Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Λενάκι, καταρχήν ηρέμησε κοπέλα μου και συμπεθέρα μου!Η μικρή έχει πονάκια ΚΑΙ περνά φάση ταχείας ανάπτυξης αφού δεν τις φτάνουν τα μλ που πρώτα έφταναν!ή θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα αντλείς ανά μιάμιση ώρα να αυξηθεί η παραγωγή σου ή θα δώσεις ξένο και θα τελειώσει το ταξίδι του θηλασμού!η καντινίαση δεν ξέρω τι είναι και κατά πόσο δεν επιτρεπεται θηλασμός.Ρώτησε σύμβουλο καλύτερα.Στις θηλές κεραλοιφή δοκίμασες?η τζένη σώθηκε λέει...όσο για μύξες και τσίμπλες, τα είπαμε χθες.φεύγω, ουρλιάζει, ε ναι, μια ώρα ύπνος πάλι και φαί!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και κατι αλλο..

οποια ξερει, ας με διαφωτισει λιγο..

το στομα της σημερα ειναι γεματο σαλια..οταν κοιμαται βλεπω απο το στοματακι της σαν αφρος...

Kι εμένα βγάζει έτσι, σαν γάλα ανάμεικτο με σάλια είναι και δεν ανησυχώ.Κορίτσια, συνεχίζουμε με γάλα ανά δίωρο και ύπνο για μια ώρα.Ε ναι, μάλλον η πρώτη φάση είναι!Άντε, μπας και μεγαλώσουμε και βαρύνουμε και βγάλουμε και μαλλί να μη μας κοροιδεύετε!:tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

barbie συμφωνω με τις κυριες!!

βαζε την στο στηθος!

Ελενη εχει δικιο η Μαρουσκα μας κ εμενα μου ειχε πει η παλια παιδιατρος να δωσω συμπληρωμα αλλα δεν εδωσα9την αλλαξα) κ το γαλα ηρθε πιο πολυ κ τωρα ακομη ανα 2ωρω πολλες φορες τρωει...

παω να ετοιμασω το μπανακι...

Kαλημέρα!Μόλις γύρισα από νοσοκομείο όπου πήγαμε να μας τρυπήσουν γιατί δεν έφτασε το αίμα για το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού.Ουφ, με την νευκαιρία τον ζύγισα κιόλας κι είναι 3685γρ, όπερ σημαίνει έβαλε 675γρ σε 22 μέρες, δεν είναι κι άσχημα.Τον υπολογίζω να έχει πάρει κιλό ως τον παιδίατρο την άλλη Πέμπτη.Πωπω, 3640 γεννήθηκε ο Φάνης, τώρα καταλαβαίνω τη διαφορά κορίτσια!!Φεύγω για να φάω γιατί πάλι στην ώρα τον κόβω να σηκώνεται.Βράδυ οκ, 10.30, 2.30 και 6 παρά με το ζόρι, χαχα!;)

Καλημεραααα

Εμεις καλα..το μπεμπακι ριχνει εναν υπνακο και ο χρηστακος με την μπλε του φορμα ειναι στο σχολειο..εγω βαζω πλυντηριο γιατι μας τελειωσαν τα μπλε ρουχα και τι θα κανουμε αυριο...

Φαγκρι μου μια χαρα ο γκιουλ....θεος!!!

Μαυ μου στο ειχα πει για το αλμιρον οτι επιβαρυνει τους κολικους και φερνει και δυσκοιλοιοτητα...πιστευω οτι με το νεο γαλα θα δεις διαφορα..αν και αν μπορεις και εχεις υπομονη προσπαθησε να αυξησεις την παραγωγη σου...για την καναντιαση δεν εχω ιδεα...

Ουπς ξυπνησε ο μαγκας...παωωωω

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμάς!

Εχθές είχαμε μια σχετικά δύσκολη μέρα με τον μικρο να μην έχει σταματήσει το κλάμα παρά Μονο όταν Είναι αγκαλια!!! Και σήμερα για εκει το παει:confused:

Θέλω να πιστεύω ότι είναι πονακια και Όχι κόλπα!!

Το βράδυ ήταν μια Χαρα 9 - 2 - 6!!

Μαυ μου Εμείς έχουμε σπίτι το frisolac αυτο είχε και στο λητω

Εσείς πως είστε;;; Μανουλες και μωρακια;;

0eOLp2.png

ηρθα η εμπειρη μανα!!!

οχι 37 δεν ειναι πυρετος ..απο 37,4 και πανω δεκατακια και να φανταστεις ντεπον δινω απο 37,8 και πανω ..τα μωρακια εχουν αυξημενη θερμοκρασια σωματος..

Ελπιζω να μην ειστε αρρωστουλικα....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ηρθα η εμπειρη μανα!!!

οχι 37 δεν ειναι πυρετος ..απο 37,4 και πανω δεκατακια και να φανταστεις ντεπον δινω απο 37,8 και πανω ..τα μωρακια εχουν αυξημενη θερμοκρασια σωματος..

Ελπιζω να μην ειστε αρρωστουλικα....

Kι εγώ ελπίζω να τη σκαπουλάρετε, όλος ο κόσμος άρρωστοι είναι!Εμείς πάνω από 38,5 δίνουμε αντιπυρετικό, Ιωάννα μου, να φανταστείς. Μέχρι εκεί να το παλέψει μόνος του ο οργανισμός λέει...Ξέρεις, ο κάθε παιδίατρος τα δικά του.Βέβαια, για μένα που σιχαίνομαι τα φάρμακα (θα πεθάνω στον πονοκέφαλο και ντεπόν δε θα πάρω) μια χαρά μου ' ρχεται. Εύχομαι να μην έχετε τίποτα Ευάκι μου και το χελωνάκι απλώς να μη γουστάρει τις μουντές μέρες!!:mrgreen::mrgreen:

Kι εγώ ελπίζω να τη σκαπουλάρετε, όλος ο κόσμος άρρωστοι είναι!Εμείς πάνω από 38,5 δίνουμε αντιπυρετικό, Ιωάννα μου, να φανταστείς. Μέχρι εκεί να το παλέψει μόνος του ο οργανισμός λέει...Ξέρεις, ο κάθε παιδίατρος τα δικά του.Βέβαια, για μένα που σιχαίνομαι τα φάρμακα (θα πεθάνω στον πονοκέφαλο και ντεπόν δε θα πάρω) μια χαρά μου ' ρχεται. Εύχομαι να μην έχετε τίποτα Ευάκι μου και το χελωνάκι απλώς να μη γουστάρει τις μουντές μέρες!!:mrgreen::mrgreen:

Μακάρι Μαρουσκακι μου και εγώ το ελπίζω!! Όσο για τα φάρμακα μια απο τα ίδια.

Λέω να του βάζω περίπου ανα 2ωρο θερμόμετρο και το απόγευμα να ξαναπάρω την γιατρό τι λέτε εσείς;; Ααα και κάτι ακόμα δεν κοιμάται εύκολα αλλα αν τα καταφέρει τα ματακια του κοκκινιζουν Είναι κάτι αυτο;;;;

Και μου βγάζει γιαουρτακι μετα το φαγητό

Αυτά σας επρηξα αλλα η πρωτομανα δεν τα ξέρω αυτά!!!!:roll:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Για τα ματακια δεν ξερω να απαντησω...αλλα για το γαλα οντα γυρναει σε γουλιτσα παντα ετσι ειναι ..σαν πηγμενο ...dont worry...

A και επισης που το βαζεις το θερμομετρο??γιατι αν το βαζεις στον πωπο δειχνει μεγαλυτερη θερμοκρασια απο την μασχαλη

cca53e644d.png

eTRlp2.png

!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ρε Βίκυ, από την αρχή ήθελα να σε ρωτήσω κι όλο ξεχνάω.Για πόσο σκοπεύεις να κοιμάσαι μαζί του?Εγώ πολύ φοβάμαι, γιατί άμα μάθει....

Στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι το πόσο θα κοιμάμαι μαζί του Μαρούσκα αλλά το ότι πρέπει να κοιμάμαι για την επόμενη μέρα, να έχω δυνάμεις γιατί είναι και άλλα2 παιδιά που περιμένουν και ένας σύζυγος!!!Τι να σου πω...ευελπιστώ να ρυθμιστεί από μόνο του αλλά και αν δεν ρυθμιστεί γρήγορα δεν θα σκάσω κιόλας! Όπως λέει και ο Dr Sears (υπέρμαχος του co- bedding με 7 παιδιά ο ίδιος) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ειμαι να σκασω σημερα...

το μωρο μου ειναι απαρηγορητο..και γιναμε κ 3 εβδομαδων σημερα...

τα ποδαρακια συνεχεια στο στηθος απο το πρωι,

σφιξιματα, κοκκινισματα, αερια κι μετα ανοιγω πανα και μονο μια κουτσουλιτσα..

νιωθω ενοχη κοριτσια..

γνωριζετε οι περισσοτερες το προβλημα που απεκτησα στις θηλες μου με τον θηλασμο των πρωτων ημερων..

απο εκεινη την ημερα να σας θυμισω κανω αντληση ολων των γευματων με το θηλαστρο κ ταιζω με μπιμπερο..

οι θηλες δεν εχουν ακομα γιαννει..ηρθε η παιδιατρος της μικρης και αποφανθηκε καντιντιαση, οποτε ουτε λογος να μπεο το μωρο ακομα στο στηθος..και να οι αντλησεις πωι μεσημερι απογευμα βραδυ, νυχτα..καθε 2 ωρες..και μετα οι αποστειρωσεις και παντα το αγχος μηπως το γαλα δεν φτασει και το μωρο πειναει...

και οντως απο την παρασκευη που μας περασε βλεπω οτι τα 80 που εβγαζα, σα να μη φτουρουσανε πλεον και το μωρο ολο εκλαιγε και ξεκινησα να δινω κ συμπληρωμα αλμιρον, αλλωτε 20, αλλωτε 30 μλ..

και αυτο συνεχιζεται ακομα..

η παιδιατρος ενοχοποιει φυσικα το γαλα για την κατασταση της μικρης και μου ειπε οσο δινω συμπλητρωμα, να αλλαξω σε novalac ac.

ειμαι τοσο λυπημενη,μηπως δεν εκανα αυτα που επρεπε ως μανα?:(:cry:

και σα να μη μου φταναν ολα αυτα, συναχωθηκα και τωρα η μικρη ειναι γεματη τσιμπλες και μιξουλες....

τι του κανα του παιδιου μου??

θελω να τρελαθω σημερα!!!

Στις 3 βδομάδες είναι η πρώτη φάση ταχείας ανάπτυξης οπότε κάνε υπομονή.

Η καντινίαση είναι η μυκητίαση πιο απλά...Πώς την έπαθες ρε πουλί μου; Πολύ σπάνιο να γίνει! Μήπως πάστωνες τις θηλές σου με επιθέματα και μένανε συνεχώς υγρές; Πάντως δεν είναι απαγορευτικός ο θηλασμός...

και κατι αλλο..

οποια ξερει, ας με διαφωτισει λιγο..

το στομα της σημερα ειναι γεματο σαλια..οταν κοιμαται βλεπω απο το στοματακι της σαν αφρος...

Μπορεί να είναι λόγω της μυκητίασης...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Eγώ πάλι ρε Βικάκι 2 βράδια τώρα που κοιμάται μαζί μου ξυπνώ πιο κουρασμένη από τις προηγούμενες μέρες!!Έτυχε?Συσσωρευμένη κούραση?Who knows?Πάμε κι ό,τι βγει!Όσο για τον ύπνο επειδή δεινοπάθησα, πίστεψέ με, από μόνα τους δεν το κόβουν, κορόιδα είναι??Ας ελπίσουμε με εκπαίδευση ύπνου να στρώσει κι αυτός!Κατά τους 3 μήνες θα αρχίσω!!Υπομονή ως τότε...:rolleyes:

Ευα μου,τι κανει το μπεμπακι σου?

ελπιζω να συνηλθατε!

Βικυ μου,η γιατρος μου ειπε να συνεχισω προληπτικα

μονο αντλησεις,γιατι ειναι πολυ ασπρη και η γλωσσιτσα της μικρης

και δεν αποκλειεται να ειναι και αυτο μυκητιαση....

απο χτες ΕΥΤΥΧΩΣ ειμαστε καλυτερα,

πολυ υπνος-μα εξαντληθηκε το μωρο εχτες απο το κλαμα!!!!

κοριτσια κιεγω στο κρεβατι τη βαζω, μετα το δευτερο ταισμα,

κανω και κανα αλλαγμα εκει-μεταξυ υπνου κ ξυπνιου και ο

αντρας μου μεσα σε ληθαργο με ρωταει ανχρειαζομαι κατι...πολυ γελιο!!

τωρα, για τη μετακομιση στο δικο της δωματιο,δεν εχω ιδεα,

πως κ ποτε ειναι καλο να γινεται..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...