Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα απο τα βροχερα Χανια !!!!!!!!!

Δεν προλαβα να τα διαβασω ολα γιατι κραταω το γατακι μου ( ολο κλαιει σαν γατακι ) και δεν μπορω να ειμαι πολυ ωρα.

Απο αυτα που ειδα :

Μαρια τελειος ο συμπατριωτης μου !!!!!!!!!

Βικακι μεγεια τα ρουχαλακια !!!! Εγω ποτε θα ψωνισω ????? (Σου ειχα στειλει π.μ. )

Αννετ μου στενοχωρηθηκα για το μωρακι σου αλλα ολα καλα τελικα. Μπραβο κοριτσακι !!

Στα αλλα κοριτσακια πολλα φιλακια στα μωρακια τους και να ειστε καλα !!!!

Λοιπον στα δικα μας.

Εμενα εχει τρελλαθει απο τον πονο γιατι δεν μπορει να κανει κακα. Χθες εκλαιγε απο τις 12 ως τις 4 π.μ. Και ολη την ωρα γκρινιαζει γιατι ποναει. Τι να κανω για να κανει επιτελους???????? εχει να κανει απο προχθες ( 17- Φεβρουαριου )....

Φιλακια !

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Ως αρχηγός έφτιαξα κέηκ καρότου, και παραδόξως τους άρεσε!Κορίτσια, άσχετο αλλά ο Άκης από το μάστερ σεφ κάνει σούπερ συνταγές!!Για αύριο σπιτικά μπέργκερ Άκη, ορίστεεεεεεεεεεεε!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Δεν προλαβα να τα διαβασω ολα γιατι κραταω το γατακι μου ( ολο κλαιει σαν γατακι ) και δεν μπορω να ειμαι πολυ ωρα.

Απο αυτα που ειδα :

Βικακι μεγεια τα ρουχαλακια !!!! Εγω ποτε θα ψωνισω ????? (Σου ειχα στειλει π.μ. )

Αννετ μου στενοχωρηθηκα για το μωρακι σου αλλα ολα καλα τελικα. Μπραβο κοριτσακι !!

Λοιπον στα δικα μας.

Εμενα εχει τρελλαθει απο τον πονο γιατι δεν μπορει να κανει κακα. Χθες εκλαιγε απο τις 12 ως τις 4 π.μ. Και ολη την ωρα γκρινιαζει γιατι ποναει. Τι να κανω για να κανει επιτελους???????? εχει να κανει απο προχθες ( 17- Φεβρουαριου )....

Φιλακια !

Bράσε άνιθο και δώστης το ζουμάκι σε μπιμπερό.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Bράσε άνιθο και δώστης το ζουμάκι σε μπιμπερό.

Μαρακι εβρασα φρεσκο χαμομηλι σκετο ( γιατι εδινα με το γαλα ) και μολις ηπιε δυο γουλιες ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!!!!!!!! Ξαλαφρωσε το γατακι μου !!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Διαφημίσεις

αυριο που εχω εξοδο με την κορη μου ως Βασιλισσα των κυκνων θα βγαλω κ φωτο για την κυρια αρχηγο μας!

ΒARBIE και μασαζακι να της κανεις στα ποδαρακια κ πατουσακια σε καθημερινη βαση!

Μαρουσκα οντως κανει πολυ ωραιες συνταγες ειχες δει αυτη με την κρεμα καραμελε?

Απο αυτα που ειδα :

Λοιπον στα δικα μας.

Φιλακια !

καλησπερα κουκλες...μη νομιζετε πως σας σνομπαρω αλλα ετοιμαζομαι να παω βολτα στου σουπερ μαρκετ χιχιχι και ειπα να απαντησω στα γρηγορα στη μπαρμπι μας γιατι κι εμεις ειχαμε τετοιες ταλαιπωριες...καθε 2-3 μερες κακα και μετα απο πολυ ζορι...βεβαια δεν θελω να με παρετε με τις ντοματες αλλα ειναι συμβουλη της παιδιατρου (η οποια οπως σας εχω ξαναπει ειναι υπερ του θηλασμου)... μιση κουταλιτσα φυσικο χαμομηλακι για 50γρ νερακι (βαλε λιγο παραπανω νερακι) γιατι οταν στραγγιξεις (μεσα στο στραγγιστηρι μια γαζουλα για να μη περασουν στο μπεμπερο τα υπολειματα) θα σου φαει τουλαχιστον 20 γρ η γαζα

εμεις πινουμε μονο 20 γρ περιπου (μετα το φαγητο) και το πολυ σε μια ωριτσα εχουμε ξαλαφρωσει...και καλα αλλαγματα πανας!!!:mrgreen:

μολις επιστρεψω θα τα πουμε επι τη ουσιας...και ναι εχθες ξαναεκανα σεξξξξξξξξξξ...σε αλλη σταση βεβαια χαχαχαχαχαχα

εχουμε και λεμε...απτο σουπερ μαρκετ θελω...κρασι, ρυζι προοοοοοοφυλακτικα χαχαχχαα!

σας αγαπωωωωωωωωωωω κι εσας και τα μπεμπακια σας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αυριο που εχω εξοδο με την κορη μου ως Βασιλισσα των κυκνων θα βγαλω κ φωτο για την κυρια αρχηγο μας!

ΒARBIE και μασαζακι να της κανεις στα ποδαρακια κ πατουσακια σε καθημερινη βαση!

Μαρουσκα οντως κανει πολυ ωραιες συνταγες ειχες δει αυτη με την κρεμα καραμελε?

Όχι, αλλά το κέηκ που έκανα όπως και το μπριάμ του ήταν πολύ ωραία.Αφού κάθε πρωί στημένη να δω τι θα φτιάξει είμαι!Τις βρίσκω καισ το σάιτ του μεγκα τιις συνταγές, θα δω και την κρέμα που λες...

γεια σου ανετακι με τα προφυλακτικα σου!!!

ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΔΑ!!ΧΑΧΑΧΑΧ!

Τι να της κάνει η δεκάδα καλέ?Αυτή έτσι που πήρε φόρα θα την βγάλει η durex πελάτισσα του μήνα!!Κανόνισε να σε δούμε στις γκαστρούλες Νοέμβριος 2011, κακομοίρα μου, θα το ψάχνω χαχαχα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλες...μη νομιζετε πως σας σνομπαρω αλλα ετοιμαζομαι να παω βολτα στου σουπερ μαρκετ χιχιχι και ειπα να απαντησω στα γρηγορα στη μπαρμπι μας γιατι κι εμεις ειχαμε τετοιες ταλαιπωριες...καθε 2-3 μερες κακα και μετα απο πολυ ζορι...βεβαια δεν θελω να με παρετε με τις ντοματες αλλα ειναι συμβουλη της παιδιατρου (η οποια οπως σας εχω ξαναπει ειναι υπερ του θηλασμου)... μιση κουταλιτσα φυσικο χαμομηλακι για 50γρ νερακι (βαλε λιγο παραπανω νερακι) γιατι οταν στραγγιξεις (μεσα στο στραγγιστηρι μια γαζουλα για να μη περασουν στο μπεμπερο τα υπολειματα) θα σου φαει τουλαχιστον 20 γρ η γαζα

εμεις πινουμε μονο 20 γρ περιπου (μετα το φαγητο) και το πολυ σε μια ωριτσα εχουμε ξαλαφρωσει...και καλα αλλαγματα πανας!!!:mrgreen:

μολις επιστρεψω θα τα πουμε επι τη ουσιας...και ναι εχθες ξαναεκανα σεξξξξξξξξξξ...σε αλλη σταση βεβαια χαχαχαχαχαχα

εχουμε και λεμε...απτο σουπερ μαρκετ θελω...κρασι, ρυζι προοοοοοοφυλακτικα χαχαχχαα!

σας αγαπωωωωωωωωωωω κι εσας και τα μπεμπακια σας!!!

Aννετ ευχαριστω!! Ετσι μου ειπε σημερα κι εμενα η παιδιατρος. Αλλα δεν ρωτησα, ποσες φορες τη μερα δινουμε χαμομηλακι ??????

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Καλησπέρα κοριστούδες τι κάνετε?

Αννετάκι τώρα θα πάρεις το αίμα σου πίσω για τόσο καιρό??Μαζί σου όλες νομίζω το ίδιο θα κάνουμε αργά ή γρήγορα:tongue::tongue:

Μαράκι μεγεία το μαλλί θα περιμένουμε αύριο να το δούμε!!!

Μαρουσκάκι τι κάνουν οι άντρες σου??? καλέ αν συνεχίσεις έτσι βλέπω τον Άκη να ψάχνει για τηλεοπτική στέγη σύντομα!!!:mrgreen::mrgreen:

Λοιπόν λέω και εγώ να πάρω σλίνγκ αλλά για πείτε μου κάτι μέχρι τι ηλικία μπορώ να βάζω το παιδί????

0eOLp2.png

Καλησπέρα κοριστούδες τι κάνετε?

Αννετάκι τώρα θα πάρεις το αίμα σου πίσω για τόσο καιρό??Μαζί σου όλες νομίζω το ίδιο θα κάνουμε αργά ή γρήγορα:tongue::tongue:

Μαράκι μεγεία το μαλλί θα περιμένουμε αύριο να το δούμε!!!

Μαρουσκάκι τι κάνουν οι άντρες σου??? καλέ αν συνεχίσεις έτσι βλέπω τον Άκη να ψάχνει για τηλεοπτική στέγη σύντομα!!!:mrgreen::mrgreen:

Λοιπόν λέω και εγώ να πάρω σλίνγκ αλλά για πείτε μου κάτι μέχρι τι ηλικία μπορώ να βάζω το παιδί????

Μέχρι 3 ετών νομίζω, αλλά για σίγουρα μπες στο google και πάτα στην αναζήτηση αστεράκι sling, πάντως αν και βαρέθηκα να το λέω είναι πολύ μεγάλη βοήθεια.Δε βλέπεις?Η Βίκυ έβαλε τον Πεπελίνο και πήγε για ψώνια κι εγώ παίρνω ηλεκτικές με το μωρό στο σλινγκ, αμέεεεεε! Το χελωνάκι τελικά καλά είναι, τη γλίτωσε την ασθένεια?

Το χελωνάκι τελικά καλά είναι, τη γλίτωσε την ασθένεια?

Λογικά ναι αν και έχει λίγο βήχα (σαν να καθαρίζει τον λαιμό του) και κανένα αψού εδω και εκει Νομίζω ότι την γλύτωσε!! :-)

0eOLp2.png

Καλησπέρα!

Σήμερα πήγαμε κι εμείς βολτίτσα με το καινούργιο μας σλίνγκ!Η μικρούλα μου το έπαιζε δύσκολη στην αρχή αλλά μετά έριξε κάτι ύπνους άλλο πράγμα :P Η καημενούλα ήταν κολλημένη πάνω στο στήθος και νόμιζε ότι θα φάει και ρουφούσε το βυζί πάνω από την μπλούζα!!!:lol::lol::lol:

Εντωμεταξύ συμβαίνει κάτι περίεργο με την μικρή...τρελαίνεται για το δικό μου γάλα το κατεβάζει σε δευτερόλεπτα ενώ το ξένο την αηδιάζει!(έχει δοκιμάσει τρία διαφορετικά γάλατα)

Ιωάννα το ξέρω ότι σιγά σιγά οδηγούμαστε σε απογαλακτισμό αλλά το έχω πάρει απόφαση...δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...είμαι ήδη στη μέση της θεραπείας και ο πόνος δεν λέει να υποχωρήσει...

Μεγειά τα ρουχάκια Βίκυ μου!Μια απορία έχω...ήσουν μόνο με τον γελαστό στα ψώνια?κι άν ναί πως δοκίμαζες τα ρούχα?:confused::confused::confused:

Αννετάκι ήτανε να μην πάρεις φόρα...Ποιός σε πιάνει τώρα!

Κι εγώ θέλω να πάω στο κομμωτήριο αλλά κάνω υπομονή μέχρι τον Απρίλιο που θα γίνω νονά να πάω μια και καλή...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...