Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Χθες μετά το ψήσιμο ψαριού στα χείλη, γεύμα στις 7.30, μπάνιο στις 8 παρά και ύπνος 8 και κάτι μέχρι ....ταρατατάμ!7 το πρωί!!!!!Γεύματα στις 12, στις 4 μες στον ύπνο, πάλι καλά!Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς τη νύχτα κοιμάται μόνος του στο πορτ-μπεμπέ ενώ τη μέρα πρέπει να είναι κοντά μου αλλιώς ξυπνά:confused: Καλημέρα σε όλες σας!!!

Καλημέρα!

Και το δικό μας βράδυ χθες ήταν πολύ καλό.

Ύπνος στις 11.30 μετά από μπάνιο. Ξυπνήματα στις 2 τα χαράματα, στις 4 και στις 6. Τάισμα μέσα στον ύπνο και μετά ύπνος στο πορτ μπεμπέ!!!Μετά βράσιμο ως τις 8 το πρωί...Από τις 4 μέχρι τις 6 τον έβαλα μπρούμητα....δεν άντεξα και κοιμήθηκε πολύ καλά....εγώ βέβαια λαγοκοιμόμουνα με το αυτί τεντωμένο στην ανάσα του...

Μαρούσκα μου....καλωσήρθατε στην αγκαλίτιδα....δεν με εκπλήσσει καθόλου! Ευτυχώς που υπάρχουν και τα σλινγκ...

Έχω νέα από Μαριαέφη!

Βγήκε το Εφάκι, έχει όμως ακόμη δέκατα και άρχισε και βήχας.Πήγανε και σε δικό τους παιδίατρο και τους είπε ίωση.Ο μπέμπης περνάει την ίωση μόνο με γκρλινια ευτυχώς! Έφτασε τα 6300κιλά και 63 εκ

Βάστα γερά Μαριαέφη!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια... Καλο μηνα να εχουμε !!!!!!!!!!!!!

Εμεις ειχαμε παλι δυσκολο βραδυ... Η Μαρία μου ( νομιζω οτι δεν σας ειχα ξαναπει το ονομα της ε?? - το εχω ταξει το παιδακι μου στην Παναγιτσα μας - Μεγαλη η Χαρη Της ) ηταν ξυπνια απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 3 το πρωι. Παλι πονουσε κι εκλαιγε το μωρο μου !!!!!!!!Μετα ηπιε το γαλατακι της και ξυπνησε στις 7 !!

Αααα δεν σας ειπα !!!!!! Ο μεγαλος μας εγκαταλειψε... πηγε στη γιαγια του και μενει γιατι το μωρο δεν τον αφηνε να κοιμηθει... ( λογω μικρου σπιτιου !!! )... Πως θα τον ξαναμαζεψω ??? Αφορμη εψαχνε για να εξαφανιστει !!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ....

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Αχ ευτυχως που υπαρχουν και τα τικερακια και ειδα οτι το μωρακι μου εγινε ηδη ... 1 ΜΗΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Καλημεραααααα..καλο μηνα

Φαγκρακι το μπεμπε μια χαρα κοιμαται το βραδυ..φτου σκορδα...

οσο για την μπαλα με το σλινκ και τα παιδια ..τι να πω ??υποκλινομαι ..εγω για να παιξω εχω παντα τον μπεμπη στο ρηλαξ ..αλλα αν κλαιει το μωρο δεν αντεχω ...ευτυχως κλαιει σπανια...

Βλεπω η σκατοσυζητηση καλα κρατει ...ταλαιπωρουνται τα μωρακια...

Εμεις ειμαστε καλα ..και το μπλε παιδι μου και ο ταβανατος ..το θεμα ειναι οτι δεν βελτιωνεται την νυχτα με το φαι ..χθες το τριωρο της μερας το πηγε και την νυχτα ανα τριωρο νταν φωναζε για μαμ...και να πεις οτι πινει λιγο 200 μλ σε καθε γευμα ...αμα του φτιαξεις λιγοτερο σε κοιταει με απορια ...

Καλο μηνα !!!!!!!!!!!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ στο παιδακι σου Ιωαννα μου!!!!!!!!

Καλα το δικο μου ειναι τοσο κακοφαγο τελικα ??????

Εμενα πινει 70 με 80 ml........

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Τώρα κατάφερα να ξαναμπώ αφού μου έψησε το ψάρι στα χείλη ο Αντρίκος από το πρωί...Ύπνος στο σλινγκ, και μετά στο πορτ-μπεμπέ μάτι γαρίδα, Βικάκι και Τζενάκι, σας θυμίζει κάτι??Τώρα ή φταίει που μεγάλωσε γιατί μου τα κάνει από τότε που άλλαξε μήνα (σαν τη μίλλυ) ή λόγω δυσκολίας στα κακά.Όντως, Βικάκι, αυτά που θηλάζουν λένε ότι δεν έχουν θέμα δυσκοιλιότητας, αλλά εμένα κι ο Γρηγόρης έκανε και 5 μέρες να κάνει, καλά μάλλον φταίω εγώ κι η διατροφή μου, τι να πω...Χτύπησα κάτι ακτινίδια και φράουλες τώρα και θα φανεί.Του έδωσα πάλι άνηθο το μεσημέρι, ήπιε 15 μλ κι έκανε πριν λίγο κακά ακριβώς όπως χθες και τώρα μάλλον θα κοιμηθεί έναν καλό ύπνο όπως χθες!Κορίτσια, το μεσημέρι, ο Αντρίκος ούρλιαζε στο σλινγκ κι εγώ έπαιζα μπάλα με τους άλλους 2!Έχασα 5-0 εννοείται!!! Μετά τους έβαλα να ζωγραφίζουν στο υπόγειο γιατί πήγα να μαγειρέψω....Έκανα φαί σε 15 λεπτά με το ρολόι, γιατί ξύπνησε μετά ο κυρ-Αντρίκος...Παιδιά, κοτόπουλο με αρακά ΥΠΕΡΝΟΣΤΙΜΟ, ο Άκης το ξαναλέω είναι θεός στη μαγειρική και προσκυνώ!Φαγητό νόστιμο και σε dt!!!

Βικάκι, δεν ξέρω για τους κολικούς, θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι.Πάντως ρώτα αύριο και την παιδίατρο, ναι?

Μπραβο βρε Μαρια !!!!! Τα διαβαζω και σε χαιρομαι !!!!!!! Εισαι τοσο καλη μανα !!! Πραγματικα πολλες φορες σε ζηλευω που τα καταφερνεις τοσο καλα με τα παιδια σου !!!!!!!!!

Εγω το εχω ψιλοχασει το παιχνιδι........ Με γιο στην προ-εφηβεια και μωρο !!!!!!!!!!!

Και παλι ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεεερα που εγινε καλησπεραααααα τελικα μεχρι να καταφερω να γραψω!Αγαπες μου δεν εχω διαβασει τα νεα σας τωρα θα παω...εμεις χαθηκαμε γιατι στην προσπαθεια μας να φτιαξουμε το προγραμμα μας τα καναμε θαλασσα και οι μαυροι κυκλοι ολο και μεγαλωνουν....χαχαχαχα αλλα ειμαστε καλα αυτο εχει σημασια!Εδω και μια βδομαδα μενουν και οι γονεις μου μαζι μας που βοηθησαν παρα πολυ αλλα με τοσους μες το σπιτι γινοταν ενας χαμος ...τα ξερετε!

Λοιπον επειδη η μπουμπου μας μεγαλωνει με γοργους ρυθμους μας ειπε η παιδιατρος να μην την ξυπναω εγω αλλα να μας ξυπναει εκεινη οταν πειναει.Μολις το ξεκινησαμε ξυπναγε καθε 4 ωρες ...ονειρο ιδιως το βραδυ!ΟΜΩΣ παραλληλα απχισαν και οι εμμετοι γιατι το αγγελουδι μας αφου πεινουσε πολυ ετρωγε λαιμαργα και τα εβγαζε ολα....οποτε απο χθες την ξυπναω στις 3,5 ωρες και οι εμμετοι μεχρι στιγμης σταματησαν γιατι τρωει ηρεμα....κοριτσια ετρωγε τοσο λαιμαργα που ακουγα το γκλουκ στο λαιμακο της και χαιρομουνα αλλα μετα απο λιγο λυπομουν που δεν μπορουσε να τα κρατησει στην κοιλιτσα της.....

1a0fd6e0b8.png

...κ συνεχιζωωωωω.Χθες που ζυγιστηκαμε το Μαριαντακι μας ειναι 3450 νομιζω πως ειναι καλα τι λετε?

2 προβλημα ....εδω και 3 μερες εκει που ηταν γλαρωμενη μολις την ακουμπουσα στην καλαθουνα και περνουσαν 5 λεπτα εβαζε την τσιριδα!Ευτυχως με συμβουλεψε η παιδιατρος καλη της ωρα να δοκιμασω πιπιλα και καθε φορα που κλαιει να πηγαινω διπλα της και να της μιλαω για λιγο για να μη νιωθει μονη της....απιστευτο,το εκανα και πιανει!Καλα οσο για την πιπιλα δεν τη θελει με τιποτα...δεν πειραζει ομως αφου πιανει το αλλο! Αχ ποσα ακομα εχω να μαθω....αχου αχου κλαιει.......μπαινω σε λιγο.....

1a0fd6e0b8.png

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω καθολου!

η Εφη ειναι λιγο καλυτερα ο μικρος γκρινια αρκετη ειμαι με ενα βυζι εξω συνεχεια...νομιζω οτι παλι περναει φαση αναπτυξης...καθε μιαμιση ωρα ηθελε φαι..αυριο που θα ερθει η πεθερα μου θα τα αφησω και τα δυο --λεμε τωρα-- και θα κοιμηθω!

η πλατη μου με εχει πεθανει...

χαλαλι ομως!

και κοριτσια ΜΗΝ δινεται συμπληρωμα απλα θελει περισσοτερη ωρα στο στηθος για να ερθει πιο πολυ γαλα...

εγω σκεφτειτε θηλαζα και εβγαζα και με το θηλαστρο και παλι θηλαζα και παλι ειχα να δωσω..δεν το πιστευα!

κοριτσια καλησπερα καλη εβδομαδα να εχουμε,τι κανετε???Εμεις ειμαστε πολυ καλα,περασε μια ιωση ο αντρας μου ευτυχως την καταλαβαμε και προληπτικα εμεινε στην μαμα του 4μερες και ημουν μονη μου με το μωρο......Ο μικρος μου θηλαζει αποκλειστικα ακομα και ηδη ξεκινησα να βγαζω με το θηλαστρο και να αποθηκευω στην καταψυξη,βρε κοριτσια ομως η παιδιατρος μου λεει οτι σε ειδικα σακουλακια κραταει 4μηνες στη καταψυξη και η συμ.θηλασμου 6:confused::confused::confused:Εγω τωρα πια απο τις 2 να πιστεψω?:roll::roll:

Εχω μαζεψει μεχρι στιγμης 10σακουλακια των 150μλ...ελπιζω να μαζεψω μπολικα γιατι σε ενα μηνα ξεκιναω δουλεια δυστυχως δεν μπορω να κανω αλλιως....:|:neutral:Βαλτε και εμας στους χεστηδες 3-4φορες την ημερα και μπολικο πραγμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαριαεφη τι επαθε η κορη σου???ΟΠπως και να εχει περαστικα,μου λειψατε ζουζουνες φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Καλησπέρα από μια ταλαίπωρη μαμά...

Η κόρη μου σήμερα με έβγαλε νόκ άουτ...τσίριζε συνεχόμενα για δύο ώρες...νυστάζω τόόόόόσο πολύ αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί βουίζει το κεφάλι μου...χώρια που με πονάει το στομάχι από το ζόρι, ανέβασα και πίεση, κατά τα άλλα μια χαρά!...Τι τσιρίδα Χριστέ μου δεν μπορώ να ηρεμήσω...

Βίκυ με έβαλες σε σκέψεις γιατί τις τελευταίες ημέρες η μικρή μου πλαντάζει στο κλάμα κάθε φορά μετά το φαί όταν είναι να ρευτεί ειδικά σήμερα με τσάκισε...Τι ακριβώς είναι το ΓΟΠ?και τι μπορούμε να κάνουμε?

I3hdp3.png

Έλα ρε Νίκη και σε σκεφτόμουνα....

Μια χαρά η μικρούλα σου, φτου, φτου...όσο για τις αναγωγές λίγο πολύ όλα τα παιδάκια κάνουν ειδικά όσα τρώνε λαίμαργα....

Μαρία μου, βάστα γερά! Σε λίγο όλα θα είναι ένα μακρινό παρελθόν, θα συνέλθεις και θα ξεκουραστείς(λέμε τώρα...) αλλά όπως και να έχει αυτό το πράγμα δεν θα είναι!!!

Ηλιάννα, να πιστέψεις την σύμβουλο θηλασμού...με μια διαφορά...Το μητρικό αντέχει 3 μήνες σε ψυγείο με 2 πόρτες(ψύξη κατάψυξη) και 6 μήνες σε καταψύκτη(προφανώς αυτό εννοούσε η σύμβουλος):-)

Εμείς πήγαμε στην παιδίατρο, όλα καλά!!! Ο γελαστός πεπελίνος έφτασε τα 5930γρ και τα 60 εκ ύψος! Έχει μια ήπια ΓΟΠ (γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση) όπως φαίνεται αλλά δεν μας απασχολεί-λέει η γιατρός- αφού παίρνει βάρος κανονικά(για ρώτα και μένα φιλενάδα....). Αν χειροτερέψει η κατάσταση ίσως δοκιμάσουμε λίγο epadoren αν και δεν το νομίζω...και ελπίζω...

Κάναμε και τα πρώτα μας εμβόλια(rotarix που ήταν πόσιμο και το infanrix). Ax, το μανάρι μουυυυυυυυυυυυυυυ....πως το λυπήθηκα όταν το τρύπησε η άτιμη η παιδίατρος....

Έκλαιγε ο αγγελουδίνος με δάκρυα ρε κορίτσια....:| Ήθελα να του πάρω όλον τον πόνο....

Μετά πήγαμε βόλτα και για καφεδάκι όλοι μαζί γιατί είχαμε πάει οικογενειακώς στην παιδίατρο, εννοείται....Ο Λάσκαρης στο μάρσιπο...κοιμόταν του καλου καιρού!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημεραααα..κρυοοοοοο

Εμεις ειμαστε μια χαρα..κοιμηθηκαμε χθες αρκετα καλα..ξυπνησε για μαμ στις 2 και επειτα στις 6 αλλα κοιμοταν αμεσως..σουπερ...και παρολο που ειναι χεστρουλης ευτυχως το βραδυ δεν μας κανει κακα...Ο Μεγαλος στο σχολειο ..

Vasdeli σουπερ ο λασκαρης...και θηριακι!!!!αχ το μαναρακι μου ...αυτα τα εμβολια βρε παιδι μου...εμεις την αλλη Δευτερα θα κανουμε τα ιδια εμβολια..

Τζενακι ΓΟΠ ειναι γαστροοισοφαγικη παλινδομηση δλδ μετα το γευμα να βγαζει αρκετη ποσοτητα γαλακτος ή και να κλαιει καθως τρωει (ειχε ο χρηστος ηπια)συνηθως μετα τον 6ο μηνα υποχωρει σιγα σιγα...

Νικακι μια χαρα το μαριαντακι ...και την βοηθεια οσο μπορεις κρατα την!!!!!!!

Ηλιαννα μια χαρα βλεπω τα πατε με τον μπεμπακο!!!μπραβο....

Μαριαεφη μου περαστικα στην εφουλα ..παει περασε...φιλια στον κρητικαρο

Μμμμ που ειναι το μαρουσκακι????συνηθως ειμαστε το πρωινο τιμ!!!

Μακιαααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημέρα και από εμάς!!

τι κάνετε???? πολύ κρύο και σήμερα μ'αρέσει που έχουμε άνοιξη!!!!:cool::cool:

Μαράκι περαστικά στην Εφούλα και στον μικρό σου

εμείς εχθές δόξα τον Θεό κάναμε τρελούς ύπνους από τις 21:30 μέχρι τις 4:00 και ξάνα στις 7:30 μέχρι και τώρα!:tongue::tongue:

Εμείς με τα κακία μας πάμε πολύ καλά...έχουμε ποσοστό επιτυχίας 6 στις 7 αλλαγές:mrgreen::mrgreen:

Joa μου να δώσεις φιλιά και στους δύο άντρες σου!!

άντε να φτιάξει ο καιρός να πάμε καμία βόλτα όλο μέσα τα έχω παίξει:mad::-x

Ααα ξέχασα να σας πω εχθές μου είρθε το αστεράκι μου μόνο που τα έχω χάσει με τις οδηγίες:rolleyes::rolleyes:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...