Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλησπέρα!επιτέλους καταφέρνω να απαντήσω...βέβαια έχω το μωρό στο σλίνγκ γιατί αλλιώς δεν ησύχαζε, όχι ότι τώρα κοιμάται αλλά είναι πολύ αφοσιωμένη στο να κρατάει την πιπίλα με τα χεράκια της και να τη δαγκώνει από όποια μεριά βρεί λές και βγάζει δόντια!!!Η καημενούλα πάλι έχει ζόρι με την κοιλίτσα της...

Χριστινάκι μη δίνεις ξένο στο παιδί δεν υπάρχει λόγος απλά ξύπνα τον και βάζε τον στο στήθος πιό τακτικά. Το ίδιο είχα κι εγώ κι η μπουμπού είχε πάρει μόλις 430 γρ σε ένα μήνα και μόλις έβγαλα τις ψευδοθηλές και την έβαζα με τις ώρες στο βυζί να δείς τι καλά αυξήθηκε το γάλα...

Ελένη μου μεγειά το μέι τάι...κάνε λίγη εξάσκηση να μας πείς τις εντυπώσεις σου...

Κι όσο για τον σαραντισμό στην δική μας την εκκλησία πρέπει να κλείσεις ραντεβού!!!!η καημενούλα δεν είχα ιδέα και τρόμαξα να βρώ παπά να μου διαβάσει το παιδί!!!!Κανονικά δεν δίνεις λεφτά δεν υπάρχει ταρίφα αλλά εγώ άφησα ένα 5 ευρω για το φιλόπτωχο...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδιά,

τρια πιτσιρίκια σαράντισα, δύο στην Αθήνα και ένα εδώ, δεκάρα δεν πλήρωσα ούτε και ζητήσανε!:|

Το θεωρώ απαράδεκτο....

Τεσπα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Συμφωνώ με Ιωάννα, αλλά βρίσκω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ τις 4 ώρες ύπνου για μέρα, γιατί αν υποθέσουμε ότι κάθεται και 1 ώρα μετά το φαί ξύπνιο το μωρό, μιλάμε για 5ωρο νηστικό, πάρα πολύ δεν είναι?3 ναι!Εμένα κοιμήθηκε τώρα, άμα κοιμηθεί ως τις 10 πώς να έχω την απαίτηση να μην καθόμαστε να κοιτάμε το υπερπέραν τα ξημερώματα??

Όσο για το σαραντισμό, μπορείς να πας και κάθε απόγευμα, όποτε κανονίσετε, δε χρειάζεται να είναι Κυριακή και ναι, Βίκυ, παίρνουν λεφτά, πίστεψέ με!!

μετράω τις ώρες απο τη στιγμή που ξεκινά το γεύμα , όχι όταν πέφτει για ύπνο. Όντως 5ωρο νηστικο θα ήταν πολυ .

Δεν σας είπα ! Έχω βρει νέα στάση θηλασμου, Πάολα στο κρεβάτι κ οι 2 δίπλα δίπλα που μας βολεύει κι έτσι θα σταματήσει να πιάνεται και η πλάτη μου!

μετράω τις ώρες απο τη στιγμή που ξεκινά το γεύμα , όχι όταν πέφτει για ύπνο. Όντως 5ωρο νηστικο θα ήταν πολυ .

Δεν σας είπα ! Έχω βρει νέα στάση θηλασμου, Πάολα στο κρεβάτι κ οι 2 δίπλα δίπλα που μας βολεύει κι έτσι θα σταματήσει να πιάνεται και η πλάτη μου!

Όπως σε βολεύει θήλασε. Μόνο θήλαζέ τον πολύ συχνά.Ειδικά τη νύχτα, στο 3ωρο μη σου πω 2ωρο για να πάρει το μωράκι τ' απάνω του.Εγώ όταν είχαμε τον ίκτερο έτσι έκανα, γιατί το μικράκι μου ήταν πολύ αδύναμο για να ξυπνήσει...Το λέω για να πάρει βάρος ο μικρός σου αφού λες δεν έβαλε καθόλου!Μετά που θα καρδαμώσει, άσ' τον να ξυπνά όποτε θέλει, τώρα όμως ΞΥΠΝΗΜΑ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ο Γιουλ μου έκανε γυμνάσια χθες κι από τις 8.30 που ξύπνησε κι έφαγε λαγοκοιμόταν στην αγκαλιά και μετά γαρίδα το μάτι.Τελικά στις 11.30 τον έδωσα στο μπαμπά του για να κοιμηθώ μισή ώρα και στις 12.00 κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου γιατί στο μπαμπά δεν!Μετά ξύπνησε στις 5, όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά κοιμήθηκε στις 7 παρά....Ευτυχώς τα τρελά του τα κάνει τις μέρες που είναι ο μπαμπάς σπίτι και δε δουλεύει οπότε ετοιμάζει τα παιδιά εκείνος!

Ρε κορίτσια, είχαν τελειώσει τα λόχια και χθες γέμισε ένα σερβιετάκι με καθαρό αίμα.Σας έχει τύχει?Σήμερα προς το παρόν τίποτα...:confused::confused:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

Βικυ μου πιστεψε με...δινεις το κατιτις σου για ευχη...

Εμεις κι στιςαλα, το μπεμπακι εξακολουθει και με ταλαιπωρει μονο την νυχτα..εχουμε ξυπνημα στις 2 κ στις 5....

το πρωι ειχαμε σοου...ο χρηστος φοραει ακομη πανα και πηγε να την πεταξει στο μπαλκονι χωρις να εχουμε βγαλει συναγερμο και χτυπησε...ο κακος χαμος 7 το πρωι με αποκορυφωση οτι στις 8 ηρθε η αστυνομια να ελεγξει οτι ολα ειναι καλα..ε απο τοτε το παιδι μου ειναι αενθουσιασμενο με τους αστυνομικους,με τις μηχανες τα κρανη!!!

Μαρουσκα μου εγω και τα δυο παιδια μου τα ταιζα στο 3ωρο απο την εναρξη του γευματος αλλα υπαρχουν μωρακια που τρωνε στο 4ωρο ..Σχετικα με τα λοχεια το ειχα παθει αυτο τις πρωτες μερες ομως δεν ειχα τιποτα 2 μερες και επειτα ο κακος χαμος ..η γιατρος μου ειχε πει ειναι οπως συσπαται η μητρα και αποβαλει τα λοχεια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααααα

Βικυ μου πιστεψε με...δινεις το κατιτις σου για ευχη...

Εμεις κι στιςαλα, το μπεμπακι εξακολουθει και με ταλαιπωρει μονο την νυχτα..εχουμε ξυπνημα στις 2 κ στις 5....

το πρωι ειχαμε σοου...ο χρηστος φοραει ακομη πανα και πηγε να την πεταξει στο μπαλκονι χωρις να εχουμε βγαλει συναγερμο και χτυπησε...ο κακος χαμος 7 το πρωι με αποκορυφωση οτι στις 8 ηρθε η αστυνομια να ελεγξει οτι ολα ειναι καλα..ε απο τοτε το παιδι μου ειναι αενθουσιασμενο με τους αστυνομικους,με τις μηχανες τα κρανη!!!

Μαρουσκα μου εγω και τα δυο παιδια μου τα ταιζα στο 3ωρο απο την εναρξη του γευματος αλλα υπαρχουν μωρακια που τρωνε στο 4ωρο ..Σχετικα με τα λοχεια το ειχα παθει αυτο τις πρωτες μερες ομως δεν ειχα τιποτα 2 μερες και επειτα ο κακος χαμος ..η γιατρος μου ειχε πει ειναι οπως συσπαται η μητρα και αποβαλει τα λοχεια...

Kαλά, Η φάση πρωί πρωί, Ιωάννα!Αλήθεια, πώς βάζετε συναγερμό ενώ είστε μέσα?Κι εμείς έχουμε αλλά το βάζουμε φεύγοντας...Άντε, ο Χρηστάκης για μπατσικό το πάει, χαχα!Χθες που λες τι κατάλαβα που τον ξυπνούσα για να δω αν κοιμηθεί καλύτερα τη νύχτα, τζίφος!12 κοιμήθηκε, με ξεπάτωσε!!Ευτυχώς 12-5 ξεραθήκαμε!:mrgreen::mrgreen:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

μια χαρα ο αντρικος!!!!!!και ειναι 30 ημερων ..συντομα φαγκρι θα κανετε υπνους ολο το βραδυ...

Οσο για τον συναγερμο ,ο δικος μου εχει ρυθμισεις που απενεργοποιει τους αισθητηρες κινησης και μπορεις να το ενεργοποιεις οταν εισαι σπιτι .Ρωτηστε αυτον που σας εκανε εγκατασταση .Στην Αθηνα πια ειναι απαραιτητο ...βεβαια το πρωτο διαστημα ξεχνιομουν και πηγαινα να βγαλω τα σκουπιδια στο μπαλκονι και στις 6 το πρωι η γειτονια στο ποδι!!!αλλα τωρα εστρωσα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βρε πολυλογουδες!!!!!!!!!

1. το κουτι στις 10 μερες εχει τελειωσει εννοειτε δεν το κραταω πολυ καλε!απλα μου ειχαν δωσει στην κλινικη 8 κουτια δωρο κ ακομα δεν εχω αγορασει...ασε που μαλλον θα το κοψω το συμπληρωμα αφου στρωνει ο μικρος στον υπνο.

2. κ εγω πινω χαμομηλι,γλυκανισο κ τηλιο μαζι.καλο κανει!

3.Μαρουσκα μου τι τελειο παραμυθι!!

4.Βικακυ η κορη σου ειναι γεννημενη μανουλα λεμε!!!!!

5.Καλα προβλεπω Μ.Βδομαδα να ειμαστε στην Αθηνα κ να την κυριευουν τα "θηριακια"!!!αληθεια θα νηστεψετε?εγω οχι λεω αφου θηλαζω....

6.ο μπεμπης εστρωσε λιγο η νινιδα με ειδικο λαδακι που πηρα απο φαρμακειο κ σαμπουαν με λιπιδια...

7.α εκανα σεχ...twice!

8. η κορη μου χτες υπνοβατουσε ξυπνησε με ανοικτα ματια: μαμαααααα ελα να με βοηθησεις!!!!τρεχω σαν τρελη κ ηταν ορθια κ ειχε ανοιξει την συρταριερα του k eixe παρει τα πανακια του μπεμπη κ τα μετραγε!μετα τα πηρε αγξαλια κ κοιμηθηκε!

Δηλαδή κάνεις co-bedding!!! Είναι τέλεια αυτή η στάση και σε ξεκουράζει!!!

Ρε κορίτσια, είχαν τελειώσει τα λόχια και χθες γέμισε ένα σερβιετάκι με καθαρό αίμα.Σας έχει τύχει?Σήμερα προς το παρόν τίποτα...:confused::confused:

Ναι, μου έχει τύχει κι εμένα Μαρούσκα! Μην ανησυχείς...προφανώς είναι ό,τι είχε απομείνει στην μήτρα και καθάρισε τώρα....

Εμείς ξυπνήσαμε καλά...Από τις 2 το βράδυ ο γελαστός πεπελίνοε στο κρεββάτι μας, κοιμηθήκαμε μαζί και ούτε που καταλάβαινα πότε τον θήλαζα!!!:-D Έτσι ξυπνάμε ξεκούραστοι και οι 3 γιατί όλα μπορεί να τα αντέχω αλλά οχι την αυπνία...Ρε κορίτσια όλο τα εντεράκια του ακούγονται, ειδικά τα χαράματα και κοκκινίζει σαν το μπαρμπούνι ο καημένος!!!!Όταν μετά κάνει αεράκια ανακουφίζεται....Εκεί δε που κοιμάται πολύ καλά ειναι όταν τον βάζω μπρούμητα πάνω μου......

Τζόα...τι περιπέτεια πρωί-πρωί...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Νέα από παιδίατρο σούπερ!Ο Αντρίκος έβαλε 1 κιλό (960 γρ σε 29 μέρες)και με δεδομένο και τον ίκτερο είμαστε πολύ πολύ καλά!Καλά ύψος δεν το συζητώ, 53,5 εκ, ακούς Αννέτ?Θα γίνει όρθιο χιλιόμετρο τελικά, αχαχαχα! Τα αντανακλαστικά οκ, τα ισχία οκ, τα σέα και τα ...μέα οκ, όλα καλά:P:pΤώρα πάμε στις 28 Μαρτίου για εμβόλιο!

Α, Ιωαννάκι, για τα ξυπνήματα που συζητούσαμε, κι αυτός μου είπε να τον ξυπνάω τη μέρα στο 3ωρο και τη νύχτα όσο θέλει!:mrgreen::mrgreen:

Τι θα κάνω?Έχει πέσει σε λήθαργο...Δεν ξυπνά παρά μόνο για μαμ..Ωχ τι με περιμένει το βράδυ!Εντωμεταξύ θα σπάσει το κεφάλι μου αφού την άρπαξα το βράδυ κι είναι κι ο μπαμπάς μας τέζα!Sleepless nights...το ξέρετε το τραγούδι?:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...