Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Joa μου μια συνήθεια είναι ο μάρσιπος...σήμερα πήγαμε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ με το σλίνγκ μας...θραύση κάναμε!!!μας δίναν παντού προτεραιότητα!!!

Εύα μου το συνιστώ ανεπιφύλακτα το αστεράκι!

Εμείς είχαμε ζόρι...η καημενούλα είχε τρείς μέρες να κάνει κακάκια της και ήτανε 24 ώρες το 24ωρο μέσα στην γκρίνια...τι χαμομήλι δοκίμασα, τι μπατονέτα με λαδάκι (μόνο τον άνηθο δεν δοκίμασα γιατί δεν είχα) τίποτα δεν γινόταν...ευτυχώς σήμερα κατάφερε να ανακουφιστεί αλλά από εκείνη την ώρα έχει πολλά αέρια και η γκρίνια καλά κρατεί...

Εντωμεταξύ της έχει κοπεί η όρεξη, λέτε να είναι από την δυσκοιλιότητα?από 150-180 γρ πίνει με το ζόρι 100-120 γρ, ανησυχώ θα δώ πως θα πάει το βράδυ κι άν είναι θα πάρω τον γιατρό...Πώ πω τελικά δεν τελειώνουν ποτέ οι έγνοιες...

Αχ Μαρούσκα μου ξύνεις πληγές που πονάνε...:cry: Σήμερα προσπάθησα να την βάλω στο στήθος αλλά εκτός του ότι ψιλοπονούσα δεν είχα κουράγιο ψυχικό να την βάλω κι αυτή η καημενούλα δεν μπορούσε να πιάσει με τίποτα...συνήθισε το μπιμπερό...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννετ, αυτό που θα σκέφτεσαι για να νιώσεις καλύτερα είναι ότι κάθε μέρα που περνάει σε φέρνει πιο κοντά στο τέλος αυτής της κατάστασης....

Ιωάννα...κρίμα που δεν σε βόλεψε! Αλλά πράγματι, είναι στον άνθρωπο! Σε καμία περίπτωση δεν νιώθω ανασφάλεια όταν φοράω το σλινγκ πάντως....Αλλά είπαμε, ό,τι βολεύει τον καθένα!!:P

Τζένη, κι εμάς χθες που μας βλέπανε με το μάρσιπο μας ανοίγανε δρόμο!!!:D:D:D:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ANNETAKI,

μη στεναχωριεσαι βρε κοπελα μου,

μπορει να ειναι κ παλινδρομηση που σου ειπαν, μπορει και η λαιμαργια,

λιγο υπομονη βρε κοριτσι μου.

το νοσοκομειακο της μεντελα το νοικιασα εγω.

ειναι το μοντελο το symphony.

κοιταξε πως εχουν τα πραγματα..

θαυματα δεν κανει..

πριν να το νοικιασω μου δανεισαν το pump in style ths medela,

ηλεκτρικο-διπλο εννοειται κ μεταξυ των δυο δεν ειδα διαφορα.

σημειοτεον ολα τα γευματα τα ανυλω, τουτεστιν βυζος στο θηλαστρο καθε 2 ωρες κιαι νυχτα βεβαιως βεβαιως..

το ενα βυζι βγαζει σταθερα 60 μλ στο τεταρτο, το αλλο υστερει φανερα, βγαζει κανα 20-30 μλ.

η παραγωγη εμενα ΔΕΝ μου αυξηθηκε γιατι τελικα τιποτα δεν αντικαθιστα το μωρο κ οπως καταλαβαινεις, το συμπληρωμα ειναι κ σε μενα αναγκαιο.

κατα τ'αλλα το νοικιαζεις 60 ευρω τον πρωτο μηνα, 60 τον δευτερο κ μετα καθε μηνας απο 40.

μου το φεραν την επομενη κιολας μερα απο την παραγγελια..

εσυ που θηλαζεις τοσον καιρο, μπορε να δεις διαφορα,

εγω μην ξεχνας οτι εκοψα το στηθος καθεαυτο την 8η μερα..

εχει διαφορα....

κοπελες οι υπολοιπες τι κανετε?

εγω παρειγγειλα απο το αστερακι τον μαρσιπο Μei tai.

θα μου το φερουν αυριο, ειναι λιγο διαφορετικο απο το σλινγκ

κ ελπιζω να το βολευτω.. αλλιως θα πεταξω 70 γιουργια..

η milly, το σκ ηταν...παναγια βοηθα..

κλαμα, γκρινια, αυπνοια...

σημερα, καινουρια βδομαδα, καινουριο παιδι..φτου φτου!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ξερω ξερω χρωσταω φωτο αλλα δεν βγηκαν πολυ καλες!

δεν φαινετε το μαλλι καλα δεν ξερω γιατι...

ανετακι εμενα λιγα δεκατα μονο εκανε ο μπεμπης με το εμβολιο κ μονο την πρωτη μερα.

δεν μπορω να πω αρχισε να στρωνει η κατασταση βεβαια καθε 2 με 3 ωρες τρωει βυζακι ο καλος μου!αλλα τουλαχιστον ψιλοκοιματε μεσα στην ημερα ενω πριν σχεδον αυπνος.

Παντως κοριτσια κ εγω οταν εφυγα απο την κλινικη μου εδωσαν γαλατα (αν κ θηλαζα εκει κανονικα) αλλα σκεφτειτε οτι ακομα δεν εχω αγορασει αλλο κουτι αυτα χρησιμοποιειω ακομη γιατι ενα γευμα μονο του δινω κ αυτο το λεω για να κοιμαμαι!

νομιζω ειναι καθαρα θεμα της μαμας (κ του περιββαλοντος βεβαια) αν θα θηλασει ή οχι!

θελει πολυυυυ υπομονη!κ οντως αφου περνουμε την αδεια γιατι να μην το κανουμε?

η Εφη μου ουτε αλλεργειες εχει ουτε παχυσαρκια μονο βρογχιτιδες εκανε κ αυτο το κληρονομησε απο την μαμα μου που ειχε συνεχεια και αυτη κ ο μπαμπας της το ιδιο.

Διαφημίσεις

Εμένα η μικρούλα είχε μόνο υπνηλία από το εμβόλιο όλη την επόμενη μέρα ήταν σαν ζαβλακωμένη!!!Ο γιατρός μου είπε ότι στα νεογέννητα πυρετός θεωρείται από 38 και πάνω γιατί έχουν υψηλότερη θερμοκρασία

Ελένη μου αντλείς κάθε δύο ώρες???και πότε κοιμάσαι???εγώ έχω πάρει της medela το swing και αντλώ το λιγότερο κάθε τρείς ώρες αλλά ειδικά το βράδυ μπορεί να κάνω και 6 ώρες και βγάζω περίπου 200 γρ την φορά, άν αντλώ κάθε δίωρο είμαι σίγουρη ότι δεν θα βγάλω πάνω από 70 γρ...βέβαια η δικιά μου πλέον τρώει κάθε 3-4 ώρες και το βράδυ φτάνει και τις 5-6...

Συμφέρει η ενοικίαση?

I3hdp3.png

Καλησπέρα!

Αχ Μαρούσκα μου ξύνεις πληγές που πονάνε...:cry: Σήμερα προσπάθησα να την βάλω στο στήθος αλλά εκτός του ότι ψιλοπονούσα δεν είχα κουράγιο ψυχικό να την βάλω κι αυτή η καημενούλα δεν μπορούσε να πιάσει με τίποτα...συνήθισε το μπιμπερό...

Αχ, μη με στεναχωρείς...Δεν το έβαλα ούτε για να πικράνω καμιά σας ούτε για να σας στεναχωρήσω, εννοείται!Απλώς μου άρεσε που το είδα στο φέης και θεώρησα καλό να το δείτε κι εσείς, συγνώμη αν στεναχώρησα κάποια...:(:(:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Αχ, μη με στεναχωρείς...Δεν το έβαλα ούτε για να πικράνω καμιά σας ούτε για να σας στεναχωρήσω, εννοείται!Απλώς μου άρεσε που το είδα στο φέης και θεώρησα καλό να το δείτε κι εσείς, συγνώμη αν στεναχώρησα κάποια...:(:(:(:(

Δεν ήθελα να σε σταναχωρήσω...συγνώμη κι από μένα αλλά με καίει πολύ το ότι δεν μπορώ να την θηλάσω...νοιώθω πολύ άχρηστη...

I3hdp3.png

ελα βρε Τζενακο μας!! καμμια ΔΕΝ ειναι αχρηστη!!!

μην απογοητευεσε κοριτσακι μου!

και εγω 2 μηνες στην ουσια θηλασα την κορη μου!μετα 1-2 γευματα μεχρι που κοπηκε τελειως.

ακομα και αυτο κανει παραααα πολυ καλο!!!

ΕΕΕεεε οχι και αχρηστη με τοση προσπαθεια που εχεις καταβαλλει!!!!!!Εγω παντως σου βγαζω το καπελο...εχεις περασει τοσα που μονο αχρηστη δεν εισαι!Εισαι μια γλυκια μανουλα που επιθυμει για το κοριτσακι της το καλυτερο...:)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ελα βρε Τζενακο μας!! καμμια ΔΕΝ ειναι αχρηστη!!!

μην απογοητευεσε κοριτσακι μου!

και εγω 2 μηνες στην ουσια θηλασα την κορη μου!μετα 1-2 γευματα μεχρι που κοπηκε τελειως.

ακομα και αυτο κανει παραααα πολυ καλο!!!

Οσο μπορουμε να θηλασουμε ειναι καλο για τα αγγελουδια μας...

Καλα εισαι Μαρακι???Η μικρη μου κοιμαται και ειπα να διαβασω τα νεα σας....

1a0fd6e0b8.png

Τζενάκι, άμα κρεμάσουν τις άχρηστες μανάδες τσάμπα θα πας!!Σε πληροφορώ ξέρω μάνα που θήλασε 2 χρόνια κι είναι πιο άχρηστη από άχρηστη γιατί έχει ταράξει το γιο της στο junk food και το σπίτι τους είναι μες στη βρώμα, άσε που το παιδί είναι κλεπτομανής (15 χρονών παληκάρι) και χαμπάρι δεν πήρε...Μόνο ο θηλασμός δεν κάνει τη μάνα κορίτσι μου!Και στο λέω εγώ που είμαι τόσο υπέρμαχος!Άντε, τέλος το θέμα!

Ελένη, είδες που ήταν η φάση?Κι εμένα μετά από 3 δύσκολες μερούλες είναι οκ!!!

Κορίτσια, ο Αντρίκος μου είναι τόσο καλός!!Αφού δεν το πιστεύω να περνάμε τόσο καλά ενώ δε σαράντισε ακόμη, γιατί δε λένε χάλια οι πρώτες 40 μέρες?Ε καμία σχέση, ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!:D:D:DΈβαλα τα μεγάλα για ύπνο... Μας είπε ο Γρηγόρης σήμερα ιστορία αντί να τους πω εγώ... Τον Αρλεκίνο, πολύ συγκινητική και δεν την ήξερα...Και ζήλεψε μετά ο μικρός και μας είπε για το spiderman που κυνηγούσε ένα βράκο και μετά ήρθε ο superman και μια μάγισσα και μετά το 'χασα!!Χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Γεια σου Μαρουσκακι μου τι κανεις??Αχ τι ωραια με τα τρια σου παιδακια ζεις ενα ονειρο...τι καλα,βεβαι ειναι και ο τροπος που χειριζεσαι τα πραγματα γιατι εγω με τρια δεν ξερω πως θα ημουν!!!!

Λοιπον πως θα γινει να ερθεις Αθηνα το Πασχα να εχει η συναντηση απαρτια????

1a0fd6e0b8.png

Γεια σου Μαρουσκακι μου τι κανεις??Αχ τι ωραια με τα τρια σου παιδακια ζεις ενα ονειρο...τι καλα,βεβαι ειναι και ο τροπος που χειριζεσαι τα πραγματα γιατι εγω με τρια δεν ξερω πως θα ημουν!!!!

Λοιπον πως θα γινει να ερθεις Αθηνα το Πασχα να εχει η συναντηση απαρτια????

Καλά με φαντάζεσαι στην Ερμού με Αντρίκο στο σλινγκ, Γρηγόρη και Φάνη από το χέρι?Θα γελάσει κάθε πικραμένος!Επίσης να πάμε για καφέ στο ίδιο και όλες με τα μωρά!Θα μας θυμηθουύν ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΧΑ!:D:D:D:D:D

τζουτζουκες μουυυυυυυυυυυ

ελπιζω να σας προλαβα και να μη την κανατε στο παρατσακ

ο πειναλακος μου κοιμαται αχχαχαα και βρηκα ευκαιρια να μπω!

μαρουσκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φτυστο καλε το παιδι...παντως σωστος κυριος ο γιουλ μας ε?

νικακι μου τι κανει το μαριαντακι μας?να μου φιλησεις μαγουλακια ε?

μαγουλακια που τα λυμπιστηκα (το σκοτωσα μουαχαχχα) μολις τα ειδα χιχιχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...