Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Και εγω μαριαεφη μου τα πρωτα τα εχω παρει λευκα και πορτοκαλι αλλα απο 4 μηνων και μετα το εχω αρκετα μπλε το τοπιο ...αλλα και κοριτσακι (βλεπεις ακομα ελπιζω για την κορη..)να ειναι εχει να φορεσει γαλαζιο ....κριμα ειναι τα ρουχαλακια ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!

εμεις ειμαστε πολυ καλα, παχαινουμε και ριχνουμε κλωτσιτσες η γυροβολιες στην κοιλιτσα τις μαμας, καθε μεσημερι δινουμε ρεσιταλ. για να δουμε τελικα χορευει η μπαλαρινα μας η προπονειται για το τσαμπιονς λιγκ ο παιδαρος μας?

περιμενουμε με αγωνια την 6/9 για την β επιπεδου!αχχχχχχχχ δεν περνανε οι μερες.

εσεις τα νεακια σας κουκλες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλως την annete ..εχεις παρεις κιλακια???εγω στις 2 εβδομαδες που ελειπα πηρα 1 /12 κιλο ...και εχω παρει συνολο 2 1/2 κιλα...

εγω για β επιπεδου αργω ακομη ...στις 27/9 εχω ραντεβου..

Αννετ να κανονισουμε να γεννησουμε παρεα στο αλεξανδρας χαχαχα!!!ποιον γιατρο εχεις ???και οτι πληροφοριες χρειαστεις για το μαιευτηριο στην διαθεση σου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Και εγω μαριαεφη μου τα πρωτα τα εχω παρει λευκα και πορτοκαλι αλλα απο 4 μηνων και μετα το εχω αρκετα μπλε το τοπιο ...αλλα και κοριτσακι (βλεπεις ακομα ελπιζω για την κορη..)να ειναι εχει να φορεσει γαλαζιο ....κριμα ειναι τα ρουχαλακια ..

φυσικα και τα φοραει ε στο αγορι ειναι δυσκολα να φορεσεις ροζ.......???αντε κανα πολυχρωμο παει και ερχετε!!

αφου λεω αντε να κανει κανενας(πχ αδελφη μου ή κουνιαδα μου) γιατι εχω τοσα φορεματακια και μαλιστα ακριβουτσικα ( εμ δεν ρωταγα δεν μαθαινα...) πολυ ωραια...

Καλως την annete ..εχεις παρεις κιλακια???εγω στις 2 εβδομαδες που ελειπα πηρα 1 /12 κιλο ...και εχω παρει συνολο 2 1/2 κιλα...

εγω για β επιπεδου αργω ακομη ...στις 27/9 εχω ραντεβου..

Αννετ να κανονισουμε να γεννησουμε παρεα στο αλεξανδρας χαχαχα!!!ποιον γιατρο εχεις ???και οτι πληροφοριες χρειαστεις για το μαιευτηριο στην διαθεση σου..

joa..τυχερουλα...μονο 2 1/2 κιλακια εως τωρα..μπραβο κοπελα μου

εγω ξεκινησα 76 και την προηγουμενη εβδομαδα ημουν 80 αααααααααχ

ελπιζω να φτασω το πολυ τα 90 μεχρι τελους...γιατι μετα θα με πεταξει εξω απτο σπιτι ο αντρας μου..και θα κρατησει και το μωρο χαχαχχαα

με το καλο η β επιπεδου!για ολες μας!!!

καλε λες εκτος απτο να γεννησουμε μαζι να ειμαστε και στο ιδιο δωματιο? χαχαχα φανταζεσαι?

η γιατρος μου λεγεται Σιαμπαλιωτη!δεν ξερω αν κανει που το εγραψα η επρεπε να το στειλω με πμ..αλλα τελος παντων..η γυναικα ειναι κορυφη..και ανθρωπος πανω απολα!

φιλια

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω γυναικα γυναικολογο εχω ,λεγεται Παππα και ειμαι και εγω παααρα πολυ ευχαριστημενη!!!!

εγω την αλλη εβδομαδα εκλεισα να κανω και εναν υπερηχο να δουμε τι κανει και το μπεμπε μας !!

στην πρωτη εγκυμοσυνη ξεκινησα απο 69 κιλα και εφτασα 93!!!!και τα κιλα της πρωτης δεν τα εχασα ολα ..οποτε στην δευτερη ξεκινησα 75 κιλα και ειμαι αισιως 77,5 και συνεχιζω....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερουδιααααααααααα!!!

αχ joa μου, ειναι ενα θεματακι τα κιλα, αλλα με το καλο να ερθουν γερα και καλοτυχα τα μωρακια μας κι ας μεινει και κανα κιλακι!

παρεπιπτοντως, την νεα πτερυγα "κονδολα" στον 1ο οροφο την εχεις δει?ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ

δεν φτουραει κανενα ιδιωτικο, κανε καμια βολτουλα να τσεκαρεις!

την καλημερα μου σε ολες τις κοπελιες και τις ομορφες φουσκωτες κοιλιτσες!

IB5Vp2.png

κοριτσια μακαρι να γεννησετε μαζι!!

οσο για τα κιλα στην πρωτη εγκυμοσυνη ξεκινησα 55 κιλα γεννησα 65 και την δευτερη την ξεκινησα 70 κιλα αλλα εχασα και ετσι τωρα ειμαι 66 κιλα....θα δειξει η πορεια...απλα μετα θα προσεξω πολυ γιατι και εμενα ο αντρας μου θα με διωξει!!

Αχχχχ τα κιλα ....ο ανδρας μου με λεει χοντρουλι και γινομαι εξαλλη ..εχω υποσχεθει στον ευατο μου οτι μολις γεννησω θα ξαναπαω 60 κιλα...

Αννετ μου δεν την εχω δει την νεα πτερυγα ..τοσο καλη ειναι ???

θα εισηγηθω στην γιατρο να με βαλει εκει ..στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν στον 2ο οροφο ..(πετσαλη νομιζω λεγοταν η πτερυγα )και γενικα εμεινα ευχαριστημενη ..

Δυστυχως το Αλεξανδρα δεν εχει μονοκλινο αλλα το δικλινο ειναι μια χαρα αρκει να ειναι βολικη η κοπελα (κανονισε να γεννησεις απο 1 εως 10/1!!!!!!!! να ειμαστε μαζι !!!)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εμενα ξερεις πως με φωναζει τωρα?? βαρελακι!!κλαψ!και που και που γιουβερλακι..ηττα..

εδω κοριτσια ειναι πιο απλα τα πραγματα ουτε πτερυγες εχει ουτε τιποτα ....2 οροφοι ειναι για το μαιευτικο τμημα και 1 τα χειρουργεια...εγω θα μπω σε τρικλινο (ειναι 2 κρεβατια απλα ειναι λιγο πιο μικρο απο τα δικλινα) οι τιμες εκει πως ειναι?

εγω πληρωσα την αυχενικη και το pappA 200 ευρων και η β επιπεδου εχει 150 ευρω.οσο για την κλινικη το τρικλινο χωρις το γιατρο ειναι 2500 ευρω και ο γιατρος πιστευω οτι θα παρει κανα 1200 ευρω.

Διαφημίσεις

την αυχενικη την εκανα στο μητερα και κοστισε 160 ευρω , το β επιπεδο θα το κανω στο λητω τελος Σεπτεμβρη αλλα δεν ξερω ποσο κανει γυρω στα 100 ευρω..

το νοσοκομειο ειναι δημοσιο και επειδη εγω γενναω καισαιρικη ειχα πληρωσει για 3 μερες 112 ευρω για δικλινο .ο γιατρος 1000 ευρω και 200 ευρω ο αναισθησιολογος (ειναι ταριφα)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

την αυχενικη την εκανα στο μητερα και κοστισε 160 ευρω , το β επιπεδο θα το κανω στο λητω τελος Σεπτεμβρη αλλα δεν ξερω ποσο κανει γυρω στα 100 ευρω..

το νοσοκομειο ειναι δημοσιο και επειδη εγω γενναω καισαιρικη ειχα πληρωσει για 3 μερες 112 ευρω για δικλινο .ο γιατρος 1000 ευρω και 200 ευρω ο αναισθησιολογος (ειναι ταριφα)

μια χαρα μου ακουγονται....εδω γενικα ειναι ακριβα και οι επιλογες ειναι μικρες

χαλαλι ομως!!

κοριτσια μακαρι να γεννησετε μαζι!!

οσο για τα κιλα στην πρωτη εγκυμοσυνη ξεκινησα 55 κιλα γεννησα 65 και την δευτερη την ξεκινησα 70 κιλα αλλα εχασα και ετσι τωρα ειμαι 66 κιλα....θα δειξει η πορεια...απλα μετα θα προσεξω πολυ γιατι και εμενα ο αντρας μου θα με διωξει!!

λογικο να χασεις κουκλα μου, με τοσους εμετους και λιγα εχασες!

αντε να παρεις λιγο τα πανω σου τωρα!

Αχχχχ τα κιλα ....ο ανδρας μου με λεει χοντρουλι και γινομαι εξαλλη ..εχω υποσχεθει στον ευατο μου οτι μολις γεννησω θα ξαναπαω 60 κιλα...

Αννετ μου δεν την εχω δει την νεα πτερυγα ..τοσο καλη ειναι ???

θα εισηγηθω στην γιατρο να με βαλει εκει ..στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν στον 2ο οροφο ..(πετσαλη νομιζω λεγοταν η πτερυγα )και γενικα εμεινα ευχαριστημενη ..

Δυστυχως το Αλεξανδρα δεν εχει μονοκλινο αλλα το δικλινο ειναι μια χαρα αρκει να ειναι βολικη η κοπελα (κανονισε να γεννησεις απο 1 εως 10/1!!!!!!!! να ειμαστε μαζι !!!)

εγω υποσχεσεις τετοιου ειδους δεν δινω, γιατι σπανια τις κραταω χαχχαα

η πτερυγα "κονδολα" ειναι υπεροχη και οι χρεωσεις μηδαμινες

15 ευρω επιπλεον στο τρικλινο (αν δηλωσεις τρικλινο δεν υπαρχει σε αλλον οροφο, εκει θα σε πανε), 30 στο δικλινο.+ τα 70 που μου ειπε η γιατρος για το δωματιο σε ΦΤ, σε καισαρικη τα πληρωνει το ταμειο, για τα επιπλεον 15 και 30 δεν ξερω. ισως ειναι εξτρα, αλλα μπροστα στα 3χιλιαρα στην ξεφτιλα στα ιδιωτικα ειναι ψιχουλα

οσο για ΠΗΤ πιστευω αρχες του χρονου να κανω το ντελιβερι χαχαχα

εμενα ξερεις πως με φωναζει τωρα?? βαρελακι!!κλαψ!και που και που γιουβερλακι..ηττα..

εδω κοριτσια ειναι πιο απλα τα πραγματα ουτε πτερυγες εχει ουτε τιποτα ....2 οροφοι ειναι για το μαιευτικο τμημα και 1 τα χειρουργεια...εγω θα μπω σε τρικλινο (ειναι 2 κρεβατια απλα ειναι λιγο πιο μικρο απο τα δικλινα) οι τιμες εκει πως ειναι?

εγω πληρωσα την αυχενικη και το pappA 200 ευρων και η β επιπεδου εχει 150 ευρω.οσο για την κλινικη το τρικλινο χωρις το γιατρο ειναι 2500 ευρω και ο γιατρος πιστευω οτι θα παρει κανα 1200 ευρω.

αυχενικη πληρωσα 150 ευρω στο γαια, β επιπεδου θα παω σε ιδιωτικο (συνεργαζεται με την γιατρο μου) ενα κατοσταρικο θα το παρει, δεν εχω ιδεα, χαλαλι ομως.

IB5Vp2.png

κοριτσια βγαινω, παμε σουπερ μαρκετ, φιλια και καλο μεσημερι

IB5Vp2.png

κοιτα στα ιδιωτικα και εδω οι τιμες ειναι ανεβασμενες -αν και τον τελευταιο χρονο τα εχουν ριξει λογω ανταγωνισμου ..

αλλα εγω ειμαι υπερ του δημοσιου μαιευτηριου αρκει να εχεις καποιον βοηθεια στο νοσοκομειο με το παιδι γιατι rooming in & Καισαρικη ειναι δυσκολο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...