Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Δικιο εχεις ο γιος μου τοτε που χαμογελαει με τη ρογα στο στομα!!!!!χαχαχαχα!!!

λοιπον εκλεισε Πασχα θα ειμαι Αθηνα με τα τεκνα!!!!

Ελπίζω να έχεις να τα αφήσεις κάπου να χτυπήσεις κανα Πλούταρχο;););) Πωπω, πού εξαφανιστήκατε όλες οι μανούλες σήμερα?Έβαλα τον απίθαρο για ύπνο, άντε καλό βράδυ να έχουμε ΟΛΕΣ ΜΑΣ!Είχαμε ένα γέλιο ρε κορίτσια το απόγευμα...Ο Φάνης έκανε κακά στο πάνω μπάνιο, ο Γρηγόρης στο μεσαίο και το μωρό στο πάμπερς το ίδιο διάστημα, α κι ο μπαμπάς μας ήθελε αλλά πού να προλάβει, α χαχαχα,αυτό ήταν το πιο αστείο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mariaefi γεια σου Νικακι τραγουδιστρια!!

χαχα, τα ίδια λέμε Μαράκι μου!

εννοειτε θα κανονισουμε συναντησουλα!

Κι εγώ θέλωωωωωωωωω!

αχ κοριτσια λατρευω τα παιδια μου λεμε!!!

6 κιλα ο μπεμπης 59 εκ .............

Φτου του και ξαναματαφτου του!!

ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ, ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ!! ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΣΑΣ!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

κ συνεχιζω....

Λιανα μια χαρα ο μπεμπης σου...παιδαρος!

Μπαρμπη καλυτερα που ειναι μαλακο...τι ηθελες να ειναι πρησμενο!Εμενα παντως μολις βλεπω οτι ειναι πολυ φουσκωμενο και δεν εχει πιει πολυ η μπουμπου αντλω με το θηλαστρο και ανακουφιζομαι λιγο απο το πρηξιμο...οσο πινει το μωρο και αντλεις κ με το θηλαστρο τοσο το προκαλεις να βγαλει περισσοτερο...καποια στιγμη μολις εβγαλα με το θηλαστρο ξυπνησε η μπουμπου και φοβηθηκα οτι δεν θα εχω αλλο να της δωσω αλλα τελικα η φυση με διεψευσε πληρως....

Ελενη ελπιζω να ειστε καλα.

Ηλιαννα εισαι η περιπτωση μου...η μπεμπα ειναι το κατι αλλο...ενα αγγελουδι,κοιμαται 3,5 με 4 ωρες την ξυπναω για να τη θηλασω αλλιως δεν ξυπναει και μετα ξανακοιμαται...μονο σε ενα ξυπνημα της νυχτας εκει κατα τις 12 μου κανει λιγα τσαλιμακια και μενει λιγο περισσοτερο ξυπνια αλλα δεν παραπονιεμαι με τετοιο παιδι....ειανι αγγελουδι,στις αρχες δεν της αρεσε η επαφη με το νερο αλλα τωρα με τα τραγουδια την εχουμε καταβρει και δεν κλαιμε καθολου,εκει που παει να γκρινιαξει αρχιζω το ρεπερτοριο!Αχ τι παιδι ειναι αυτο με εχει τρελανει...:D

1a0fd6e0b8.png

Γεια σου Νικάκι, Βανδή μου εσύ!!!Από μικρή στο τραγούδι η Μαριάντα.Φεύγω μπας και κοιμηθώ κανα δίωρο μαζεμένο σήμερα, νυστάζωωωωωωωωωωωωωωω!!

Ονειρα γλυκα μανουλαααααα......

1a0fd6e0b8.png

Αννετακι μου υπονομη καρδουλα μου...ησουν και μονη σου ,μπραβο μια χαρα τα καταφερες....εγω δεν ξερω τι θα κανα αν ημουν μονη θα 'χα πανικοβληθει...

καλυτερα να μιλησεις με παιδιατρο,εμενα μου ειπε αν θα κανει εμετο να την ξαναταιζω μετα απο μια ωρα για να ηρεμει το στομαχακι της.Πολλα γλυκα φιλακια και πολλες αγκαλιτσες γλυκια μανουλα γιατι τις αξιζεις.........:)

1a0fd6e0b8.png

Καλημερααααααααα

κερναω γλυκακια...εχω γενεθλεια σήμερα...34.....oh my god...

Νικακι μου καλη η μπουμπου ε ??και ετσι να συνεχισει...ανκαι οι ζουζουνιες τους πιανουν απο 15 ημερων και μετα...

Σημερα παμε και το μπεμπακι μας για ευχουλα..σαραντιζει το μωρο μου..ο Χρηστακος επισης μια χαρα....

Φαγκρι μου βλεπω οτι τα εντερα της οικογενειας εχουν συγχρονιστει!!!

Μαριαεφη μου σουπερ ο κρητικαρος!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα

κερναω γλυκακια...εχω γενεθλεια σήμερα...34.....oh my god...

Νικακι μου καλη η μπουμπου ε ??και ετσι να συνεχισει...ανκαι οι ζουζουνιες τους πιανουν απο 15 ημερων και μετα...

Σημερα παμε και το μπεμπακι μας για ευχουλα..σαραντιζει το μωρο μου..ο Χρηστακος επισης μια χαρα....

Φαγκρι μου βλεπω οτι τα εντερα της οικογενειας εχουν συγχρονιστει!!!

Μαριαεφη μου σουπερ ο κρητικαρος!!!

Καλημέρα Ιωάννα μου!Χρόνια πολλά κι από εδώ κοπελάρα μου!Να είσαι γερή και να σε χαίρονται!!Τι καλά, σήμερα στα γενέθλια σαραντίζετε κιόλας!!Να είστε γεροί και σιδερένιοι και οι δυο σας!!

Εμείς καλά, κοιμήθηκε στο πορτ-μπεμπέ, φάγαμε 9, 11 και μετά στις 3.30 κι ύστερα 8.15 το πρωί, σούπερ!Βέβαια, 3.30-5.30 ξύπνιος, αλλά είπαμε δεν πτοούμαστε, τον έβαλα στο σλινγκ, διάβασα το βιβλίο μου, λίγο τον κούνησα, λίγο στο κρεβάτι του, πέρασε η ώρα.Τελικά όλα είναι θέμα ψυχολογίας και πώς θα το δεις!!;););););););)

Καλημέρα κορίτσια ! Χρόνια πολλά Ιωάννα , να τα εκατοστησεις και να σε χαίρεται η οικογένεια σου !

Fangri έχεις δίκιο , το θέμα είναι πως τα βλέπει κανείς τα πράγματα, αισιοδοξία κ θετική ενέργεια !

Εμείς πήγαμε βόλτα με το καρότσι σήμερα , μαζί με τη μαμά μου και του άρεσε πολυ του μπέμπη ! Αφού το σκουφι του έπεφτε μέχρι τη μύτη και δεν έβγαλε αχνα!

IΩΑΝΝΑ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΕΣΕΝΑ!!!

Κοριτσια,εμεις βρηκαμε καινουριο χουι..

καναμε τη νυχτα μερα, εδω και 2-3 μερες,

η milly κοιμαται ολη μερα, με εξαιρεση την ωρα που τρωει-στο ρεψιμο δλδ

ηδη ροχαλιζει -και τωρα αν ειναι δυνατον-λεχουδι 3 εβδομαδων

ειναι με το ματι γαριδα απο τις 7 το απογευμα και χτες ηταν σχεδον ολη τη νυχτα ξυπνια...

εγω ζομπι δεν το συζητω!!! αχ γιατι δεν κοιμαται??!!!!

εσεις τι κανετε?

τσουπρες και μωρακια?

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσαρες μου ομορφες καλησπερα περα για περα

ιωαννα μου χρονια σου πολλα κοπελα μου, πολυχρονη να εισαι και σιδερενιοι!

εμεις ειμαστε πολυ πολυ καλα, σημερα ηρθε η παιδιατρος και μας βρηκε σουπερ...4,560 και 54 εκατοστα

με συγχαρηκε γιατι για πρωτομανα λεει φροντιζω πολυ καλα το μωρο μου...ουτε συγκαμα ουτε τιποτα και χαρηακ πααααρα πολυ!

η μεγαλητερη χαρα μου ειναι πς ξεκινησαμε ξανα να τρωμε γαλατακι απτη μανουλα (δυο γευματα μεχρι στιγμης με ενα δειγμα γουλιτσας...ελπιζω να συνεχισουμε ετσι)...προς το παρον τραβαω με το θηλαστρο για να ελεγχω πως και ποσο πινει...και ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!ποτε ξανα γαλατακι χαραμι...ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

σας ευχαριστω πολυ για την αγαπη την συμπαρασταση και τις εξ αποστασεως αγκαλιες σας...ηταν μεγαλη παρηγορια για μενα!

σας αγαπω ολες και σας σκεφτομαι...παω να ξαπλωσω τωρα και να βγαλω γαλατακι για το βλασταρι μου!

φιλακια σε ολες και σε ολα τα ιντερνετοανηψακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

επισης εχθες ΝΑΙ ΝΑΙ εκανα ΣΕΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ (κι εννοειται πως ο υιος με εκδικηθηκε..σου λεει το παιδι "γιατι μανα δωθηκες σε αλλον αντρα???παρε να χεις μεχρι το ξημερωμα"ματι δεν εκλεισα!!!)χαχαχαχα

αλλα θυμηθηκα τα χρονια της νιοτης...παρθενα με ολη τη σημασια αχαχχαχα

αλλα ρε τσουπιτσες ολοκληρωσε μεσα...λετε να αγχωθω?μπααααααααα

αντε φιλακια τωρα μπας και ξεκουραστω λιγακι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...