Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μαυ μου 5 ωρες διαφορα τα γευματα ειναι πολλες ωρες ..το στομαχακι τους ειναι ανωριμο ακομη ..δεν μπορουν να μεινουν τοσες ωρες νηστικη...εμεις στο χρηστο ειχαμε προγραμμα φαγητου και το ακολουθυοσαμε παντα σε πειπεδο λεπτου αλλα απο τον 6-7ο δλδ ενδεκτικα

7γαλα 10 φρουτο 1 μεσημεριανο 5 κρεμα 8.30 -9 γαλα

Και Ελενη μου η μιλλυ ειναι ψηλη ..δες τις καμπυλες!!

Για τα γευματα στο λεω γιατι ως ψαρωμενη στο πρωτο την πατησα και αφηνα το παιδι να πειναει ...

Τζεννη δες τις καμπυλες στο βιβλιαριο .αν το παιδι ειναι μεσα στις καμπυλες και παιρνει ικανοποιητικα βαρος (πανω απο 120 γρ την εβδομαδα)τοτε ειναι ολα οκ!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγαπες μου μπηκα το πρωι ωραια ωραια να διαβασω τα νεα σας και να μιλησουμε αλλα δε με αφηνε με τιποτα η μπουμπου μου φαινεται μου κανει ζηλιτσες...σου λεει αφηνεις εμενα και πιανεις την κουβεντα.....χαχαχαχα1

Σημερα δεν ηθελε να κοιμηθει με τιποτα...μολις την εβαζα στην καλαθουνα της εβαζε φωνη...τι να πω με βλεπω κι εμενα για αστερακι αν συνεχισει ετσι,εχετε ακουσει καθολου για το slingezeee,μου το συστησε μια φιλη και ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο αστερακι.Απ'οτι εχω δει οι πιο πολλες εχετε το sling ετσι δεν ειναι??Μεχρι τωρα καθοταν ωραια ωραια στην καλαθουνα της η στην κουνια της και ακουγε μουσικουλα τωρα δεν τη βλεπω να ικανοποιειται μ' αυτα...οποτε πρεπει να δοκιμασουμε αλλα πραγματα και ρηλαξακι ισως??:idea:

Βικυ τι παιδι ειναι αυτο super εφτασε τα 6 κιλα ουαουυυυ.........Οσο για τη ΓΟΠ ευτυχως ειναι ηπια και ελπιζω να φυγει γρηγορα ξου ξου ξου....!ΕΓω αυτο το καφεδακι που ηπιατε εσεις το περιμενω 17 Μαρτιου που σαραντιζουμε..ελπιζω να μην εχει τρελο κρυο,φανταζεσαι να 'χει χιονια χαχαχαχα!!!!!!!!!

Βικυ μου να σε ρωτησω αν δωσω στη μπουμπου απο το αποθηκευμενο γαλα και περισσεψει στο μπιμπερο μπορω να το δωσω στο επομενο γευμα η το πεταω????Ολο ερωτησεις ειμαι αλλα τι να κανω θα μαθω σιγα σιγα που θα μου παει????:tongue:

Ελενη ποσο με νιωθεις....κι εγω εχω συνηθισει να 'μαστε τα δυο μαςκαι τωρα που ειμασταν τοση στο σπιτι ηταν αρκετα δυσκολο...ασε που η μπουμπου ηταν ολη την ωρα σε αγκαλια και τωρα πως να κατσει στην καλαθουνα οεο???

Μαρακι περαστικα για το Εφουλη σου,ολα καλα απο 'δω και μπρος ,αντε να ηρεμησετε σιγα σιγα.

Τζεννακι μου μια χαρα η μπουμπου εε??Για την καμπυλη εχεις παει τελικα???εγω αυριο εχω ραντεβου με τον ενδοκρινολογο!Το καλο ειναι πως πλεον τρωω οτι θελω εκτος πο αυτα που δεν πρεπει λογω θηλασμου....δηλαδη παλι δεν τρωω σοκολατοειδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρουσκακι μου που εισαι superwoman μου εσυ????τι εχει το μενου για αυριο...εγω φτιαχνω ολο μακαρονια και εσυ μου επιδιδεσαι στις καινουργιες συνταγες του Ακη...μα πες μου ποτε προλαβαινεις και τον βλεπεις????????πες μου θα τρελαθω..........χαχαχααχααχαχα κατι δεν κανω σωστα......κι εχεις και τρια ..σιγουρα κατι δεν κανω σωστα!!!!!!!

Ιωαννα μια χαρα σε βρισκω,το βραδυ τα κραταει τα κακακια για να κοιμηθει η μανουλα....

Αννετακι μουυυυυυ που εισαι??????σου στελνω γλυκα φιλακια και στους δυο σας εεε....

Φιλακια σε Ευακι,λιανα,μπαρμπη και σε ολες τις μανουλες!sorry σε οποια ξεχασα ειναι η ωρα δυσκολη....!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Καλημερααααα

Εμεις καλα αν και ο ταβανατος μας εκανε ναζακια το βραδυ...τον βαζαμε στο πορτ μπεμπε να κοιμηθει και νιαουριζε μολις τον βαζαμε στο κρεβατι μας ξεραινοταν στον υπνο..δοκιμασαμε 3 φορες και το ιδιο αποτελεσμα οποτε απο την Παρασκευη το μπεμπε μετακομιζει στο δωματιο του ..κατα τ΄αλλα μαλλον αρχιζουμε και φτιαχνουμε προγραμμα το βραδυ μιας και 3η βραδια στην σειρα στις 2 και επειτα 6 !!

Ο μεγαλος μου πρεπει να ειναι στην αρχη ιωσης ..ξεκινησε γκρινια ,λιγο βηχα ...και ποτε βρηκε να αρρωστησει??οταν εγω κανονισα να βγω το σαββατο....

Νικακι μου δεν εχεις ξεκινησει ακομη το ρηλαξ ??μεγα λαθος!!!ξερεις επειδη μοπρουν και βλεπουν και ειναι καπως πιο υπερηψωμενα τους αρεσει πολυ..εμενα ολη μερα εκει καθεται ..για σλινκ τι να σου πω ??εμενα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη αλλα οι κοπελες εδω ειναι ξετρελαμενες ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα με αυτό!

http://www.childit.gr/v2/index.php/childitnews/385-2011-03-03-03-56-54

Φοβερό άρθρο γροθιά στις μαμάδες και στους παιδίατρους Δυτικού τύπου.....με πρόγραμμα στο τάισμα και στο φαί....Αξίζει να το διαβάσετε!

Βικυ μου να σε ρωτησω αν δωσω στη μπουμπου απο το αποθηκευμενο γαλα και περισσεψει στο μπιμπερο μπορω να το δωσω στο επομενο γευμα η το πεταω????Ολο ερωτησεις ειμαι αλλα τι να κανω θα μαθω σιγα σιγα που θα μου παει????:tongue:

Όχι, δεν το δίνεις αν έχει ήδη ζεσταθεί μια φορά....:P

Διάβασα, Τζένη ότι ανησυχείς γιατί δήθεν η μικρή σου δεν πίνει πολύ γάλα. Ο γελαστός πίνει γύρω στα 130 γρ μαμίσιο όταν του το δίνω με το μπιμπερο. Παίρνει βάρος; Αν ναι, μην ανησυχεις..

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ΒΙΚΥ,

πολυ καλο το αρθρο, μπραβο!!!

εμεις σημερα ειμαστε πολυ καλα κοριτσια!

κοιμομαστε και στην καλαθουνα μας αυτην την ωρα..

(γκρεμιστηκε καποιος φουρνος σιγουρα!!!)

αφηστε κιολας, εχω τρελαθει απο τη χαρα μου.

νομιζω οτι εδω και κανα 2 μερες το μωρο μου χαμογελα και

το εννοει!!!!

:D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Kαλησπερα περα για περα και καλο μηνα αν και καθηστερημενα

ανοιξη μπαινει και πλησιαζουν μερες ηλιολουστες για βολτες με τα αστερακια μας!

εμεις ειμαστε πολυ καλα εφοσον εχουμε δυο μερες να πιουμε γαλατακι της μανουλας...το ξερνουσαμε ολο :-(

ρε κοριτσια μαλλον κατι τρεχει με το γαλα μου, μηπως ειναι πολυ λιπαρο(μεχρι και στο χημειο ηθελα να παω να δω τι γινεται)...μηπως δεν οφελει πλεον το μωρακι μου?

γιαυτο σημερα ξεκινησα τα χαπακια για να μου κοπει το γαλα ( :-(:sad::-( )μετα απο συνενοηση και πολυ κουβεντα με την παιδιατρο για τις αντιδρασεις του μικρου οταν του το εδινα...τελικα καταληξαμε εφοσον το βιολογικο του αρεσει πολυ και τον βοηθαει ωστε παιρνει βαρος να ενεργειτε και να μην εχει πονακια να συνεχισουμε μονο με αυτο.

σημασια εχει το μωρο μου και να το βλεπω χαρουμενο κι ευχαριστημενο και προπαντων χορτατο και οχι καθε τρεις και λιγο με αδειο στομαχακι απο τους εμετους

συγνωμη εαν σας στεναχωρησα αλλα δεν γινοταν διαφορετικα...εξαλλου το νινι μου το πρωτο που χρειαζεται ειναι η απεριοριστη αγαπη μου και η σωματικη και ψυχικη του υγεια (εφοσον τις τελευταιες μερες ετρωγε τοσο αργα που φταναμε το γευμα μας να κραταει μεχρι και 2,5 ωρες τα 150γρ)...μαλλον απτον φοβο του (μπορει να λεω και βλακειες...αφου δεν θυμουνται τα μωρα ετσι?)...κουραζεται, κοιμαται, μολις τον σηκωνω κλαιει αφου πειναει και ξανα τα ιδια...αντε να στρωσει και να ηρεμισει κι εκεινος κι αγω...η ωρα του φαγητου εχει καταντησει εφιαλτης.........

εσεις καλα μου ειστε?

νικακι welcome back honey...αντε να ανοιξει ο καιρος να κανουμε καμια τσαρκα!!!φιλια στα μαγουλινια της μαριαντουλας μας!!!

βικακι εισαι σουπερ, αχ πως μας βοηθατε ρε κοριτσια...ειστε πολυτιμες για εμας τις πρωτομανουλες να το ξερετε!!!

μαριαεφη μου σιδερενια η μικρη κοπελα μου!

ενα γλυκο φιλι και σε κεινη και στον κρητικαρο μας!!!και στη ταλαιπωρημενη μανουλα !!!

μαρουσκακιιιιιιιιιιιιιιιι σαγαπω και σε λατρευωωωωωωω!!!:wink:μπουμπουλινα μου εσυ!!!ευγε εεεεεεεεεεε!!!φιλια στα θηριακια!!!

ιωαννα μου καλε τι τζουτζουκος ειναι αυτος???(ο αντρας μου δεν το πιστευε οτι ειστε και 4 μερες πιο μικροι απο μας...αλλα το φτυσιμο πηγε συννεφο...φτου και ξαναμανα φτου σκορδα το πουλακι μου)να σου ζησει ο ξανθουλακος σου κουκλα μου!!!τι χαμογελο..τι πονηρα ματακια...αχ αχ αχ!!!και τι ομοιοτητα με τον χρηστακη!!!σαν αδερφια!!!χαχαχαχα

ελενακι φτου σας ι ετσι να συνεχισετε!!!

οσο για τα χαμογελα...και που εισαι ακομα!!!εμεις πλεον γελαμε σε οποιον μας λεει γλυκολογα!!!αλλα στη μανουλα μιλαμε κιολας!!!

αγκου, κα, μπουχ, α (το αγορι μουυυυυ..μονο πανες δεν φοραω χαχαχα!!!)

τα φιλια μου σε ολες τις τσουπιτσες!!!να μη μεινει καμια παραπονεμενη!!!

μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ανέτ, τι να πω...δεν ξέρω....πρώτη φορά ακούω να είναι άπεπτο το γάλα της μαμάς και να δέχεται το ξένο καλύτερα μωράκι. Αλλά όμως σημασία έχει να είσαι πρώτα εσύ καλά και μετά θα είναι και το νινί σου...Γιατί όμως, ρε πουλί μου, να μην χωνεύει το δικό σου;:confused: Το μητρικό είναι το πιο εύπεπτο γάλα....

Τέσπα...

Εμείς σήμερα γίναμε 2 μηνών!:-P

Πήγαμε βόλτα με το μάρσιπο και στο γυρισμό μου βγήκε ξυνο μιας και δεν κοιμόταν με τίποτα...Τελικά κοιμήθηκε πάνω στον vasdelo!

Και,ναι!!! Μαρούσκα με το που κοιμήθηκε έκανα 1 γαλατόπιτα, γλυκό μωσα'ι'ικό για τα παιδιά και τον κιμά για τα αυριανά μακαρόνια...και καθώς τα έκανα όλα αυτά σε σκεφτόμουνα εσένα και εκείνο το θε'ι'κό που είχες πει για τις αντοχές που έχουμε και δεν ξέρουμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν....

Και τώρα πάω για ύπνο πριν θηλάσω και πάλι....

qwlrp3.png

Καλημεραααααα

Εμεις ειμαστε καλα ..το μεγαλο μου παιδι ειχε παρτυ σημερα στο σχολειο και ντυθηκε οδηγος φορμουλας το μικρο στο ρηλαξ του κοιταει το ταβανι οπως συνηθως...

Αννετακι μου σημασια εχει να ειναι χαρουμενη η μαμα και το μωρο ..Και σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια...φτασαμε αισιως τα 5500....φαγανουλης ο μπεμπακος

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακιαααα

Μαρουσκαααααααα με αφηνεις μονη μου πια τα πρωινα...κλαψ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!:P

Τζόα, ωραίος ο Σουμάχερ!

Και ο μπεμπάκος ζωή να έχει!!!Πολύ καλός!

Τι καλά να κοιτούσε και μας το ταβάνι όταν τον βάζαμε στο ριλάξ...αλλά δεν βαριέσαι, το σλινγκ να είναι καλά!!:tongue::tongue:

(Φυσικά και τον φοράω τον γελαστό τώρα). Ο οποίος φυσικά κοιμήθηκε πάνω μου!!!!Το μανάρι μου!!! Για να δούμε τι θα γίνει αν τον αφήσω σε λίγο....:|

Και τα δικά μου είχαν πάρτυ σήμερα στο σχολείο! Θα επιστρέψουν πιο νωρίς από το καθιερωμένο ωράριο.

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε??? τα μπεμπάκια σας καλά??

Εμείς εχθές πήγαμε πρώτη φορά με το σλινγκ στο σουπερ μαρκετ....καλά νομίζω ότι ήταν :rolleyes::rolleyes: έχω φυσικά απορίες αν το είχα βάλει καλά αλλά ο Πανούλης μου δεν έβγαλε κιχ άρα μάλλον ήταν σωστά και καλά βαλμένος!!

Αννετ μου μην σκάς και όλα θα πάνε κάλα!! Εσύ να είσαι καλά και το μπεμπόνι σου θα πέρνει την αγάπη σου με άλλους τρόπους!!!;)

Καλέ τι κρύο είναι αυτό σήμερα??? Μου αρέσει που έλεγα στον Γιώργο να μας πάει βόλτα το ΣΚ :?:-?

joa μου βρούμ βρούμ!!!

Βυκάκι μου πόσο πολύ ζηλεύω τα πάρτυ του δημοτικού!!!

0eOLp2.png

Εμείς εχθές πήγαμε πρώτη φορά με το σλινγκ στο σουπερ μαρκετ....καλά νομίζω ότι ήταν :rolleyes::rolleyes: έχω φυσικά απορίες αν το είχα βάλει καλά αλλά ο Πανούλης μου δεν έβγαλε κιχ άρα μάλλον ήταν σωστά και καλά βαλμένος!!

Kαλημέρα Εύα!!

Και που είσαι ακόμη με το μάρσιπο!!! Θα δεις, θα σε βολέψει! Σου προωθώ ένα μήνυμα στο email σου με οδηγίες και ένα βίντεο με οδηγίες επίσης για τη σωστή τοποθέτηση του.....:)

qwlrp3.png

Γεια σας κοπελάρες μου!Ο Αντρίκος μου έχει βγάλει το λάδι ο ατιμούλης...Από τις 14.30 γκρίνια γκρίνια κι αυπνίες...Ρε συ Βικάκι, με το σλινγκ έχω την εξής -χιλιοστή- απορία...Κοιμάται πολύ γρήγορα εκεί και όταν τον αφήνω ξυπνάει (άρχισε κι εμένα τα δικά σας).Η απορία είναι μην παρακοιμάται στο σλινγκ αργότερα και κοιμάται λιγότερο τη νύχτα.Κατάλαβες?Είναι που 2 μέρες τώρα ενώ κοιμόταν όλη νύχτα άρχισε εγερτήριο στις 4.30 και τον ακούω και τώρα και δεν το πιστεύω αυτό που ζω........ Γεια σας απότομα...:(:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...