Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!Ειμαι απο χθες στην Αθηνα με τον συζυγο και τον πεπελινο-πρινσελινο.Σημερα πηγα στον γιατρο μου,ολα καλα και οπως το ειχα υποψιαστει θα δω περιοδο σε λιγες μερες ,μου ειπε.Ειχα καταλαβει την ωορρηξια μου,πριν λιγες μερες!Αν και θηλαζω αποκλειστικα μου ερχεται περιοδος,και στα αλλα 2 παιδια ετσι ημουν! Αννετ δεν θελω να σε τρομαξω αλλα λες;(μονο το δικο σου μηνυμα διαβασα). :)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Ιωάννα μου Χρόνια σου Πολλά να τα εκατοστήσεις!Να είσαι γερή να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπάνε!!!

Διάβασα κάπου για σέξ ή μου φάνηκε???Τι είναι αυτό????Τρώγεται?????

Και μόνο στη σκέψη ότι θα είναι σαν την πρώτη φορά με πιάνει ανατριχίλα...

Κάναμε κι εμείς την Τετάρτη το πρώτο μας εμβόλιο!Καλά τρομερό εμβόλιο, η μπέμπα κοιμόταν την επομένη ολόκληρη μέρα ξυπνούσε μόνο για φαί...ούτε να την αλλάξω δεν προλάβαινα κοιμόταν με το μπιμπερό στο στόμα!

Έχει γίνει 4.020! και 55 πόντους!ολόκληρος κορίτσαρος :tongue::tongue::tongue: Δηλαδή τώρα για να καταλάβω το δικό μου το σαμιαμίδι και ο κρητίκαρος έχουν μόλις 5 μέρες διαφορά???:shock::shock::shock::shock:

Όσο για μένα δεν είμαι πολύ καλά...το στήθος πάει από το κακό στο χειρότερο, έχω από την Τρίτη το βράδυ που το βγάζω με το θήλαστρο και της το δίνω που σημαίνει ότι αναγκαστηκά της δίνω και 1-2 γεύματα ξένο γάλα γιατί η καημενούλα άνθρωπος είμαι κι όχι αγελάδα για να βγάζω κάθε φορά τα 180 γρ που θέλει η κυρία...Ο παιδίατρος μου είπε ότι μάλλον είναι μύκητας (βλ. καντιντίαση) και μου έδωσε να κάνω μια θεραπεία...άν ανταποκριθεί ο οργανισμός έχει καλώς αλλιώς ίσως να χρειαστεί να κόψω το γάλα...Στην αρχή ήμουν απαρηγόρητη αλλά με παρηγόρησε ο παιδίατρος ότι οι δύο μήνες που θήλασα το μωρό είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να πάρει το μωρό όλα τα απαραίτητα...

Να σας πώ την αλήθεια από τότε που έδωσα μπιμπερό στη μικρή ηρέμησε πολύ κι αυτή κι εγώ, δεν ήταν κι ότι καλύτερο να την θηλάζω και να κλαίω πάνω από το κεφάλι της, αφού να φανταστείτε την Τρίτη το βράδυ που έφτασα στο αμήν από τον πόνο έβγαλα κριθαράκι στο μάτι από ζόρι μου και έσπασα και ένα σφράγισμα...

Εσύ Ελένη μου κάνεις τίποτα για την καντιντίαση?Πάντως το γάλα που βγάζεις μπορείς να το ταίσεις το μωρό κανονικά, δεν πιστεύω να το πετάς?

Χτές ήρθε και το σλίνγκ-αστεράκι μου είναι πολύ ωραίο και μου άρεσε που το έφτιαξα όπως ήθελα εγώ, ακόμη δεν έχω κάνει δοκιμές με την μπέμπα αλλά με έναν κούνελο γιατί ήθελα να πλύνω πρώτα, σήμερα θα είναι η πρώτη απόπειρα...ευχηθείτε μου καλή τύχη!!!

Από τώρα περίοδος????θα μου κακοφανεί πολύ όταν ξανάρθει...

I3hdp3.png

Τζεννακι,νιωθω οτι με πονας κ με καταλαβαινεις!!

ζουσα κιεγω ενα δραμα καθε φορα που το μωρο θηλαζε

να κλαιω με μαυρο ματι απο τον πονο κ το τσουξιμο...

αχ αχ, εκεινες τις μερες ουτε να τις θυμαμαι..

απο τον πονο μετα,δε μπορουσα ουτε να τη ρεψω,

ευχομουν να τελειωσει να τη δωσω στον αντρα μου...

ε δεν ηταν κατασταση και αυτη..

με το θηλαστρο βρηκα την υγεια μου..

φυσικα κ το δινω το γαλα στη milly..,αλλα

οπως λες κιεσυ, η παραγωγη δεν ειναι ευκολη..

2-3 γευματα τα συμπληρωνω με ξενο..

παρολο που εχω θηλαστρο διπλης αντλησης, δεν ειναι ευκολο να τραβαω συνεχεια,

ιδιως αν το μωρο κλαιει κ δεν εχω καποιον να την κραταει..

Αννεται, ωστε σεξ ε??

και για μενα αυτη η λεξη ειναι ακομα αγνωστη..

ακομα ρε κοριτσια ουρω κ σκουπιζομαι ταμποναριστα μην πονεσουν τα ραμματα..

Βικακι, καλωςορισες ατην πολη,μερα βροχερη διαλεξες,αλλα δεν πειραζει,

ωραια κ η βροχουλα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα!

Αννετάκι μου, το πόσο χάρηκα το ξέρεις και δε λέγεται!!!Εγώ στο είπα δε μπορεί της μαμάς το γάλα να κάνει κακό στο ζεβράκο μας!!!:P:p:p

Βικάκι, Αθήνα ε?Κάνε και για μένα καμιά βόλτα ΚΑΙ ΨΩΝΙΑ!!Καλά έπαθα σοκ, τόοοοοσο νωρίς περίοδος κι ενώ θηλάζεις?Εμένα και στα 2 γύρω στους 7-8 μήνες είχε έρθει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τζενάκι μου, αχ κουράγιο, πολύ τυραννιέσαι βρε πουλάκι μου!Με γεια το σλινγκ, θα το χαρείς θα δεις κι εσύ κι η μικρή;);)

Ελένη, μήπως περνάτε τη φάση ταχείας ανάπτυξης κι εσείς??Στο λέω γιατί κι εμένα το βράδυ χθες βρικολάκιασε κι ήταν ξύπνιος 12.30-2.00 και 4.30-6.00!

Σκέψου ότι υπάρχουν χειρότερα!Εμένα στις 6 και κάτι ήρθε σαν το Χάρο ο Γρηγόρης πάνω από το κεφάλι μου γιατί ήθελε παιδικά (:confused::confused:)και στις 7 ο Φάνης που ήθελε να χωθεί στο κρεβάτι και μετά τσίσα, μάλωμα για το τι θα βάλει...:mad::mad::mad::mad::mad: Α, και φυσικά είμαι μαλωμένη με τον άντρα μου γιατί κοιμήθηκε στο υπόγειο για να προσέχει το τζάκι και τα παιδιά ένα Σάββατο που έχω κι εγώ ήρθαν σ' εμένα που φαντάζεσαι πώς κοιμήθηκα ...Οπότε σεχ?Όχι, δε θα πάρω!!Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μαρουσκα,θα τρελαθω!!!!

τι προγραμμα ειναι αυτο που μου λες?

εγω φτανω μεχρι το μερος Α, (χωρις γρηγορη κ φανουλη στη σκηνη)

και φρικαρω!!!

βρικολακιαζουμε τις τελευταιες 2-3 νυχτες!

και τωρα φυσικα, η δεσποινιδα milly κοιμαται του καλου καιρου...

ε βεβαια νυχτωσε γι'αυτην τωρα... :twisted::twisted:

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Μαρουσκα,θα τρελαθω!!!!

τι προγραμμα ειναι αυτο που μου λες?

εγω φτανω μεχρι το μερος Α, (χωρις γρηγορη κ φανουλη στη σκηνη)

και φρικαρω!!!

βρικολακιαζουμε τις τελευταιες 2-3 νυχτες!

και τωρα φυσικα, η δεσποινιδα milly κοιμαται του καλου καιρου...

ε βεβαια νυχτωσε γι'αυτην τωρα... :twisted::twisted:

Ελένη, να την αλλάζεις αφού έχει φάει για να ξυπνάει δοκίμασες?Γιατί αλλιώς σε βλέπω κόμη Δράκουλα κι εσένα! Αν δεν πιάσει κι αυτό, υπομονή, στο τρίμηνο θα μάθουν να διαχωρίζουν μέρα νύχτα (τώρα κοντά δηλαδή!!).Είδες τι ζω, γι' αυτό σου λέω, καλά είσαι!!!:wink::wink:Έλα, ήταν και πανσέληνος χθες!!Έτυχε!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Σε νοιώθω Ελένη μου απόλυτα...προχτές που ήθελα να αντλήσω γάλα είχα από το ένα χέρι την μικρή καθισμένη πάνω στο πόδι μου η οποία κοιτούσε το στήθος που αντλούσα και κοιμήθηκε παρακολουθώντας την κίνηση που έκανε το θήλαστρο, είχε πολύ πλάκα να την βλέπεις καθισμένη με το κεφάλι πεσμένο να ροχαλίζει...Σκέφτομαι να το καθιερώσω αυτό το σύστημα με το θήλαστρο κι όσο πάει άν συμφωνήσει κι ο παιδίατρος βέβαια...

Δεν παίρνεις τίποτα για τον μύκητα?

Να'σαι καλά Μαρούσκα με έκανες και γέλασα αλλά και φρικάρισα ταυτόχρονα...Κάθε μέρα σε θαυμάζω και περισσότερο...

Εγώ (φτού φτού μη το ματιάξω) είμαι πολύ τυχερή...η μικρούλα έχει εδώ και καιρό που ξεχωρίζει τη μέρα από τη νύχτα...χτές κοιμήθηκε από τις 11 μέχρι τις 3.15 (έφαγε στις 9) μετά κοιμήθηκε στις 3.45 με 6.45 και μετά ξανακοιμήθηκε 7.30 μέχρι τώρα που ξύπνησε για να φάει...Δόξα τον Θεό είμαι πολύ τυχερή στο θέμα ύπνος...Χώρια που χτές έμεινε η μανούλα μου εδώ και κοιμήθηκα 5 ώρες σερί!!!!Είχα μήνες να κοιμηθώ τόσο...

I3hdp3.png

τζεννυ για τον μυκητα,

βαζω μονο μια κρεμα εξωτερικα,

πακετο και αυτο γιατι καθε φορα πριν την αντληση θελει πλυσιμο..

κοινως ολη μερα πρεπει να ασχολουμαι με τα τζιτζια μου..οχου....

μαρουσκακι, απο τον πρωινο ληθαργο, δεν προλαβαινω να την αλλαξω,

ροχαλιζει του καλου καιρου κ τη λυπαμαι...

αχ ναταν η πανσεληνος λες??

θα σας πω αυριο!!1

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ο μικράκος έφαγε πάλι τώρα στις 10 και κάτι, ενώ είχε φάει και στις 8!Άμα αυτό δεν είναι λόγω της φάσης τι είναι??Ευτυχώς που το βράδυ ξυπνάει ανά τετράωρο!Άλλο που κάνει μιάμιση ώρα να ξανακοιμηθεί...Τώρα γράφω και παίζω και πλέημομπιλ, αχ Θεέ μου!:P:p:p

Διαφημίσεις

τζεννυ για τον μυκητα,

βαζω μονο μια κρεμα εξωτερικα,

πακετο και αυτο γιατι καθε φορα πριν την αντληση θελει πλυσιμο..

κοινως ολη μερα πρεπει να ασχολουμαι με τα τζιτζια μου..οχου....

μαρουσκακι, απο τον πρωινο ληθαργο, δεν προλαβαινω να την αλλαξω,

ροχαλιζει του καλου καιρου κ τη λυπαμαι...

αχ ναταν η πανσεληνος λες??

θα σας πω αυριο!!1

Μην το γελάς για την πανσέληνο, το έχω παρατηρήσει άπειρες φορές! Αυτό θα ήταν σε συνδυασμό με τη φάση, στο λέω γιατί τα μωρά μας είναι και μαζί γεννημένα οπότε κοντά κοντά τα περνάνε ολα;););););)

Καλημερα! Γραφω απο το τηλ.μιας και ξεχασα το λαπ τοπ...τι παθατε ρε κοριτσια με την καντιντιαση!νομιζα οτι ηταν σπανια περιπτωση..περαστικα και υπομονη!ΜΑΡΟΥΣΚΑ μου,βγηκα φυσικα για ψωνια με τον γελαστο στο σλινγκ!μια χαρα!Χτυπησα ενα παλτο,2 μπλουζοφορεματα και 1 φορεμα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα!

Καναμε το εμβολιο χτες το πενταπλο(Διφθερίτιδα - Τέτανο - Πολιομυελίτιδα - Ακυτταρικό κοκκύτη - Ινφλουένζα τύπου Β) κ βεβαια ο κρητικαρος μου κυριος ελαχιστο κλαμα κ πολυ λιγα δεκατα μεχρι 37,3!

απο υπνο μπα....τα κλασσικα!χτες δεν εδωσα ξενο ομως το βραδυ γιατι πηγα κομμωτηριο ναι ναι επιτελους εγινα ολιγον ξανθια κ του εδωσε η πεθερα μου το απογευμα που ελειψα...

Ιωαννα χρονια πολλα!!!να τα χιλιασεις!!!

Βικακυ μεγεια τα ρουχαλακια!!

Γεια σου Μαρουσκα με τα πλαυμομπιλ "(το σκοτωσα)!εσυ εισαι η αρχηγος λεμε!!!

κοριτσια πρωτο μανουλες οταν κοιμουνται τα μωρακια σαςνα κοιμαστε κ εσεις!

κ να ακουλουθειτε ρουτινα το βραδυ οπως επισης φως το πρωι κ φασαρια ενω το βραδυ ηρεμια.

ρε κοριτσια η παιδιατρος που μας ειδε στο ικα μου ειπε κατι κουλα:

1. δεν πιστευε οτι τον θηλαζω..με ρωταγε συνεχεια τι γαλα του δινω??!!!!

2.οτι εχει βγαλει δερματικο εξανθημα(εγω πιστευα οτι ηταν νινιδα) στο κεφαλι κ οτι ειναι αλλεργικο στο γαλα(!!)μου εδωσε να παρω μια κρεμα κ ενα σαμπουαν(eubos με λιπιδια)κ οτι αυτο ειναι το πρωτο δειγμα οτι θα κανει βρογχιτιδες μεγαλωνοντας(με ρωτησε αν παθαινε η Εφη κ οντως εχει παθει κ ειμασταν κ σε προστασια μεχρι φετος)

με σαλταρε!

α κ ευελπιστω να μην αδιαθετησω γιατι στην Εφη μια βδομαδα μετα το γαλα κοπηκε...βεβαια ειχα παει κ για δουλεια κ πολυ αγχος!

οσο για το σεξ χμμμμμ πριν μια βδομαδα ειχε γινει κατι τωρα παλι ηρεμια....

Καλημερααα

Ξεκινησα να γραφω την καθημερινη ιστορια τρελας για συμπαρασταση στην συντροφισσα φαγκρι αλλα σβηστηκαν...γκρ..

Τι διαβαζω αννετακι???σεξακι??εγω ακομη δεν...δεν προλαβαινω..χαιρομαι που πανε ολα καλα με τον θηλασμο !!!!

Jennaki kai Ελενη....τραβατε ζορι ρε κοριτσακια ...να σας προειδοποιησω ομως οτι οι μερες θηλασμου θα σας τελειωσουν σιγα σιγα με το που εισαγετε και γευματα με ξενο γαλα ...Εγω παντως με το ξενο εχω ξεκουραστει ...γιατι με τον θηλασμο δεν χορταινε και ξυνπαγε πανω στην 1-2 ωρες οποτε δεν κοιμομουν ποτε...αναμφοσβητα ομως ο θηλασμος ειναι θειο δωρο ...

Καλο ΣΚ ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...