Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σου Μαρουσκακι μου τι κανεις??Αχ τι ωραια με τα τρια σου παιδακια ζεις ενα ονειρο...τι καλα,βεβαι ειναι και ο τροπος που χειριζεσαι τα πραγματα γιατι εγω με τρια δεν ξερω πως θα ημουν!!!!

Λοιπον πως θα γινει να ερθεις Αθηνα το Πασχα να εχει η συναντηση απαρτια????

αχ τεελεια θα ειναι!!!

αλλα νικακι να κανονησουμε και οι αθηναιες για βολτουλα μολις ανοιξει ο καιρος και συνελθουν ο κοσμος απτις ιωσεις (δεν ειναι να διακυνδινεουμε)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα καλες βολτες κοριτσαρα,εμεις εχουμε ακομα...αλλα δεν με πειραζει γιατι ο καιρος ακομα δεν ειναι και πολυ καλος....!

Βικακι μου δεν το πιστευω οτι θα ξαναρθεις...τελειααααα.

May μου καλα κανεις και τη φτυνεις.Φτου φτου κι απο μενα ετσι να 'ναι παντα...

Ευακι καλη εβδομαδα και να ειστε κι εσεις ολο ηρεμια και χαμογελα.

Αννετακι μου εμενα ειναι αρκετα λαιμαργη και μου ειπε η παιδιατρος να την ταιζω κανενα μισαωρο πιο νωρις για να μην πειναει τοσο...κ να τρωει πιο αργα και πιο ηρεμα γιατι ειναι μικρουλα ακομη και το στομαχακι της μικρο...!

Κανε υπομονη καρδουλα,εχεις υπομεινει τοσα,εισαι αστερι!!!!!!!!(Ελα τωρα που εχεις και αλλες απολαυσεις....χαχαχαχα)σε πειραζω....

Κοριτσακια μου τι γνωμη εχετε για το χαμομηλι με γλυκανησο???Πινω ενα το βραδακι για να μην ποναει η μπουμπου μου...το θεωρειτε ασχημο???Η παιδιατρος μου το συνεστησε αλλα δεν ξερω...πειτε καμια γνωμη please.

1a0fd6e0b8.png

τζουτζουκες μουυυυυυυυυυυ

ελπιζω να σας προλαβα και να μη την κανατε στο παρατσακ

ο πειναλακος μου κοιμαται αχχαχαα και βρηκα ευκαιρια να μπω!

μαρουσκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φτυστο καλε το παιδι...παντως σωστος κυριος ο γιουλ μας ε?

νικακι μου τι κανει το μαριαντακι μας?να μου φιλησεις μαγουλακια ε?

μαγουλακια που τα λυμπιστηκα (το σκοτωσα μουαχαχχα) μολις τα ειδα χιχιχι

Εγώ εδώ ακόμη!Ρε από τότε που άρχισε να τον βάζει ο Γιώργος μπρούμυτα τρώει ανά τετράωρο και κοιμάται καλύτερα.Αλλά δεν το συστήνω... λόγω ούτε να το γράψω θέλω...

Αννετάκο, πώς πάει το σπορ???Κι εμένα άρχισε να ξύνεται ο μπαρμπα-Γιώργος αλλά βράχος εγώ!Ξύπνησε ο Αντρίκος, ουπς, άκουσε σεχ και βγήκε να δει τι γίνεται σαν άντρας κι αυτό, τςτςτς...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

χαχααχα "σαγαπω και σε λατρευω" πολυ γελασα με τον βρακο χαχαχα

αχ μωρε τον τζουτζουκο μουυυυυυυυυ!!!

α ξεχασα να σας πω εχθες εβαλα πρωτη φορα τον μικρο μπρουμητα να ξεπιαστει παρεα με τον μπαμπα του...κι αυτος εριξε κατι υπνους...μα κατι υπνους..το ευχαριστηθηκε το πουλι μου!!!

θα τον ξαναβαλω αυριο να τραβηξω και καμια φωτο!

IB5Vp2.png

Καλά με φαντάζεσαι στην Ερμού με Αντρίκο στο σλινγκ, Γρηγόρη και Φάνη από το χέρι?Θα γελάσει κάθε πικραμένος!Επίσης να πάμε για καφέ στο ίδιο και όλες με τα μωρά!Θα μας θυμηθουύν ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΧΑ!:D:D:D:D:D

Nαι,ναι σε φανταζομαι και μ' αρεσει πολυ...και θα κρατησω κι εγω απ' το χερι οποιον θες!οτι θα μας θυμηθουν ειναι βεβαιοοοοοοοοοοοο............σιγουραααα!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Αννετακι μουυυυυυυ..... μολις ανοιξει ο καιρος και εξαφανιστει κι αυτη η κωλο ιωση βουυυυυυυρ στις βολτες...τα μωρακια στα μαρσιπακια και παμε και παμε....θα ειναι super!!!!!!!!!φευγω γιατι ηρθε η ωρα να την ξυπνησω.....

Τι γνωμη εχετε για το χαμομηλι με το γλυκανησο,πινω ενα καθε βραδυ.

1a0fd6e0b8.png

Αννετακι μου εμενα ειναι αρκετα λαιμαργη και μου ειπε η παιδιατρος να την ταιζω κανενα μισαωρο πιο νωρις για να μην πειναει τοσο...κ να τρωει πιο αργα και πιο ηρεμα γιατι ειναι μικρουλα ακομη και το στομαχακι της μικρο...!

Κανε υπομονη καρδουλα,εχεις υπομεινει τοσα,εισαι αστερι!!!!!!!!(Ελα τωρα που εχεις και αλλες απολαυσεις....χαχαχαχα)σε πειραζω....

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

σημερα προμηθευτηκαμε μπαλονια....πολλα μπαλονιααααααα αχχχχχαχαααχαα καναμε την duo πλουσια χαχαχαχα

Κοριτσακια μου τι γνωμη εχετε για το χαμομηλι με γλυκανησο???Πινω ενα το βραδακι για να μην ποναει η μπουμπου μου...το θεωρειτε ασχημο???Η παιδιατρος μου το συνεστησε αλλα δεν ξερω...πειτε καμια γνωμη please.

κι εγω αυτο πινω...αφου δεν το πινει η μικρη μια χαρα...και η κισα απτο "ποτε θα γινω επιτελους μανουλα" το επινε και η μπεμπουλα της κανα τρεις μερες ειχε πονακια...αλλα θελει καθε μερα

Εγώ εδώ ακόμη!Ρε από τότε που άρχισε να τον βάζει ο Γιώργος μπρούμυτα τρώει ανά τετράωρο και κοιμάται καλύτερα.Αλλά δεν το συστήνω... λόγω ούτε να το γράψω θέλω...

Αννετάκο, πώς πάει το σπορ???Κι εμένα άρχισε να ξύνεται ο μπαρμπα-Γιώργος αλλά βράχος εγώ!Ξύπνησε ο Αντρίκος, ουπς, άκουσε σεχ και βγήκε να δει τι γίνεται σαν άντρας κι αυτό, τςτςτς...

ρε αλανι, τυχαιο το μπρουμητο?δεν νομιζω!!!χαχαχα

ασε κι εγω ολη την ωρα στο κρεβατι μου ημουν να δω μηπως ζοριζεται με την αναπνοη...ηταν και ο μπαμπας μας διπλα αλλα το αγχος της μανας δεν σβηνει ποτε...

τστστσ το αντρακι μωλεεεεεε...απο τωρα ξεσηκωνεται στο ακουσμα χαχαχα

καλε νωρις δεν σε κυνηγαει ο συζυγος?κατσε καλαααααααααα πες του

IB5Vp2.png

Ρε Αννετάκο, μαζί γράφαμε για το μπρούμυτα!!Σου είπα ότι σε πάω με χίλια??Μουτς μουτς... Άντε, βαράτε με Λευτέρη κι όποιος αντέξει, αχαχα... Ο Γιωργάκης και πολύ άντεξε, έχει και... 1,5 μήνα χωρίς:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλως το αννετακι ..αννετ μου αν ο μικρος εχει παλινδρομηση γιατι το ειχε ο χρηστος μετα το εξαμηνο θα δεις διαφορα ..και οσο μεγαλωνουν και τρωνε περισσοτερο εκει να δεις αναγωγες..μετα το εξαμηνο ομως βελτιωνονται αισθητα τα πραγματα../QUOTE]

η παλλιδρομηση δεν συνοδευεται και με κλαμα την ωρα του γευματος?

παντως δεν κλαιμε, φτου φτου Παναγια μου

Αννετ, αυτό που θα σκέφτεσαι για να νιώσεις καλύτερα είναι ότι κάθε μέρα που περνάει σε φέρνει πιο κοντά στο τέλος αυτής της κατάστασης....

ΑΜΗΝ κοριτσακι μου, ΑΜΗΝ

φιλακια πολλα πολλα πολλα!

ANNETAKI,

μη στεναχωριεσαι βρε κοπελα μου,

μπορει να ειναι κ παλινδρομηση που σου ειπαν, μπορει και η λαιμαργια,

λιγο υπομονη βρε κοριτσι μου.

το νοσοκομειακο της μεντελα το νοικιασα εγω.

ειναι το μοντελο το symphony.

κοιταξε πως εχουν τα πραγματα..

θαυματα δεν κανει..

πριν να το νοικιασω μου δανεισαν το pump in style ths medela,

ηλεκτρικο-διπλο εννοειται κ μεταξυ των δυο δεν ειδα διαφορα.

σημειοτεον ολα τα γευματα τα ανυλω, τουτεστιν βυζος στο θηλαστρο καθε 2 ωρες κιαι νυχτα βεβαιως βεβαιως..

το ενα βυζι βγαζει σταθερα 60 μλ στο τεταρτο, το αλλο υστερει φανερα, βγαζει κανα 20-30 μλ.

η παραγωγη εμενα ΔΕΝ μου αυξηθηκε γιατι τελικα τιποτα δεν αντικαθιστα το μωρο κ οπως καταλαβαινεις, το συμπληρωμα ειναι κ σε μενα αναγκαιο.

κατα τ'αλλα το νοικιαζεις 60 ευρω τον πρωτο μηνα, 60 τον δευτερο κ μετα καθε μηνας απο 40.

μου το φεραν την επομενη κιολας μερα απο την παραγγελια..

εσυ που θηλαζεις τοσον καιρο, μπορε να δεις διαφορα,

εγω μην ξεχνας οτι εκοψα το στηθος καθεαυτο την 8η μερα..

εχει διαφορα....

κοπελες οι υπολοιπες τι κανετε?

εγω παρειγγειλα απο το αστερακι τον μαρσιπο Μei tai.

θα μου το φερουν αυριο, ειναι λιγο διαφορετικο απο το σλινγκ

κ ελπιζω να το βολευτω.. αλλιως θα πεταξω 70 γιουργια..

η milly, το σκ ηταν...παναγια βοηθα..

κλαμα, γκρινια, αυπνοια...

σημερα, καινουρια βδομαδα, καινουριο παιδι..φτου φτου!!

κι ετσι να συνεχισει η μιλλυ μας ελενακι μου!

με γεια το σλινγκ και καλες αυτοκολλητοβολτουλες!!!

ευχαριστω για την ενημερωση, λεω να κανω μια βολτα απ κει γιατι τα μπρατσα μου απτο χειροκινητο θα γινουν σαν του σβατζενεικερ χαχαχα

ξερω ξερω χρωσταω φωτο αλλα δεν βγηκαν πολυ καλες!

δεν φαινετε το μαλλι καλα δεν ξερω γιατι...

ανετακι εμενα λιγα δεκατα μονο εκανε ο μπεμπης με το εμβολιο κ μονο την πρωτη μερα.

απτο κωλακι του πηρες θερμοκρασια μαρια μου?αχ πως φοβαμαι μη το πληγωσω.....μπρρρρ

δεν μπορω να πω αρχισε να στρωνει η κατασταση βεβαια καθε 2 με 3 ωρες τρωει βυζακι ο καλος μου!αλλα τουλαχιστον ψιλοκοιματε μεσα στην ημερα ενω πριν σχεδον αυπνος.

μπραβο μαρακι, ε σιγα σιγα ολο και καλυτερα θα ειναι τα πραγματα...και τη νυχτα θα κοιμασαι και ο κρητικαρος θα μπει σε σταθερο προγραμμα!

Παντως κοριτσια κ εγω οταν εφυγα απο την κλινικη μου εδωσαν γαλατα (αν κ θηλαζα εκει κανονικα) αλλα σκεφτειτε οτι ακομα δεν εχω αγορασει αλλο κουτι αυτα χρησιμοποιειω ακομη γιατι ενα γευμα μονο του δινω κ αυτο το λεω για να κοιμαμαι!

μαρακι το κουτι γραφει πως πρεπει να καταναλωθει μεσα σε 4 εβδομαδες...δεν χαλαει η σκονη?

Καλά με φαντάζεσαι στην Ερμού με Αντρίκο στο σλινγκ, Γρηγόρη και Φάνη από το χέρι?Θα γελάσει κάθε πικραμένος!Επίσης να πάμε για καφέ στο ίδιο και όλες με τα μωρά!Θα μας θυμηθουύν ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΧΑ!:D:D:D:D:D

χαχχχαχαχαχα

IB5Vp2.png

Ρε Αννετάκο, μαζί γράφαμε για το μπρούμυτα!!Σου είπα ότι σε πάω με χίλια??Μουτς μουτς... Άντε, βαράτε με Λευτέρη κι όποιος αντέξει, αχαχα... Ο Γιωργάκης και πολύ άντεξε, έχει και... 1,5 μήνα χωρίς:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ναι μαζι χαχαχαα

με τα ξενυχτια που ριχνω αν βαραμε στα γρεβενα αβερτα με βλεπω να πεφτω κατω χαχαχαα

μα κι εσυ βοηθα τον λιγο τον ανθρωπο...τα χερακια τι τα εχουμε...ε?;)

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

να υποθεσω πως εισαι αγκαλιτσα με το ορθιο χιλιομετρο?χιχιχιχιχι

να μπυ τον φιλησεις καλο μου!!!

και δεν σου ειπα...κι εγω σε παωωωωωωω!!!

αν εξαφανιστω σημαινει πως με καλεσε το πιο γλυκο καθηκον!!!

IB5Vp2.png

μα κι εσυ βοηθα τον λιγο τον ανθρωπο...τα χερακια τι τα εχουμε...ε?;)

Για να αγκαλιάζουμε τους γιους μας, Άννα!Άλλωστε, το μότο μας στο σεχ είναι μην ξεκινάς κάτι αν δε μπορείς να το τελειώσεις...:tongue::tongue:

Πάλι το κάψατε το γάλα σήμερα πολυλογούδες!!!:P:p

Θα έρθω κι εγώ με το ίδιο σλινγκ, και με Παύλο, Ηλέκτρα παραμάσχαλα για να συμπληρωθεί η οικογένεια χωραφά!!!:P:p:p:p:p

Μεγάλη φάση!!!!

Μια χαρά ρόφημα, κι εγώ πίνω!!!

Όπως επίσης και λουίζα, το έχω ξαναπεί άλλωστε!!! Υποτίθεται ότι αυξάνει το γάλα!!!:-P

Ρε κορίτσια, έχω πάθει σοκ με την αφοσίωση της κόρης μου προς τον γελαστό αδερφούλη της!!! Κάθε βράδυ με βοηθά να τον κάνουμε μπάνιο, φέρνει φανελάκι, πυτζαμάκια, πάνα, κρεμούλα. Όταν τελειώνει το μπάνιο και μέχρι να τον θηλάσω-κοιμίσω εγώ εκείνη συμμαζεύει μπανιέρα, πετσετούλες, μπουρνούζια και σφουγγάρια...Επίσης μου φέρνει τον αγκαλίτσα και τον ταχτοποιεί πάνω μου για να βολευτώ και επιπλέον μου φέρνει και νερό που διψάω!!!:shock::shock:

Σήμερα της είπαμε να έρθει μαζί μας βόλτα και μας απάντησε ότι προτιμά να καθίσει με τον αδερφούλη της!!!

Μόνο ο κακόμοιρος ο Παύλος είχε φάει την περιφρόνηση της αρκούδας τότε....:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdeli

Θα έρθω κι εγώ με το ίδιο σλινγκ, και με Παύλο, Ηλέκτρα παραμάσχαλα για να συμπληρωθεί η οικογένεια χωραφά!!!

Μεγάλη φάση!!!!

Καλά, τότε θα γίνει το σώσε!3 εσύ, 3 εγώ, 2 η Μαρία κι από 1 κουτσούβελο 4-5 κοπέλες ακόμη, χαχα, θα γίνει το καφέ παιδότοπος, χαχαχαχα!

Ρε κορίτσια, έχω πάθει σοκ με την αφοσίωση της κόρης μου προς τον γελαστό αδερφούλη της!!! Κάθε βράδυ με βοηθά να τον κάνουμε μπάνιο, φέρνει φανελάκι, πυτζαμάκια, πάνα, κρεμούλα. Όταν τελειώνει το μπάνιο και μέχρι να τον θηλάσω-κοιμίσω εγώ εκείνη συμμαζεύει μπανιέρα, πετσετούλες, μπουρνούζια και σφουγγάρια...Επίσης μου φέρνει τον αγκαλίτσα και τον ταχτοποιεί πάνω μου για να βολευτώ και επιπλέον μου φέρνει και νερό που διψάω!!!

Σήμερα της είπαμε να έρθει μαζί μας βόλτα και μας απάντησε ότι προτιμά να καθίσει με τον αδερφούλη της!!!

Μόνο ο κακόμοιρος ο Παύλος είχε φάει την περιφρόνηση της αρκούδας τότε....

Δε χαίρεσαι που αντί να ζηλεύει συμμετέχει και σε βοηθά κιόλας?Μπράβο η κοπελάρα μου! Ο Παυλίτος πώς το πήρε?Εμένα πάλι ο Φάνης είναι βοηθός, και στα πάμπερς και στο να ''παίζει'' με το μικράκι.Ο άλλος πιο πολύ καμαρώνει γιατί είναι ο μεγάλος της οικογένειας, θαρρείς και πριν δεν ήταν χαχα!

Καλημέρα πέρα για πέρα!Ο Αντρίκος κοιμήθηκε στις 10.30 (τελευταίο φαγάκι στις 10) και μετά φαγάκι στις 1.40 (χωρίς να ξυπνήσει, παρακαλώ, ζήτωωω!) και μετά στις 4.40 (κι ύπνος στις 6) κι ακόμη δεν ξύπνησε να φάει .Μια χαρά, φτύνω φτύνω και ξαναφτύνω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...