Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ρε σεις, αυτό είπε αγγγγγγγγγγγγγ, λίγο νωρίς δεν είναι για αγκού? Επίσης, τώρα χαμογελάει στην παντόφλα μου...Είναι κόκκινη, κάνει πλάκα να βγει κανας ολυμπιακός να πεθάνω ΤΩΡΑ!

Μαρούσκα....σε αυτή την ηλικία, τα βλέπουν όλα ασπρόμαυρα μανάρι μου....:rolleyes::rolleyes:

vasdeli κι ο δικός μου έτσι έκανε τις 2 πρώτες μέρες . Μετα μου είπε η sister να βάλω μέσα στη μπανιεριτσα μια πετσέτα , ώστε να μην ακουμπαει στο πλαστικό . Απο τότε του αρέσει πολυ το μπανάκι και ηρεμει

Bάζω πετσετούλα μανάρι μου, τον μπανιάρω και αφού τον έχω θηλάσει λίγο....αλλά το κλάμα κλάμα....:mrgreen:

Τέλως πάντων.....μάλλον του χαρακτήρα του είναι....και ο Παύλος μου έκλαιγε πολύ ως μωρό στο μπάνιο....μετά από λίγο όμως το απολάμβανε και δεν ήθελε να βγει...ΥΠΟΜΟΝΗ!

πως δηλαδη?

γιατι και εμεις εχουμε θεμα..

η πετσετα δε θα βραχει??:confused:

Ναι, θα βραχεί με ζεστό νερό και έτσι θα κρατά το μέρος που ακουμπά το μωρό ζεστό....δεν θα ακουμπά κατευθείαν στο πλαστικό για να κρυώνει...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

Και εμεις στο μπανακι μας βαζουμε πετσετουλα απο κατω μεσα στο μπανακι ..την βρεχουμε με το ζεστο νερακι και εμας προσωπικα τα μπεμπακι μας απολαμβανει πολυ το μπανακι του ..

Εμεις ειμαστε καλα , ο μπεμπης σήμερα κοιμηθηκε καλα!!!κοιμηθηκε 11 και ξυπνησε 4 και επειτα στις 7 οποτε μια χαρα χαρουμενη ειμαι η μανα....κοιμηθηκα 4 ωρες σερι και μου φανηκε σαν αιωνας!!!

Vasdeli μου ξεκινανε τα εμβολια ε ???εμεις στις 14/1 εχουμε το πενταπλο και το ροταριξ...πως τα λυπαμαι τα καημενουλια..

Αννετακι μου ελπιζω του μπεμπη να του εκανε δουλεια το frezylac ..εγω το μονο που ξερω για αυτο το γαλα ειναι οτι ειναι βιολογικο ..

Ευχομαι το εφακι μας να ειναι πολυ πολυ καλυτερα!!!

Να εχουμε ενα υπεροχο ΣΚ !!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!Τι κάνουν τα άϋπνα κοριτσάκια?

Μαράκι μου περαστικά στο κοριτσάκι σου και καλό κουράγιο...

Κι αυτά τα εμβόλια είναι πολύ βάρβαρα...μια σταλιά μωράκια να τρυπάνε τα μπουτάκια τους :(

Μαρούσκα ο Αντρίκος έγινε 4 κιλά????ολόκληρος παίδαρος!!!!κι η δικιά μου έλεγε από τότε αγκού ειδικά την ώρα που ξεκινούσε το κλάμα...κάτι σαν μαρσάρισμα ένα πράγμα!

Αννετάκι κι εγώ την Παρασκευή παρήγγειλα από το φαρμακείο το frezilac την Δευτέρα θα το έχω...Η μικρή κάνει κακάκια κάθε 2-3 μέρες άσε που πλέον δεν πίνει το Novalac το πολύ πολύ να κατεβάσει 100 γρ. Γενικά δεν τρώει πολύ αλλά φαντάζομαι ότι μπορεί να είναι από το ζόρι της που δεν κάνει κακάκια...Άν το πάρεις νωρίτερα πές μου άν κάνει δουλειά...

Κατα τα άλλα είμαστε μια χαρά, εγώ τελείωσα την θεραπεία για την καντιντίαση και αισθάνομαι μια χαρά αλλά η μικρή δεν πιάνει με τίποτα το στήθος ούτε σκέτο ούτε με ψευδοθηλή, έχει πάθει μια ωραιότατη σύγχυση των θηλών επομένως συνεχίζουμε από εδώ και πέρα με θήλαστρο και όσο πάει...

Τι όμορφη που είναι τώρα που μεγαλώνει και αρχίζει να αντιδρά στα ερεθίσματα...χαμογελάει μόλις με βλέπει, λέει άου ανγκού, παίζουμε παιχνιδάκια με το πιπιλάκι μας...είναι μια τρέλα...έτσι μου έρχεται να την δαγκώσω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και επίσης κοιμάται μόνο στην αγκαλιά της μανούλας της!!!!Λίγο τα απογεύματα την πιάνει ένας εκνευρισμός και εννοείται όταν θέλει να αεριστεί...πέφτει πολύ ζόρι...αλλά δεν πειράζει μωράκι είναι...

Ευτυχώς και με τον ύπνο τα πάμε καλά. Χτές κοιμόταν από τις 11 μέχρι σήμερα στις 10 με δύο ξυπνήματα για φαγητό και άλλαγμα και μετά πάλι νάνι!

Σας είπα που όταν την βάζω μπρούμυτα στέκεται στα τέσσερα σα να μπουσουλάει?έχει πολύ πλάκα δεν μπορώ να την ξαπλώσω με τίποτα :-D

I3hdp3.png

Ax, βρε Τζένη τώρα που γιατρεύτηκες εσύ, μπέρδεψε η μπέμπα τις θηλές, αμάν, άντε...θήλαστρο κι όσο αντέξεις!

Ναι, εμείς φτάσαμε τα 4 κιλάκια κι από χθες που άλλαξε μήνα κοιμάται όλο κάτι 45 λεπτα ή μιαμισάωρα, εκεί που έκανε 2ωρα και 3ωρα, αλλά αλλά, κορίτσια, να μην τον ματιάξω, κοιμήθηκε από τις 10 ως τις 9 παρά σήμερα με διακοπές στις 1.17, 4.17 (μετά να μην τον λέω Άγγλο?) και 5.47 για μαμ, αλλά χωρίς να ξυπνήσει!Αχ, Παναγία μου, τι καλά!Ειδικά εκεί στις 4.17 δεν καλοέτρωγε κι είπα μήπως τσάμπα τον σήκωσα αλλά τελοσπάντων.Επίσης, τον είχα τυλιγμένο με την κουβέρτα για να μην ξυπνήσει, δεν ξέρω αν βοήθησε κι αυτό ή το ντούρασελ όλη μέρα.Το αποτέλεσμα μετράει, άντε να δούμε και σήμερα.... Σήμερα που από τις 9 παρά ως τις 2 παρά έφαγε 4 φορές και έχει ξεζουμίσει τη μάνα!Αχ, δεν πειράζει, μπας και χάσω τίποτα.Κι αυτά τα γιαούρτια τα 2% ενώ παλιά μόνο τέτοια έτρωγα τώρα μου φαίνονται νερό:(:(:( Άτιμε θηλασμέ που θες να με κάνεις αγελάδα, όνομα και πράγμα!!:tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

κορες καλησπερα και απο δω...

εγω εχω ενα προβλημα να με βοηθησετε..

σας εχω πει οτι η μιλλυ,ειναι γενικα σταθερη στο προγραμμα της με το φαγητο.

συνηθως ανα 3ωρο και ποσοτητα το τελευταιο 10ημερο απο 90-120μλ σε καθε γευμα.

απο χτες-πρπχυες, μου κανε τσαλιμια..τι εννοω?

ξυπναει στο 3ωρο, αρχιζει την κλαψα, παω να ταισω κ η κλαψα μεγαλωνει,

γινεται ουρλιαχτο,το γαλα φτυνεται κ μετα πετιεται, αφου δεν το ξαναβαζει στο στομα της.αυτο θα γινει σε 1-2 γευματα της ημερας,

που με χιλια ζορια καταφερνω να της δωσω περιπου 30μλ.

σημερα εφαγε στις 11 κ εκτοτε ξυπναει, χαζευει, χαμογελαει, κλαιει λιγο κ κοιμαται στα καπακια,

απο εκεινη την ωρα δε ειναι νηστικη.

δειχνει ναχει καποια αερια, αλλα οχι τοσο ενοχλητικα, αφου κοιμαται γρηγορα ξανα..

αχ ν'ανησυχω?

την πιανω κ ειναι δροσερη..

απο τσιτσα-κακα μια χαρουλα..

ρε συ τζενακι, τι εννοεις δεν τρωει το νοβαλακ?

δηλαδη τι?ξαφνικα δεν της αρεσει?

παρεπιπτοντως εμενα το παθαινει κ με το νοβαλακ κ με το δικο μου το αντλημενο...:confused::(

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλησπερουδια αγαπημενες και λατρεμενες μανουλες με τα ομορφα μωρακια!

ειμαστε τελεια απο χθες...καναμε ενα σκασμο κακα μετα απο μια ωρα και δεκα λεπτα μετα το frezylac

το μωρο μου ξελαφρωσε κι εγω με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια

και σημερα ξανα μανα με μια μικρη βοηθεια απτην μανουλα για να μη σφιγκετε το νινι και δυσανασχετει (του εκανα μαλαξεις στο κωλακι)

τζενακι τελειο το frezylac...στο παρεντς διαβασα διαφορα..πως βρωμαει και διαφορα...το δοκιμασα και εκτος απο μια μεταλικη γευση ειναι νοστιμοτατο...και ο μικρος τρελενεται!

αυτα απο μας προς το παρον

μαρακι, το εφακη μας πως ειναι?ποτε με το καλο βγαινετε?οποια μιλησει μαζι της να της δωσετε πολλες ευχες για γρηγορη αναρωση!!!

καλο σ/κ να μου ειστε καλα και πολλα φιλακια στα μπεμπουδακια και στα παιδακια!

μαρουσκακι, ξεχασα μαναρι μου για τον μηνα σας...χρονια πολλα και καλαααααααααααααααααααααα!!!σας αγαπω οπως και ολες σας!!!

Καλως το αννετακι !!!και σκεφτομουν που χαθηκες ..

Για κακα και σιγουρα απολτελσματα ειναι πολυ καλο το frisolac comfort ..μονο που μπορει να σου κανει πολλα κακα οποτε βαζεις μισο μισο με frisolac απλο...και δυσκοιλοιοτητα τεεεεελος

Με τον θηλασμο ολα καλα?

ιωαννα μου δεν με νοιαζει ποσα κακακια θα κανει...μονο να κανει!μου το προτεινε η γιατρος το comfort αλλα ειναι πηχτρα και ο μικρος αναγουλιαζει

ο θηλασμος με το θηλαστρο...μολις τον βαλωσ το στηθος τρελενεται...σαν πρεζακι για την δοση του ενα πραγμα χαχαχαχ

Η αγκαλίτιδα χτύπησε όλους μου φαίνεται...Μια από τα ίδια Ελένη!

Ο γελαστός πεπελίνος είναι πολύ καλός τα βράδυα...Κοιμάται από τις 10-11 το βράδυ μέχρι τις 4.30 με ένα ξύπνημα ενδιάμεσα(αν κάνει μπάνιο το βράδυ κοιμάται πολύ καλύτερα και αν τον σηκώσω πριν κλάψει δεν ξυπνάει ούτε αυτή τη μία φορά, θηλάζει και συνεχίζει τον ύπνο). Αλλά από τις 4.30 και μετά αρχίζει το λεγόμενο βράσιμο....Κουνάει χέρια πόδια, είναι σε συνεχή κίνηση και ανησυχία....Λαγοκοιμάται μετά κάτα τις 6.30 ως τις 8.οο και μετά βαστάτε χεράκια μου...

Όπως λέει και η Ελένη στο μάρσιπο κοιμάται του καλού καιρού(βαράει και 3ωρο). Άμα τον βάλεις στο ριλάξ όμως γκαγκανιάζει....:roll:

Οεο, τι θα γίνει από Τετάρτη και μετά που φεύγει η μανούλα μου; Πως θα κάνει καμιά δουλειά η μανούλα ρε πεπελίνο; Για συμμορφόσου λίγο....:cool:

Μίλησα με Μαρία...Ακόμη δεν έχουν καταλήξει τι έχει το Εφάκι...ο πυρετός συνεχίζει...Είχε πάει σπίτι να θηλάσει το πουλάκι μου...με το θήλαστρο καλύτερα σήμερα, έβγαλε 240 γρ....(φτου, φτου)

Μαρία μου σε σκέφτομαι....

αααααχ βικακι, βασανιαρικα τα αγορια μας αλλα χαλαλι τους...μολις σκασουν το χαμογελο τα ξεχναμε ολα!

εμενα δεν καθετε με τιποτα στο σλινγκ...βρε καλε μου, βρε χρυσε μου...ναδα χαχχαχαα

αφου τον βγαζω το ξαναφτιαχνω μηπως τον εχω σφιχτα εγκλωβισμενο αλλα και παλι τιποτα...τζαμπα τα λεφτα της κοπελας..θα το ξαναπροσπαθησω βεβαια...μπορει να κανω και κατι λαθος...αχρηστηηηηηηηη χαχαχα

στον εστειλα στο κινητο !!!!απολαυσε το παιδαρο μου χιχιχι....

αχ ιωαννα μουυυυυυυ δεν μπορω να την δω την φωτο...στειλε μου email...θα στο στειλω με πμ οκ?

Αννέτ, ελπίζω να είναι καλύτερα το ζεβράκι σου....

Εμείς την Τρίτη πάμε για τα πρώτα εμβόλια....

βικακιιιιιιιιιιιιιι, σουπερ το ζεβρακι μου...το τι κακα καναμε δεν λεγεται...τουρτα φτιαχναμε (αφου ηταν πηχτα σαν κρεμα ζαχαροπλαστικης) χαχαχαχα

κορες καλησπερα και απο δω...

εγω εχω ενα προβλημα να με βοηθησετε..

σας εχω πει οτι η μιλλυ,ειναι γενικα σταθερη στο προγραμμα της με το φαγητο.

συνηθως ανα 3ωρο και ποσοτητα το τελευταιο 10ημερο απο 90-120μλ σε καθε γευμα.

απο χτες-πρπχυες, μου κανε τσαλιμια..τι εννοω?

ξυπναει στο 3ωρο, αρχιζει την κλαψα, παω να ταισω κ η κλαψα μεγαλωνει,

γινεται ουρλιαχτο,το γαλα φτυνεται κ μετα πετιεται, αφου δεν το ξαναβαζει στο στομα της.αυτο θα γινει σε 1-2 γευματα της ημερας,

που με χιλια ζορια καταφερνω να της δωσω περιπου 30μλ.

σημερα εφαγε στις 11 κ εκτοτε ξυπναει, χαζευει, χαμογελαει, κλαιει λιγο κ κοιμαται στα καπακια,

απο εκεινη την ωρα δε ειναι νηστικη.

δειχνει ναχει καποια αερια, αλλα οχι τοσο ενοχλητικα, αφου κοιμαται γρηγορα ξανα..

αχ ν'ανησυχω?

την πιανω κ ειναι δροσερη..

απο τσιτσα-κακα μια χαρουλα..

ρε συ τζενακι, τι εννοεις δεν τρωει το νοβαλακ?

δηλαδη τι?ξαφνικα δεν της αρεσει?

παρεπιπτοντως εμενα το παθαινει κ με το νοβαλακ κ με το δικο μου το αντλημενο...:confused::(

αχ μωρε ελενη μου, μηπως εχει πονακια το μωρο και δεν τρωει...τι ωρες γινεται αυτο?αν γινεται απογευμα η βραδυνες ωρες...την πατησες...μακαρι να μην ειναι κολικοι και υποφερει το μαναρι μου

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σου, Αννετάκο με τα χεστήρια σας, μπράβο πολύ χάρηκα...:P:p:p:p

Βικάκι, τώρα με την παράθεση από την Άννα ξαναδιάβασα το δικό σου μήνυμα..Ρε συ, το μωράκι έχει μάθει άπειρες ώρες να είναι κολλημένο με τη μανούλα του...Πώς περιμένεις να κοιμηθεί στο ριλάξ?Εγώ στο είπα για το co-bedding ότι έχει τα πολύ καλά του αλλά σε βάθος χρόνου (και πού είσαι ακόμη!!!) έχει και τα μείον του, όπως αυτό που λες!Εγώ μετά το Γρηγόρη και το Φάνη που τα είδαμε όλα με τον ύπνο, φοβάμαι τα πάντα :confused:!Όχι ότι δεν τον βάζω στο σλινγκ για να κοιμηθεί, τον βάζω, αλλά μόλις κοιμηθεί καλά μετακομίζει πορτ-μπεμπέ.Θα φύγει η μανούλα σου και θα με θυμηθείς.Θα κοιμάται και θα κάνεις δουλειές..Με το μωρό στο σλινγκ...δύσκολο!;)Περίμενε πμ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Βικάκι, τώρα με την παράθεση από την Άννα ξαναδιάβασα το δικό σου μήνυμα..Ρε συ, το μωράκι έχει μάθει άπειρες ώρες να είναι κολλημένο με τη μανούλα του...Πώς περιμένεις να κοιμηθεί στο ριλάξ?Εγώ στο είπα για το co-bedding ότι έχει τα πολύ καλά του αλλά σε βάθος χρόνου (και πού είσαι ακόμη!!!) έχει και τα μείον του, όπως αυτό που λες!Εγώ μετά το Γρηγόρη και το Φάνη που τα είδαμε όλα με τον ύπνο, φοβάμαι τα πάντα :confused:!Όχι ότι δεν τον βάζω στο σλινγκ για να κοιμηθεί, τον βάζω, αλλά μόλις κοιμηθεί καλά μετακομίζει πορτ-μπεμπέ.Θα φύγει η μανούλα σου και θα με θυμηθείς.Θα κοιμάται και θα κάνεις δουλειές..Με το μωρό στο σλινγκ...δύσκολο!;)Περίμενε πμ!

Μπορεί και να έχεις δίκαιο....σαφώς και έχει μάθει να είναι κολλημένος πάνω μου....Όμως το co-bedding δεν το κάνω όλη την νύχτα...Θα κοιμηθεί στις 10μμ, θα τον βάλω στο κρεββάτι του, θα αρχίσει να ανακατεύεται κατά τη 1πμ, θα τον σηκώσω αμέσως και θα τον θηλάσω πρωτού κλάψει και θα τον βάλω πάλι στο κρεββάτι του μέχρι τις 4.30πμ που θα ξαναξυπνήσει και θα αρχίσουν τα ζόρια του...Ε, εκεί δεν μπορώ να τον αφήσω στο έλεος του Θεού....Θα τον πάρω αγκαλίτσα φυσικά!!'Πάντως δεν το αλλάζω το co-beding, με ξεκουράζει...πρέπει να σκεφτώ και τα άλλα 2 παιδιά μου και προσωπικά όταν είμαι άυπνη πέφτω σε κατάθλιψη....:( Δεν μπορώ να χειριστώ καθόλου την έλλειψη ύπνου....άρα co-beding και πάλι co-beding και ας είναι βασανιάρης λίγο τα πρωινά....ΚΑΙ αυτό θα περάσει....:-D

Ρε κορίτσια, να ρωτήσω...είναι δυνατόν οι κολικοί να τον πιάνουν τα χαράματα;:roll: Κάθε βράδυ από τις 4.30 ώς τις 6.30(χαράματα) μαζεύει τα ποδαράκια του το μανάρι μου και ακούγονται γουρ-γουρ τα εντεράκια του...Ήξερα ότι οι κολικοί είναι νωρίς το απόγευμα αλλά χαράματα;:roll:

Ελένη, προσπάθησε να την ταίσεις πριν αρχίσει να κλαίει...μερικά μωρά τσατίζονται και όταν αρχίσουν να κλαίνε δεν σταματάνε ακόμη και όταν ικανοποιείται η ανάγκη τους...Μήπως είναι αυτό;

Μαρία, τι νέα από Έφη;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Είχαμε κανένα νέο για την Εφούλα???

Αννέτ μου συγχαρητήρια!!!άντε και στα δικά μας γιατί η καημενούλα τραβάει πολύ μεγάλο ζόρι σήμερα είναι η τρίτη μέρα...

Βίκυ μου για κολικοί μου φαίνονται τα πονάκια σας κι απο τα λίγα που ξέρω είναι ότι οι κολικοί είναι ύπουλο και άτιμο πράγμα χτυπάνε σε ανύποπτο χρόνο...

Ελένη μου χωρίς πλάκα ξύπνησε ένα καλό πρωί η μικρή και αποφάσισε ότι δεν της αρέσει το novolac κι από τότε άρχισε και η δυσκοιλιότητα...ευτυχώς το δικό μου το πίνει κανονικά και με πολύ μεγάλη όρεξη (εκτός κι άν έχει ζόρι που με παιδεύει λίγο). Το συμπέρασμα είναι ένα: Γαλατάκι σαν της μανούλας δεν υπάρχει!

Χτές πήγαμε στο καρφούρ για ψλωνια. Η μπουμπού ήταν στο σλίνγκ από τις 15.30 εώς τις 18.00!!!και διαμαρτυρήθηκε λίγο στο ταμείο κι αυτό μάλλον γιατί σταμάτησα να περπατάω!Για ακόμη μια φορά κάναμε θραύση τουλάχιστον πέντε άτομα με σταμάτησαν για να με ρωτήσουν για το σλίνγκ και όσοι προσπερνούσαν και έβλεπαν το μωρό μας σχολίαζαν!Εντωμεταξύ με αγχώσανε γιατί όλοι νομίζανε ότι το μωρό είναι ασαράντιστο μια κοπέλα με ρώτησε κι όλας "Τι μικρό που είναι!πρέπει να είναι ημερών εεε????" περιττό να σας πώ ότι δαγκώθηκε όταν της είπα ότι είναι δυόμιση μηνών!Και επίσης μια κυρία μας έδωσε τα κουπόνια της (για το μωρό τα έδωσε) για να λάβουμε μέρος σε ένα διαγωνισμό που κάνει το καρφούρ και κερδίσαμε και μια δωροεπιταγή 5?!

Η καημενούλα είναι παραδίπλα μου στον καναπέ και κοιμάται και μια βογκάει, μια σφίγγεται, μια κλάνει και στο τέλος σκάει κι ένα χαμόγελο!!!

Εγώ πάλι φοβάμαι να κοιμηθώ μαζί της όσες φορές το προσπάθησα έμεινα ξάγρυπνη.Τώρα την έχω καταβρεί με τον καναπέ την βάζω στην άκρη του καναπέ μέσα στο μαξιλάρι της κι εγώ από κάτω της. Ο μπαμπάς παραπονιέται που τον έχουμε αφήσει μόνο του αλλά προέχει η άνεση της μαμάς!

Κι όσο για τον ύπνο είμαστε τέλεια!Κοιμήθηκε χτές στις 11 ξύπνησε στις 4.30 και μετά στις 8.30!!!Φτου φτου να μη την ματιάξω!

I3hdp3.png

Βάλτε κι εμάς στη λίστα των δυσκοίλιων...:(:( Το πουλάκι μου χθες και σήμερα τέτοιο ζόρι, μα τέτοιο ζόρι...Πιστεύω φταίει ότι ξεκίνησα να προσέχω τι τρώω, έλεος δηλαδή!Τόσο καιρό που έτρωγα τον αγλέουρα, όλα καλά κι αυτός κι εγώ!Δυο τρεις μέρες που το βράδυ τρώω ένα σκέτο γιαούρτι με δημητριακά και ακτινίδιο, τίποτα κι αυτός κι εγώ δύσκολα, μα είναι δυνατόν!:mad::mad::mad:Το μεσημέρι 4 η ώρα του έδωσα άνηθο και 5 η ώρα τα γέμισε τα πάμπερς, ευτυχώς.Ξύπνιος από τις 11.30 ως τις 18.00, κορίτσια, τα είδα όλα!Και 15.00-17.00 να έχω και τα 3 μαζί, ευτυχώς με τα μεγάλα ζωγραφίζαμε και παίζαμε οπότε είχα μόνο το μικρό να ουρλιάζει, ουφ!Φυσικά από τις 18.00 σάπισε στον ύπνο, σιγά μην ξυπνήσει.Κατά τις 21.00 περιμένω...:wink:;-) Εγώ κομμάτια, γιατί δεν κοιμήθηκα μεσημέρι, ελπίζω να έχουμε καλό βράδυ (εμότικον που προσεύχεται). Φιλιά σε όλες σας, θα δω λίγο το Ζήκο τώρα να γελάσω αν και τελειώνει...Μέχρι να κοιμηθούν τα μεγάλα το έχασα, κρίμα!:mrgreen:

Τζενάκι, κι εμένα ρε γμτ άμα δεν περπατάω ή δεν χορεύω (πάντα starfm, ηρεμεί αμέσως!!) γκρινιάζει...Δεν πειράζει, για να μην τσατίζομαι ή βάζω σταρ και χορεύω ή παίρνω βιβλίο και διαβάζω περπατώντας:shock::shock: Ναι, έτσι γίνανε τα μάτια μου, χαχα!

Χαιρετε! Χθες και σημερα πηραμε τα παρτυ μασκε αμπαριζα!Δεινοσαυρος ο Παυλος και σπανιολα η Ηλεκτρα...Ο Λασκαρης στο σπιτι με γιαγια και γαλα απο μανουλα...Μαρουσκα,κωλοπαιδο, :) ειδες και το Ζηκο;εγω διαβαζα το 'ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ' στα μεγαλα πριν τον υπνο θηλαζοντας τον μικρο... ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ; :)

qwlrp3.png

Βάλτε κι εμάς στη λίστα των δυσκοίλιων...:(:( Το πουλάκι μου χθες και σήμερα τέτοιο ζόρι, μα τέτοιο ζόρι...Πιστεύω φταίει ότι ξεκίνησα να προσέχω τι τρώω, έλεος δηλαδή!Τόσο καιρό που έτρωγα τον αγλέουρα, όλα καλά κι αυτός κι εγώ!Δυο τρεις μέρες που το βράδυ τρώω ένα σκέτο γιαούρτι με δημητριακά και ακτινίδιο, τίποτα κι αυτός κι εγώ δύσκολα, μα είναι δυνατόν!:mad::mad::mad:Το μεσημέρι 4 η ώρα του έδωσα άνηθο και 5 η ώρα τα γέμισε τα πάμπερς, ευτυχώς.Ξύπνιος από τις 11.30 ως τις 18.00, κορίτσια, τα είδα όλα!Και 15.00-17.00 να έχω και τα 3 μαζί, ευτυχώς με τα μεγάλα ζωγραφίζαμε και παίζαμε οπότε είχα μόνο το μικρό να ουρλιάζει, ουφ!Φυσικά από τις 18.00 σάπισε στον ύπνο, σιγά μην ξυπνήσει.Κατά τις 21.00 περιμένω...:wink:;-) Εγώ κομμάτια, γιατί δεν κοιμήθηκα μεσημέρι, ελπίζω να έχουμε καλό βράδυ (εμότικον που προσεύχεται). Φιλιά σε όλες σας, θα δω λίγο το Ζήκο τώρα να γελάσω αν και τελειώνει...Μέχρι να κοιμηθούν τα μεγάλα το έχασα, κρίμα!:mrgreen:

αμαν αμαν...οχι γκιουλακο μου, μη κανεις κολπακια τετοια...στο παρεακι σας θελουμε χεστρουληδες ναι?

εμεις καναμε και σημερα κακακια δοξα Τον Θεο τα οποια συνοδευοντουσαν με γελακια και γλυκιες κραυγουλες...του ελεγα...

-τι κανεις αγαπη μου εσυ?

-κααααα, ελεγε ο σκατουλης μου χαχαχαχα τυχαιο?χαχαχαα

ααααααααααχ το πουλακι μου...αχ τον αγαπω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!

επισης σημερα τον ρουφηξα στην κυριολεξια...ειδικα σε ενα απτα γευματα τον πηρε ο υπνος και για να συνεχισει το τι του εκανα δεν λεγεται...του ζουμπουσα τα μαγουλακια...του τα φιλουσα...του μιλουσα δυνατα...ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι...γραμενη στα παπαρακια μας με ειχε το αγορι χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:

και κατι αλλο που μας αφησε ετσι :shock::shock::shock: ......το γαλατακι που ειπιαμε τα ξημερωματα ηταν 200 η 210 γρ...κοκκαλο εμεις χαχχαχαα

μιλαμε για πολυ πεινα χαχαχαχα φτου φτου το παιδακι μου!!!

Χαιρετε! Χθες και σημερα πηραμε τα παρτυ μασκε αμπαριζα!Δεινοσαυρος ο Παυλος και σπανιολα η Ηλεκτρα...Ο Λασκαρης στο σπιτι με γιαγια και γαλα απο μανουλα...Μαρουσκα,κωλοπαιδο, :) ειδες και το Ζηκο;εγω διαβαζα το 'ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ' στα μεγαλα πριν τον υπνο θηλαζοντας τον μικρο... ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ; :)

ουυυυυυυυυυυυυ τελεια θα περασατε!!!παντα τετοια φιλεναδα!!!

εμενα αγαπουλιτσες?:(

βικακι μιλησες με τη μαρια?η εφουλα βγηκε?

πολλα φιλακια σε ολες σας και καλη εβδομαδα!!!πολλα ζουμπηχτα και ρουφηχτα φιλια στα νινακια!!!

ευακιιιιιιιιιιιι, λιαναααααα που χαθηκατε?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...