Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μπάρμπι μου καλημέρα...

1. όσο πιό πολύ βάζεις το μωρό στο στήθος τόσο περισσότερο θα κατεβάζεις, στην ανάγκη βάζε την πάνω στο στήθος και κάθε μισάωρο.Στο λέω γιατί κι εγώ μέχρι τον πρώτο μήνα δεν είχα πολύ γάλα και το μωρό να μην παίρνει βάρος αλλά έκανα αυτό που σου είπα για ένα τετραήμερο και κατέβασα κανονικά...χρειάζεται περίπου 60 με 90 γρ σε αυτή τη φάση...γνώμη μου είναι να μη δώσεις ξένο.

2. Εάν το ριλάξ είναι ίσιο και δεν έχει σκαλοπατάκι (κάθισμα) μπορείς να την βάλεις από τώρα.

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσαούσα δεν θα πεί τίποτα...καημένε σουπερμανάκο τι έχεις να τραβήξεις!!!!

Η καημενούλα σήμερα έχει πονάκια κι έχει ζαρώσει στην αγκαλιά μου...Δεν τολμώ να την αφήσω κάτω γιατί θα ξυπνήσει και θα αρχίσουν πάλι τα όργανα...

Την Παρασκευή θα μου στείλουν το σλίνγκ...άντε να δούμε θα το καταφέρω???

Συμπεθέρα (Λιανάκι) εσύ δεν έλεγες ότι δεν καταλαβαίνεις τις οδηγίες?Το δοκίμασες?

Α ειμαστε σουπερμωρα εμεις...Θα τα καταφερουμε!!

Δεν εχω σλινγκ εγω,οχι..

Ειπα τον παιδιατρο να παρω αλλα μου λεει θα ξεπεταχτει αυτος γρηγορα..

b353ca0f41.png26lWp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Το Βράδυ μας πολύ καλό αφού από τις 10.30 που έφαγε ο απίθαρος (απίθανος-κοντοπίθαρος)κοιμήθηκε με τη μαμά του!Ξανάφαγε στις 2.30 που τον σήκωσα γιατί είχε πρηστεί το στήθος και στις 6.30, σούπερ?

Καλέ Μαρούσκα, συνεννοημένοι ήταν; Κι εμείς ακριβώς ίδιες ώρες! Ήταν πολύ καλό το βράδυ μας χθες!:-D

1. Το μωρακι μου το θηλαζω, αλλα δινω και 2 γευματα περιπου συμπληρωμα γιατι κλαιει το (S 26 GOLD ειναι καλο??? ). Απο την αρχη δεν ειχα πολυ γαλα ομως. Εβγαζα με το θηλαστρο 1 φορα τη μερα για να δω ποσο εχω και εβγαζα 40 ml. Χθες εβγαλα 30. Το μωρο μου ειναι 18 ημερων. Ποσα ml γαλα πινουν περιπου αυτες τις ημερες και πως μπορω να το αυξησω????

S 26 GOLD έδινα στην κόρη μου μετά τον χρόνο όταν σταμάτησα τον θηλασμό. Είχε μια μυρωδιά κάπως...και θυμάμαι έπηζε πολύ γρήγορα αλλά μας το είχε συστήσει παιδίατρος ως πολύ καλό γάλα.

2. Ποτε βαζουμε τα μωρα στο ριλαξ ?? Μου εφεραν δωρο ενα της fisher price ( μπλε με λαχανι για οποια το ξερει ) που γραφει οτι ειναι απο 0 μηνων, αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι νωρις ακομα.Εσεις τι λετε???

Εγώ τον έβαλα πιο μπροστά από τον μήνα αλλά όχι σε αυγό ριλάξ, σε πιο ξαπλωτό.Έχω βρει την ηρεμία μου στην κουζίνα!

Φιλακια στα μωρακια σας !!!!!!

Τζένη, έκανες καμπύλη ζαχάρου;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

πωπω λαλιστατες σημερα...

Μπαρμπι για θηλασμους εδω οι κοπελες εχουν ειδικοτητα για ξενο γαλα οτι θες μπορω να σε βοηθησω...το s26 θεωρειται απο τα κορυφαια γαλατα βεβαια ειναι στουπετσι και του χρηστου δεν του αρεσε αλλα ειναι πολυ καλο..

Ρηλαξ εγω εχω τον μπεμπουλη απο 6 ημερων ...και τον πρωτο γιο μου...σωτηρια ανακαλυψη...

Για κολικους ,λιανακι εσυ που δεν θηλαζεις ...μπορεις να προτεινεις να σου δωσει ενα γαλα για κολικους υπαρχουν αρκετα στην αγορα..επισης υπαρχει και φυτικο σιροπακι που εμεις ειχαμε σωθει ..

τζενακι βασανιαρα και η κορακλα βλεπω...

εμας κοιμαται ο μαγκας ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ευχαριστω για τις απαντησεις κουκλες !!

Το μωρο το εβαλα στο στηθος και ηταν μαλακο και το αφηνε συνεχεια κι εκλαιγε. Μαλλον δεν ειχα.....:(:(

Και ναι επιτελους επεσε ο αφαλος μας !!!!!!!!!!! 18η μερα !!!!!!!!!!

Φιλακια, καλο μεσημερι !!!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Το μωρο το εβαλα στο στηθος και ηταν μαλακο και το αφηνε συνεχεια κι εκλαιγε. Μαλλον δεν ειχα.....:(:(

Mην το ξαναπείς αυτό! Κι εμένα μαλακό είναι το στήθος, τον ταϊζω κι μετά βγάζω και 100 ml με το θήλαστρο...Αν είναι μαλακό το στήθος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχει και γάλα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Παπαπα, μια μέρα έκλεισα το λάπτοπ και γλώσσα δε βάλατε μέσα!Αν και το βράδυ μας ήταν καλό (Βικάκι!)είμαι ψιλοκομμάτια ίσως από τον καιρό, ίσως που χθες δεν κοιμήθηκα μεσημέρι, ίσως που το μικρό δεν κοιμάται καλά σήμερα.Μια ώρα και όρθιος (που λέει ο λόγος!).Έφαγε στις 6.30, μετά 8.30, μετά 11.30 και 1.30 κι αρχίζω να υποψιάζομαι πρώτη φάση ταχείας ανάπτυξης, να δω πώς θα συνεχίσει για να αποφανθώ!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ρε Βίκυ, από την αρχή ήθελα να σε ρωτήσω κι όλο ξεχνάω.Για πόσο σκοπεύεις να κοιμάσαι μαζί του?Εγώ πολύ φοβάμαι, γιατί άμα μάθει...Δεινοπάθησα με το Φάνη που ερχόταν στο κρεβάτι μας μέχρι που έμεινα έγκυος (δηλαδή ως 2 χρονών και 3 μηνών :confused::confused:)και μόνο στην ιδέα ότι θα ξαναγίνει αυτό...τρέμω!Πάντως, πραγματικά κοιμήθηκε καλύτερα ο σγούμπος, αφού αναγκαζόμουν να τον ταίζω δεν ξυπνούσε στο 4ωρο!!! Επίσης κορίτσια, όντως το σλινγκ είναι σωτηρία!Τον βάζεις (σόρι, τον/την)μέσα, βάζεις και τη μουσικούλα σου και χορεύεις στο ρυθμό που σου αρέσει ώσπου να κοιμηθεί.Οι οδηγίες κι εμένα μου φαίνονταν κάπως, κι όταν έγκυος είχα δοκιμάσει με ένα αρκούδι (θυμάσαι Βίκυ??)τα είχα κουτσοκαταφέρει, αλλά τίποτα δεν είναι με αληθινό μωρό.Μια δυο θα ζοριστείτε ώσπου να πάρετε το κολάι και μετά ποιος σας πιάνει! Άντε, καλό απόγευμα, έρχεται ο Μαγμίον με τα κοκκινογκρι(κι εμείς γκρι παντελόνι-φόρμα σήμερα Ιωάννα, πώς του άρεσε....:?:?).

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Mην το ξαναπείς αυτό! Κι εμένα μαλακό είναι το στήθος, τον ταϊζω κι μετά βγάζω και 100 ml με το θήλαστρο...Αν είναι μαλακό το στήθος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχει και γάλα....

Συμφωνώ με προλαλήσασα!Επίσης το τι βγάζεις με το θήλαστρο δεν είναι ενδεικτικό του τι έχεις στο στήθος, οπότε μη σε αγχώνουν τα 30-40 μλ!Βάζε τη μικρή στο στήθος και κόψε το συμπλήρωμα κι η φύση θα κάνει τη δουλειά της!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ειμαι να σκασω σημερα...

το μωρο μου ειναι απαρηγορητο..και γιναμε κ 3 εβδομαδων σημερα...

τα ποδαρακια συνεχεια στο στηθος απο το πρωι,

σφιξιματα, κοκκινισματα, αερια κι μετα ανοιγω πανα και μονο μια κουτσουλιτσα..

νιωθω ενοχη κοριτσια..

γνωριζετε οι περισσοτερες το προβλημα που απεκτησα στις θηλες μου με τον θηλασμο των πρωτων ημερων..

απο εκεινη την ημερα να σας θυμισω κανω αντληση ολων των γευματων με το θηλαστρο κ ταιζω με μπιμπερο..

οι θηλες δεν εχουν ακομα γιαννει..ηρθε η παιδιατρος της μικρης και αποφανθηκε καντιντιαση, οποτε ουτε λογος να μπεο το μωρο ακομα στο στηθος..και να οι αντλησεις πωι μεσημερι απογευμα βραδυ, νυχτα..καθε 2 ωρες..και μετα οι αποστειρωσεις και παντα το αγχος μηπως το γαλα δεν φτασει και το μωρο πειναει...

και οντως απο την παρασκευη που μας περασε βλεπω οτι τα 80 που εβγαζα, σα να μη φτουρουσανε πλεον και το μωρο ολο εκλαιγε και ξεκινησα να δινω κ συμπληρωμα αλμιρον, αλλωτε 20, αλλωτε 30 μλ..

και αυτο συνεχιζεται ακομα..

η παιδιατρος ενοχοποιει φυσικα το γαλα για την κατασταση της μικρης και μου ειπε οσο δινω συμπλητρωμα, να αλλαξω σε novalac ac.

ειμαι τοσο λυπημενη,μηπως δεν εκανα αυτα που επρεπε ως μανα?:(:cry:

και σα να μη μου φταναν ολα αυτα, συναχωθηκα και τωρα η μικρη ειναι γεματη τσιμπλες και μιξουλες....

τι του κανα του παιδιου μου??

θελω να τρελαθω σημερα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...