Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημεραααα

Φαγκρι μου συγκλονιστικη η ιστορια....για τον αντρικο τι να πω ??σουπερ ο μπεμπινος!!!

Εγω σημερα κομματια...ο μπεμπης κοιμηθηκς στις 10 ξυπνησε στις 1.30 κοιμηθηκε στις 2.5 και 4.30 πειναγε παλι και κοιμηθηκε στις 6!!!!νυσταααζω...

Κατα τ' αλλα ειμαστε καλα και εχουμε τον χρηστο να τριγυρναει με ενα κρανος στο κεφαλι!!!(θα ντυθει οδηγος φορμουλας 1)

Κοριτσακια μου κουραγιο με τους κολικους....1 μηνακι εμεινε!!!

Καλη τσικνοπεμπτη σημερα..με το μαλακο τα παϊδακια.....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα!Ο Αντρίκος χθες ξύπνησε από τις 7.30 στις 10.30 ενώ εγώ σερνόμουν με τρομερό πονοκέφαλο.Φυσικά ούτε λόγος για ύπνο στη μια ώρα ο μικρός, κοιμήθηκε στις 1 (φαγητό στις 12) κι ευτυχώς άντεξε ως 4.40!Δεν ξύπνησε (ουφ) αλλά έφαγε στον ύπνο του και μετά 7.40.Τώρα ύπνο για να φάω κι εγώ το μελάκι μου επιτέλους... Ευτυχώς πέρασε κι ο πονοκέφαλος!

Μαράκι, υπάρχει μια τεχνική ύπνου που λέγεται ελεγχόμενο κλάμα η οποία όντως πιάνει!Ίσως δεν είχες πρόβλημα με την Έφη στον ύπνο και δε χρειάστηκε να την αφήσεις να κλάψει, για ρώτα κι εμένα με τα 2 στραβόξυλα!!!!Βέβαια η συγκεκριμένη μέθοδος εμάς δεν μας έκανε τίποτα, αλλά αυτό άλλο θέμα,χαχαχα!

Λιανάκι, χρόνια πολλά για τον πρώτο σας μήνα!Από πίσω σας κι εμείς αύριο!!

Ιωαννάκι, κανας συναγερμός σήμερα??:tongue:Ο Φάνης σήμερα έβαλε γκρι, γουάου!!!:P:p:p:p

Βικάκι, Αννετάκο, Νικάκι πού είστε?

Καλημέρα και στα άλλα κοριτσάκια και τα νινάκια τους!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε? περιμένω νσ ξυπνήσει στις 10:30 για να τον ταισω. είχε αυπνίες το μωρό μου χθες, και τη μέρα και τη νύχτα! αλλά τελικα ολα καλά.

Νέα από παιδίατρο σούπερ!Ο Αντρίκος έβαλε 1 κιλό (960 γρ σε 29 μέρες)και με δεδομένο και τον ίκτερο είμαστε πολύ πολύ καλά!Καλά ύψος δεν το συζητώ, 53,5 εκ, ακούς Αννέτ?Θα γίνει όρθιο χιλιόμετρο τελικά, αχαχαχα! Τα αντανακλαστικά οκ, τα ισχία οκ, τα σέα και τα ...μέα οκ, όλα καλά:P:pΤώρα πάμε στις 28 Μαρτίου για εμβόλιο!

Α, Ιωαννάκι, για τα ξυπνήματα που συζητούσαμε, κι αυτός μου είπε να τον ξυπνάω τη μέρα στο 3ωρο και τη νύχτα όσο θέλει!:mrgreen::mrgreen:

τέλειος ο Αντρίκος! σούπερ!

εμεις κολικους ολο το απογευμα....

τωρα καναμε μπανακι κ ηρεμησαμε στο στηθος της μανουλας!

ο καημενούλης, πονάει...

Κατα τ' αλλα ειμαστε καλα και εχουμε τον χρηστο να τριγυρναει με ενα κρανος στο κεφαλι!!!(θα ντυθει οδηγος φορμουλας 1)

Υπάρχει τετοια στολή? ο αντρας μου θα ενθουσιαστει!

http://blog.eimaimama.gr/2011/02/blog-post_6773.html

Διαβάστε αυτό κορίτσια, απίστευτο..........

ποπο, συγκινηθηκα! το καημενο το νινακι τι τραβηξε!

κοριτσια εχω την Εφη στο νοσοκομειο...κριση σκωλεικοιδητιδας καναμε εξετασεις υπερηχο κ περιμενουμε πως θα εξελιχθει για να δουμε αν θα χειρουργηθει.

λευκα 17000...

εκανε κ πυρετο μεχρι 38 μισο και 2 εμετους το κοριτσακι μου ποναειιιιιιι!!!

ημουν μαζι της μεχρι τωρα και ηρθα να θηλασω τον μπεμπη κ να φυγω παλι.

για πειτε για θηλαστρο γιατι μαλλον θα το χρειαστω!

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω την Εφη στο νοσοκομειο...κριση σκωλεικοιδητιδας καναμε εξετασεις υπερηχο κ περιμενουμε πως θα εξελιχθει για να δουμε αν θα χειρουργηθει.

λευκα 17000...

εκανε κ πυρετο μεχρι 38 μισο και 2 εμετους το κοριτσακι μου ποναειιιιιιι!!!

ημουν μαζι της μεχρι τωρα και ηρθα να θηλασω τον μπεμπη κ να φυγω παλι.

για πειτε για θηλαστρο γιατι μαλλον θα το χρειαστω!

Δεν πρόλαβα να μπω σήμερα καθόλου και τώρα βλέπω αυτό....

Μαράκι μου περαστικά σας, σε σκέφτομαι...

Αμάν ρε κορίτσι μου πια...μια εσύ μια το Εφάκι σου....περαστικά να είναι!!!

Μην στενοχωριέσαι για τον κ.πιπίλα αν πιει και λίγο ξένο....η μανούλα πρέπει να ξεκουραστεί....να σε αντικαταστήσει κάποιος αύριο....(Αν και τι λέω...κι εγώ στη θέση σου δεν θα έφευγα από το πλευρό της).

Ελπίζω να σε βολέψει το θήλαστρο που πήρες....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μόλις είχα νέα από Μαρία!

Είναι στο νοσοκομείο...ο κίνδυνος ξεπεράστηκε...Αύριο ξανα εξετάσεις...Το Εφάκι έχει ακόμη πυρετο. Αγόρασε ηλεκτρικό θήλαστρο αλλά ανησυχεί γιατί έβγαλε , λέει, μόνο 120 γρ, δώσανε το Κρητίκαρου ξένο μιας και θήλασε μόνο 3 φορές...Είναι χάλια ψυχολογικά...

Μαρία βάστα γερά, ο κ. πιπίλας δεν παθαίνει τίποτα αν πιει λίγο ξένο παραπάνω...κοίτα να ξεκουρασρείς, σε σκέφτομαι.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα...

Περαστικα στο Εφακι μας και κουραγιο στην μανουλα ...Μαριαεφη μου επικεντρωσου στο κοριτσακι σου ...οπως λεει και η vasdeli και να πιει λιγο ξενο δεν εγινε τιποτα...

Ολοψυχα περαστικα στην κουκλιτσα μας!!!!

Εμεις ολα καλα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα κοριτσια!!

περαστικα στην Εφουλα καταρχην! ευτυχως διαβασα οτι ειναι καλυτερα τωρα! κουραγιο Μαρακι κ μη στρεναχωριεσαι για το γαλα..

Μαρουσκα Αντρικος κ Μιλλυ γινονται 1 μηνος!

να τα χαιρομαστε τα μπουμπουκια μασ!!!

αν κ εγω της τα εχω μαζεμενα της κυριας,

2 μερες ειμαι αυπνη..τωρα την εχω απο νωρις στο μαρσιπο κ κοιοταν του καλου καιρου..για να την ξεπιασω την εβγαλα να μπει στο καλαθι κ σε 5 λεπτα ειχε ξυπνησει κ νιαουριζε..

τωρα παλι αγκαλια...κοιμαται...

ρε το πα εγω για τα καψονιααα!!!!!!

Αννετ, Ιωαννα, Λιανα, Τζςννυ, Ευα, Βικυ..τι νεα?

εδω στην αθηνα εχουμε κρυο κ συννεφια, καιρος γι σπιτι δηλαδη..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Eλενάκι, να τους χαιρόμαστε!Πολύ ζόρικο το μιλλάκι μας βγήκε!!:tongue::tongue: Ο Αντρίκος 2-4 κοιτούσε τα ταβάνια κι εγώ μαζί του, αλλά τι να γίνει, αντέχουμε ακόμη!Ευτυχώς κοιμήθηκε 7.30-τώρα οπότε πρόλαβα να καθαρίσω το σπίτι, ουφ, πάω γιατί ξυπνάει και πεινάει.\

Μαράκι, η σκέψη μας στην Εφούλα σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά, κοπέλα μου!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μαρουσκα , ελενη!!

Εμας ο μπεμπης κοιταγε το ταβανι απο τις 3 εως τις 4.30 ......ευτυχως που δεν κλαιει ..

Καλημέρα Ιωάννα μου!Ναι, τουλάχιστον δεν κλαίνε.Εμένα κλαίει μόνο όταν έρχεται η ώρα της νύστας, ευτυχώς, αλλιώς θα κοιτούσαμε 5 άτομα μαζί το ταβάνι:confused::confused::confused::confused:

Καλημερα κι απο μενα !!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου ??? Τα μωρακια σας ???

Καταρχην να ευχηθω κι εγω περαστικα στην Εφουλα και καλη δυναμη στην μανουλα της. Τα περασα κι εγω περυσι Μαρακι!! Επιασε το γιο μου πονος και κατσαμε στο νοσοκομειο 5 ημερες, αλλα τελικα δεν του εκαναν εγχειρηση γιατι δεν ηταν ετοιμη να βγει ειπαν οι γιατροι. Ευτυχως βεβαια εγω τοτε δεν ειχα μωρο, αλλα το κακο ειναι οτι πρεπει να ειμαστε συνεχως στην τσιτα μην τον ξαναπιασει πονος, να τρεξουμε αμεσως νοσοκομειο γιατι μπορει να σπασει!!

Τα νεα απο το γατακι μου ειναι τα εξης:

Θελει συνεχως αγκαλιες και εγω δεν μπορω να την πιανω συνεχως γιατι ποναει η πλατη μου πια!! Ο αντρας μου ειναι αρρωστος και τα κανω ολα μονη μου. Τη μια νυχτα ειναι ξυπνια κανα 5ωρο, οπως προχθες, και μονο που δεν λιποθυμησα απο την κουραση και την αλλη ξυπναει καθε 4 ωρες για να φαει και μετα ξανακοιμαται, οπως χθες !!!!!!!!!!!!!

Την Τεταρτη 2 του μηνα εχουμε παιδιατρο και θα δουμε πως παει.

Βρε κοριτσια ποσο περιπου πρεπει να τρωει ενα μωρακι σαν το δικο μου ??/

Τα μωρα σας τα κανετε καθε βραδυ μπανακι ??? Εγω την κανω μερα παρα μερα. Μηπως δεν το κανω καλα???

Το γιο μου τον εκανα καθε βραδυ αλλα η κορη μου με αγχωνει πολυ και φοβαμαι μην μου κρυωσει....

Καλημερα, φιλακια σε ολες !!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Barbie εμείς κάθε βράδυ τον λουζουμε , για να μπει σε μια ρουτίνα αλλα και Γιατί του αρέσει πολυ . Στο δωμάτιο του ανέβω στο μεταξύ το αροθερμο για να μην κρυώσει . Μόλις γυρίζουμε απο το μπάνιο, δεν το ντύνουμε κατ΄ευθειαν Γιατί θυμώνει με το σκούπισμα . Οπότε τον κΡαταει ο άντρας μου λγο αγκαλιά κ μετα συνεχίζουμε !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...