Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!Ειμαι απο χθες στην Αθηνα με τον συζυγο και τον πεπελινο-πρινσελινο.Σημερα πηγα στον γιατρο μου,ολα καλα και οπως το ειχα υποψιαστει θα δω περιοδο σε λιγες μερες ,μου ειπε.Ειχα καταλαβει την ωορρηξια μου,πριν λιγες μερες!Αν και θηλαζω αποκλειστικα μου ερχεται περιοδος,και στα αλλα 2 παιδια ετσι ημουν! Αννετ δεν θελω να σε τρομαξω αλλα λες;(μονο το δικο σου μηνυμα διαβασα). :)

βικακι μουυυυυυυυ, τι λες παιζει να τα πουμε κιολας?ποσο θα μεινετε?να μου φιλησεις τον πεπελινο μας!

Καλημέρα!

Αννετάκι μου, το πόσο χάρηκα το ξέρεις και δε λέγεται!!!Εγώ στο είπα δε μπορεί της μαμάς το γάλα να κάνει κακό στο ζεβράκο μας!!!:P:p:p

εγω να δεις μαρακι...σημερα φαγαμε 2 φορες κατευθειαν απτην γαλατομηχανη!!!η γιατρος ειπε πως μαλλον τρωει λαιμαργα και καταπινε πολυ αερα και ζοριστηκε το πουλακι μου!

Χτυπησα ενα παλτο,2 μπλουζοφορεματα και 1 φορεμα!

μεγειααααααααααααα!!!

καλημερα!

Καναμε το εμβολιο χτες το πενταπλο(Διφθερίτιδα - Τέτανο - Πολιομυελίτιδα - Ακυτταρικό κοκκύτη - Ινφλουένζα τύπου Β) κ βεβαια ο κρητικαρος μου κυριος ελαχιστο κλαμα κ πολυ λιγα δεκατα μεχρι 37,3!

το πενταπλο κανει πυρετο?μη μου λες τετοια...αγχωθηκα ηδη ουφ

απο υπνο μπα....τα κλασσικα!χτες δεν εδωσα ξενο ομως το βραδυ γιατι πηγα κομμωτηριο ναι ναι επιτελους εγινα ολιγον ξανθια κ του εδωσε η πεθερα μου το απογευμα που ελειψα...

ουαουυυυυ, μεγεια το μαλλι... θελουμε φωτο ναι?

κοριτσια πρωτο μανουλες οταν κοιμουνται τα μωρακια σαςνα κοιμαστε κ εσεις!

μια κουβεντα ειναι :rolleyes:...

κ να ακουλουθειτε ρουτινα το βραδυ οπως επισης φως το πρωι κ φασαρια ενω το βραδυ ηρεμια.

καλοοοοοοοοο...δεν το ειχα σκεφτει

ρε κοριτσια η παιδιατρος που μας ειδε στο ικα μου ειπε κατι κουλα:

1. δεν πιστευε οτι τον θηλαζω..με ρωταγε συνεχεια τι γαλα του δινω??!!!!

βυζογαλο :lol::lol::lol:

2.οτι εχει βγαλει δερματικο εξανθημα(εγω πιστευα οτι ηταν νινιδα) στο κεφαλι κ οτι ειναι αλλεργικο στο γαλα(!!)μου εδωσε να παρω μια κρεμα κ ενα σαμπουαν(eubos με λιπιδια)κ οτι αυτο ειναι το πρωτο δειγμα οτι θα κανει βρογχιτιδες μεγαλωνοντας(με ρωτησε αν παθαινε η Εφη κ οντως εχει παθει κ ειμασταν κ σε προστασια μεχρι φετος)

με σαλταρε!

εχουμε κι εμεις εκει που μας εχουν φυγει τα μαλλακια και η γιατρος ειπε πως θα φυγει με τα λουσιματα

Καλημερααα

Τι διαβαζω αννετακι???σεξακι??εγω ακομη δεν...δεν προλαβαινω..χαιρομαι που πανε ολα καλα με τον θηλασμο !!!!

εσυ εισουν χορτατη μανα μου...ασε να δει και κανας αλλος χαρα!!!:mrgreen:

Καλο ΣΚ ..

επισης, φιλια στα αντρακια σου!

γεια σου ανετακι με τα προφυλακτικα σου!!!

ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΔΑ!!ΧΑΧΑΧΑΧ!

με πολλα πολλα μηδενικα στο τελος!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι να της κάνει η δεκάδα καλέ?Αυτή έτσι που πήρε φόρα θα την βγάλει η durex πελάτισσα του μήνα!!Κανόνισε να σε δούμε στις γκαστρούλες Νοέμβριος 2011, κακομοίρα μου, θα το ψάχνω χαχαχα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

:shock::shock::shock: λες?χαχαχαα μη λες τετοια γιατι με βλεπω να ξανακανω σεξ σε κανα χρονο χαχχαχα!!!

Aννετ ευχαριστω!! Ετσι μου ειπε σημερα κι εμενα η παιδιατρος. Αλλα δεν ρωτησα, ποσες φορες τη μερα δινουμε χαμομηλακι ??????

κοιτα καταλαθος παρελειψα κατι...επειδη ο δικος μου δεν πινει σκετο χαμομηλακι, εχει ταση προς εμετο και δεν πινει πανω απο μια γουλια η γιατρος μου ειπε με λιγο γαλα σκονη κι ετσι ξεγελιεται...γιαυτο εγραψα στο μνμ να μη με παρετε με τις ντοματες!

μετα απο καθε γευμα λιγο χαμομηλακι...και μολις στρωσει το εντερακιοποτε χρειαζεται

Καλησπέρα κοριστούδες τι κάνετε?

Αννετάκι τώρα θα πάρεις το αίμα σου πίσω για τόσο καιρό??Μαζί σου όλες νομίζω το ίδιο θα κάνουμε αργά ή γρήγορα:tongue::tongue:

ναι ευακι μου!!!!!!!!!!!αφου σημερα εχω κομαρες στα ποδια μου, πηγαινοντας στο σουπερ μαρκετ πρεπει να περασω τις γραμμες του τρενου...εχει 5 σκαλακια...ε δεν την παλευα με τιποτα αχαχχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λογικά ναι αν και έχει λίγο βήχα (σαν να καθαρίζει τον λαιμό του) και κανένα αψού εδω και εκει Νομίζω ότι την γλύτωσε!! :-)

αχου μωλεεεεεεεεεε!

κι εμενα βηχει αλλα λογω σαλιου..σκουζει για γαλατακι, ξεροκαταπινει και πνιγεται...τι θα κανω με αυτο το παιδι?

συνεχιζουμε ορο και βγαζουμε κατι μυξουλες ουυυυυυυυυυ

η γιατρος ειπε οσο μπορω να μη τον βγαζω λογω καιρου κι επικινδυνοτητας των ιωσεων.δεν ειμαστε για τετοια τωρα

Καλησπέρα!

Σήμερα πήγαμε κι εμείς βολτίτσα με το καινούργιο μας σλίνγκ!Η μικρούλα μου το έπαιζε δύσκολη στην αρχή αλλά μετά έριξε κάτι ύπνους άλλο πράγμα :-P Η καημενούλα ήταν κολλημένη πάνω στο στήθος και νόμιζε ότι θα φάει και ρουφούσε το βυζί πάνω από την μπλούζα!!!:lol::lol::lol:

χαχαχχαα αχ μωρε η τζουτζουκα...μια μερα ακουσα εντρωμο τον αντρα μου να φωναζει "ελα παρε το παιδι...θα με ρουφηξει ακι δεν εχωμεγαλες θηλες"χαχαχαχχαα

Εντωμεταξύ συμβαίνει κάτι περίεργο με την μικρή...τρελαίνεται για το δικό μου γάλα το κατεβάζει σε δευτερόλεπτα ενώ το ξένο την αηδιάζει!(έχει δοκιμάσει τρία διαφορετικά γάλατα)

πως η κρητη ξερει απο καλο λαδι...καπως ετσι και το παιδι!!!

Ιωάννα το ξέρω ότι σιγά σιγά οδηγούμαστε σε απογαλακτισμό αλλά το έχω πάρει απόφαση...δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...είμαι ήδη στη μέση της θεραπείας και ο πόνος δεν λέει να υποχωρήσει...

Αννετάκι ήτανε να μην πάρεις φόρα...Ποιός σε πιάνει τώρα!

κανειςςςςςςςςςςς!!!εχω μπει για τα καλα στο αθλημα!!!

θα παρω το αιμα μου πισω δεν θυμαστε που το ελεγα?

Κι εγώ θέλω να πάω στο κομμωτήριο αλλά κάνω υπομονή μέχρι τον Απρίλιο που θα γίνω νονά να πάω μια και καλή...

να ρωτησω κατι ρε κοριτσια?

ο μικρος εφαγε 14:30, γυρω στις 5 ξυπναει και τον βαζω στο στηθος...πινει για κανα 5λεπτο και τον περνει ο υπνος...τον ρευω και τον βαζω στο καροτσι αφου δεν ενοιγε το ματι του με ΤΙΠΟΤΑ...πριν λιγο ξυπνησε (ειχε χορτασει? η νυσταζε τοσο πολυ ωστε σνομπαρε το φαγακι?)...ειχα αντλησει 60 γρ και του τα δινω στις 7 και μιση...και κλασικα τον ξαναπερνει ο υπνος και δεν ξυπναει με τιποτα να του δωσω αλλα 80...και αυτος κοιματαιιιιιιιιιιιιιιι ολιγοφαγο ειναι το παιδι μου η κοιμησης?χαχαχα

IB5Vp2.png

Καλησπερααααα κοριτσαρες μου στα γρηγορα...διαβαζω τα ωραια σας νεακια και χαιρομαι!

Ιωαννα χρονιαααααααααααα πολλα να χαιρεσαι τα παιδακια σου και τον αντρουλη σου και να εισαι ευτυχισμενη.Μη μου λες τετοια για τη Μαριαντουλα μας γιατι η αληθεια ειναι πως την εχουμε καταβρει που ειναι ετσι ησυχη και προλαβαινουμε να ξεκουραστουμε στα ενδιαμεσα,ελπιζω να μην αλλαξει....

Προχθες το βραδυ στο ενα ξυπνημα ζοριζοταν ,σφιγγοταν,και γρινιαζε,πηρα την παιδιατρο μου ειπε ισως ειναι κλικοι κ μου ειπε τι να αποφευγω επισης μου ειπε να πινω ενα χαμομηλι με γλυκανησο πριν το βραδινο της γευμα....χθες που τα εκανα αυτα δεν ειχαμα καθολου γκρινιες...τυχαιο??για αν δουμε κι αποψε....

Βρε κοριτσια τι θα κανω μ' αυτο το παιδι με εχει τρελανει....θελω να τη φιλαω συνεχειαααααααα!!!!!!!!!!!!Ειναι ενα αγγελουδι!!!!!!!

Τζεννακι και ελενακι υπομονη κοριτσια ακουγεται πολυ δυσκολο αυτο που περνατε και ομως συνεχιζεται...μπραβο κοριτσια,μπραβο γλυκες μανουλες!Τζεννακι μου θα γινεις νονουλα τι καλα...εμας σημερα ειχε ερθει η νονα μας να μας δει...μολις πηρε την μπουμπου αγκαλιτσα αρχισε να την ψαχνει για να βρει στηθος....χαχαχαχα Μαρουσκακι σαν αυτο πουπερασε ο αντρας σου ενα πραμα χαχαχαχα.....που ειναι το βυζακι οεεεοοοοο........

Αννετακι ειδες που σου ελεγα οτι αξιζεις πολλες αγκαλιτσες επειδη εισαι πολυ καλη και υπομονετικη μανουλα,οριστε επιβεβαιωσε και ο παιδιατρος,μπραβο ζουζου....ξεκινησες και την ενεργο δραση,αντε να δουμε εμεις ποτε θα επιδωθουμε σ' αυτο το σπορ....;)!

Βικακι μου εισαι Αθηνα?????Αχ θα θελα πολυ να σε δω,να περπατησουμε στην Ερμου,να πιουμε καφεδκι....αχ τι ωραια που θα ηταν....θα ξαναρθεις??????μηπως θα μπορουσες να 'ρθεις τοτε που θα ερθει και το Μαρακι????Τι ωραια που θα ηταν...να μπορω να βγω κι εγω ανετα.

Μαρακι περιμενωωω τη φωτοοοοο......

Ευακι μια χαρα σας βρισκω,θα φυγει και το βηχαλακι και θα ειστε super!!!!!!

Φιλακιααααααααααα σε ολες τις μανουλες εεεε και στα μωρακια σας φυσικαααα,στα πατουσακια και στα μαγουλακια.

1a0fd6e0b8.png

Ως αρχηγός έφτιαξα κέηκ καρότου, και παραδόξως τους άρεσε!Κορίτσια, άσχετο αλλά ο Άκης από το μάστερ σεφ κάνει σούπερ συνταγές!!Για αύριο σπιτικά μπέργκερ Άκη, ορίστεεεεεεεεεεεε!!

Fangri τι βλέπω;σπιτικά burgers? τι σύμπτωση! Σήμερα έφτιαξα! Όχι του Άκη , μια άλλη συνταγή που έχω απο ίντερνετ

Γεια σας κορίτσια ! Είχα μείνει λίγο πίσω στα νέα και διάβαζα ...σήμερα δεν ξέρω πως, την πατησα και πιάστηκε η ωμοπλατη μου! Απο το θηλασμο, τις αγκαλιές κλπ πο πονουσα μέρες τώρα , και την ώρα που τον κρατούσα με το ένα χέρι για να τον πλύνω στο νιπτηρα, Αυτό ήταν ! Ένα πιασιμο, χάλια! Τι να κάνω ; Καμία ιδέα ; Με έτριψε ο άντρας μου με οινόπνευμα , κάτι έγινε αλλα δεν εχει περάσει . Πήρα να βάλω εμπλαστρο, αλλα είδα στις οδηγίες ότι γυναίκες που θηλαζουν πρέπει να συμβουλευτουν το γιατρό τους , κ δεν το χρησιμοποίησα .

Διαφημίσεις

Εγω απο σεχ δεν προς το παρόν, ακόμη έχω αίμα εξάλλου . Εσείς ως πότε είχατε ; Πάντως ο γιατρός μου είχε πει , επαφές 2 μήνες μετα τη γέννα . Και με προφυλακτικο

Γεια σας!(εχω βγαλει τα ματια μου να σας διαβασω απο το κινητο!) Τζενακο,οταν δοκιμαζα τα ρουχα τον κρατουσε ο καλος μου,τον πεπελινο μου!ΝΙΚΗ και ΑΝΝΑ,το θελω κι εγω τοσο πολυ να σας ξαναδω!αλλα φευγουμε αυριο,Κυριακη.Το Πασχα ομως θα το κανονισουμε!ΛΙΤΣΑ πηρα το μην. σου αλλα απο το κινητο δεν μπορω να σε βαλω στην ομαδα μας!Απο Δευτερα ομως θα το κανονισω!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα!καλη Κυριακη!εμεις ειχαμε μια πολλη ομορφη και ησυχη βραδυα!αλλα ολη μερα χθες πολλη γκρινια ρε κοριτσια!

qwlrp3.png

Καλημερααααααααααααααα

Μπηκα μονο και μονο για να ευχηθω να εχετε ολες μια υπεροχη Κυριακη με τα μωρακια σας και με τους αντρες σας..........φιλακια!!!!!!!ματς μουτς........

1a0fd6e0b8.png

Καλημερα !!καλη εβδομαδα!!!

Πηραμε την ευχουλα μας την Παρασκευη και ειμαστε ετοιμοι για βολτες ..

Το μπεμπακι ειναι καλα μονο που πειναει πολυ ρε παιδια...το βραδυ με εχει ξεσκισει στο ξενυχτι ..παντως παραμενει ησυχο και καλο μωρο ..

Ο Χρηστος πηγε χαρωπος σχολειο φοροντας ασπρη μπλουζα (ολεεεεεε!!)

Νικακι φτυνω το μαριαντακι μας!!!φτου φτου να παραμεινει αγγελουδι ...

Αννετακι εχω ριξει πολυ γελιο με το σεξ !!!!με το μαλακο βρε!!!

Εμενα παντως η γιατρος μου ειπε οτι με το που τελειωσουν τα λοχεια (γυρω στις 40 μερες,εμενα μου κατησαν 30 μερες)εισαι ελευθερος για επαφες..

Τζεννη μου η μπουμπου φαγανου ε ??και ο μπεμπης 180 μλ πινει ..τα αντικολικα γαλατα κανουν διαφορα ειδες ??υπομονη σε λιγοτερο απο μηνα οι κολικοι θα ειναι παρελθον...

Μαρακι ξανθια πλεον????σουπερ!!!!περιμενουμε φωτο ..

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια πολλα πολλα φιλακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-12-2-2011

Σαμποτάζ... στον μητρικό θηλασμό

Της Γαληνης Φουρα

Μαιευτήρια σαμποτάρουν τον μητρικό θηλασμό και προωθούν συγκεκριμένες μάρκες βρεφικού γάλακτος. Το «πάρτι» με τις εταιρείες γάλακτος, όπως αποκάλυψε έρευνα της Εθνικής Επιτροπής Θηλασμού και του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, συνεχίζεται, αφού μαιευτικές κλινικές έχουν αναλάβει την προώθηση των προϊόντων τους με τη μορφή δώρων προς τις μητέρες. Εφτά στις δέκα μητέρες (67%) φεύγουν από το μαιευτήριο με μια συνταγή «για να υπάρχει στο σπίτι σε περίπτωση που χρειαστεί», ακόμη κι όταν θηλάζουν στο μαιευτήριο και τουλάχιστον μία στις τρεις (36%) με δείγματα σε σκόνη κατά παράβαση της νομοθεσίας. Ετσι εξηγείται γιατί έχουμε εντυπωσιακά μικρά ποσοστά μητρικού θηλασμού. Παρʼ ότι οι περισσότερες Ελληνίδες έχουν διάθεση να θηλάσουν, στον έκτο μήνα θηλάζει αποκλειστικά μόλις το 0,9% έναντι 12% στις ΗΠΑ.

Οι συνέπειες είναι σοβαρές για την υγεία του βρέφους και της μητέρας, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με εκτιμήσεις παιδιάτρων, ο οικογενειακός προϋπολογισμός επιβαρύνεται περίπου με 5.000 ευρώ για το γάλα που χορηγείται τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού. Η πρώτη εκτροπή που ανέδειξε η έρευνα είναι ότι σε πολλά μαιευτήρια το βρέφος αποχωρίζεται από τη μητέρα του και στο διάστημα αυτό μπορεί να πάρει ξένο γάλα, συχνά χωρίς να ερωτηθούν οι γονείς. Μόλις στο 27% των τοκετών φέρνουν το νεογέννητο στη μητέρα την πρώτη ώρα για να θηλάσει. Το 88% των Ελληνίδων ξεκινάει τον θηλασμό, τα βρέφη όμως παίρνουν παράλληλα και γάλα σε σκόνη. Μόνο το 41% θηλάζει αποκλειστικά από την πρώτη ημέρα. Τον πρώτο μήνα το ποσοστό αυτό πέφτει ακόμα περισσότερο, μόλις 20,7% των Ελληνίδων θηλάζουν αποκλειστικά τα παιδιά τους και τον τρίτο οι μισές από αυτές (11,1%).

«Η βιομηχανία δίνει εκατομμύρια για το ξένο γάλα», υπογραμμίζει στην «Κ» η διευθύντρια της Α΄ Παιδιατρικής Kλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρία - Αδαμαντία Μαλλιαρού, «αλλά και η Ελληνίδα μάνα έχει τεράστια ευθύνη. Δεν νοείται να έχει άδεια τοκετού ένα χρόνο και να μη θηλάζει το παιδί της». Η κ. Μαλλιαρού χαρακτηρίζει «εγκληματική πράξη» τη χορήγηση αναστολέων γαλουχίας (χάπια) στις μητέρες για να κόψουν το γάλα. «Αυτό απαγορεύεται από τη διεθνή βιβλιογραφία», τονίζει και προσθέτει ότι στο πλαίσιο του ανταγωνισμού τα μαιευτήρια θα γίνουν στο μέλλον περισσότερο «φιλικά» προς τα βρέφη.

Προς το παρόν, κανένα κρατικό ή ιδιωτικό μαιευτήριο δεν έχει πιστοποιηθεί ως Baby Friendly Hospital, όταν η Τουρκία έχει πιστοποίηση για 150 κλινικές. Αυτό προσπαθεί τώρα η Εθνική Επιτροπή Θηλασμού με επικεφαλής τον πρόεδρό της καθηγητή Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιο Χρούσο. «Με επιχορήγηση από τα ΕΣΠΑ πρόκειται να συγκροτηθεί γραφείο που θα ελέγχει ποιες κλινικές διαθέτουν τις αναγκαίες προϋποθέσεις που έχει θέσει η ΠΟΥ», ανέφερε στην «Κ» ο καθηγητής. «Πρόσφατα ξεκίνησε στην Ελλάδα το rooming in και άρχισαν να μην κρατούν τα βρέφη μακριά από τις μητέρες τους. Το μητρικό γάλα περιέχει πολλές βιοενεργές ουσίες και δεν είναι εύκολο παρά τις προσπάθειες να το μιμηθούν, διότι υπερτερεί παντού. Το IQ των παιδιών που θηλάζουν είναι κατά τι υψηλότερο, παθαίνουν πολύ λιγότερες γαστρεντερίτιδες και τροφικές αλλεργίες τον πρώτο χρόνο της ζωής, έχουν μικρότερη πιθανότητα να γίνουν παχύσαρκα. Το κόστος για τις υπηρεσίες είναι μεγάλο».

Κόστος 5.000 ευρώ

Ο διευθυντής της Παιδιατρικής Kλινικής του νοσοκομείου Ξάνθης, Δημ. Αδαμίδης, εκτιμά ότι το κόστος για τη χορήγηση ξένου γάλακτος για την οικογένεια τα δύο πρώτα χρόνια φτάνει τα 5.000 ευρώ. «Το μητρικό γάλα προστατεύει από οξεία γαστρεντερίτιδα κατά 53%, από αλλεργία στο γάλα (79%), από πνευμονία (27%). Το 8% των βρεφών εμφανίζει αλλεργία και το θεραπευτικό γάλα είναι πολύ ακριβό. Εκτιμώ ότι μόνο γιʼ αυτές τις τρεις αιτίες εάν οι μητέρες θήλαζαν το σύστημα υγείας θα μπορούσε να εξοικονομήσει 2.000 ευρώ ανά βρέφος. Στις ΗΠΑ έχουν εκτιμήσει (Pediatric 2010) ότι θα εξοικονομούσαν 13 δισ. δολ. ετησίως και θα προλαμβάνονταν 900 θάνατοι κυρίως στη βρεφική ηλικία εάν η συντριπτική πλειοψηφία των μητέρων θήλαζε αποκλειστικά έως τον έκτο μήνα.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα!!!

Πίσω στο νησάκι μας!!!

Ο γελαστός μια χαρά συμπεριφέρθηκε στο αεροπλάνο!!!! Ήταν στο μάρσιππο όλη την ώρα, κοιμόταν και στο αεροσκάφος μέσα θήλαζε κανονικότατα!!! Μόνο όταν του βάλαμε την ζώνη δυσανασχέτησε λίγο αλλά μετά θήλασε και του πέρασε!:P

Τα πρωινά παραμένει βασανιάρης, θέλει κούνημα στο ριλάξ, αλλά τα βράδυα είναι τέλειος!!!

Καλέ, ποια έγινε ξανθιά και δεν το πήρα χαμπάρι; Μαριαεφούκο μου , εσύ καλό μου;:P

qwlrp3.png

Καλημέρα και καλη εβδομάδα τι κάνετε;;

Εμείς μια χαρά το χελωνάκι είναι πολύ καλό παιδάκι μαμ κακά και Όχι νάνι!!!;)

Σήμερα Λέω να παραγγείλω και Εγώ το "αστεράκι" μου!!

Joa μου άντε τώρα βούρ στις βόλτες!!

Αχ Βικακι πόσο ζηλεύω που είσαι σε νησί!! Φιλάκια στα παιδάκια σου!

0eOLp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα!

καλα μου ειστε?εμεις εχθες περασαμε τα ιδια...στα γευματα των 9 και 11 ειχαμε αδειασμα και εγω ετοιμη για φουντο...η γιατρος μου ειπε μαλλον τρωει λαιμαργα και γιαυτο κανει εμετο...απο χθες το φαγακι απτο μπιμπερο και με πολλες παυσεις...και οι ποσοτητες?100 γρ και στις μεγαλες πεινες και γκρινιες 130 με 140 αχ δεν μπορω αλλο...ποτε θα στρωσει το στομαχακι μας...αφου να φανταστειτε τρεμω οταν τον αλλαζω μη τα ξαναβγαλει..και πλεον τον αλλαζω πριν το φαι και αν χρειαστει μετα απο κανα δυωρο...ετσι κυλαν οι μερες...με αγχος...ουφφφφφφφφ

σας φιλω γλυκα εσας και τα γλυκιτατα μπεμπακια σας!

κατι ακομα...αν δεν κανω λαθος η χριστινα εχει νοικιασει το θηλαστρο της μεντελα...

χριστινακι η παραγωγη σου αυξηθηκε?

ποσες αντλησεις κανεις την ημερα?

βγαινουν ολα τα γευματα του νινιου?

και γενικα θα εκτιμουα αν με ενημερωνες σχετικα με τη διαδικασια και τα σχετικα...οτι ειναι απαραιτητο μη σε απασχολω κιολας

ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!

παω να ξαπλωσω διπλα στον τζουτζουκο μου!

καλο μεσημερι και φιλακια και χαδακια στα ζουζουνια!

IB5Vp2.png

Καλως το αννετακι ..αννετ μου αν ο μικρος εχει παλινδρομηση γιατι το ειχε ο χρηστος μετα το εξαμηνο θα δεις διαφορα ..και οσο μεγαλωνουν και τρωνε περισσοτερο εκει να δεις αναγωγες..μετα το εξαμηνο ομως βελτιωνονται αισθητα τα πραγματα..

Η φιλη μου η Ξανθη μου εδωσε το σλινκ της να το δοκιαμσω ..κοριτσια εγω προτιμω το καροτσι ..απαπα..πολυ ανασφαλεια το σλινκ ..καροτσακι ..σιγουρα πραγματα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...