Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σου Μπαρμπι!!!

πολυ αγχωμενη ακομη ε ??

Για το ποσο να τρωει ενα μπεμπακι σχεδον 1 μηνος ..αν τρωει ξενο οπως εμεις τρωμε 150 μλ ανα τριωρο ..στο θηλασμο το βαζεις και τρωει οσο θελει ...θα ερθει το φαγκρι κ τα αλλα κοριτσουδια να σου πω ..

Για το μπανιο , το μπεμπακι μιας και ειναι χειμωνας και δεν ιδρωνει τον κανω μερα παρα μερα αλλα τις μερες που δεν κανει μπανιο του πλενω πριν κοιμηθει πωπουδακι , προσωπακι και λαιμουλι (προσπαθω να διατηρω μια ρουτινα πριν κοιμηθει το μπεμπε)..Μετα τον Μαιο θα ξεκινησουμε πια καθε μερα μπανιο ..

Α επισης βγαλαμε και εμεις παρατσουκλι στο μπεμπη...ταβανατος...επειδη κοιταει συνεχεια το ταβανι!!!χιχιχι...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια και νινακια!!!

μαρακι μου περαστικα κοπελα μου στην εφουλα μας!

σιδερενιο να ειναι το κοριτσακι σου αγαπη μου και γρηγορα να πατε σπιτακι σας γερες και δυνατες!!!

μπαρμπι μου εγω τον κανω μερα παραμερα μπανακι και δυο φορες την εβδομαδα λουσιμο (ετσι με συμβουλευσε η παιδιατρος)...αν και το απολαμβανει ο γλυκος μου και θα ηθελα να κανουμε καθε μερα κανει πολυ κρυο και φοβαμαι μη μου κρυωσει...η σομπα αλογονου ποσο πια να ζεστανει (καλοριφερ μια φορα την ημερα...μεχρι να ζεσταθει το σπιτι σβηνει...οποτε...)

εμεις ειμαστε με πονακια στα εντερακια μας και με δισκοιλιοτητα...το μωρο μου εκλαιγε απαρηγορητο...πολυ εχουμε στεναχωρεθει με τη κατασταση...προχθες καναμε κλυσμα αναγκαστικα για να ξαλαφρωσει και μετα κοιμοταν σχεδον 6 ωρες σερι...

πινουμε μετα το φαι λιγο συμπληρωμα με χαμομηλακι αλλα δεν...δυτερη μερα απραξιας σημερα...να δουμε που θα παμε...

εχθες του εβαλα λαδακι στον πωπουλι και θερμομετρο αλλα τζιφος...μηπως δεν το κανω καλα?

επισης αλλαξαμε το ξενο σε frizolac...ουφφφφφφφφφφφ

θα σκασω η μανα...το ενα μετα το αλλο...α και σημερα στο γευμα των 4 καναμε εμετο...καποιος μας εχει μουτζωσει η μου φενεται?γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

εσεις ελπιζω να ειστε καλα, μου λειπετε αλλα δυσκολα ξεκολλαει απο πανω μου ο θησαυρος μου

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σου Μπαρμπι!!!

πολυ αγχωμενη ακομη ε ??

Για το ποσο να τρωει ενα μπεμπακι σχεδον 1 μηνος ..αν τρωει ξενο οπως εμεις τρωμε 150 μλ ανα τριωρο ..στο θηλασμο το βαζεις και τρωει οσο θελει ...θα ερθει το φαγκρι κ τα αλλα κοριτσουδια να σου πω ..

Για το μπανιο , το μπεμπακι μιας και ειναι χειμωνας και δεν ιδρωνει τον κανω μερα παρα μερα αλλα τις μερες που δεν κανει μπανιο του πλενω πριν κοιμηθει πωπουδακι , προσωπακι και λαιμουλι (προσπαθω να διατηρω μια ρουτινα πριν κοιμηθει το μπεμπε)..Μετα τον Μαιο θα ξεκινησουμε πια καθε μερα μπανιο ..

Α επισης βγαλαμε και εμεις παρατσουκλι στο μπεμπη...ταβανατος...επειδη κοιταει συνεχεια το ταβανι!!!χιχιχι...

χχχαχχαα νασαι καλα βρε ιωαννα μου με εκανες και γελασα...το ειχα αναγκη πολυ πιστεψε με χαχαχαχα

τι κανετε?ο χρηστακος?να μου τους φιλησεις και τους δυο

IB5Vp2.png

Καλως το αννετακι !!!και σκεφτομουν που χαθηκες ..

Για κακα και σιγουρα απολτελσματα ειναι πολυ καλο το frisolac comfort ..μονο που μπορει να σου κανει πολλα κακα οποτε βαζεις μισο μισο με frisolac απλο...και δυσκοιλοιοτητα τεεεεελος

Με τον θηλασμο ολα καλα?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ο χρηστος πολυ καλα ..αλλα πλεον δεν τον αφηνω λεπτο με το μωρο ..χθες ηθελε να του κανει κωλοτουμπες στο διπλο κρεβατι ..επισης οποτε τον βρει τον ξεντυνει ...θα πουντιασει το μπεμπε!!!

Μα τι να πω που ολη μερα το ταβανι κοιταει ???και να πεις οτι εχει τιποτα ενδιαφερον ..το απεραντο λευκο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ο χρηστος πολυ καλα ..αλλα πλεον δεν τον αφηνω λεπτο με το μωρο ..χθες ηθελε να του κανει κωλοτουμπες στο διπλο κρεβατι ..επισης οποτε τον βρει τον ξεντυνει ...θα πουντιασει το μπεμπε!!!

Μα τι να πω που ολη μερα το ταβανι κοιταει ???και να πεις οτι εχει τιποτα ενδιαφερον ..το απεραντο λευκο ...

ειναι καλο μωλε το νινι...αστο το παιδι να κοιταζει οπου θελει!κουμαντο θα του κανεις?:lol:

ο χρηστακος επικινδυνος ε?απαπα το αλανι χαχαχα

καμια φωτο θα βαλεις να δουμε τον Κο ταβανατο?

IB5Vp2.png

την εχω απο νωρις στο μαρσιπο κ κοιοταν του καλου καιρου..για να την ξεπιασω την εβγαλα να μπει στο καλαθι κ σε 5 λεπτα ειχε ξυπνησει κ νιαουριζε..

Η αγκαλίτιδα χτύπησε όλους μου φαίνεται...Μια από τα ίδια Ελένη!

Ο γελαστός πεπελίνος είναι πολύ καλός τα βράδυα...Κοιμάται από τις 10-11 το βράδυ μέχρι τις 4.30 με ένα ξύπνημα ενδιάμεσα(αν κάνει μπάνιο το βράδυ κοιμάται πολύ καλύτερα και αν τον σηκώσω πριν κλάψει δεν ξυπνάει ούτε αυτή τη μία φορά, θηλάζει και συνεχίζει τον ύπνο). Αλλά από τις 4.30 και μετά αρχίζει το λεγόμενο βράσιμο....Κουνάει χέρια πόδια, είναι σε συνεχή κίνηση και ανησυχία....Λαγοκοιμάται μετά κάτα τις 6.30 ως τις 8.οο και μετά βαστάτε χεράκια μου...

Όπως λέει και η Ελένη στο μάρσιπο κοιμάται του καλού καιρού(βαράει και 3ωρο). Άμα τον βάλεις στο ριλάξ όμως γκαγκανιάζει....:roll:

Οεο, τι θα γίνει από Τετάρτη και μετά που φεύγει η μανούλα μου; Πως θα κάνει καμιά δουλειά η μανούλα ρε πεπελίνο; Για συμμορφόσου λίγο....:cool:

Μίλησα με Μαρία...Ακόμη δεν έχουν καταλήξει τι έχει το Εφάκι...ο πυρετός συνεχίζει...Είχε πάει σπίτι να θηλάσει το πουλάκι μου...με το θήλαστρο καλύτερα σήμερα, έβγαλε 240 γρ....(φτου, φτου)

Μαρία μου σε σκέφτομαι....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

πωπω σαν χελωνα παει το συστημα...επιστρεφω ιωαννα, παω να παραλαβω την σουπιτσα μου απτην εισοδο

και πες κανα κολπο για κακακια μωρε, εχω σκασει με τον ζεβρακο μου

IB5Vp2.png

Μπανάκι του κάνω κι εγώ μέρα παρά μέρα ρε κορίτσια αλλά κλαίει απαρηγόρητος....μόνο όταν τον αφήνω γυμνούλη μετά χαίρεται...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!

Eμείς κάνουμε κάθε μέρα μπάνιο για να φτιάξουμε μια ρουτίνα σιγά σιγά, άμα τα καταφέρναμε να μην μένει και ξύπνιος 2 ώρες μες στη μαύρη νύχτα θα ήταν καλύτερα,αλλά ας μην είμαι αχάριστη!!!Σήμερα άρχισε σιγά σιγά να χαμογελάει γενικότερα, όταν το εστιάσει σε κάποιο πρόσωπο θα σας πω!!

Μίλησα κι εγώ με Μαρία, την έχουν φάει τα δρομολόγια σπίτι-νοσοκομείο-και πάλι σπίτι!Η μικρή μάλλον έχει φλεγμονή στην σκωληκοειδή υπόφυση, αλλά όπως είπε και η Λίτσα δεν τις βγάζουν σε παιδάκια, το περιμένουν να εξελιχθεί με τα χρόνια, τι να πω, γιατροί είναι...:confused::confused: Κουράγιο, Μαράκι!

Αννετάκι, ακόμη?Κι εμείς σήμερα τίποτα ο Αντρίκος, άσε που από τις 1.30 έφαγε 3 φορές κι εγώ πεινάωωωω, αλλά τέλος, πρέπει να χάσω τα 3 ρημαδόκιλα!Καλά με το που το είπα, τραβάει ένα χεστήρι ο μικρός, πάω για αλλαγή, χαχα!:mrgreen::mrgreen:Και στα δικά σας Αννετάκο!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ρε σεις, αυτό είπε αγγγγγγγγγγγγγ, λίγο νωρίς δεν είναι για αγκού? Επίσης, τώρα χαμογελάει στην παντόφλα μου...Είναι κόκκινη, κάνει πλάκα να βγει κανας ολυμπιακός να πεθάνω ΤΩΡΑ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Kαλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!

Eμείς κάνουμε κάθε μέρα μπάνιο για να φτιάξουμε μια ρουτίνα σιγά σιγά, άμα τα καταφέρναμε να μην μένει και ξύπνιος 2 ώρες μες στη μαύρη νύχτα θα ήταν καλύτερα,αλλά ας μην είμαι αχάριστη!!!Σήμερα άρχισε σιγά σιγά να χαμογελάει γενικότερα, όταν το εστιάσει σε κάποιο πρόσωπο θα σας πω!!

Μίλησα κι εγώ με Μαρία, την έχουν φάει τα δρομολόγια σπίτι-νοσοκομείο-και πάλι σπίτι!Η μικρή μάλλον έχει φλεγμονή στην σκωληκοειδή υπόφυση, αλλά όπως είπε και η Λίτσα δεν τις βγάζουν σε παιδάκια, το περιμένουν να εξελιχθεί με τα χρόνια, τι να πω, γιατροί είναι...:confused::confused: Κουράγιο, Μαράκι!

Αννετάκι, ακόμη?Κι εμείς σήμερα τίποτα ο Αντρίκος, άσε που από τις 1.30 έφαγε 3 φορές κι εγώ πεινάωωωω, αλλά τέλος, πρέπει να χάσω τα 3 ρημαδόκιλα!Καλά με το που το είπα, τραβάει ένα χεστήρι ο μικρός, πάω για αλλαγή, χαχα!:mrgreen::mrgreen:Και στα δικά σας Αννετάκο!

ακομη μαρακι, ακομη...κι εκτος αυτου μου εβγαλε και το γαλα στις 4 και μιση...αυτο το 4 δεν μας παει καθολου

τωρα περομενουμε τον φαρμακοπειο να μας παρει για το frezylac αν ηρθε, η γιατρος ειπε πως θα μας βοηθησει και στα κακα και στους κολικους...ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...δεν αντεχω να βλεπω το μωρο μου ετσι...μετα τον εμετο σαν αρρωστο καθεται το μαναρακι μου :(:(:(...και κοιμαται αμεσως...ειμαι να σκασω...παω να δω διπλα για το frezylac

ισως ξαναμπω αργοτερα

φιλια σε ολες και ιδιαιτερως στα παιδακια σας

μαριαεφη περστικουλια σας

IB5Vp2.png

Μπανάκι του κάνω κι εγώ μέρα παρά μέρα ρε κορίτσια αλλά κλαίει απαρηγόρητος....μόνο όταν τον αφήνω γυμνούλη μετά χαίρεται...
vasdeli κι ο δικός μου έτσι έκανε τις 2 πρώτες μέρες . Μετα μου είπε η sister να βάλω μέσα στη μπανιεριτσα μια πετσέτα , ώστε να μην ακουμπαει στο πλαστικό . Απο τότε του αρέσει πολυ το μπανάκι και ηρεμει

vasdeli κι ο δικός μου έτσι έκανε τις 2 πρώτες μέρες . Μετα μου είπε η sister να βάλω μέσα στη μπανιεριτσα μια πετσέτα , ώστε να μην ακουμπαει στο πλαστικό . Απο τότε του αρέσει πολυ το μπανάκι και ηρεμει

πως δηλαδη?

γιατι και εμεις εχουμε θεμα..

η πετσετα δε θα βραχει??:confused:

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...