Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα στα ιδιωτικα και εδω οι τιμες ειναι ανεβασμενες -αν και τον τελευταιο χρονο τα εχουν ριξει λογω ανταγωνισμου ..

αλλα εγω ειμαι υπερ του δημοσιου μαιευτηριου αρκει να εχεις καποιον βοηθεια στο νοσοκομειο με το παιδι γιατι rooming in & Καισαρικη ειναι δυσκολο ..

και εγω υπερ του Δημοσιου ειμαι εδω ομως δεν υπαρχουν δημοσια μαιευτηρια μονο νοσοκομεια που εχουν και μαιευτικο τμημα και πρεπει να εχεις γνωστο γιατρο να σε αναλαβει αλλιως θα σε ξεγεννηση ο πρωτος εφημερευον....

Μαριαεφη μες στους κάλεσμενους ειναι και παιδακια?????απαπα....

ενα παιδακι στην ηλικια της κορης μου ειναι..καλο ειναι απλα ειμαστε πολλοι....

3 εμεις ,3 αυτοι,2 ο ξαδελφος του ανδρα μου με την κοπελα του και 1 η αδελφη του που μενει στον πανω οροφο...και αν ερθει και για φαγητο ο αδελφος του με την κοπελα του ...χμμμ 11 ατομα

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

joa- αγοράκι (μάλλον) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

vasdeli-αγοράκι :P ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

stellinula-????????? ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

liana87-??????????? ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23/01/11)

Fangri1523-???????????? Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07/02/11)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Όλα καλά εδώ, τρομερή ζέστη όπως πάντα...

Έκανα το λάθος να βγω σήμερα βόλτα φορώντας ίσιο παπούτσι...Η μέση μου με πέθανε μετά...Α! δεν την ξαναπατάω....τακουνάκι και πάλι τακουνάκι...

qwlrp3.png

Καλημέρα!Γυρίσαμε κι εμείς!!!

Ωραία ήταν όσο κράτησε αλλά να σας πώ την αλήθεια μου έλειψε η βολάδα του σπιτιού μου...Δεν ήμουν όπως τις άλλες χρονιές...οι αντοχές μου μειώθηκαν κατά πολύ...

Η μπεμπούλα μας έχει αφηνιάσει από την ημέρα που φύγαμε για διακοπές δεν σταματάει σχεδόν καθόλου...Από την Κυριακή και μετά κλωτσάει τόσο δυνατά που βάζεις το χέρι στην κοιλίτσα μου πάνω και στο κλωτσάει...την αισθάνεσαι κανονικότατα την κλωτσιά...την ένιωσε κι ο μπαμπάκας της κι έχω την αίσθηση ότι είναι η πρώτη φορά που συνειδητοποίησε ότι μέσα μου έχω ένα μωράκι άν κρίνω από το βλέμα του...

Σήμερα θα πάμε μια βόλτα στο γιατρό να μας δεί έτσι προληπτικά άν και αισθανόμαστε μια χαρά αλλά λόγω του αίματος που είχαμε την προηγούμενη βδομάδα...

Ξέρετε τι μου έλειψε πάρα πολύ από την παραλία????????

Ένα φρέντο καπουτσίνο γλυκό και ένα τσιγάρο....έχω κάνει παραγγελία στον άντρα μου "μόλις γεννήσω το πρώτο πράγμα που θέλω να μου φέρεις είναι ένα καπουτσίνο κι ένα τσιγάρο...τίποτα άλλο"

I3hdp3.png

Vasdelaki άντε να σου ζήσει ο γιός!!!!Έχω αρχίσει να ανησυχώ...όταν ξεκίνησε το θέμα σχεδόν όλη η λίστα ήταν ρόζ και ξαφνικά εμείς τα κοριτσάκια αρχίσαμε να γινόμαστε μειοψηφία!!!:D :D :D Στηρίζω τις ελπίδες μου στα κοριτσάκια που δεν το έχουν δεί ακόμη...

Mariaefi μου θαυμάζω την υπομονή σου...εγώ στην θέση σου θα είχα σηκωθεί και θα είχα φύγει...

Καλέ τι γαϊδούρα που είμαι...παραλίγο να το ξεχάσω...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορτάζουσες Mariaefi & Fangri να είστε γερές να σας χαίρονται αυτοί που σας αγαπάνε!!!

I3hdp3.png

Jenny μου καλως μας ηρθες!!!

Με το καλο να δεις την μπεμπουλα σου σήμερα !!!!

κλωτσαει πολυ η μπεμπουλα ???εμας παλι ακομη δεν εχει κανει ακομη την παρουσια του αν και δευτερο που λενε οτι τα νοιωθεις πιο γρηγορα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημεραααααααααααααααααα ολη μερα!!!

τζενακι καλως ορισες στη βαση.αχ τι ωραια που σας κλωτσαει η μπεμπουλα σας!!!χαδακια απτις θειουλες να της δωσεις οκ?

πως εισαι εσυ?

joa μου, πολυ ησυχο το νινακι σου, αχου το μωλεεεεεεεε, αλλα καλομελετα, οταν θα αρχισει να ριχνει αβερτα θα λες "βρε κατσε λιγο ησυχο" χαχαχα

ο μπομπιρας σου τι κανει?

βασδελακι, πιστη στο φορουμ, τι κανεις κουκλιτσα?πως περνας?

φιλακια και στις υπολοιπες κουκλες!!!

εμεις εχθες μετα το σουπερ την καναμε για μπανακι στη ψαθα (γυρω στις 6,μη φανταστειτε), αααααααχ τι τελεια που ηταν, η θαλασσα πεντακαθαρη, ζεστη και γεμισα της μπαταριες μου,το πρωτο μπανακι με το μωρακι μου, κολυμπουσαμε μαζι χαχαχα, εγω σαν τη γιαγια χαχαχαχα στα ρηχα και κουνουσα μονο χερια χαχαχχαα, με τη καπελαδουρα στο κεφαλι και δωστου χαιδεμα στη κοιλια κι εγω και ο μπαμπας μας και ελεγε καθε τρεις και λιγο "κολυμπαει το παιδι μου?" πολυ γελιο... το μονο κουραστικο ηταν η αλλαγη μαγιο καθε που εβγαινα απτη θαλασσα!!!

απολαυσαμε και το ηλιοβασιλεμα και μετα πισω, μπανακι και υυυυυυυυυπνοοοοοοοοο!!!

τωρα ξυπνησα χαχαχχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Αχ τι καλο που ακουστηκε το χθεσινο σου προγραμμα ,με την ζεστη την χθεσινη ενα μπανακι θα ηταν λυτρωση ...Εγω παντως αφου μου το επετρεπε η γιατρος μου εκανα αρκετα μπανακια ,απλα ειναι οντως μεγαλο σπασιμο η αλλαγη μαγιο ..

ο Χρηστακος μου δεν ειναι στην Αθηνα ειναι στην γιαγια του στην Λαμια(θα παω το ΣΚ να τον δω) και θα κατσει εκει μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας ..Αλλα περναει χαρμα , ταιζει κοτουλες ,σκαλιζει χορταρια ,τρεχει σε παιδικες χαρες!!!αντε να δω τι θα τον κανω στην Αθηνα που δεν θα μαζευεται ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ τι καλο που ακουστηκε το χθεσινο σου προγραμμα ,με την ζεστη την χθεσινη ενα μπανακι θα ηταν λυτρωση ...Εγω παντως αφου μου το επετρεπε η γιατρος μου εκανα αρκετα μπανακια ,απλα ειναι οντως μεγαλο σπασιμο η αλλαγη μαγιο ..

ο Χρηστακος μου δεν ειναι στην Αθηνα ειναι στην γιαγια του στην Λαμια(θα παω το ΣΚ να τον δω) και θα κατσει εκει μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας ..Αλλα περναει χαρμα , ταιζει κοτουλες ,σκαλιζει χορταρια ,τρεχει σε παιδικες χαρες!!!αντε να δω τι θα τον κανω στην Αθηνα που δεν θα μαζευεται ..

κι εγω με συνταγη γιατρου χιχιχι

με την μονη διαφορα να πηγαινω μονο απογευμα που ειναι πιο ζεστη η θαλασσα.

τον μικρο να μου τον φιλησεις!

εσυ κατα ταλλα πως τα πας?απο ζεστη?απτον λιβα δηλαδη

IB5Vp2.png

ειμαι πολυ καλα ...το μονο που ειναι διαφορετικο ειναι η κοιλια . Δεν εχω ζαλαδες ,εμετους αδυναμιες τπτ μονο μια ευαισθησια στις θηλες ..και η εντονη κοπωση που ενοιωθα σταματησε και αυτη πλεον με το που μπηκα στον 4ο

φτυσε με ..φτου φτου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ξέρετε τι μου έλειψε πάρα πολύ από την παραλία????????

Ένα φρέντο καπουτσίνο γλυκό και ένα τσιγάρο....έχω κάνει παραγγελία στον άντρα μου "μόλις γεννήσω το πρώτο πράγμα που θέλω να μου φέρεις είναι ένα καπουτσίνο κι ένα τσιγάρο...τίποτα άλλο"

Πίνω έναν καπουτσίνο, αραιά και που...Όσο για το τσιγάρο...αν και πολύ παλιότερα κάπνιζα(πριν τα παιδιά) τώρα δεν μου λείπει καθόλου...

Κοριτσάκια φιλιά σε όλες!!!

Τζένη καλως ήρθες και με για το νέο avatar!

qwlrp3.png

ειμαι πολυ καλα ...το μονο που ειναι διαφορετικο ειναι η κοιλια . Δεν εχω ζαλαδες ,εμετους αδυναμιες τπτ μονο μια ευαισθησια στις θηλες ..και η εντονη κοπωση που ενοιωθα σταματησε και αυτη πλεον με το που μπηκα στον 4ο

φτυσε με ..φτου φτου..

χχχχχχχχχχχχχ φτου σου κοπελαρα μου!!

Πίνω έναν καπουτσίνο, αραιά και που...Όσο για το τσιγάρο...αν και πολύ παλιότερα κάπνιζα(πριν τα παιδιά) τώρα δεν μου λείπει καθόλου...

Κοριτσάκια φιλιά σε όλες!!!

Τζένη καλως ήρθες και με για το νέο avatar!

εγω πινω κανα νερομπουρμπουλο ελληνικο που και που και καμια γουλια φρεντο απτου καλου μου και τελος!

καλο μεσημερι βασδελακι μου

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...