Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

κορες καλημερουδια!!!

επιτελους κοιμηθηκε.......στο αριστερο μου χερι φυσικα........

τα νεα μας απο την παιδιατρο..

4510 η μπεμπα και 56 εκατοστα..απο τη γεννηση πηραμε περιπου 1200γρ.

εγω κοριτσια,1η απριλιου γυρναω δουλεια και ετσι η γιατρος με συμβουλευσε να αρχισω να φτιαχνω προγραμμα στο μωρο.

θελει να της κανω περιπου 5 γευματα/24ωρο κ να αυξησω λιγο την ποσοτητα που της δινω.εγω εχω κολλησει στα 120μλ,τοσα δινω, αλλα οντως υπαρχουν φορες που το μωρο θα ετρωγε και 150..

τελος του μηνα παμε για το πρωτο μας εμβολιο, το πενταβακ.

ΜΑΡΙΑΕΦΗ,

περαστικα στο κοριτσακι σου, πιστευω οσονουπω θα συνελθει τελειως,

εσυ πρεπει λιιιγο να ξεκουραστεις.

ΜΑΡΟΥΣΚΑ,

εγω λογια δεν εχω για σενα..3 παιδια, ποδοσφαιρακι κ κοτοπουλο

με αρακα???? φτου σου βρε κοριτσι μου...

εγω εχω να βαλω κατσαρολα στο σπιτι μου απο προν γεννησω..

τι τρωμε? λιγο γονεις,λιγο πεθερικα, λιγο τοστ κτλ

ΤΖΕΝΝΑΚΙ,

υπομονη και η δικια μου ειναι μια μερα αγγελουδι κ μια μερα, παναγια βοηθα...σημερα ειμαστε μαλλον το δευτερο....

ΙΩΑΝΝΑ, 200μλ το παλικαρακι μας ε??

ποσο καιρο πινει αυτην την ποσοτητα?

θυμισε μου πιο γαλατακι δινεις?

ΝΙΚΑΚΙ,

η βοηθεια ειναι απαραιτητη οσο υπαρχει, αλλα κοριτσια δε σας κρυβω,

οτι εγω δε μπορω πολυ κοσμο μεσα στο σπιτι..μετα απο ενα σημειο.

θελω να τους διωξω ολους..

ΒΙΚΥ,

ο πεπελινος αντρακι με τα ολα του ε?

εμενα η μιλλυ,οποτε κλαιει, κλαιει παντα με δακρυα..μουσκευουν τα

ματακια της κ τη λυπαααααμαι...

ΕΥΑ,

ποιο αστερακι πηρες?

εγω με το σλινγκ με τους κρικους, τα ειδα ολα, αδυνατο να το βαλω,δε με πολυβολεψε κιολας, με το μει ται ομως,την εχω καταβρει...βεβαια τις πρωτες φορες ηθελα βοηθεια για να το φορεσω..καλες βολτες!!

εγω κοριτσια απο το σκ που σαραντιζουμε, που με ειδατε!!!

παιρνω το μωρο μου και θα του δωσουμε να καταλαβει...εχω μπουχτισει τρελα εδω μεσα...να φτιαξει λιγο κ ο καιρος, γιατι φοβαμαι με τοσο κρυο..

αχ αχ, το χερι μου εχει πιαστει φοβερααααα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Αν και περίμενα την νύχτα κάπως ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής....(Λέτε να τον επηρέασαν τα εμβόλια;)

Ο γελαστός πεπελίνος κοιμόταν από τις 10μμ ως τις 6.30 με ενδιάμεσους θηλασμούς στις 2 και 4.30 και 6.30). Τώρα κοιμάται στο μάρσιπο....το ριλάξ έχει καρφιά, βλέπετε....

Έφυγαν και οι δικοί μου σήμερα....

Έχω και τον μεγάλο στο σπίτι μιας και δεν καλοκοιμήθηκε χθες(είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός ο Τζον Γουέιν...μην τον βλέπετε έτσι...) γιατί στενοχωριόταν για την αναχώρηση των παπούδων του....Τώρα κοιμάται.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλέ δε σας πιστεύω!!Ένα πρωινό δε μπήκα που λέει κι η Ιωάννα μιας κι είμαστε οι πρωινές και ξεπατωθήκατε να γράφετε, μπας και είμαι η γκαντεμόγατα του καφέ, να μην ξαναμπώ άμα είναι...:(:(

Βικάκι, σούπερ ο Λασκαρούλης μας, σούπερ και φτου του!!όσο για την αδυναμία μου, είναι αγόρι και γι' αυτό τόσο συναισθηματικός και φαίνεται κιόλας ο συγκεκριμένος!!

Ελενάκι, άτιμη νύφη που δεν έχεις μπέσα, μας πέρασες στο ύψος και τι θα κάνουμε στην εκκλησία τώραααααααααα??:tongue::tongue::tongue:

Μαράκι, περαστικά σας και πάλι, ο δε μπέμπης είναι επισήμως ο μπέμπαρος του καφέ, χαχα!

Ιωαννάκι, τι κάνει ο ταβανόσκουπας??:tongue::tongue:

Τώρα δε θυμάμαι τι άλλο διάβασα, γι' αυτό σας φιλώ όλες να διαβάσω λίγο το βιβλίο μου (ούτε πανελλήνιες τέτοιο ζήλο, αλλά θα ξυπνήσει σε 8 λεπτά ο Άγγλος...)

Λίτσα, χρόνια πολλά για τον πρώτο σας μήνα σήμερα!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Να μαι παλι ...

Καλως το φαγκρακι μου...ειπα και εγω που χαθηκες ...

May μου γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολυ νωρις για 5 γευματα την μερα .εμεις αυτο το καταφεραμε 7-8 μηνων .Η πρωτη παιδιατρος στον χρηστο μας ειχε πει σωνει και καλα να τρωει το παιδι ανα 4 ωρες και να αυξησω την ποσοτητα ..ε το παιδι δεν ηθελε οσο και να ετρωγε ηθελε να τρωει στις 3 ωρες ,αποτελεσμα ειχε καταντησει το παιδι να σπαραζει στο κλαμα .αλλαξαμε παιδιατρο το ταιζαμε το παιδι στο τριωρο και το εφτιαξε μονος του το προγραμμα..Ασε το παιδι να σου δειξει καθε ποτε πειναει...και επισης θεα και διμετρη η μιλλυ μας..

Ααα και μια που ρωτησες πινουμε 200 μλ απο 40 ημερων (πιναμε 150 απο τον μηνα)και πινουμε frisolac .

Ευακιιιιι..φιλια πολλααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Eλένη, θα συμφωνήσω με την Ιωάννα μας.Τα μωρά φτάνουν στα 5 γεύματα μετά τον 6ο ΣΙΓΟΥΡΑ, που έχουν ξεκινήσει σούπα το μεσημέρι, φρούτα το πρωί και κρέμα το απόγευμα, στους 2 μήνες να μας πει η παιδίατρος πώς θα το πετύχεις, να το κάνουμε κι εμείς βρε αδερφέ!!!!Ε μα... θα μας τρελάνουνε!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

joa μου, εννοειται δεν σκοπευω να ακουσω κατα γραμμα την παιδιατρο.

σημερα, εφαγε στις 7 και απο τις 10.15 τσιριζε..

εννοειται οτι 10.30 την ταισα..

ε τι τωρα.πρωτοκολλο θα ακολουθουμε στα παιδια μας?

το μονο που παρατηρω ειναι οτι μονη της,ψιλοεκοψε ενα νυχτερινο

γευμα,εδω και 3-4 μερες.

δλδ τη νυχτα μπορει να παμε 4-5 ωρες στα γευματα..

α εγω ειμαι ασχετη...τα 56 εκατοστα ειναι καλα??

θεωρουμαστε ψηλες δηλαδη???:D:D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Eλένη, θα συμφωνήσω με την Ιωάννα μας.Τα μωρά φτάνουν στα 5 γεύματα μετά τον 6ο ΣΙΓΟΥΡΑ, που έχουν ξεκινήσει σούπα το μεσημέρι, φρούτα το πρωί και κρέμα το απόγευμα, στους 2 μήνες να μας πει η παιδίατρος πώς θα το πετύχεις, να το κάνουμε κι εμείς βρε αδερφέ!!!!Ε μα... θα μας τρελάνουνε!

μου ειπε και καλα,

πρωινο-δεκατιανο-μεσημεριανο-απογευματινο-βραδινο,

περιπου ανα 5 ωρες μεταξυ τπυς, γιαυτο και καλα

να αυξησουμε την ποσοτητα.

εμενα παντως πανω απο 110-120μλ δεν εχει φτασει σε κανενα γευμα,

και αυτο την κραταει 3-3,5 ωρες...

αμ πως επρεπε να της πω της γιατρινας, χτισαμε τετοια μπουτια κ τετοιο λειρι?:D:D με τα 5 γευματα θα το κατορθωναμε?!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

joa μου, εννοειται δεν σκοπευω να ακουσω κατα γραμμα την παιδιατρο.

σημερα, εφαγε στις 7 και απο τις 10.15 τσιριζε..

εννοειται οτι 10.30 την ταισα..

ε τι τωρα.πρωτοκολλο θα ακολουθουμε στα παιδια μας?

το μονο που παρατηρω ειναι οτι μονη της,ψιλοεκοψε ενα νυχτερινο

γευμα,εδω και 3-4 μερες.

δλδ τη νυχτα μπορει να παμε 4-5 ωρες στα γευματα..

α εγω ειμαι ασχετη...τα 56 εκατοστα ειναι καλα??

θεωρουμαστε ψηλες δηλαδη???:D:D:D

Κοίτα για το ύψος το βιβλιάριό της, έχει τις κλίμακες ύψους και βάρους...Μια χαρά ψηλή είναι, αχ άτιμα γονίδια!!Πλάκα κάνω φυσικά!όσο γαι το φαί, μόνη της θα το ρυθμίσει η μικρή, η παιδίατρος έτσι έκανε στα παιδιά της?Τα άφηνε να λυσσάξουν στην πείνα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ελένη μια χαρά η μπουμπού σου και από βάρος και από μπόι. Κι εγώ βρίσκω λίγο χαζό το να προσπαθήσεις να μειώσεις τα γεύματα του παιδιού με το ζόρι...εσένα θα σου άρεσε να σε μπουκώνουν με το ζόρι και όταν πεινάς να μη σε ταίζουν?Άσε που άμα δεν θέλουν να φάνε τα άτιμα κλείνει το στόμα σα μέγγενη!

Βίκυ το εμβόλιο προκαλεί υπνηλία και η δικιά μου κοιμόταν δυό μέρες μετά!

Κορίτσια έχω αρχίσει να ανησυχώ...η μικρή τρώει πολύ λίγο και ειδικά όταν ακούω για τα δικά σας τρομάζω...το περισσότερο που τρώει είναι 150-170 ml κι αυτό σε 1-2 γεύματα σε όλα τα υπόλοιπα τρώει το πολύ 130 ml. Σήμερα το πρωί στις 7.30 έφαγε 50 ml ξένο και μετά στις 10.30 άλλα 130 ml δικό μου και τώρα κοιμάται...στην αρχή πίστευα ότι δεν τρώει γιατί έχει ζόρι με την κοιλίτσα της αλλά πάνε τώρα 10 μέρες (πιό πρίν έφτανε τα 180-190 ml).

Τι μπορεί να συμβαίνει? σκέφτομαι να πάρω τον γιατρό τηλέφωνο

Τώρα καταλαβαίνω τι άγχος είχε η μαμά μου με μένα που δεν έτρωγα...μη με βλέπετε τώρα πρίν 5 χρόνια ήμουν 25 κιλά πιό αδύνατη...αααα κι επίσης είμαι μείον 3 κιλά από όταν έμεινα έγκυος βέβαια υπάρχει περίπτωση να έχω πάρει 5-6 γιατί τις τελευταίες μέρες έχει πέσει πολύ φαί!

I3hdp3.png

TZENNAKI,

η ιδια παιδιατρος που λεγαμε λοιπον,

ειπε κ κατι σωστο...

το παιδι ξερει ποσο πειναει κ ποσο κοιμαται..

επειδη και η δικια μου κανει κατι τετοια-ενα γευμα 120 κ μετα 60,

μου ειπε να μη δινω σημασια, εφοσον υπαρχουν ουρα κ κακα

και εφοσον το βαρος αυξανει νορμαλ..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσια !!!!

Εμεις χθες παλι πονακια ειχαμε.... Εκλαιγε παλι το Μαριω μου απο τις 8 το απογευμα μεχρι τις 3 τα ξημερωματα !!!!!!!! οποτε και ηρεμησε και κοιμηθηκε επιτελους !!!!!!!!!!!

Χθες ομως εκλαιγα κι εγω ετσι που εβλεπα τα ματακια της να τρεχουν δακρυα, πονουσε η ψυχη μου.....

Κι ειχαμε τον αντρουλη μου να παρηγορει και τις δυο.....

Φιλακια..

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...