Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

εγω το πινω στον μικρο μονο το γαλα μου.

κ εγω στο πορτ μπεμπε μεσα στο δωματιο μου δεν τον εχω βαλει στην κουνια ακομη πιστευω να χωραει για κανα μηνα ακομη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον παω να βγαλω λιγο γαλατακι και να περιμενω να ξυπνησει το βασανακι μου!

πολλα φιλακια σε μανουλες και παιδακια!μουατςςςςςςςςςς!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ασε αννετακι μου κ ειχα παει για δουλεια πριν κλεισει τον 3ο κ κουτουλουσα λεμε!

τωρα τουλαχιστον θα παρω το εξαμηνο!

10/3 τελειωνει η αδεια του ικα κ θα καταθεσω χαρτια για το εξαμηνο.

η Εφη εχει μυξες κ την κρατησε η πεθερα μου..ελπιζω να το περασει ξοφαλτσα...

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?εμεις ειμαστε τελεια το παιδι μου φτου φτου να μην το ματιασω ειναι σαν να μην υπαρχει μωρο στο σπιτι τρωει παιζει λιγο στο ρηλαξ και κοιματε.....Κοριτσια εγω τον εχω στην κουνια και κοιματε απο ημερων μονο την ημερα τον βαζω στην καλαθουνα για να τον εχω μαζι μου οταν μαγειρευω και γενικα κανω δουλειες.....Καποια με ρωτησε πως γεννησα φυσιολογικο τοκετο ειχα και μαλιστα πολυ γρηγορο ευτυχως,οσο για το θεμα της δευτερς εγκυμοσυνης θα κανω υπομονη να μεγαλωσει λιγο ο μπεμπακος μου και απο φθινοπωρο λεω να βαλω μπρος....

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?εμεις ειμαστε τελεια το παιδι μου φτου φτου να μην το ματιασω ειναι σαν να μην υπαρχει μωρο στο σπιτι τρωει παιζει λιγο στο ρηλαξ και κοιματε.....Κοριτσια εγω τον εχω στην κουνια και κοιματε απο ημερων μονο την ημερα τον βαζω στην καλαθουνα για να τον εχω μαζι μου οταν μαγειρευω και γενικα κανω δουλειες.....Καποια με ρωτησε πως γεννησα φυσιολογικο τοκετο ειχα και μαλιστα πολυ γρηγορο ευτυχως,οσο για το θεμα της δευτερς εγκυμοσυνης θα κανω υπομονη να μεγαλωσει λιγο ο μπεμπακος μου και απο φθινοπωρο λεω να βαλω μπρος....

γεια σου ηλιαννα μου με τον ησυχο μπεμπακο (φτου φτου σκορδα)!

α μηπως γιαυτο βιαζεσαι για δευτερο...εχεις το βολικο νινακι και λες και το δευτερο ετσι θα ειναι...αλλα καθε παιδι ειναι και διαφορετικο οποτε κρατα και καμια πισινη!!!

και για το δευτερο ξεκινας οπως ειπες απο φθινωπορο...να επανελθει μωρε και ο οργανισμος...να προλαβει η μητρα να ερθει στα ισια της!

και το βασικοτερο να απολαυσεις την φαση του μωρου που μεγαλωνει...ενω με μια νεα εγκυμοσυνη δεν θα καταλαβεις τιποτα...ασε που οταν αρχισει να βγαζει δοντακια ο μικρος την εβαψες...οι εγκυουλες πρεπει να ξεκουραζονται και λιγακι!

κατα ταλλα πως ειστε?

εγω εχω βαλει φαι στο τσουκαλι οποτε αν εξαφανιστω να ξερεις θα εχω χωθει στην κατσαρολα και θα κανω τον ταζ χαχαχα

IB5Vp2.png

κι οπως παντα οταν μπαινω εγω δεν ειναι καμια μεσα :(

αχ μωρε δεν σε προλαβα!!!

IB5Vp2.png

ρε συ αννετ,

τα τσουκαλια ποτε τα προλαβαινεις??????

μηπως ειμαι ακαμτρα?

εγω,εκοψα κ τον καφε επειδη δεν προλαβαινω να τον φτιαξω...:confused::confused:

χαχχχαχα νασαι καλα ρε ελενακι μου, με εκανες και γελασα χαχαχαχα

καλε τοσο καιρο την βγαζουμε με φαγητα απο τη μαμα μου και εγω βαζω μακαρονια και τα τιαυτα...να φανταστεις ριχνουμε τονο απο πανω που ειναι ευκολος...ουτε σαλτσα λεμε χαχαχαχα

σημερα ειπα να φτιαξω κατι να λαδωσει το αντερακι μας κι αυτο επειδη μια ψυχη με μαλωσε σημερα χιχιχι

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Ούτε για πλάκα δεν σκέφτομαι τώρα να κάνω δεύτερο αλλά φαντάζομαι ότι μόλις μεγαλώσει λίγο η μπουμπού θα τα ξεχάσω και θα θέλω κι άλλο (όπως ακρινώς συνέβη με την εγκυμοσύνη...είναι τρομερή αυτή η επιλεκτική αμνησία :mrgreen:)

Τελικά δεν πήγα βόλτα στο κέντρο ο καιρός δεν είναι και πολύ καλός και δεν ήθελα να τη βγάλω την μικρή, παρήγγειλα όμως σλινγκ από το αστεράκι...άντε να δώ πότε θα έρθει γιατί η μικρούλα με τρέλανε σήμερα την είχα συνέχεια αγκαλιά και μάλιστα όρθια (γιατί με το που καθόμουνα ούρλιαζε) να την κουνάω η πλατούλα μου πονάει τόόόόσο πολύ. Ξέρετε πως την ηρέμησα?Πρίν κανένα μισάωρο πήρα ένα σεντόνι έκανα ένα αυτοσχέδιο σλίνγκ και την έχωσα μέσα και κοιμήθηκε...

Ωχ ξύπνησε...όχι άλλο κλάμα...έλεος...

I3hdp3.png

Γυρισαμε απο τον παιδιατρο και ειμαστε σουπερ!

Αν εξαιρεσουμε κι εμεις τους κολικους!...

Ο μπεμπης μου ειναι 21 ημερων και εβαλε 900γραμ. απο την γεννηση του

και ψηλωσε και 3εκ!

Αντρακλας οχι αστεια!!

Φτασαμε αισιως τα 4600κιλα και 55 εκατοστα!!

Οσο για το κιντερτε και τα συναφη που γραφετε,

εμας μας τα εχει απαγορεψει ολα ο παιδιατρος!

Μονο γαλα μεχρι 6 μηνων ρητα!

Ο καθε παιδιατρος φαινεται εχει τα δικα του!

Φιλια σε ολες!!Καλη νυχτα να εχουμε ολες!! :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

παρήγγειλα όμως σλινγκ από το αστεράκι...άντε να δώ πότε θα έρθει γιατί η μικρούλα με τρέλανε σήμερα την είχα συνέχεια αγκαλιά και μάλιστα όρθια (γιατί με το που καθόμουνα ούρλιαζε) να την κουνάω η πλατούλα μου πονάει τόόόόσο πολύ. Ξέρετε πως την ηρέμησα?Πρίν κανένα μισάωρο πήρα ένα σεντόνι έκανα ένα αυτοσχέδιο σλίνγκ και την έχωσα μέσα και κοιμήθηκε...

Και πολύ καλά έκανες!

Θα δεις, το σλινγκ θα σε σώσει!!!:P

Είδα το νησί θηλάζοντας! 45 λεπτά στο στήθος ο γελαστός μια χαρά του ήρθε αφού έκανε πρώτα ένα χαλαρωτικό μπανάκι!!!!:tongue:

Σας φιλώ όλες! Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημεραααααααα

φαγκρι κ ηλιαννα ουτε εμεις κολικους....το παιδι ειναι μουσκεμα απο το πολυ φτυσιμο (για να μην το ματιαξω..χαχαχα..)...μετα απο τους τρελους ολονυχτιους κολικους του χρηστου ο θεος μας λυπηθηκε....

Αννετακι μου ...χαμομηλι ξερω για τα δυσκοιλια μωρα που θηλαζουν ..μην το παρακανεις ομως ...

Λιανακι παιδαρος ο μικρος !!!φτου φτου..

Σκεφτεστε βλεπω απο τωρα για δευτερα??εγω παντως στον χρηστο επειδη περασαμε τρελο ζορι (κολικους,γκρινιαρικο μωρο)αργησαμε πολυ να το ξανασκεφτουμε....αλλα οπως λεει και το τζενακι ...επιλεκτικη αμνησια..

Και εμεις παντως ακομη στο πορτ μπεμπε κοιμοομαστε αλλα 2 μηνων θα παει στο δωματιο του και στην κουνια του..αλλα εμεις εχουμε βολευτει πολυ το ρηλαξ !!!!αγαπημενο λατρεμενο ...

Καλημεραααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Kαλημέρα κι από μένα!Το Βράδυ μας πολύ καλό αφού από τις 10.30 που έφαγε ο απίθαρος (απίθανος-κοντοπίθαρος)κοιμήθηκε με τη μαμά του!Ξανάφαγε στις 2.30 που τον σήκωσα γιατί είχε πρηστεί το στήθος και στις 6.30, σούπερ?Ούτε στις 6.30 είχε ξυπνήσει καλά καλά τον σήκωσα λόγω μεγάλων!Χαζός είναι να σηκωθεί?Με τη μαμάκα δίπλα, κορόιδο είμαι να ξυπνήσω για γάλα και μετά αυτή να φύγει σου λέει το παιδί?

Διαβάζω για τα δεύτερα που λέτε και συγνώμη αλλά γελάω.Κορίτσια, ξέρετε τι σας περιμένει?Μου φαίνεται μάλλον όχι γι' αυτό και η βιασύνη!Γιατί άλλο να λες ναι με 2 είναι δύσκολα και άλλο να το ζεις!Εγώ με 3 κι είχαμε το πρωί το μωρό ξύπνιο στην αγκαλιά κι ο Φάνης να διαλέγει μια ώρα κάλτσες και ρούχα, κι ευτυχώς είχα το Γιώργο ακόμη σπίτι!Στο τέλος, έφαγε 2-3 στο κωλί ο Φάνης, εγώ έκλαιγα γιατί τον λυπήθηκα, το μωρό ούρλιαζε γιατί νύσταζε...Ευτυχώς ο Γρηγόρης βράχος σήμερα!Καθίστε να χαρείτε λίγο τα μωράκια σας, δε σας πήραν και τα χρόνια!Βέβαια η καθεμιά κάνει όπως θέλει, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!Πάντως διαφορά μικρότερη από 2 χρόνια είναι μικρή και είναι δύσκολα.Θα μου πεις εμένα γιατί έχουν 20 μήνες μόνο?Εγώ έπρεπε να πάρω μετάθεση αλλιώς δε γινόταν και θα πήγαινα Άμφισσα με το Γρηγόρη 1 έτους μόνη μου!!Έχετε πάει Άμφισσα??:roll::roll:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...