Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

kalimera! mipws gnwrizei kapoia na mou 8umisei: sto paixnidaki pou kaname meta daxtula, ta logia pou legame? vre kalws tin tin koumpara....

Καλημέρα, δεν ξέρω να σου απαντήσω σ' αυτό που ρωτάς, απλώς ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κάποια σχέση με ΕΛΓΑ...λόγω nickname θέλω να πω.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

Απαπαπα τι πολυλογουδες ειστε εσεις...

Φαγκρι μου το αρθρο που εβαλες εχει μια λογικη και καλως πρεπει να προωθειται ο θηλασμος αλλα το νουμερο 5 χιλ για δυο χρονια ειναι ιδιαιτερως τραβηγμενο και το λεω εγω που εχουμε σταματησει τον θηλασμο στον 1 μηνα ...το ποσο δεν υπερβαινει τα 2 χιλιαρικα ..

Τζενη εγω δεν θηλασα πολυ τον μπεμπη και τον χρηστο 2 μηνες αλλα δεν πιστευω οτι αυτο μας κανει λιγοτερο καλες μανουλες ..σημασια εχει οτι προσπαθησες για το καλυτερο για το παιδι σου..εξαλλου ξερεις χαρουμενη μαμα =χαρουμενο μωρο ..

Μαριαεφη μου το κουτι το γαλα απο την στιγμη που το ανοιγεις διατηρειται για 4 εβδομαδες για προσεξε το λιγο ..εγω καλου κακου γραφω πανω στο κουτι την ημερομηνια που το ανοιξα..

Αννετακι μου η ηπια πσαλινδρομηση δεν εχει πονο κατα την διαρκεια του γευματος ..απλα οταν τα σηκωνεις να ρευτουν οι ρουκετες πανε συννεφο ..

Εμεις ειμαστε καλα ..το μπεμπακι ειναι πολυ καλο μωρο , καθολου γκρινιαρης αλλα το βραδυ δεν λεει να κοιμηθει πανω απο 3 σερι...ευελπιστω να στρωσει γιατι ο μαυρος κυκλος εχει φτασει στο στομα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κατι ακομα...αν δεν κανω λαθος η χριστινα εχει νοικιασει το θηλαστρο της μεντελα...

χριστινακι η παραγωγη σου αυξηθηκε?

ποσες αντλησεις κανεις την ημερα?

βγαινουν ολα τα γευματα του νινιου?

και γενικα θα εκτιμουα αν με ενημερωνες σχετικα με τη διαδικασια και τα σχετικα...οτι ειναι απαραιτητο μη σε απασχολω κιολας

ευχαριστω πολυ !

Καλημέρα ! Ωραία μέρα σήμερα, ηλιόλουστη!

Αννέτ εγω χρησιμοποιουσα επαγγελματικό θηλαστρο στο μαιευτήριο , σε συνδυασμό με θηλασμο λόγω πετρωματων που είχα . Μετα στο σπίτι είχα το swing της medela κι εγω , που μου έδωσε η αδερφή μου. Τώρα πλέον είναι οκ το στήθος μου και οι θηλες μου , οπότε δεν το χρησιμοποιω . Θα το έχω για καμία φορά που θα θέλω να βγω για λίγο και να τον αφήσω .

Φυσικά ο καλύτερος τρόπος να αυξηθεί το γάλα είναι ο θηλασμος , αλλα αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς , το θηλαστρο κάνει δουλειά.

Εγω πλέον του δίνω ένα μικρό συμπλήρωμα το βράδυ, Γιατί δεν χορταινει και το γάλα μου δεν αρκεί. Έχει πάρει πολυ λίγο βάρος απο τότε που βγήκαμε , είναι πιο ελαφρύς απο όσο ήταν όταν γεννήθηκε οπότε δεν βρίσκω άλλη λύση . Φυσικά τον θηλαζω κανονικά, για να μην σταματήσει το γάλα μου. Και μετα το συμπλήρωμα πάλι τον θηλαζω - έτσι του αρέσει , εξάλλου.

Ο δικός μου κορίτσια είναι υπναράς, τη νύχτα δεν ξυπνάει, το πολυ μια φορά κ μετα πάλι ύπνο! Όχι τώρα τις 2 μέρες που του έδωσα κ συμπλήρωμα , αλλα και απο πριν

Κάποια κοπέλα έγραφε για τη θερμοκρασία - πως την παίρνουμε , αγόρασα μια πιπιλα με ψηφιακό θερμόμετρο πάνω ! Δεν την έχω δοκιμάσει, όταν κάνω το τεστ θα σας πω . Philips avent είναι

Σχετικά με τα θηλαστρα πάλι, δεν είδα καμία μεγάλη διάφορα μεταξύ επαγγελματικού κ του αλλου. Πολυ ακριβή μου φαίνεται η ενοικίαση. Βέβαια δεν είναι όλα ίδια

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Απαπαπα τι πολυλογουδες ειστε εσεις...

Φαγκρι μου το αρθρο που εβαλες εχει μια λογικη και καλως πρεπει να προωθειται ο θηλασμος αλλα το νουμερο 5 χιλ για δυο χρονια ειναι ιδιαιτερως τραβηγμενο και το λεω εγω που εχουμε σταματησει τον θηλασμο στον 1 μηνα ...το ποσο δεν υπερβαινει τα 2 χιλιαρικα ..

Τζενη εγω δεν θηλασα πολυ τον μπεμπη και τον χρηστο 2 μηνες αλλα δεν πιστευω οτι αυτο μας κανει λιγοτερο καλες μανουλες ..σημασια εχει οτι προσπαθησες για το καλυτερο για το παιδι σου..εξαλλου ξερεις χαρουμενη μαμα =χαρουμενο μωρο ..

Εμεις ειμαστε καλα ..το μπεμπακι ειναι πολυ καλο μωρο , καθολου γκρινιαρης αλλα το βραδυ δεν λεει να κοιμηθει πανω απο 3 σερι...ευελπιστω να στρωσει γιατι ο μαυρος κυκλος εχει φτασει στο στομα...

Kαλημέρα Ιωάννα μου!Τα 5 χιλιάρικα όντως ακούγονται πολλά αλλά σκέψου κάποια ειδικά γάλατα όπως τα υποαλλεργικά που είναι πανάκριβα και τα πίνουν από τον 4ο ως το χρόνο και βάλε κάποια παιδάκια, ξέρω από φίλες μου;);)Για το ότι ο θηλασμός δεν κάνει την καλή μάνα το έγραψα κι εγώ με θλιβερό παράδειγμα...

Εγώ χθες στο μικρό έκανα συσκότιση, δεν ξέρω άμα βοήθησε αυτό αλλά κοιμήθηκε 10.30-4.40 με φαγητό στις 1.40 κοιμισμένος.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα !

Έχει πάρει πολυ λίγο βάρος απο τότε που βγήκαμε , είναι πιο ελαφρύς απο όσο ήταν όταν γεννήθηκε οπότε δεν βρίσκω άλλη λύση . Φυσικά τον θηλαζω κανονικά, για να μην σταματήσει το γάλα μου. Και μετα το συμπλήρωμα πάλι τον θηλαζω - έτσι του αρέσει , εξάλλου.

Ο δικός μου κορίτσια είναι υπναράς, τη νύχτα δεν ξυπνάει, το πολυ μια φορά κ μετα πάλι ύπνο! Όχι τώρα τις 2 μέρες που του έδωσα κ συμπλήρωμα , αλλα και απο πριν

Χριστινάκι, καλημέρα.ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΣ! Μικρα μωράκια ή αδύνατα, τα ξυπνάμε τον πρώτο καιρό στο 3ωρο!!!

Χριστινάκι, καλημέρα.ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΣ! Μικρα μωράκια ή αδύνατα, τα ξυπνάμε τον πρώτο καιρό στο 3ωρο!!!

tα πιο μεγαλα τα ξυπναμε??????????

τα νευρα μου βρε κοριτσια!!!

ολο το βραδυ οσαν βρικολακας την εβγαλα κ τωρα περιμενω να ξυπνησει

να πιει το βυζογαλο, δε θελω να το ψυξωωω,

επρεπε να πεινουσε απο τις 11...

78xyp2.png

RUAmp3.png

παρελαβα το μαρσιπο μει ται..

η πρωτη αποπειρα βαλσιματος του μωρου συνοδευτηκε απο

σπαρακτικα ουρλιαχτα..

θα κανω προβα με καμια κουκλα αργοτερα πρωτου ξαναεπιχειρησω..

χριστινακι εχουν δικιο τα κοριτσια..

οσα περισσοτερα γευματα αντικαθιστας με ξενο, τοσο σε βαρος του θηλασμου θα ειναι..

εγω ξεκινησα δινοντας ενα 'η δυο ξενα μες στη μερα και τωρα δινω σχρδον τα μισα κ γιατι αυτο?

γιατι μειωθηκε η παραγωγη μου, ενω αυξηθηκε η ορεξη του παιδιυ κ την ικανοποιησα με ξενο..οχουυυ

οσο για τα γαλατα, ναι στανταρ ειναι κοστος το ξενο γαλα, εγω βλεπω ηδη οτι εχω χρειαστει 2 κουτια σε 10 μερες και δινοντας τα μισα τουλαχιστον γευματα μαμισιο, αλλα και αυτο ειναιμεσα στο προγραμμα.

κοριτσια μου, να κανω μια γελοια ερωτηση?

οταν οαμε να παρπυμε ευχουλα, τι ακριβως κανουμε?

πρεπει να ειναι κυριακη?

πρεπει να εχουμε συννενοηθει με καποιο παπα?

μπορει να ερθει και σπιτι μας ο παπας?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα!

Μαρούσκα χαίρομαι που ένιωσες άλλος άνθρωπος μετά την διόρθωση τοποθέτησης του μάρσιπου!:P

Ελένη, όταν παίρνουμε ευχούλα δεν είναι ανάγκη να είναι Κυριακή, καλέ! Ούτε κάνεις τίποτα το ιδιαίτερο!!! Relax!

Eμείς καλά! Λίγο ανήσυχος από τις 4.30 ως τις 5.30 αλλά τώρα ηρεμία και relax και κούνημα ή στο μάρσιπο-σωτηρία!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ειχα γραψει ενα κατεβατο γκρ..

λοιπον για ευχη . Πας στον παπα και κανονιζεις ποτε να πατε για ευχουλα ,καθε μερα γινεται αλλα ειναι και ποτε ειναι ευκακιρος ο παπας .Δεν ερχονται σπιτι στην ευχη των 40 αλλα μονο στην εκκλησια . Η διαδικασια ειναι απλη ,σε βαζει με το μπεμπε κατω απο το πετραχειλι και σου διαβαζει ευχες . Δινεις το κατιτις σου στον παπα και thats it ..

Για τα γευματα και μιλαω παντα για μωρα που ειναι πανω απο 20 ημερων και καλα στο βαρος . Μιλαω παντα απο την εμπειρια μου σε συναρτηση με αυτα που ξερω απο την γιατρο .Την μερα δεν αφηνεις να κοιμαται το μωρο max 4 ωρες. το ξυπνας και το ταιζεις . Θα παθει συγχιση μερας - νυχτας και θα κανει την νυχτεριδα την νυχτα. Το βραδυ ασε το μωρο να ξυπνησει οτι ωρα πεινασει .Με αυτο τον τροπο θα μπει σιγα σιγα το μωρο σε ενα προγραμμα .

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Δινεις το κατιτις σου στον παπα και thats it ..

Ποιος παπάς παίρνει για να δώσει ευχή;:?

Εγώ δεν έδωσα τίποτα....

Λυπηρό...:|

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Joa σχετικά με την ευχή, τι του δίνουμε του Παππά ; Εννοώ , τι είναι ικανοποιητικό; Εγω σαραντιζω ημέρα Κυριακή , θα πάω πριν ή μετα τη λειτουργία ;

Για τα γεύματα , έτσι κάνω κι εγω, τον ξυπναω κάθε 3-3,5 Maχ 4 ώρες κατα τη διάρκεια της ημέρας . Τη νύχτα τον ξύπνησα επίσης κάποιες μέρες, με ξυπνητήρι αλλα δεν αποδίδει : μας παίρνει ο ύπνος κ τους 2 κ δεν τρώει σχεδόν τπτ . Οπότε πλέον τον αφήνω να ξυπνάει μόνος του κι έτσι γεμίζει και το στήθος μου στο μεταξύ

ειχα γραψει ενα κατεβατο γκρ..

λοιπον για ευχη . Πας στον παπα και κανονιζεις ποτε να πατε για ευχουλα ,καθε μερα γινεται αλλα ειναι και ποτε ειναι ευκακιρος ο παπας .Δεν ερχονται σπιτι στην ευχη των 40 αλλα μονο στην εκκλησια . Η διαδικασια ειναι απλη ,σε βαζει με το μπεμπε κατω απο το πετραχειλι και σου διαβαζει ευχες . Δινεις το κατιτις σου στον παπα και thats it ..

Για τα γευματα και μιλαω παντα για μωρα που ειναι πανω απο 20 ημερων και καλα στο βαρος . Μιλαω παντα απο την εμπειρια μου σε συναρτηση με αυτα που ξερω απο την γιατρο .Την μερα δεν αφηνεις να κοιμαται το μωρο max 4 ωρες. το ξυπνας και το ταιζεις . Θα παθει συγχιση μερας - νυχτας και θα κανει την νυχτεριδα την νυχτα. Το βραδυ ασε το μωρο να ξυπνησει οτι ωρα πεινασει .Με αυτο τον τροπο θα μπει σιγα σιγα το μωρο σε ενα προγραμμα .

Συμφωνώ με Ιωάννα, αλλά βρίσκω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ τις 4 ώρες ύπνου για μέρα, γιατί αν υποθέσουμε ότι κάθεται και 1 ώρα μετά το φαί ξύπνιο το μωρό, μιλάμε για 5ωρο νηστικό, πάρα πολύ δεν είναι?3 ναι!Εμένα κοιμήθηκε τώρα, άμα κοιμηθεί ως τις 10 πώς να έχω την απαίτηση να μην καθόμαστε να κοιτάμε το υπερπέραν τα ξημερώματα??

Όσο για το σαραντισμό, μπορείς να πας και κάθε απόγευμα, όποτε κανονίσετε, δε χρειάζεται να είναι Κυριακή και ναι, Βίκυ, παίρνουν λεφτά, πίστεψέ με!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...