Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα!Βικάκι, αφιερωμένο!

Ο μικρός με λυπήθηκε και κοιμήθηκε 10.30 και ξύπνησε 7.30 με διάλλειμμα στις 1.42 και 4.42 για μαμ.Όμως ο Φάνης δε με λυπήθηκε και ξύπνημα 2.42 για τσίσα ΚΑΙ ΚΑΚΑ (έλεος έτσι?) και ξαναμαναξύπνημα στις 3.42 (αν θέλετε με πιστεύετε, εκτός κι αν από τη νύστα δεν έβλεπα τα νούμερα !!!) για να τον σκεπάσω λέει...Τι?Εγώ πότε κοιμήθηκα?Ε, εντάξει από τις 11 μέχρι 2 παρά και μετά διακεκομμένα, κι όμως ζω και γράφω, ε Βικάκι?ΚΙ ΕΓΩ Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...το βιβλίο του Πρέσφιλντ λες?Πολύ ωραίο, σαν να ήταν εκεί γράφει, είχα πάθει σοκ όταν το διάβαζα...

Αννετάκο, ΚΙ ΕΣΕΝΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!Να μου φιλήσεις τον χεστήρα σου!!!

Κι εμείς χαμογελάσαμε στη μαμά, δηλαδή όχι στη μαμά αλλά σε μια οπτασία πίσω από τη μαμά (χαχα, δεν εστιάζει καλά ακόμη, χαχα!)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κουκλες!!

για να μπω και εγω στη χεστροσυζητηση..

με ερωτηση!

οταν λεμε δυσκοιλιοτητα στα μωρουλια, τι εννοουμε? να κανουν κακακια

ανα 2 μερες ας πουμε?

εμενα βρε κοριτσια,εκει που εκανε 3-4 φορες την ημερα-τωρα πεσαμε στη μια αντε 2, αλλα το θεμαα μου ειναι οτι τα κακακια ειναι λιγο πιο σκληρα

και βγαινουν με πολυυυυ βασανο..το δακρυ πεφτει κορομηλο!!

επισης, 2 νυχτες τωρα, το μιλλακι μου κοιμαται σαν πουλακι, κατι 4ωρα-5ωρα συνεχομενα..και λεω τωρα εγω....

φταιει το μπανακι που πια το καθιερωσα βραδυ 'η φταιει που την εβαλα μπρουμυτα-ντροπη μου η κακουργα-και το μωρο βολευτηκε τρελα!?

αυριο εχουμε παιδιατρο και θα ρωτησω διαφορα...

μαρουσκα,

η νυχτα του αγιου βαρθολομαιου η δικια σου!!

με τρια παιδακια, και παλι καλα νομιζω κοιμασαι!!:D:D

Βικυ,

ωραια τα μασκε ε?? εγω δεν ειχα παρει πρεφα που λενε οτι εχουμε αποκριες!!

Αννετακι,

το ζεβρακι μας καλα ειναι ετσι?

καλη βδομαδα να εχουμε!!!

στο τελος της ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημεραααα

Εμεις καλα ..ο χρηστακος ομως στον υπνο του κατουρηθηκε ποοοολυ και το πρωι ηταν ξεσκεπαστος με βρεγμενα τα παντα και παγωμενος...ελπιζω να το γλυτωσουμε το κρυωμα ..

το μπεμπακι ειναι καλα ...τον πιανει μονο μια νευρικοτητα το απογευμα αλλα χωρις κλαμματα ..Απο κακα εμεις το αντιθετο απο ολα τα μπεμπακια...χεζουμε πολυ...4-5 φορες την μερα ...

Δυσκοιλοιοτητα νοειται αν κανει να ενεργηθει πανω απο 3 μερες και επισης αν τα κακα δεν ειναι κρεμωδης αλλα σαν τα κακα της κατσικας . Αν τα κακα ειναι ετσι καλο θα ειναι Ελενη μου να παρετε γαλα για δυσκοιλοιοτητα ..

Για το μπρουμητα εγω το αποφευγω ..στην ηλικια αυτη δεν ενδεικνυται και υπαρχει και το συνδρομο αιφνιδιου θανατου ..αν το βολευει το μωρο θα μπορουσες να το υιοθετησεις σε καποιο πρωινο υπνο ...Σε βραδυνο υπνο εγω θα το απεφευγα ..εξαλλου μετα απο 3-4 μηνων που τα μωρα γυρνανε θα βρει την καταλληλη θεση υπνου μονο του..

Φαγκρι μου τι νυχτα ηταν αυτη ?????δεν ειχα κανενα σκοπο να κανω τριτο αλλα και την παραμικρη πιθανοτητα πια την εχω εξαλειψει!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Kαλημέρα κορίτσια!Ιωάννα, άστα να πάνε ρε συ!Τι νύχτα κι αυτή... Για το Χρήστο δεν είχες πει δεν είχε βγάλει την πάνα?Μήπως ξεκινήσατε δοκιμές?Είναι καλή λες αυτή η περίοδος??Με το μωρό φρέσκο στο σπίτι εννοώ...Επίσης, αν είναι από τα παιδιά που δεν ενοχλείται που μένει μούσκεμα, ίσως να το άγφηνες για το καλοκαίρι μην σου αρρωστήσει μωρέ...

Ελένη, ναι σαραντίζουμε κι εμείς, ρε γμτ, εμένα απ' όλες τις μέρες του κόσμου βρήκαν τα πεθερικά να έρθουν το Σάββατο που σαραντίζω (έλεος!) οπότε θα μείνουμε μέσα Σάββατο και Κυριακή ε όχι!!!Υπομονή ως Δευτέρα για βόλτες γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ.... Ο μικρός κοιμληθηκε για 20 λεπτά ίσα που έφαγα και νάτος πάλι, γκρίνια και κακό...Βρε μπας κι ήταν 1 μήνας η χαρά μου?? Ελενάκι, κι εμένα μπρούμυτα βολεύεται, τι να κάνω, 3 παιδιά μπρούμυτα μεγάλωσα...Επίσης με το που αλλάξαμε μήνα κοιμάται όλο το βράδυ και τρώει μέσα στον ύπνο του που είναι τόοοοοοοοοοοσο ξεκούραστο για τη μαμά...

Βικάκι, γράψε λάθος.Το βιβλίο που λέω εγώ ήταν ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, μη με παρεξηγείς ένεκα ο πολύς ύπνος...Εσύ ποιο βιβλίο λες?Ένεκα βιβλιοφάγος εγώ...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα!

Αμάν βρε Μαρούσκα πολύ σε ταλαιπωρούνε τα αγόρια σου...

Εμείς σήμερα είπαμε το πρώτο μας παραμύθι!Δεν ξέρω γιατί αλλά τρελάθηκε να γελάει στο σημείο που ο λύκος έφαγε την κοκκινοσκουφίτσα :shock::shock::shock: πρέπει να ανησυχώ???

Διαβάζετε και βιβλία?Από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης δυσκολεύομαι πολύ να συγκεντρωθώ, ήλπιζα ότι θα συνέλθω μετά την γέννα αλλά τζίφος ούτε ταινία δεν μπορώ να δώ...

Άντε μπεμπούλα κοιμήσου να πάει η μαμά να αρμέξει την αγελάδα...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα(με τον μπέμπη στο μάρσιπο)!

Νέα από Μαρία δεν έχω...θα τηλ αργότερα.....

Ανέτ, μπράβο ρε πουλάκι μου που ενεργήθηκε το αγγελούδι σου.....Αχ, τι τραβάνε και αυτά τα κακόμοιρα....

Μαρούσκα μου το βιβλίο που λέω είναι το " Ο Πολεμος της φωτιάς" του Α. Ρόνυ. Μιλάει για μια φυλή, την εποχή των τροφοσυλλεκτών και την προσπάθειά τους να διατηρήσουν αναμένη την φωτιά στη φυλή τους....Μιλάμε για τρελή πόρωση τα παιδιά μου με αυτό....:D

Κορίτσια, ο γελαστός πεπελίνος είναι σαν να έχει καταπιει ρολόι και στις 4 τα χαράματα αρχίζει το λεγόμενο βράσιμο της χύτρας ταχύτητας που λέει και ο μπαμπάς μας....Ενώ κοιμάται από τις 10-11 μμ μέχρι τις 4 με ένα ενδιάμεσο θηλασμό στον ύπνο του(μεγάλη μαγκιά) μετά το πουλάκι μου τρελλαίνεται στα πονάκια, μαζεύει τα ποδαράκια του και δεν έχει ησυχία....δεν κλαίει η ψυχή μου...απλά κουνιέται ασύστολα, χέρια και πόδια δουλεύουνε ακατάπαυστα.....

Μαρούσκα, είναι δυνατόν να είναι κολικοί τόσο νωρίς, τα χαράματα;

Ελένη, καλά ξεμπερδέματα με την δυσκοιλιότητα....Να ρωτήσω γιατί δεν θυμάμαι(ένεκα ο πολύς ύπνος!!!!), δίνεις και ξένο, έτσι δεν είναι; Ρωτάω γιατί όταν θηλάζουμε αποκλειστικά δεν μας απασχολεί θέμα δυσκοιλιότητας.

Αύριο έχουμε παιδίατρο στις 17.30....Αχ, μανούλα μου...τα πρώτα μπιμπι έρχονται....:!:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα κοριτσια !!!!!!!!! τι κανετε ?? τα μωρακια καλα ???

βλεπω οτι ολες αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα. τα κακακια των μωρων.

Εμενα η δικια μου χθες εκλαιγε απο τις 7 το απογευμα μεχρι τις 5 το πρωι !!!!!!!!

Τελικα το πρωι εκανε λιγα και ηρεμησαμε δοξα το Θεο !!!!!

Οσο για το θηλασμο βαζω το μωρο και στα 2 στηθη απο 10 λεπτα στο καθενα, ρευεται και μετα απο 10 λεπτα κλαιει και δινω αναγκαστικα συμπληρωμα και πινει περιπου 70γρ. Αυτο σημαινει οτι κοβεται τελειως ετσι ε??? Με το θηλαστρο βγαζω 30 γρ συνολο (κι απο τα 2 ).

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Να μαι παλι ...

Μπαρμπι μου οσο δινεις συμπληρωμα απο οσο ξερω εγω ,σταδιακα θα μειωνεται το γαλα ..

Φαγκρι μου ο χρηστος φοραει ακομη πανα ..ειναι ιδιατερα αρνητικος με το θεμα αυτο ..απλα ηπιε πολυ γαλα και του βγηκαν ..μετα το πασχα θα κανουμε παλι προσπαθεια ...απο οσο το εχω ψαξει το θεμα αυτο δεν θελει πιεση ..

vasdeli μου και ο χρηστος αυτο το κανει καθε απογευμα ομως για κανα μισαωρο ..κουναει χερια ποδια και εχει εκνευρισμο ...αλλα κλαμα ευτυχως οχι ..

Για κακα ..λοιπον εμεις χεζουμε για ολη την παρεα...3φορες μεχρι τωρα για σήμερα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα κουκλες!!

για να μπω και εγω στη χεστροσυζητηση..

με ερωτηση!

οταν λεμε δυσκοιλιοτητα στα μωρουλια, τι εννοουμε? να κανουν κακακια

ανα 2 μερες ας πουμε?

εμενα βρε κοριτσια,εκει που εκανε 3-4 φορες την ημερα-τωρα πεσαμε στη μια αντε 2, αλλα το θεμαα μου ειναι οτι τα κακακια ειναι λιγο πιο σκληρα

και βγαινουν με πολυυυυ βασανο..το δακρυ πεφτει κορομηλο!!

επισης, 2 νυχτες τωρα, το μιλλακι μου κοιμαται σαν πουλακι, κατι 4ωρα-5ωρα συνεχομενα..και λεω τωρα εγω....

φταιει το μπανακι που πια το καθιερωσα βραδυ 'η φταιει που την εβαλα μπρουμυτα-ντροπη μου η κακουργα-και το μωρο βολευτηκε τρελα!?

αυριο εχουμε παιδιατρο και θα ρωτησω διαφορα...

μαρουσκα,

η νυχτα του αγιου βαρθολομαιου η δικια σου!!

με τρια παιδακια, και παλι καλα νομιζω κοιμασαι!!:D:D

Βικυ,

ωραια τα μασκε ε?? εγω δεν ειχα παρει πρεφα που λενε οτι εχουμε αποκριες!!

Αννετακι,

το ζεβρακι μας καλα ειναι ετσι?

καλη βδομαδα να εχουμε!!!

στο τελος της ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

ελενακι να μη ξεχασεις να γραψεις τις ερωτησεις σε χαρτι γιατι θα χασεις τον μπουσουλα και στο τελος δεν θα μαθεις και αυτα που θελεις

καλα ειναι το αγορακι μου...τρωει σαν λυκακι και σημερα το πρωι μου εκανε εμετο...και υποψιαζομαι πως εφταιγε ο λοξυγγας και το οτι του εδωσα επιπλεον γαλατακι(οποτε λοξυγγας και γαλα δεν ενδεικνητε (το τσακισα χαχαχαχα??? για μας)...ε τωρα πινουμε, δεν κοροιδευουμε...στις 4, 170 γρ παρακαλω...αμεεεεεεε...την ωρα του εμετου 155...στις 10 και, 150..πριν λιγο 130 και ανοιγαμε το στομα, αλλα μας προλαβε ο μορφεας χιχιχι

Καλημέρα!Βικάκι, αφιερωμένο!

Ο μικρός με λυπήθηκε και κοιμήθηκε 10.30 και ξύπνησε 7.30 με διάλλειμμα στις 1.42 και 4.42 για μαμ.Όμως ο Φάνης δε με λυπήθηκε και ξύπνημα 2.42 για τσίσα ΚΑΙ ΚΑΚΑ (έλεος έτσι?) και ξαναμαναξύπνημα στις 3.42 (αν θέλετε με πιστεύετε, εκτός κι αν από τη νύστα δεν έβλεπα τα νούμερα !!!) για να τον σκεπάσω λέει...Τι?Εγώ πότε κοιμήθηκα?Ε, εντάξει από τις 11 μέχρι 2 παρά και μετά διακεκομμένα, κι όμως ζω και γράφω, ε Βικάκι?ΚΙ ΕΓΩ Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...το βιβλίο του Πρέσφιλντ λες?Πολύ ωραίο, σαν να ήταν εκεί γράφει, είχα πάθει σοκ όταν το διάβαζα...

Αννετάκο, ΚΙ ΕΣΕΝΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!Να μου φιλήσεις τον χεστήρα σου!!!

Κι εμείς χαμογελάσαμε στη μαμά, δηλαδή όχι στη μαμά αλλά σε μια οπτασία πίσω από τη μαμά (χαχα, δεν εστιάζει καλά ακόμη, χαχα!)

αχ ποσο μαρεσουν οι αγαπουλιτσες!!!!!!!γκου γκου :tongue::tongue::tongue:

δεν σου ηρθε να τον ρουφηξεις?σλουρπ

ο δικος μου τραβαει τα πανδυνα..πριν το φαι εννοειται...μετα εχουμε τρυφερες στιγμες!

Καλημέρα!

Αμάν βρε Μαρούσκα πολύ σε ταλαιπωρούνε τα αγόρια σου...

Εμείς σήμερα είπαμε το πρώτο μας παραμύθι!Δεν ξέρω γιατί αλλά τρελάθηκε να γελάει στο σημείο που ο λύκος έφαγε την κοκκινοσκουφίτσα :shock::shock::shock: πρέπει να ανησυχώ???

Διαβάζετε και βιβλία?Από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης δυσκολεύομαι πολύ να συγκεντρωθώ, ήλπιζα ότι θα συνέλθω μετά την γέννα αλλά τζίφος ούτε ταινία δεν μπορώ να δώ...

Άντε μπεμπούλα κοιμήσου να πάει η μαμά να αρμέξει την αγελάδα...

χαχαχαχαχαχαχα φοβερη η κορη!

Καλημέρα(με τον μπέμπη στο μάρσιπο)!

Νέα από Μαρία δεν έχω...θα τηλ αργότερα.....

Ανέτ, μπράβο ρε πουλάκι μου που ενεργήθηκε το αγγελούδι σου.....Αχ, τι τραβάνε και αυτά τα κακόμοιρα....

Μαρούσκα μου το βιβλίο που λέω είναι το " Ο Πολεμος της φωτιάς" του Α. Ρόνυ. Μιλάει για μια φυλή, την εποχή των τροφοσυλλεκτών και την προσπάθειά τους να διατηρήσουν αναμένη την φωτιά στη φυλή τους....Μιλάμε για τρελή πόρωση τα παιδιά μου με αυτό....:D

Κορίτσια, ο γελαστός πεπελίνος είναι σαν να έχει καταπιει ρολόι και στις 4 τα χαράματα αρχίζει το λεγόμενο βράσιμο της χύτρας ταχύτητας που λέει και ο μπαμπάς μας....Ενώ κοιμάται από τις 10-11 μμ μέχρι τις 4 με ένα ενδιάμεσο θηλασμό στον ύπνο του(μεγάλη μαγκιά) μετά το πουλάκι μου τρελλαίνεται στα πονάκια, μαζεύει τα ποδαράκια του και δεν έχει ησυχία....δεν κλαίει η ψυχή μου...απλά κουνιέται ασύστολα, χέρια και πόδια δουλεύουνε ακατάπαυστα.....

Μαρούσκα, είναι δυνατόν να είναι κολικοί τόσο νωρίς, τα χαράματα;

Ελένη, καλά ξεμπερδέματα με την δυσκοιλιότητα....Να ρωτήσω γιατί δεν θυμάμαι(ένεκα ο πολύς ύπνος!!!!), δίνεις και ξένο, έτσι δεν είναι; Ρωτάω γιατί όταν θηλάζουμε αποκλειστικά δεν μας απασχολεί θέμα δυσκοιλιότητας.

Αύριο έχουμε παιδίατρο στις 17.30....Αχ, μανούλα μου...τα πρώτα μπιμπι έρχονται....:!:

με το καλο στον γιατρο και το μπιμπι να μη το καταλαβετε καν.

εμεις στις 18, γιατι τοσο αργα?χμμμμμμμμ

Καλημερα κοριτσια !!!!!!!!! τι κανετε ?? τα μωρακια καλα ???

βλεπω οτι ολες αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα. τα κακακια των μωρων.

Εμενα η δικια μου χθες εκλαιγε απο τις 7 το απογευμα μεχρι τις 5 το πρωι !!!!!!!!

Τελικα το πρωι εκανε λιγα και ηρεμησαμε δοξα το Θεο !!!!!

Οσο για το θηλασμο βαζω το μωρο και στα 2 στηθη απο 10 λεπτα στο καθενα, ρευεται και μετα απο 10 λεπτα κλαιει και δινω αναγκαστικα συμπληρωμα και πινει περιπου 70γρ. Αυτο σημαινει οτι κοβεται τελειως ετσι ε??? Με το θηλαστρο βγαζω 30 γρ συνολο (κι απο τα 2 ).

αχ μωρε την καλη μου, να την ξαπλωνεις και απαλα να της πιεζεις τα γονατακια στην κοιλιτσα...να ενεργοποιηθει το εντερακι...στον δικο μου επιασε

Να μαι παλι ...

Μπαρμπι μου οσο δινεις συμπληρωμα απο οσο ξερω εγω ,σταδιακα θα μειωνεται το γαλα ..

Φαγκρι μου ο χρηστος φοραει ακομη πανα ..ειναι ιδιατερα αρνητικος με το θεμα αυτο ..απλα ηπιε πολυ γαλα και του βγηκαν ..μετα το πασχα θα κανουμε παλι προσπαθεια ...απο οσο το εχω ψαξει το θεμα αυτο δεν θελει πιεση ..

vasdeli μου και ο χρηστος αυτο το κανει καθε απογευμα ομως για κανα μισαωρο ..κουναει χερια ποδια και εχει εκνευρισμο ...αλλα κλαμα ευτυχως οχι ..

Για κακα ..λοιπον εμεις χεζουμε για ολη την παρεα...3φορες μεχρι τωρα για σήμερα...

πφφφφφφφ καλεεεεε, μεχρι εδω μυρισε χαχαχαχα

παω να σου στειλω το μειλ και περιμενω τη φωτο οκ?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Τώρα κατάφερα να ξαναμπώ αφού μου έψησε το ψάρι στα χείλη ο Αντρίκος από το πρωί...Ύπνος στο σλινγκ, και μετά στο πορτ-μπεμπέ μάτι γαρίδα, Βικάκι και Τζενάκι, σας θυμίζει κάτι??Τώρα ή φταίει που μεγάλωσε γιατί μου τα κάνει από τότε που άλλαξε μήνα (σαν τη μίλλυ) ή λόγω δυσκολίας στα κακά.Όντως, Βικάκι, αυτά που θηλάζουν λένε ότι δεν έχουν θέμα δυσκοιλιότητας, αλλά εμένα κι ο Γρηγόρης έκανε και 5 μέρες να κάνει, καλά μάλλον φταίω εγώ κι η διατροφή μου, τι να πω...Χτύπησα κάτι ακτινίδια και φράουλες τώρα και θα φανεί.Του έδωσα πάλι άνηθο το μεσημέρι, ήπιε 15 μλ κι έκανε πριν λίγο κακά ακριβώς όπως χθες και τώρα μάλλον θα κοιμηθεί έναν καλό ύπνο όπως χθες!Κορίτσια, το μεσημέρι, ο Αντρίκος ούρλιαζε στο σλινγκ κι εγώ έπαιζα μπάλα με τους άλλους 2!Έχασα 5-0 εννοείται!!! Μετά τους έβαλα να ζωγραφίζουν στο υπόγειο γιατί πήγα να μαγειρέψω....Έκανα φαί σε 15 λεπτά με το ρολόι, γιατί ξύπνησε μετά ο κυρ-Αντρίκος...Παιδιά, κοτόπουλο με αρακά ΥΠΕΡΝΟΣΤΙΜΟ, ο Άκης το ξαναλέω είναι θεός στη μαγειρική και προσκυνώ!Φαγητό νόστιμο και σε dt!!!

Βικάκι, δεν ξέρω για τους κολικούς, θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι.Πάντως ρώτα αύριο και την παιδίατρο, ναι?

Διαφημίσεις

Τώρα κατάφερα να ξαναμπώ αφού μου έψησε το ψάρι στα χείλη ο Αντρίκος από το πρωί...Ύπνος στο σλινγκ, και μετά στο πορτ-μπεμπέ μάτι γαρίδα, Βικάκι και Τζενάκι, σας θυμίζει κάτι??Τώρα ή φταίει που μεγάλωσε γιατί μου τα κάνει από τότε που άλλαξε μήνα (σαν τη μίλλυ) ή λόγω δυσκολίας στα κακά.Όντως, Βικάκι, αυτά που θηλάζουν λένε ότι δεν έχουν θέμα δυσκοιλιότητας, αλλά εμένα κι ο Γρηγόρης έκανε και 5 μέρες να κάνει, καλά μάλλον φταίω εγώ κι η διατροφή μου, τι να πω...Χτύπησα κάτι ακτινίδια και φράουλες τώρα και θα φανεί.Του έδωσα πάλι άνηθο το μεσημέρι, ήπιε 15 μλ κι έκανε πριν λίγο κακά ακριβώς όπως χθες και τώρα μάλλον θα κοιμηθεί έναν καλό ύπνο όπως χθες!Κορίτσια, το μεσημέρι, ο Αντρίκος ούρλιαζε στο σλινγκ κι εγώ έπαιζα μπάλα με τους άλλους 2!Έχασα 5-0 εννοείται!!! Μετά τους έβαλα να ζωγραφίζουν στο υπόγειο γιατί πήγα να μαγειρέψω....Έκανα φαί σε 15 λεπτά με το ρολόι, γιατί ξύπνησε μετά ο κυρ-Αντρίκος...Παιδιά, κοτόπουλο με αρακά ΥΠΕΡΝΟΣΤΙΜΟ, ο Άκης το ξαναλέω είναι θεός στη μαγειρική και προσκυνώ!Φαγητό νόστιμο και σε dt!!!

Βικάκι, δεν ξέρω για τους κολικούς, θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι.Πάντως ρώτα αύριο και την παιδίατρο, ναι?

Ρε συ Μαρούσκα...πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Να ασχολείσαι με τα μεγάλα ενώ ο άλλος κλαίει; Εγώ δεν μπορώ καθόλου....Άκου εκεί έπαιζε ποδόσφαιρο....

Καλός και ο Αντρίκος....δε λέω...

Είσαι το ίνδαλμά μου λέμε....Εγώ θα σας πω από Τετάρτη που φεύγει η μάνα μου...Πάντως σήμερα Το απόγευμα που πάλι είχαμε μια ώρα κλάματος και ανησυχίας τα είδα όλα...Και ο θηλασμός πολλές φορές είναι ζόρι....γιατί θηλάζει και μετά κλαίει όταν ρευτεί πράγμα που με υποψιάζει και πάλι για μια ήπια ΓΟΠ....Βέβαια με το βάρος κανένα πρόβλημα, πιστεύω αύριο θα μας το πιστοποιήσει και η παιδίατρος...:-)

Το πμ που σου έστειλα χθες ήρθε....υποψιάζομαι πως έκανα μια πατατιά γιατί έγραφα από το κινητό και μάλλον δεν....

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Δίνεις τσαγάκι στον Αντρέα ενώ τον θηλάζεις αποκλειστικά, ε; Κάνει ρε συ Μαρούσκα; Όσο για το χε....να σας πω ότι ο Παύλος πουθήλαζε αποκλειστικά έκανε και 2 βδομάδες να κάνει κακά του(ναι, καλά διαβάσατε) και η παιδίατρος μας είχε πει ότι ήταν φυσιολογικό αφού ήταν με αποκλειστικό θηλασμό....Βέβαια όταν έχε... μέχρι την πλάτη ένα πράγμα...:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdeli

Ρε συ Μαρούσκα...πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Να ασχολείσαι με τα μεγάλα ενώ ο άλλος κλαίει; Εγώ δεν μπορώ καθόλου....Άκου εκεί έπαιζε ποδόσφαιρο....

Καλός και ο Αντρίκος....δε λέω...

Tι να κάνω, ρε Βικάκι...Πιο παλιά έπαιζα όταν κοιμόταν ο Αντρίκος, αλλά τώρα που με τον ύπνο μάλωσε...Και τα μεγάλα με θέλουν μαζί τους τα δόλια!

Είσαι το ίνδαλμά μου λέμε....Εγώ θα σας πω από Τετάρτη που φεύγει η μάνα μου...Πάντως σήμερα Το απόγευμα που πάλι είχαμε μια ώρα κλάματος και ανησυχίας τα είδα όλα...Και ο θηλασμός πολλές φορές είναι ζόρι....γιατί θηλάζει και μετά κλαίει όταν ρευτεί πράγμα που με υποψιάζει και πάλι για μια ήπια ΓΟΠ....Βέβαια με το βάρος κανένα πρόβλημα, πιστεύω αύριο θα μας το πιστοποιήσει και η παιδίατρος...

Κι εμένα το κάνει αυτό, θα δούμε με το βάροος που λες κι εσύ!Εγώ φοβάμαι και τις αλλεργίες αχ, μέχρι τον 3ο-4ο θα φανεί...

Το πμ που σου έστειλα χθες ήρθε....υποψιάζομαι πως έκανα μια πατατιά γιατί έγραφα από το κινητό και μάλλον δεν....

Δεν ήρθε, κοπέλα μου.

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Δίνεις τσαγάκι στον Αντρέα ενώ τον θηλάζεις αποκλειστικά, ε; Κάνει ρε συ Μαρούσκα;

Δεν δίνω τσάι τσάι, βράζω άνιθο και του δίνω το ζουμί, αφού έχει θηλάσει.Για το τσάι δε λένε ότι δεν κάνει αλλά ότι δε χρειάζεται όπως και το νερό όταν θηλάζουν...

Όσο για το χε....να σας πω ότι ο Παύλος πουθήλαζε αποκλειστικά έκανε και 2 βδομάδες να κάνει κακά του(ναι, καλά διαβάσατε) και η παιδίατρος μας είχε πει ότι ήταν φυσιολογικό αφού ήταν με αποκλειστικό θηλασμό....Βέβαια όταν έχε... μέχρι την πλάτη ένα πράγμα...

Μέχρι 20 μέρες να κάνει μια φορά είναι φυσιολογικό λέει ξέρεις ποια:tongue::tongue: Άμα δε ζορίζονταν, δε θα με πείραζε, αλλά όταν τα βλέπεις να πονάνε...

Χθες μετά το ψήσιμο ψαριού στα χείλη, γεύμα στις 7.30, μπάνιο στις 8 παρά και ύπνος 8 και κάτι μέχρι ....ταρατατάμ!7 το πρωί!!!!!Γεύματα στις 12, στις 4 μες στον ύπνο, πάλι καλά!Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς τη νύχτα κοιμάται μόνος του στο πορτ-μπεμπέ ενώ τη μέρα πρέπει να είναι κοντά μου αλλιώς ξυπνά:confused: Καλημέρα σε όλες σας!!!

Καλημεραααααα..καλο μηνα

Φαγκρακι το μπεμπε μια χαρα κοιμαται το βραδυ..φτου σκορδα...

οσο για την μπαλα με το σλινκ και τα παιδια ..τι να πω ??υποκλινομαι ..εγω για να παιξω εχω παντα τον μπεμπη στο ρηλαξ ..αλλα αν κλαιει το μωρο δεν αντεχω ...ευτυχως κλαιει σπανια...

Βλεπω η σκατοσυζητηση καλα κρατει ...ταλαιπωρουνται τα μωρακια...

Εμεις ειμαστε καλα ..και το μπλε παιδι μου και ο ταβανατος ..το θεμα ειναι οτι δεν βελτιωνεται την νυχτα με το φαι ..χθες το τριωρο της μερας το πηγε και την νυχτα ανα τριωρο νταν φωναζε για μαμ...και να πεις οτι πινει λιγο 200 μλ σε καθε γευμα ...αμα του φτιαξεις λιγοτερο σε κοιταει με απορια ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααααα..καλο μηνα

Καλό μήνα, μπήκε η άνοιξηηηηη!

Φαγκρακι το μπεμπε μια χαρα κοιμαται το βραδυ..φτου σκορδα...

οσο για την μπαλα με το σλινκ και τα παιδια ..τι να πω ??υποκλινομαι ..εγω για να παιξω εχω παντα τον μπεμπη στο ρηλαξ ..αλλα αν κλαιει το μωρο δεν αντεχω ...ευτυχως κλαιει σπανια...

Να υποκλινόσουν άμα κέρδιζα κιόλας, χαχα!Τι να κάνω Ιωάννα μου, κι αυτά ψυχή έχουν και μαμά ζητούν, ο άντρας μου είχε πάει να ξαπλώσει, άμα δεν παίζω μαζί τους θα σκοτωθούν, καλύτερα θα είναι να κλαίνε 3 αντί για 1?Ηρέμησε κι ο μικρός με τη μπάλα, χαχα!

Βλεπω η σκατοσυζητηση καλα κρατει ...ταλαιπωρουνται τα μωρακια...

Εμεις ειμαστε καλα ..και το μπλε παιδι μου και ο ταβανατος ..το θεμα ειναι οτι δεν βελτιωνεται την νυχτα με το φαι ..χθες το τριωρο της μερας το πηγε και την νυχτα ανα τριωρο νταν φωναζε για μαμ...και να πεις οτι πινει λιγο 200 μλ σε καθε γευμα ...αμα του φτιαξεις λιγοτερο σε κοιταει με απορια ...

Θα στρώσει Ιωάννα κι ο ταβανάτος άντρας σου, άλλωστε τα δείγματα που δίνει μέχρι τώρα είναι για πολύυυυ καλό παιδάκι!

Πάω να σιδερώσω γιατί επιτέλους κοιμήθηκε!Γειαααααααααα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...