και τώρα, γιατί και το μωρό περνάει καλά και η μαμά και η ώρα περνάει πιο ευχάριστα από το να είσαι σπίτι...:wink:

σιδερενιοι να ειστε!!!σε πηρα για τις ευχες αλλα μαλλον τρωγατε!!!

Αννετάκι, σε πήρα στο σταθερό αλλά μάλλον τρώγατε ε?Όλα καλά με το χάπι?

μαρουσκακι δεν εχω αναγνωριση αλλιως θα σε επαιρνα πισω...το τηλ χαμηλωμενο και καταλαβαινεις...μπορει και να κοιμομασταν!:-D

ολα καλα με το χαπι...το ζιζι τουμπανο και εσταζε το γαλατακι του ζεβρουλη μου (αχ το σκεφτομαι και μου ερχεται να κλαιω) αλλα σεξουαλιστικα και ξεχαστηκα χιχιχι

Ελένη, εγώ όταν δεν αντέχω τον παίρνω για λίγο στο κρεβάτι μου και κοιμάται πιο γρήγορα.Ξέρεις τι φοβάμαι?Άμα 5 η ώρα τον αρχίσω στις βόλτες μπορεί να γουστάρει και μετά να το κάνει σύστημα, ε, δε λέει!!Την είχα πατήσει έτσι στον πρώτο, κάθε μέρα βάρδια, 4-6:shock::shock:

εμεις δυο μερες κοιμομαστε στο δικο μας κρεβατακι...εγκαταλειψαμε τη μανουλα...και ξυπναμε στο τετραωρο...αλλα τα βραδυνα γευματα ειναι μικρα...80γρ, 70γρ...και ανησυχω μηπως δεν τρεφεται οπως πρεπει...αλλα φοβαμαι να τον πιεσω...ξερετε...οποιος καει απτον χυλο φυσαει και το γιαουρτι

Γεια σας κοριτσια! Ειπα να κανω λιγη αποτοξινωση(Μαρουσκα,ακους); περασα ενα ομορφο 2ημερο και ειδικα σημερα που βγηκαμε οικογενειακως! Ο δε Λασκαρης εχει ηρεμησει πολυ ή εμενα μου φαινεται ετσι επειδη συνηθησα...παντως η κορη μου με βοηθα απειρα,λεμε! Τον κοιμιζει ρε παιδια!και δεν το πιστευω!και αυτος κανει σαν τρελος για παρτι της!Σημερα κοιμοταν στην καροτσαδα και στο σπιτι εφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι 11.30!ΤΖΕΝΗ,καλη μου φαινεται η καμπυλη.Οσο για το γαλα το μητρικο μακαρι να αντεχει τοσο!Αφου το λεει και ο γιατρος.ΜΑΡΟΥΣΚΑ,το σλινγκ αυτα εχει...προσπαθησε να τον βαζεις με το μαρσιπο σαν κουβερτουλα και αλλη κουβερτα μετα απο πανω.ΝΙΚΑΚΙ, γινατε 1 μηνα!ΑΝΕΤ που εισαι παιδι μου;

αχ μωρε το ηλεκτρακι...τα κοριτσια βικυ μου ειναι μεγαλη βοηθεια τελικα...να μου την φιλησεις την μικρομανουλα!!!και τα αντρακια σου...και σε σενα ενα τεραστιο φιλι και μια μεγαλη αγκαλια!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...