Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια , πως είστε ; Τι κάνουν τα μωρακια σας ; Ο δικός μου κοιμάται :) προσπάθησα κι εγω μια φορά να τον βάλω δίπλα μου στο κρεβάτι να κοιμηθεί, αλλα αγχωθηκα πολυ μην τον πλακωσω, μην κατρακυλησει..δεν ξέρω. Και τον πήγα στην κούνια του. Καλύτερα εκεί , ασφαλής !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.who.int/childgrowth/standards/w_f_a_tables_p_boys/en/index.html

http://www.who.int/childgrowth/standards/w_f_a_tables_p_girls/en/index.html

Από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας οι καμπύλες ανάπτυξης γαι ΘΗΛΑΖΟΝΤΑ μωράκια, με αγάπη!Για να μη μου αγχώνεστε ότι έβαλε ή δεν έβαλε βάρος!Όπου Ρ είναι το ποσοστό επί τοις εκατό, ελπίζω να την καταλάβετε την καμπύλη, γιατί για τριτοδεσμίτισσες είναι ...κάπως!Χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Είμαστε ευχαριστημένες αν το μωρό μας από τη γέννηση παραμένει στο ίδιο ποσοστό ή ανεβαίνει, να πέφτει δε θέλουμε. Π.χ. ο Γιουλ γεννήθηκε 3 κιλά άρα στο 25% και 3 εβδομάδων είναι 3700 πάλι στο 25%, ΑΡΑ ΟΚ!Εντάτσει?:-D:-D

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ελπίζω να την καταλάβετε την καμπύλη, γιατί για τριτοδεσμίτισσες είναι ...κάπως!Χαχα!

Δεν κατάλαβα κοπελιά:cool:

Έχουμε κάτι με τις 3δεσμίτισσες;Λεω, μήπως...:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Δεν κατάλαβα κοπελιά:cool:

Έχουμε κάτι με τις 3δεσμίτισσες;Λεω, μήπως...:tongue:

Σταμάτα βρε!Μέχρι δευτέρα λυκείου ήμουν μεταξύ καθηγήτριας αγγλικών και γεωπονίας!Και φυσικά, διάλεξα λάθος!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλησπερα σε μανουλες και παιδακια

αχ αν πω πως ειμαστε καλα ψεματα θα πω...ο μπεμπακος βεβαια ειναι πολυ καλυτερα

η μανουλα ειναι στα προθυρα καταθλιψης

ο λογος?εχθες απτις 11 και κατι τη νυχτα αρχισαν τα οργανα..ειπιαμε γαλατακι της μανουλας και το εκανε εμετο χωρις να μπορει να αναπνευσει...ημουν και μονη μου και αν δεν ηταν το παιδι στη μεση θα ειχακανει σαλτο απτον 2ο

εγω να κλαιω απαρηγορητη κι εκεινος να με κοιταζει...εντελει μετα απο μιαμιση ωρα τον βαζω στο στηθος να γιαννει το στομαχακι του...δεν προλαβαινει καλα καλα να φαει ξανα...να πεθανω εγω...τον ηρεμω και τον κοιμιζω...σε σχεδον 2 ωρες ξυπναει κλαιγοντας αφου πεινουσε το μαναρι μου, τον ξαναβαζω και φανταζεστε τι εγινε...ο εμετος του με κομματακια γαλακτος...σαν κομμενο γαλα...παιρνω τον αντρα μου...να μη ξερει τι να κανει ο καημενος, να προσπαθει να με παρηγορησει...το μωρο να εχει πεσει σε λυθαργο αφου ταλαιπωρηθηκε ο θησαυρος μου...εγω με πρισμενα ματια γυρω στις 6:3 φτιαχνω ξενο να δωσω στο παιδι...το ειπιε...ρευτηκε και κοιμηθηκε σαν αγγελακι...ερχετε ο αντρας μου...δεν κλεισαμε ματι μεχρι να ερθει η ωρα να παμε για την ευχουλα μας στην εκκλησια...ξυπναει ο μικρος τον ταιζω (ξενο)ρευετε και μου γελαει η ψυχη μου..παμε παιρνουμε την ευχη μας και γυριζουμε σπιτι

το στηθος τουμπανο κι εγω να αντλω και να πηγαινει στραφι τοσο γαλα...δεν του εδωσα ουτε για να τεσταρω αν ξανακανει εμετο...δεν το ρισκαρω να ταλαιπωρηθει αλλο...σημερα ολη μερα πινει ξενο με τοση ευχαριστηση και ουτε γουλια κοριτσια...φτου φτου σκορδα το μωρο μου..μιλησα με την παιδιατρο και στεναχωρηθηκε πολυ...ειναι πολυ υπερ του θηλασμου...θα ερθει την παρασκευη ...εγω συνεχιζω τις αντλησεις και βλεπουμε...η ψυχολογια στα ταρταρα...αλλα το παιδακι μου να ειναι καλα και δεν με νοιαζει τιποτα

τωρα κοιμαται, παω για ανουσιο αρμεγμα και περιμενω να ξυπνησει να κανουμε αγαπουλιτσες, να φαμε και να ξαπλωσουμε αγκαλιτσα

αυτα τα νεα μας...σας εκανα την καρδια περιβολι ε?

η δικη μου να δειτε

μαλλον το υπεροχο ταξιδι του θηλασμου θα τελειωσει για μενα

ειδομεν

ποσο θα ηθελα να εχω μια απο σας να μου κανει μια αγκαλια...

σας φιλω και σας σκεφτομαι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Annette, μην εεισαι τόσο απαισιοδοξη ! Μπορεί να ήταν κάτι που είχες φάει και να το έκανε εμετο το παιδάκι.ασε να έρθει η γιατρός να σου πει. Όπως και να χει , το σημαντικό είναι να είναι καλα το παιδάκι σου! Φρίκη Αυτό που περασες , ήσουν και μοναχούλα!

Aχ, Αννετάκι ψυχούλα μου!Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σε παρακαλώ να μιλήσεις με μια σύμβουλο θηλασμού.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟΣΟ!Κι εμένα χθες έβγαζε συνέχεια γάλα το βράδυ, αλλά λέω φταίω εγώ που κοιμόμουν μαζί του και τον τάιζα κάθε που γκρίνιαζε λίγο. Μήπως έκανες κάτι αντίστοιχο?Κι όταν λες εμετός εμετός εμετός ή μεγάλες γουλιές, γιατί κι εμένα χθες έβγαζε ποσότητα αλλά προσοχή, ο εμετός είναι η ρουκέτα που λέμε, να βγαίνει με πίεση και δύναμη...Τέτοιο ήταν?

Όσο για μας...Δεν το ξανακάνω να κοιμηθώ μαζί του, 3 βράδια φτάνουν για να βγάλω το πόρισμα ότι δεν!Δεν κοιμάμαι εγώ καλά οπότε κομμάτια την επόμενη κι αυτός χθες ήταν...μόνο αγκαλιά είχε ησυχία οπότε πορτ μπεμπέ και πάλι.

Αννετάκι, θα σε πάρω μετά!

Καλημεραααα

Ανεετακι μου αγκαλιτσααα....βρε καλο μου μην στεναχωριεσαι ...μιλησε με την παιδιατρο και ολα θα πανε καλα ..και με ξενο να συνεχισεις δεν σημαινει οτι εισαι λιγοτερο καλη μανουλα..(τα λεω και για τον ευατο μου..)

προσπαθησε να εισαι καλα ,για να βλεπει χαρουμενη την μαμα του το μπεμπακι ..

Χριστινα ,χαλαρη μανουλα σε διαβαζω...μπραβο ..

Φαγκρακι και εγω δεν ειμαι υπερ του υπνου μαζι με το παιδι...με αγχωνει πολυ ..παρα πολυ..την αλλη μερα ειμαι κομματια...ξυπναω με το παραμικρο κιχ...απαπαπαπα..τον χρηστο 40 ημερων τον πηγα στο δωματιο του ε και ο μικρος προσεχως θ ακολουθησε τον ιδιο δρομο...ενδοεπικοινωνια σου ερχομαι ...

Εμεις καλα!!!το μπεμπακι μια χαρα ,χαρωπο μονο που εχει ξεσκιστει στο φαι αυτη την εβδομαδα!!!(φαγκρι οι φασεις αναπτυξης ισχυουν και σε μη θηλαζοντα μωρα?)στο τριωρο ακριβως πειναει ..ο μεγαλος με γκρι(ναι τα καταφερα!!)παντελονι και μπλε μπλουζα(αλοιμονο!!) εφυγε χαρωπος για το σχολειο...

Σας αφηνω παω να φτιαξω γλυκακι ..εχω γενεθλεια αυριο... :)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααα

Ανεετακι μου αγκαλιτσααα....βρε καλο μου μην στεναχωριεσαι ...μιλησε με την παιδιατρο και ολα θα πανε καλα ..και με ξενο να συνεχισεις δεν σημαινει οτι εισαι λιγοτερο καλη μανουλα..(τα λεω και για τον ευατο μου..)

προσπαθησε να εισαι καλα ,για να βλεπει χαρουμενη την μαμα του το μπεμπακι ..

Χριστινα ,χαλαρη μανουλα σε διαβαζω...μπραβο ..

Φαγκρακι και εγω δεν ειμαι υπερ του υπνου μαζι με το παιδι...με αγχωνει πολυ ..παρα πολυ..την αλλη μερα ειμαι κομματια...ξυπναω με το παραμικρο κιχ...απαπαπαπα..τον χρηστο 40 ημερων τον πηγα στο δωματιο του ε και ο μικρος προσεχως θ ακολουθησε τον ιδιο δρομο...ενδοεπικοινωνια σου ερχομαι ...

Εμεις καλα!!!το μπεμπακι μια χαρα ,χαρωπο μονο που εχει ξεσκιστει στο φαι αυτη την εβδομαδα!!!(φαγκρι οι φασεις αναπτυξης ισχυουν και σε μη θηλαζοντα μωρα?)στο τριωρο ακριβως πειναει ..ο μεγαλος με γκρι(ναι τα καταφερα!!)παντελονι και μπλε μπλουζα(αλοιμονο!!) εφυγε χαρωπος για το σχολειο...

Σας αφηνω παω να φτιαξω γλυκακι ..εχω γενεθλεια αυριο... :)

Καλημέρα Ιωάννα μου!Εγώ γεμιστά θέλω να κάνω και το σκέφτομαι, έτσι που είμαι, όχι γλυκό!!! Βλέπεις εκτός από τον μικρό είχα και το Φάνη να κάνει περιοδείες στα δωμάτια χθες, μια τσίσα, μια νερό, μια τίποτα... Άσε!

Όσο για τις φάσεις ταχείας ανάπτυξης, λογικά όλα τα μωρά τις περνάνε απλώς στα μωρά με μπιμπερό είναι λίγότερο έντονες, γιατί αυξάνεις τη δόση και βλέπεις αντίδραση ενώ στα θηλάζοντα μωρά ξεπατώνεσαι από τους συνεχείς θηλασμούς για κάποιες μέρες.Εμένα προχθές έτρωγε ανά 2ωρο, χθες κανονικά, πολύ μπέρδεμα αυτό το παιδί, κολικούς δεν έχει, φάσεις δεν περνάει... :roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδες!

δεν σας εχω προλαβει ....

Αννετακι μεγαλη αγκαλια απο μενα(((((((((()))))))))))))))

νομιζω ή οτι εφαγες κατι ή τον ταιζες συνεχεια με αποτελεσμα να τον πιασει το στομαχακι του! μην το αφησεις αφου το θες τοσο πολυ και εχεις και τοσο γαλατακι!

Ιωαννα σταμματησες τον θηλασμο?ο μικρος ουπς μεγαλος αφασια μετα ρουχα!

για αυτο τωρα που ειναι μικρα καντε τα γουστα σας γιατι μετα ....χαχαχα!!

Ρε Μαρουσκα για πες δηλ ο δικος μου που γεννηθηκε 3020 βγηκε 2780 και τον πρωτο μηνα 3900 και δευτερο 5200 καλα δεν ειναι??

α και τελος τα ρουχα 3 μηνων δεν μας κανουν πια!!

παλι ψωνισα σημερα!χαλαλι!δεν ειχα παρει αλλωστε πριν τιποτα μονο ενα φορμακι τα ειχα απο την Εφη ολα!

Με γεια Μαράκι!Λοιπόν, ο κρητίκαρος όταν γεννήθηκε ήταν στο 25%, τον πρώτο μήνα συνέχισε στο 25% και το δεύτερο μήνα είναι μεταξύ 25 και 50%, άρα τέλεια Μαράκι μου!!;);););)

Ουφ και διαβαζω και διαβαζω πω πω....κοριτσια πολυ μπου μπουρ...χαχαχαχα!!!!

Μαρουσκακι μου εισαι καταπληκτικη,σ' ευχαριστω για την απαντηση.Οαγγλος πως ειναι??πολυ γελασα με το γιουλ.....ευτυχως που δεν εχει κολικους...σκεφτηκε το μπεμπονι σου τη μανουλα,μην την κουρασει 3 παιδια εχει...αααα χρονια πολλα για την επετειο σας;)

Ευακι φιλακια στα ποδαρινια του μπεμπη...κανονισε να τον μαθεις στις βολτες και να μη θελει συνεχεια εξοδους...χαχαχαχα!Πως ειστε σημερα?ελπιζω καλυτερα...

Βικυ μουκαι χαμογελα και αγκου τελειαααα!Κι εγω με τα κιλα μια χαρα,ειμαι κι ενα κιλο μειον απο τοτε που εμεινα εγκυος...αλλα απο φαι επιτελους τα ευχαριστιεμαι ολα...λιγο τους καφεδες αποφευγω και τις σοκολατες λογω θηλασμου αλλα τα υπολοιπα μμμμμμ......γιαμ γιαμ!!!!!

Μαρια θελω κι εγω μιλφειγ....μεγια τις μποτες και τα αλλα ψωνακια!Αχ αυτα τα γελια στα ουρανια μας στελνουν......

Θα κανονισουμε συναντηση οπωσδηποτε,τι καλα,πολυ χαιρομαι....!!!!!!!!!!

Τζενη ελπιζω το σλινγκ να την ηρεμησει...η δικη μου ηρεμει μολιε αρχιζω να της τραγουδαω...!μιλαμε για πολυ τραγουδι ομως αλλα μαλλον επειδη το απολαμβανω κι εγω της αρεσει τοσο....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...