Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Αχ φαγκρι μου με νοιωθεις ...πιστευω οτι αν ειχα κανει το δευτερο νωριτερα θα ειχα τρελαθει ..ενω τωρα τα πραγματα ειναι ελαφρως καλυτερα...Αλλα ζουμε καθημερινες στιγμες τρελας ..εδω και μια εβδομαδα περναμε την φαση του μπλε ..θελει να φοραει τα παντα μπλε ..που να τα βρω ομως τοσα παντελονια μπλε???αντε να τον πεισεις οτι και το γκρι ειναι αντρικο χρωμα...γιατι ειναι αντρας....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ φαγκρι μου με νοιωθεις ...πιστευω οτι αν ειχα κανει το δευτερο νωριτερα θα ειχα τρελαθει ..ενω τωρα τα πραγματα ειναι ελαφρως καλυτερα...Αλλα ζουμε καθημερινες στιγμες τρελας ..εδω και μια εβδομαδα περναμε την φαση του μπλε ..θελει να φοραει τα παντα μπλε ..που να τα βρω ομως τοσα παντελονια μπλε???αντε να τον πεισεις οτι και το γκρι ειναι αντρικο χρωμα...γιατι ειναι αντρας....

Κι εμείς το μπλε κυνηγάμε!Σήμερα για να βάλει κόκκινη μπλούζα, τι ότι μοιάζει με το Μαγμίον είπαμε, τι με τη λάβα τι ό,τι θες, αλλά πού!Τον λυπάμαι τόσο που ζηλεύει τώρα με το μικράκι αλλά τι να κάνω, άμα τον αφήσουμε θα μας καβαλήσει!Ευτυχώς ο μεγάλος είναι ψιλοαδιάφορος.Πάντως 1 ίσον κανένα για μένα ισχύει ό,τι κι αν μου πούνε!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερες!!

γεια σου Ηλιαννα με το ησυχο μπεμπη σου!!!!

εμεις ανηκουμε στα ζωηρα παιδια............!!!!!!!!!!

μαρακι κ ιωαννα εχω λυθει στα γελια με τα καμωματα με τα ρουχα...μου θυμιζετε την κορη μου(σημειωτεων δεν πηγε σχολειο εκανε δεκατα) 5 μηνων εβγαζε μια ζακετα μονη της οταν την φορουσα και τωρα εννοειτε διαλεγει τα ρουχα μονη της!!

Παρασκευη παμε για το εμβολιο....

Καλημερα!!Εγω σημερα ειμαι πτωμα!

Ο μικρος απο τις 3:30 που ξυπνησε και εφαγε κοιμηθηκε 6:30!

Γκρινιαζε συνεχως απο τους κολικους!!

Ξυπνησε ξανα 8:00 και ξανα παλι πριν λιγο!!

Πρωτη φορα τοσο ζορι ρε κοριτσια..

Οσο μεγαλωνει αντι να στρωνει..ποναει παραπανω... :(

Δευτερο??Τι δευτερο??Παναγιτσα μου!!!

Εγω λεω να φυγουμε απο τα παμπερς και μετα το σκεφτομαστε!!

Ουτε σαν σκεψη δεν μου περναει απο το μυαλο ακομα!!

Χαρας το κουραγιο σου Ηλλιανα!!Ελπιζω ολα να σου πανε οπως τα θελεις!

b353ca0f41.png26lWp2.png

εγω λεω οτι μετα τα 2 ετη να το αφησετε και οποτε ερθει..τα παιδια δεν προγραμματιζονται!

δειτε εμενα οταν το αφησαμε μετα απο 2 χρονων η Εφη δεν ερχοταν με τιποτα και μετα οταν εμεινα παλλινδρομησε...οποτε μην προγραμματιζεται!

Λιανα υπομονη και αγκαλιτσες!

και εμεις μια απο τα ιδια!

αντε να ανοιξει ο καιρος να βγαινουμε εξω τουλαχιστον να μην ζοριζομαστε την ημερα!

Διαφημίσεις

Αχ αυτο κανω Μαρακι μου...

Δεν ησυχαζει με αλλο τροπο...

Αγκαλια και περπατημα περα δωθε στο σπιτι..

Αλλα εχθες τοσο πολυ το ψυχουλι μου,δεν τον επιανε τιποτα!!

Αχ σημερα που τον πηρα αγκαλια(ειχα να τον παρω απο τις 8 γιατι τον κατεβασα στη μανα μου να κοιμηθω και γω λιγο..

παλι καλα που μενουμε πανω κατω και ειναι νεα...)μου σκασε δυο χαμογελα!!!!

Τυχαιο??Δεν ξερω!!Με κοιταξε και μου σκασε μεγαλα χαμογελα!!

Τον ελεγα ψυχη μου και τσακ!!:D

Λετε να ταν συνηδειτο??

b353ca0f41.png26lWp2.png

Πραγματικα δεν ξερεις ποσες φορες σας εχω σκεφτει ολες σας ξεχωριστα!

Δεν ξερω τι θα εκανα αν δουλευα,η αν δεν ειχα τη βοηθεια της μητερας μου..

Θα ειχα τρελαθει πιστευω!!

Χθες σκεφτομουν με τον αντρα μου και τις ανυπαντρες μητερες που δουλευουν και εχουν και ενα μωρο μονες τους..

Ηρωιδες πραγματικα!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημέρα από μια ταλαίπωρη μανούλα...

Η μικρή εξάντλησε όλα τα αποθέματα της υπομονής μου χτές...είναι πολύ νευρόσπαστο πλασματάκι, άν αρχίσει τις τσιρίδες δεν σταματάει σε καμία περίπτωση...έζησα στιγμές απείρου κάλους, η μικρή να πεινάει αλλά από τα νεύρα της να κλαίει και να χτυπιέται και να μη μπορεί να πιάσει στήθος εγώ από πάνω της να κλαίω από τον πόνο και από τα νεύρα μου και ο καημένος ο μπαμπάκας να προσπαθεί να μας ηρεμήσει και τις δύο...ειλικρινά άν δεν με ηρεμούσε θα της έδινα ξένο γάλα, πρός στιγμή σκέφτηκα να ανοίξω και την πόρτα να φύγω αλλά για να σας γράφω τώρα μάλλον συγκρατήθηκα...δεν εγγυόμαι όμως για το μέλλον...:mrgreen:

Λίανα μου παίδαρος ο σουπερμανάκος!και ψηλός ψηλός ο γαμπρούλης!

Όσο για τον παιδίατρο που σου είπε μόνο γάλα και ο δικός μου το ίδιο μου είπε που είναι σύμβουλος θηλασμού, το λένε σε όλες όσες θηλάζουν αποκλειστικά για να μη παθαίνει σύγχυση το μωρό. Άν κι εγώ της δίνω πιπίλα, είναι καλύτερα απο το να πιπιλάει το δάχτυλο της, και της έχω δώσει και λίγο τσαγάκι γιατί την ηρεμεί...

Πλάκα έχετε με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των αγοριών σας...Αντε να δώ η δικιά μου που είναι και κοριτσάκι τι θα κάνει...άν μοιάξει εμένα θα έχουν πιάσει όλες οι κατάρες της μάνας μου...

I3hdp3.png

Τζενη μου σας δινω παλικαρι..οχι αστεια!!χαχα

Εγω σταματησα το θυλασμο στη δευτερη βδομαδα!

Δεν ειχα σχεδον καθολου γαλα και ο μπεμπης ετρωγε και 70 Ml ξενο για να ηρεμησει!Αστα να πανε!

Αλλα ο παιδιατρος καθετος στο μονο γαλα!

Αχ η νυφουλα μου...Τσαουσα μας βγηκε!!!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα !!!!!!!!! Τι κανετε ????

Εμεις νυσταζουμε...... Χθες βραδυ η μικρουλα μου εκλαιγε απο τις 10 ως τις 4 τα ξημερωματα !!!! Και τι δεν εκανα... την θηλαζα, την αλλαζα, την κουνουσα, την χαιδευα τιποτα !!!! Ειχε πονακια το κουκλακι μου!!!!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι ( 2 ερωτησεις ) ???

1. Το μωρακι μου το θηλαζω, αλλα δινω και 2 γευματα περιπου συμπληρωμα γιατι κλαιει το (S 26 GOLD ειναι καλο??? ). Απο την αρχη δεν ειχα πολυ γαλα ομως. Εβγαζα με το θηλαστρο 1 φορα τη μερα για να δω ποσο εχω και εβγαζα 40 ml. Χθες εβγαλα 30. Το μωρο μου ειναι 18 ημερων. Ποσα ml γαλα πινουν περιπου αυτες τις ημερες και πως μπορω να το αυξησω????

2. Ποτε βαζουμε τα μωρα στο ριλαξ ?? Μου εφεραν δωρο ενα της fisher price ( μπλε με λαχανι για οποια το ξερει ) που γραφει οτι ειναι απο 0 μηνων, αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι νωρις ακομα.Εσεις τι λετε???

Φιλακια στα μωρακια σας !!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Τσαούσα δεν θα πεί τίποτα...καημένε σουπερμανάκο τι έχεις να τραβήξεις!!!!

Η καημενούλα σήμερα έχει πονάκια κι έχει ζαρώσει στην αγκαλιά μου...Δεν τολμώ να την αφήσω κάτω γιατί θα ξυπνήσει και θα αρχίσουν πάλι τα όργανα...

Την Παρασκευή θα μου στείλουν το σλίνγκ...άντε να δούμε θα το καταφέρω???

Συμπεθέρα (Λιανάκι) εσύ δεν έλεγες ότι δεν καταλαβαίνεις τις οδηγίες?Το δοκίμασες?

I3hdp3.png

θα ερθουν κ καλυτερες μερες!

δεν ειστε μονες!!

ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος...μολις πει μαμα θα λιωσετε λεμε!!

επισης barbie εγω εβαλα τον μπεμπη στο ρηλαξ ανω στο μηνα ειναι για 0 βεβαια και εχει 3 θεσεις τον εχω στην ξαπλωτη φυσικα.

οσο για το γαλα που λες οσο περισσοτερο την βαζεις τοσο θα ερχετε δινοντας συ,πληρωμα δεν βοηθας τον θηλασμο,εγω δινω ενα γευμα το βραδυ δηλ ο αντρας μου για να κοιμαμε ,ολη την αλλη ωρα θηλαζω απεριοριστα κ χωριςωραριο.

δεν ξερω για το γαλα που λες εμεις δινουμε οτι εδιναν κ στην κλινικη(καλα 2 φορες ηπιε εκει μονο).οσο για το θηλαστρο ας πουνε οι αλλες μανουλες εγω δεν εχω...

Καλημερα !!!!!!!!! Τι κανετε ????

Εμεις νυσταζουμε...... Χθες βραδυ η μικρουλα μου εκλαιγε απο τις 10 ως τις 4 τα ξημερωματα !!!! Και τι δεν εκανα... την θηλαζα, την αλλαζα, την κουνουσα, την χαιδευα τιποτα !!!! Ειχε πονακια το κουκλακι μου!!!!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι ( 2 ερωτησεις ) ???

1. Το μωρακι μου το θηλαζω, αλλα δινω και 2 γευματα περιπου συμπληρωμα γιατι κλαιει το (S 26 GOLD ειναι καλο??? ). Απο την αρχη δεν ειχα πολυ γαλα ομως. Εβγαζα με το θηλαστρο 1 φορα τη μερα για να δω ποσο εχω και εβγαζα 40 ml. Χθες εβγαλα 30. Το μωρο μου ειναι 18 ημερων. Ποσα ml γαλα πινουν περιπου αυτες τις ημερες και πως μπορω να το αυξησω????

Ποτε βαζουμε τα μωρα στο ριλαξ ?? Μου εφεραν δωρο ενα της fisher price ( μπλε με λαχανι για οποια το ξερει ) που γραφει οτι ειναι απο 0 μηνων, αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι νωρις ακομα.Εσεις τι λετε???

Το ποσο πινει θα σου το δειξει η μικρη...Δεν υπαρχει στανταρ σ'αυτο..

Οσο για το θυλασμο κι εγω δεν ειχα και τον σταματησα,

οποτε θα σου απαντησουν οι υπολοιπες που θυλαζουν και ειναι εμπειρες σ'αυτο..

Εγω τον εβαλα απο την 3η μερα κιολας!Ρωτησα και τον παιδιατρο

και μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα..

Αν θελεις για πιο σιγουρα ομως,ρωτα και τον δικο σου

γιατι ο καθενας εχει τις δικες του αποψεις..

Εσυ να ακους τον δικο σου γιατι αφου τον διαλεξες πρεπει να τον εμπιστευεσαι κιολας...

Οσο για το καλα δεν το ξερω.Εμεις δινουμε το frizolac.Αυτο επινε και στην κλινικη!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...